מה זה אולטימייט מארוול?
וקח בחשבון שאני לא יודע כלום.. זאת אומרת, אני רוצה להתחיל ממש מההתחלה.. כשהם מקבלים את הכוחות שלהם..
Printable View
מה זה אולטימייט מארוול?
וקח בחשבון שאני לא יודע כלום.. זאת אומרת, אני רוצה להתחיל ממש מההתחלה.. כשהם מקבלים את הכוחות שלהם..
[QUOTE=SeXy_DeViL;1397128]קקרוטו אתה לא זה שהודעת שאתה gay fish אתמול..? למה אתה מתנגד לנו?[/QUOTE]
גנגהאם סטייל אני לא הודעתי שום דבר ואני גם לא מתנגד לכם להפך אני מאוד מעודד יציאות מהארון ככה ישאר מקום לבגדים שלי
חח אתמול הוא אמר איזה בדיחה משונה אז אמרתי לו כזה
not sure if u 9 years old
or just gay fish
משהו כזה..
ואז התחלנו לחפור כל היום עם דור על זה
[QUOTE=Kakarotto;1397133]גנגהאם סטייל אני לא הודעתי שום דבר ואני גם לא מתנגד לכם להפך אני מאוד מעודד יציאות מהארון ככה ישאר מקום לבגדים שלי[/QUOTE]
אם אנחנו חולקים איתך באותו ארון זה אומר משהו.. לא? 3>
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1397132]מה זה אולטימייט מארוול?
וקח בחשבון שאני לא יודע כלום.. זאת אומרת, אני רוצה להתחיל ממש מההתחלה.. כשהם מקבלים את הכוחות שלהם..[/QUOTE]
אולטימייט מארוול זה בעצם איתחול מחדש של הסדרות שלהם.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1397135]אם אנחנו חולקים איתך באותו ארון זה אומר משהו.. לא? 3>[/QUOTE]
פשוט אל תעשה לי לב מספיק שאני חולק איתך את אותו השם אז עוד לחלוק זה יותר מדי כבר
[QUOTE=The Stranger;1397136]אולטימייט מארוול זה בעצם איתחול מחדש של הסדרות שלהם.[/QUOTE]
אבל זה לא ילדותי או משהו נכון?
ובאיזה קומיקס להתחיל? עם איזה גיבור? או שהכל זה אותו קומיקס וכל פעם על מישהו אחר?
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1397132]מה זה אולטימייט מארוול?
וקח בחשבון שאני לא יודע כלום.. זאת אומרת, אני רוצה להתחיל ממש מההתחלה.. כשהם מקבלים את הכוחות שלהם..[/QUOTE]
זה מתאים לך אל תדאג
זה מין סיפור חדש לאיך כל הגיבורים קיבלו את הכוחות שלהם
כמו איפוס מארוול כזה.. סיפור ארוך
אתה תראה זה טוב
זה גם עם סגנון ציור חדיש ונחמד כזה לא כמו הקומיקסים מפעם שאם אתה רוצה לקרוא תצטרך לקרוא אותם LOL
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1397138]אבל זה לא ילדותי או משהו נכון?
ובאיזה קומיקס להתחיל? עם איזה גיבור? או שהכל זה אותו קומיקס וכל פעם על מישהו אחר?[/QUOTE]
איזה שבאלך.
ספיידרמן מגניב.
ואגב-יש הורדות ישירות של עשרות חוברות בכל מקום. פשוט מורידים,קרואים את הכול,ומוחקים. זה מה שאני עושה (אני רגיל למחוק מהפורנו).
מדברים לי פה על קומיקס מה נהייה עם אנשים
[QUOTE=The Stranger;1397141]איזה שבאלך.
ספיידרמן מגניב.
ואגב-יש הורדות ישירות של עשרות חוברות בכל מקום. פשוט מורידים,קרואים את הכול,ומוחקים. זה מה שאני עושה (אני רגיל למחוק מהפורנו).[/QUOTE]
מעניין איזה סוג של פורנו:doubt:
.
[QUOTE=Kakarotto;1397142]מדברים לי פה על קומיקס מה נהייה עם אנשים[/QUOTE]
זה עדיף על לחפור על מנגות 7\24.
ועל המ אתה רוצה שנדבר? פורנו גייז? סוף סוף אתה מתחבר לאני הפנימי שלך! כל הכבוד!
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1397138]אבל זה לא ילדותי או משהו נכון?
ובאיזה קומיקס להתחיל? עם איזה גיבור? או שהכל זה אותו קומיקס וכל פעם על מישהו אחר?[/QUOTE]
לאאא
זה שילדים קטנים מתלהבים ויש להם תיק של ספיידרמן זה לא אומר כלום.
אם זה היה לילדים לא היו הורגים דמויות.. ולא מראים כמעט כל קומיקס של אקסמן את אמה וסקוט במיטה LOL
[QUOTE=SeXy_DeViL;1397145]לאאא
זה שילדים קטנים מתלהבים ויש להם תיק של ספיידרמן זה לא אומר כלום.
אם זה היה לילדים לא היו הורגים דמויות.. ולא מראים כמעט כל קומיקס של אקסמן את אמה וסקוט במיטה LOL[/QUOTE]
ויותר מזה- לא היו עושים לאמה פרוסט כזה ציצי גדול.
ואגב-ספיידרמן ובלאק קאט שכבו איזה פעם בספיידרמן.
[QUOTE=The Stranger;1397144]זה עדיף על לחפור על מנגות 7\24.
ועל המ אתה רוצה שנדבר? פורנו גייז? סוף סוף אתה מתחבר לאני הפנימי שלך! כל הכבוד![/QUOTE]
האני הפנימי שלי ואני התחברנו מזמן פורנו גייז זה לא משהו שאנחנו אוהבים
אגב אני ממש לא קורא מנגות בכלל