נמחק
Printable View
נמחק
וואו! זה כל מה שיש לי להגיד, פרק מותח, מעניין ומצחיק במידה קטנה
[quote=z.j.h;1262881]וואו! זה כל מה שיש לי להגיד, פרק מותח, מעניין ומצחיק במידה קטנה[/quote]
תודה רבה, אני שמח לשמוע
חחח פרק ממש נחמד
[QUOTE=ttrrtte;1262884]חחח פרק ממש נחמד[/QUOTE]
תודה רבה
נחמד. ברור לגמרי שזה פרק שרק נועד להוות פתיח לאחד הבא.
[QUOTE=HeavySnorlax;1263161]נחמד. ברור לגמרי שזה פרק שרק נועד להוות פתיח לאחד הבא.[/QUOTE]
מן הסתם,
זה מן פרק ביניים, מסיים את הקודם ופותח את הבא.
נמחק
וואוו... אני חשבתי ששבעת גיבורים זה הצוות עם בלוסם וכל אלה ממש הפתעת אותי :)
[QUOTE=ttrrtte;1264060]וואוו... אני חשבתי ששבעת גיבורים זה הצוות עם בלוסם וכל אלה ממש הפתעת אותי :)[/QUOTE]
תודה רבה על התגובה
וואו! פשוט וואו! סנדשרו, או יותר נכון סנדסלאש, הפוקימון האולטימטיבי, חבר בשני צוותים. לדעתי יהיה הכי מגניב אם (רק אוהד לפתוח, כי אם אתה תסכים לרעיון, זה יהרוס לכולם): [spoiler]ייתגלה שאלה החברים בצוות הראשון, רק שהם היו בתחפושת כל הזמן...[/spoiler]
[QUOTE=PizzaBlaster;1264062]וואו! פשוט וואו! סנדשרו, או יותר נכון סנדסלאש, הפוקימון האולטימטיבי, חבר בשני צוותים. לדעתי יהיה הכי מגניב אם (רק אוהד לפתוח, כי אם אתה תסכים לרעיון, זה יהרוס לכולם): [spoiler]ייתגלה שאלה החברים בצוות הראשון, רק שהם היו בתחפושת כל הזמן...[/spoiler][/QUOTE]
אני חייב לציין שיש לך ראש פתוח :wink:
תודה רבה
אני לא מבין איך זה מתקשר ממש לפרק הקודם, לפני שנייה הוא היה עם כל הקבוצה ביום יפה, מיד אחר כך הוא לבד בגשם.
אבל חוץ מזה מאוד יפה.
[QUOTE=HeavySnorlax;1264112]אני לא מבין איך זה מתקשר ממש לפרק הקודם, לפני שנייה הוא היה עם כל הקבוצה ביום יפה, מיד אחר כך הוא לבד בגשם.
אבל חוץ מזה מאוד יפה.[/QUOTE]
אני רוצה להזכיר לך שביארתי מדוע היה פתאום גשם וברקים. ראיקואזה הוא שגרם לזה לקרות. ולא אמרתי שהוא היה לבד, אני צודק? רק התמקדתי בו. יכול להיות שכולם היו איתו, יכול להיות שלא. בכל מקרה, אני מקווה שבפרקים הבאים תבין יותר את המתרחש.
תודה רבה על התגובה
הפרק מצוין, בהחלט הצלחת לעבוד עליי עם הכותרת....