-
[CENTER][SIZE=4][COLOR=blue][B]משתמשים הגענו לו 1000 הודעות![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
יגאל
פאנפי מתגלגל לכיוונו של נווד האדמה אבל פלייגון חוסם אותו בזנב ברזל ומעיף את פאנפי על אחד העצים, לפתע פלייגון חוטף את האבן מידך ואז לפתע מנהיג נוודי האדמה עולה על גבו של פלייגון שמתחיל לעוף במהירות לגובה.
elbaz2008
פלאפי תוקפת שוב בשוק חשמלי אבל הבעיה שביש זזה מהר מדי, השוק החשמלי מחמיץ את ביש.
ביש ביש מתחילה לתקוף במתקפה מהירה ולסתובב במהירות סיביב פלאפי שנראת מסוחררת רק מלראות את ביש זזה.
Tiger
הראקרוס מנסה לשחות בתוך הבוץ אבל הוא סמיך מדי והוא תקע, לפתע פיפלאפ קופץ לגובה ותוקף בקרן בועות שפועת חזק בהראקרוס שעף מהבוץ על אחד האבנים, ואז כאשר פיפלאפ יורד לאדמה הוא תוקף בניקור ופוגע חזק בהראקרוס.
-
[QUOTE]elbaz2008
פלאפי תוקפת שוב בשוק חשמלי אבל הבעיה שביש זזה מהר מדי, השוק החשמלי מחמיץ את ביש.
ביש ביש מתחילה לתקוף במתקפה מהירה ולסתובב במהירות סיביב פלאפי שנראת מסוחררת רק מלראות את ביש זזה.[/QUOTE]פלאפי עצמי עיניים!ואז הרגישי את הזרמים החשמליים שלה!!ואז שוק חשמלי וחיפה בכל הכוח!
-
[QUOTE=PO ZON;761681][CENTER][SIZE=4][COLOR=blue][B]משתמשים הגענו לו 1000 הודעות![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
יגאל
פאנפי מתגלגל לכיוונו של נווד האדמה אבל פלייגון חוסם אותו בזנב ברזל ומעיף את פאנפי על אחד העצים, לפתע פלייגון חוטף את האבן מידך ואז לפתע מנהיג נוודי האדמה עולה על גבו של פלייגון שמתחיל לעוף במהירות לגובה.
elbaz2008
ביש ביש מתחילה לתקוף במתקפה מהירה ולסתובב במהירות סיביב פלאפי שנראת מסוחררת רק מלראות את ביש זזה.
Tiger
הראקרוס מנסה לשחות בתוך הבוץ אבל הוא סמיך מדי והוא תקע, לפתע פיפלאפ קופץ לגובה ותוקף בקרן בועות שפועת חזק בהראקרוס שעף מהבוץ על אחד האבנים, ואז כאשר פיפלאפ יורד לאדמה הוא תוקף בניקור ופוגע חזק בהראקרוס.[/QUOTE]
אני אומר לפאנפי לקום ובאותו זמן אני מוציא את פאר ואחרי זה אני אומר לפאר להעיף את פאנפי באוויר ואחר כך אני אומר לפאנפי לתקוף בגילגול כדי להעיף את האבן מידו של נווד האדמה
-
-
[QUOTE=PO ZON;761681][CENTER][SIZE=4][COLOR=blue][B]משתמשים הגענו לו 1000 הודעות![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
Tiger
הראקרוס מנסה לשחות בתוך הבוץ אבל הוא סמיך מדי והוא תקע, לפתע פיפלאפ קופץ לגובה ותוקף בקרן בועות שפועת חזק בהראקרוס שעף מהבוץ על אחד האבנים, ואז כאשר פיפלאפ יורד לאדמה הוא תוקף בניקור ופוגע חזק בהראקרוס.[/QUOTE]
"תחזור!" אני קורא וממחזיר אותו
"צא פלמריי!בלבול ואז ניקור!"
-
elbaz2008
פלאפי עוצמת עיניים אבל לא מרגישה אף זרמים חשמליים, לפתע ביש תוקפת את פלאפי בשוק חשמלי ופוגעת בפלאפי שמקבלת שיתוק חשמלי שמשתק אותה לפעמים ועוצר אותה מלתקוף.
יגאל
פאר מנסה להרים את פאנפי אבל הוא כבד מדי, אתה מתחיל לרוץ אחרי הפלייגון ולפתע אתה רואה שהוא נוחת לפני דלת שממנה נכנסתה למקום, אתה רואה שהנווד האדמה והפלייגון שלו נכנסים אל תוך הדלת כאשר מנהיג הנוודים אוחז באבן.
nehorai308
ממש לא, אתה לא יכול להרשם.
Tiger
פלאמריי יוצא מהפוקדור, הוא עומד בעזרת זנבו על אחד מהאבנים. "עכשיו פיפלאפ תראה לפלאמריי הזה את היכולת המיוחדת שלך, לפתע פיפלאפ תוקף בסילון אקווה הוא מתקרב במהירות אל פלמריי שתוקף בילבול וגורם לפיפלאפ להיכנס באחת האבנים במקום לפגוע בו, ואז כאשר פיפלאפ חשוף פלאמריי תוקף את פיפלאפ בניקור ומעיף אותו אל תוך הבוץ, פיפלאפ מתעושש במהירות ויוצא מהבוץ, נראה שהוא מנסה לתקוף שוב בסילון אקווה.
-
[QUOTE=PO ZON;761736]
Tiger
פלאמריי יוצא מהפוקדור, הוא עומד בעזרת זנבו על אחד מהאבנים. "עכשיו פיפלאפ תראה לפלאמריי הזה את היכולת המיוחדת שלך, לפתע פיפלאפ תוקף בסילון אקווה הוא מתקרב במהירות אל פלמריי שתוקף בילבול וגורם לפיפלאפ להיכנס באחת האבנים במקום לפגוע בו, ואז כאשר פיפלאפ חשוף פלאמריי תוקף את פיפלאפ בניקור ומעיף אותו אל תוך הבוץ, פיפלאפ מתעושש במהירות ויוצא מהבוץ, נראה שהוא מנסה לתקוף שוב בסילון אקווה.[/QUOTE]
"תשתמש בהגנה על חושית כדי לעצור את המתקפה,ואז זנב ברזל!"
-
[QUOTE=PO ZON;761736]elbaz2008
פלאפי עוצמת עיניים אבל לא מרגישה אף זרמים חשמליים, לפתע ביש תוקפת את פלאפי בשוק חשמלי ופוגעת בפלאפי שמקבלת שיתוק חשמלי שמשתק אותה לפעמים ועוצר אותה מלתקוף.
יגאל
פאר מנסה להרים את פאנפי אבל הוא כבד מדי, אתה מתחיל לרוץ אחרי הפלייגון ולפתע אתה רואה שהוא נוחת לפני דלת שממנה נכנסתה למקום, אתה רואה שהנווד האדמה והפלייגון שלו נכנסים אל תוך הדלת כאשר מנהיג הנוודים אוחז באבן.
nehorai308
ממש לא, אתה לא יכול להרשם.
Tiger
פלאמריי יוצא מהפוקדור, הוא עומד בעזרת זנבו על אחד מהאבנים. "עכשיו פיפלאפ תראה לפלאמריי הזה את היכולת המיוחדת שלך, לפתע פיפלאפ תוקף בסילון אקווה הוא מתקרב במהירות אל פלמריי שתוקף בילבול וגורם לפיפלאפ להיכנס באחת האבנים במקום לפגוע בו, ואז כאשר פיפלאפ חשוף פלאמריי תוקף את פיפלאפ בניקור ומעיף אותו אל תוך הבוץ, פיפלאפ מתעושש במהירות ויוצא מהבוץ, נראה שהוא מנסה לתקוף שוב בסילון אקווה.[/QUOTE]
אני מחזיר את פאנפי ופאר ונכנס לתוך הדלת מבלי שהוא רואה אותי
-
Tiger
פיפאלפ מתחיל להתקרב במהירות אל פלמריי בסילון אקווה , פלמריי תוקף בהגנה על חושית ומגן על עצמו, פיפלאפ שנתקל במגן לא מוותר הוא ממשיך לנסות לפרוץ אותו בסילון האקווה עד שהוא מאבד את כל האנרגיה שלו, כעבור כמה שניות פלאמרי תוקף בזנב ברזל ומעיף את פיפלאפ על אחד הסלעים ומחסל אותו, דנה נראת מבוהלת אבל מתאפסת במהירות ואז הוא מוציא פוקימון דמוי ברווז "דוצ'ק תוקף במערבולת עכשיו" אמרה דנה לדוצ'ק שלה.
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/9154/20565611.png[/IMG]
יגאל
אתה נכנס אחרי נווד האדמה, ולפתע אתה רואה שהחדר ריק, כל הכלובים נעלמו, אתה יוצא מהבניין ורואה שכל נוודי האדמה ברחו, לפתע אתה רואה שהאנשים יצאו מהמקומות שהם התחבאו, ואתה רואה שדוכן המים שבעיר חזר לפעול.
-
[QUOTE=PO ZON;762054]Tiger
פיפאלפ מתחיל להתקרב במהירות אל פלמריי בסילון אקווה , פלמריי תוקף בהגנה על חושית ומגן על עצמו, פיפלאפ שנתקל במגן לא מוותר הוא ממשיך לנסות לפרוץ אותו בסילון האקווה עד שהוא מאבד את כל האנרגיה שלו, כעבור כמה שניות פלאמרי תוקף בזנב ברזל ומעיף את פיפלאפ על אחד הסלעים ומחסל אותו, דנה נראת מבוהלת אבל מתאפסת במהירות ואז הוא מוציא פוקימון דמוי ברווז "דוצ'ק תוקף במערבולת עכשיו" אמרה דנה לדוצ'ק שלה.
יגאל
אתה נכנס אחרי נווד האדמה, ולפתע אתה רואה שהחדר ריק, כל הכלובים נעלמו, אתה יוצא מהבניין ורואה שכל נוודי האדמה ברחו, לפתע אתה רואה שהאנשים יצאו מהמקומות שהם התחבאו, ואתה רואה שדוכן המים שבעיר חזר לפעול.[/QUOTE]
אני הולך לדוכן המים כדי לשאול מה הנוודי האדמה לכו ממני
-
יגאל
אתה נכנס לדוכן המים ושאול את מאמנת הדוכן את השאלה, לפתע היא מתפקאת מרוב צחוק, היא לא מבינה מה אתה רוצה ממנה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer11.png[/IMG]
-
[QUOTE=PO ZON;762054]Tiger
.[/QUOTE]
"חזור!" אני קורא ומחזיר את פלמריי
"צא הראקרוס,תתחמק ותשתשמ במכת קרן ואז זעם!"
-
Tiger
הראקרוס יוצא מהפוקדור, הוא נראה תשוש מאוד, הוא מתחיל לעוף לכיוונו של דוצ'ק שתוקף במערבולת אבל הראקרוס חומק, הראקרוס תוקף במהירות במכת קרן ודוצ'ק חוסם אותו עם מכת כנף, הראקרוס משנה לזעם ופוגע חזק בפניו של דוצ'ק שנפגע חזק, דוצ'ק מתעצבן לפתע הוא תוקף בפעימת מים ופוגע ישירות בהראקרוס שעף מההדף של הכמה על אחת האבנים שבזירה, נראה שהרקרוס נפגע חזק, הוא מתקשה לקום, "קדימה דוצ'ק חסל את ההראקרוס הזה בסופה עם פעימת מים" אמרה דנה
-
[QUOTE=PO ZON;762065]יגאל
אתה נכנס לדוכן המים ושאול את מאמנת הדוכן את השאלה, לפתע היא מתפקאת מרוב צחוק, היא לא מבינה מה אתה רוצה ממנה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer11.png[/IMG][/QUOTE]
אני אומר לעצמי בסדר ואחרי זה אניאומר לה שאני רוצה לאתגר את מנהיג הדוכן
-
יגאל
"בסדר אז בוא נלחם בקרב, זה יהיה קרב 3 על 3, ודרך אגב קוראים לי דנה" אמרה דנה, אתם הולכים לזירת הדוכן שזו סוג של ברכת בוץ מלאת אבנים, "קדימה צא פיפלאפ" אמרה דנה והוציא פיפלאפ.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a1/Spr_4p_393.png[/IMG]
-
[QUOTE=PO ZON;762098]Tiger
הראקרוס יוצא מהפוקדור, הוא נראה תשוש מאוד, הוא מתחיל לעוף לכיוונו של דוצ'ק שתוקף במערבולת אבל הראקרוס חומק, הראקרוס תוקף במהירות במכת קרן ודוצ'ק חוסם אותו עם מכת כנף, הראקרוס משנה לזעם ופוגע חזק בפניו של דוצ'ק שנפגע חזק, דוצ'ק מתעצבן לפתע הוא תוקף בפעימת מים ופוגע ישירות בהראקרוס שעף מההדף של הכמה על אחת האבנים שבזירה, נראה שהרקרוס נפגע חזק, הוא מתקשה לקום, "קדימה דוצ'ק חסל את ההראקרוס הזה בסופה עם פעימת מים" אמרה דנה[/QUOTE]
"קדימה הראקרוס!תעוף הכי גבוה שאתה יכול ותתחמק מהמתקפה,ואז שסע ליל!"
-
Tiger
הראקרוס מנסה לעוף אבל הוא מותש מדי, הוא מבין שאין לו סיכוי והוא חייב להתאבד על הקרב, הראקרוס מתחיל לעוף במהירות אל תוך פעימת המערבולת ועובר אותה בעזרת השסע הליילי הוא מגיעה לדוצ'ק ותוקף אותו בשסע ליילי ופוגע את דוצ'ק חזק אבל הראקרוס נופל אל תוך הבוץ ונראה שהוא מחוסל.
-
[QUOTE=PO ZON;762133]יגאל
"בסדר אז בוא נלחם בקרב, זה יהיה קרב 3 על 3, ודרך אגב קוראים לי דנה" אמרה דנה, אתם הולכים לזירת הדוכן שזו סוג של ברכת בוץ מלאת אבנים, "קדימה צא פיפלאפ" אמרה דנה והוציא פיפלאפ.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a1/Spr_4p_393.png[/IMG][/QUOTE]
אני מוציא את פיצ'ו ואומר לה שקוראים לי יגאל
-
יגאל
"קדימה פיפלאפ תקוף במערבולת ואז ניקור" אמרה דנה, ופיפלאפ עומד לתקוף את פיצ'ו במערבולת
-
[quote=po Zon;762148]יגאל
"קדימה פיפלאפ תקוף במערבולת ואז ניקור" אמרה דנה, ופיפלאפ עומד לתקוף את פיצ'ו במערבולת[/quote]
אני אומר לפיצ'ו לחמוק ואחר כך לתקוף מהר את פיפלאפ בגל רעם
-
יגאל
פיפאלפ תוקף במערבולת אבל פיצ'ו חומק, פיצ'ו תוקף בגל רעם ופוגע חזק בפיפלאפ המופתע, פיפלאפ מתעושש במהירות הוא תוקף בניקור ופוגע חזק בפיצ'ו שעף אל אחד הסלעים שבזירה.
-
[QUOTE=PO ZON;762142]Tiger
הראקרוס מנסה לעוף אבל הוא מותש מדי, הוא מבין שאין לו סיכוי והוא חייב להתאבד על הקרב, הראקרוס מתחיל לעוף במהירות אל תוך פעימת המערבולת ועובר אותה בעזרת השסע הליילי הוא מגיעה לדוצ'ק ותוקף אותו בשסע ליילי ופוגע את דוצ'ק חזק אבל הראקרוס נופל אל תוך הבוץ ונראה שהוא מחוסל.[/QUOTE]
"כל הכבוד הראקרוס,חזור" אני אומר ומחזיר אותו
"צא פלמריי!בלבול ואז זנב ברזל!"
-
[quote=po Zon;762186]יגאל
פיפאלפ תוקף במערבולת אבל פיצ'ו חומק, פיצ'ו תוקף בגל רעם ופוגע חזק בפיפלאפ המופתע, פיפלאפ מתעושש במהירות הוא תוקף בניקור ופוגע חזק בפיצ'ו שעף אל אחד הסלעים שבזירה.[/quote]
אני אומר לפיצ'ו לקום ותקוף את פיפלאפ בזעזוע רעם בכל הכוח
-
[quote=PO ZON;761604]יגאל
קאקול תוקף בקרן קרח ופלייגון תוקף בנשימת דרקון ונוצר פיצוץ לזמן קצר, "תביא את האבן הזו עכשיו" צעק מנהיג נווד האדמה והצביעה על האבן שאתה מצאתה.
PokeStyle
גבייט מנסה אבל הוא לא יודע לתקוף בנשימת דרקון, מנטייינה מנצל את זה ותוקף באגרוף פתי ופוגע בבטנו של גבייט חזק ומפיל אותו לאדמה, מנטייינה עומד לתקוף בכדור צל שוב.
Tiger
בסדר מבין אם תרצה לפרוש
------------------------------
הראקרוס מתחיל להסתובב סביב פיפלאפ שתוקף בקרן בועות ללא הפסקה, כאשר הראקרוס מרגיש מוכן הוא תוקף את פיפלאפ בשסע ליילי ומעיף את פיפלאפ אל תוך בריכת הבוץ שהיא הזירה בעצם, נראה שפיפלאפ נפגע חזק.[/quote]
"גיבייט תשתמש בחפירה כדי להתחמק ואז סופת חול"
-
Tiger
פלמריי קופץ לכיוונו של דוצ'ק ותוקף אותו בזנב ברזל אבל לפתע דוצ'ק תוקף בשילוב של פעימת מים וסופה ופוגע ישירות בפלמריי שעף אל תוך הבוץ ונפגע חזק, פלמריי מנסה לקוף מהבוץ כדי לתקוף בבילבול אבל דוצ'ק לא נותן לו ותוקף אותו במכת כנף, פלמריי נפגע שוב, הוא נראה מסוחרר.
יגאל
פיצ'ו מנסה לקום, הוא תקוף שוב בגל רעם אבל פיפלאפ הודף את המתקפה במערבולת ואז כאשר שני המתקפות נפגשות נוצר פיצוץ, פיפלאפ מגיב במהירות ותוקף בניקור ומעיף את פיצ'ו על אחד הסלעים, פיצ'ו נראה פצוע, אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם, פיפלאפ עכשיו עומד לשלב קרן בועות עם מערבולת.
PokeStyle
גבייט התשוש מנסה לתקוף בחפירה אבל עד שהוא מתחיל מנטיינה כבר תוקף אותו בכדור צל וגורם לגבייט להתגלגל על הזירה ולהחבט מהאדמה, גבייט גם במהירות הוא תוקף בסופת חול ופוגע ישירות במנטיינה המופתע שנלכד בסופה ותוך שניות אף ממנה על האדמה ונחבט באדמה, מנטיינה נראה מסוחרר מאוד.
-
[QUOTE=PO ZON;762814]Tiger
פלמריי קופץ לכיוונו של דוצ'ק ותוקף אותו בזנב ברזל אבל לפתע דוצ'ק תוקף בשילוב של פעימת מים וסופה ופוגע ישירות בפלמריי שעף אל תוך הבוץ ונפגע חזק, פלמריי מנסה לקוף מהבוץ כדי לתקוף בבילבול אבל דוצ'ק לא נותן לו ותוקף אותו במכת כנף, פלמריי נפגע שוב, הוא נראה מסוחרר.
יגאל
פיצ'ו מנסה לקום, הוא תקוף שוב בגל רעם אבל פיפלאפ הודף את המתקפה במערבולת ואז כאשר שני המתקפות נפגשות נוצר פיצוץ, פיפלאפ מגיב במהירות ותוקף בניקור ומעיף את פיצ'ו על אחד הסלעים, פיצ'ו נראה פצוע, אבל הוא לא מוותר הוא ממשיך להלחם, פיפלאפ עכשיו עומד לשלב קרן בועות עם מערבולת.
PokeStyle
גבייט התשוש מנסה לתקוף בחפירה אבל עד שהוא מתחיל מנטיינה כבר תוקף אותו בכדור צל וגורם לגבייט להתגלגל על הזירה ולהחבט מהאדמה, גבייט גם במהירות הוא תוקף בסופת חול ופוגע ישירות במנטיינה המופתע שנלכד בסופה ותוך שניות אף ממנה על האדמה ונחבט באדמה, מנטיינה נראה מסוחרר מאוד.[/QUOTE]
אני אומר לפיצ'ו לתקוף מהר בנשיקה מתוקה ואחר כך שוב בגל רעם
-
יגאל
פיצ'ו תוקף בנשיקה מתוקה שפוגעת בפיפלאפ וגורמת לפיפלאפ להיות מבולבול, פיצ'ו תקוף בגל רעם ופוגע חזק מאוד בפיפלאפ שנפגע ונופל לתוך הבוץ, פיפלאפ מתעושש מהר, לפתע אתה רואה שפיצ'ו קופץ מרוב שמחה שהוא הצליח לגרום לפיפלאפ נזק, נראה שזה הפוקימון הראשון שפיצ'ו כמעט הצליח לנצח, לפתע הגוף של פיצ'ו מתחיל לגדול ולהשתנות, פי'צו התפתח לפיקאצ'ו ולמד שני מתקפות חדשות: מתקפה מהירה ומכת חשמל.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/0a/025.png[/IMG]
-
[QUOTE=PO ZON;762836]יגאל
פיצ'ו תוקף בנשיקה מתוקה שפוגעת בפיפלאפ וגורמת לפיפלאפ להיות מבולבול, פיצ'ו תקוף בגל רעם ופוגע חזק מאוד בפיפלאפ שנפגע ונופל לתוך הבוץ, פיפלאפ מתעושש מהר, לפתע אתה רואה שפיצ'ו קופץ מרוב שמחה שהוא הצליח לגרום לפיפלאפ נזק, נראה שזה הפוקימון הראשון שפיצ'ו כמעט הצליח לנצח, לפתע הגוף של פיצ'ו מתחיל לגדול ולהשתנות, פי'צו התפתח לפיקאצ'ו ולמד שני מתקפות חדשות: מתקפה מהירה ומכת חשמל.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/0a/025.png[/IMG][/QUOTE]
אני אומר לו יופי עכשיו תתקוף את פיפלאפ במכת חשמל בכל הכוח
-
[QUOTE=PO ZON;762814]Tiger
[/QUOTE]
אמרתי קודם בלבול ואז זנב ברזל...
--
"תנסה לתקוף שוב בבלובל ואז ניקור!"
-
[quote=PO ZON;762814]
PokeStyle
גבייט התשוש מנסה לתקוף בחפירה אבל עד שהוא מתחיל מנטיינה כבר תוקף אותו בכדור צל וגורם לגבייט להתגלגל על הזירה ולהחבט מהאדמה, גבייט גם במהירות הוא תוקף בסופת חול ופוגע ישירות במנטיינה המופתע שנלכד בסופה ותוך שניות אף ממנה על האדמה ונחבט באדמה, מנטיינה נראה מסוחרר מאוד.[/quote]
"קדימה גיבייט תשתמש בקבר חול ואז טפריי דרקון צא!"
-
יגאל
לפתע פיפלאפ קופץ אל תוך הבוץ כולו מתמלא בבוץ, פיקאצ'ו תוקף אותו במכת חשמל אבל החשמל לא משפיע בגלל שפיפלאפ מכוסה בבוץ שמגן עליו, לפתע פיפלאפ יוצא מהבוץ ותוקף בניקור ופוגע בפיקאצ'ו חזק, ואז פיפלאפ תוקף בקרן בועות ומעיף את פיקאצ'ו על הבוץ וגורם לו לאבד את היכולת לתקוף במתקפות חשמל לקרב הזה.
Tiger
סליחה על הטעות
--------------------------
פלמריי תוקף תוקף בבילבול, אבל דוצ'ק קופץ אל הבוץ כדי לא להיפגעה, דוצ'ק נעלם בתוך הבוץ, פלאמרי נראה מבוהל, הוא לא יודע מהיכן דוצ'ק יצא.
לפתע דוצ'ק יוצא מאחורי פלמריי אבל הוא זז לאט בגלל הבוץ עליו, פלמריי תוקף אותו בזנב ברזל ומעיף אותו על אחד הסלעים, דוצ'ק נפגע חזק, פלמריי מנצל את ההזדמנות ותוקף בבילבול ופוגע בדוצ'ק שמתחיל להיות מבולבול, דנה נראת טיפה מבוהלת מהמצב.
PokeStyle
גבייט תוקף בקבר חול אבל מנטיינה תוקף בכדור צל שוב ומנסה להתנגד אבל לא מצליח הוא נקבר תחת החול, גבייט רץ במהירות אל ערמת החול שבה נמצא מנטיינה ועומד לתקוף אותה בציפורן דרקון, אבל לפתע מנטיינה יוצא מערמת החול וקופץ מעל לגבייט ומלמעלה הוא תוקף בדופק אפל ופוגע ישירות בדבייט שנפגע חזק ואז כאשר מנטיינה יורד הוא תוקף במכה תחתית ופגוע ישירות בגבייט שנפגע חזק ונראה שהוא לא יכול להלחם, גבייט מחוסל, "אני לא הולך לרחם עליך, האבן הזו חשובה לי יותר מהכול" אמר הפרופסור.
-
[QUOTE=PO ZON;763329]
Tiger
סליחה על הטעות
--------------------------
פלמריי תוקף תוקף בבילבול, אבל דוצ'ק קופץ אל הבוץ כדי לא להיפגעה, דוצ'ק נעלם בתוך הבוץ, פלאמרי נראה מבוהל, הוא לא יודע מהיכן דוצ'ק יצא.
לפתע דוצ'ק יוצא מאחורי פלמריי אבל הוא זז לאט בגלל הבוץ עליו, פלמריי תוקף אותו בזנב ברזל ומעיף אותו על אחד הסלעים, דוצ'ק נפגע חזק, פלמריי מנצל את ההזדמנות ותוקף בבילבול ופוגע בדוצ'ק שמתחיל להיות מבולבול, דנה נראת טיפה מבוהלת מהמצב.
.[/QUOTE]
"ניקור ואז זנב ברזל!"
-
Tiger
פלמריי קופץ לכיוונו של דוצ'ק כדי לתקוף אותו בניקור, דוצ'ק מחליט להתאבד על הקרב למרות הבילבול שלו, הוא הופך למערבולת עצמית וכאשר פלמריי קופץ על דוצ'ק ותוקף אותו בניקור המערבולת מעיפה אותו לבוץ, פלמריי נחבט מהבוץ, לפתע דוצ'ק מפסיק עם המערבולת, ולפתע הוא מתחיל לתקוף בפעימת מים לכל עבר כדי לבטל את השפעת הבילבול, פלמריי קופץ מהבוץ על האבנים הוא קופץ מאמן לאבן ואז כאשר הוא מעל לדוצ'ק הוא תוקף אותו בראשו בזנב ברזל ומעיף את דוצ'ק על אחד הסלעים, דוצ'ק נפצע חזק והוא לא יכול להלחם יותר, דוצ'ק מחוסל, דנה מחזירה את דוצ'ק, ולפתע היא מוציא סנדסלש גדול ועצבני, אתה רואה שפלאמרי מותש גופו מלא בבוץ שמקשה עליו לזוז.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f8/Spr_4h_028.png[/IMG]
-
[QUOTE=PO ZON;763364]Tiger
פלמריי קופץ לכיוונו של דוצ'ק כדי לתקוף אותו בניקור, דוצ'ק מחליט להתאבד על הקרב למרות הבילבול שלו, הוא הופך למערבולת עצמית וכאשר פלמריי קופץ על דוצ'ק ותוקף אותו בניקור המערבולת מעיפה אותו לבוץ, פלמריי נחבט מהבוץ, לפתע דוצ'ק מפסיק עם המערבולת, ולפתע הוא מתחיל לתקוף בפעימת מים לכל עבר כדי לבטל את השפעת הבילבול, פלמריי קופץ מהבוץ על האבנים הוא קופץ מאמן לאבן ואז כאשר הוא מעל לדוצ'ק הוא תוקף אותו בראשו בזנב ברזל ומעיף את דוצ'ק על אחד הסלעים, דוצ'ק נפצע חזק והוא לא יכול להלחם יותר, דוצ'ק מחוסל, דנה מחזירה את דוצ'ק, ולפתע היא מוציא סנדסלש גדול ועצבני, אתה רואה שפלאמרי מותש גופו מלא בבוץ שמקשה עליו לזוז.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f8/Spr_4h_028.png[/IMG][/QUOTE]
"חזור פלמריי,צא גלייגר!מכת כנף!" אני קורא ומוציא את גלייגר
-
Tiger
גלייגר נראה מופתע שבחרתה בו, זה הקרב הראשון שלכם ביחד, גלייגר עף במהירות לכיוונו של סנדסלש הוא עומד לתקוף אותו במכת כנף ולפתע סנדסלש הודף את מכת הנף בעזרת צפוניו ותופס את גלייגר, לפתע הוא קופץ ביחד עם גלייגר לתוך הבוץ ואז הוא תוקף בכדור ג'יירו ופוגע חזק בלייגר שנופל לתוך הבוץ, גלייגר נפגע חזק מאוד, סנדסלש עומד לתקוף בחיתוך זעם.
-
[QUOTE=PO ZON;763414]Tiger
גלייגר נראה מופתע שבחרתה בו, זה הקרב הראשון שלכם ביחד, גלייגר עף במהירות לכיוונו של סנדסלש הוא עומד לתקוף אותו במכת כנף ולפתע סנדסלש הודף את מכת הנף בעזרת צפוניו ותופס את גלייגר, לפתע הוא קופץ ביחד עם גלייגר לתוך הבוץ ואז הוא תוקף בכדור ג'יירו ופוגע חזק בלייגר שנופל לתוך הבוץ, גלייגר נפגע חזק מאוד, סנדסלש עומד לתקוף בחיתוך זעם.[/QUOTE]
"כל הכבוד גלייגר!תשתמש בניב אש כדי לתפוס את היד שלו ואז מכת כנף!"
-
Tiger
גלייגר שנפגע מאוד חזק מכדור הג'יירו מתקשה לקום סנדסלש תוקף אותו בחיתוך זעם ומעיף אותו על אחד הסלעים, גלייגר לא מוותר הוא תוקף במכת כנף אבל סנדסלש חומק כאשר הוא קופץ לתוך הבוץ ונעלם בתוכו, גלייגר לא יודע מה לעשות.
-
[QUOTE=PO ZON;763423]Tiger
גלייגר שנפגע מאוד חזק מכדור הג'יירו מתקשה לקום סנדסלש תוקף אותו בחיתוך זעם ומעיף אותו על אחד הסלעים, גלייגר לא מוותר הוא תוקף במכת כנף אבל סנדסלש חומק כאשר הוא קופץ לתוך הבוץ ונעלם בתוכו, גלייגר לא יודע מה לעשות.[/QUOTE]
"גלייגר,עוף למעלה כמה שאתה יכול,תחכה שהוהא יצא ואז מכת כנף!"
-
[quote=PO ZON;763329]PokeStyle
גבייט תוקף בקבר חול אבל מנטיינה תוקף בכדור צל שוב ומנסה להתנגד אבל לא מצליח הוא נקבר תחת החול, גבייט רץ במהירות אל ערמת החול שבה נמצא מנטיינה ועומד לתקוף אותה בציפורן דרקון, אבל לפתע מנטיינה יוצא מערמת החול וקופץ מעל לגבייט ומלמעלה הוא תוקף בדופק אפל ופוגע ישירות בדבייט שנפגע חזק ואז כאשר מנטיינה יורד הוא תוקף במכה תחתית ופגוע ישירות בגבייט שנפגע חזק ונראה שהוא לא יכול להלחם, גבייט מחוסל, "אני לא הולך לרחם עליך, האבן הזו חשובה לי יותר מהכול" אמר הפרופסור.[/quote]
'אין מצב שאני מוותר לו,גם אם הוא ינצח הוא לא יקבל את האבן הזאת' אחשוב לעצמי
"קדימה שיממה צא החוצה! תשתמש במכת ברק ואז תשתמש בבעיטה"
-
Tiger
גלייגר עף לגובה כאשר כל גובה מלא בוץ, הוא מחכה שיקרה משהו, לפתע באמצע בריכת הבוץ מתחילה להיווצר מערבולת בבריכה, והיא החלה לגדול, ואז השניה אחת המערבולת עלתה לגובה לכיוונו של גלייגר המופתע שתוך שניה נקלע לתוך מערבולת הבוץ, אתה רואה שגלייגר ניסה לצאת אבל אל הצליח, ולפתע נוצר פיצוץ ענקי במערבולת ולגלייגר עף ממנה על אחד הסלעים הוא נפגע חזק, לפתע מהפיצוץ יוצא סנדסלש הוא יורד במהירות לכיוונו של גלייגר ותוקף אותו שוב בחיתוך זעם ופוגע ישירות וחזק בלייגר, גלייגר עף על אחד הסלעים והוא לא יכול להלחם יותר, גלייגר מחוסל.
PokeStyle
שיממה יוצא, הוא תוקף במכת ברק אבל מנטיינה חומק הוא קופץ לגובה ותוקף בכדור צל אבל שייממה חומק, שיממה רץ לנקודה שאליה מנטיינה צריך לרדת ותקוף אותו בבעיטה ופוגע חזק בבטנו של מנטיינה שנפגע חזק ועף על האדמה, מנטיינה מחוסל, הפרופסור מחזיר את מנטיינה ומוציא טיירניטר גדול ועצבני, "קדימה טיירניטר תקוף בקצה כפול" אמר הפרופסור
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8a/Spr_4h_248.png[/IMG]