-
תומר אני בצייר, ומדבר בסקייפ באותו זמן.. לא הייתי כזה פעיל
שמע, היטמן, קצת קשה לי לענות לך על זה, הסברתי כבר שלא הייתי פה כשאלכס נתן לו את הבאן..
ובטח לא כשהוא נתן לו את הבאן לצמיתות..
אבל ממה שראיתי, זה היה שווה את זה. בשיחה שלי עם פלופי ונדב הזהרתי אותו שאם ימשיך לא תהיה רק אזהרה, אלא גם באן. הייתי נותן באן לכמה ימים שיירגע, אינ'לי מושג למה אלכס נתן לצמיתות
-
אביב אתה סקסי
אלון הוא לא המשיך Oם
-
[quote=Kurohige;1332598]חחחחחחחח עשה לי טובה זה לא OP ם:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1332597#post1332597[/URL][/quote]
אוף לא הוזכרתי :O
טוב זה כנראה לטובה
-
[QUOTE=Kurohige;1332598]חחחחחחחח עשה לי טובה זה לא OP ם:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1332597#post1332597[/URL][/QUOTE]
בתכלס אני נהנה כמו OP וגם יש הבדל ביניהם כי OP זה קצת, קצת הרבה פחות רציניות בגלל שזה שונן מול סיינן
-
שחר אתה גבר.
האמת שיש לי קול יותר בס במציאות אני נשמע קצת יותר ילד בהקלטות ם:
טוב מור אשקול לקרוא ם:
-
אפשר לדעת מזה Op בשבילכם , כי כנראה המעשמות Op בשבילי היא אחרת
המיקרופון במחשב מעוות לכולם את הקול אביב , ברור שאני גבר אפילו רשום בפרטי שחר הגבר
-
אלון, אתה הולך להישרף מהניסיון שלך להגן על ההנהלה. קח את זה בחשבון. אם אלכס ירד בסופו של דבר והמערכת תצטרך להתנקות, ואתה לא תהיה זה שייצא עכשיו נגדו וידע לזהות שהסירה הזו טובעת, אז גם אתה בסופו של דבר תשלם את המחיר. כדאי לך לחשוב על זה עכשיו כמו הישרדות. לא כמו פורום. אלכס קיבל 20 קולות להדחה. האם אתה באמת הולך לקחת את הצד שלו או שאתה הולך בפעם הראשונה שלך, מאז שנרשמת לפורום אי אז ב2012, ולהקשיב לקולם של אלה שראו הכל, שמעו הכל ויודעים הכל? הזדמנות אחרונה.
-
[QUOTE=Hit Man;1332608]אלון, אתה הולך להישרף מהניסיון שלך להגן על ההנהלה. קח את זה בחשבון. אם אלכס ירד בסופו של דבר והמערכת תצטרך להתנקות, ואתה לא תהיה זה שייצא עכשיו נגדו וידע לזהות שהסירה הזו טובעת, אז גם אתה בסופו של דבר תשלם את המחיר. כדאי לך לחשוב על זה עכשיו כמו הישרדות. לא כמו פורום. אלכס קיבל 20 קולות להדחה. האם אתה באמת הולך לקחת את הצד שלו או שאתה הולך בפעם הראשונה שלך, מאז שנרשמת לפורום אי אז ב2012, ולהקשיב לקולם של אלה שראו הכל, שמעו הכל ויודעים הכל? הזדמנות אחרונה.[/QUOTE]
אני הייתי מקשיב לו~
אני לא הקשבתי ותראה מה קרה לי ם:
-
[QUOTE=Kurohige;1332606]שחר אתה גבר.
האמת שיש לי קול יותר בס במציאות אני נשמע קצת יותר ילד בהקלטות ם:
טוב מור אשקול לקרוא ם:[/QUOTE]
טוב =] ואם תקרא לא תתחרט זכור תמילה שלי
-
אביב פששש כל הכבוד פעם ראשונה אתה לא אומר "אהלן אנשים מה קורה?" בהתחלה.
אני עכשיו שומע
-
האנשים בפורום הזה עיוותו את המושג מנהל, מנהל אמור להיות למען הקהילה לא למען מנהל אחר :s
אביב אין בינינו דיבור :@
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1332609]אני הייתי מקשיב לו~
אני לא הקשבתי ותראה מה קרה לי ם:[/QUOTE]
מה קרה לך? O:
-
[quote=ワンピース;1332616]מה קרה לך? O:[/quote]
לא רואה שאני כבר לא ירוק? Xd
-
אלון אל תצחעק עליי~!!!!!
מה עשיתי לך פלופי :(
-