-
[QUOTE=mor15;1118371]שמע אחי, אני מוכן לשים כסף, שהשכונה שלכם, זה גן עדן ליד השכונה שלנו, מילה מה שהולך אצלנו, אני נשבע, ילדים מכתה ג'-ד' מתחילים עם נרגילות חבר אחד הטובים שלי שהיינו בתחילת ו' הוא כבר פימפ* הכל מכות בלגאנים היום אני משתדל שלא להתבלט יותר מדי ולא להסתבך כמו שהייתי פעם[/QUOTE]
חח אתה מדבר כל השכונה שלנו מעשנים כל אחד ואנשים מכחישים...
-
איך אתה יודע שאני גר באשדוד? אז אולי אתה בכל זאת ערבי מובטל בן 38 ....
וזה חסוי עד שאני ירגיש בנוח לחסוף:)
ויובל אני לא כזה תאמין לי...
וגם אצלי יש את כל הערסים אבל אלא לא הם... אלא הרוסיים...*
-
-
[QUOTE=AquaDesign;1118372]אחי זה לא אני..[/QUOTE]
וואיי אופס איזה פדיחה:( טוב עזוב אני יוריד עכשיו סקייפ וזהו:)
-
[QUOTE=buizel שולט;1118374]איך אתה יודע שאני גר באשדוד? אז אולי אתה בכל זאת ערבי מובטל בן 38 ....
וגם אצלי יש את כל הערסים אבל אלא לא הם... אלא הרוסיים...*[/QUOTE]
תחבר למסן
-
[QUOTE=buizel שולט;1118374]איך אתה יודע שאני גר באשדוד? אז אולי אתה בכל זאת ערבי מובטל בן 38 ....
וגם אצלי יש את כל הערסים אבל אלא לא הם... אלא הרוסיים...*[/QUOTE]
אביב סיפר לי
נו.. אני ג' איזה אתה?
-
[quote=Yuval Ramot;1118373]חח אתה מדבר כל השכונה שלנו מעשנים כל אחד ואנשים מכחישים...[/quote]
רגע יש התערבות אחי, זה שאתם מכחישים אומר שאתם כוסיות אצלנו הכל ניידות בגל ילדים כתה ד' שמעשנים וואלה אני מכיר אחד כתהג' או ד' אני לא זוכר, היינו במשחק של בני יהודה בא לאחת תפס לה ת... אמר לה איזה שד גדול ובאו הסדרנים ואנחנו רק פיפי
עריכה:ד"א אני מוכן לשים כסף שאתה משקר, אם ניידת תופסת ילד מעשן הם קודם שואלים בן כמה הוא אם אתה אומר 14 או כל מספר אחר מעל ובתנאי שאתה נראה ככה הם הולכים אם לא הם רק לוקחים אותך לתחנה ומתקשרים להורים שלך זהוו
-
לילה טוב עידן..:)
למי יש כאן פייסבוק?
-
[QUOTE=The Little Elbaz;1118380]לילה טוב עידן..:)
למי יש כאן פייסבוק?[/QUOTE]
לי למה?:)
-
ה׳....
אביב! אתה חושף פרטים... גם נל מאשדוד:)
ויובל, הדבר הראשון כשמוסיפים מישהו לפייס. זה לראות את התמונות שלו, ואני מכוער מידי... חבל על העיניים שלך...
-
לי
[QUOTE=mor15;1118379]רגע יש התערבות אחי, זה שאתם מכחישים אומר שאתם כוסיות אצלנו הכל ניידות בגל ילדים כתה ד' שמעשנים וואלה אני מכיר אחד כתהג' או ד' אני לא זוכר, היינו במשחק של בני יהודה בא לאחת תפס לה ת... אמר לה איזה שד גדול ובאו הסדרנים ואנחנו רק פיפי[/QUOTE]
אה .... עקפת אותי...
-
לי היה אני פותח חדש :)
-
[quote=Yuval Ramot;1118383]לי
אה .... עקפת אותי...[/quote]
חחחח זה לא תחרות פשוט מה שהולך אצלנו זה אשכרה שכונת פשע , פעם הייתי גם בזה היום אני משתדל להתרחק כמה שיותר בגלל מקרה שכמעט פתחו לי תיק
-
עידן..אני לא מאמין אתה עד כדי כך מכוער..
-
אלוהים איפה אתם גרים?! (לא לענות)...
הבניין שלי ידוע כ״הבניין שרוצחים מסתובבים בו בלילה״ אבל אני מסתובב חופשי... ילדים פוחדים לבוא לבניין שלי.... זו איזו שמועה שהגיע לכל הרובעים שקרובים לבניין שלי....