אה, שום דבר, זאתה המטרה של הmeme. בינתיים כל מה שמונע ממני מלהוריד את המשחק זאת עצלנות נטו.
Printable View
אה, שום דבר, זאתה המטרה של הmeme. בינתיים כל מה שמונע ממני מלהוריד את המשחק זאת עצלנות נטו.
אגב, להוריד את brave new world כך שיכלול את הפאץ' האחרון ביותר, ושיכיל את המנהיגים של gods and kings היה די סיפור.
עד שמצאתי הורדה של הפאץ' שעבדה, נזכרתי לפתע שאין את המנהיגים של gods and kings. לכן אני פשוט העתקתי מהתיקיה של gods and kings כל מיני דברים לתיקייה של brave new world בתקווה שזה יוסיף את מה שצריך. בתהחלה ניסיתי להעתיק תתי תיקיות שחשדתי שבהן נמצא כל המידע וזה לא עבד. אז העתקתי פשוט את כל התיקייה לשם ועשיתי copy and replace. אז אכן המידע על המנהיגים עודכן, אלא שהיו טריליארד שגיאות כשניסיתי לעשות משחק חדש, ובסוף גם שום חלק מהממשק של המשחק לא עבד לי. לכן ניסיתי הפעם שוב להעתיק הכול ולעשות רק copy בלי replace. עדיין בחלונות מסויימים במשחק קופצות לי שגיאות, אבל כל הפונקציונליות עובדות, ויש לי את המנהיגים של gods and kings. אז אם תצליח למצוא גרסא שמשלבת הכול בלי צורך בטריקים מעין אלו, זה יהיה מועיל.
בינתיים אני בחציה של הורדה שהשם שלה הוא Civ 5 + DLC+ Expansions אבל אין לי שמץ של מושג אם יהיה בזה את gods and kings
מה המצב אביזי? אתה השריד העתיק ביותר פה,שום דבר לא הגיוני אצלך חח
[QUOTE=Cho'gath;1470975]בינתיים אני בחציה של הורדה שהשם שלה הוא Civ 5 + DLC+ Expansions אבל אין לי שמץ של מושג אם יהיה בזה את gods and kings[/QUOTE]
המילה Expansions נשמעת מבטיחה. לא יעובד? תמצא הורדה אחרת מה קרה מה קרה...
[QUOTE=KittyM;1470976]מה המצב אביזי? אתה השריד העתיק ביותר פה,שום דבר לא הגיוני אצלך חח[/QUOTE]
אצלי הכול הגיוני, ביחס למערכת האקסיומות שלי. הפסוקים שלי במערכת האקסיומות שלך אולי לא הגיוניים.
אחח אביזי לעולם לא תשתנה,אך אני עדיין מעריץ אותך חחח קיסר מאדים חח
מה הסיבה שאתה עדיין פה?
[QUOTE=LordAbizi;1470977]המילה Expansions נשמעת מבטיחה. לא יעובד? תמצא הורדה אחרת מה קרה מה קרה...
אצלי הכול הגיוני, ביחס למערכת האקסיומות שלי. הפסוקים שלי במערכת האקסיומות שלך אולי לא הגיוניים.[/QUOTE]
ובכן, בינתיים זה מראה שהמשחק כולל את gods and kings ןאת brave new world ולא ראיתי באגים
[QUOTE=KittyM;1470979]אחח אביזי לעולם לא תשתנה,אך אני עדיין מעריץ אותך חחח קיסר מאדים חח
מה הסיבה שאתה עדיין פה?[/QUOTE]
I have no other place to go.
[QUOTE=Cho'gath;1470981]ובכן, בינתיים זה מראה שהמשחק כולל את gods and kings ןאת brave new world ולא ראיתי באגים[/QUOTE]
אוקיי יפה. אם ראית, כתבתי שעדכנתי בקצרה את המדריך שלי במשחקים כלליים כדי שיכלול סקירה כללית על הפיצ'רים שנוספו בפאצ'ים האלה, אז אתה יכול לעיין שם.
[QUOTE=LordAbizi;1470983]I have no other place to go.
אוקיי יפה. אם ראית, כתבתי שעדכנתי בקצרה את המדריך שלי במשחקים כלליים כדי שיכלול סקירה כללית על הפיצ'רים שנוספו בפאצ'ים האלה, אז אתה יכול לעיין שם.[/QUOTE]
אני אעיין שם, אך בינתיים אני אנסה להשתפר במשחק לבד.
אני די גרוע.
המדריך שלי הוא בעיקר סקירת מושגים, אין בו הרבה אסטרטגיה כי אני לא מתיימר לדעת אסטרטגיות מועילות.
אבל בוא תספר קצת, על מה שהתחלת בינתיים.
אני יווני. יש לי שתי ערים נורא קרובות. התחלתי מלחמה על האוסטרים והחלפתי את זלצבורג בשביל שלום כעיר בובה. עכשיו אין לי שמץ של מושג מה אני עושה.
אתה פשוט עושה מה שבא לך כדי להכיר את כל הדברים שיש במשחק הזה וליצור רשימה מנטאלית של עשה ואל תעשה, וכך עושה כל הזמן בזמן שאתה מתקדם בדרגות הקושי.
בינתיים אני משתדל שלא להתנהג מטופש, אז אני לא מכריז מלחמה על כל דבר שאני רואה
מה אכפת לך, אתה לומד. אם תכריז מלחמה על כל דבר שתראה יש סיכוי שאתה תלמד להשתמש בצבא שלך כמו שצריך. למרות שיש לזה יותר חשיבות בעידן המודרני, כשיש יחידות משנות משחק כמו מטוסים וארטילריה. עדיין, כדאי לדעת איך להשתמש בחיל פרשים, ומה השילוב הנכון של קשתים ולוחמים, ואיך צרים נכון על עיר.
מצד שני, המחשב לא באמת יודע להילחם כמו שצריך ברמת קושי קלה, אז אתה עלול להסיק את המסקנות הלא נכונות. לא חשוב.
ובוחן: היכולת המיוחדת של יוון קשורה ליחסים עם ערי מדינה. איזה עץ של social policy זה גורם לך לרצות למקסם?
[QUOTE=LordAbizi;1470989]מה אכפת לך, אתה לומד. אם תכריז מלחמה על כל דבר שתראה יש סיכוי שאתה תלמד להשתמש בצבא שלך כמו שצריך. למרות שיש לזה יותר חשיבות בעידן המודרני, כשיש יחידות משנות משחק כמו מטוסים וארטילריה. עדיין, כדאי לדעת איך להשתמש בחיל פרשים, ומה השילוב הנכון של קשתים ולוחמים, ואיך צרים נכון על עיר.
מצד שני, המחשב לא באמת יודע להילחם כמו שצריך ברמת קושי קלה, אז אתה עלול להסיק את המסקנות הלא נכונות. לא חשוב.
ובוחן: היכולת המיוחדת של יוון קשורה ליחסים עם ערי מדינה. איזה עץ של social policy זה גורם לך לרצות למקסם?[/QUOTE]
אין לי שמץ של מושג, אבל אני מניח ש...Patronage?