-
[B]מייק;
[/B]הייתי מציע לך לבדוק בפוקידע.
אתה לא כזה שולט בשם חחחחח
----
אתה מוציא את צ'רמנדר, שעוד טיפה עייף, אך נראה במצב הרבה יותר טוב.
הוא משתמש בגחלת אל עבר הפוקימון שתפסת, ומצליח לפגוע ישירות. הפוקימון נפצע, אך מיד משתמש בסופה. צ'רמנדר משתדל שלא לעוף בסופה העוצמתית
הפוקימון מנצל את זה ותוקף את צ'רמנדר בשתי מתקפות מהירות וחזקות, עוד לפני שהוא מספיק להגיב. "דוווווווב!" הוא צווח בחזקה.
-
צ׳ארמנדר אנחנו צריכים אסטרטגיה! אחשוב לעצמי. "שמע, תכוון מסך עשן מאחוריך ולא לעבר הפוקימון! ואז זנק פנימה. כשהוא יתקוף לעברך זנק ותנחית אותו בגחלת!"
-
[B]
מייק;[/B]
צ'ארמנדר משתמש במסך עשן מאחוריו, ומזנק לתוכו. אך פידוב משתמש בסופה שמעיפה את העשן, דבר המקנטר לגמרי את הטכניקה
פידוב משתמש במתקפה מהירה ופוגע בצ'רמנדר, פעם נוספת. נראה כי הקרב עלול להסתיים בקרוב לטובת פידוב
-
[QUOTE=The Charizard;1480473][B]מליפאן;[/B]
סינדקוויל מתעודד מעט, ומנסה להחזיק את הדמעות שלא ייזלגו, נראה כי קשה לו להאמין להבטחות שלך- כנראה עקב זה שהוא ננטש על ידי מישהו, ונותר קשור לעמוד. הוא מנסה לחייך מעט, ורהיהורן מעודד אותו.
נראה כי לרהיהורן יש רעיון, והוא מתכופף ונותן לסינדקוויל כמאין לרכוב עליו, ככל הנראה על מנת לשמח אותו, נראה שזה עוזר.
[/QUOTE]
"טוב סינדקוויל,, לפחות אתה מתאמץ להיות רציני. אל תדאג, אם תסמוך עליי ועל שאר הפוקימונים שלי נהיה בלתי מנוצחים. ואם יום אחד נפגוש את מי שהשאיר אותך קשור פה - אני בהחלט אתן לך את העונג לטגן לו את המוח או משהו כזה. רהיהורן - עבודה טובה. אם זה נוח מבחינתך, אז נמשיך ללכת ככה עד למרכז הפוקימונים, ואז אני אחזיר את כולכם. מסוכן להסתובב עם פוקימונים בחוץ בערים." אני אמשיך ללכת עם הפוקימונים למרכז, ואז אחזיר אותם לפוכדורים, ואז אכנס פנימה ואבדוק מה יש שם.
-
[QUOTE=The Charizard;1480465][B]אייס;
[/B]טוטודייל מנסה להגיע במהירות אל עבר נידורן, ומתחיל לשרוט את ריולו בחזקה. ריולו מצליח לסגת מהאזור, ולחזור אחורה
אתה מביט לכיוון נידורן, נראה שהיא לא מסוגלת להילחם יותר.
באטרפרי, נידורן וטוטודייל מתנשפים בכבדות. נראה שכולם עייפים[/QUOTE]
אה זה לא היה מובן, רשמת שנידורן עייפה
------------
"נידורן חזרי, יופי של קרב, טוטודייל זה רק אתה, תנסה להשתמש באקדח מים על באטרפרי ואז תשתמש בפזילה על ריולו, אל תוותר להם תלחם עד הסוף!"
-
[B]מליפאן;
[/B]רהיהורן מאשר, וסינדקוויל נראה הרבה יותר נינוח. אתם מהלכים עד למרכז הפוקימונים, ואתה מחזיר את כולם לפוכדורים.
אתה נכנס ורואה שלא הרבה אנשים נמצאים במרכז- האחות ג'ואי וצ'אנסי, ועוד איזה מאמן, מבוגר ממך במספר שנים.
[B]
אייס;[/B]
רשמתי שהיא לא יכולה להילחם יותר :o
---
אתה מחזיר את נידורן לפוכדור, ומורה לטוטודייל לתקוף עם אקדח מים זריז.
אקדח המים פוגע בבאטרפרי, שמועף אחורה על אחד העצים ונופל- מעולף. "חזור באטרפרי, קרב מעולה" אומר תום ומחזיר אותו.
"קדימה ריולו, התקפה מהירה!" קורא תום, בעוד טוטודייל פוזל לכיוונו.
ריולו נראה מעט מבוהת ולכן לא מצליח לתקוף, אך מתגבר על זה ושועט אל טוטודייל
-
[QUOTE=The Charizard;1480528][B]מליפאן;
[/B]רהיהורן מאשר, וסינדקוויל נראה הרבה יותר נינוח. אתם מהלכים עד למרכז הפוקימונים, ואתה מחזיר את כולם לפוכדורים.
אתה נכנס ורואה שלא הרבה אנשים נמצאים במרכז- האחות ג'ואי וצ'אנסי, ועוד איזה מאמן, מבוגר ממך במספר שנים.
[B]
אייס;[/B]
רשמתי שהיא לא יכולה להילחם יותר :o
---
אתה מחזיר את נידורן לפוכדור, ומורה לטוטודייל לתקוף עם אקדח מים זריז.
אקדח המים פוגע בבאטרפרי, שמועף אחורה על אחד העצים ונופל- מעולף. "חזור באטרפרי, קרב מעולה" אומר תום ומחזיר אותו.
"קדימה ריולו, התקפה מהירה!" קורא תום, בעוד טוטודייל פוזל לכיוונו.
ריולו נראה מעט מבוהת ולכן לא מצליח לתקוף, אך מתגבר על זה ושועט אל טוטודייל[/QUOTE]
כתבת אבל שאחרי זה היא עייפה... מפה נוצר הבלבול מתנצל ידידי
-------
"טוטודייל עכשיו בכוח האחרון שנשאר לך, ריולו מבועת מהפזילה הוא לא מרוכז, תתקוף באקדח המים בכל הכוח שיש בך, צא!"
-
[QUOTE=The Charizard;1480528][B]מליפאן;
[/QUOTE]
'טוב אין סיבה לרפא כרגע פוקימונים... זה לא שהם עייפים מדי. אולי הבן אדם הזה יהיה מעניין.' אני אתקרב למאמן הזה ותחילה אבחן מה הוא עושה.
-
[QUOTE=The Charizard;1480502][B]
מייק;[/B]
צ'ארמנדר משתמש במסך עשן מאחוריו, ומזנק לתוכו. אך פידוב משתמש בסופה שמעיפה את העשן, דבר המקנטר לגמרי את הטכניקה
פידוב משתמש במתקפה מהירה ופוגע בצ'רמנדר, פעם נוספת. נראה כי הקרב עלול להסתיים בקרוב לטובת פידוב[/QUOTE]
לא עבד. אבל הפוקימון הזה ממש מתחיל לעניין אותי. "צ׳ארמנדר בוא נלך על זה! גחלת, ומיד לאחר מכן, שריטות!" אתקוף.
-
[B]אייס;
[/B]אתה מורה לטוטודייל לתקוף באקדח מים אחרון, וטוטודייל מנסה לאגור כוחות- ותוקף באקדח מים."ריולו, עצור! גל ואקום!" קורא תום בהפתעה. רוח לבנה מסתובבת סביב ריולו, והוא שולח חתך-אווירי עוצמתי.
[SPOILER][IMG]http://38.media.tumblr.com/83b103a8717920588abc1197e76c31fa/tumblr_mg8ley8RiA1r84emlo1_500.gif[/IMG][/SPOILER]
נוצר פיצוץ בין גל הואקום לאקדח המים, והרבה עשן ואדים. העשן מתפזר, ואתה רואה ששני הפוקימונים מעולפים
[B]מליפאן;[/B]
אתה מתקדם אל עבר המאמן, ורואה שהוא משחק עם הפוקידע שלו, בודק מידע על פוקימונים, ורושם את הכל בעפרון על מחברת קטנה וסגולה.
הוא רואה שאתה מתקדם לעברו, ושואל "הא? אפשר לעזור?"
[B]מייק;
[/B]צ'רמנדר תוקף בגחלת, ופידוב מתחמק בקלות מהמתקפה. פידוב משתמש במתקפה מהירה, וצ'רמנדר מצליח להתחמק גם הוא, אך פידוב חוזר במתקפה מהירה נוספת. פידוב מצליח לפגוע בצ'רמנדר, אך נוצר פיצוץ- צ'רמנדר הספיק לתקוף בגחלת.
העשן מתפזר, ואתה רואה את פידוב מעולף על הרצפה. צ'רמנדר מתנשם בכבדות, ולאחר כמה שניות נופל גם הוא, לא יכול להילחם יותר.
-
[QUOTE=The Charizard;1480535]
[B]מליפאן;[/B]
אתה מתקדם אל עבר המאמן, ורואה שהוא משחק עם הפוקידע שלו, בודק מידע על פוקימונים, ורושם את הכל בעפרון על מחברת קטנה וסגולה.
[/QUOTE]
"אני לא יודע, סתם הגעתי לכאן ומשעמם לי, אז אני בודק מה אנשים עושים." אני אענה לו.
-
[B]מליפאן;
[/B]"ובכן, למה שלא תיגש אל המכון? אולי הוא פתוח" שואל המאמן. "אם כי.. נורמן חזק ביותר, אם אתה מאמן מתחיל, אז מוטב שתמשיך אל רסטבורו."
-
[QUOTE=The Charizard;1480535][B]אייס;
[/B]אתה מורה לטוטודייל לתקוף באקדח מים אחרון, וטוטודייל מנסה לאגור כוחות- ותוקף באקדח מים."ריולו, עצור! גל ואקום!" קורא תום בהפתעה. רוח לבנה מסתובבת סביב ריולו, והוא שולח חתך-אווירי עוצמתי.
[SPOILER][IMG]http://38.media.tumblr.com/83b103a8717920588abc1197e76c31fa/tumblr_mg8ley8RiA1r84emlo1_500.gif[/IMG][/SPOILER]
נוצר פיצוץ בין גל הואקום לאקדח המים, והרבה עשן ואדים. העשן מתפזר, ואתה רואה ששני הפוקימונים מעולפים
[B]מליפאן;[/B]
[B]מייק;
[/B]צ'רמנדר תוקף בגחלת, ופידוב מתחמק בקלות מהמתקפה. פידוב משתמש במתקפה מהירה, וצ'רמנדר מצליח להתחמק גם הוא, אך פידוב חוזר במתקפה מהירה נוספת. פידוב מצליח לפגוע בצ'רמנדר, אך נוצר פיצוץ- צ'רמנדר הספיק לתקוף בגחלת.
העשן מתפזר, ואתה רואה את פידוב מעולף על הרצפה. צ'רמנדר מתנשם בכבדות, ולאחר כמה שניות נופל גם הוא, לא יכול להילחם יותר.[/QUOTE]
"פוקדור צא!" אקרא בהתרגשות. צ׳ארמנדר מוחזר לכדור ואני חוזר למרכז.
-
[B]מייק;[/B]
מזה הבטחון העצמי הזה. אפילו לא אמרתי שהוא נתפס.
---
אתה זורק פוכדור על הפידוב.. הפוכדור מתנדנד מצד לצד, ואתה בלחץ. כשלבסוף הוא נעצר. אתה חוזר למרכז ביחד עם קורה, ורואה שהוא עמוס באנשים.
-
[QUOTE=The Charizard;1480538][B]מליפאן;
[/B]"ובכן, למה שלא תיגש אל המכון? אולי הוא פתוח" שואל המאמן. "אם כי.. נורמן חזק ביותר, אם אתה מאמן מתחיל, אז מוטב שתמשיך אל רסטבורו."[/QUOTE]
"טוב, אם אתה אומר שהוא כל כך חזק, אז אולי כדאי לי באמת להמשיך. בעצם, אתה נראה מאמן מנוסה יחסית. אולי תסכים לערוך איתי קרב קצר, בשביל הספורט?"