חבל שאתה פורש.
אתב פשוט יכול לקרוא לזה בעצם למצוא חיים.
כשאתה אומר פרישה זה יוצא כאילו לא עומדים בסטנדרטים שלך כאן, אז אתה לא יכול בתת רמה הזאת.
Printable View
חבל שאתה פורש.
כשאתה אומר פרישה זה יוצא כאילו לא עומדים בסטנדרטים שלך כאן, אז אתה לא יכול בתת רמה הזאת.
[QUOTE=Izanami;1208359]שיהיה,אני לא ממש מתייחס לדברים שלך מאחר ואין להם משמעות כל כך...אתה סתם מקשקש שמה...
אם רצית לפרוש היית מזמן פורש,אבל כנראה שאתה לא פורש...אתה סתם מדבר...[/QUOTE]
אני לא פורש כי אתה אומר,ושוב זאת הגישה שלך-אתה פשוט חושב שאתה מבין את כולם,ויודע מ הם צריכים לעשות. לפעמים קוראים לזה בשפה מקצועית-"תסביך מלכים."
[QUOTE=RabbiKingler;1208361]חבל שאתה פורש.
כשאתה אומר פרישה זה יוצא כאילו לא עומדים בסטנדרטים שלך כאן, אז אתה לא יכול בתת רמה הזאת.[/QUOTE]
אם תסתכל בנושא הפרישה שלי,תבין שאני חושב שהקהילה הזאת היא אחלה.
חחחחח אוקיי שיהיה...
הוא סתם רוצה למשוך צומת לב,אל תתייחסו אליו...
וכמובן שרותם נעל לי למרות שביקשתי....תודה רבה.
[QUOTE=Izanami;1208365]חחחחח אוקיי שיהיה...
הוא סתם רוצה למשוך צומת לב,אל תתייחסו אליו...[/QUOTE]
אלכס, אתה הפכת לאלה שאתה בעצמך היית נגעל מהם שהיית מנהל פה.
כל אלה שירדו מניהול והתחילו ללכלך על הפורום.
גם אם המצב פה כזה רע אתה עדיין אמור להיות בעדו ולא נגדו.
הסיבה שהפכתי למה שאתה מתאר רותם טמונה בקהילה עצמה,הם הפכו אותי לכזה...
זה לא קשור לירידה שלי מניהול בכלל ואני לא כמו האנשים שירדו ואני לא חש את עצמי כמוהם.
אני השתניתי,אני רואה את כל הדברים שלא ראיתי קודם לכן ושחלק פה ממש עיוורים לגבי דברים אלו.
מה שאמרתי,כך אני חושב ויש פה שחושבים כמוני...אז לכל האחרים תתעוררו =]
אני לא מלכלך על הפורום,אני אומר את האמת שאני רואה.
רותם-המטרה של חוק הפרישות זה כדי שלא יהיו ריבים נכון? אבל אל התלוננתי על אף אחד! לא גרמתי לריב של אף אחד,ולא כלום! אז למה בכל זאת אתה נועל?
כי לדעתו של רותם חוק זה חוק D:
[QUOTE=Machine X;1208370]רותם-המטרה של חוק הפרישות זה כדי שלא יהיו ריבים נכון? אבל אל התלוננתי על אף אחד! לא גרמתי לריב של אף אחד,ולא כלום! אז למה בכל זאת אתה נועל?[/QUOTE]
נושאי פרישה אסורים מהרבה סיבות. ואין דבר כזה 'נושא פרישה שעומד בתנאים' ורשאי להשאר.
מה קורה כולם?
[QUOTE=YoRt3m;1208372]נושאי פרישה אסורים מהרבה סיבות. ואין דבר כזה 'נושא פרישה שעומד בתנאים' ורשאי להשאר.[/QUOTE]
ומה הסיבות? או שאנחנו אמורים לשתוק ולתת להנהלה להחליט בשבילנו,כי הם יודעים ואנחנו סתם חבורה של מפגרים?
[quote=MultiKill;1208373]מה קורה כולם?[/quote]
בסדר מה איתך?
[QUOTE=Machine X;1208374]ומה הסיבות? או שאנחנו אמורים לשתוק ולתת להנהלה להחליט בשבילנו,כי הם יודעים ואנחנו סתם חבורה של מפגרים?[/QUOTE]
כי יש פה חוקים שהתעדכנו במשך 4 שנים והם לא נכתבו סתם.
חוק זה חוק ולא כל מי שלא נוח לו עם זה יעשה פה מחאה. ככה זה.
[QUOTE=YoRt3m;1208377]כי יש פה חוקים שהתעדכנו במשך 4 שנים והם לא נכתבו סתם.
חוק זה חוק ולא כל מי שלא נוח לו עם זה יעשה פה מחאה. ככה זה.[/QUOTE]
אבל שאלתי מה הסיבות...אתה יכול לענות לי?
[QUOTE=Izanami;1208375]בסדר מה איתך?[/QUOTE]
אני בסדר... על מה מדברים פה???