-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1272123]זה לא קשה בצורה כמו פיזיקה, שזה מקצוע כמו מתמטיקה, זה קשה מסיבות אחרות.
קודם כל, רוב הזמן זה משעמם לגמרי והמורה חופרתצ הרבה, יש המון המון המון דברים לזכור, דברים ממש קטנים ומעצבנים שבתוכם עוד דברים קטנים ומעצבנים, הרבה דברים לפעמים לא מובנים בפעם הראשונה וצריך מלא לחזור על זה כדי להבין וכו' וכו'..
אני חושב שזה 5 יחידות S:[/QUOTE]
כן אבל ביותר אני מתכוון גם תואר ראשון ואולי שני
-
[QUOTE=Amitlv;1272103]ובטור אחד שחיי עם זה המון שנים וצריך לקחת רטלין אבל לא לוקח וקרא את כול הספרים שיש למרות הדסלקציה ואחד שעומד לעשות מגמת פסיכולוגיה ADHD זה כן פוגע במוח בחלק מהמקרים וילדים מיוחדים זה לא רק פגיעה במוח זה ילדים לא רגילים ולא כמו כולם לא משנה מה יש לו אני לא הולך להעיף את זה כי אני גאה במי שאני!! והם כן מיוחדים כי הם לא כמו השאר וזה מה שטוב כי מה שלמדתי בחיים זה שליהיות רגיל זה משעמם!!!!
אם אתה לא חובה את זה על עצמך אתה לא תבין כלום אפילו עם תלמד את הנושה שנים ומה זה HDD כי אני לא בטוח שאני זוכר מה זה
גם אני מסתדר עם זה מעולה ואני אפילו משביץ שלי יש את זה ולהם אין[/QUOTE]
אז אם זה פוגע במוח מר גאון, הסבר לי נא איך ילדים עם ADHD נחשבים ליותר חכמים מילדים ללא ADHD?
אין להתייחס לילדים עם הפרעות קשב כילדים מיוחדים, אם אתה חושב אחרת אז אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה, אל תלמד פסיכולוגיה אתה תהרוס לילדים את החיים.
-
-
-
-
[QUOTE=Igarashi Ganta;1272126]אז אם זה פוגע במוח מר גאון, הסבר לי נא איך ילדים עם ADHD נחשבים ליותר חכמים מילדים ללא ADHD?
אין להתייחס לילדים עם הפרעות קשב כילדים מיוחדים, אם אתה חושב אחרת אז אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה, אל תלמד פסיכולוגיה אתה תהרוס לילדים את החיים.[/QUOTE]
זה ממש לא קשור אני מכיר ילדים אוטיסתים שהם גאונים!!!!
ובטח שכן אז איך להיתיחס אליהם כילדים רגילים עם בעיות לא לילדים מיוחדים ואני לא אומר שזה משהוא רע זה מתנה הכי גדולה שקיבלתי בחיים שלי!!
-
[b]מגב יא משתמש סקסי Xd :d ^__^[/b]
-
[quote=Igarashi Ganta;1272126]אז אם זה פוגע במוח מר גאון, הסבר לי נא איך ילדים עם ADHD נחשבים ליותר חכמים מילדים ללא ADHD?
אין להתייחס לילדים עם הפרעות קשב כילדים מיוחדים, אם אתה חושב אחרת אז אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה, אל תלמד פסיכולוגיה אתה תהרוס לילדים את החיים.[/quote]
באמת שאין לי כוונה להכנס לדיון הזה, אבל מה לעשות שאני אוהב לגרום לעצמי לסבל.
אם אני לא טועה, פגיעה במוח לא גוררת אי-חוכמה. האותיות האלו שאתם פולטים ללא הפסקה ייתכן וגורמות לפגיעה באזור מסויים במוח, אבל ייתכן והאזור הזה לא משפיע על ולא תלוי באותו האזור במוח שאחראי על חשיבה. אם זהו אכן המצב (ואני לא טוען שהוא כזה, או שהוא איזשהו מצב אחר), אז גם הטענה שלך וגם הטענה שלו מסתדרות.
וחוץ מזה, לכל ילד יש להתייחס כמיוחד, כדי שהוא יוכל ביום מן הימים להפוך לדיקטטור מרושע שיהרוג מאות אלפי אנשים חפים מפשע. זה טוב לאנושות.
-
[QUOTE=חמין זה נאדים;1272132][b]מגב יא משתמש סקסי Xd :d ^__^[/b][/QUOTE]
קבל כאפה.
-
[QUOTE=Amitlv;1272131]זה ממש לא קשור אני מכיר ילדים אוטיסתים שהם גאונים!!!!
ובטח שכן אז איך להיתיחס אליהם כילדים רגילים עם בעיות לא לילדים מיוחדים ואני לא אומר שזה משהוא רע זה מתנה הכי גדולה שקיבלתי בחיים שלי!![/QUOTE]
להתייחס אליהם מיוחד? לא. לא ממש.
אגב, אם כזו שפה ילדותית כמו שלך, לא אתפלא שאתה בן 11 שבאמת לא מבין מהחיים שלו בהפרעות קשב.
אז אנא ממך ילד צעיר, שב בשקט.
[QUOTE=LordAbizi;1272133]באמת שאין לי כוונה להכנס לדיון הזה, אבל מה לעשות שאני אוהב לגרום לעצמי לסבל.
אם אני לא טועה, פגיעה במוח לא גוררת אי-חוכמה. האותיות האלו שאתם פולטים ללא הפסקה ייתכן וגורמות לפגיעה באזור מסויים במוח, אבל ייתכן והאזור הזה לא משפיע על ולא תלוי באותו האזור במוח שאחראי על חשיבה. אם זהו אכן המצב (ואני לא טוען שהוא כזה, או שהוא איזשהו מצב אחר), אז גם הטענה שלך וגם הטענה שלו מסתדרות.
וחוץ מזה, לכל ילד יש להתייחס כמיוחד, כדי שהוא יוכל ביום מן הימים להפוך לדיקטטור מרושע שיהרוג מאות אלפי אנשים חפים מפשע. זה טוב לאנושות.[/QUOTE]
[B]הדבר היחיד[/B] שזה כביכול "פוגע" בו זו יכולת ריכוז, זה הCON היחיד
בגלל כזה דבר יש להתייחס לילד כשונה מהחברה? לא.
-
[quote=Igarashi Ganta;1272135]להתייחס אליהם מיוחד? לא. לא ממש.
אגב, אם כזו שפה ילדותית כמו שלך, לא אתפלא שאתה בן 11 שבאמת לא מבין מהחיים שלו בהפרעות קשב.
אז אנא ממך ילד צעיר, שב בשקט.
[B]הדבר היחיד[/B] שזה כביכול "פוגע" בו זו יכולת ריכוז, זה הCON היחיד
בגלל כזה דבר יש להתייחס לילד כשונה מהחברה? לא.[/quote]
קודם כל כל ילד הוא שונה מהחברה ללא קשר לשום דבר אחר. זאת אולי משום שבן אדם אחד לא יכולה להיות זהה לאוסף של בני אדם.
אז אם אני מבין נכון, זה כן פוגע ב[B]משהו[/B] במוח, וה[B]משהו[/B] הזה לא קשור ליכולת חשיבתית ולחוכמה. ואם אני הבנתי נכון, אז אין שום ויכוח בינך ובין Amitlv. זו [B]גם [/B]פגיעה במוח [B]וגם [/B]לא פוסלת אפשרות של להיות גאון.
-
אבל הוא אומר "אני Adhd ואני לא מתבייש!"
לא פאקינג אומרים דברים כאלה >>
-
[quote=Igarashi Ganta;1272139]אבל הוא אומר "אני Adhd ואני לא מתבייש!"
לא פאקינג אומרים דברים כאלה >>[/quote]
טוב, זה כבר עוסק בתחום של "תורת הקונוטציות", ובתחום הזה אני מתקשה להביע דעה. הטיעון שלי היה לוגי (שהתבסס על טענה פשוטה מתורת המוח, שאומרת שהמוח מחולק לאזורים שלא כל כך קשורים ביניהם) - אין סתירה בין הטענה שלך לשלו.
בזה נגמרה התוספת שלי לדיון שאני לא רוצה להיות חלק בו.
-
[QUOTE=monster;1272119]אני פה[/QUOTE]
יופי לך להירואפ לדיילי בוגל.
-
[QUOTE=DigiSaver;1272144]יופי לך להירואפ לדיילי בוגל.[/QUOTE]
טוב נכנס אהיה עם דרדויל