-
[QUOTE=ttrrtte;1271777]תומאס-אתם ממשיכים להתקדם ולפתע אתם דומעים רעדים מוסרים והעיצים מסביבכם נופלים לילך נצמדת אלייך ואתם רואים מה הגורם לכך-
[IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/j2yjkmndmlh2.bmp[/IMG][/URL][/IMG]
(קרדיט לי)
ג'ינה0''לא ממש אבל הצילו!'' הוא קורא מתוך הרשת בתקווה שתעזרי לו בינתיים הוא מתקרב יותר ויותר אל המסוק[/QUOTE]
למה את תמיד כותבת 0 במקום -?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"צאו פטיש, צ'ארי!" אצעק "צ'ארי, גחלת, פטיש, עלי תער!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271813]מרקוס-מאיה מתקרבת במהירות אל הפוקדור, אתה לוחץ על הכפתור בשלט ורצועה עבה יוצאת מן הקולר של מאיה אל ידך, אתה תופס אותו בחוזקה ומונע ממאיה להמשיך ולרוץ אל עבר הפוקדור היא מנסה להוריד את הקולר בעזרת הפרסות שלה אך הוא סגור בצורה שבא פוקימונים אינם יכולים לפתוח אותם, אתה חושב עם לשחרר את הרצועה או לקשור לאחד הענפים בכדי שמאיה לא תוכל להמשיך ולהתקרב אל הפוקדור[/QUOTE]
"סליחה מאיה!" אומר ואקשור את הרצועה לעץ כשאני נותן לה שוקולד בקערה ומוסיף:"באמת סליחה".
-
ג'ינה-בטעות
-_____________
צ'ארי משתמש בגחלת על הרשת ופטיש בעלי תער, הרשת נקרעת אך טום נוחת איכשהו מהגובה ה..גבוהה הזה על רגליו, לפתע נשמע קול מן המסוק ''אנחנו נתפוס אותך [b]זוהר[/b], אתה עוד תראה'' ואיש עם סטיליקס יורד מן המסוק ''סטיליקס זנב ברזל על [b]זוהר[/b]'' טום או כפי שכונה זוהר מתחמק הצידה במהירות אדומה ומתחיל לזרוח באור צהבהב לפתע לפנייך לא עומד טום אלה פוקימון אדום בעל רעמה אשר את מזהה כפלאריאון, ''לעולם לא תלכדו אותי שוב'' אמר קולו של טום מפי הפו'ימון, סטיליקס פגע בטום בצורת פלאריון אשר עף לאחור מעולף, האיש אשר ירד מן המסוק התקרב אל טום עם פוקדור שחור ביד והתכוון לזרוק אותו
מרקוס-מאיה מביטה בך במבט זועףף ''בוא נעשה עסק'' היא אומרת ''תפסת אותי בצורה לא הוגנת כאשר הייתי פגוע מקרב אחר, שחרר אותי ותילחם בי עם תתפוס אותי לא אנסה לברוח יותר אך עם אנצח אלך לדרכי לשלום יש עסקה?'' היא שואלת
-
[QUOTE=ttrrtte;1271820]ג'ינה-בטעות
-_____________
צ'ארי משתמש בגחלת על הרשת ופטיש בעלי תער, הרשת נקרעת אך טום נוחת איכשהו מהגובה ה..גבוהה הזה על רגליו, לפתע נשמע קול מן המסוק ''אנחנו נתפוס אותך [b]זוהר[/b], אתה עוד תראה'' ואיש עם סטיליקס יורד מן המסוק ''סטיליקס זנב ברזל על [b]זוהר[/b]'' טום או כפי שכונה זוהר מתחמק הצידה במהירות אדומה ומתחיל לזרוח באור צהבהב לפתע לפנייך לא עומד טום אלה פוקימון אדום בעל רעמה אשר את מזהה כפלאריאון, ''לעולם לא תלכדו אותי שוב'' אמר קולו של טום מפי הפו'ימון, סטיליקס פגע בטום בצורת פלאריון אשר עף לאחור מעולף, האיש אשר ירד מן המסוק התקרב אל טום עם פוקדור שחור ביד והתכוון לזרוק אותו
מרקוס-מאיה מביטה בך במבט זועףף ''בוא נעשה עסק'' היא אומרת ''תפסת אותי בצורה לא הוגנת כאשר הייתי פגוע מקרב אחר, שחרר אותי ותילחם בי עם תתפוס אותי לא אנסה לברוח יותר אך עם אנצח אלך לדרכי לשלום יש עסקה?'' היא שואלת[/QUOTE]
*בבקשה שהיא תהיה שלי
"אבל תהיי עדיין במסע איתי נכון?" אומר ואשחרר טיפה את הרצועה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271820]ג'ינה-בטעות
-_____________
[/QUOTE]
"לא אתה לא!" אצעק "פטיש, עלי תער על הפוכדור!" ארוץ אל טום הפלאריון, ארים אותו ואברח משם בזמן שאני אחזיר את פטיש לפוכדור.
-
מרקוס-''אולי, עם אלכד לא תהיה לי כל בררה אך עם לא אלכד אחשוב מה לעשות'', ''עם אתה מסכים אז תרים את הפוקדור ותגיד ''אני משחרר את מאיה'' ואני אשתחרר ואז נלך להילחם'', ''דיל?'' היא שואלת שוב
ג'ינה-פטיש מסיט את הפוקדור ממסלול ואת מנסה להרים את טום אך הוא כבד מידי! אין לך הרבה זמן האיש כבר מתכוון לזרוק פוקדור נוסף על טום, מה תעשי?!
-
[QUOTE=ttrrtte;1271813]
ג'ק-בהמשך
ג'ק-הרקרוס מחכה לכך שכדור הצל יצא, אמבי משגר אותו והרקרוס דוחף אותו חזרה, אמבי נפגע מן כדור הצל של עצמו ומתעלף אתה זורק פוקדור ואמבי נתפס(אין לי כח לעלות היום את התמונה מחר תזכיר לי), אתה חוזר למרכז הפוקימונים ומרפא את שליו וכל הפוקימונים האחות גקוי מחזירה לך את הפוקדורים, אתה מסתכל בפוקדור של שליו ומתלבט מה לעשות איתה
-
[QUOTE=ttrrtte;1271829]מרקוס-''אולי, עם אלכד לא תהיה לי כל בררה אך עם לא אלכד אחשוב מה לעשות'', ''עם אתה מסכים אז תרים את הפוקדור ותגיד ''אני משחרר את מאיה'' ואני אשתחרר ואז נלך להילחם'', ''דיל?'' היא שואלת שוב
"בסדר אני משחרר את מאיה אספיגלאס צא! שלג מרעל לכל מקום" אומר בבטחה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271829]מרקוס-''אולי, עם אלכד לא תהיה לי כל בררה אך עם לא אלכד אחשוב מה לעשות'', ''עם אתה מסכים אז תרים את הפוקדור ותגיד ''אני משחרר את מאיה'' ואני אשתחרר ואז נלך להילחם'', ''דיל?'' היא שואלת שוב
ג'ינה-פטיש מסיט את הפוקדור ממסלול ואת מנסה להרים את טום אך הוא כבד מידי! אין לך הרבה זמן האיש כבר מתכוון לזרוק פוקדור נוסף על טום, מה תעשי?![/QUOTE]
אני מגנה על טום בגופי ומחזירה את צ'ארי ופטיש לפוכודורים, שלא ייפגעו ובינתיים אלחש לטום "נדבר אחר כך על זה אבל יש לך דרך להיות פחות כבד?"
-
מרקוס-אספיגלאס משתמש בשלג [b]סגול[/b] (ככה קוראים לזה) אבל מאיה משתמשת בקרן סולארית וכל השלג הסגול נעלם, מאיה משתמשת באבקת שינה ואספיגלאס לא מספיק להתחמק ונרדם, מאיה טוענת קרן סולארית חזקה במיוחד ואומרת ''זה הולך להיגמר כאן ועכשיו..'' אתה שם לב שאספיגלאס מחל לפקוח את עיניו
ג'ינה-טום מעולף ולכן לא מחזיר לך תשובה (רמז השאר כמעט כולם לכדו את השותפים שלהם אני חושבת שזה ברברי אבל רק טיפ), האיש מתקרב אלייך המטרה להעיף אותך הצידה מטום
-
[QUOTE=ttrrtte;1271807]תומאס-אתה זורק את הפוקדור שלך על הפוקימון הוא מתנודד פעם-פעמיים אך לבסוף נעצר, ''מזל טוב'' אומרת לילך, ''פוניטה מדברת!'' נשמע לפתע קול מאחורייכם ואתם מסתובבים, אתם רואים אישה גבוהה בעלת שיער לבן קצר ומשקפת שחורה על עיניה, לילך מסתתרת מאחוריי רגלך ואומרת ''הציידת ג'יי'', ''אני ארוויח הרבה ממך'' היא אמרה וכיוונה את ידה אשר היה עלייה מן רובה אל לילך, ברגע שהקרן פגעה בלילך היא התקשתה והפחה לסוג של פסל בצבע זהב, ''היא בחיים היא רק קפואה'' אמרה הציידת ג'יי ורכב שטח הופיע משום מקום ושני אנשים החלו לקחת את לילך הקפואה בעודך עדיין עומד שם
[/QUOTE]
"צאו איווי צ'ימצ'אר דירלינג וווימה. איווי כדור צל,צ'ימצ'אר להביור,דירלינג עלי טער ועלים קסומים וווימה ניקור"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271838]מרקוס-אספיגלאס משתמש בשלג [b]סגול[/b] (ככה קוראים לזה) אבל מאיה משתמשת בקרן סולארית וכל השלג הסגול נעלם, מאיה משתמשת באבקת שינה ואספיגלאס לא מספיק להתחמק ונרדם, מאיה טוענת קרן סולארית חזקה במיוחד ואומרת ''זה הולך להיגמר כאן ועכשיו..'' אתה שם לב שאספיגלאס מחל לפקוח את עיניו[/QUOTE]
"קרן קרח עם על חושי ושלג סגול" אומר ואתפלל בלב שאתפוס את מאיה.
-
שם פרטי :יואב
שם במשחק:סקוט גרין
תיאור מראה או תמונה:[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/4872/dptr158pu9.png[/IMG]
רקע:
סקוט נולד בעיר קטנה.מקום קטן שאינו חשוב.
אחיו הגדול,שמו מייק, היה חבר טוב של בחור אחד בשם רון. עם דגש גדול מאוד על ההיה-כשהם היו בערך בני עשר ומייק בן שש, קפצו על רון כמה פוקימוני עשב,מים,ואש מהשיחים,ופצעו אותו קשות. אומנם מייק היה איתו ולקח אותו למרפאת הכפר במהירות האפשרית,אבל רון לעולם לא התאושש מהטראומה. הוא היה פעם ילד שקט ונחמד,אבל מאז הטרגדיה הוא נהיה אכזר. הוא החליט להקים צוות מרושע שיחסל את כל הפוקימונים שהוא לכד. בהתחלה מייק עזר לו,אבל לאחר מכן, הוא ראה מה רון עושה לפוקימוני העשב,איזה עינויים נוראיים הם עוברים, והוא עזב. רון מאוד כעס. הוא פקד על אלקטוויר שלו להרוג את מייק,אבל מייק ברח. הוא חזר לביתו,ואז עזב. סקוט לא יודע איפה הוא. אולי הוא מת, אולי הוא לא. בכל מקרה, סקוט אל יודע עליו כבר כלום. וגם הוריו לא. אבל עכשיו,סקוט מתכוון למצוא את אחיו. בכל מחיר.
חפצים:5 פוקבולים,פוקדע,פוקטוץ',תיק מסע ואוכל פוקימונים (לא לשנות)
כסף:3000 ₪ (לא לשנות)
הערות/הארות/בקשות:
לתפוס גם כאלה שנראים די מפחידים (או שייראו ^^) כי כבר תקעו אותי בכמה מת"ים עם בלוסום,פוניטה,ואחד ורוד קטן שאני אל זוכר את שמו XD
-
[QUOTE=ttrrtte;1271832]ג'ק-הרקרוס מחכה לכך שכדור הצל יצא, אמבי משגר אותו והרקרוס דוחף אותו חזרה, אמבי נפגע מן כדור הצל של עצמו ומתעלף אתה זורק פוקדור ואמבי נתפס(אין לי כח לעלות היום את התמונה מחר תזכיר לי), אתה חוזר למרכז הפוקימונים ומרפא את שליו וכל הפוקימונים האחות גקוי מחזירה לך את הפוקדורים, אתה מסתכל בפוקדור של שליו ומתלבט מה לעשות איתה[/QUOTE]
"שליו, צאי!" אומר ואוציא את שליו. אדון איתה על המצב.