-
[quote=Flupy;1345831]אני לא מבין מה הבעיה במספרים םם
אודה כן משתמש במספרים בשביל להראות דברים אז דיי לחרטת ולעשות כאילו אודה מושלם, הבאונטי זה דרך של אודה להראות את הרמה של הדמויות(נכון זה לא מראה את הכוח של הדמויות אלה כמה הם מסוכנים~)[/quote]
איזה שטויות אתה מדבר... זו ממש לא דרך, אם זו הייתה דרך היה חושף באונטי של כל הדמויות או של רובן, והוא כמעט לא חשף מעבר לשיצ'י סופרנובה והמובן מאליו מוגיווארס. אפרופו קרוקודייל 80 מיל ומוריה בערך 320, כאשר ראינו שהממשלה אפילו לא מחשיבה את מוריה למספיק חזק בשביל להיות שיצ'י... עזוב למה אני מתווכח עם מישהו שטוען כה דבר >< לך תראה OP תבין. ואם לא תראה שוב
-
-
חחח נראה לי שקישי וקובו לא השתמשו במספרים
למרות שקובו חופר ריאס'ו חזק ראצ'ו חלש שזה העתק הדבק מהיכולת של לוחמי הזי להרגיש אנרגייה..
מוריה לא יותר חזק מקרוקודיל אבל הוא יותר מסוכן משום שנתנו לו זמן...
-
בגלל האבטש התחלתי לראות אנימה חדשה בשם Tasogare Otome x Amnesia.
שהתחלתי היה לזה 11פרקים ראיתי את ה11 ואז ב6 בבוקר אני רואה יצא פרק 12 אמרתי נשמור את זה לשמירה בצהריים.
עכשיו ראיתי את פרק 12 וזה היה הפרק האחרון, עצוב זו הייתה אחלה אנימה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=zIyC0VCz_S4&feature=youtube_gdata_player [/YOUTUBE]
(עכשיו שגמרתי את האנימה ושוב אין לי מה לעשות אני פורק את זה פה D=)
-
רגע, בדבז רק הגיבור מנצח רעים?
גוהן רוצה לדבר איתך
פיקולו שחיסל את ראדיץ גם
וגם קרילין שחיסל סייבאיימנים (נחשב)
וג'יטה שחיסל את דודוריה, זארבון, גולדו, ג'ייס וההוא בהתחלה גם רוצה לדבא איתך
נחש מה? גם סל שחיסל את האנדרואידים רוצה
וגם האנדרואידים שחיסלו את ג'ירו!
וג'יטה שוב רוצה לדבר איתך לגבי אנדרואיד 19!
להמשיך תרשימה?
-
לול מה מעניין בדברים האלה אני מעדיף לחקור בסרבי ולהתלהב שלקאקטורן יש 115 התקפה וספשל התקפה! מלך
-
[QUOTE=F!upy;1345836]היי ם:[/QUOTE]
היי עומר D:
איך בצבא? ^^
-
[QUOTE=X-Drake;1345835]איזה שטויות אתה מדבר... זו ממש לא דרך, אם זו הייתה דרך היה חושף באונטי של כל הדמויות או של רובן, והוא כמעט לא חשף מעבר לשיצ'י סופרנובה והמובן מאליו מוגיווארס. אפרופו קרוקודייל 80 מיל ומוריה בערך 320, כאשר ראינו שהממשלה אפילו לא מחשיבה את מוריה למספיק חזק בשביל להיות שיצ'י... עזוב למה אני מתווכח עם מישהו שטוען כה דבר >< לך תראה OP תבין. ואם לא תראה שוב[/QUOTE]
חחחח הסיבה היחידה שלקרוקודייל יש באונטי נמוך זה בגלל שהוא נכנס לשיצ'י היה לו באונטי נמוך יחסית.
השיצ'י זה היחידים שלא נכונים לזה בגלל שהקפיאו להם את הבאונטי.
ומה הקשר בין המשפט הראשון שאמרת למה שאני אמרתי םם?
למה אנחנו צריכים לדעת על כל דמות ?זהו שאנחנו לא, כל דמות שאנחנו לא יודעים על הבאונטי שלה זה מסיבה מסויימת.
ותתחיל לקרוא את מה שאני כותב םם.
ועוד פעם השחצנות שלך כי אתה מושלם ויודע הכל, תפסיק כבר עם הראש המקובע שלך שיודע הכל ותתחיל להקשיב.
לול אם כבר בOP לופי היחיד שמנצח את האוייב הראשי XD
-
[QUOTE=X-Drake;1345841]לול מה מעניין בדברים האלה אני מעדיף לחקור בסרבי ולהתלהב שלקאקטורן יש 115 התקפה וספשל התקפה! מלך[/QUOTE]
סתם אפס.
-
[QUOTE=F!upy;1345843]היי עומר D:
איך בצבא? ^^[/QUOTE]
יבש אש.. מה איתך? D:
-
[QUOTE=X-Drake;1345841]לול מה מעניין בדברים האלה אני מעדיף לחקור בסרבי ולהתלהב שלקאקטורן יש 115 התקפה וספשל התקפה! מלך[/QUOTE]
אבל חרא מהירות והגנות... שווה רק לסאקר פאנץ'
[QUOTE=F|upy;1345839]רגע, בדבז רק הגיבור מנצח רעים?
גוהן רוצה לדבר איתך
פיקולו שחיסל את ראדיץ גם
וגם קרילין שחיסל סייבאיימנים (נחשב)
וג'יטה שחיסל את דודוריה, זארבון, גולדו, ג'ייס וההוא בהתחלה גם רוצה לדבא איתך
נחש מה? גם סל שחיסל את האנדרואידים רוצה
וגם האנדרואידים שחיסלו את ג'ירו!
וג'יטה שוב רוצה לדבר איתך לגבי אנדרואיד 19!
להמשיך תרשימה?[/QUOTE]
לא היו הרבה נבלים שדמויות משניות ניצחו וברוב סאיינים..
אני מדבר על כל מי שאנושי שחוץ מקרירין שחיסל את הסייבמן הזה לא חיסלו כלום..
היו כאלה שנחשבו לוחמי זי ולא עשו כלום כמו יאמצ'ה שיאצ'ו וזה עם העין ששכחתי את שמו..
מקסימום עיקבו.. לא ניצחו אף אחד,..
-
[QUOTE=F!upy;1345846]יבש אש.. מה איתך? D:[/QUOTE]
3>
-
[QUOTE=Ilan;1345847]אבל חרא מהירות והגנות... שווה רק לסאקר פאנץ'
לא היו הרבה נבלים שדמויות משניות ניצחו וברוב סאיינים..
אני מדבר על כל מי שאנושי שחוץ מקרירין שחיסל את הסייבמן הזה לא חיסלו כלום..[/QUOTE]
קרילין, יאמצ'ה, טיאן וכל אלה כיכבו חזק בדרגון בול לא בזי
זי התעמק בנאמקים וסייאנים
-
נו זה כל השאר היו חסרי תועלת...
-
[QUOTE=Flupy;1345849]3>[/QUOTE]
סוף סוך קצת יחס XD
3>