-
[b]יוסי~[/b]
אתה רואה שנשאר לכל מאמן פוקימון אחד, והקרב הסופי זה אגרון נגד ריידון. הקרב מתחיל ואגרון מתחיל לשלוט בקרב.
[b]שי~[/b]
גרואולייט קופץ ודוחף את העץ, ואברה נופל לע בר הקרקע אך פתאום הוא מבצע שיגור ונעלם. הוא מופיע על עץ אחר במרחק של 500 מטרים ממכם.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 07:14 PM
[b]
[b]קורן~[/b]
אתה עולה לחדר עם ג'ון ולעיניכם נגלה חדר עם מיטת קומותיים, מרפסת, טלוויזיה ומקלחת + שירותים. ג'ון תופס את המיטה למטה, נשכב עליה "סוף סוף.." הוא אומר בנחת. [/b][/quote]
"אני נכנס להתקלח" אני אומר לפתע לג'ון ואכנס למקלחת.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 06:13 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
אתה רואה שנשאר לכל מאמן פוקימון אחד, והקרב הסופי זה אגרון נגד ריידון. הקרב מתחיל ואגרון מתחיל לשלוט בקרב.
[/b][/quote]
אני מכבה את הטלוויזיה , ויוצא החוצה , מוציא את מונאפרו מהפוקדור שלו .
''אז ..רוצה להיתאמן לתחרות התיאום מחר?''
אני אומר לו בחיוך .
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 06:13 PM
[b]
[b]שי~[/b]
גרואולייט קופץ ודוחף את העץ, ואברה נופל לע בר הקרקע אך פתאום הוא מבצע שיגור ונעלם. הוא מופיע על עץ אחר במרחק של 500 מטרים ממכם. [/b][/quote]
"אז הוא רוצה לשחק" אומר לעצמי בחיוך =]
"גרואוליי'ט תשתמש בגלחת על כל העצים שבאיזור של אברה חוץ מהעץ שהוא עליו, תשטח את השטח באיזור" אני פוקד עליו
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 03:42 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
אתה יושב לידו שם, ומלטף אותו. לבסוף אתה נרדם.
אתה מתעורר בבוקר ומבחין שפאר נעלם! [/b][/quote]
"פארפדג'?!" אקרא בשמו של פאר בבהלה ואסתכל סביב, אצעק מהר לאחות ואחליט לא להשתהות ולחפש אחת שכזו בהקדם!
כשאמצא, אספר לה שפאר נעלם!
---
אני חוסך זמן, תעשה שגם אמצא וגם אומר, והיא גם תעשה פעולה?
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 05:54 PM
[b] [b]עומר~[/b]
"התחמק ביוטיפליי!" קוראת רבקה וביוטיפליי מתחמק בקלות "בילבול!" היא מצווה, וביוטיפליי שולחת בילבול שפוגע בפ'יצו.
[/b][/quote]
"אוקי פיצ'ו,גל רעם על ביוטיפלי ואז מכת ברק!" אני מצווה.
-
שי~
גרואולייט שולח גחלת על כל העצים וכולם מתחילים לעלות באש, והשריפה מתחילה להתפשט. זה לא היה רעיון חכם.
קורן~
אתה נכנס להתקלח ויוצא כעבור רבע שעה. אתה מבחין שג'ון כבר נרדם.
אביב~
אתה קורא בבהלה לאחות גו'י והיא מגיעה, ואתה מספר לה שפאר נעלם "זה לא טוב, הוא עדיין לא במצב טוב לקרבות, במיוחד אם מישהו יחשוב שהוא פוקימון פראי" אומרת לך האחות גו'י "בוא נצא לחפש אחריו" אומרת לך האחות גו'י, ולובשת את הזקט שלה.
יוסי~
מונפארנו מסתכל עליך, ואז הוא מתכרבל לכדור על הרצפה ונרדם XP
עומר~
פיצ'ו שולח גל רעם לעבר ביוטיפליי שנפצע מזה וכתוצאה מכך משתתק, ואז הוא סופג גם מכה ישירה של מכת ברק, שממנה גם פיצ'ו נפגע מהחשמל ששיחרר "ביוטיפליי, אור שמש!" מצווה רבקה, וביוטיפליי מנצל את השמש, כדי לשקם את עצמו ולחזור למצב מושלם, ללא פגיעות כלל "עכשיו, תקוף ברוח כסף!" מצווה רבקה, וביוטיפליי שולחת רוח כסף שפוגעת ישירות בפ'יצו שנפצע קשה.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 11:31 PM
[b] שי~
גרואולייט שולח גחלת על כל העצים וכולם מתחילים לעלות באש, והשריפה מתחילה להתפשט. זה לא היה רעיון חכם.
[/b][/quote]
"אופס" אומר בגיחוח קל
"בוא נגמור את זה גרואוליי'ט, השתמש בגחלת על אברה ואם הוא ינסה שיגור אז פשוט תחכה לרות איפה הוא יופיע ותיכנס בו בהתקלה" פוקד על גרואוליי'ט
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 11:31 PM
[b]
יוסי~
מונפארנו מסתכל עליך, ואז הוא מתכרבל לכדור על הרצפה ונרדם XP
[/b][/quote]
'אוקיי .. אני אתאמן איתו בבוקר , עד 5 יהיה לי זמן .'
אני אומר לעצמי , מחזיר אותו לפוקדור והולך לישון .
-
[b]שי~[/b]
אבל כל העצים מתחילים לעלות באש 00
אתה לא בדיוק יכול להתעלם מזה....
[b]יוסי~[/b]
אבל אתה לא תצליח לישון עכשיו XD רק 11 בבוקר.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 11:59 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
אבל אתה לא תצליח לישון עכשיו XD רק 11 בבוקר. [/b][/quote]
'לעזאזאל , אני חייב לחפש פוקימון אחר , שינקס לא מאומן מספיק , והרקרוס לא יכול להרשים בתחרות תיאום.'
אני אומר לעצמי , מאוכזב קצת , ומחפש פיפלאפ/טרטוויג/ריולו.
-
יוסי~
אתה מתחיל להסתובב באזור בחיפוש אחר פוקימונים, כשלפתע אתה מבחין בציקוריטה שמטיילת לה.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 15 2009, 12:08 AM
[b] יוסי~
אתה מתחיל להסתובב באזור בחיפוש אחר פוקימונים, כשלפתע אתה מבחין בציקוריטה שמטיילת לה. [/b][/quote]
מתעלם , וממשיך לחפש אחר ריולו/טרטוויג/פיפלאפ.
-
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 14 2009, 11:59 PM
[b] [b]שי~[/b]
אבל כל העצים מתחילים לעלות באש 00
אתה לא בדיוק יכול להתעלם מזה....
[/b][/quote]
כן יש בזה משו, עכשיו רק קלטתי חחח
תגובתי הקודמת לא נחשבת..
~~~~~~~~
"אברה אם אתה לא רוצה להישרף כאן כדאי לך לבוא איתי מיד" צועק בתקווה שהוא יבוא
'אנחנו חיי'בים להגיע ולקרוא למכבי אש כמה שיותר מהר' חושב איך אני יוצא מזה
-
יוסי~
אתה ממשיך להסתובב, ולפתע אתה מבחין בביצה שזרוקה לה ליד אחד העצים.
שי~
אברה משתגר שוב ומופיע מאחוריך, תופס אותך ואת גרואולייט ומבצע טלפורט, ואתה מרגיש שאתה נעלם מהמקום. אתה לא יכול לראות למשך כמה שניות, ואז אתה מרגיש שאתה נוחת על הקרקע, פוקח את עיניך ומבחין שאתה נמצא בחזרה במעבדת הפרופסור "שי זה אתה?" הפרופסור מגיע אליך "אלוהים אדירים, מה קורה שם?" הו אומר לפתע ומסתכל על עבר העשן הרב שנראה מרחוק. הוא שולף את הפוקיגיר שלו ולוחץ על כפתור בו, וממלמל כמה מילים לתוכו. "זה נראה כשריפה שגרואולייט עשה" אומר אלם ומסתכל עליך.