-
[quote=ZiGzAg;1149375][B]בלייק[/B]
בדרך חזרה אליה,אתה רואה אותה בעצם הולכת למרכז הפוקימונים.
"היי בלייק,מה קורה?" היא שואלת ואתה מספר לה.
"אממ..אני חושבת שכדאי שתמשיך בדרך,ראיתי אותך בחדשות ואת כל הקרב של אתמול,וגם הקרב של היום,אולי תמשיך ותפגוש פוקימון חדש,תבלה עם הפוקימונים שך,זו גם דרך נפלאה לאמן אותם" היא מציעה לך.
"אבל אם אתה רוצה אתה יכול גם ללכת למכון היכולת,יש שם מאמנים חזקים,אבל ייקח לך הרבה זמן לגמור את כולם" היא מוסיפה.[/quote]
"צודקת, אני אמשיך.. אבל חייב למצוא מקום להתאמן בו על למידת מתקפות.. מכירה כזה מקום אולי?" אני אומר לה ואז שואל.
"דרך אגב, יש פה מקום שמוכר אבן עשב..?" אני שואל אחרי כמה שניות עוד.
-
[b]בלייק[/b]
"אני לא מכירה מקום כזה,אבל שמע,אתה יכול לברר ואולי להחליף עם מאמנים דברים תמורת אבן עשב,זה לאקסגקיוט נכון?" היא שואלת ואומרת ואתה מהנהן.
"למידת מתקפות אתה יכול בכל מקום,אתה רק צריך אסטרטגיה ולנסות ללמד את הפוקימון את אותה מתקפה,לדוגמא אני חושבת שלאלקיד יש פוטנציאל ללמוד את המתקפה בעיטה נמוכה,מייודע,אולי יום אחד הוא יהיה אקלטאבז חזק ויפה" היא אומרת.
-
[quote=ZiGzAg;1149380][B]בלייק[/B]
"אני לא מכירה מקום כזה,אבל שמע,אתה יכול לברר ואולי להחליף עם מאמנים דברים תמורת אבן עשב,זה לאקסגקיוט נכון?" היא שואלת ואומרת ואתה מהנהן.
"למידת מתקפות אתה יכול בכל מקום,אתה רק צריך אסטרטגיה ולנסות ללמד את הפוקימון את אותה מתקפה,לדוגמא אני חושבת שלאלקיד יש פוטנציאל ללמוד את המתקפה בעיטה נמוכה,מייודע,אולי יום אחד הוא יהיה אקלטאבז חזק ויפה" היא אומרת.[/quote]
"אני יודע שאפשר בכל מקום, אני רוצה מקום שקט בלי הרבה מאמנים ופוקימונים, אימונים זה משהו שצריך להיוד חד וחלק בלי הפרעות.." אני אומר לה.
"ואלקיד..? הוא עוד יהיה אלקטיוויר" אני אומר לגבי זה וצוחק קצת.
"אני מתכוון לצאת עוד מעט, לצאת מהעיר הזאת פה וולכת להתאמן, ללכוד וכו'.. רוצה להצטרף?" אני שואל אותה בסוף כל הדיבורים שלי ומחייך טיפה.
-
[b]בלייק[/b]
"כן אין בעיה" אומרת אליסה.
"חכה רק רגע" היא אומרת ורצה אל מרכז הפוקימונים,וחוזרת.
"הפוקימונים שלי מוכנים,אולי בדרך אני אתן לך כמה טיפים איך לנצח במכון שבעיר אחרי הבאה" היא אומרת ומחייכת.
אתה ואליסה מתחילים ללכת,אתה רואה שדרך 2 דומה מאוד לדרך 1.
אליסה מושכת בידך ואומרת "הנה,אם ניכנס לתוך החורשה יהיה לנו שקט,לא?" היא שואלת ונכנסת לתוך החורשה לאט לאט,כשקוויליבה שלא שמת לב אליו מאחוריה.
-
[quote=ZiGzAg;1149385][B]בלייק[/B]
"כן אין בעיה" אומרת אליסה.
"חכה רק רגע" היא אומרת ורצה אל מרכז הפוקימונים,וחוזרת.
"הפוקימונים שלי מוכנים,אולי בדרך אני אתן לך כמה טיפים איך לנצח במכון שבעיר אחרי הבאה" היא אומרת ומחייכת.
אתה ואליסה מתחילים ללכת,אתה רואה שדרך 2 דומה מאוד לדרך 1.
אליסה מושכת בידך ואומרת "הנה,אם ניכנס לתוך החורשה יהיה לנו שקט,לא?" היא שואלת ונכנסת לתוך החורשה לאט לאט,כשקוויליבה שלא שמת לב אליו מאחוריה.[/quote]
"אוקיי, זה מצוין.." אני אומר ועוקב אחריה לחורשה.
כשאנחנו מגיעים אני מוציא את אלקיד ואז אקסגקיוט, מניח את הביצה במקום מוגן בצד.
"טוב, העצים שפה יתאימו" אני אומר די חלש, בעיקר לעצמי.
"אלקיד, אני רוצה שתתאמן על בעיה נמוכה, תבעט בעץ ההוא ששם" אני אומר לו ומצביע על אחד העצים.
"אקסגקיוט, תתאמן על קליע זרעים, אתה צריך לשגר זרעים מהפה בחוזקה, תשגר אותם על העץ" אני אומר לו ומצביע על עץ אחר מזה שהצבעתי עליו קודם.
-
[B]בלייק[/B]
אליסה מחזיקה את הביצה בינתיים ומוציאה גם את ג'יגליפאף ו-ויגורוט' שיהיו בחוץ.
אלקיד בועט באחד העצים אך רק גורם לו לכמה פגיעות,הוא הולך אל עץ דק יותר,וכעבור כתשעה נסיונות הוא רק מצליח להפיל אותו.
אקסגקיוט מנסה לעשות את מה שאמרת לו,הוא מתחיל את זה כמטח ויורה המון זרעים,מנסה להפוך א זה לקליע זרעים.
אתה רואה שהוא משתפר,אך זה עדיין מטח ולא קליע זרעים.
"כשאקסגקיוט יהיה חזק יותר גם המתקפות שו יהיו חזקות יותר,ואז הוא יצליח לעשות את זה כמו שצריך" אליסה אומרת.
לפתע אתה רואה נאטו קטן על האדמה מסתכל עליכם.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/natu.png[/IMG]
-
[quote=ZiGzAg;1149396][B]בלייק[/B]
אליסה מחזיקה את הביצה בינתיים ומוציאה גם את ג'יגליפאף ו-ויגורוט' שיהיו בחוץ.
אלקיד בועט באחד העצים אך רק גורם לו לכמה פגיעות,הוא הולך אל עץ דק יותר,וכעבור כתשעה נסיונות הוא רק מצליח להפיל אותו.
אקסגקיוט מנסה לעשות את מה שאמרת לו,הוא מתחיל את זה כמטח ויורה המון זרעים,מנסה להפוך א זה לקליע זרעים.
אתה רואה שהוא משתפר,אך זה עדיין מטח ולא קליע זרעים.
"כשאקסגקיוט יהיה חזק יותר גם המתקפות שו יהיו חזקות יותר,ואז הוא יצליח לעשות את זה כמו שצריך" אליסה אומרת.
לפתע אתה רואה נאטו קטן על האדמה מסתכל עליכם.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/natu.png[/IMG][/quote]
'נאטו.. מעופף..' אני חושב ומסתכל עליו, לא מתייחס לשאר הדברים.
"אלקיד תמשיך להתאמן על זה, קח הפסקה אם אתה רוצה, אקסגקיוט בוא לפה לידי" אני אומר ומחכה שהוא יבוא.
"תשתמש בקליע זרעים על הנאטו הזה, תנסה לפחות" אני אומר לו ומסתכל בסקרנות מהצד.
-
[QUOTE=ZiGzAg;1149165][CENTER][SIZE=5][COLOR=#000000]איוונט ראשון!
[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=6][COLOR=red]הקיץ כבר בא! [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]האיוונט הוא איוונט פשוט,אתם צריכים למצוא קסטפורם ולגרום לו להפוך לצורת הקיץ.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]מי שיעשה זאת ראשון יזכה במגמר/מגבי (תלוי מה קצב ההתקדמות שלו במשחק) שיודעים מתקפות חדשות וחזקות,כאלה שהם לא יכולים ללמוד.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]השני שיצליח יקבל פאנסיר.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]והשלישי ביצה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]לא משנה איזה קאסטפורם תמצאו,של מאמן,פראי,מכון וכו'.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]רק תמצאו,צאו לדרך![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=5][COLOR=red][B]תחרות הקסטפורם![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][B]בעיר רסטובורו,בעלת המכון הראשון תתקיים תחרות פוקימונים.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][B]התחרות היא לא של קרבות,אלא שונה.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][B]כל אחד שיגיע לשם יקבל חכה ותהיה שם תחרות,עליכם לתפוס את הדג הכי טוב.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][B]זה שיתפוס את ההכי טוב יקבל קסטפורם![/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]עומר (יוגיהו) וראול יצאו מהמשחק.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]יש שני מקומות פנוים.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B]ליאור[/B]
אתה הולך מהמקום ומגיע לעיר אולידייל.
אתה נכנס לתוכה ומיד ליטוויק רץ אל אחת מהמנורות ברחוב,ומסתכל עליהם במבט בוחן.
ארון מסתכל על הצד התחתי של המנורה ועל הברזל שלה.
אתה רואה שליטוויק וארון רעבים,ושהם גם רוצים לנוח.
אתה מביט הצידה ורואה מרכז פוקימונים,בנוסף אתה רואה שמחשיך בחוץ.
[/RIGHT][/QUOTE]
אני נכנס במהירות למרכז הפוקימונים עם ליטוויק וארון ואומר לאחות ג'וי " את יכולה לתת לי אוכל ואוכל לשלושת הפוקימונים שלי?. אה תני לי חדר שאוכל לישון בו הלילה "
-
[QUOTE][QUOTE=ZiGzAg;1149266][b]ג'וליאן[/b]
שאפט מרחף אל סוואבלו ופוגע בו עם ראשו.
סוואבלו עף על אחד העצים ומתעלף.
שאפט למד ראשייה![/QUOTE]
"מעולה שאפט!" אומר לו בשמחה
"עכשיו צא פוכדור!"
-
[quote=ZiGzAg;1149165][CENTER][SIZE=5][COLOR=#000000]איוונט ראשון![/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=6][COLOR=red]הקיץ כבר בא! [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]האיוונט הוא איוונט פשוט,אתם צריכים למצוא קסטפורם ולגרום לו להפוך לצורת הקיץ.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]מי שיעשה זאת ראשון יזכה במגמר/מגבי (תלוי מה קצב ההתקדמות שלו במשחק) שיודעים מתקפות חדשות וחזקות,כאלה שהם לא יכולים ללמוד.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]לא משנה איזה קאסטפורם תמצאו,של מאמן,פראי,מכון וכו'.[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=black][B]בעיר רסטובורו,בעלת המכון הראשון תתקיים תחרות פוקימונים.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black][B]כל אחד שיגיע לשם יקבל חכה ותהיה שם תחרות,עליכם לתפוס את הדג הכי טוב.[/B][/COLOR][/SIZE]
[RIGHT][B]איתי[/B]
ריאולו מסתכל עליך ומהנהן בראשו אך מיד נפגע מעוקץ הרעל,הוא קם ורץ אליך ומחבק אותך חיבוק גדול,אתה מרגיש שמחה גדולה.
ריאולו מהנהן שוב ומושיטאת ידיו אל סויפר,הוא שולח גל שלוחץ על האוויר,מה שיוצר את הואקום,הגל פוגע בראשו של סויפר וסויפר עף אחורה.
"סוי!" הוא קורא ונושך את ריאולו בחוזקה עם ניב רעל,אך ריאולו משתחרר מהאחיזה.
לפתע ריאולו שולח כדור כחול וקטן אל סויפר,אך הכדו מתפרק באמצע.
סויפר מתחיל לצחוק ואתה מבין,זה היה כדור הילה, אך ריאולו צריך להתאמן בכדור ההילה כדי להצליח לעשות אחד מושלם.[/RIGHT]
[/quote]
"כל הכבוד ריאולו, למדת כדור הילה, זה נדיר מאוד שריאולו לומד כדור הילה, כי לוקאריו אמור ללמוד!" אומר לריאולו ואתגאה בו.
"עכשיו תשתמש בגל ואקום שוב ואז תנסה לקחת את הפוכדור מסויפר, אני יודע שאתה יכול!" אומר לריאולו.
-
[quote][b]סיימון
[/b][i]אתה לא אומר להוט שהוא היה טוב? שהוא נתן את כל כולו? שאתה גאה בו?! חחח[/i]
[i]~~~~~;[/i]
אתה הולך מהמקום ומנופף לתום לשלום, "עוד ניפגש! אני מבטיח!" קורא תום ומחייך.
אתה ממשיך ללכת ולפתע רואה את העיר אולידייל מולך.
אתה שם לב למרכז הפוקימונים מימינך, לפתע מתחיל להחשיך.[/quote]
חח... אני אשים לב לזה בפעם הבאה, מבטיח.
~~~~~~~~
"מעולה!" אומר בניצנוץ עיניים, אגש אל מרכז הפוקימונים בכל כוחותיי ואצעק לשמיים "סוף סוף! העיר אולידייל!" .
כשאגיע למרכז הפוקימונים אפתח את הדלת ואציא את הפוכדורים של אלקיד והוט מהכיס שלי, במטרה לרפות אותם.
-
[quote]עמית
שיט שכחתי,אתה הרגע ישנת עם טוני! אתה אמור ללכת לתחרות לא?
~~~~~~~~~
אתה יוצא לבחוץ.
אתה הולך לכיוון המקום שבו מצאת את טיירוג,ממש ליד פתיחת התחרות.
אתה נכנס לשם ורואה זירה ענקית, "עכשיו יעלו לתחרות עמית ויריבתו פיורי" אתה שומע קול מהכריזה ומבין שאתה חייב ללכת לשם.[/quote]
"קדימה, לתחרות!" אומר ואלך במהירות אל הזירה.אחרי שאגיע אל הזירה אוציא את גראוליט מהפוכדור שלו.
-
[quote]דרייק
ליירה שומעת ומעודדת את לרבסטה.
לרבסטה קורץ לכיוונה ואז לכיוונך,הוא שולח חוטים ומיד גחלת,ששורפת אותם.
החוטים שועטים לכיוון דיטו.
"תשתמש בגחלת!" קורא המאמן,דיטו משתמש בגחלת והחוטים נשרפים ונהרסים במקום.
לרבסטה ודיטו שולחים שניהם גחלת,המתקפות מתפוצצות ונוצר פיצוץ אש.
לפתע אתה רואה שדיטו חזר לצורת המקור שלו מעולף ולרבסטה עדין עומד. [/quote]
"ניצחנו?! ניצחנו!" אצעק בשמחה ואז אלטף את לרבסטה בשמחה, "מה אני מקבל?" אשאל לאחר מכן בקול רם.
-
[quote=ZiGzAg;1149165][CENTER][SIZE=5][COLOR=#000000]איוונט ראשון![/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=6][COLOR=red]הקיץ כבר בא! [/COLOR][/SIZE][/B]
[RIGHT][B]תומאס[/B]
האיש שקוע באיוי שלך וכשאתה שואל אותו הוא ישר מסתכל עליך בבהלה "אהמ!! כן כן.." הוא עוה מיידית.
"איפה הנימוסים שלי? שמי טיילר, אני מגדל פוקימונים" הוא אומר.
אתם רואים שאיוי הולך אל עץ דק יותר,הוא רץ לכיוונו וזנב של איוי מעט בוהק בלבן,איוי פוגע בעץ וכמעט כורת אותו,אך זה עדין לא זנב ברזל מלא.[/RIGHT]
[/quote]
"כמעט איווי, זה היה כל כך קרוב! תנסה שוב" אני אומר לו "נעים להכיר אותך, טיילר" אני אומר לו "תגיד.... למי לדעתך הכי טוב לפתח את איווי בעתיד?" אני שואל אותו.
-
[QUOTE=ZiGzAg;1149165][CENTER][SIZE=5][COLOR=#000000]איוונט ראשון!
[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=6][COLOR=red]הקיץ כבר בא! [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B]יובל[/B]
אתה מתחיל ללכת וכעבור כמה דקות אתה מגיע עם קורפיש לעיר אולידייל.
אתה נכנס אליה ולפתע אתה רואה שקורפיש הולך באיטיות לכיוון מזרקת מים,הוא ננכס לתוכה ואתה רואה בתוכה פיפלאפ קטן.
אתה רואה שלפיפלאפ יש מטפחת על צווארו.
"פיפ פיפ" הוא אומר אל קורפיש, "קור קור" עונה לו קורפיש.
לפתע מגיעה מאמנת ואומרת "היי, רוצה קרב בין קורפיש שלך לפיפלי שלי?".
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/006.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/piplup.png[/IMG]
[/RIGHT][/QUOTE]
אחי זה לא מפורט ואמין תוסיף דברים מה היא פתאום באה ואמרה לי ש"אתה רוצה קרב"? אבל אני אזרום
------------------------------------
"סבבה! קורפיש בוא עושים קרב!" אקרא לו