-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אין לי שם,יש לי רק כינוי,הכינוי שלי הוא 'הלוכד',קוראים לי ככה בגלל שאני סוג של שומר פוקימונים שמגן על פוקימונים מפני אנשים רעים או פוקימונים אחרים,ומגן על אנשים מפני פוקימונים שרוצים לפגוע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון נכנסים לתוך הבניין של חברת סטון,אתה רואה בכניסה שני גברים חסונים במדים כחולים,אתה רואה שבצד יש שולחן קטן שבו יושבת אישה צעירה בעלת חולצה ורודה לידה מעלית שלידה שלט שבו כתוב:"קומה ראשונה:קבלה,קומה שנייה:מעבדות מחקר,קומה שלישית:סודי,קומה רביעית:משרדים,קומה חמישית:חדר ישיבות והמשרד של סטיבן סטון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי מסתכלת עליך,אתה רואה שהעיניים שלה דומעות,אתה רואה שעדיין היא משתמשת במיקוד אנרגיה,אתה מבין שמיקוד האנרגיה מכריח את סניבי להשתמש בו,אתה רואה שהיא מנסה להשתלט על עצמה היא משתמשת באגרוף עשב שפוגע ברטטה אך לא מביס אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1105773][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אין לי שם,יש לי רק כינוי,הכינוי שלי הוא 'הלוכד',קוראים לי ככה בגלל שאני סוג של שומר פוקימונים שמגן על פוקימונים מפני אנשים רעים או פוקימונים אחרים,ומגן על אנשים מפני פוקימונים שרוצים לפגוע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון נכנסים לתוך הבניין של חברת סטון,אתה רואה בכניסה שני גברים חסונים במדים כחולים,אתה רואה שבצד יש שולחן קטן שבו יושבת אישה צעירה בעלת חולצה ורודה לידה מעלית שלידה שלט שבו כתוב:"קומה ראשונה:קבלה,קומה שנייה:מעבדות מחקר,קומה שלישית:סודי,קומה רביעית:משרדים,קומה חמישית:חדר ישיבות והמשרד של סטיבן סטון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי מסתכלת עליך,אתה רואה שהעיניים שלה דומעות,אתה רואה שעדיין היא משתמשת במיקוד אנרגיה,אתה מבין שמיקוד האנרגיה מכריח את סניבי להשתמש בו,אתה רואה שהיא מנסה להשתלט על עצמה היא משתמשת באגרוף עשב שפוגע ברטטה אך לא מביס אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"יפה סניבי!" אעודד אותה "עכשיו בכל הכוח,התנגדי ממיקוד האנרגייה ותשתמשי בסיפות עלים!" אפקוד עלייה בחשש
-
[QUOTE]Gallade
אתה וג'ון נכנסים לתוך הבניין של חברת סטון,אתה רואה בכניסה שני גברים חסונים במדים כחולים,אתה רואה שבצד יש שולחן קטן שבו יושבת אישה צעירה בעלת חולצה ורודה לידה מעלית שלידה שלט שבו כתוב:"קומה ראשונה:קבלה,קומה שנייה:מעבדות מחקר,קומה שלישית:סודי,קומה רביעית:משרדים,קומה חמישית:חדר ישיבות והמשרד של סטיבן סטון".[/QUOTE]
"אני אלך לקומה חמישית ואתה לקומה שנייה, אוקיי ג'ון?" אשאל את ג'ון ואם הוא יסכים אעלה לקומה החמישית כדי לבדוק מי זה "סטיבן סטון".
-
[quote=Yuma Tsukumo;1105768]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטרטוויג מסתכל עליך,אתה רואה שהוא מסתכל על דיינו,הוא משתמש באנרגיה ירוקה מוזרה מאוד,אתה שומע שהמאמנת מלמלת:"אוי לי" אתה רואה פלאש ירוק מהיר ואחרי זה אתה רואה שדיינו לא מסוגל להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו מה זה היה?" אשאל בתמייה ופחד
"זו הייתה מתקפה חדשה נכון טרטוויג" אגיד בחיוך,אסתבל עליו והוציא את הפוקדקס כדי לראות איזה מין מתקפה זאת הייתה
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1105773][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/QUOTE]
"נחמד מאוד מצידך" אומר לו ואנסה לקום על רגליי, 'אני צריך כבר להתחיל את המסע שלי!' חשבתי.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להתרומם ומצליח אך ברגע שהרגל השמאלית שלך נוגעת ברצפה אתה מרגיש כאב נורא,האחות ג'וי נכנסת ואומרת לך:"שכחתי להגיד לך,נקעת את רגלך השמאלית,נסה לא להזיז אותה יותר מידי,טוב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון מתקדמים אל כיוון המעלית,אתה מרגיש שמשהו תופס לך בכתף,אתה רואה שזה אחד מין האנשים בכחול,האיש השני בכחול מחזיק את ג'ון הם אומרים לכם:"סלחו לנו על גסות הרוח אבל אתם צריכים אישורי מעבר בשביל להגיע לקומות האחרונות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שרטטה משתמש במתקפת קרן על,סניבי מצליחה להפוך את כול הכוח שקיבלה ממיקוד האנרגיה לקרן ירוקה חזקה במיוחד שמצליחה להדוף את קרן העל,אתה רואה ששני הפוקימונים חלשים מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את הפוקדע מצפצף:"המתקפות שטרטוויג יודע הם:שאיבה,עלי תער,מחסום הגנה וזנב ברזל" המאמנת מסתכלת על דיינו שלה כלא מאמינה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1105768]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שוט חשמלי מוזר מאוד שפוגע באיווי שלך,אתה רואה מאמן מבוגר יוצא מהשיחים הוא מסתכל עליך ואומר לך:"מי אתה ילד?"[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]הוא מלטף את אלקטבז ושואל אותו:"מצאת?".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"אני מאמן מתחיל,הפרופסור שלך אותי לפטלבורג" אומר ואלטף את איוווי "תנוח" ואמר לו ואחזיר אותו לפוכדור.
"רגע..למה שאלת את אלקטבז 'מצאת'?" אשאל אותו.
"ומה אתה יודע על זה?" אומר ואתן לו את הפתק שנפל מהציפור.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1105867][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להתרומם ומצליח אך ברגע שהרגל השמאלית שלך נוגעת ברצפה אתה מרגיש כאב נורא,האחות ג'וי נכנסת ואומרת לך:"שכחתי להגיד לך,נקעת את רגלך השמאלית,נסה לא להזיז אותה יותר מידי,טוב?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"טוב, תודה האחות ג'וי" אומר ואצעד באיטיות ובזהירות אל עבר טורצ'יק, "טורצ'יק, אתה ער?" אשאל.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1105768][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב בזהירות אל פוקימוני האופל האלה [אגב אם לא ציינתי אלא:וויבל,סניזל,דיינו,ושני אבסול]אתה רואה ששני האבסול רואים אותך,אתה רואה שאחד מהם משתמש במתקפה מוזרה מאוד,אחרי זה אתה רואה שאתה במערה מוזרה מאוד ואתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מתקרב אל המאמן ואומר לו: שלום, מישהו שנראה דומה לך שלח אותי לאי הזה ואמר שאם אני אעשה את זה מנצ'לקס שלי ילמד מתקפות אופל חזקות." אני אומר בחשש קל ומחכה לראות מה הוא יגיד לי
-
[quote=Yuma Tsukumo;1105768][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]המלך האמיתי של הזירה לא עונה לך,הוא והמלך קרבות הזירה,הנינדוקינג הזוהר החזק נמצאים באזור הקרב שלהם,אתה וגליגר נמצאים בשלכם,אתה שומע משהו שדומה ליריית כדור אך שונה מזה ואתה רואה שנינדוקינג יוצא למתקפה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"תתקוף אותו בניב קרח" אורה לגליגר "זה טוב על פוקימוני אדמה"
-
[QUOTE]Gallade
אתה וג'ון מתקדמים אל כיוון המעלית,אתה מרגיש שמשהו תופס לך בכתף,אתה רואה שזה אחד מין האנשים בכחול,האיש השני בכחול מחזיק את ג'ון הם אומרים לכם:"סלחו לנו על גסות הרוח אבל אתם צריכים אישורי מעבר בשביל להגיע לקומות האחרונות".[/QUOTE]
"איפה משיגים אישורי מעבר?" אשאל בגסות רוח ואז אתן אגרוף לשני האנשים ואברח משם על הקומה החמישית כדי לדבר עם סטיבן.
-
[QUOTE]Tobi
אתה נפרד מזואי היא ממשיכה בדרכה שלה ואתה ממשיך בשלך,אתה שומע צעדים מאחוריך,אתה מסתובב במהירות ואתה רואה נער צעיר מבוגר ממך בערך בשלוש שנים הוא מסתכל עליך ואומר לך:"נלחמת נגד זואי נכון?".[/QUOTE]
"כן, נלחמתי נגדה." אומר לנער בפליאה "איך אתה יודע שנלחמתי נגדה?"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1105867][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון מתקדמים אל כיוון המעלית,אתה מרגיש שמשהו תופס לך בכתף,אתה רואה שזה אחד מין האנשים בכחול,האיש השני בכחול מחזיק את ג'ון הם אומרים לכם:"סלחו לנו על גסות הרוח אבל אתם צריכים אישורי מעבר בשביל להגיע לקומות האחרונות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שרטטה משתמש במתקפת קרן על,סניבי מצליחה להפוך את כול הכוח שקיבלה ממיקוד האנרגיה לקרן ירוקה חזקה במיוחד שמצליחה להדוף את קרן העל,אתה רואה ששני הפוקימונים חלשים מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את הפוקדע מצפצף:"המתקפות שטרטוויג יודע הם:שאיבה,עלי תער,מחסום הגנה וזנב ברזל" המאמנת מסתכלת על דיינו שלה כלא מאמינה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה סניבי.." אמלמל לעצמי בחשש "תגמרי את זה בסופת עלים! אני מאמין בך!" אפקוד עלייה ואנסה לעודד אותה...
-
[quote=Yuma Tsukumo;1105867]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את הפוקדע מצפצף:"המתקפות שטרטוויג יודע הם:שאיבה,עלי תער,מחסום הגנה וזנב ברזל" המאמנת מסתכלת על דיינו שלה כלא מאמינה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"מה! אבל איך?!, לפוקידע אין שם מידע על המתקפה הזאת וטרטוויג שלי לא למד מתקפה חדשה " אגיד בתמיהה ופחד
"את אוי יודעת מה זה היה? יש מצב שזו קרן סולרית?" אשאל בפחד את המאמנת
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1105768][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב בזהירות אל פוקימוני האופל האלה [אגב אם לא ציינתי אלא:וויבל,סניזל,דיינו,ושני אבסול]אתה רואה ששני האבסול רואים אותך,אתה רואה שאחד מהם משתמש במתקפה מוזרה מאוד,אחרי זה אתה רואה שאתה במערה מוזרה מאוד ואתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שוט חשמלי מוזר מאוד שפוגע באיווי שלך,אתה רואה מאמן מבוגר יוצא מהשיחים הוא מסתכל עליך ואומר לך:"מי אתה ילד?"[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]הוא מלטף את אלקטבז ושואל אותו:"מצאת?".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש את אוסרינג,אתה שומע קול מוכר שקורא:"איתי,אתה פה,זו אני,קוטורי,אתה בסדר?" אתה רואה שסקווירטל מובילה את קוטורי אליך ואל צ'ימצ'אר,היא מסתכלת עליך מחייכת ואחרי זה היא מתעלפת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נפרד מזואי היא ממשיכה בדרכה שלה ואתה ממשיך בשלך,אתה שומע צעדים מאחוריך,אתה מסתובב במהירות ואתה רואה נער צעיר מבוגר ממך בערך בשלוש שנים הוא מסתכל עליך ואומר לך:"נלחמת נגד זואי נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע שוב את הרשרוש המתכת המוזר הזה,אתה רואה שנכנס לחדר מאמן צעיר,ג'ינג'י עם כלוב לפוקימון כנף קטן,הוא אומר לך בקול מוכר מאוד:"היי,אתה בסדר,הפיג'יוטו הזה ממש לא עזב אותך נכון?",אתה מצליח להיזכר מאיפה אתה מכיר את הקול הזה,זה אותו קול שהבריח את פוקימוני הכנף![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהמאמן מצליח ללכוד את אחד הפיג'י,הוא הולך לדרכו,אתה רואה שהפיג'י השני בורח משדה הקרב ורק פיג'י אחד נשאר ומקבל את כדור האנרגיה בפנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה,ג'ון,פיפלאפ וטוטודייל ממשיכים לרוץ לכיוון העיר רוסטבורו,לאחר בערך חצי שעה של ריצה מהירה מאוד אתם מגיעים לבניין גבוהה מאוד במרכז העיר רוסטבורו שעל השלט שלו כתוב "חברת סטון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי לא מקשיבה לך,אתה רואה שהיא משתמשת שוב במתקפת מיקוד אנרגיה,הרטטה הזוהר מנצל את זה בשביל להשתמש במתקפת רוח כסופה שפוגעת בסניבי שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]המלך האמיתי של הזירה לא עונה לך,הוא והמלך קרבות הזירה,הנינדוקינג הזוהר החזק נמצאים באזור הקרב שלהם,אתה וגליגר נמצאים בשלכם,אתה שומע משהו שדומה ליריית כדור אך שונה מזה ואתה רואה שנינדוקינג יוצא למתקפה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטרטוויג מסתכל עליך,אתה רואה שהוא מסתכל על דיינו,הוא משתמש באנרגיה ירוקה מוזרה מאוד,אתה שומע שהמאמנת מלמלת:"אוי לי" אתה רואה פלאש ירוק מהיר ואחרי זה אתה רואה שדיינו לא מסוגל להילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"יפה מאוד באלבזור עכשיו פצצת רעל!"אני אומר לבאלב זור בשמחה 'סוף סוף קרב אמיתי' אני חושב לעצמי