-
[QUOTE=r03e;1317381
]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה אומר למיאו להתחמק ומיאו מתחיל לקפוץ מקרחון לקרחון, בינתיים איריס אומרת לאושווט להמשיך לתקוף באקדח מים. אתה מתחיל לחשוב ולפתע עולה לך רעיון. אתה אומר למיאו להשתמש בשריטה על אחד הקרחונים ומיוא משתמש בשריטה חזקה שחותכת את הקרחון. אתה אומר למיאו לזרוק את הקרחון על אושווט שבמים ומיאו זורק את הקרחון. הקרחון פוגע במים ומתחיל לשקוע באיטיות. איריס מחייכת "ניסיון יפה" היא אומרת ומוסיפה "אבל רואים שאתה לא יודע להשתמש בקרח, אושווטזריקת צדף. אתה אומר למיאו להתחמק ומיאו נוחת על קרחון אחר, לפתע הקרחון של מיאו מתחיל להתנדנד. ולאחר כמה שניות הוא מתהפך. מיאו נפל למים. "אושווט תשתמש במעבולת" אומרת איריס ואושווט יוצר מעבולת ענקית שמיאו מתחיל להישאב לתוכה.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'זה לא טוב....' אחשוב לעצמי.
"מיאו תנעוץ את הציפורניים שלך באחד מהקרחונים הקרובים ותעלה למעלה מהר!" אצעק לו.
"קדימה מיאו אתה יכול, אתה חייב לצאת מהמים!!" אמשיך לצעוק ואעודד אותו.
במידה וזה לא מצליח אני אצעק לו להשתמש בנשיכה כדי להיאחז באחד מהקרחונים ואז אומר לו לעלות שוב למעלה.
-
[QUOTE=r03e;1317158][COLOR="DarkOrange"]לן-
תשקיע יותר בבקשה
-----------------
פולי מתחמק מחבטת הראש הקטלנית של באגון ומשתמש בהצלפת זנב. באגון נפגע ונתקע בקיר שמאחוריו. אתה אומר לפולי להשתמש באקדח מים אבל באגון מצליח להתחמק כשהוא קופץ הצידה. באדון רץ לעבר פולי ואתה רואה שהוא פורש את ידיו לצדדים ושציפורניו זוהרות בצבע משונה.
מה תעשה?[/COLOR]
?[/QUOTE]
אני מהאייפוד אז זה קצר
-----------------------------------
״שיט״ אגיד ״פולי תשתמשי בסילון אקווה, כדי להרחיק אותו ממך ואז תשתמשי בדחיפה על הדבר הכי קשה פה״ אגיד בנשימה אחת מבלי לעצור ׳כבר לא מאנין אותו ללכוד אותו׳ אחשוב ׳כל מה שאני רוצה זה פולי בריאה׳
-
דניאל ואייס-
דניאל- מה דעתך על קרב 3 על 3
אייס- זה לא רעיון טוב לנחש מתקפות, במקרה הוא יודע טעינה ומכת חשמל אבל באמת שהיה לך מזל
----------------------------------
דניאל מעודד ומחמיא לקווילבה ואז אומר לו להשתמש בגחלת ומיד לאחר מיכן להשתמש בגלגל להבה. אייס שלא יודע עדיין את המתקפות של ג'ולטיק מהמר ואומר לו להשתמש במכת חשמל ולאחר מיכן טעינה. קווילבה משתמש בגחלת ולאחר מיכן בגלגל להבה לעבר ג'ולטיק. ג'ולטיק משתמש במכת חשמל ומצליח להדוף את הגחלת, אבל גלגל הלהבה פוגע בו לפני שהוא עושה משהו נוסף. ג'ולטיק לא מוותר וטוען את האנרגייה שלו.
מה תעשו?
[COLOR="Magenta"]קארין-
את רואה את הפחד שבעיניו של גראולית וחושבת לעצמך 'מה מפחיד אותו כלכך' את מחליטה, לאחר התלבטות קשה, ללכת שמאלה. את מתחילה ללכת וכשגראולית רואה לאן את הולכת הוא מסתכל שוב לעבר המקומות האחרים ואז הולך בעקבותיך. את ממשיכה ללכת והשקט שקיים במקום הזה מוציא אותך משלוותך. את שומעת קצת קולות מסימטה צדדית ומחליטה לגשת לשם כשלפתע את רואה צל שעומד בפתח הסימטה ומתחיל להתקדם לתוכה. גראולית מתחיל לנהום באיום ובפחד.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]איסשה-
"שלום לך נערי" אומרת הפרופסור בחביבות. "אני פרופסור אנה ואני אתן לך את הפוקימון הראשון שלך" לאחר שהיא שומעת את הבחירה שלך היא מחייכת ואומרת "יש לך מזל, הוא אחד משני הפוקימונים שנשארו לי" ואז היא מביאה מהשולחן שלה פוכדור מבריק עם צורה של טיפה עליו. "בבקשה ילדי, אני בטוחה שתשמור עליו היטב, הינה הפוכדורים הרקים והפוקדע" היא מוסיפה ונותנת לך עוד 5 פוכדורים ופוקדע. "בהצלחה" היא מאחלת לך ואתה יוצא מהמעבדה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה לא מעבד את קור רוחך ואומר למיאו להשתמש בשריטה כדי להאחז באחד הקרחונים. מיאו מצליח בניסיון הראשון אבל אז אתה שומע את איריס שאומרת "זה לא יהיה כל כך פשוט, אושוואט תרכב על המערבולת" אושווט שהיה עד עכשיו בתחתית הבריכה כדי לערוך למיאו קבלת פנים חמה, עלה מעל המים והתחיל לרכב על המערבולת, "תשתמש באקדח מים כדי להוריד אותו משם" מוסיפה איריס ואושווט משתמש באקדח מים שפוגע במיאו ומפיל אותו מהקרחון. מיאו עדיין לא מעבד את קור רוחו ואתה רואה שהוא עושה משהו. מיאו זורם עם המערבולת וכשהוא מגיע לאושווט הוא מזנק לעברו ומשתמש עליו בנשיכה. לאחר מיכן הוא מתחיל להשתמש בחבטות זעם ואושוואט נפגע קשה. "אושוואט לא" אומתר איריס ואז מוסיפה "תשתמש בסילון אקווה". אושווט עוטף את עצמו במים וקח עודף את מיאו שנוחת על אחד הקרחונים. אושווט מתעופף לעבר מיאו בתוך סילון המים ופוגע בו. אושוואט מסתובב ומתקדם לעבר מיאו בפעם השנייה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה אומר לפולי להשתמש בסילון אקווה ופולי עוטף את עצמו במים. באגון לא עוצר והוא ממשיך לרוץ לעבר פולי. פולי מתחיל להתקדם לעבר באגון שנפגע ונתקע שוב בקיר הסימטה. לפני שמישהו מספיק לעשות עוד משהו אתה שם לב לצל מאחוריך. אתה מסתובב ורואה שזה הצל שהפיל אותך כשנכנסת לרחוב. כשבאגון רואה את הצל הוא נצמד לקיר, מבועת ומפוחד. אתה מתחיל להבין, שאם באגון מפחד אז כדאי גם לך לפחד, הצל מתחיל להתקרב.
מה תעשה?[/COLOR]
-
COLOR="Blue"]איסשה-
"שלום לך נערי" אומרת הפרופסור בחביבות. "אני פרופסור אנה ואני אתן לך את הפוקימון הראשון שלך" לאחר שהיא שומעת את הבחירה שלך היא מחייכת ואומרת "יש לך מזל, הוא אחד משני הפוקימונים שנשארו לי" ואז היא מביאה מהשולחן שלה פוכדור מבריק עם צורה של טיפה עליו. "בבקשה ילדי, אני בטוחה שתשמור עליו היטב, הינה הפוכדורים הרקים והפוקדע" היא מוסיפה ונותנת לך עוד 5 פוכדורים ופוקדע. "בהצלחה" היא מאחלת לך ואתה יוצא מהמעבדה.
מה תעשה?
------—-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני אוציא את מדקיפ מהפוקדור ואגיד לו את הדברים האלה ״שלום מדקיפ! אני המאמן החדש שלך! אתה נראה פוקימון מדהים, בייחד נעצור את צוות רוקט ונחזיר את השקט למחוז! בינתיים בוא נסתובב קצת ונתחיל במסע הגדול שלנו! וננצח בכל המכונים״ אני אספר לו אחר כך את החשיבות לנצח את צוות רוקט.
אני אסרוק אותו בפקודע כדי לראות איזה מתקפות יש לו וכדי להבין מה הוא בכללי ואז נלך בדרכינו לדרך 1.
-
[QUOTE=r03e;1317598]דניאל ואייס-
אייס- זה לא רעיון טוב לנחש מתקפות, במקרה הוא יודע טעינה ומכת חשמל אבל באמת שהיה לך מזל
דניאל מעודד ומחמיא לקווילבה ואז אומר לו להשתמש בגחלת ומיד לאחר מיכן להשתמש בגלגל להבה. אייס שלא יודע עדיין את המתקפות של ג'ולטיק מהמר ואומר לו להשתמש במכת חשמל ולאחר מיכן טעינה. קווילבה משתמש בגחלת ולאחר מיכן בגלגל להבה לעבר ג'ולטיק. ג'ולטיק משתמש במכת חשמל ומצליח להדוף את הגחלת, אבל גלגל הלהבה פוגע בו לפני שהוא עושה משהו נוסף. ג'ולטיק לא מוותר וטוען את האנרגייה שלו.
מה תעשו?
[/COLOR][/QUOTE]
אני יודע שזה לא טוב , אבל עם לא הייתי מנחש הייתי אומר לג'ולטיק רק להתחמק , ולפי מה שאני זוכר מהקרב נגד ג'ולטיק הוא יודע נשיכה או נשיכות או נשיכת חרק .
"טוב מאוד ג'ולטיק , תשתמש בטעינה ועם באמצע הטעינה קווילאבה בא לתקוף אותך תתחמק ואז תשתמש במכת חשמל ." אומר לג'ולטיק , 'יואו איזה מזל שג'ולטיק יודע טעינה ומכת ברק כי עם לא ג'ולטיק היה מפסיד.' אחשוב לעצמי ואז אסתכל סביב אולי האזור יעזור לי באסטרטגיה .
-
[QUOTE=r03e;1317598]
[COLOR="Magenta"]קארין-
את רואה את הפחד שבעיניו של גראולית וחושבת לעצמך 'מה מפחיד אותו כלכך' את מחליטה, לאחר התלבטות קשה, ללכת שמאלה. את מתחילה ללכת וכשגראולית רואה לאן את הולכת הוא מסתכל שוב לעבר המקומות האחרים ואז הולך בעקבותיך. את ממשיכה ללכת והשקט שקיים במקום הזה מוציא אותך משלוותך. את שומעת קצת קולות מסימטה צדדית ומחליטה לגשת לשם כשלפתע את רואה צל שעומד בפתח הסימטה ומתחיל להתקדם לתוכה. גראולית מתחיל לנהום באיום ובפחד.
מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
"שקט גראולית אתה תחשוף את המיקום שלנו" אני אומרת לו ומוסיפה "אבל תתכונן להתקיף אם היה הצורך" ואז אני ממשיכה להתקדם בשקט אחרי הצל המסתורי.
-
[QUOTE=r03e;1317598]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה לא מעבד את קור רוחך ואומר למיאו להשתמש בשריטה כדי להאחז באחד הקרחונים. מיאו מצליח בניסיון הראשון אבל אז אתה שומע את איריס שאומרת "זה לא יהיה כל כך פשוט, אושוואט תרכב על המערבולת" אושווט שהיה עד עכשיו בתחתית הבריכה כדי לערוך למיאו קבלת פנים חמה, עלה מעל המים והתחיל לרכב על המערבולת, "תשתמש באקדח מים כדי להוריד אותו משם" מוסיפה איריס ואושווט משתמש באקדח מים שפוגע במיאו ומפיל אותו מהקרחון. מיאו עדיין לא מעבד את קור רוחו ואתה רואה שהוא עושה משהו. מיאו זורם עם המערבולת וכשהוא מגיע לאושווט הוא מזנק לעברו ומשתמש עליו בנשיכה. לאחר מיכן הוא מתחיל להשתמש בחבטות זעם ואושוואט נפגע קשה. "אושוואט לא" אומתר איריס ואז מוסיפה "תשתמש בסילון אקווה". אושווט עוטף את עצמו במים וקח עודף את מיאו שנוחת על אחד הקרחונים. אושווט מתעופף לעבר מיאו בתוך סילון המים ופוגע בו. אושוואט מסתובב ומתקדם לעבר מיאו בפעם השנייה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"מיאו קופץ" אצעק במהרה בתקווה שיצליח ואושוואט יתרסק בקרחון.
"עכשיו נחת על שאריות הקרחון והשתמש בחבטות זעם" אומר למיאו.
"זה לא נגמר!" אני אוסיף "השתמש בנשיכה ותשליך אותו על אחד הקרחון, תסיים את זה עם שריטה מיאו!", "אתה יכול!!!" אני אצווה ואעודד אותו.
-
[QUOTE=r03e;1317598]דניאל ואייס-
מה תעשו?
[/QUOTE]
מממ.. אוקיי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מצוין קוויליבה!" אשבח אותו שוב ואתחיל לצחקק משמחה "עכשיו קוויליבה תנסה לגמור את זה מהר באמצעות גלגל להבה" אבקש מקוויליבה שינסה את זה.
-
[QUOTE][COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה אומר לפולי להשתמש בסילון אקווה ופולי עוטף את עצמו במים. באגון לא עוצר והוא ממשיך לרוץ לעבר פולי. פולי מתחיל להתקדם לעבר באגון שנפגע ונתקע שוב בקיר הסימטה. לפני שמישהו מספיק לעשות עוד משהו אתה שם לב לצל מאחוריך. אתה מסתובב ורואה שזה הצל שהפיל אותך כשנכנסת לרחוב. כשבאגון רואה את הצל הוא נצמד לקיר, מבועת ומפוחד. אתה מתחיל להבין, שאם באגון מפחד אז כדאי גם לך לפחד, הצל מתחיל להתקרב.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'שיט' אחשוב לעצמי 'מה אני עושה' אחשוב שלפתע אראה פח אשפה גדול ממתכת 'מעולה' אחשוב ואתפוס את פולי ובאגון בשתי ידי "באגון אני מצאי לך לשתוק אם אתה רוצה לחיות" אגיד ואקפוץ לתוך הפח ועשים את כל סקיות הזבל מעלי כדי שלא יוכלו לראות אותי 'טוב אנכנו בטוחים עכשיו' אחשוב לעצמי בפחד
-
[COLOR="Blue"]איסשה-
אתה מוציא את מדקיפ מהפוכדור שלו ומציג את עצמך. מדקיפ נראה מרוצה ממך. אתה מוציא את הפוקדע ומכוון אותו לעבר מדקיפ. לפתע אתה שומע קול מתכתי שאומר "מאדקיפ פוקימון דג הבוץ, מאדקיפ חי בדרך כלל בזוגות או בשלשות, בתוך ביובים, אגמים או בביצות רדודות. מאדקיפ ידוע במיזגו הרגוע ובאהבתו למים חמים. לומרות זאת נדיר למצוא מאדקיפ בטבע וניתן לקבלו בתור פוקימון התחלתי אצל הפרופסורים השונים. המתקפות שמאדקיפ יודע הם: דחפה נהמה והצלפת בוץ" הקול אומר ומשתתק. אתה מחזיר את הפוקדע לכיסך ואת מדקיפ לפוכדור שלו. אתה מתחיל ללכת לכיוון דרך 1 ואתה עובר ליד עץ קצת גדול יותר מהאחרים. כשאתה מסתכל קדימה אתה רואה את הכניסה ליער ניוטיק.
מה תעשה?[/COLOR]
אייס ודניאל-
אייס- נשיכת חרק
הקרב הוא קרב 3\3
אייס אומר לג'ולטיק להשתמש בטעינה וג'ולטיק מתחיל להתרכז ולטעון את הכוח שלו. דניאל מנצל את המצב ואומר לקווילבה להשתמש בגלגל להבה, קווילבה משתמש בגלגל להבה ומתקדם לעבר ג'ולטיק שעדיין טוען את האנרגיה שלו. בדיוק ברגע שג'ולטיק מסיים להשתמש בטעינה, קווילבה מגיע אליו ופוגע בו בעוצמה. ג'ולטיק נפגע. ג'ולטיק מתרחק מקווילבה ואתם רואים, לשימחתו של דניאל ולדאגתו של אייס, שג'ולטיק עולה באש. ג'ולטיק נשרף. אייס לא מעבד את העשתונות והוא אומר לג'ולטיק להשתמש בבמכת ברק. ג'ולטיק, פגוע קשות, מנסה להשתמש במכת ברק ופוגע בקווילבה. ג'ולטיק מקבל עוד נזק מהאש שאוחזת בו. ג'ולטיק מותש.
מה תעשו?
[COLOR="Magenta"]קארין-
את אומרת לגראולית בלחישה להיות בשקט כדי שלא יחשוף אותכם אבל שיהיה דרוך ומוכן. את מתחילה להתקדם בשקט לעבר הסימטה שאליה נכנס הצל ואת רואה שהסימטה באורך של 5 מטרים בערך, ליד הקיר השמאלי יש פח אשפה, שזז קצת ונראה שיש מישהו בתוכו, לסוף הסימטה נצמד פוקימון שנראה כמו לטאה עם אבן על הראש ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/mtnxoyizuxdy.gif[/IMG][/URL]), באמצע הסימטה עומד ילד ולידו פוקימון כחול דמוי ראשן ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/t5k5g4mjmewm.gif[/IMG][/URL]). הצל ממשיך להתקדם לכיוון הילד והפוקימונים שלידו, נראה שלא ראה אותך. לפתע הילד תופס את הפוקימון הכחול, ממלמל משהו לפוקימון דמוי הלטאה ואז נכנס לפח האשפה וסוגר את המיכסה. הצללית מתחילה להתקדם לעבר הפח.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]ריי-
אתה אומר למיאו לקפוץ במהירות ומיאו מצליח לגייס כמה כוחות אחרונים מקופץ. אושוואט עובר מתחתיו ואז מיאו משתמש בשריטה כדי להעיף אותו כלפי הקרחון. "אוי לא" צועקת איריס ואז מוסיפה "אושוואט תשתמש בדחיפה, אתה מסוגל, אני מאמינה בך" אבל אושוואט המותש לא מצליח לבצע את המתקפה. אושוואט נתקע בקרחון ונראה מותש. אתה אומר למיאו להשתמש בחבטות זעם ומיאו נופל לעבר אושוואט ומשתמש בכל הזעם והתיסכול שהצטבר בו.
~אושוואט מעולף~
אתה מכניס את מיאו לפוכדור שלו.
"כל הכבוד" אומרת איריס מאוחר יותר "הרווחת את זה ביושר" היא מוסיפה ומגישה לך טג בצורת טיפה.
[B]השגת את טג הטיפה[/B]
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה פועל מהר. אתה לוקח את פולי, אומר לבאגון שכדאי לו להיות בשקט ואז אתה קופץ לתוך פח האשפה שגיבל התחבא בו ממך. אתה נכנס וסוגר במהירות ובשקט את המכסה מעליך, נראה לך שאתה יכול לראות את הצללית של גיבל לידך. אתה שומע רעשים מחוץ לפח.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=r03e;1318705][COLOR="Blue"]איסשה-
אתה מוציא את מדקיפ מהפוכדור שלו ומציג את עצמך. מדקיפ נראה מרוצה ממך. אתה מוציא את הפוקדע ומכוון אותו לעבר מדקיפ. לפתע אתה שומע קול מתכתי שאומר "מאדקיפ פוקימון דג הבוץ, מאדקיפ חי בדרך כלל בזוגות או בשלשות, בתוך ביובים, אגמים או בביצות רדודות. מאדקיפ ידוע במיזגו הרגוע ובאהבתו למים חמים. לומרות זאת נדיר למצוא מאדקיפ בטבע וניתן לקבלו בתור פוקימון התחלתי אצל הפרופסורים השונים. המתקפות שמאדקיפ יודע הם: דחפה נהמה והצלפת בוץ" הקול אומר ומשתתק. אתה מחזיר את הפוקדע לכיסך ואת מדקיפ לפוכדור שלו. אתה מתחיל ללכת לכיוון דרך 1 ואתה עובר ליד עץ קצת גדול יותר מהאחרים. כשאתה מסתכל קדימה אתה רואה את הכניסה ליער ניוטיק.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אגיד למדקיפ שהוא פוקימון מגניב וחזק אני אוציא אותו מהפוקדור תוך כדי שאני אומר : ״צא מדקיפ!״ שמדקיפ יצא אני אגיד לו להתאמן על העץ הזה תוך כדי שימוש בדחיפה והצלפת בוץ. אחרי זמן קצר בערך 5 דקות אני אלך לחפש פוקימונים או מאמנים להילחם נגדיהם ולתפוס פוקימונים.
-
[QUOTE=r03e;1318705]
אייס ודניאל-
אייס- נשיכת חרק
הקרב הוא קרב 3\3
אייס אומר לג'ולטיק להשתמש בטעינה וג'ולטיק מתחיל להתרכז ולטעון את הכוח שלו. דניאל מנצל את המצב ואומר לקווילבה להשתמש בגלגל להבה, קווילבה משתמש בגלגל להבה ומתקדם לעבר ג'ולטיק שעדיין טוען את האנרגיה שלו. בדיוק ברגע שג'ולטיק מסיים להשתמש בטעינה, קווילבה מגיע אליו ופוגע בו בעוצמה. ג'ולטיק נפגע. ג'ולטיק מתרחק מקווילבה ואתם רואים, לשימחתו של דניאל ולדאגתו של אייס, שג'ולטיק עולה באש. ג'ולטיק נשרף. אייס לא מעבד את העשתונות והוא אומר לג'ולטיק להשתמש בבמכת ברק. ג'ולטיק, פגוע קשות, מנסה להשתמש במכת ברק ופוגע בקווילבה. ג'ולטיק מקבל עוד נזק מהאש שאוחזת בו. ג'ולטיק מותש.
מה תעשו?
[/QUOTE]
"טוב מאוד קוויליבה!" אצהל מאושר, ואקמץ אגרוף "עכשיו תתחמק מכל מכה שג'ולטיק ינסה להנחית עליך ותנסה לסיים את זה בגחלת מרחוק!" אגיד לקוויליבה בשמחה בתקווה שיצליח להפיל את ג'ולטיק עכשיו.
-
[QUOTE=r03e;1318705"]
אייס ודניאל-
אייס- נשיכת חרק
הקרב הוא קרב 3\3
מה תעשו?
[/COLOR][/QUOTE]
,תערוך את המתקפות של ג'ולטיק
"לא ג'ולטיק." אומר בדאגה ולאחר מכן אסתכל על המכון דרך החלון ואראה שקרב המכון נגמר. "היי דניאל בו נגמור את הקרב מהר , קרב המכון נגמר ואני צריך להתחיל אותו." אומר לדניאל . "אוקיי ג'ולטיק תרוץ לכיוון קווילאבה ותתחמק מכל דבר שהוא עושה נגדך , לאחר מכן תעלה עליו ותשתמש עליו בנשיכת חרק , לאחר הנשיכה תשתמש עליו במכת ברק בכל העוצמה שלך." אומר לג'ולטיק ואקווה שהמכון לא יהיה תפוס כשאני אגמור את הקרב .
-
[QUOTE][COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה פועל מהר. אתה לוקח את פולי, אומר לבאגון שכדאי לו להיות בשקט ואז אתה קופץ לתוך פח האשפה שגיבל התחבא בו ממך. אתה נכנס וסוגר במהירות ובשקט את המכסה מעליך, נראה לך שאתה יכול לראות את הצללית של גיבל לידך. אתה שומע רעשים מחוץ לפח.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'אני מכווה שהוא לא ראה אותי' אחשוב לעצמי ואתכיל לחתת בסכיות אשפה בשקט 'אני אחפס משהוא חד שאני יוכל לדקור את הדמות הזו או לפחות לעשות נזק רציני שאני יוכל לברוחי אחשוב ואמשיך לחפס
-
[COLOR="Blue"]איסשה-
בפעם הבאה תצטט רק את החלק שלך
------------------------------
אתה מוציא את מדקיפ ואומר לו להשתמש בדחיפה והצלפת בוץ על העץ. בדקיפ רץ לעבר העץ ומתנגש בו. לפתע נופל מהעץ פוקימון דמוי חיפושית () הוא נראה כועס מכך שהפריעו לו. מדקיפ משתמש בהצלפת בוץ על הפוקימון והפוקימון נראה ממש מעוצבן. הפוקימון מתחיל לעוף במהירות לעבר מדקיפ.
מה תעשה?[/COLOR]
דניאל ואייס-
דניאל אומר לקווילבה להשתמש בגחלת ולתפוס מרחק מג'ולטיק, קווילבה מתרחק מג'ולטיק בקפיצה ומשתמש בגחלת. אייס אומר לג'ולטיק להתחמק, להתקדם אל קווילבה ולהשתמש בנשיכת חרק. ג'ולטיק מנסה להתקרב אל קווילבה אבל לא מצליח, בגלל שקווילבה קופץ כל פעם שג'ולטיק מתקרב אליו, כדי להתרחק.לפתע אייס רואה שג'ולטיק נפגע שוב בגלל שהוא עדיין עולה באש, אייס משנה אסטרטגיה ואומר לג'ולטיק להשתמש במכת חשמל, ג'ולטיק עוצר ומכוון מכת חשמל מדויקת שפוגעת בקווילבה וגם הוא נראה מותש.
מה תעשו?
[COLOR="DarkOrange"]לן-
אתה ממשיך לשמוע את הרעשים מחוץ לפח האשפה ואתה מחליט לחפש משהו שיעזור לך. אתה מתחיל לשלוח ידיים לכיוון האשפה ומבקש מפולי שיעזור לך. אתם לא מצליחים לחתוך את שקיות הנילון אבל לפתע ידך נוגעת במשהו נע, והמשהו הזה נושך לך את היד. אתה מרחיק את ידך בכאב ומבין שזה כנראה היה גיבל ואז עולה לך רעיון, 'אולי אני אבקש מגיבל לעזור לי לחתוך את השקיות' אבל לפני שאתה מספיק לעשות משהו נוסף, המכסה מורם ואתה רואה דמות מוזרה בעלת גוף שחור ושיער ורוד ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/mldzo3mnqdg5.gif[/IMG][/URL]).
מה תעשה?[/COLOR]