-
[QUOTE=nivX10;921548][RIGHT][SIZE=4][COLOR=Red]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
טריקו תוקף בקליע זרעים ומנסה לזוז כמה שיותר, הוא פוגע בגיבל היטב ודוחק אותו אחורה מכדור זרע לכדור זרע.
טורקול צופה בגיבל ורואה שטריקו מסתדר איתו, הוא פונה ללאודרד ותוקף בלהביור, דוחק אותו לאחור בעקבות החום גם הוא!
"יש לי רעיון!" קורא ספייק בעוד הוא משגיח על התנהלות הקרב, "תצמיד את גיבל ולאודרד במרכז.. זה לזה גב אל גב!" הוא מוסיף לומר בחיוך מלא בטחון ומחושב.
אתה מבין שיש רעיון במוחו ואתה עושה כדבריו, לפתע גיבל מתחיל להתנגד אך אז אתה קורא לטריקו לתקוף אותו בחבטה, שפוגעת היטב ומעיפה אותו לאחור...
כעט הם צמודים זה לזה גב על גב! טורקול וטירקו ממשיכים בשלהם ודואגים שלא יזוזו...
"עכשיו ליקיליקי!" קורא ספייק לליקיליקי, ליקיליקי מנפח את לחייו ומבטו נעשה מעט רציני וזועף, הוא קופץ לאוויר נוחת על הרצפה ומתחיל להתגלגל!
גיבל ולאודרד עוסקים בלהיפטר מטורקול וטירוק שהם לא שמים לב כלל, ליקיליקי פוגע בהם בעצמה ומעיף אותם כמו קנוסים של באולינג על קירות המערה..
הפגיעה הייתה חזקה מאוד, הקירות רעדו טיפה והם שניהם התעלפו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טוב מאוד" אומר לטריקו וטורקול "צא פוכדור!" אומר ואזרוק פוכדור על גיבל ולאודרד ואפנה לספייק "ספייק תודה" אומר לו ואסתובב לראות איפה סקורופי נמצא
-
[SIZE=5][COLOR=Red][I][U][B]ייייאאאיייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!! 1000 הודעות!+!^**!23@#!!!!!~!#E#!!$!!<!>!*![/B][/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=83878952.png"][url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=11737626.png][img]http://www.up2me.co.il/images/11737626.png[/img][/url]
[/URL]
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]לא היה רעיון חכם..תארתי לך את הזירה, מים על זירת אדמה?! זה לא יחליק אותה, זה יעשה בוץ שיקשה עליך לזוז.
- - - - - - - - - - - - - -
אתה מסתכל בפוקדורים שלך, שעדיין קטנים כי עוד לא לחצת כדי להגדיל אותם.. ואז אתה חושב לעצמך על טיילו.
'בעצם.. טיילו לא יהיה יעיל נגד פוקימון כמו ג'יודוד..' אתה חושב ומיד מתחרט, "נו?!.." קורא ברוק בציפייה וריכוז ליראות כבר מי תבחר...
אתה לוקח פוקדור לוחץ במרכזו ומגדיל אותו, לאחר מכן מכוון את ידך קדימה ומוציא את טוטודייל מבלי לזרוק את הפוקדור!
"טווווטווו טוטוטוטוטו.." הוא אומר וקופץ בעליזות ומתמתח, אתה קורא לא לתקוף את הרצפה בקרן בועות ובאקדח מים.
'זה יחליק את הזירה' אתה חושב לעצמך ומעלה חיוך, טוטודייל עושה כך ולאט לאט נוצר המון בוץ בחלק הזירה של טוטודייל!
לאחר מכן אתה קורא לטוטודייל להחליק על הזירה לעבר ג'יודוד.. טוטודייל קופץ וומנסה להתחיל לגלוש, אך טוטודייל ורגליו הקטנות לא מצליחים ושוקעים בתוך הבוץ שיצר!
"מממ.. מעניין.." אומר ברוק וחושב מה נסית לעשות.. "ג'יודוד כדור ג'יירו עכשיו!" קורא ברוק לג'יודוד.
ג'יודוד קופץ לאוויר ומסתחחר במהירות רבה במקום ולפתע שניו אגרופיו בוהקים ומסתחררים במהירות!
הוא עף במהירות רבה לעבר טוטודייל, טוטודייל מנסה לצאת אך לא מצליח, ג'יודוד נכנס לתוך הבוץ ומפלס את דרכו בזכות המהירות.
הוא חובט היישר בפניו של טוטודייל ומעיף אותו הוא עף למעלה ונוחט היישר על אבן גדולה שהייתה בזירה...
טוטודייל נעמד במהירות!
[b]מה תעשה? איך תגיב?[/b][/color]
[/quote]"קדימה טוטודייל!כל הכבוד!"אומר לו בהתלהבות
"עכשיו!אקדח מים וקרן בועות!"אוסיף ואומר אל טוטודייל.
"אתה יכול לעשות זאת!אל תלחץ!"ארגיע אותו בעדינות.
-
[QUOTE=nivX10;921393][SIZE=5][COLOR=Red]סליחה מראש fakeboy פשוט היו לי התחייבויות שההיתי חייב לעשות וזה נפל על העדכון שלך!
[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=Navy][U][B]ג'ון:[/B][/U]
"כן זה אפשרי.." אתה עונה לו בציניות מתוך כל הלחץ בקרב..
הוא מצחקק ומוציא החוצה את בלבאזור[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/1dvynk2rnymj.png[/IMG][/URL],אתם מסתכלים זה על זה בחיוך ומוכנים לקרב, גם נאמל עדיין מתעקש לעזור!
אתה מתכנן כבר את כדור צל ברגע שהוא יצא אך לפתע מקסים אומר לך "אל תתקוף ישר, הוא מהיר עם לא שמת לב.." ומחזיר לך על הציניות.
אתה לא מבין לאן הוא חוטר והוא מוסיף לומר "עם תתקוף הוא יחזור שוב למטה עם חפירה, בלבאזור יקשור אותו עם הצלפת גפן, ואז תתקוף!"
אתה מהנהן בראשך.. לפתע בלטוי יוצא החוצה, אתם מסתכלים עליו והוא לא מבין מה קורא, לפתע יוצאים עליו מן החול שני גפנים שקושרים אותו!
אתה לא מבין איך זה קרא ואז אתה מביט בבאלבאזור ששלח את הגפנים אל מתחת לתוך החול, הוא מרים את בלטוי קצת, בלטוי נאבק אך לשווא..
אתה מחליט שזה הזמן ושולח את פרסיאן עם כדור צל, נאמל מוסיף גחלת חזקה.
בלבאזור עוזב ברגע האחרון וההתקפות פוגעות בוא ישירות... הוא נופל לרצפה משתוק ומחוסר עקרה!
נאמל קופץ משמחה...
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
שאלה: זה אפשרי לראות את מקסים בעמק השער ביחד איתי?
---------------------------------------------------------------------------
"וואו כל הכבוד, זו הייתה טכניקה מעולה!" אני מחמיא למקסים.
"כל הכבוד גם לך" אני אומר לנאמל, ומלטף אותו מעט.
-
[I][COLOR=Red][B][SIZE=6]מצטער אך גם היום לא יהיה עדכון!!! בגלל ש:
1. אני חולה, אני מרגיש נורא...
2. יש לי מבחן מחר בכימיה!
3. בלילה יש משחק של ריאל מדריד![/SIZE][/B][/COLOR][/I]
-
לא הבנתי מה סתומרת בעמק השער?! אתה מתכוון לרשימת הרשומים?! עם כן אז לא כי הוא אמור לעזוב.. הוא שותף זמני.
- - - - - - - - - - - -
אתה מחמיא בהתלהבות למקסים אל הטכניקה האדירה, הוא קורץ לך ורץ אל בלבאזור ומלטף אותו..
לאחר מכן אתה ניגש על נאמל, מתכופף עליו קצת ומלטף את ראשו, מודה לו על העזרה.
הוא מסמיק.. מחייך "נאמ נאמלל נאמ!" הוא אומר בחיוך ולפתע מוציא מחור שעל גבו קיטור רב וחזקה!
הוא ממשיך לבהות בך ולחייך, עיניו נוצצות.. לאחר מכן הוא מתחיל לדבר ללא הפסקה אך אתה אינך מבין אותו..
אתה שולף את הפוקדע ולוחץ על אפשרות התרגום, המתורגמן קולט את שפתו ומתרגם:
"עם תרצו אוכל להוביל אתכם לצד השני, אני גר כאן במדבר ומכיר אותו כמו כף היד שלי!"
[/COLOR][B][COLOR=Navy]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
[/B]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אתה מעודד את טוטודייל להמשיך ולא להירתע, "טוטודייל!" הוא קורא בנחישות ומחייך עליך.
אתה מורה לו להתשמש באקדח מים ולהוסיף לזה קרן בועות, הוא שולח את אקדח המים לעבר ג'יודוד, ג'יודוד משתמש בהתכשחות..
ואז משתמש בגלגול במקומו וכל הבוץ שעל הרצפה עף לכל עבר ומחליש את כוח אקדח המים, אתה לא מוותר קורא לטוטודייל להוסיף קרן בועות!
טוטודייל עושה כך ומקשה על ג'יודוד מאוד, ג'יודוד לפקודת ברוק מגביר מהירות הגלגול אך זה לא עוזר והוא נפגע..
"ג'יודוד קפוץ גבוה באוויר לעבר טוטודייל!" צועק ברוק בעז, "ג'יייוווווו!!!" צועק ג'יודוד ומזנק לגובהה רב ממש כמו כדור תותח..
טוטודייל נבהל ומבלי לשים לב מפסיק עם ההתקפה שלו, הוא סופג מכה חזקה מהגלגול של ג'יודוד!
הוא נופל מהסלע ומשתפשף ברצפה ונשרט ג'יודוד מהסלע קופץ שוב וטוען אגרוף ממוקד!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]בנג'מין:[/B][/U]
צודק מצטער..
- - - - - - - - - -
אתה פוקד על סקווירטל להישאר במקומו מבלי לזוז, הוא מביט עליך בסקרנות אך אתה מחייך עליו והוא מחליט לסמוך עליך.
אתה פוקד עליו להתכרז ולכוון רק על הזנב שלו..פניו של סקווירטל הופכות רציניות, ולפתע הוא שולח מטח אך צ'רמיליון מתחמק!
הוא מקפיד על הזנב במדיוק מאחוריי גבו, סקווירטל לא מוותר וטווח בוא, אף אחד לא מרים ידיים...
במהירות רבה צ'רמיליון מתחמק היכולת המיוחדת שלו גורמת לו ליהיות מהיר וחזק יותר, לפתע צ'רמיליון, מגיע אל מול סקווירטל ותוך שניות טוען להביור חזק ועצמתי במיוחד!
סקווירטל מגיב באקדח מים ונוצר הדף מהתקפות שמעיפות אותם לאחור...
אדים שוב מכסים את הזירה אך נעלמים במהירות, לפתע אתה רואה שסקווירטל עדיין עומד, קצת מכופף ומתנשף..
וצ'רמיליון על הרצפה מעולף!
"טוב מאוד!" אתה מריע לטריקו וטורקול.. הם מסתכלים עליך מחייכים יושבים זה ליד זה ומסדרים את נשימתם...
אתה שולף את שתי הפוקדורים האחרונים שלך, "פוקדור צא!" אתה קורא בקול!
הפוקדורים פוגעים אחד בגיבל ואחד בלאודרד..
אתה מסתכל מרוכז מתמיד בפוקדורים, ואז אתה מסיט את מבטך לרגע לספייק ואומר לו תודה, "אין בעד מה!" הוא קורא בחיוך.
לפתע אחד הפוקדורים נפתח וממנו לאודרד יוצא החוצה, הוא תשוש ומתנשף.. עדיין יש בוא כוח והוא לא מוכן לעזוב את ביתו!
אתה מסתכל בוא במבט חדור עצבני וקצת מבועס, אך לפתע נשמע "טוווו.." אתה, ספייק טרוקל וטריקו, לאודרד..
כולכם מביטים בפוקדור של גיבל שנעצר!
גיבל נתפס![B]
מה תעשה? איך תגיב?[/B]
- - - - - - - - - - -
הפוקדור שזרקת על לאודרד לא נהרס.. אתה יכול לקחת אותו (זה לא כמו במשחקים..)[/COLOR]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U][SPOILER]אחי, קומבסקין לא הפסיד.. איפה כתוב?! כתוב שהוא נפל על ברכיו כי הוא סובל מהפגיעות של הקרב הקודם.. ואחי אתה משחק סטייל אין רגש לפוקימונים?! כי לא אמרת להם מילה טובה מאז תחילת המשחק שלך!
אני פשוט רוצה לדעת כדי שאני לא יעיר לך סתם וידע מה הכיוון שלך..[/SPOILER]- - - - - - - - - - - - - -
ערוך בבקשה את תגובתך והערוך לך עדכון במהירות האפשרית.[/COLOR]
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U][SPOILER]הקרב הוא מחוץ למרכז.. איך בדיוק אתה פתאום שואל את ג'וי מה עם הפוקימונים שלך? דרך אגב.. אל תשכח שאתה חייב לחזור לדרך המדברית ההיא ליפני שאתה הולך למכון!
מצטער שהעדכון כזה ארוך.. יש בוא גם פירוט על הקרב..[/SPOILER]- - - - - - - - - - - - - -
אתה מסתכל בהתעניינות על הקרב, מסתכרן לראות איך הוא התנהל.. אתה פונה עליהם ושואל עם מישהוא ירצה להילחם בך אחר-כך..
אך אף אחד מהם לא עונה, שניהם מרוכזים בקרב!
"פוניטה עכשיו גלגל להבה!" קורא המאמן בכתום, לפתע פוניטה דוהר, מנתר ניתור קטן ומציף עצמו בלהבות שהופכות לעיגול מלא אש שמתגלגל במהירות לפארפדג'.
"פארפדג', עלה לאוויר מהר, לאחר מכן תקוף בשיסוע!" אומר המאמן בכובע הקש, פארפדג' עומד מוכן וברגע האחרון עף למעלה ומתחמק פוניטה נצער ומביט לצדדים.. מחפש את פארפדג'..
פארפדג' מבצע לופ באוויר כדי להסתובב ואז צולל למטה ומקל הסלארי שלו מתחיל לזהור!
הוא חובט סורט בעצמה את גבו של פוניטה המבוהל, פוניטה נופל לרצפה ומיד מרים את ראשו מפתיע בחזרה עם להביור.
פארפדג' עולה בלהבות נופל לרצפה, הוא מתגלגל קצת בחול וזה נפסק, אך הוא חטף מהיכולת מיוחדת של פוניטה "כביאה!"
ועכשיו כל כמה זמן יחטוף כביאה חזקה בחלקי גופו, "פארפדג' מתקפת חול!" קורא המאמן בכובע הקש, פארפדג' רץ לעבר פוניטה על הקרקע עם כנפיו פתוחות לצדדים..
לפתע הוא מעיף חול היישר לפניו של פוניטה ועיניו מתמלאות בחול צורם שמקשה עליו לראות!
פארפדג' מנצל את ההזדמנות וחובט בפוניטה שוב ושוב עם חבטת זעם (fury swipe בסרבי)..
הוא מצליף בוא עם מקל הסלארי שוב שוב ודוחק אותו לאחור לאט לאט, הוא מנסה להוציא אותו מהזירה!
המאמן של פוניטה קורא לו להיות מרוכז, לשמוע את תנועת המקל באוויר ולפתע פוניטה מצליח, הוא תופס את המקל של פרפדג' בפיו וזורק אותו הצידה..
הוא תוקף בדריסה (bounce בסרבי) ורומס את פארפדג' עם רגליו, פארפדג' בשארית כוחותיו קם ורץ לקחת את המקל..
בנתיים פוניטה מנקה את החול מעיניו בעזרת זנבו, שניהם מסתכלים זה על זה.. מתנשפים..
"פארפדג' ריקוד חרבות ואז שיסוע לילה!" קורא המאמן של פארפדג'! לפתע המקל של פארפדג' נעשה זוהר בסגול.. ארוך וקשיח יותר!
זה מגביר את ההתקפה שלו הוא עף לעבר פוניטה במהירות עם שיסוע הלילה, "פוניטה מתקפה מהירה וגלגל להבה יחד!" צועק המאמן בכתום..
פוניטה יוצא בגלגל להבה מהיר כמו טיל.. שני הפוקימונים זזים במהירות זה לעבר זה.. תוקפים בוא זמנים ואז ניהיה פיצוץ!
שני הפוקימונים עפים לאחור ומתגלגלים ונשרטים על הרצפה, שניהם לאחר 10 דקות נעמדים, עייפים וחבולים.. ולפתע מתקפת הכביאה של פוניטה שוב משפיע על פארפדג'!
הוא לא עומד בזה, נופל ומתעלף, איזה קרב אדיר זה היה!
[COLOR=Red][B][SIZE=5]חכו יגיע חנוכה אני מאני** עם אנחנו לא עושים מינימום 450-400 תגובות :)[/SIZE][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;925698][COLOR=Navy][U][B]
"טוב מאוד!" אתה מריע לטריקו וטורקול.. הם מסתכלים עליך מחייכים יושבים זה ליד זה ומסדרים את נשימתם...
אתה שולף את שתי הפוקדורים האחרונים שלך, "פוקדור צא!" אתה קורא בקול!
הפוקדורים פוגעים אחד בגיבל ואחד בלאודרד..
אתה מסתכל מרוכז מתמיד בפוקדורים, ואז אתה מסיט את מבטך לרגע לספייק ואומר לו תודה, "אין בעד מה!" הוא קורא בחיוך.
לפתע אחד הפוקדורים נפתח וממנו לאודרד יוצא החוצה, הוא תשוש ומתנשף.. עדיין יש בוא כוח והוא לא מוכן לעזוב את ביתו!
אתה מסתכל בוא במבט חדור עצבני וקצת מבועס, אך לפתע נשמע "טוווו.." אתה, ספייק טרוקל וטריקו, לאודרד..
כולכם מביטים בפוקדור של גיבל שנעצר!
גיבל נתפס![B]
מה תעשה? איך תגיב?[/B]
- - - - - - - - - - -
הפוקדור שזרקת על לאודרד לא נהרס.. אתה יכול לקחת אותו (זה לא כמו במשחקים..)[/COLOR]
[COLOR=Purple][U][B][/SIZE][/B][/COLOR][/QUOTE]
אקח את הפוכדור של גיבל ואכניס אותו לכיסי "אוקיי סקורופי" אקראר לו מהאדמה ואומר לו "תשתמש מהר בעוקצי רעל ואז בחפירה" אומר לו
-
[QUOTE=nivX10;925698][COLOR=Navy][U][B]
[/B]
[
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U][SPOILER]אחי, קומבסקין לא הפסיד.. איפה כתוב?! כתוב שהוא נפל על ברכיו כי הוא סובל מהפגיעות של הקרב הקודם.. ואחי אתה משחק סטייל אין רגש לפוקימונים?! כי לא אמרת להם מילה טובה מאז תחילת המשחק שלך!
אני פשוט רוצה לדעת כדי שאני לא יעיר לך סתם וידע מה הכיוון שלך..[/SPOILER]- - - - - - - - - - - - - -
ערוך בבקשה את תגובתך והערוך לך עדכון במהירות האפשרית.[/COLOR]
[/SIZE][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לגולבאט"לא נורא שהפסדת אתה בעינתי יותר חזק מקומבסקין שלו".אני אומר ללוקאס "הקומבסקין שלך חזק אך אני עדין ינצח אותך.". 'בוא נראה במי אני אבחר בארון אני לא אבחר פלדה חלש מול אש.בצ'ימצ'אר אני לא אבחר הוא הנשק הסודי שלי.אז נשאר לי רק בנט.אני מוציא לקרב את בנט שלי
-
[QUOTE=nivX10;925698]
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U][SPOILER]הקרב הוא מחוץ למרכז.. איך בדיוק אתה פתאום שואל את ג'וי מה עם הפוקימונים שלך? דרך אגב.. אל תשכח שאתה חייב לחזור לדרך המדברית ההיא ליפני שאתה הולך למכון!
מצטער שהעדכון כזה ארוך.. יש בוא גם פירוט על הקרב..[/SPOILER]- - - - - - - - - - - - - -
אתה מסתכל בהתעניינות על הקרב, מסתכרן לראות איך הוא התנהל.. אתה פונה עליהם ושואל עם מישהוא ירצה להילחם בך אחר-כך..
אך אף אחד מהם לא עונה, שניהם מרוכזים בקרב!
"פוניטה עכשיו גלגל להבה!" קורא המאמן בכתום, לפתע פוניטה דוהר, מנתר ניתור קטן ומציף עצמו בלהבות שהופכות לעיגול מלא אש שמתגלגל במהירות לפארפדג'.
"פארפדג', עלה לאוויר מהר, לאחר מכן תקוף בשיסוע!" אומר המאמן בכובע הקש, פארפדג' עומד מוכן וברגע האחרון עף למעלה ומתחמק פוניטה נצער ומביט לצדדים.. מחפש את פארפדג'..
פארפדג' מבצע לופ באוויר כדי להסתובב ואז צולל למטה ומקל הסלארי שלו מתחיל לזהור!
הוא חובט סורט בעצמה את גבו של פוניטה המבוהל, פוניטה נופל לרצפה ומיד מרים את ראשו מפתיע בחזרה עם להביור.
פארפדג' עולה בלהבות נופל לרצפה, הוא מתגלגל קצת בחול וזה נפסק, אך הוא חטף מהיכולת מיוחדת של פוניטה "כביאה!"
ועכשיו כל כמה זמן יחטוף כביאה חזקה בחלקי גופו, "פארפדג' מתקפת חול!" קורא המאמן בכובע הקש, פארפדג' רץ לעבר פוניטה על הקרקע עם כנפיו פתוחות לצדדים..
לפתע הוא מעיף חול היישר לפניו של פוניטה ועיניו מתמלאות בחול צורם שמקשה עליו לראות!
פארפדג' מנצל את ההזדמנות וחובט בפוניטה שוב ושוב עם חבטת זעם (fury swipe בסרבי)..
הוא מצליף בוא עם מקל הסלארי שוב שוב ודוחק אותו לאחור לאט לאט, הוא מנסה להוציא אותו מהזירה!
המאמן של פוניטה קורא לו להיות מרוכז, לשמוע את תנועת המקל באוויר ולפתע פוניטה מצליח, הוא תופס את המקל של פרפדג' בפיו וזורק אותו הצידה..
הוא תוקף בדריסה (bounce בסרבי) ורומס את פארפדג' עם רגליו, פארפדג' בשארית כוחותיו קם ורץ לקחת את המקל..
בנתיים פוניטה מנקה את החול מעיניו בעזרת זנבו, שניהם מסתכלים זה על זה.. מתנשפים..
"פארפדג' ריקוד חרבות ואז שיסוע לילה!" קורא המאמן של פארפדג'! לפתע המקל של פארפדג' נעשה זוהר בסגול.. ארוך וקשיח יותר!
זה מגביר את ההתקפה שלו הוא עף לעבר פוניטה במהירות עם שיסוע הלילה, "פוניטה מתקפה מהירה וגלגל להבה יחד!" צועק המאמן בכתום..
פוניטה יוצא בגלגל להבה מהיר כמו טיל.. שני הפוקימונים זזים במהירות זה לעבר זה.. תוקפים בוא זמנים ואז ניהיה פיצוץ!
שני הפוקימונים עפים לאחור ומתגלגלים ונשרטים על הרצפה, שניהם לאחר 10 דקות נעמדים, עייפים וחבולים.. ולפתע מתקפת הכביאה של פוניטה שוב משפיע על פארפדג'!
הוא לא עומד בזה, נופל ומתעלף, איזה קרב אדיר זה היה!
[COLOR=Red][B][SIZE=5]חכו יגיע חנוכה אני מאני** עם אנחנו לא עושים מינימום 450-400 תגובות :)[/SIZE][/B][/COLOR][/QUOTE]
אחשוב לעצמי: "המאמנים האלו ממש טובים זה רעיון טוב להלחם בהם אני ממש התחזק!" אחשוב חיובי.
"היי חברה שלום קוראים לי בר נעים להכיר אותכם צפיתי בקרב שלכם היה קרב ממש טוב ממש אהבתי אותו, תגידו מישהו ממכם רוצה להלחם מולי בקרב 2 על 2?, תחשבו על זה בינתיים שהלך לקחת את הפוקימונים שלי מהאחות ג'וי" אגיד להם.
לאחר מכן הכנס לכיוון מרכז הפוקימונים ואשאל את האחות ג'וי: "תגידי הפוקימונים שלי מוכנים כי יש לי קרב עוד מעט".
- - - - - - - - - -
כן אני זוכר שאני צריך לחזור פשוט באלי לעשות קרב :)
-
[quote=nivX10;925698][COLOR=olive][U][B]בנג'מין:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=olive]צודק מצטער.. [/COLOR]
[COLOR=olive]- - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה פוקד על סקווירטל להישאר במקומו מבלי לזוז, הוא מביט עליך בסקרנות אך אתה מחייך עליו והוא מחליט לסמוך עליך.[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה פוקד עליו להתכרז ולכוון רק על הזנב שלו..פניו של סקווירטל הופכות רציניות, ולפתע הוא שולח מטח אך צ'רמיליון מתחמק![/COLOR]
[COLOR=olive]הוא מקפיד על הזנב במדיוק מאחוריי גבו, סקווירטל לא מוותר וטווח בוא, אף אחד לא מרים ידיים...[/COLOR]
[COLOR=olive]במהירות רבה צ'רמיליון מתחמק היכולת המיוחדת שלו גורמת לו ליהיות מהיר וחזק יותר, לפתע צ'רמיליון, מגיע אל מול סקווירטל ותוך שניות טוען להביור חזק ועצמתי במיוחד![/COLOR]
[COLOR=olive]סקווירטל מגיב באקדח מים ונוצר הדף מהתקפות שמעיפות אותם לאחור...[/COLOR]
[COLOR=olive]אדים שוב מכסים את הזירה אך נעלמים במהירות, לפתע אתה רואה שסקווירטל עדיין עומד, קצת מכופף ומתנשף..[/COLOR]
[COLOR=olive]וצ'רמיליון על הרצפה מעולף![/COLOR]
[COLOR=olive][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/quote]
"גדול!" אני פורץ בשמחה.
"כל הכבוד סקוירטל עשית את זה בהצלחה רבה" אני אומר לו.
"אני ניגש אל סקוירטל וטופח על כתפו,"ידעתי שאוכל לסמוך עליך" אני אומר לו בשקט ולאחר מכן הולך איתו לעבר כיוונו של *שכחתי את השם שלו : S* ואומר לו תודה על קרב נהדר.
-
[QUOTE=nivX10;925698][COLOR=Navy][U][B]ג'ון:[/B][/U]
לא הבנתי מה סתומרת בעמק השער?! אתה מתכוון לרשימת הרשומים?! עם כן אז לא כי הוא אמור לעזוב.. הוא שותף זמני.
- - - - - - - - - - - -
אתה מחמיא בהתלהבות למקסים אל הטכניקה האדירה, הוא קורץ לך ורץ אל בלבאזור ומלטף אותו..
לאחר מכן אתה ניגש על נאמל, מתכופף עליו קצת ומלטף את ראשו, מודה לו על העזרה.
הוא מסמיק.. מחייך "נאמ נאמלל נאמ!" הוא אומר בחיוך ולפתע מוציא מחור שעל גבו קיטור רב וחזקה!
הוא ממשיך לבהות בך ולחייך, עיניו נוצצות.. לאחר מכן הוא מתחיל לדבר ללא הפסקה אך אתה אינך מבין אותו..
אתה שולף את הפוקדע ולוחץ על אפשרות התרגום, המתורגמן קולט את שפתו ומתרגם:
"עם תרצו אוכל להוביל אתכם לצד השני, אני גר כאן במדבר ומכיר אותו כמו כף היד שלי!"
[/COLOR][B][COLOR=Navy]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
[/B]
[/SIZE][/B][/COLOR][/QUOTE]
כן התכוונתי ברשימת הרשומים... ואיזה מגניב יש לי אפשרות לתרגם בפוקדע ^ ^
--------------------------------------------------------------------------------------------
"זה יהיה נחמד מצדך, נשמח אם תוביל אותנו" אני אומר לו.
(זה נשמע מוזר להגיד דבר כזה לפוקימון)
-
[/u][/b]אתה מעודד את טוטודייל להמשיך ולא להירתע, "טוטודייל!" הוא קורא בנחישות ומחייך עליך.
אתה מורה לו להתשמש באקדח מים ולהוסיף לזה קרן בועות, הוא שולח את אקדח המים לעבר ג'יודוד, ג'יודוד משתמש בהתכשחות..
ואז משתמש בגלגול במקומו וכל הבוץ שעל הרצפה עף לכל עבר ומחליש את כוח אקדח המים, אתה לא מוותר קורא לטוטודייל להוסיף קרן בועות!
טוטודייל עושה כך ומקשה על ג'יודוד מאוד, ג'יודוד לפקודת ברוק מגביר מהירות הגלגול אך זה לא עוזר והוא נפגע..
"ג'יודוד קפוץ גבוה באוויר לעבר טוטודייל!" צועק ברוק בעז, "ג'יייוווווו!!!" צועק ג'יודוד ומזנק לגובהה רב ממש כמו כדור תותח..
טוטודייל נבהל ומבלי לשים לב מפסיק עם ההתקפה שלו, הוא סופג מכה חזקה מהגלגול של ג'יודוד!
הוא נופל מהסלע ומשתפשף ברצפה ונשרט ג'יודוד מהסלע קופץ שוב וטוען אגרוף ממוקד!
[b]מה תעשה? איך תגיב?[/b][/color]
[/quote]"טוודייל זה עכשיו או לעולם לא!"אומר בנחישות ופחד למצבו של טוטודייל.
"קדימה נשיכה עכשיו בראשו של ג'יודוד בכול הכח!"אשאג מהתרגשות.
-
[COLOR=Red][I][B][SIZE=4]המשחק חזר!!! אתם נדרשים לקרוא 4 עדכונים לאחור לזכור את מה שקרה ולהמשיך... (זהירות לרמות אותי כי אני יבחן אתכם)
במהלך הימים הקרובים ינתנו לכם הפתעות על זה עוגמת הנפש, שימו לב בכרטיס השחקן שלכם :)[/SIZE][/B][/I][/COLOR]
אתה ממהר לרוץ ולקחת את הפוקדור של גיבל, שם אותו בכיס וממשיך במטרה, אתה קורא לסקורפי שחופר לו מפזר חול בכל עבר לצאת מן הבור!
הוא קופץ החוצה בחינניות עם חיוך על פניו, נראה שהוא "אהב את העבודה שסידרת לו" ושהוא ממש נהנה ומלחפור!
אתה קורא לו בזריזות לתקוף בעוקץ רעל וכך הוא עושה משגר מטח קוצים זריזים וצפופים שנעים במהירות ללאודרד.
לאודרד העייף עם כל נשמותיו הכבדות לוקח נשימה גדולה וארוכה ושולח גל אל-קולי עצמתי במיוחד שהורס ושובר עוקץ אחר עוקץ את כולם וכמעט שפוגע בך ובסקורפי!
לפתע לאודרד שולח עוד גל כזה אל האדמה, זה גורם לא לנתר באוויר גבוה והוא תוקף את תקרת המערה בזרוע פטיש שמרסקת ומעיפה אבנים וחול רב...
אתה סקורפי וספייק רצים אל נפשכם אך לבסוף נופלים ואתה מתעלף... לאחר כמה זמן אתה קם מכוסה חוץ מעט שורשים ואבק.
הפתח נוצר מחסום של אבנים וחול בינכם ובין לאודרד והמשך המערה!
אתה קצת מתבעס ולפתע את רואה קצה זנב סגול של סקורפי מתנדנד וגופו קבור ואז ספייק ששוכב לו על הרצפה עדיין מעולף!
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
בחירה מעולה, התקפות לחימה של קומבסקין לא משפיעות על רוח, וקוראים לו שאפט באנט זו ההתפתחות.
- - - - - - - - - - - -
אתה מנחם את גולבאט על ההפסד בקרב ואומר לו שזה לא נורא.. הוא מסתכל עליך במבט תשוש מאוד ומנסה לחייך...
אתה מחזיר אותו לפוקדור ואומר ללוקאס בחיוך שאתה עדיין מתכוון לנצח, לאחר מכן אתה מריץ מחשבות בראשך באיזה פוקימון תשתמש, ולבסוף מחליט להוציא את שאפט!
אתה זורק אותו החוצה,הוא מסתכל עליך באושר ומוציא לשון מתוך שעשוע..
אתם עומדים שם בשקט כמעט דקה ואז לוקאס אומר "אוקיי עם אתה לא מתכוון לעשות זאת, אני יתחיל!" הוא אומר בחיוך.
לאחר מכן הוא מצביע על שאפט במבט רציני וקורה לקומבסקין "קדימה קומבסקין, רוץ עליו ותקוף בסחרור אש!"
[/COLOR] [B][COLOR=Purple]מה תעשה?[/COLOR]
[/B]
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
ברור... אומר לך המאמן המנצח, הוא מתקרב ואומר בחיוך "שמי סימון!" [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=35838352.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/35838352.png[/IMG][/URL]ולאחר מכן נגש עליך המאמן המפסיד עם קובע הקש[/COLOR][COLOR=DarkRed][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=62915728.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/62915728.png[/IMG][/URL]ואומר "היי, שמי אקודה!".
אתה נורא נרגש אתה אומר להם לחכות לך כאן ובלי יותר מידי הסברים רץ בחזרה למרכז.
אתה נגש לדלפק ושואל את האחות ג'וי עם טרטוייג ויאנמה מוכנים..
"כן, הם מוכנים!" אומרת בחיוך נעים, היא נכנסת לחדר שמאחוריה הוא מכוסה בווילון ואינך ממש רואה משהוא..
אתה מחכה רק כמה שניות אבל מתוך צפייה נדמה היה כאילו זה חצי שעה, לפתע היא יוצאת עם מגש!
אתה לוקח אותם בזריזות ורץ ותוך כדי מסובב את הראש ומודה לה, אתה יוצא החוצה וחוזר לחצר.
הם עומדים שם מוכנים ושואלים אותך "במי תרצה להילחם?"
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B]
- - - - - - - - - - - - -
דבר חשוב: אתה רשאי לבחור רק אחד והוא זה שיכנס לרשימה של האנשים שהכרת, שזה אומר שתפגוש אותו בליגה.[/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]בנג'מין:[/B][/U]
"גגגדוווללל!" אתה קורא באושר רב, אתה ניגש בזריזות על סקווירטל יורד על שתי ברכיך ומברך אותו על נצחון המאמן הראשון שלו.
הוא מחיוך ומאושר גם הוא, מרגיש בטחון ושמח גם בשבילך.. אתה טופח על כתפו והוא מגלה חיבה!
לאחר מכן מאחור מגיח צ'רמיליון עם מבט כועס.. אתה וסקווירטל נבהלים אך בין רגע אחד הוא משנה מבטו למחייך ואתם מבינים שהתלוצץ.
הוא לוחץ את ידו של סקווירטל...
לאחר מכן אתה מסתכל על קולינס שעומד שם בצד ונאנח בנשימה ארוכה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
חחחח... תכל'ס כן.. מוזר.. אבל גם בסדרה יש את דו שיח הזה (רק שהוא חד צדדי כי לא מבינים את הפוקימון XD)
אתה מסכים להצעה ומודה לו על-כך מאוד, אתם הולכים בעקבותיו.. ממשיכים כך מספר דקות ולפתע מתחילות סופות חול חזקות מאוד, לנאמל זה לא מפריע כלל אך לכם כן ולאחר זמן ממושך של הליכה במצב המרגיז הזה של החום וחול שעף לפנים...
אתה ומקסים רואים מרחוק ממש בקטן את העיר סטון-וויל.. והסופות פוסקות!
לפתע עוברת חבורת נאמלים ונאמל מבחין בא, הוא מנסה להגיד שתמשיכו מכאן לבד מכוון שהוא חייב להצטרף עליהם..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
רק רציתי להזכיר, אתה האורח במכון.. אתה רשאי להחליף בכל רגע בקרב את הפוקימון לאחר כמה שתרצה!
אתה קורא לטוטודייל שאתם חייבים לפעול מיד, הצעקה שלך מעוררת בוא מוטיבציה גדולה ומבט רציני נגלה על פניו.
הוא מסתכל מרוכז על ג'יודוד שיורד מלמעלה עם האגרוף הממוקד, חושף את שיניו ומוכן למתקפת נשיכה...
ג'יודוד יורד למטה,טוטודייל ברגע האחרון מנתר עם הזנב הצידה קופץ ונושך אותו בראשו!
ג'יודוד נוהם בחזקה ו טוטודייל לא מרפא את האחיזה ואפילו מחזק אותה.. ולפתע ברוק קורא לג'יודוד "הרגע ג'יודוד, אל תכנס לפאניקה, השתמש בהתכשחות!"
לפתע גיודו מכל התזוזות עומד במקומו וברק חזק ומובהק נוצר ממנו ועובר על כל גופו ההתכשחות גרמה לגופו להתקשות ולפתע טוטודייל זורק את ג'וידוד הצידה ותופס את לחיו מכאבים.
הוא הכאיב לו בשיניים!
ג'יודוד מכין עוד אגרוף ממוקד ומתקדם בניתורים קטנים לעבר טוטודייל.. ניתוריו של ג'יודוד קצרים.. הוא וטוטודייל תשושים קצת...
[B]מה תעשה? [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Dt7;979712]
ברור... אומר לך המאמן המנצח, הוא מתקרב ואומר בחיוך "שמי סימון!" [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=35838352.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/35838352.png[/IMG][/URL]ולאחר מכן נגש עליך המאמן המפסיד עם קובע הקש[/COLOR][COLOR=DarkRed][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=62915728.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/62915728.png[/IMG][/URL]ואומר "היי, שמי אקודה!".
אתה נורא נרגש אתה אומר להם לחכות לך כאן ובלי יותר מידי הסברים רץ בחזרה למרכז.
אתה נגש לדלפק ושואל את האחות ג'וי עם טרטוייג ויאנמה מוכנים..
"כן, הם מוכנים!" אומרת בחיוך נעים, היא נכנסת לחדר שמאחוריה הוא מכוסה בווילון ואינך ממש רואה משהוא..
אתה מחכה רק כמה שניות אבל מתוך צפייה נדמה היה כאילו זה חצי שעה, לפתע היא יוצאת עם מגש!
אתה לוקח אותם בזריזות ורץ ותוך כדי מסובב את הראש ומודה לה, אתה יוצא החוצה וחוזר לחצר.
הם עומדים שם מוכנים ושואלים אותך "במי תרצה להילחם?"
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B]
דבר חשוב: אתה רשאי לבחור רק אחד והוא זה שיכנס לרשימה של האנשים שהכרת, שזה אומר שתפגוש אותו בליגה.[/COLOR]
[/QUOTE]
"טוב אני בוחר להלחם בסימון שיהיה לי אתגר קשה יותר מצטער אקודה אולי בפעם אחרת נילחם" אגיד
"אוקי עכשיו לקרב, טרטוייג צא ותתכונן לקרב של נגד סימון" אגיד ואחכה לראות איזה פוקימון יוציא סימון.
- - - - - -
יש סוף סוף, כמה חיכיתי שהמ"ת ימשיך זה המ"ת נמבר 1 ;).
-
[QUOTE=Dt7;979712][COLOR=Red][I][B][SIZE=4]המשחק חזר!!! אתם נדרשים לקרוא 4 עדכונים לאחור לזכור את מה שקרה ולהמשיך... (זהירות לרמות אותי כי אני יבחן אתכם)
במהלך הימים הקרובים ינתנו לכם הפתעות על זה עוגמת הנפש, שימו לב בכרטיס השחקן שלכם :)[/SIZE][/B][/I][/COLOR]
בחירה מעולה, התקפות לחימה של קומבסקין לא משפיעות על רוח, וקוראים לו שאפט באנט זו ההתפתחות.
- - - - - - - - - - - -
אתה מנחם את גולבאט על ההפסד בקרב ואומר לו שזה לא נורא.. הוא מסתכל עליך במבט תשוש מאוד ומנסה לחייך...
אתה מחזיר אותו לפוקדור ואומר ללוקאס בחיוך שאתה עדיין מתכוון לנצח, לאחר מכן אתה מריץ מחשבות בראשך באיזה פוקימון תשתמש, ולבסוף מחליט להוציא את שאפט!
אתה זורק אותו החוצה,הוא מסתכל עליך באושר ומוציא לשון מתוך שעשוע..
אתם עומדים שם בשקט כמעט דקה ואז לוקאס אומר "אוקיי עם אתה לא מתכוון לעשות זאת, אני יתחיל!" הוא אומר בחיוך.
לאחר מכן הוא מצביע על שאפט במבט רציני וקורה לקומבסקין "קדימה קומבסקין, רוץ עליו ותקוף בסחרור אש!"
[/B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשאפט"אוקי תתחמק מהסיחרור האש של קומבסקין.לאחר שתתחמק תתקוף את קומבסקין בצל לילה.ואז תשתמש בצוות כפול כך התקפה הבאה של קומבסקין לא תפגע בך רוב הסיכוים"
-
[QUOTE=Dt7;979712][COLOR=Red][I][B][SIZE=4]
חחחח... תכל'ס כן.. מוזר.. אבל גם בסדרה יש את דו שיח הזה (רק שהוא חד צדדי כי לא מבינים את הפוקימון XD)
אתה מסכים להצעה ומודה לו על-כך מאוד, אתם הולכים בעקבותיו.. ממשיכים כך מספר דקות ולפתע מתחילות סופות חול חזקות מאוד, לנאמל זה לא מפריע כלל אך לכם כן ולאחר זמן ממושך של הליכה במצב המרגיז הזה של החום וחול שעף לפנים...
אתה ומקסים רואים מרחוק ממש בקטן את העיר סטון-וויל.. והסופות פוסקות!
לפתע עוברת חבורת נאמלים ונאמל מבחין בא, הוא מנסה להגיד שתמשיכו מכאן לבד מכוון שהוא חייב להצטרף עליהם..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"תודה, נאמל" אני אומר לו, ואז פונה למקסים.
"בוא מקסים, אם נרוץ אולי עוד נספיק להגיע לפני רדת החשכה".
ואז אני תופס בידו מתחיל לרוץ.
------------------------------------------
אם זה זה בכלל בוקר או משהו תגיד לי. אבל המשפט "אם נרוץ אולי עוד נספיק להגיע לפני רדת החשכה" נשמע טוב ^^
נ.ב. בדקתי יותר מארבע עדכונים אחורה ולא כתוב שם אם זה בוקר או ערב!
-
[QUOTE=Dt7;979712][COLOR=Red][I][B][SIZE=4]
אתה ממהר לרוץ ולקחת את הפוקדור של גיבל, שם אותו בכיס וממשיך במטרה, אתה קורא לסקורפי שחופר לו מפזר חול בכל עבר לצאת מן הבור!
הוא קופץ החוצה בחינניות עם חיוך על פניו, נראה שהוא "אהב את העבודה שסידרת לו" ושהוא ממש נהנה ומלחפור!
אתה קורא לו בזריזות לתקוף בעוקץ רעל וכך הוא עושה משגר מטח קוצים זריזים וצפופים שנעים במהירות ללאודרד.
לאודרד העייף עם כל נשמותיו הכבדות לוקח נשימה גדולה וארוכה ושולח גל אל-קולי עצמתי במיוחד שהורס ושובר עוקץ אחר עוקץ את כולם וכמעט שפוגע בך ובסקורפי!
לפתע לאודרד שולח עוד גל כזה אל האדמה, זה גורם לא לנתר באוויר גבוה והוא תוקף את תקרת המערה בזרוע פטיש שמרסקת ומעיפה אבנים וחול רב...
אתה סקורפי וספייק רצים אל נפשכם אך לבסוף נופלים ואתה מתעלף... לאחר כמה זמן אתה קם מכוסה חוץ מעט שורשים ואבק.
הפתח נוצר מחסום של אבנים וחול בינכם ובין לאודרד והמשך המערה!
אתה קצת מתבעס ולפתע את רואה קצה זנב סגול של סקורפי מתנדנד וגופו קבור ואז ספייק ששוכב לו על הרצפה עדיין מעולף!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"סקורופי חזור" אומר ואחזיר אותו לפוכדור "ספייק!" אקרא ואנסה לחלץ אותו מהאבנים,ארים אותו וארוץ מהר לכיוון היציאה, 'אני לא צריך את הלאודרד הזה' אחשוב לעצמי
-
[/u][/b]רק רציתי להזכיר, אתה האורח במכון.. אתה רשאי להחליף בכל רגע בקרב את הפוקימון לאחר כמה שתרצה!
אתה קורא לטוטודייל שאתם חייבים לפעול מיד, הצעקה שלך מעוררת בוא מוטיבציה גדולה ומבט רציני נגלה על פניו.
הוא מסתכל מרוכז על ג'יודוד שיורד מלמעלה עם האגרוף הממוקד, חושף את שיניו ומוכן למתקפת נשיכה...
ג'יודוד יורד למטה,טוטודייל ברגע האחרון מנתר עם הזנב הצידה קופץ ונושך אותו בראשו!
ג'יודוד נוהם בחזקה ו טוטודייל לא מרפא את האחיזה ואפילו מחזק אותה.. ולפתע ברוק קורא לג'יודוד "הרגע ג'יודוד, אל תכנס לפאניקה, השתמש בהתכשחות!"
לפתע גיודו מכל התזוזות עומד במקומו וברק חזק ומובהק נוצר ממנו ועובר על כל גופו ההתכשחות גרמה לגופו להתקשות ולפתע טוטודייל זורק את ג'וידוד הצידה ותופס את לחיו מכאבים.
הוא הכאיב לו בשיניים!
ג'יודוד מכין עוד אגרוף ממוקד ומתקדם בניתורים קטנים לעבר טוטודייל.. ניתוריו של ג'יודוד קצרים.. הוא וטוטודייל תשושים קצת...
[b]מה תעשה? [/b][/color][/quote]"טוטודייל בלום אותו בקרן בועות!"אצעק בביטחון
"אל תתן לא להקתרב אליך!כשאתה באמצע קרן הבועות תתחיל להתקדם לעברו ותקוף בשריטה ואקדח מים מטווח אפס!"אמשיך ואשאג בכוח
-
אני מקווה שקראת כמה עדכונים לאחור, שלא תיהיה מופתע למה שיהיה בקרב!
אתה מסתכל, מנסה לזכור את הקרב שלהם, חושב מעט ומחליט "סימון אלחם בך!" אתה אומר בחיוך..
אקודה לוחץ את ידך ואת יד סימון ואומר "אוקיי היה נעים להריכם, אני ממשיך לעבר העיר נייצ'ר להתראות!" אומר והוא והפארפדג' שלו רצים יחד לעבר דרך 002.
אוקיי אתה מוכן, עומד לך בצד ימין של הזירה ואילו סימון מולך בשמאל, אתה מוציא החוצה את טרטוייג ושואל אותו "מוכן לקרב?!" טרטוייג מחייך עם מבט רציני "טרטויי!" אומר במהירות.
סימון מחייך ואומר בפליאה "ווואווו טרטוייג... מעולם לא נלחמתי באחד!" לאחר מכן הוא מוציא החוצה את הפוניטה שלו[/COLOR][COLOR=DarkRed][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=93124796.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/93124796.png[/IMG][/URL].
"פוניטה דהר על טרטוייג במתקפה מהירה!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
צל לילה היא התקפה שמרדימה את היריב, אז אין ממש צורך בצוות כפול כי הוא ישן!
- - - - - - - - - - - -
שאפט רענן, ערני וזריז.. הוא מתחמק מסחרור האש בקלות ומופיע במהירות מצידו של קומבסקין, קומבסקין המהובל אינו מספיק להגיב ושאפט תוקף אותו בצל לילה!
לפתע עשן סגול מלא באבק כוכבים יוצא מפיו של שפאט... הוא עוטף את קומבסקין ומרדים אותו.
קומבסקין נופל שם על הישבן נראה כאילו הוא נרדם בישיבה, לוקאס קורא לו שוב ושוב אך הוא אינו מסוגל לשמוע אותו!
[/B][U][B]
[COLOR=Navy]ג'ון:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Navy]
אהה.. אז כנראה אצלך זה רשום אחריי יותר מ-4 עדכונים.. ליפני 6 עדכונים כתוב שאתה ומקסים הקמתם מחנה בסוף דרך 001 ובבוקר יצאתם מיד ל-002.. אז כרגע צהריים.
- - - - - - - - - - - - - - - -
שניכם מודים לנאמל ומנופפים לא לשלום הוא מסובב את ראשו לכמה שניות תוך כדי דהרה "נאמ נאמ" צועק ומחייך!
אתם מסתכלים עליו בחיוך ושמחים בישבילו אך תוך שנייה את נזכר במטרה ואתה קורא למקסים "קדימה בוא נתקדם מהר ליפני שירד הלילה!"
הוא מהנהן בראשו ואתפם מתחילים להתקדם בריצה קלה... לאחר כשעה ו-45 דקות החול המרובה שמקשה את ההליכה כבר מעיק עליכם ואתם מורידים קצב וממשיכים..
לפתע נשמע מימנכם בום ואז רעש חזק של אבן מתנפצת!
[SPOILER]בטוח שקראת כמה עדכונים לאחור?! כי אתה אמור לדעת שאתה נמצא עם טוד שהוא מבוגר אחראי שמכיר היטב את המערה.. ושהבטחת שתעזור לו גם![/SPOILER]- - - - - - - - - - - - - - -
אתה נבהל מעט מהמצב וממהר לפעול, "אין צורך להמשיך ולרדוף אחריי הלאודרד הזה.." אתה חושב לעצמך..
אתה מוציא מכיסך האחורי את הפוקדור של סקורפי ומחזיר אותו פנימה!
לאחר מכן אתה קורא בצעקה לעבר ספייק ורץ עליו, הוא עדיין לא בהכרה.. אתה מתחיל לחלץ אותו ומזיז ממנו כמה אבנים.
אתה מבחין באבן גדולה עם הרבה כתובות בשפה לא מובנת, מרים את ספייק על גבך ומחליט שאתה יוצא מן המערה.
אתה מתקדם באיטיות, גופו של ספייק רפויי וזה עושה אותו כבד מאוד!
לאחר כמה דקות מגיח טוד ביחד עם הדונפן שלו... ושואל מה קרה.
הוא מיד מבחין בספייק שעח גבך עוזר לך להשכיב אותו על הרצפה ושופך עליו מים קפואים ומביא לו כמה סטירות..
לפתע הוא מתעורר אך מטושטש ולאחר כדקה זנכר בכל וטוד שואל אתכם "מה קרה שם לכל הרוחות?!"
אתה וטוטודייל לא מאבדים קור רוח, אתה קורא לטוטודייל לירות בכל הכוח קרן בועות שתבלום את ג'יודוד.
טוטודייל מיד מפציץ אך ג'יודוד העקשן של ברוק לא מוותר!
הוא רוצה לנצח בדיוק כמוך.. הוא ממשיך לנתר לעבר טוטודייל למרות הכאב והחולשה למים ואז תוקף באגרוף טוטודייל מגביר את הבועות ומנסה להרחיק אותו..
האגרוף של ג'יודוד נלחם במטח הבועות ולעט לעט מתקרב לפניו של טוטודייל אך לבסוף הוא לא עומד בזה!
ג'יודוד מוותר, עף לאחור ומתגלגל על הרצפה.. מעט אבק מסתיר אותו שמתפוגג תוך שנייה וג'יודוד נראה מעולף.
טוטודייל רק מסתכל עליו מתנשף מאוד.
-
[quote=Dt7;980052]
צל לילה היא התקפה שמרדימה את היריב, אז אין ממש צורך בצוות כפול כי הוא ישן!
- - - - - - - - - - - -
שאפט רענן, ערני וזריז.. הוא מתחמק מסחרור האש בקלות ומופיע במהירות מצידו של קומבסקין, קומבסקין המהובל אינו מספיק להגיב ושאפט תוקף אותו בצל לילה!
לפתע עשן סגול מלא באבק כוכבים יוצא מפיו של שפאט... הוא עוטף את קומבסקין ומרדים אותו.
קומבסקין נופל שם על הישבן נראה כאילו הוא נרדם בישיבה, לוקאס קורא לו שוב ושוב אך הוא אינו מסוגל לשמוע אותו!
[/B][COLOR=DarkGreen][/COLOR][/quote]
לא ידעתי זאת
אני אומר לשאפט"אוקי מהר גמור את קומבסקין בכדור צל ואז בנגיחת ראש לפני שיקום משנתו"
-
[QUOTE=Dt7;980052][COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
אני מקווה שקראת כמה עדכונים לאחור, שלא תיהיה מופתע למה שיהיה בקרב!
אתה מסתכל, מנסה לזכור את הקרב שלהם, חושב מעט ומחליט "סימון אלחם בך!" אתה אומר בחיוך..
אקודה לוחץ את ידך ואת יד סימון ואומר "אוקיי היה נעים להריכם, אני ממשיך לעבר העיר נייצ'ר להתראות!" אומר והוא והפארפדג' שלו רצים יחד לעבר דרך 002.
אוקיי אתה מוכן, עומד לך בצד ימין של הזירה ואילו סימון מולך בשמאל, אתה מוציא החוצה את טרטוייג ושואל אותו "מוכן לקרב?!" טרטוייג מחייך עם מבט רציני "טרטויי!" אומר במהירות.
סימון מחייך ואומר בפליאה "ווואווו טרטוייג... מעולם לא נלחמתי באחד!" לאחר מכן הוא מוציא החוצה את הפוניטה שלו[/COLOR][COLOR=DarkRed][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=93124796.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/93124796.png[/IMG][/URL].
"פוניטה דהר על טרטוייג במתקפה מהירה!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"אתה חושב שמתקפה מהירה תעצור אותי אתה טועה תראה כמה מהיר טרטוייג שלי" אגיד לסימון.
"עכשיו טרטוייג תשתמש במתקפה מהירה כדי לחמוק מהמתקפה המהירה שלי פוניטה והלך מכן תשתמש בזרע עלוקה שישתק את פוניטה ולאחר שישותק תקפוץ עליו בנשיכה כואבת" אגיד לטרטוייג.
- - - - -
כן קראתי ואני זוכר שיש לו פוניטה שהיא מסוג אש ושטרטוייג מסוג עשב
-
[QUOTE=Dt7;980052][COLOR=DarkRed][U][B]
[SPOILER]בטוח שקראת כמה עדכונים לאחור?! כי אתה אמור לדעת שאתה נמצא עם טוד שהוא מבוגר אחראי שמכיר היטב את המערה.. ושהבטחת שתעזור לו גם![/SPOILER]- - - - - - - - - - - - - - -
אתה נבהל מעט מהמצב וממהר לפעול, "אין צורך להמשיך ולרדוף אחריי הלאודרד הזה.." אתה חושב לעצמך..
אתה מוציא מכיסך האחורי את הפוקדור של סקורפי ומחזיר אותו פנימה!
לאחר מכן אתה קורא בצעקה לעבר ספייק ורץ עליו, הוא עדיין לא בהכרה.. אתה מתחיל לחלץ אותו ומזיז ממנו כמה אבנים.
אתה מבחין באבן גדולה עם הרבה כתובות בשפה לא מובנת, מרים את ספייק על גבך ומחליט שאתה יוצא מן המערה.
אתה מתקדם באיטיות, גופו של ספייק רפויי וזה עושה אותו כבד מאוד!
לאחר כמה דקות מגיח טוד ביחד עם הדונפן שלו... ושואל מה קרה.
הוא מיד מבחין בספייק שעח גבך עוזר לך להשכיב אותו על הרצפה ושופך עליו מים קפואים ומביא לו כמה סטירות..
לפתע הוא מתעורר אך מטושטש ולאחר כדקה זנכר בכל וטוד שואל אתכם "מה קרה שם לכל הרוחות?!"
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"הלאודאד הזה.. הוא הכה בחוזקה בגב המערה ויצר מפולת של סלעים שפגעו בך,אני חילצתי אותך בזמן" אסביר לו ואסתכל על טוד "לפני שיצאתי עם ספייק מהמערה ראיתי אבן עם כתב לא ברור" אומר לו
-
[SIZE=4][I][B][COLOR=Red]אני נותן לכם עדכון עכשיו, כי אני יוצא עם חברה שלי עוד חצי שעה.. סליחה מראש לכל אלה שלא שאני לא יספיק לתת להם עדכון.. אני לא יהיה פה עד 11 בלילה.[/COLOR][/B][/I][/SIZE]
זה בסדר, להבא עם אתה לא מכיר מתקפה מסויימת תומאר לי.. חחח.. אני לא אמור לנחש!
- - - - - - - - - - - -
"סיים את קומבסקין!" אתה קורא אל שאפט ופוקד עליו להשתמש בכדור צל.
"שששאאא...פפפפט!" צועק שאפט תוך כדי שמרכז את כדור הצל ויורה אותו על קומבסקין, קומבסקין עף לאחור ונופל על גבו!
ההשפעה של צל הלילה עדיין בתוקף והוא נשאר לישון.. אתה קורא לשאפט לעוד מתקפה אחרונה של נגיחת ראש.
שאפט יוצא במהירות והוא מרקין את ראשו לעבר קומבסקין, לפתע קומבסקין מתעורר!
הוא משתמש מהר בסחרור אש שפוגע בשאפט, שניהם נפגעים אחד מההתקפה של השני...
הם מתרחקים זה מזה ואז לפתע לוקאס צועק לקומבסקין "קדימה, חיתוך שמיים!"
קומבסקין עם ידו מלאת הילה וברקים שנגררת באדמה, רץ עליך במהירות.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=DarkRed]בר:[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkRed]
חחחחח... רק התחיל הקרב, תאמין לי שהוא לא ניסה לנצח במכה אחת!
- - - - - - - - - - -
"עם אתה חושב שמתקפה מהירה תעצור אותנו את טועה, תראה כמה מהיר הטרטוייג שלי!" אתה אומר בבטחון מופרז.
לאחר מכן אתה מורה לטרטוייג להשתמש גם הוא במתקפה מהירה בשביל להתחמק, טרטוייג עומ במקומו!
נראה כאילו הוא לא מקשיב לך אך ברגע האחרון הוא מתחמק בצורה חלקה ומחייך עליך.. "הדאגת אותי לרגע!" אתה אומר לו.
"מה אתה אומר על זה!" קורא לפתע סימון.. "פוניטה עכשיו אחריי טרטוייג נתר ותשתמש בהפלה!" מוסיף בצעקה.
לאחר מכן אתה מורה לו לתקוף "בזרע עלוקה", טרטוייג טוען אנרגיה במשך כמה שניות ספורות ויורה את הזרע, הוא נפתס בחזה של פוטינה ואז במהירות מוציא גבעולים שקושרים אותו.
הם מתחילים למצוץ ממנו אנרגיה אך בדיוק אז "פוניטה מהר, עבור לגלגל להבה!" קורה סימון... פוניטה ממהר לעשות זאת והאש סורפת קליל את הגבעולים והזרע והוא נוחת ופוגע היישר בטרטוייג!
טרטוייג מתגלגל לאחור מהפגיעה, אך נעמד במהירות.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה מסביר לספייק ולטוד את שהתרחש וברגע שאתה מדבר על האבן נפקח מבט מופתע מאוד אך רציני על עיניו של טוד!
"מה?! הראה לי עכשיו איפה ראית את האבן!" הוא אומר לך בציפייה לאחר מכן הוא מורה לדונפן להשיאר פה ולהשגיח על ספייק...
אתה ניגש להראות לו אותה, ולאחר זמן דיי קצר של בדיקה בכמה אבנים אתה מראה לו אותה, הוא מיד שולף ספר, זכוכית מגדלת, מברשת לניוקוי אבן ומתחיל לחקור..
אתה נשאר איתו שם עובר הזמן ואתה מתחיל להשתעמם, אתה בא לפתוח את הפה לשאול אותו משהוא והוא פורץ בצעקת "תודה!" ענקית ומחבק אותך חיבוק גברי!
אתה אינך מבין ומסתכל עליו במבט תמוה.. "חחח.. אני יסביר, פשוט זה אחד מהחלקים שחפשתי כאן, אומנם זה לא כולו אבל זה גם משהוא, תודה לך באמת!"
לאחר מכן הוא לוקח את תיקו הגדול שמאחורי גבו ומחפש משהוא.. הוא מביא לך שני שקיות אטומות אחת חומה והשנייה אדומה.
"תן את האדומה לספייק ואתה כך את החומה, תאמין לי שתגלה שהמתנה שקיבלת היא הטובה ביותר!"
-
[QUOTE=Dt7;980284][SIZE=4][I][B][COLOR=Red]אני נותן לכם עדכון עכשיו, כי אני יוצא עם חברה שלי עוד חצי שעה.. סליחה מראש לכל אלה שלא שאני לא יספיק לתת להם עדכון.. אני לא יהיה פה עד 11 בלילה.[/COLOR][/B][/I][/SIZE]
זה בסדר, להבא עם אתה לא מכיר מתקפה מסויימת תומאר לי.. חחח.. אני לא אמור לנחש!
- - - - - - - - - - - -
"סיים את קומבסקין!" אתה קורא אל שאפט ופוקד עליו להשתמש בכדור צל.
"שששאאא...פפפפט!" צועק שאפט תוך כדי שמרכז את כדור הצל ויורה אותו על קומבסקין, קומבסקין עף לאחור ונופל על גבו!
ההשפעה של צל הלילה עדיין בתוקף והוא נשאר לישון.. אתה קורא לשאפט לעוד מתקפה אחרונה של נגיחת ראש.
שאפט יוצא במהירות והוא מרקין את ראשו לעבר קומבסקין, לפתע קומבסקין מתעורר!
הוא משתמש מהר בסחרור אש שפוגע בשאפט, שניהם נפגעים אחד מההתקפה של השני...
הם מתרחקים זה מזה ואז לפתע לוקאס צועק לקומבסקין "קדימה, חיתוך שמיים!"
קומבסקין עם ידו מלאת הילה וברקים שנגררת באדמה, רץ עליך במהירות.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשאפט"מהר תשתמש בצוות כפול כדי להתחמק מחיתוך השמיים.לאחר מכן תשתמש בכדור צל על קומבסקין"
-
[QUOTE=Dt7;980284][SIZE=4][I][B][COLOR=Red]
אתה מסביר לספייק ולטוד את שהתרחש וברגע שאתה מדבר על האבן נפקח מבט מופתע מאוד אך רציני על עיניו של טוד!
"מה?! הראה לי עכשיו איפה ראית את האבן!" הוא אומר לך בציפייה לאחר מכן הוא מורה לדונפן להשיאר פה ולהשגיח על ספייק...
אתה ניגש להראות לו אותה, ולאחר זמן דיי קצר של בדיקה בכמה אבנים אתה מראה לו אותה, הוא מיד שולף ספר, זכוכית מגדלת, מברשת לניוקוי אבן ומתחיל לחקור..
אתה נשאר איתו שם עובר הזמן ואתה מתחיל להשתעמם, אתה בא לפתוח את הפה לשאול אותו משהוא והוא פורץ בצעקת "תודה!" ענקית ומחבק אותך חיבוק גברי!
אתה אינך מבין ומסתכל עליו במבט תמוה.. "חחח.. אני יסביר, פשוט זה אחד מהחלקים שחפשתי כאן, אומנם זה לא כולו אבל זה גם משהוא, תודה לך באמת!"
לאחר מכן הוא לוקח את תיקו הגדול שמאחורי גבו ומחפש משהוא.. הוא מביא לך שני שקיות אטומות אחת חומה והשנייה אדומה.
"תן את האדומה לספייק ואתה כך את החומה, תאמין לי שתגלה שהמתנה שקיבלת היא הטובה ביותר!"
"תודה לך טוד ובהצלחה בהמשך" אומר לו ואחזור לספייק, אסתכל עליו ואומר לדונפן "אתה יכול לחזור לטוד,אני אשגיח עליו" ואחר כך אתן לספייק את השקית האדומה ואחר כך אפתח את השקית שלי
-
[QUOTE=Dt7;980284]
[COLOR=DarkRed]בר:[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkRed]
חחחחח... רק התחיל הקרב, תאמין לי שהוא לא ניסה לנצח במכה אחת!
- - - - - - - - - - -
"עם אתה חושב שמתקפה מהירה תעצור אותנו את טועה, תראה כמה מהיר הטרטוייג שלי!" אתה אומר בבטחון מופרז.
לאחר מכן אתה מורה לטרטוייג להשתמש גם הוא במתקפה מהירה בשביל להתחמק, טרטוייג עומ במקומו!
נראה כאילו הוא לא מקשיב לך אך ברגע האחרון הוא מתחמק בצורה חלקה ומחייך עליך.. "הדאגת אותי לרגע!" אתה אומר לו.
"מה אתה אומר על זה!" קורא לפתע סימון.. "פוניטה עכשיו אחריי טרטוייג נתר ותשתמש בהפלה!" מוסיף בצעקה.
לאחר מכן אתה מורה לו לתקוף "בזרע עלוקה", טרטוייג טוען אנרגיה במשך כמה שניות ספורות ויורה את הזרע, הוא נפתס בחזה של פוטינה ואז במהירות מוציא גבעולים שקושרים אותו.
הם מתחילים למצוץ ממנו אנרגיה אך בדיוק אז "פוניטה מהר, עבור לגלגל להבה!" קורה סימון... פוניטה ממהר לעשות זאת והאש סורפת קליל את הגבעולים והזרע והוא נוחת ופוגע היישר בטרטוייג!
טרטוייג מתגלגל לאחור מהפגיעה, אך נעמד במהירות.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"טרטוייג יפה מאוד עכשיו ננסה משהו חדש שחשבתי עליו, עכשיו תשתמש בעלי תער אבל על תעיף אותם לעבר פוניטה אלה תבלע אותם ונראה עם יהיה לך כוח (כמו בסדרה עם גרוטל אבל נראה מה יש לך להגיד על זה)" אגיד לטרטוייג ואחכה בצפיה לראות מה יקרה
-
[QUOTE=Dt7;980052][COLOR=DarkRed][U][B]
[COLOR=Navy]ג'ון:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Navy]
אהה.. אז כנראה אצלך זה רשום אחריי יותר מ-4 עדכונים.. ליפני 6 עדכונים כתוב שאתה ומקסים הקמתם מחנה בסוף דרך 001 ובבוקר יצאתם מיד ל-002.. אז כרגע צהריים.
שניכם מודים לנאמל ומנופפים לא לשלום הוא מסובב את ראשו לכמה שניות תוך כדי דהרה "נאמ נאמ" צועק ומחייך!
אתם מסתכלים עליו בחיוך ושמחים בישבילו אך תוך שנייה את נזכר במטרה ואתה קורא למקסים "קדימה בוא נתקדם מהר ליפני שירד הלילה!"
הוא מהנהן בראשו ואתפם מתחילים להתקדם בריצה קלה... לאחר כשעה ו-45 דקות החול המרובה שמקשה את ההליכה כבר מעיק עליכם ואתם מורידים קצב וממשיכים..
לפתע נשמע מימנכם בום ואז רעש חזק של אבן מתנפצת!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מה זה היה?" אני שואל בנימת פחד נסתרת.
"חכה כאן" אני אומר למקסים והולך לבדוק את מקור הרעש.
-
[/u][/b]אתה וטוטודייל לא מאבדים קור רוח, אתה קורא לטוטודייל לירות בכל הכוח קרן בועות שתבלום את ג'יודוד.
טוטודייל מיד מפציץ אך ג'יודוד העקשן של ברוק לא מוותר!
הוא רוצה לנצח בדיוק כמוך.. הוא ממשיך לנתר לעבר טוטודייל למרות הכאב והחולשה למים ואז תוקף באגרוף טוטודייל מגביר את הבועות ומנסה להרחיק אותו..
האגרוף של ג'יודוד נלחם במטח הבועות ולעט לעט מתקרב לפניו של טוטודייל אך לבסוף הוא לא עומד בזה!
ג'יודוד מוותר, עף לאחור ומתגלגל על הרצפה.. מעט אבק מסתיר אותו שמתפוגג תוך שנייה וג'יודוד נראה מעולף.
טוטודייל רק מסתכל עליו מתנשף מאוד.
[b]מה תעשה? איך תגיב?[/b][/color] [/quote]"אתה מדהים אני גאה בך!"אומר אליו בשמחה ואחזיר אותו לפוקדור.
"צא (התת של מרוואק)!"אצעק ואזרוק את הפוקדות=ר שלו באויר.
-
אהההה... בחנתי אותך.. התקפות לחימה לא משפיעות אל רוח אלה עוברות דרכן, גם עם לא ההית זז זה לא היה משפיע :)
- - - - - - - - - - - - - - -
אתה ממהר לקרוא לשאפט לתקוף בצוות כפול, הוא עושה במהירות כדבריך ותוך רגע הוא מכפיל את עצמו ויוצא מעגל סביב קומבסקין המבולבל.
קומבסקין עוצר את עצמו מהריצה המהירה עם חיתוך השמיים שהולך ודועך ככל שעובר הזמן...
דמעת זיעה זולגת ממצחו, הוא מנסה להתרכז ולמצוא את שאפט האמיתי, לפתע הוא ולוקאס מבחינים בשאפט יחד!
קומבסקין תוקף אך לפתע שאפט מוציא לשון לקומבסקין, קומבסקין המבוהל עובר דרכו ונופל על הפנים.
הוא איני מבין איך זה קרה, אתה מנצל את ההזדמנות וצועק לעבר שאפט לתקוף בכדור צל!
הוא פוגע ישירות בעצמה בגבו של קומבסקין ומעלף אותו במקום!
אתה מודה לטוד ומאחל לא הצלחה בעתיד, "תודה רבה, הכל בזכותכם, הודות לכם יכירו אותי סוף סוף בתור ארכיאולוג דגול!" הוא משיב בחיוך מאושר.
אתה יוצא מן המערה ומנופף לו לשלום וממשיך החוצה, אתה ניגש אל ספייק ודונפן.. אתה מלטף את ראשו של דונפן קלות ואומר לו שאתה תסתדר מכאן...
תוך שנייה הוא קופץ קלות באוויר הופך כדור ומתגלגל לפנים המערה, אתה כמעט ושוכח מהשקיות שקיבלת ואז אתה נותן לספייק את שלו ואומר "זה מטוד כתודה!" אתר סקרנים מאוד.. פותחים זאת יחד...
ספייק קיבל יהלום[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=642241.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/642241.png[/IMG][/URL]!!!
ואילו אתה קיבלת מאובן מוזר[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=96186161.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/96186161.png[/IMG][/URL]שעליו יש פתק קטן ומאובק שרשום עליו, "שתגיע לעיר לייטנינג לך אל פורפ' וולפסון.."
אתה בוהה מרוכז ומסוקרן במאובן ולפתע ספייק נעמד וקורא לך "אתה מוכן לעזור לי ללכת?! תכף ירד הערב ונצטרך למהר ולהגיע אל נייצ'ר!"
שמע אני לא ראיתי את הפרק הזה.. אבל אני ישמוח עליך פשוט אל תתחיל להפריז בהתקפה הזאת כי אני לא מכיר אותה.. תשתמש בא מידי פעם.
אתה מעודד את טרטוייג ועכשיו מנסה לחשוב על מהלך, לפתע צץ לך משהוא מוזר בראש..
"טרטוייג, השתמש בעלי תער אך אל תשגר אותם אלה בלע אותם!" אתה אומר בחיוך, טרטוייג סומך עליך במאת האחוזים ואילו סימון ופוניטה מסתכלים בתמיה!
טרטוייג קופץ ואוכל עלה ועוד עלה.. ולפתע הוא מרגיש חזק במיוחד, אתה נראה מרוצה אך לפתע מגיח פוניטה של סימון בדהרה!
הוא משתמש ב"הפלה" ורגליו הדוהרות דורכות ורומסות את טרטוויג..
"מה זה היה?!" אתה קורא בחשש.. מקסים אומר שאני יודע... אתה אומר למקסים להישאר כאן ואתה תלך לבדוק.
הוא מסכים ואומר "תזהר שם, ברגע שאתה מרגיש חשש תן קריאה!" ואז מחייך עליך.
אתה מחייך חזרה ומרים את האגודל לסימון "בסדר" אתה נגש לעט לעט למקור הרעש, יש גבעה קטנה ומאחוריה זה מגיע!
אתה זוחל על החול החם כדי לא למשוך יותר מידי צומת-לב, ואז שם למטה אתה רואה ילד עם שיער אדום לבוש שחורים[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Navy][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/agy2tzhyotl0.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Navy]ואיתו צ'ימצ'אר[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Navy][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/jjznrw1jnmuo.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Navy]מנפץ סלעים גדולים.. ואז אתה נזכר זה הילד החצוף שנתקלת בוא בהתחלה (תסתכל בהתחלה בעמוד הראשי של המשחק!)
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"אתה מדהים, אני פשוט גאה בך!" אתה קורא אל טוטודייל בחיוך ושמחה, "טווווו... טו טו טו טו טו טו..." הוא קורא בפנים מאושרות וקופץ בדילוגים במקום ללא הפסק.
אתה מחזיר אותו לפוקדור ונותן לו מנוחה, אתה מסתכל על המסך של הקרב ואז את רואה שהריבוע של ג'יודוד נמחק לגמריי (פסול) ואילו של טוטדייל בשחור לבן (במנוחה)...
לאחר מכן אתה וברוק שולפים במקרא פוקדורים באותו הזמן וזורקים כל אחד את הפוקימון שלו, את צועק בעוז "צא קיובון!" ואילו ברוק מוציא החוצה את גרבלר[/COLOR][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/myyzyzqzxwzt.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkGreen]!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Dt7;981487][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אהההה... בחנתי אותך.. התקפות לחימה לא משפיעות אל רוח אלה עוברות דרכן, גם עם לא ההית זז זה לא היה משפיע :)
אתה ממהר לקרוא לשאפט לתקוף בצוות כפול, הוא עושה במהירות כדבריך ותוך רגע הוא מכפיל את עצמו ויוצא מעגל סביב קומבסקין המבולבל.
קומבסקין עוצר את עצמו מהריצה המהירה עם חיתוך השמיים שהולך ודועך ככל שעובר הזמן...
דמעת זיעה זולגת ממצחו, הוא מנסה להתרכז ולמצוא את שאפט האמיתי, לפתע הוא ולוקאס מבחינים בשאפט יחד!
קומבסקין תוקף אך לפתע שאפט מוציא לשון לקומבסקין, קומבסקין המבוהל עובר דרכו ונופל על הפנים.
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשאפט"היית מצוין כול הכבוד לך.אתה נשאר בקרב".אני אומר ללוקאס"מי הפוקימון הבא שלך?"
-
[QUOTE][COLOR=#006400][B][U]אביב:
[/U][/B]"אתה מדהים, אני פשוט גאה בך!" אתה קורא אל טוטודייל בחיוך ושמחה, "טווווו... טו טו טו טו טו טו..." הוא קורא בפנים מאושרות וקופץ בדילוגים במקום ללא הפסק.
אתה מחזיר אותו לפוקדור ונותן לו מנוחה, אתה מסתכל על המסך של הקרב ואז את רואה שהריבוע של ג'יודוד נמחק לגמריי (פסול) ואילו של טוטדייל בשחור לבן (במנוחה)...
לאחר מכן אתה וברוק שולפים במקרא פוקדורים באותו הזמן וזורקים כל אחד את הפוקימון שלו, את צועק בעוז "צא קיובון!" ואילו ברוק מוציא החוצה את גרבלר[SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/myyzyzqzxwzt.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR] [/QUOTE]
"קדימה קיובון!קדימה!"אעודד אותו בנחישות
"מכת עצם עכשיו!"אצעק אליו את הפעולה.
-
[QUOTE=Dt7;981487][COLOR=Purple][U][B]
אתה מודה לטוד ומאחל לא הצלחה בעתיד, "תודה רבה, הכל בזכותכם, הודות לכם יכירו אותי סוף סוף בתור ארכיאולוג דגול!" הוא משיב בחיוך מאושר.
אתה יוצא מן המערה ומנופף לו לשלום וממשיך החוצה, אתה ניגש אל ספייק ודונפן.. אתה מלטף את ראשו של דונפן קלות ואומר לו שאתה תסתדר מכאן...
תוך שנייה הוא קופץ קלות באוויר הופך כדור ומתגלגל לפנים המערה, אתה כמעט ושוכח מהשקיות שקיבלת ואז אתה נותן לספייק את שלו ואומר "זה מטוד כתודה!" אתר סקרנים מאוד.. פותחים זאת יחד...
ספייק קיבל יהלום[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=642241.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/642241.png[/IMG][/URL]!!!
ואילו אתה קיבלת מאובן מוזר[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=96186161.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/96186161.png[/IMG][/URL]שעליו יש פתק קטן ומאובק שרשום עליו, "שתגיע לעיר לייטנינג לך אל פורפ' וולפסון.."
אתה בוהה מרוכז ומסוקרן במאובן ולפתע ספייק נעמד וקורא לך "אתה מוכן לעזור לי ללכת?! תכף ירד הערב ונצטרך למהר ולהגיע אל נייצ'ר!"
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"וואו זה מאובן!" אקרא ואסתכל עליו, "אני ישמור עליך" אמלמל ואכניס אותו למקום בטוח בתיק.
אפנה אל ספייק ואעזור לו ללכת לעיר נייצ'ר
-
[QUOTE=Dt7;981487][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
שמע אני לא ראיתי את הפרק הזה.. אבל אני ישמוח עליך פשוט אל תתחיל להפריז בהתקפה הזאת כי אני לא מכיר אותה.. תשתמש בא מידי פעם.
אתה מעודד את טרטוייג ועכשיו מנסה לחשוב על מהלך, לפתע צץ לך משהוא מוזר בראש..
"טרטוייג, השתמש בעלי תער אך אל תשגר אותם אלה בלע אותם!" אתה אומר בחיוך, טרטוייג סומך עליך במאת האחוזים ואילו סימון ופוניטה מסתכלים בתמיה!
טרטוייג קופץ ואוכל עלה ועוד עלה.. ולפתע הוא מרגיש חזק במיוחד, אתה נראה מרוצה אך לפתע מגיח פוניטה של סימון בדהרה!
הוא משתמש ב"הפלה" ורגליו הדוהרות דורכות ורומסות את טרטוויג..
"מה זה היה?!" אתה קורא בחשש.. מקסים אומר שאני יודע... אתה אומר למקסים להישאר כאן ואתה תלך לבדוק.
הוא מסכים ואומר "תזהר שם, ברגע שאתה מרגיש חשש תן קריאה!" ואז מחייך עליך.
אתה מחייך חזרה ומרים את האגודל לסימון "בסדר" אתה נגש לעט לעט למקור הרעש, יש גבעה קטנה ומאחוריה זה מגיע!
אתה זוחל על החול החם כדי לא למשוך יותר מידי צומת-לב, ואז שם למטה אתה רואה ילד עם שיער אדום לבוש שחורים[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Navy][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/agy2tzhyotl0.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Navy]ואיתו צ'ימצ'אר[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Navy][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/jjznrw1jnmuo.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Navy]מנפץ סלעים גדולים.. ואז אתה נזכר זה הילד החצוף שנתקלת בוא בהתחלה (תסתכל בהתחלה בעמוד הראשי של המשחק!)
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"אתה מדהים, אני פשוט גאה בך!" אתה קורא אל טוטודייל בחיוך ושמחה, "טווווו... טו טו טו טו טו טו..." הוא קורא בפנים מאושרות וקופץ בדילוגים במקום ללא הפסק.
לאחר מכן אתה וברוק שולפים במקרא פוקדורים באותו הזמן וזורקים כל אחד את הפוקימון שלו, את צועק בעוז "צא קיובון!" ואילו ברוק מוציא החוצה את גרבלר[/COLOR][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/myyzyzqzxwzt.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkGreen]!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טרטוייג תנסה לצאת משם במתקפה מהירה ולאחר מכן עלי תער בשיא הכוח על פוניטה, בוא נראה עם האכילה של עלי התער עזרה" אגיד לטרטוייג
-
"היית מצויין, כל הכבוד!" אתה אומר לשאפט בעידוד, "שאאפפ.." הוא אומר בחיוך ומוציא לשון, נראה שהוא שמח!
לוקאס רץ אל קומבסקין ומלטף את ראשו "יופי קומבסקין, עשית כל מה שיכולת וזה מצויין!" הוא מעודד אותו ומחזיר אותו לפוקדור.
אתה מודיע שאתה נשאר עם שאפט ואז לוקאס מחייך... "זאת בחירה שלך!" הוא אומר בצורה מחשידה...
לפתע הוא מוציא את[/COLOR][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=19457982.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/19457982.png[/IMG][/URL][COLOR=Purple]סניזל!
סניזל משייף את ציפורניו זו בזו ועומד דרוך ומוכן לקרב, "מכוון שאתה תמיד חושש להתחיל, אני יעשה זאת!" עוקץ לוקאס...
ולפתע הוא קורא לסניזל להשתמש בקרן קרח על הזירה, ותוך כמה שניות הזירה נעשת קרח ואז סניזל יוצא כל מיני גושי קרח שנראים כמו אבנים ומפזר אותם בזירה!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR] [COLOR=Purple]
[/COLOR]
קיובון עומד עם מבט רציני מאוד על פניו, אתה מעודד אותו מהצד אך הוא אינו מניד עפעף.. אתה קורא לו לתקוף במכת עצם!
לפתע קיובון תופס את העצם בשתי ידיים מרים אותה למעלה והיא זוהרת בלבן בוהק, הוא רת אל גרבלר אך גרבלר וברוק במבט מחשיד ממתינים ואינם עושים כלום.
קיובון מתקדם ואז ברגע אחד ברוק פוקד על גרבלר "עכשיו הוא בטווח, רעידת אדמה!" קורא גרבלר.
לפתע באיטיות גרבלר קופץ גבוהה ונוחט על הזירה בחזקה ובבום אחד הצרפה מתחילה לרעוד, ואז שוב יותר גבוה ונוחט חזק יותר..
קיובון בשלו עקשן ולא מוותר ממשיך לרוץ ך אחת הרעידות מפילה אותו ולפתע גל של שברים מתקרב ועליו ומרסק כל מה שבדרך לאורך כל הזירה!
תוך שניות זה מגיע לקיובון ופוגע בוא, הוא נחבט מחופני אדמה, סלעים, מכות, רסיסים!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"ווואוו איזה מאובן!" אתה קורא בהתפעלות, "כן הוא באמת שיחק אותה עם המתנות, אתה יודע בכמה כסף אוכל למכור את היהלום?!" מגיב ספייק לדבריך.
אתה ממשיך לבהות בוא עוד כמה שניות ואז אתה אומר לעצמך בלחש "אני אשמור עליך" אתה אומר ומכניס אותו לתיק..
לאחר מכן אתה מתקרב לספייק הוא סם את ידו על כתפך ומדלג על רגל אחת.. אתה עוזר לו ללכת ולאט לאט אתם מתקדמים!
לאחר זמן מה אתה נראה מבועס וספייק מבחין בזה, "עצור רגע!" הוא אומר ואתה אינך מבין, הוא מוציא את ליקיליקי ומבקש ממנו בחיוך "ליקיליקי, כפי שאתה רואה נפצעתי ברגל תוכל להרים אותי על גבך?!" ליקיליקי עונה בחיוך ומהנהן בראשו.
וכך אתם מתקדמים... 10 דקות.. 20 דקות... 40... שעה וחצי..
ואתה מביט בשמיים והם נעשים בצבעים סגולים וכתומים.. אתה מבין שיורד הערב.
לפתע אתה שומע רעש של כלי תחבורה וצעקות וצחוקים!
מרחוק אתה רואה שני אופנוענים מקצת מטושטש.
אל תעשה כך פעם הבאה, כפי שאתה רואה יש הרבה אחרים שאני שם באמצע ואף אחד לא מתלונן... אין מה לעשות אחי.
וטיפ קטן.. תנסה לעשות משהוא חדש, תשתמש בהתקפה מסויימת כהסחת דעת ואז תקוף בהפתעה בהתקפה אחרת!
טרטוייג מנסה לצאת במתקפה מהירה אך זה לא עובד ואז לאט לאט הוא משתחל החוצה בין רגליו של פוניטה..
טרטוייג מכווץ עצמו לכדור ומתגלגל הצידה!
אתה מעודד אותו חושב מלעה לעשות, לפתע עולה לך רעיון ואתה מורה לו "טרטוייג בוא נראה את ההשפעה של אכילת עלי התער! תקוף במתקפת עליי תער!"
"טרטוווייייג!" הוא צועק ומזיזאת ראשו קדימה ואחורה בתנועה מעגלית ומעיף עלים לעבר פוניטה!
אתה מבחין בצבע החזק של העלים ובגודל שלהם הם נראים עמידים וחזקים יותר..
פוניטה משתמש בלהביור והמתקפות נלחמות זה בזה ואף אחד לא מוותר!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[B][I][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=Red]זה בשביל king of skulls כי שוב שחכתי ממנו![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[U][B][COLOR=Teal]בראד:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Teal]
אתה מתחיל לדאוג את ורוני מתחילים לרוץ אחריהם, ואז מגיעים לעיר נייצ'ר.. אבל הפלא ופלא, העיר נראת שמחה צבעונית ורגילה כתמיד!
אתה מסתכל על העיר והיא כזאת יפה, בתים ובניינים יפים פחרונית ומלבלבת במיוחד!
מזרקות יפייפיות, פארק מרשים לבלות בוא עם הפוקימונים.. זירת קרבות ראווה.. קניון אדירר.. מרכז הפוקימונים.. והמכון!
אתה שם לב שיש שלושה יציאות לעיר הזאת.. דרומית מזרחית ומערבית. ושאתה מגיע מהמערבית.
בעוד אתה מתפעל מהעיר המדהימה והמפתחת הזאת, "נו מה את רוצה לעשות קודם... עכשיו השעה 14:25 והמכון נפתח בשעה 16:30 בדיוק!"
-
[QUOTE=Dt7;982500][B][I][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=Red]זה בשביל king of skulls כי שוב שחכתי ממנו![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[U][B][COLOR=Teal]בראד:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Teal]
אתה מתחיל לדאוג את ורוני מתחילים לרוץ אחריהם, ואז מגיעים לעיר נייצ'ר.. אבל הפלא ופלא, העיר נראת שמחה צבעונית ורגילה כתמיד!
אתה מסתכל על העיר והיא כזאת יפה, בתים ובניינים יפים פחרונית ומלבלבת במיוחד!
מזרקות יפייפיות, פארק מרשים לבלות בוא עם הפוקימונים.. זירת קרבות ראווה.. קניון אדירר.. מרכז הפוקימונים.. והמכון!
אתה שם לב שיש שלושה יציאות לעיר הזאת.. דרומית מזרחית ומערבית. ושאתה מגיע מהמערבית.
בעוד אתה מתפעל מהעיר המדהימה והמפתחת הזאת, "נו מה את רוצה לעשות קודם... עכשיו השעה 14:25 והמכון נפתח בשעה 16:30 בדיוק!"
זה לא king of skulls זה knight of skulls
----
"קודם אני אלך למרכז הפוקימונים"אני אגיד לעצמי.
"ואז שאני אגמור שם אני אלך לזירת הקרבות ראווה"אני אומר שוב לעצמי.
-
[QUOTE=Dt7;982482][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
"היית מצויין, כל הכבוד!" אתה אומר לשאפט בעידוד, "שאאפפ.." הוא אומר בחיוך ומוציא לשון, נראה שהוא שמח!
לוקאס רץ אל קומבסקין ומלטף את ראשו "יופי קומבסקין, עשית כל מה שיכולת וזה מצויין!" הוא מעודד אותו ומחזיר אותו לפוקדור.
אתה מודיע שאתה נשאר עם שאפט ואז לוקאס מחייך... "זאת בחירה שלך!" הוא אומר בצורה מחשידה...
לפתע הוא מוציא את[/COLOR][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=19457982.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/19457982.png[/IMG][/URL][COLOR=Purple]סניזל!
סניזל משייף את ציפורניו זו בזו ועומד דרוך ומוכן לקרב, "מכוון שאתה תמיד חושש להתחיל, אני יעשה זאת!" עוקץ לוקאס...
ולפתע הוא קורא לסניזל להשתמש בקרן קרח על הזירה, ותוך כמה שניות הזירה נעשת קרח ואז סניזל יוצא כל מיני גושי קרח שנראים כמו אבנים ומפזר אותם בזירה!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR] [COLOR=Purple]
[/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשאפט"קודם תשתמש בצוות כפול ואז בצל לילה על סניזל"
-
[quote=Dt7;982482]
[COLOR=black][U][B]סם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=black]"ווואוו איזה מאובן!" אתה קורא בהתפעלות, "כן הוא באמת שיחק אותה עם המתנות, אתה יודע בכמה כסף אוכל למכור את היהלום?!" מגיב ספייק לדבריך.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה ממשיך לבהות בוא עוד כמה שניות ואז אתה אומר לעצמך בלחש "אני אשמור עליך" אתה אומר ומכניס אותו לתיק..[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר מכן אתה מתקרב לספייק הוא סם את ידו על כתפך ומדלג על רגל אחת.. אתה עוזר לו ללכת ולאט לאט אתם מתקדמים![/COLOR]
[COLOR=black]לאחר זמן מה אתה נראה מבועס וספייק מבחין בזה, "עצור רגע!" הוא אומר ואתה אינך מבין, הוא מוציא את ליקיליקי ומבקש ממנו בחיוך "ליקיליקי, כפי שאתה רואה נפצעתי ברגל תוכל להרים אותי על גבך?!" ליקיליקי עונה בחיוך ומהנהן בראשו.[/COLOR]
[COLOR=black]וכך אתם מתקדמים... 10 דקות.. 20 דקות... 40... שעה וחצי.. [/COLOR]
[COLOR=black]ואתה מביט בשמיים והם נעשים בצבעים סגולים וכתומים.. אתה מבין שיורד הערב.[/COLOR]
[COLOR=black]לפתע אתה שומע רעש של כלי תחבורה וצעקות וצחוקים![/COLOR]
[COLOR=black]מרחוק אתה רואה שני אופנוענים מקצת מטושטש.[/COLOR]
[COLOR=black][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/quote]
"ספייק" אקרא לו , "אני מציע שנהיה פה זהירים" אומר לו ואוציא מהפוכדור את טריקו ואלך לכיוון האופנוענים
-
[/u][/b]קיובון עומד עם מבט רציני מאוד על פניו, אתה מעודד אותו מהצד אך הוא אינו מניד עפעף.. אתה קורא לו לתקוף במכת עצם!
לפתע קיובון תופס את העצם בשתי ידיים מרים אותה למעלה והיא זוהרת בלבן בוהק, הוא רת אל גרבלר אך גרבלר וברוק במבט מחשיד ממתינים ואינם עושים כלום.
קיובון מתקדם ואז ברגע אחד ברוק פוקד על גרבלר "עכשיו הוא בטווח, רעידת אדמה!" קורא גרבלר.
לפתע באיטיות גרבלר קופץ גבוהה ונוחט על הזירה בחזקה ובבום אחד הצרפה מתחילה לרעוד, ואז שוב יותר גבוה ונוחט חזק יותר..
קיובון בשלו עקשן ולא מוותר ממשיך לרוץ ך אחת הרעידות מפילה אותו ולפתע גל של שברים מתקרב ועליו ומרסק כל מה שבדרך לאורך כל הזירה!
תוך שניות זה מגיע לקיובון ופוגע בוא, הוא נחבט מחופני אדמה, סלעים, מכות, רסיסים!
[b]מה תעשה?[/b][/color]
[/quote]"קדימה קיובון אל תוותר!"אצעק אליו בחשש למצבו
"השתמש בעצם כדי לקפוץ באויר ואז השתמש בא במקדחה והסתחרר!"הורה עליו מה לעשות כשיקום.
-
[QUOTE=Dt7;982482]
אל תעשה כך פעם הבאה, כפי שאתה רואה יש הרבה אחרים שאני שם באמצע ואף אחד לא מתלונן... אין מה לעשות אחי.
וטיפ קטן.. תנסה לעשות משהוא חדש, תשתמש בהתקפה מסויימת כהסחת דעת ואז תקוף בהפתעה בהתקפה אחרת!
טרטוייג מנסה לצאת במתקפה מהירה אך זה לא עובד ואז לאט לאט הוא משתחל החוצה בין רגליו של פוניטה..
טרטוייג מכווץ עצמו לכדור ומתגלגל הצידה!
אתה מעודד אותו חושב מלעה לעשות, לפתע עולה לך רעיון ואתה מורה לו "טרטוייג בוא נראה את ההשפעה של אכילת עלי התער! תקוף במתקפת עליי תער!"
"טרטוווייייג!" הוא צועק ומזיזאת ראשו קדימה ואחורה בתנועה מעגלית ומעיף עלים לעבר פוניטה!
אתה מבחין בצבע החזק של העלים ובגודל שלהם הם נראים עמידים וחזקים יותר..
פוניטה משתמש בלהביור והמתקפות נלחמות זה בזה ואף אחד לא מוותר!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טרטוייג תנסה להשתמש בזרע עלוקה תוך כדי העלי תער ותעיף אותו גבוהה ביחד עם עלי תער זה יבלבל את פוניטה ויפגע בא תנסה את זה" אגיד לטרטוייג