-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 2 2009, 06:09 PM
[b]
[b]רון[/b]
פיצ'ו מדהים את הקהל בעזרת שילוב של המתקפות נשיקה מתוקה והקסמה ואז תוקף במזימה מרושעת כשפיתאום האפיני תוקפת אותו בחבטה משולבת עם ריענון -15% לפיצ'ו -15% להאפיני.
פיצ'ו תוקף את האפיני מתווח אפס בשוק חשמלי שגורם להקסמה של האפיני להיכשל -20% להאפיני.
הפיני עומד ליתקוף בנשיקה מתוקה ולבלבל את פיצ'ו מה תעשה??
[/b][/quote]
"פיצ'ו מהר השתמש בהלם חשמלי ושתק את האפיני ועכשיו השתמש במהירות קפוץ גבוהה ושלח שוק חשמלי בכל העוצמה אל האפיני"
-
אולג עדיין לא מסתדר לי הרקע+אתה לא אמור לרשום על איך שאתה פוגש את הפררופסור
תיקרא את מה שרשום בנעוץ תסתכל על רקעים של משתמשים במשחקים אחרים ותיצור לעצמך רקע ואז כבר ניראה
[b]מאט[/b]
אני אפרש את מה שכתבת ככה:
אתה יורד מההר והולך לכיוון העיר הבאה,אתה הולך בדרך וכבר הלילה הגיעה אתה ממשיך ללכת ורואה חבורת פוקימונים שאתה לא מצליח לזהות בגלל החושך מב תעשה??
[b]אביעד[/b]
פעם הבאה הודעה יותר מפורטת רשום לך בעמוד הראשי את שמות הערים ובאיזה יש מכונים
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מהמפקדה והרכב שהסיעה אותך לשם נמצא בחוץ אתה נכנס אליו ואחרי נסיעה של כ15 דקות הרכב עוצר ואתה יוצא ממנו.אתה רואה שאתה בעיר גיבר,אתה הולך לדרך שמובילה לעיר פלאמנור ומתחיל ללכת בדרך אתה פוגש הופיפ האם תלחם נגדו??
[b]רון[/b]
פיצ'ו תוקף בגל הלם שמשתק את האפיני אך גורם לה לנצנץ~לא יורד לאף אחד נקודות~.
פיצ'ו רץ במהירות וקופץ לאוויר וכשהוא באוויר הוא תוקף את האפיני בשוק חשמלי עוצמתי שמחסל אותה~!!~!!
"ניצחת בתחרות הסרט הראשונה שלך כל הכבוד"אומרת לך השופטת הראשית ומביאה לך את סרט דרגה א'~אתה לא תוכל להישתתף בתחרויות של 2 בערים הבאות כי הן דרגה א'~
מה תעשה עכשיו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 2 2009, 08:17 PM
[b]
[b]רון[/b]
פיצ'ו תוקף בגל הלם שמשתק את האפיני אך גורם לה לנצנץ~לא יורד לאף אחד נקודות~.
פיצ'ו רץ במהירות וקופץ לאוויר וכשהוא באוויר הוא תוקף את האפיני בשוק חשמלי עוצמתי שמחסל אותה~!!~!!
"ניצחת בתחרות הסרט הראשונה שלך כל הכבוד"אומרת לך השופטת הראשית ומביאה לך את סרט דרגה א'~אתה לא תוכל להישתתף בתחרויות של 2 בערים הבאות כי הן דרגה א'~
מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
יאי ^_^ זה היה די קל באנימה בקרבות זה היה שלבים - מי שעובר את השלב הראשון עולה לשלב השני לרבע גמר אז חצי גמר ואז גמר ומי שמנצח מקבל סרט 0-0
- - - - - -
"יש" אצעק בקול אחבק את פיצ'ו בשימחה אני יוציא את סילכון ואחבק גם אותו אחזיר אותם חזרה ואלך לכיוון העיר הבאה כשאני גאה בסרט הראשון שלי.
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 2 2009, 03:11 PM
[b]
[b]נדב[/b]
התפקיד של השחקן זה לגלות פוקימונים חדשים אצל מאמנים אז נעזוב את העיניין הזה.
~~~~~~~~~~~~~~~
קרן הבשהגנה על עצמה בעזרת מתקפת שמירה,תוקפת אילבול של רלטס פוגעת בטוטודיל בזמן שצ'רמנדר תוקף במסך עשן שפוצ'יאנה במרכזו של העשן.
צ'רמנדר תוקף בגחלת העשן נדלק ויוצר פרץ אש ענקי שנעצר בגלל האקדח המים של טוטודייל המבולבל.
אחרי שמסך העשן נעלם אתה רואה שפוצ'יאנה מעולף וכך גם צ'רמנדר,רלטס ת טוטודייל בהיפנוזה, ופיתאום אתה רואה ספינה אווירית עפה בשמיים במהירות עצומה ואחרי עפים כמה מסוקי ג' מה תעשה?? [/b][/quote]
"מעניין מה זאת הספינה הזאת..." אחשוב לעצמי בזמן שאצעק "טוטודייל, צא מזה! תשתמש בנשיכה!!!"
-
[b]נדב[/b]
אופס היה לי טעות בהמשך שלך היה אמור ליהיות רשום שם רלטס תוקפת בהיפנוזה את טוטודייל ולמשהו זה נמחק.
אני אגיב כאילו אמרת לו להיתחמק וליתקוף בנשיכה
~~~~~~~
ההיפנוזה של רלטס מפספסת את טוטודייל בקצת,טוטודייל מזנק על רלטס ונושך אותה,רלטס נפגעת ממתקפת הנשיכה ותוקפת את טוטודייל בעל חושי מה תעשה??
[b]רון[/b]
אתה יוצא לדרך שמובילה לעיר הבאה ובדרך אתה רואה לוטד ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/270.png[/img]~ מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 2 2009, 09:54 PM
[b]
[b]רון[/b]
אתה יוצא לדרך שמובילה לעיר הבאה ובדרך אתה רואה לוטד ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/270.png[/img]~ מה תעשה?? [/b][/quote]
"הגיע הזמן לאמן את סילכון" אומר בחיוך "צא סילכון" אומר ואזרוק את הפוקדור שלו "השתמש בירית משי אחר השתמש בעוקץ רעל ומיד אחר כך בהתקלות"
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 2 2009, 09:54 PM
[b] [b]נדב[/b]
אופס היה לי טעות בהמשך שלך היה אמור ליהיות רשום שם רלטס תוקפת בהיפנוזה את טוטודייל ולמשהו זה נמחק.
אני אגיב כאילו אמרת לו להיתחמק וליתקוף בנשיכה
~~~~~~~
ההיפנוזה של רלטס מפספסת את טוטודייל בקצת,טוטודייל מזנק על רלטס ונושך אותה,רלטס נפגעת ממתקפת הנשיכה ותוקפת את טוטודייל בעל חושי מה תעשה??
[/b][/quote]
"טוטודייל, שלח אקדח מים ותסיים את ראלטס!"
-
[b]
[b]מאט[/b]
אני אפרש את מה שכתבת ככה:
אתה יורד מההר והולך לכיוון העיר הבאה,אתה הולך בדרך וכבר הלילה הגיעה אתה ממשיך ללכת ורואה חבורת פוקימונים שאתה לא מצליח לזהות בגלל החושך מב תעשה??
[/b][/quote]
אני מתקרב אליהם בשביל לראות עם הם הפוקימונים האפלים..
-----
המשחק נהיה מסובך ולא ברור..
-
[b]מאט[/b]
מה מסובך תגיד לי
ואני יסביר לך
~~~~~~~~~~
אתה מתקרב אליהם ורואה שהם בסך הכל 2 הונצ'קרו :blink:
מה תעשה??
[b]נדב[/b]
בחיים אל תגיב ככה יותר אתה ל יכול להחיליט מתי לסיים קרב=]
~~~~~~~~~~~~~~
העל חושי של רלטס פוגע בטוטודייל שבדיוק עמד ליתקוף באקדח מים,טוטודייל מרחף באוויר ופיתאום הוא מתחיל לעוף במהירות לכיוון אחד הבתים שנימצא משמאלכם טוטודייל מתרסק על הקיר ומקבל פציעות חמורת אבל הא עדיין לא מתעלף,רלטס משתמשת בשלוות נפש מה תעשה??
[b]רון[/b]
סילקון יוצא ותוקף את לוטד ביריות משי,הלוטד שקשור במשי נבהל ומתחיל ליבכות אך זה לא עוצר את סילקון מליתקוף אותו בעוקץ רעל ומיד אחריו בהיתקלות שגורמים ללוטד לבכות עוד יותר,הלוטד נרגע וניראה שהוא כועס הוא פותח את הפע שלו ואקדח מים על סילקון מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 3 2009, 12:11 AM
[b] [b]מאט[/b]
מה מסובך תגיד לי
ואני יסביר לך
~~~~~~~~~~
אתה מתקרב אליהם ורואה שהם בסך הכל 2 הונצ'קרו :blink:
מה תעשה??
[/b][/quote]
המשחק מתרחק יותר ויותר מהבסיס שלו!איפה הפוקימונים האגדיים?אתה מתרכז יותר מדי באיוונטים שמוציאים את כל הרעיון העיקרי של המשחק מחוץ למשחק,אני מבין שאתה אוהב סיזורים אבל אתה לא יכול לכפות עלינו ללכוד אותם,וזה מנתק את המשחק מקו העלילה.
-------------------
אני מתעלם מהם וממשיך ללכת
-
[b]
[b]אביעד[/b]
פעם הבאה הודעה יותר מפורטת רשום לך בעמוד הראשי את שמות הערים ובאיזה יש מכונים
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מהמפקדה והרכב שהסיעה אותך לשם נמצא בחוץ אתה נכנס אליו ואחרי נסיעה של כ15 דקות הרכב עוצר ואתה יוצא ממנו.אתה רואה שאתה בעיר גיבר,אתה הולך לדרך שמובילה לעיר פלאמנור ומתחיל ללכת בדרך אתה פוגש הופיפ האם תלחם נגדו??
[/b][/quote]
כן הגיע הזמן לבדוק מה הסינדקוויל שלי שווה. "צא!" זורק את הפוקדור, מוציא אותו ותוקף את הופיפ במתקפת גחלת. אם זה מצליח, עוד גחלת עד שהוא ימות, או עד שלא. ברגע שזה מפסיק לעבוד מכל סיבה שהיא, מסך עשן ואז כשהוא מבולבל עוד גחלת
-
[b]
[b]רון[/b]
סילקון יוצא ותוקף את לוטד ביריות משי,הלוטד שקשור במשי נבהל ומתחיל ליבכות אך זה לא עוצר את סילקון מליתקוף אותו בעוקץ רעל ומיד אחריו בהיתקלות שגורמים ללוטד לבכות עוד יותר,הלוטד נרגע וניראה שהוא כועס הוא פותח את הפע שלו ואקדח מים על סילקון מה תעשה?? [/b][/quote]
"סילכון מהר השתמש בהתקשחות כדאי לבלום את המתקפה ומיד אחרי זה השתמש בעוקץ רעל בכל הכוח ומיד אחר כך השתמש בחוט משי ובנוסף תקוף בהיתקלות"
-
שאלה מי לא אהב את האיוונט סיזור??
[b]מאט[/b]
האיוונט הוא רצון שלכם לא חובה ואתה בכלל בחרת סיזור אני יכול להרראות לך את ההודעה,
והאוונט הזה [שהתחיחל אתמול]מקושר מאד לעלילה אז או שתפרוש או שתמשיך לשחק ולהנות.
~~~~~~~~~
אתה מתעלם מ2 הונצ'קרו :XD:
וממשיך ללכת בדרך לעיר גנדלווד,אחרי 5 דקות של הליכה אתה מגיעה לעיר ורואה את אחד המסוקים שהאות ג' עליו נוחת על הביניין הכי גבוהה בעיר מה תעשה??[
[b]רון[/b]
[b]ותוקף את הופיפ במתקפת גחלת. אם זה מצליח, עוד גחלת עד שהוא ימות, או עד שלא. ברגע שזה מפסיק לעבוד מכל סיבה שהיא, מסך עשן ואז כשהוא מבולבל עוד גחלת [/b]=מה זה אמור להביא תוקף אתה תוקף שלא יהיה הודעות כאלה יותר זה מבלבל.
ובהודעה אפשר עד 6 מתקפות =] ולא כל ה6 אותה מתקפהה תודה=]
~~~~~~~~~~~~
סינדוקוויל יוצא מהפוכדור ותוקף את הופיפ בגחלת,הופיפ נפגע מהגחלת ומשתמש במתקפת סינתזה שמרפא אותו ומיד אחריה הוא תוקף בנבגי שינה ומרדים אצ סינדוקוויל,הופיפ תוקף ביום שימשי מה תעשה??
[b]רון[/b]
סילכון מסםיק להיתקשח והוא כמעט ולא מקבל נזק מאקדח המים.
סילכון תוקף את לוטד בעוקץ רעל אך לוטד הודף אותו עם כדור אנרגייה,סילכון יורה יריות משי על לוטד שלא מספיק לחמוק ומיד אחר כך הוא תוקף את לוטד בהיתקלות שמחסלת את לוטד מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 3 2009, 10:35 AM
[b] שאלה מי לא אהב את האיוונט סיזור??
[b]רון[/b]
סילכון מסםיק להיתקשח והוא כמעט ולא מקבל נזק מאקדח המים.
סילכון תוקף את לוטד בעוקץ רעל אך לוטד הודף אותו עם כדור אנרגייה,סילכון יורה יריות משי על לוטד שלא מספיק לחמוק ומיד אחר כך הוא תוקף את לוטד בהיתקלות שמחסלת את לוטד מה תעשה?? [/b][/quote]
אני בסבבה אם זה
- - - - - - - - - -
אני מוציא פוקדור וזורק אותו אל לוטאד
- - - -
קול לוטאד שיודע כדור אנרגיה...
-
[b]
[b]מאט[/b]
האיוונט הוא רצון שלכם לא חובה ואתה בכלל בחרת סיזור אני יכול להרראות לך את ההודעה,
והאוונט הזה [שהתחיחל אתמול]מקושר מאד לעלילה אז או שתפרוש או שתמשיך לשחק ולהנות.
~~~~~~~~~
אתה מתעלם מ2 הונצ'קרו :XD:
וממשיך ללכת בדרך לעיר גנדלווד,אחרי 5 דקות של הליכה אתה מגיעה לעיר ורואה את אחד המסוקים שהאות ג' עליו נוחת על הביניין הכי גבוהה בעיר מה תעשה??[
[/b][/quote]
אני הולך לבניין ועולה לקומה האחרונה
-
[b]
[b]נדב[/b]
בחיים אל תגיב ככה יותר אתה ל יכול להחיליט מתי לסיים קרב=]
~~~~~~~~~~~~~~
העל חושי של רלטס פוגע בטוטודייל שבדיוק עמד ליתקוף באקדח מים,טוטודייל מרחף באוויר ופיתאום הוא מתחיל לעוף במהירות לכיוון אחד הבתים שנימצא משמאלכם טוטודייל מתרסק על הקיר ומקבל פציעות חמורת אבל הא עדיין לא מתעלף,רלטס משתמשת בשלוות נפש מה תעשה??
[/b][/quote]
אני לא אומר שהקרב מסתיים, הכוונה היא שטוטודייל יסיים כבר את הקרב ויעלף אותו, יעני שישלח מתקפה ממש חזקה ויגמור אותו.
--
"טוטודייל, קפוץ על ראלטס עם נשיכה וכשתתקרב תשלח אקדח מים!"
-
[b]מאט[/b]
אתה נכנס לביניין ומגלה שזהו קניון של העיר,אתה עולה במעלית לקומה האחרונה ורואה את סנטורן מדבר עם מישהוא לא מוכר ~[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/270.png[/img]~מה תעשה??
~~~~~~~~
אז אתה ממשיך לשחק טוב תהנה=]
[b]נדב[/b]
טוטודייל קופץ לכיוון רלטס ונושך אותה בראש בעוצמה כה רבה שיורד לה דם והיא נופלת מעולפת על האדמה,המאמן שלה רץ אליה ובועט בטוטודייל שלך ואז צועק לך:"אתה רוצח רוצח תראה מה הפוקקימון שלך עשה לרלטס שלי אני עוד ינקום בך" והוא בורח משם מה תעשה עכשיו??
[b]רון[/b]
כל לוטד לומד כדור אנרגייה ברמה 40 חחחח
~~~~~~~~~~~~
אתה זורק את הפוכדור ואחרי 5 תזוזות הוא נעצר=]
אתה מרים את הפוכדור לידייך מה תעשה עכשיו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 3 2009, 10:10 PM
[b]
[b]נדב[/b]
טוטודייל קופץ לכיוון רלטס ונושך אותה בראש בעוצמה כה רבה שיורד לה דם והיא נופלת מעולפת על האדמה,המאמן שלה רץ אליה ובועט בטוטודייל שלך ואז צועק לך:"אתה רוצח רוצח תראה מה הפוקקימון שלך עשה לרלטס שלי אני עוד ינקום בך" והוא בורח משם מה תעשה עכשיו??
[/b][/quote]
"חתיכת בן של זו**!" אני צועק ובודק אם טוטודייל בסדר.
"אני מאוד מקווה שהראלטס שלך תמות!" אני מוסיף ומחזיר את טוטודייל ולוקח אותו אל מרכז הפוקימונים, ואומר לאחות ג'וי שמאמן אחד בעט בו.
-
[b]
[b]רון[/b]
כל לוטד לומד כדור אנרגייה ברמה 40 חחחח
~~~~~~~~~~~~
אתה זורק את הפוכדור ואחרי 5 תזוזות הוא נעצר=]
אתה מרים את הפוכדור לידייך מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
יאי יש לי לוטאד שיודע כדור אנרגיה ח...
- - - - - -
"יש, תפסתי לוטאד" אומר בשמחה אתכופף לסילכון אלטף אותו ואומר לו "כל הכבוד סילכון, היית מצוין" אומר אחזיר אותו לפוקדור ואלך לעיר פלמנור.
-
[b]
[b]רון[/b]
[b]ותוקף את הופיפ במתקפת גחלת. אם זה מצליח, עוד גחלת עד שהוא ימות, או עד שלא. ברגע שזה מפסיק לעבוד מכל סיבה שהיא, מסך עשן ואז כשהוא מבולבל עוד גחלת [/b]=מה זה אמור להביא תוקף אתה תוקף שלא יהיה הודעות כאלה יותר זה מבלבל.
ובהודעה אפשר עד 6 מתקפות =] ולא כל ה6 אותה מתקפהה תודה=]
~~~~~~~~~~~~
סינדוקוויל יוצא מהפוכדור ותוקף את הופיפ בגחלת,הופיפ נפגע מהגחלת ומשתמש במתקפת סינתזה שמרפא אותו ומיד אחריה הוא תוקף בנבגי שינה ומרדים אצ סינדוקוויל,הופיפ תוקף ביום שימשי מה תעשה??
[/b][/quote]
רשמת רון והתכוונת אליי כן? בלבל אותי.. בכ"מ אני אזרוק על סינדקוויל דברים עד שהוא יקום, וכשהוא יקום עוד גחלת אחת חזקה יותר (כי הוא יהיה יותר עצבני כשהוא יתעורר)
-
[b] [b]מאט[/b]
אתה נכנס לביניין ומגלה שזהו קניון של העיר,אתה עולה במעלית לקומה האחרונה ורואה את סנטורן מדבר עם מישהוא לא מוכר ~[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/270.png[/img]~מה תעשה??
~~~~~~~~
אז אתה ממשיך לשחק טוב תהנה=]
[/b][/quote]
תודה
-============-
אני הולך אל סאנטורן,"מה קרה?מיזה האיש הזה?"אני שואל אותו
-
[b]אביעד[/b]
כן היתבלבלתי=]
ואתה צריך לעשות גרשיים =" לפני שאתה אומר לסינדוקוויל שלך ליתקוף טוב?
~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק על סינדוקוויל אבנים ומקלות אך הוא לא מתעורר שהופיפ אוגר בינתיים אנרגייה סולראית למתקפת קרן סולראית מה תעשה??
[b]רון[/b]
אתה ממשיך ללכת ואחרי 5 דקות אתה מגיע לעיר מה תעשה בעיר יש:
חנות
מרכז פוקימונים
מרכז האימונים
מכון אש
בתי מגורים
??
[b]נדב[/b]
כתבתי שהוא ברח איך הוא ישמע :XD:
~~~~~~~~~~
אתה מרים את טוטודייל ורץ למרכז הפוקימונים שם אתה מביא לאחות ג'וי את טוטודייל,אתה מחכה בערך חצי שעה והיא חוזרת עם טוטודייל והרקרוס בידייה:ph34r: מה תעשה??
[b]מאט[/b]
סנטורן עונה לך:"מה אכפת לך חייל כנס למסוק ותשב בשקט" הוא אומר וממשיך לדבר עם האיש שנראה לך מוכר מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 3 2009, 11:26 PM
[b] [b]אביעד[/b]
כן היתבלבלתי=]
ואתה צריך לעשות גרשיים =" לפני שאתה אומר לסינדוקוויל שלך ליתקוף טוב?
~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק על סינדוקוויל אבנים ומקלות אך הוא לא מתעורר שהופיפ אוגר בינתיים אנרגייה סולראית למתקפת קרן סולראית מה תעשה?? [/b][/quote]
קצת ביזארי, אבל תזרום איתי.
אני מחזיר את סינדקוויל לפוכדור, נותן להופיפ (הוא קטן יחסית והוא טוען קרן סולארית) ביטה הכי חזקה שיכול ובורח משם
-
[b]
[b]רון[/b]
אתה ממשיך ללכת ואחרי 5 דקות אתה מגיע לעיר מה תעשה בעיר יש:
חנות
מרכז פוקימונים
מרכז האימונים
מכון אש
בתי מגורים
??
[/b][/quote]
אלך למרכז הפוקימונים
- - - - - - - - - - - -
אני מתאם אני אמור להיות בקרב מכון?
-
[b]
[b]מאט[/b]
סנטורן עונה לך:"מה אכפת לך חייל כנס למסוק ותשב בשקט" הוא אומר וממשיך לדבר עם האיש שנראה לך מוכר מה תעשה?? [/b][/quote]
אני נכנס למסוק ומנסה להזכר מי האיש הזה
-
[b]
[b]נדב[/b]
כתבתי שהוא ברח איך הוא ישמע :XD:
~~~~~~~~~~
אתה מרים את טוטודייל ורץ למרכז הפוקימונים שם אתה מביא לאחות ג'וי את טוטודייל,אתה מחכה בערך חצי שעה והיא חוזרת עם טוטודייל והרקרוס בידייה:ph34r: מה תעשה??
[/b][/quote]
אז מה, כיף לקלל.
פאק, רק עכשיו גיליתי שאני רב גם אנשים במשחקי תפקידים ולא רק בפורום.
אני בעייתי ><
--
"אה, שכחתי. תרפאי גם את צ'ארמנדר" אני אומר ומושיט את הפוקדור, מכניס את הפוקדור של טוטודייל לכיס ומרים את הרקרוס.
"שלום חמודצ'יק, מה קורה?" אני שואל ומחייך.
-
הודעה:האיוונט לא ממשיך בינתיים אני מחכה שדודי יחזור ואני גם מנסה לקשר את כולם אליו =]
הודעה שנייה דרוש עוד שה"מ שינהל את תחרויות הסרט לי לא הולך משהו מי שמעוניין שיגיד=]
[b]אביעד[/b]
גם אתה סדיסט שמרביץ לפוקימונים והגודל לא משנה באיזה משחק תפקידים פע היה קטרפי שהפיל עצים עם יריות משי :XD:
~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את סינדוקוויל ומביא להופיפ בעיטה כאילו הוא כדור המסכן עף למעלה בשמיים וסוף נשארת רק נקודה מנצנצת בשמיים ממנו מה תעשה עכשיו??
[b]רון[/b]
אם אתה רוצה לא מומלץ ליהיות גם במכונים וגם בתחרויות
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים האחות ג'וי שואלת אותך:"איך אפשר לעזור לך חמודי :XD: ??"מה תענה??
[b]מאט[/b]
אתה מנסה להיזכר מאיפה אתה מכיר תאיש הזה בזמן שאתה יושב במסוק,לבסוף עולה בך הזיכרון:"בגיל 13 כשעוד אתה והוריך גרתם בשינו ראית הטלביזיה מבזק חדשות ובו האיש הזה הופיע שמו הוא ג'ובני והוא מנהיג צוות רוקט לשעבר" מה תעשה??
[b]נדב[/b]
הרקרוס מסתכל עלייך ומחבק אותך אתה מחזיר אותו לפוכדור ומחכה שהאחות ג'וי תסיים לרפא את צ'רמנדר שלך, אחרי 5 דקות היא מחזירה לך את צ'רמנדר מה תעשה עכשיו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 4 2009, 12:00 AM
[b]
[b]אביעד[/b]
גם אתה סדיסט שמרביץ לפוקימונים והגודל לא משנה באיזה משחק תפקידים פע היה קטרפי שהפיל עצים עם יריות משי :XD:
~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את סינדוקוויל ומביא להופיפ בעיטה כאילו הוא כדור המסכן עף למעלה בשמיים וסוף נשארת רק נקודה מנצנצת בשמיים ממנו מה תעשה עכשיו??
[/b][/quote]
:XD: רק לפוקימונים מעפנים כמו הופיפים. בכל מקרה, אם אפשר למצוא דרך להעיר את הסינדקוויל, אני מעיר אותו. אם לא, אלך למרכז הפוקימונים בפלאמנור
-
[b]
[b]נדב[/b]
הרקרוס מסתכל עלייך ומחבק אותך אתה מחזיר אותו לפוכדור ומחכה שהאחות ג'וי תסיים לרפא את צ'רמנדר שלך, אחרי 5 דקות היא מחזירה לך את צ'רמנדר מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
יש לי יריב סדיסט חדש במשחק, אבל אני אוכיח שאני יותר! =@
--
"תודה" אני אומר ויוצא החוצה לחפש פוקימונים פראיים ללכוד.
-
[b]
[b]מאט[/b]
אתה מנסה להיזכר מאיפה אתה מכיר תאיש הזה בזמן שאתה יושב במסוק,לבסוף עולה בך הזיכרון:"בגיל 13 כשעוד אתה והוריך גרתם בשינו ראית הטלביזיה מבזק חדשות ובו האיש הזה הופיע שמו הוא ג'ובני והוא מנהיג צוות רוקט לשעבר" מה תעשה??
[/b][/quote]
"צוות רוקט?איך הם קשורים לפה?!"אני חושב לעצמי ומנסה לברר עם שאר חברי צוות גלקטיק
-
[color=red][SIZE=4][b]דרוש עוד שה"מ שינהל את תחרויות הסרט לי לא הולך משהו מי שמעוניין שיגיד=][/b][/color][/SIZE]
[b]מאט[/b]
אתה לבד במסוק
~~~~~~~~~~
אתה חושב לעצמך איך צוות רוקט קשור לעיניין ופיתאום נשמעת ירייה מה תעשה??
[b]נדב[/b]
יריס עם סטארפטור תזהר שלא יחטוף אותך :XD:
~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מהמרכז ומתחיל להיסתובב באזור שם כפיתאום אתה שומע קול מוכר שאומר :"צא קומבסקין תקוף אותו בלהביור ואז חסל אותו בבעיטה כפולה שירגיש כמו שהרלטס שלי הרגישה כשנאבקה על חייה ללא הצלחה" מה תעשה<??
[b]אביעד[/b]
אל תכניס אם להודעות יותר תכתוב מנסה להעיר או משהו כזה ותמיד תחכה ליראות מה יקרא ואז תגיד מה אתה עושה =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצליח להעיר את סינדוקוויל מה תעשה עכשיו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 4 2009, 12:21 AM
[b]
[b]מאט[/b]
אתה לבד במסוק
~~~~~~~~~~
אתה חושב לעצמך איך צוות רוקט קשור לעיניין ופיתאום נשמעת ירייה מה תעשה??
[/b][/quote]
אני יוצא מהר מהמסוק והולך לכיוון שממנו נשמעה הירייה
-
[b]
[b]אביעד[/b]
אל תכניס אם להודעות יותר תכתוב מנסה להעיר או משהו כזה ותמיד תחכה ליראות מה יקרא ואז תגיד מה אתה עושה =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצליח להעיר את סינדוקוויל מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
אני מחפש עוד פוקימונים להתעל.. להתאמן עליהם
-
[b]
[b]נדב[/b]
יריס עם סטארפטור תזהר שלא יחטוף אותך :XD:
~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא מהמרכז ומתחיל להיסתובב באזור שם כפיתאום אתה שומע קול מוכר שאומר :"צא קומבסקין תקוף אותו בלהביור ואז חסל אותו בבעיטה כפולה שירגיש כמו שהרלטס שלי הרגישה כשנאבקה על חייה ללא הצלחה" מה תעשה<??
[/b][/quote]
"טוטודייל צא! תשתמש באקדח מים בשביל לחסם את הלהביור!" אני צועק מהר ומוציא את טוטודייל.
-
[b]מאט[/b]
אתה יוצא ורואה את סנטורן על הרצפה מת ואת ג'ובני שמסתכל עלייך עם אקדח ביד מה תעשה??
[b]אביעד[/b]
אתה מטייל באזור ומחפש פוקימון לאמן עליו את סינדוקוויל אך לא מוצא מה תעשה??
[b]נדב[/b]
טוטודייל יוצא ותוקף באקדח מים שעוצר את הלהביור הקומבסקין קופץ אל טוטודייל והוא עומד ליתקוף בבעיטה כפולה מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 4 2009, 12:38 AM
[b] [b]מאט[/b]
אתה יוצא ורואה את סנטורן על הרצפה מת ואת ג'ובני שמסתכל עלייך עם אקדח ביד מה תעשה??
[/b][/quote]
"אתה...הרגת..את סנטורן!!"אני צועק לו,"אתה..אני..קרב עכשיו!!!!"אני צועק לו
-
[b]
[b]נדב[/b]
טוטודייל יוצא ותוקף באקדח מים שעוצר את הלהביור הקומבסקין קופץ אל טוטודייל והוא עומד ליתקוף בבעיטה כפולה מה תעשה?? [/b][/quote]
"צא צ'אמנדר!" אני צועק ומוציא אותו.
"צ'ארמנדר, תשתמש במתקפת כוח נסתר חשמלי על אקדח המים של טוטודייל!" אני צועק בזמן שאני אומר לטוטודייל להשתמש באקדח מים במהירות.
-
[b]
[b]אביעד[/b]
אתה מטייל באזור ומחפש פוקימון לאמן עליו את סינדוקוויל אך לא מוצא מה תעשה??
[/b][/quote]
ראשית אקלל את מזלי הרע... לאחר מכן פשוט אמשיך לעיר פלאמנור..
-
[b]מאט[/b]
ג'ובני מסתכל עלייך ומתחיל לצחוק צחוק מרושע =מוחעחעחעחעחחעא,ואז הוא אומר לך:"ילדון אתה רוצה ליראות איך הפוקימונים שלך מתים לא אז עוף מפה לפני שזה יקרה" מה תעשה??
[b]אביעד[/b]
אתה יוצא לכיוון העיר פלאמנור ואחרי כמה דקקות של הליכה אתה רואה באמצע הדרך אתה רואה מנקטריק עצבני מה תעשה??
[b]נדב[/b]
צ'רמנדר יוצא והוא וטוטודייל משלבים ארת המתקפות שלהם ופוגעים בקומבסקיןם שמקבל שיתוק ונופל על הרצפה.המאמן צועק:"צא סטארפטור חסל אותם במתקפת ציפור עמיצה ואחרי ריקוד נוצות וקרב מגע" הסטארפטור יוצא ועף לשמיים מה תעשה<??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 4 2009, 09:31 AM
[b] [b]מאט[/b]
ג'ובני מסתכל עלייך ומתחיל לצחוק צחוק מרושע =מוחעחעחעחעחחעא,ואז הוא אומר לך:"ילדון אתה רוצה ליראות איך הפוקימונים שלך מתים לא אז עוף מפה לפני שזה יקרה" מה תעשה??
[/b][/quote]
אני הולך ומחפש עוד חיילי גלקטיק