מישהו רוצה דואל?
Printable View
מישהו רוצה דואל?
מישהו רוצה דואל בירוק?
יש לי מלא דקים שעוד לא נבדקו :(
אולי ארצה בכדי לבדוק ואולי אף לצלם סרטון קרב על הדק שאעשה עליו פרופיל שפשוט הדליק אותי ברמות............
מקווה שאלו לא דקים עם טורגייד Bls וכו
איזה דק זה?
ויש כמה Bls [לא יותר משלושה] אבל יש אחד בסייד
היית ציני נכון? Xdd
ולא מגלה פה זה סוד לסרטון
בדקתי,בכל הדקים שבניתי ביומיים האחרונים,יש לי רק בשניים מהם Bls ואחד זה בכלל בסייד.
איך שני Bls אם Bls באחד?
יש לי כמה דקים חדשים,רק בשניים מהם יש Bls,אחד זה בדק הראשון במיין ה-BLS ובדק השני בסייד,עכשיו זה ברור?
קרב מישהו?
אם כן תגידו ותבחרו את אחת החפיסות (שאני אשתמש בא)
[LIST][*] Dragunity Deck (אחחחח... קלאסה 3>)[*] Disaster Dragon Deck[*] Hieratic Dragon Deck[*] ו... הדק החדשה הלא מוגדרת שלי (מי ששיחק נגדה כבר)[/LIST]
[QUOTE=NivX10;1318106]קרב מישהו?
אם כן תגידו ותבחרו את אחת החפיסות (שאני אשתמש בא)
[LIST][*] Dragunity Deck (אחחחח... קלאסה 3>)[*] Disaster Dragon Deck[*] Hieratic Dragon Deck[*] ו... הדק החדשה הלא מוגדרת שלי (מי ששיחק נגדה כבר)[/LIST][/QUOTE]
אויש נו גם אתה נדבקת בהירוגליף?
יש כאן שני דקים שאני שונא מתוך ה4
הדק הלא מוגדר זה הקואצ'י או איך שלא רושמים את זה?
זה בסדר, הוא עשה אותם כשרק חזר, לפני שידע שהם שייכים לדקי הזונ** כפי שנכנה אותם
[QUOTE=Blackbeard;1318256]זה בסדר, הוא עשה אותם כשרק חזר, לפני שידע שהם שייכים לדקי הזונ** כפי שנכנה אותם[/QUOTE]
את מי?
כע, ככה נכנה אותם
סיקס סמוראי, הירוגליף, דינוראביט, ווינדאפ, אינזקטור, דארק וורלד.. כל אלו דקים שנובים וכאלו שכל כך חשוב להם הראנק משתמשים בהם.. שבורים ברמות..
צריך להעיף לעזאזל את דינו וטורגייד, שאנשים יתאמצו להביא אקסידים ולא בדרך שבורה כל כך
כן אחת הסיבות שאני אוהב ושונא את יוגיהו, לפחות בטורנירים פה זה הוגן, ודיברתי על הירוגליף
איתי אתה מדבר?אתה נכנסת לטורניר עם דארק וורלד
אם כבר מדברים על טורנירים
אני בתכנן בחופש הגדול לעשות טורניר יותר גדול ממה שהיה קודם,מישהו חושב שהוא יוכל להשתתף בזה?
ולפעמים אני יעשה מיני-טורנירים של 4 משתמשים
יהיו כאלה שיעזרו לי לבצע את זה [במבחינת להשתתף] או שזה הולך להיות אבוד?
אז מה דארק וורלד זה הדק הכי פחות שבור מהרשימה הזאת