-
[U]Meganium[/U]
נאודיל מתקדם במהירות אל כיוון פוקימון הלחימה. הארוק כיוון את רגלו לכיוון ראשו של נאודיל, אך לפני שהספיק לפגוע בו, נאודיל תפס את רגלו עם שיניו, והפיל אותו על הרצפה שוב.
כדורי אור ירקרקים התחילו לצאת מגופו של הארוק, ונחכנסו בזה אחר זה אל תוך גופו של פוקימון העשב. ככל שיצאו יותר כדורי אור קטנטנים, כך הארוק נראה העייף יותר. אט אט, עיניו של הארוק החלו להעצם, והוא התעלף.
"לעזאזל," קרא המאמן. "נאודיל שאב את כל הכוחות שנותרו להארוק." הוא אמר בזעם. "אם כי אני חייב להודות שזה היה קרב מרשים ביותר. מה שימך?" הוא שאל אותך תוך שהוא מחזיר את הארוק אל הפוקדור.
[U]NivX10[/U]
"יש לי שלושה פוקימונים," הוא עונה לך. "אני רואה שלך יש שניים." הוא מתבונן על החגורה שלך, אליה צמודים שני פוקדורים. "אם ככה, אני אשתמש רק בשניים משלי." הוא אומר, ושולף את הפוקדור הראשון. הוא זורק את הפוקדור לאוויר, והאור האדום נוחת על הרצפה.
מולך מופיע פוקימון גוזל קטן. הפוקימון עטף בזרדים ששימשו לו כקן, והוא ביט בך בעיניו הקטנות.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/unytk1gjnw52.png[/IMG]
-
[QUOTE=Balenciaga;1318455][U]Meganium[/U]
נאודיל מתקדם במהירות אל כיוון פוקימון הלחימה. הארוק כיוון את רגלו לכיוון ראשו של נאודיל, אך לפני שהספיק לפגוע בו, נאודיל תפס את רגלו עם שיניו, והפיל אותו על הרצפה שוב.
כדורי אור ירקרקים התחילו לצאת מגופו של הארוק, ונחכנסו בזה אחר זה אל תוך גופו של פוקימון העשב. ככל שיצאו יותר כדורי אור קטנטנים, כך הארוק נראה העייף יותר. אט אט, עיניו של הארוק החלו להעצם, והוא התעלף.
"לעזאזל," קרא המאמן. "נאודיל שאב את כל הכוחות שנותרו להארוק." הוא אמר בזעם. "אם כי אני חייב להודות שזה היה קרב מרשים ביותר. מה שימך?" הוא שאל אותך תוך שהוא מחזיר את הארוק אל הפוקדור.
[U]NivX10[/U]"
[IMG]hup353.nytk1gjnw52.png[/IMG][/QUOTE]
"נאודיל נהדר! היית מצוין!" אומר בשמחה ואחבק את נאודיל ואשבח אותו על הקרב הנהדר, "שמי דילן ורק תפני כמה זמן התחלתי את המסע שלי" אומר לבחור, " אני רוצה להמשיך אז אם תרצה להתלוות אליי בינתיים זה יהיה בסדר"אומר לבחור ואסתכל בנאודיל ואנסה לראות אם הוא עייף או תשוש מהקרב
-
[quote=Balenciaga;1318455][U]Meganium[/U]
[U]NivX10[/U]
"יש לי שלושה פוקימונים," הוא עונה לך. "אני רואה שלך יש שניים." הוא מתבונן על החגורה שלך, אליה צמודים שני פוקדורים. "אם ככה, אני אשתמש רק בשניים משלי." הוא אומר, ושולף את הפוקדור הראשון. הוא זורק את הפוקדור לאוויר, והאור האדום נוחת על הרצפה.
מולך מופיע פוקימון גוזל קטן. הפוקימון עטף בזרדים ששימשו לו כקן, והוא ביט בך בעיניו הקטנות.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/unytk1gjnw52.png[/IMG][/quote]
"היי הינה לנו עוד גוזל" אומר ואביט בפוקימון החמוד בתמימות, אפתח את הפוקדע לברר עליו מידע.
לאחר מכן אוציא את אגיאגל החוצה ואחשוב לעצמי 'זה יהיה קרב מעניין..'
ואז אחכה בשקט למהלך פתיחה של היריב, אביט בנתיים בסביבה (ספר קצת על הנוף)
ושנייה ליפני ישתחיל אומר "חכה עצור, בו נהפוך זאת למעניין יותר, קרב אחד.. של שתיים על שתיים!" ואוציא גם את פלוטובר החוצה.
-
[U]Meganium[/U]
"היי דילן, לי קוראים פטר." הציג את עצמו הנער הג'ינג'י. "אני אשמח להתלוות אליך בינתיים. חשבתי להסתובב קצת באיזור בימים הקרובים, כדי למצוא פוקימונים. אבל שמעתי שמסוכן להסתובב כאן... היו קצת בעיות בכפר רומורה, כך שמתי." הוא הסביר לך. "היום בלילה גם ראיתי משהו מוזר. ראיתי איש שלבוש כולו בבגדים שחורים לגמרי. זה היה נראה כאילו הוא מחפש משהו." הוא הביט בך מעט מפוחד.
אתה מביט בנאודיל. הוא נראה מעט תשוש משני הקרבות הרצופים, אך לא לגמרי.
[U]NivX10[/U]
אתה פותח את הפוקידע, ומכוון אותו כלפי פוקימון הגוזל שמולך.
"צ'יקקו - פוקימון הגוזל. צ'יקקו יושב תמיד בקן שלו, ואינו מסוגל עוד לעוף בשלב זה בחייו. משום שהוא לא מסוגל להגן על עצמו עדיין באופן יעיל, הם נמצאים תמיד בקבוצות של שלושה ויותר, עד שהם מתפתחים." אומר הפוקידע.
אתה מחזיר את המכשיר האדום לכיסך, וזורק את הפוקדור של אגיאגל לאוויר. הוא נוחת על הרצפה, נראה נחוש ומוכן לקרב. אתה זורק גם את הפוקדור של פלוטובר לאוויר, והוא נוחת על הרצפה צמוד לאגיאגל.
אתה סוקר בינתיים את הסביבך שלך, לראות במה תוכל להיעזר וממה תוכל להימנע. האדמה הייתה קשה ופתלתלה, ובגלל הקירבה לאיזור הצחיח כמעט ולא היו עצים. משמאלך, היה מאין קיר סלעי וטבעי ששיחים יבשים ביצבצו מבין סדקיו.
"קרב שתים על שתים? נשמע כיף." אומר המאמן שמולך, וזרק פוקדור נוסף לאוויר. הפוקדור נפתח, ופוקימון מתכתי נוחת על ארבעת רגליו. הפוקימון נראה דרוך ומוכן לקרב, ועומד מטר בודד מצ'יקקו.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/dmncyhjvdyzn.png[/IMG]
-
[QUOTE=Balenciaga;1318477][U]Meganium[/U]
"היי דילן, לי קוראים פטר." הציג את עצמו הנער הג'ינג'י. "אני אשמח להתלוות אליך בינתיים. חשבתי להסתובב קצת באיזור בימים הקרובים, כדי למצוא פוקימונים. אבל שמעתי שמסוכן להסתובב כאן... היו קצת בעיות בכפר רומורה, כך שמתי." הוא הסביר לך. "היום בלילה גם ראיתי משהו מוזר. ראיתי איש שלבוש כולו בבגדים שחורים לגמרי. זה היה נראה כאילו הוא מחפש משהו." הוא הביט בך מעט מפוחד.
אתה מביט בנאודיל. הוא נראה מעט תשוש משני הקרבות הרצופים, אך לא לגמרי.
][/QUOTE]
זה היה נראה כאילו רצית שאתפוס את בוקוט,ופתאום בא הבחור הזה,בסוף תפסתי אותו אבל נראה מה יהיה איתו בהמשך
"נאודיל הגיע הזמן שתנוח" אומר ואחזיר את נאודיל לפוכדור שלו, "אני רוצה לאמן קצת את בוקוט,בוא נמשיך מהר כדי שנתרחק מכל האנשים המוזרים שמסתובבים כאן,וכן,קבוצת אנשים גרמו להרס בכפר רומורה,בעיקר בשדות החקלאיים,שרפו את כולם" אומר לפטר קצת בעצב אבל אשנה את מצב רוחי ואמשיך עם פטר בדרך, "אילו פוקימונים עוד יש לך?" אשאל אותו במטרה לפתוח נושא שיחה בזמן שאחנו ממשיכים
-
[U]Meganium[/U]
"האמת שהארוק הוא הפוקימון היחיד שלי. אין לי ממש שאיפה להיות מאמן פוקימונים גדול." הוא אמר לך.
אתה ופטר הלכתם בין השדות הרחבים של הדרך. העצים סביבכם היו גבוהים ובמיוחד, ומצדדיכם ניצבו הגבעות הירוקים של המחוז. המשכתם ללכת מבלי לראות דבר במשך מספר שעות, ושעת הערב המוקדמת הגיע. השמש החלט להעלם ולשקוע מאחורי הגבעות שבמערב, והשמיים נצבעו באדום.
"מתחיל להיות חשוך," אמר פטר. "אני חושב שלא כדאי להיות בחוץ כשהלילה ידיע. לא בתקופה כזו." הוא הסביר לך.
-
[QUOTE=Balenciaga;1318487][U]Meganium[/U]
"האמת שהארוק הוא הפוקימון היחיד שלי. אין לי ממש שאיפה להיות מאמן פוקימונים גדול." הוא אמר לך.
אתה ופטר הלכתם בין השדות הרחבים של הדרך. העצים סביבכם היו גבוהים ובמיוחד, ומצדדיכם ניצבו הגבעות הירוקים של המחוז. המשכתם ללכת מבלי לראות דבר במשך מספר שעות, ושעת הערב המוקדמת הגיע. השמש החלט להעלם ולשקוע מאחורי הגבעות שבמערב, והשמיים נצבעו באדום.
"מתחיל להיות חשוך," אמר פטר. "אני חושב שלא כדאי להיות בחוץ כשהלילה ידיע. לא בתקופה כזו." הוא הסביר לך.[/QUOTE]
"יש מרכז פוקימונים שנוכל להעביר בו את הלילה?" אשאל את פטר
-
[U]Meganium[/U]
"אני לא חושב, אנחנו נמצאים במרחק של כמה שעות מהכפר רומורה, ובמרחק של יומיים הליכה לפחות מהכפר רוג'ין." הוא אמור לך. "אבל נראה לי שאני מכיר באיזור מקום שאפשר לישון בו..." הוא אומר. "אני חושב שאם נלך לשם, יש ביקתה של איש זקן. אני לא יודע אם זה כדאי, אבל שווה לנסות לבקש ממנו מקום ללון בו. אתה לא חושב?" הוא שואל אותך.
-
[QUOTE=Balenciaga;1318491][U]Meganium[/U]
"אני לא חושב, אנחנו נמצאים במרחק של כמה שעות מהכפר רומורה, ובמרחק של יומיים הליכה לפחות מהכפר רוג'ין." הוא אמור לך. "אבל נראה לי שאני מכיר באיזור מקום שאפשר לישון בו..." הוא אומר. "אני חושב שאם נלך לשם, יש ביקתה של איש זקן. אני לא יודע אם זה כדאי, אבל שווה לנסות לבקש ממנו מקום ללון בו. אתה לא חושב?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
"כן,עדיף על להישאר בחוץ" אומר לפטר ואתן לו להוביל לביתו של האיש הזקן
-
[U]Meganium[/U]
פטר מוביל אותך יחד איתו, כשהוא הולך בראש. אתם הולכים במשך מספר דקות, ועולים על גבעה קטנה. כשאתם נמצאים על פסקת הגבעה, אתם רואים מצידה השני את ביקתת העץ של האיש עליו דיבר פטר.
"זה כאן," הוא אומר, ומתחיל לרדת לכיוון הביקתה.
כשאתם מגיעים אליה, משהו נראה לכם מוזר. אתם שומעים רעשים מבפנים, קולות של דיבורים, ואף רואים את העשן עולה מהארובה. יש שם מישהו בפנים, אך יותר מאחד.
"מוזר, האיש הזקן אמור לגור לגמרי לבדו." אמר פטר בדאגה.
-
[QUOTE=Balenciaga;1318498][U]Meganium[/U]
פטר מוביל אותך יחד איתו, כשהוא הולך בראש. אתם הולכים במשך מספר דקות, ועולים על גבעה קטנה. כשאתם נמצאים על פסקת הגבעה, אתם רואים מצידה השני את ביקתת העץ של האיש עליו דיבר פטר.
"זה כאן," הוא אומר, ומתחיל לרדת לכיוון הביקתה.
כשאתם מגיעים אליה, משהו נראה לכם מוזר. אתם שומעים רעשים מבפנים, קולות של דיבורים, ואף רואים את העשן עולה מהארובה. יש שם מישהו בפנים, אך יותר מאחד.
"מוזר, האיש הזקן אמור לגור לגמרי לבדו." אמר פטר בדאגה.[/QUOTE]
"יש רק דרך אחת לגלות..." אמלמל ואתקרב אל הדלת,באיטיות אדפוק על דלת הביקתה ואחכה שתיפתח
-
[U]Meganium[/U]
אתה דופק על הדלת מספר פעמים. לפתע, מתוך הביקתה בוקעת דממה. מי שנמצא בפנים קפא במקומו.
"נשמע שמי שנמצא שם נלחץ מאיתנו." אמר פטר. "אני נכנס."
בלי התראה מוקדמת, פתח פטר בחבטה את הדלת. בתוך ביתן העץ הקטן עמדו שני אנשים -
האחד היה איש זקן ועייף, כבן שישי לעך, וזקנו העבות היה לבן וצחור. שיערות ראשו נשרו כמעט לגמרי, והוא ישב על כיסא עץ כשידיו קשורות לאחור.
מולו עמד איש צעיר בחליפה שחורה. האיש הביך בפניך ברשעות, ונראה מסוכן ביותר. פניו היו מכוסות זיפים, וצלקת חתכה את פניו מהעין ועד לשפה. הוא נראה מאיים במיוחד, הרבה בגלל הצלקת. על חגרתו היה פוקדור בודד.
"לא ציפיתי לראות עוד אנשים כאן." הוא אמר בקול צרוד, ושיניו נחשפו בחיוך מרושע.
-
[QUOTE=Balenciaga;1318505][U]Meganium[/U]
אתה דופק על הדלת מספר פעמים. לפתע, מתוך הביקתה בוקעת דממה. מי שנמצא בפנים קפא במקומו.
"נשמע שמי שנמצא שם נלחץ מאיתנו." אמר פטר. "אני נכנס."
בלי התראה מוקדמת, פתח פטר בחבטה את הדלת. בתוך ביתן העץ הקטן עמדו שני אנשים -
האחד היה איש זקן ועייף, כבן שישי לעך, וזקנו העבות היה לבן וצחור. שיערות ראשו נשרו כמעט לגמרי, והוא ישב על כיסא עץ כשידיו קשורות לאחור.
מולו עמד איש צעיר בחליפה שחורה. האיש הביך בפניך ברשעות, ונראה מסוכן ביותר. פניו היו מכוסות זיפים, וצלקת חתכה את פניו מהעין ועד לשפה. הוא נראה מאיים במיוחד, הרבה בגלל הצלקת. על חגרתו היה פוקדור בודד.
"לא ציפיתי לראות עוד אנשים כאן." הוא אמר בקול צרוד, ושיניו נחשפו בחיוך מרושע.[/QUOTE]
"מה אתה עושה? למה אתה קשרת אותו?" אשאל את האיש בקשיחות, "פטר תזעיק עזרה" אומר לו בשקט
-
[U]Meganium[/U]
"אין לי איך להזעיק עזרה. למי נקרא? תחנת המשטרה הקרובה נמצאת ברחק של שעות מכאן." הוא אומר לך.
האיש צחקק. "זה לא עניינך למה קשרתי אותו." הוא אומר בקול צרוד, ושולף את הפוקדור מכיסו. "צא באשיפ! תשתמש בדחיפה!" הוא זורק את הפוקדור, והאור האדום מציד את החדר.
פוקימון צימרי ואפור הופיע על הרצפה, עומד על ארבעת רגליו באיום. למשמע הפקודה של מאמנו, הוא מתחיל לרוץ לכיווכם. הוא נוגח עם ראשו בבטנו של פטר, ומפיל אותו על גבו. פטר משתעל ומתקפל מכאב.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up3/t2myzn2y5ezy.png[/IMG]
-
[quote=Balenciaga;1318477]
[U]NivX10[/U]
אתה פותח את הפוקידע, ומכוון אותו כלפי פוקימון הגוזל שמולך.
"צ'יקקו - פוקימון הגוזל. צ'יקקו יושב תמיד בקן שלו, ואינו מסוגל עוד לעוף בשלב זה בחייו. משום שהוא לא מסוגל להגן על עצמו עדיין באופן יעיל, הם נמצאים תמיד בקבוצות של שלושה ויותר, עד שהם מתפתחים." אומר הפוקידע.
אתה מחזיר את המכשיר האדום לכיסך, וזורק את הפוקדור של אגיאגל לאוויר. הוא נוחת על הרצפה, נראה נחוש ומוכן לקרב. אתה זורק גם את הפוקדור של פלוטובר לאוויר, והוא נוחת על הרצפה צמוד לאגיאגל.
אתה סוקר בינתיים את הסביבך שלך, לראות במה תוכל להיעזר וממה תוכל להימנע. האדמה הייתה קשה ופתלתלה, ובגלל הקירבה לאיזור הצחיח כמעט ולא היו עצים. משמאלך, היה מאין קיר סלעי וטבעי ששיחים יבשים ביצבצו מבין סדקיו.
"קרב שתים על שתים? נשמע כיף." אומר המאמן שמולך, וזרק פוקדור נוסף לאוויר. הפוקדור נפתח, ופוקימון מתכתי נוחת על ארבעת רגליו. הפוקימון נראה דרוך ומוכן לקרב, ועומד מטר בודד מצ'יקקו.
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/dmncyhjvdyzn.png[/IMG][/quote]
אבדוק גם כן על הגדי המתכתי הקטן.
לאחר מכן אומר "פלוטובר אקדח מים על הגדי הקטן (שתכף נגלה את שמו)" ואז אביט אל צ'קיקו ואומר "אגיאגל נסה להשתמש בחבטות זעם!"