-
[B][COLOR=Red]לוקאס
אתה מוציא את מונפרנו מן הפוכדור שלך שיגיד לך איפה אתה נמצא.מונפרנו יוצא מהפוכדור שלו ואז מתחיל לדבר בשפה שאתה מבין.מונפרנו אומר לך"לוקאס אנחנו נמצאים בעולם שמעבר.העולם הזה נמצא בין כדור הארץ לגן עדן ולגינהום.העולם הזה נותן אפשרות לפוקימונים לדבר בשפת בני האנוש[/COLOR][/B]
[COLOR=DarkRed][B]תומר
צ'ארמיליון יוצא מהפוכדור שלו.כאשרהוא יוצא הוא תוקף בצעקה ובאגרוף חשמל את מגמרוטאר.קיבאגו משלב עם צ'ארמיליון כוחות הוא תוקף בשבירת לבנים ובציפורן דרקון את מגמרוטאר.אתה מחזיר את סטיליקיס לפוכדור שלו.מגמרוטאר לא מצליח להתחמק מהתקפוות ונפגע כקשה ונהיה תשוש[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]
ניר
ארקניין תוקף בחזית ראשונה את הצונאמי במהירות על.ארקניין פוגעבגל הגדול.הצונאמי שואב לתוכעו את ארקניין.הוצאנמי נעלם ואיתו ארקניין מפסיד בקרב.סאלאמנס תוקף בדראכו מטואר.מאמאסווין ברעידת אדמה.מנצ'לקאס בקרן קרח ומדיפ בהצלפת זנב.מרורגה מתחמק מכול התקפות שנשלחות אליו[/B][/COLOR]
-
[quote=Tsubasa;994046][B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את מונפרנו מן הפוכדור שלך שיגיד לך איפה אתה נמצא.מונפרנו יוצא מהפוכדור שלו ואז מתחיל לדבר בשפה שאתה מבין.מונפרנו אומר לך"לוקאס אנחנו נמצאים בעולם שמעבר.העולם הזה נמצא בין כדור הארץ לגן עדן ולגינהום.העולם הזה נותן אפשרות לפוקימונים לדבר בשפת בני האנוש[/COLOR][/B]
[/quote]
"וואו,איך הגענו לכאן? וגיראטינה שוכן פה לא כך?" אשאל את מונפרנו בתמיהה ואסרוק את המקום למצוא עוד אנשים או פוקימונים
-
[QUOTE=Tsubasa;994046][B][COLOR=Red]
[COLOR=DarkRed][B]תומר
צ'ארמיליון יוצא מהפוכדור שלו.כאשרהוא יוצא הוא תוקף בצעקה ובאגרוף חשמל את מגמרוטאר.קיבאגו משלב עם צ'ארמיליון כוחות הוא תוקף בשבירת לבנים ובציפורן דרקון את מגמרוטאר.אתה מחזיר את סטיליקיס לפוכדור שלו.מגמרוטאר לא מצליח להתחמק מהתקפוות ונפגע כקשה ונהיה תשוש[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"צראמליון תעשה צעקה עם אגרוף חשמל אל מגמורטור"אומר ואז אוסיף:"קיבאגו תשתמש בחפירה ושתגיע למגמורטור תשתמש בשבירת לבנים בכול הכוח שנשאר לך מהקרב הזה!"ואז אומר גם לטריס:"תגיד ביי ביי למגמורטור..."
-
[quote]ניר
ארקניין תוקף בחזית ראשונה את הצונאמי במהירות על.ארקניין פוגעבגל הגדול.הצונאמי שואב לתוכעו את ארקניין.הוצאנמי נעלם ואיתו ארקניין מפסיד בקרב.סאלאמנס תוקף בדראכו מטואר.מאמאסווין ברעידת אדמה.מנצ'לקאס בקרן קרח ומדיפ בהצלפת זנב.מרורגה מתחמק מכול התקפות שנשלחות אליו [/quote]
אני אומר לודא: "טוב, אם אתם המצאתם את הגלולות הללו?, אני והמאפיה שלי גם המצאנו נשק חדשני וקטלני." אני מחזיר את כולם חוץ ממדקיפ ואני אומר לו: "זוכר את תרגיל צונאמי הצלילה?, תעשה אותו עכשיו!"
-
[QUOTE=Tsubasa;993879][B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה שמח שניצחת את מילין בקרב המכון ה1 שלך.מילין אומרת לך"אוקי אשמור איתך על קשר.הנה המספר שלי 4545645.הנה תג מכון הקרח שזכית בו כול הכבוד.בהצלחה בשאר קרבות המכונים שנותרו לך".אתה שם את המספר של מילין בפוקידע שלך ואז לוקח את הצג ומראה אותו לצ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר נוגע בתג ואור לבן מקיף אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו ומוציא את מוקרו מן הפוכדורר שלו.מוקרו יוצא לקרב ה1 שלו.ציר אומר"צא צ'רימלינו לקרב תראה את כוחותיך."ציר זורק החוצה פוכור ומנו יוצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/34007a6166376d867bcf64795bd47aa1.png[/IMG] צ'ירלימנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פרינפלאפ קופץ לאוויר וכך מתחמק מכדור הג'ירו של גליילי.פריפנלאפם רץ אל גליילי במתקפת ניקור.גליילי מתחמק בקלות ממתקפת הניקור של פרינפלאפ.גליילי משתמש שוב בקרן קרח על על פרינפלאפ שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה הולך אל הדלת אתה שם לב שהדלת נעולה.עליה יש הרבה שרשראות ומנעולים שנעולים את הדלת.לפתע מן הדלת חור שחור יוצא והוא מתחיל לשאוב אותך לתוכו.אתה נשאב לתוכו ומגיע לעולם אחר שאתה לא מכיר.השמיים בצבע סגול.הבניין שהיית מולו נעלם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
סטיליקיס שואב את הלהביור של מגמרוטאר בעזרת ניב אש ומחזיר אותו אל מגמרוטאר.קיבאגגו תוקף בשבירת לבנים בציפורן ברזל.סטיליקיס תוקף באבנים חדות.טריס אומר"מגמרוטאר"תחחית אש".מגמרוטאר משתמש בתחיית אש לעבר כול מתקפות שנשלחות אליו.תחיית האש שואבת את כול המתקפות שנשלחת אליו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
סניזל משתמש ברסיסי קרח ויוצר שביל קרח אל באנט.סניזל גולש על מגלשת הקרח ומשתמש בשיסוע לילה על באנט.באנט נכנכס לתוך הקיר נעלם.כך הוא מתמק משיסוע הלילה של סניזל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
ודא אומר לך"אני מוכן לאתגר שלך.תוציא 6 פוקימונים נגד הפוקימון שלי.צא גאמגוקה לקרב שלך.תעזור לי פה".ודא מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/16a6ba802a6fadf41fdf2ba7ad25e3ff.png[/IMG] ענק וחזק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"דיי כבר" אומר ואשגר מתטרי צל ומים לזירה ואז אגיד לסניזל "תפוצץ אותו תשתמש בשילוב של כדור צל ושיסוע לילה! ציפורן צל!"
-
[quote]ברוס
אתה הולך אל הדלת אתה שם לב שהדלת נעולה.עליה יש הרבה שרשראות ומנעולים שנעולים את הדלת.לפתע מן הדלת חור שחור יוצא והוא מתחיל לשאוב אותך לתוכו.אתה נשאב לתוכו ומגיע לעולם אחר שאתה לא מכיר.השמיים בצבע סגול.הבניין שהיית מולו נעלם[/quote]
"מה קורה פה?" אומר ואסתכל מסביב.
לאחר מכן אנסה למצוא את הדרך החוצה.
-
[QUOTE=Tsubasa;993879][B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה שמח שניצחת את מילין בקרב המכון ה1 שלך.מילין אומרת לך"אוקי אשמור איתך על קשר.הנה המספר שלי 4545645.הנה תג מכון הקרח שזכית בו כול הכבוד.בהצלחה בשאר קרבות המכונים שנותרו לך".אתה שם את המספר של מילין בפוקידע שלך ואז לוקח את הצג ומראה אותו לצ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר נוגע בתג ואור לבן מקיף אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו ומוציא את מוקרו מן הפוכדורר שלו.מוקרו יוצא לקרב ה1 שלו.ציר אומר"צא צ'רימלינו לקרב תראה את כוחותיך."ציר זורק החוצה פוכור ומנו יוצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/34007a6166376d867bcf64795bd47aa1.png[/IMG] צ'ירלימנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פרינפלאפ קופץ לאוויר וכך מתחמק מכדור הג'ירו של גליילי.פריפנלאפם רץ אל גליילי במתקפת ניקור.גליילי מתחמק בקלות ממתקפת הניקור של פרינפלאפ.גליילי משתמש שוב בקרן קרח על על פרינפלאפ שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה הולך אל הדלת אתה שם לב שהדלת נעולה.עליה יש הרבה שרשראות ומנעולים שנעולים את הדלת.לפתע מן הדלת חור שחור יוצא והוא מתחיל לשאוב אותך לתוכו.אתה נשאב לתוכו ומגיע לעולם אחר שאתה לא מכיר.השמיים בצבע סגול.הבניין שהיית מולו נעלם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
סטיליקיס שואב את הלהביור של מגמרוטאר בעזרת ניב אש ומחזיר אותו אל מגמרוטאר.קיבאגגו תוקף בשבירת לבנים בציפורן ברזל.סטיליקיס תוקף באבנים חדות.טריס אומר"מגמרוטאר"תחחית אש".מגמרוטאר משתמש בתחיית אש לעבר כול מתקפות שנשלחות אליו.תחיית האש שואבת את כול המתקפות שנשלחת אליו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
סניזל משתמש ברסיסי קרח ויוצר שביל קרח אל באנט.סניזל גולש על מגלשת הקרח ומשתמש בשיסוע לילה על באנט.באנט נכנכס לתוך הקיר נעלם.כך הוא מתמק משיסוע הלילה של סניזל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
ודא אומר לך"אני מוכן לאתגר שלך.תוציא 6 פוקימונים נגד הפוקימון שלי.צא גאמגוקה לקרב שלך.תעזור לי פה".ודא מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/16a6ba802a6fadf41fdf2ba7ad25e3ff.png[/IMG] ענק וחזק[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפירינפלאפ לתקוף ''את קרן העל בקרן בועות ואחרי זה לתקוף בניקור''
-
[QUOTE=Tsubasa;993879]
[B][COLOR="Green"]בר
[/QUOTE]
"קדימה מוקרו אל תיבהל תשתמש בסופות חול גדולות למשך זמן" אגיד לו
לאחר שהישתמש בזה אגיד לו בלחש שציר לא ישמע: "תשתמש בחפירה מהר, לפני שסופות החול יעופו".
-
[B][COLOR="Green"]בר
מוקרו משתמש בסופת חול והוא מייצר סופת חול אחת גדולה שנעה לעבר צ'ירילימינו.צ'ירלינימינו מתחמק מסופת החול בקלות רבה.מוקרו משתמש בחפירה ונעלם בתוך החול.צ'ירימנו לא מצליח למצוא את המקום שבו מתחבא מוקרו בחול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פרינפלאפ תוקף את קרן הקרח של גלילי בקרן בועות.קרן הקרח וקרן הבועות מתנגשות באחד ובשניה ונעלמים תוך שניות.פרינפלאפ רץ מהר לעבר גלילי ואז הוא תוקף אותו בניקור.גלילי לא שם לב לזה ונפגע מהניקור של פרינלאפ.גם צלו נפגע מזה.גלילי תוקף ברסי קרח את פרינפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מסתכל סביבך ולגלות איפה אתה נמצא.אתה מחפש דבר לגלות לך את המקום.אך במקום לא נמצא כלום.לפתע חור נפתח מולך וממנו יוצא פוקימון גדול מאוד.הפוקימון הזה הוא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/487.png[/IMG] גיראטינה.הוא מתחיל לדבר איתך בשפת האנוש ואומר לך"ברוס נעים מאוד לפגוש אותך.ברוך הבא לעולם שמעבר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
מונפרנו אומר לך"אין לי מושג אם גיראטינה שוכן פה.חחור שחור שאב אותנו לתוך העולם שמעבר."לפתע חור נפתח מלכם וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/487.png[/IMG] גיראטינה.הוא מתחיל לדבר איתך בשפת האנוש ואומר לך"שלום תומר ומונפרנו.ברוכים הבאים לעולם שמעבר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]לוק
אתה משגר לזירת הצללים מטרי צל ומים לעבר סניזל.סניזל משתמש בשילוב של כדור צל ושיסוע לילה לעבר הקיר הקרוב.השילוב יוצמר ציפורן צל כמעט מושלמת.סניזל כמעט למדציפורן צל.סניזל תוקף את הקיר באמצעות ציפורן צל.וחלק מהקיר נשבר ושם אתה מגלה את באנט מתחבא מפני סניזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך חוץ ממדקיפ.ודא אומר לך"בא לי לראות את החפת שאתה והמאפיה שלך המציאו.מדקיפ משתמש בעלית מפלים לעבר גאמבונטה.כול הזירה מוצפת.ואז מדקיפ משתמש בצלילה לעבר גאמבונטה.גאמבונטה מתחמק מהצלילילה של מדקיפ ותוקף בפעימת את מדקיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמיליון מתמש בצעקה ובאגרוף חשמל לעבר מגמרוטאר.קיבאגו משתמש בחפירה ולאחר שיוצא מהבור שלו.הוא משתמש בשבירת לבנים על מגמרוטאר.כול המתקפות פוגעות במגמרוטאר.מגמרוטאר מתעלף.טריס מחזיר את מגגמרוטאר לפוכדור שלו ואומר לך"יפה הבסת תפוקימון הכי חזק שלי" 2 2 תיקו[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך חוץ ממדקיפ.ודא אומר לך"בא לי לראות את החפת שאתה והמאפיה שלך המציאו.מדקיפ משתמש בעלית מפלים לעבר גאמבונטה.כול הזירה מוצפת.ואז מדקיפ משתמש בצלילה לעבר גאמבונטה.גאמבונטה מתחמק מהצלילילה של מדקיפ ותוקף בפעימת את מדקיפ[/quote]
אני אומר למדקיפ: "תשמור את זה בזנב בעזרת הצלפת זנב ואז תעיך את זה בטיל וטוס עם זה בתוך זירת המים עם צלילה!
-
[quote]ברוס
אתה מסתכל סביבך ולגלות איפה אתה נמצא.אתה מחפש דבר לגלות לך את המקום.אך במקום לא נמצא כלום.לפתע חור נפתח מולך וממנו יוצא פוקימון גדול מאוד.הפוקימון הזה הוא גיראטינה.הוא מתחיל לדבר איתך בשפת האנוש ואומר לך"ברוס נעים מאוד לפגוש אותך.ברוך הבא לעולם שמעבר"[/quote]
"שלום גיראטינה!" אומר לגירטינה "אתה יכול לעזור לי לצאת מפה לצד השני של הבניין?".
-
[QUOTE=Tsubasa;994607][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמיליון מתמש בצעקה ובאגרוף חשמל לעבר מגמרוטאר.קיבאגו משתמש בחפירה ולאחר שיוצא מהבור שלו.הוא משתמש בשבירת לבנים על מגמרוטאר.כול המתקפות פוגעות במגמרוטאר.מגמרוטאר מתעלף.טריס מחזיר את מגגמרוטאר לפוכדור שלו ואומר לך"יפה הבסת תפוקימון הכי חזק שלי" 2 2 תיקו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני חאזיר את צראמליון לפוקדור ואז אגיד לטריס:"תוציא כבר את הפוקימון שלך..."ואז אוסיף:"תתכונן קיבאגו זה פוקימון חזק אבל אתה תצליח לנצח אותו!"
-
[QUOTE=Tsubasa;994607][B][COLOR="Green"]בר
מוקרו משתמש בסופת חול והוא מייצר סופת חול אחת גדולה שנעה לעבר צ'ירילימינו.צ'ירלינימינו מתחמק מסופת החול בקלות רבה.מוקרו משתמש בחפירה ונעלם בתוך החול.צ'ירימנו לא מצליח למצוא את המקום שבו מתחבא מוקרו בחול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פרינפלאפ תוקף את קרן הקרח של גלילי בקרן בועות.קרן הקרח וקרן הבועות מתנגשות באחד ובשניה ונעלמים תוך שניות.פרינפלאפ רץ מהר לעבר גלילי ואז הוא תוקף אותו בניקור.גלילי לא שם לב לזה ונפגע מהניקור של פרינלאפ.גם צלו נפגע מזה.גלילי תוקף ברסי קרח את פרינפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מסתכל סביבך ולגלות איפה אתה נמצא.אתה מחפש דבר לגלות לך את המקום.אך במקום לא נמצא כלום.לפתע חור נפתח מולך וממנו יוצא פוקימון גדול מאוד.הפוקימון הזה הוא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/487.png[/IMG] גיראטינה.הוא מתחיל לדבר איתך בשפת האנוש ואומר לך"ברוס נעים מאוד לפגוש אותך.ברוך הבא לעולם שמעבר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
מונפרנו אומר לך"אין לי מושג אם גיראטינה שוכן פה.חחור שחור שאב אותנו לתוך העולם שמעבר."לפתע חור נפתח מלכם וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/487.png[/IMG] גיראטינה.הוא מתחיל לדבר איתך בשפת האנוש ואומר לך"שלום תומר ומונפרנו.ברוכים הבאים לעולם שמעבר"[/COLOR][/B]
אתה משגר לזירת הצללים מטרי צל ומים לעבר סניזל.סניזל משתמש בשילוב של כדור צל ושיסוע לילה לעבר הקיר הקרוב.השילוב יוצמר ציפורן צל כמעט מושלמת.סניזל כמעט למדציפורן צל.סניזל תוקף את הקיר באמצעות ציפורן צל.וחלק מהקיר נשבר ושם אתה מגלה את באנט מתחבא מפני סניזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך חוץ ממדקיפ.ודא אומר לך"בא לי לראות את החפת שאתה והמאפיה שלך המציאו.מדקיפ משתמש בעלית מפלים לעבר גאמבונטה.כול הזירה מוצפת.ואז מדקיפ משתמש בצלילה לעבר גאמבונטה.גאמבונטה מתחמק מהצלילילה של מדקיפ ותוקף בפעימת את מדקיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'ארמיליון מתמש בצעקה ובאגרוף חשמל לעבר מגמרוטאר.קיבאגו משתמש בחפירה ולאחר שיוצא מהבור שלו.הוא משתמש בשבירת לבנים על מגמרוטאר.כול המתקפות פוגעות במגמרוטאר.מגמרוטאר מתעלף.טריס מחזיר את מגגמרוטאר לפוכדור שלו ואומר לך"יפה הבסת תפוקימון הכי חזק שלי" 2 2 תיקו[/COLOR][/B][/QUOTE]
''פרינפלאפ תתקוף את רסיסי הקרח בקרן בועות ואחרי זה תתקוף אותו בניקור'' אני אומר לו בבטחון
-
[QUOTE=Tsubasa;994607][B][COLOR="Green"]בר
[B][COLOR="Blue"]איתי
[B][COLOR="Navy"]ברוס
[B][COLOR="Red"]לוקאס
[B][COLOR="Blue"]ניר
[B][COLOR="Red"]תומר
"סניזל.... ציפורן צל!" אצעק בפראות ואשגר פצצות של כאוס
-
[B][COLOR="Teal"]איתי
פרינפלאפ תוקף את רסיסי הקרח של גלילי בקרן בועות.קרן הבועות ורסיסי הקרח מתנגשים זה בזה וטיוצרי פיצוץ אדיר.פרינפלאפ מתחיל לרוץ לעבר גליליי במתקפת ניקור.הפעם גלחילי מתחמק ממתקפת הניקור של של פרינפלאפ.גליילי משתמש בכדור ג'ירו על פרינפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את צ'ארמליון לפוכדור שלו ומשאיר את קיבאגו בקרב.אולגמוט יוצא מהפוכדור שלו לקרב.טריס אומר"אולגמוט להביור לעבר קיבאגו שלו".אולגמוט מתוך הפה שלו מוציא גוש אש ענק לעבר קיהאגו.הגוש האש נקרא להביור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
גיראטינה אומר לך"לא מצטער תצטרך לעבור את הבניין לבד בכוחות עצמך ועזרת הפוקימנונים שלך.אך לפני שאחזיר אותך לעולם בני האנוש.אני צריך לספר לך משהו.הדבר שאני אספר לך אכלול למה אני ההאתי אותך לעולמי בפתאומיות.אז תרצה לשמוע את מה שאני רוצה להגיד לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה צועק בפראיות לעבר סניזל ומשגר פצצות כאוס.פצצות הכאוטס שלך פוגעות בקיר שנשבר ושוברותו אותו עוד יותר.ביינתים סניזל תוקף בציפורן צל את באנט.באנט לא מצליח להתחמק ונפגע מציפורן הצל של סניזל.סניזל למד ציפורן צל.באנט תוקף באש רפאים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מדקיפ שומר את פעימת המים שלו עם הצלפת הזננב שלו.מדקיפ עף לעבר גאמבונטה בטיל ומשתמש בצלילה.מדקיפ צול בזירת המים וז תוקף את גאבונטה בפעימת מים.גאבונטה לא מצליח להתחמק מפעימת המים ונפגע קשה.גאבונטה תוקף במשאבת הידרו[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
מדקיפ שומר את פעימת המים שלו עם הצלפת הזננב שלו.מדקיפ עף לעבר גאמבונטה בטיל ומשתמש בצלילה.מדקיפ צול בזירת המים וז תוקף את גאבונטה בפעימת מים.גאבונטה לא מצליח להתחמק מפעימת המים ונפגע קשה.גאבונטה תוקף במשאבת הידרו [/quote]
אני אומר למדקיפ: "תשמתמש בצלילה ואז תגלגל על המשאבת הידרו כדי שיצא לך כמו סילון אקווה!" אגיד למדקיפ.
-
[QUOTE=Tsubasa;994739][B][COLOR="Teal"]איתי
פרינפלאפ תוקף את רסיסי הקרח של גלילי בקרן בועות.קרן הבועות ורסיסי הקרח מתנגשים זה בזה וטיוצרי פיצוץ אדיר.פרינפלאפ מתחיל לרוץ לעבר גליליי במתקפת ניקור.הפעם גלחילי מתחמק ממתקפת הניקור של של פרינפלאפ.גליילי משתמש בכדור ג'ירו על פרינפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את צ'ארמליון לפוכדור שלו ומשאיר את קיבאגו בקרב.אולגמוט יוצא מהפוכדור שלו לקרב.טריס אומר"אולגמוט להביור לעבר קיבאגו שלו".אולגמוט מתוך הפה שלו מוציא גוש אש ענק לעבר קיהאגו.הגוש האש נקרא להביור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
גיראטינה אומר לך"לא מצטער תצטרך לעבור את הבניין לבד בכוחות עצמך ועזרת הפוקימנונים שלך.אך לפני שאחזיר אותך לעולם בני האנוש.אני צריך לספר לך משהו.הדבר שאני אספר לך אכלול למה אני ההאתי אותך לעולמי בפתאומיות.אז תרצה לשמוע את מה שאני רוצה להגיד לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה צועק בפראיות לעבר סניזל ומשגר פצצות כאוס.פצצות הכאוטס שלך פוגעות בקיר שנשבר ושוברותו אותו עוד יותר.ביינתים סניזל תוקף בציפורן צל את באנט.באנט לא מצליח להתחמק ונפגע מציפורן הצל של סניזל.סניזל למד ציפורן צל.באנט תוקף באש רפאים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מדקיפ שומר את פעימת המים שלו עם הצלפת הזננב שלו.מדקיפ עף לעבר גאמבונטה בטיל ומשתמש בצלילה.מדקיפ צול בזירת המים וז תוקף את גאבונטה בפעימת מים.גאבונטה לא מצליח להתחמק מפעימת המים ונפגע קשה.גאבונטה תוקף במשאבת הידרו[/COLOR][/B][/QUOTE]
''אני אומר לפרינפלאפ לחמוק ולתקוף שוב בניקור''
-
[QUOTE=Tsubasa;994739][B][COLOR="Teal"]איתי
[B][COLOR="Red"]תומר
[B][COLOR="Navy"]ברוס
[B][COLOR="Red"]לוק
[B][COLOR="Blue"]ניר
מדקיפ שומר את פעימת המים שלו עם הצלפת הזננב שלו.מדקיפ עף לעבר גאמבונטה בטיל ומשתמש בצלילה.מדקיפ צול בזירת המים וז תוקף את גאבונטה בפעימת מים.גאבונטה לא מצליח להתחמק מפעימת המים ונפגע קשה.גאבונטה תוקף במשאבת הידרו[/COLOR][/B][/QUOTE]
" סניזל תשתמש ברסיס קרח על הריצפה כדי להחליק שוב ואז קפוץ מאחורי באנט ותחסל אותי בציפורני צל!"
-
[QUOTE=Tsubasa;994739][B][COLOR="Teal"][B][COLOR="Red"]תומר
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קיבאגו חפירה כדי להתחמק!"אומר ואז אוסיף:"קביאגו אחרי שתחפור תיצא למתחת אולגמוט ואז תשתמש בשבירת לבנים מנצחת!"ואז אומר לטריס:"אולגמוט הולך להפסיד כי הוא חלש כבר בגלל המתקפות של סטיליקס שלי..."
-
[B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בחפירה ומתחמק מן הלהביור של אולגמוט.קיבאגו יוצא מהבור שלו ומשתמש בשהבירת לבנים על אולגמוט.אולגמוט במהירות מתחמק מן שבירת הלבנים של קיבהאגו.אולגמוט שוב תוקף בלהביור את קיבאגו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
סניזל יורה רסיסי קרח לעבר הרצפה של זירת הצצלים.סניזל מחליק על הרצפה ואז קופץ ותוקף את גבו של באנט בציפורן צל.באנט לא מצלחיח להתחמק ונפגע.צלי נדקר בגבו ומתוטט על האדמה.גופה של צלי נעלמת.באנט נעלם ואיתו גם זירת הצצלים נעלמת.ריין אומר לך"כול הכבוד ניצחת בקרב צצלים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מכדור הג'ירו של גליילי ונפגע קשה.אתה מקגיש כאב עז בגופך.פרינפלאפ תוקף את גלילי במתקפת ניקור.גלילי מתחמק שוב פעם מהניקור של פרינפלאפ.צלו אומר"גלילי גמור אותו בבכדור צל"גלילי תוקף בכדור צל את פרינפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
מדקיפ משתמש בצלילה וצולל לתוך המים.מדקיפ יוצא מהמים ואז מסתוב ליד משאבת הידרו ומתחמק מימנה תוך כדי.מדקיפ יוצר סילון אקוה.הוא טס עם סילון האקוה שלו לעבר גאמבונטה.גאבונטה מתחמק מסילון האקוה של מדקיפ.הוא משתמש בשבירת לבנים על מדקיפ[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
מדקיפ משתמש בצלילה וצולל לתוך המים.מדקיפ יוצא מהמים ואז מסתוב ליד משאבת הידרו ומתחמק מימנה תוך כדי.מדקיפ יוצר סילון אקוה.הוא טס עם סילון האקוה שלו לעבר גאמבונטה.גאבונטה מתחמק מסילון האקוה של מדקיפ.הוא משתמש בשבירת לבנים על מדקיפ [/quote]
מדקיפ לא למד סילון אקווה?
----------------------------------
אני אומר למדקיפ: "תקפוץ בעזרת המלפצת זנב ותוריד אותו שוב עם עליית מפלים!"
-
[QUOTE=Tsubasa;994773][B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בחפירה ומתחמק מן הלהביור של אולגמוט.קיבאגו יוצא מהבור שלו ומשתמש בשהבירת לבנים על אולגמוט.אולגמוט במהירות מתחמק מן שבירת הלבנים של קיבהאגו.אולגמוט שוב תוקף בלהביור את קיבאגו[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קיבאגו תשבור את הלהביור בעזרת שבירת לבנים ואז תחזיר בשבירת לבנים אש בכול הכוח!"אומר ואז אוסיף:"אחרי שתתקוף את אולגמוט תשתמש בציפורן דרקון שתגמור אותו!"
-
[B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו שובר את הלהביור בעזרת מתקפת שבירת לבנים שלו.הוא מחזיר בשבירת לבנים אש על אולגמוט.אולגמוט מתחמק מהשבירת לבנים של ק'יבאגו.קיבאגו משתמש בציפורן דרקון לעבר אולגמוט.אולגמוט מתחמק מציפורן הדרקון של קיבאגו.אולגמוט יורה קרן על לעבר קיבאגגו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
לא
מדקיפם קופץ לגובה בעזרת הצלפת זנב וכך הוא מתחמק משבירת הלבנים של גאבונטה.לאחר מכן מדקיפ תוקף בעלית מפלים את גאבונטה.עלית המפלים פוגעת בגאבונטה קצת.גאבונטה תוקף שוב בשבירת לבנים את מדקיפ שלך[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
לא
מדקיפם קופץ לגובה בעזרת הצלפת זנב וכך הוא מתחמק משבירת הלבנים של גאבונטה.לאחר מכן מדקיפ תוקף בעלית מפלים את גאבונטה.עלית המפלים פוגעת בגאבונטה קצת.גאבונטה תוקף שוב בשבירת לבנים את מדקיפ שלך [/quote]
אני אומר למדקיפ: "קדימה, שוב! רק הפעם תפעיל בועות על הקרפד במקום עליית מפלים כדי שתהיה גבוה באוויר כדי לעשות סופר מתקפה במהלך הבא."
-
[QUOTE=Tsubasa;995055][B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו שובר את הלהביור בעזרת מתקפת שבירת לבנים שלו.הוא מחזיר בשבירת לבנים אש על אולגמוט.אולגמוט מתחמק מהשבירת לבנים של ק'יבאגו.קיבאגו משתמש בציפורן דרקון לעבר אולגמוט.אולגמוט מתחמק מציפורן הדרקון של קיבאגו.אולגמוט יורה קרן על לעבר קיבאגגו[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קיבאגו חפירה בשביל להתחמק"אומר ואז אוסיף:"קיבאגו אולגמוט משותק תגמור אותו בעזרת שבירת לבנים רחצנית שתגמור אותו!"ואז אומר לטריס:"שכחתי מי שמפסיד מת?"
-
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
סניזל יורה רסיסי קרח לעבר הרצפה של זירת הצצלים.סניזל מחליק על הרצפה ואז קופץ ותוקף את גבו של באנט בציפורן צל.באנט לא מצלחיח להתחמק ונפגע.צלי נדקר בגבו ומתוטט על האדמה.גופה של צלי נעלמת.באנט נעלם ואיתו גם זירת הצצלים נעלמת.ריין אומר לך"כול הכבוד ניצחת בקרב צצלים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מכדור הג'ירו של גליילי ונפגע קשה.אתה מקגיש כאב עז בגופך.פרינפלאפ תוקף את גלילי במתקפת ניקור.גלילי מתחמק שוב פעם מהניקור של פרינפלאפ.צלו אומר"גלילי גמור אותו בבכדור צל"גלילי תוקף בכדור צל את פרינפלאפ[/COLOR][/B]
מדקיפ משתמש בצלילה וצולל לתוך המים.מדקיפ יוצא מהמים ואז מסתוב ליד משאבת הידרו ומתחמק מימנה תוך כדי.מדקיפ יוצר סילון אקוה.הוא טס עם סילון האקוה שלו לעבר גאמבונטה.גאבונטה מתחמק מסילון האקוה של מדקיפ.הוא משתמש בשבירת לבנים על מדקיפ[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחייך אליו ואגיד לסניזל " אתה חזק תשמור על זה!" ואז אמשיך למבחן הבא
-
[B][COLOR="Red"]לוק
מולכם נפתחת הדלת הבאה שמובילה למבחן הבאה.אתה ריין סניזל וסינדקוויל נכנסים דרך הדלת.אתם מגיעים לחדר ענק שבמרכזו בריכה ענקית.ובשני צדדי החדר יש שני פסלים ענקיים של פיג'יוטים.אחרי הבריכה נמצאת הדלת למבחן הבא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בחפירה ומתחמק מן קרן העל של אולגמוט.קיבאגו יוצא מהבור ומשתמש בשבירת לבנים ע אולגמוט.מכיוון שאולגמוט משותק הוא לא מתחמק ונפגע משבירת הלבנים של קיבאגו.טריס אומר לך"המפסיד מת זה נכון לגביך ולא אלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מדקיפ מפעיל בועות על הקרפד וכך מתחמק מן שבירת הלבנים של גאבונטה.מדקיפ עולה גבוה לאוויר ומחכה למהלך הבא שתואמר לו לעשות[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Tsubasa;995099][B][COLOR="Red"]לוק
מולכם נפתחת הדלת הבאה שמובילה למבחן הבאה.אתה ריין סניזל וסינדקוויל נכנסים דרך הדלת.אתם מגיעים לחדר ענק שבמרכזו בריכה ענקית.ובשני צדדי החדר יש שני פסלים ענקיים של פיג'יוטים.אחרי הבריכה נמצאת הדלת למבחן הבא[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בחפירה ומתחמק מן קרן העל של אולגמוט.קיבאגו יוצא מהבור ומשתמש בשבירת לבנים ע אולגמוט.מכיוון שאולגמוט משותק הוא לא מתחמק ונפגע משבירת הלבנים של קיבאגו.טריס אומר לך"המפסיד מת זה נכון לגביך ולא אלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מדקיפ מפעיל בועות על הקרפד וכך מתחמק מן שבירת הלבנים של גאבונטה.מדקיפ עולה גבוה לאוויר ומחכה למהלך הבא שתואמר לו לעשות[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני חושב לעצמי 'הולי שיט' ומשתמש ביכולת המים שלי כדי לקחת את כל המים מהבריכה אחרכך אני שובר את כל פסלי הפיג'יוט עם מטרים של קרח ואומר לסניזל לעזור לי עם רסיסי קרח שיחזקו את המתקפות שלי ולסניזל "אם משהו תוקף אותנו אתה זוכר את הלהביור שעשית עליי וכמעט הרגת אותי? תעשה את זה עליהם!"
-
[quote]ניר
מדקיפ מפעיל בועות על הקרפד וכך מתחמק מן שבירת הלבנים של גאבונטה.מדקיפ עולה גבוה לאוויר ומחכה למהלך הבא שתואמר לו לעשות [/quote]
אני אומר למדקיפ: "תגמור אותו עם צלילה ועליית מפלים ביחד! שיצא כמו סילון אקווה!"
-
[QUOTE=Tsubasa;995099][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Red"]תומר
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתה תמיד טועה ידידי טריס"אומר בצחוק ואז אומר לקיבאגו:"זעם דרקון ואז ציפורן דרקון שתנצח את אולגמוט בכול הכוח!"
-
[quote]ברוס
גיראטינה אומר לך"לא מצטער תצטרך לעבור את הבניין לבד בכוחות עצמך ועזרת הפוקימנונים שלך.אך לפני שאחזיר אותך לעולם בני האנוש.אני צריך לספר לך משהו.הדבר שאני אספר לך אכלול למה אני ההאתי אותך לעולמי בפתאומיות.אז תרצה לשמוע את מה שאני רוצה להגיד לך"[/quote]
"תגיד לי כבר גיראטינה." אומר לגיראטינה.
-
[COLOR=Blue][B]ברוס
גיראטינה מתחיל לספר לך את הסיפור"הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
אתה צוחק ואז קיבאגו תוקף בזעם דרקון בציפורן דרקון את אולגמוט.אולגמוט מצליח להתחמק משתי המתקפות האלו.אולגמוט מפעיל חימום יתר.חמום היתרגורם שהיה חום כבד בזירה.קיבאגו נחלש בגלל חמום היתר של אולגמוט[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
מדקיפ תוקף את גאבונטה עם צלילה ועלימת מפלים ביחדכך שנוצר סילון אקוה מלאכותי.גאבונטה לא מספיק זריז להתחמק והוא נפגע משילוב התקפות של מדקיפ.ודא אומר לך"מהלך יפה מאוד.גאבונטה תשתמשבשבירת לבנים בשילוב עם פעימת מים".גאבונטה משתמש בשבירת לסבנים בשילוב עם פעימת מים[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]לוק
אתה משתמשביכולת המים שלך ומעיף את כול המים שיש בבריכה לעבר הפסלים.פסלי הפיג'יוטקמים לתחיה.אתה פוגש פיג'יוט זומבי.אתה סניזל שולחים מטרים של קרח לעבר הפיג'וט זומבים.הם מתחמקים מזה.סינדקוויל תוקף אותם בלהביור אימתני.הם מתחמקים גם מזה ועפים לעברכם בכנף ברזל[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Tsubasa;995270][COLOR=Blue][B]
[COLOR=Red][B]תומר
אתה צוחק ואז קיבאגו תוקף בזעם דרקון בציפורן דרקון את אולגמוט.אולגמוט מצליח להתחמק משתי המתקפות האלו.אולגמוט מפעיל חימום יתר.חמום היתרגורם שהיה חום כבד בזירה.קיבאגו נחלש בגלל חמום היתר של אולגמוט[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קיבאגו חפירה בשביל שלא תתחלש עוד יותר!"אומר ואז אוסיף:"צא מהמחבוא מתי שאתה מתחת אולגמוט ותשתמש בשבירת לבנים בכול הכוח ואז תחזור לבור ממנו שאתה יצאת!"
-
[quote]ניר
מדקיפ תוקף את גאבונטה עם צלילה ועלימת מפלים ביחדכך שנוצר סילון אקוה מלאכותי.גאבונטה לא מספיק זריז להתחמק והוא נפגע משילוב התקפות של מדקיפ.ודא אומר לך"מהלך יפה מאוד.גאבונטה תשתמשבשבירת לבנים בשילוב עם פעימת מים".גאבונטה משתמש בשבירת לסבנים בשילוב עם פעימת מים[/quote]
אני אומר למדקיפ: "תחזיר את הפעימת מים עם הצלת זנב ותכנס בשבירת לבנים עם צלילה!
-
[quote]ברוס
גיראטינה מתחיל לספר לך את הסיפור"הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"[/quote]
"אילו כוחות גיראטינה?" אומר לגיראטינה.
-
אני מצטער אבל אני פורש מהמשחק, עמוס לי מדי..
-
[quote=Tsubasa;994607]
[B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מונפרנו אומר לך"אין לי מושג אם גיראטינה שוכן פה.חחור שחור שאב אותנו לתוך העולם שמעבר."לפתע חור נפתח מלכם וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/487.png[/IMG] גיראטינה.הוא מתחיל לדבר איתך בשפת האנוש ואומר לך"שלום תומר ומונפרנו.ברוכים הבאים לעולם שמעבר"[/COLOR][/B]
[/quote]
"וואו גיראטינה זה באמת אתה?,למה הבאת אותנו לפה? סיפרו לי פעם שאתה לא אוהב בני אנוש ובמיוחד לא כאלה שרוצים להגיע לעולמך" אומר לגיראטינה בפליאה ואסרוק אותו עם הפוקדע
-
דניס
חבל היית שולח לי ה.פ מבמקום להגיב
[B][COLOR="Red"]לוקאס
גיראטינה מתחיל לדבר איתך בשפת האנוש"הזה שסיפרו לך שאני לא אוהב בני אנוש זה שקר.אני אהוב בני אנוש אך אני מעדיף להיות לבד הרחק מעולם בני האנוש שלך.לסיבה שהבאתי אותך לעולמי אני יגיד לך עוד רגע.אהל לפני זה תרצה לשמוע את הסיבה?".אתה סורק את גיראטינה בפוקידע שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
גיראטינה אומר לך"אילו כוחות?.לכול אחד זה כוח שונה.אתה תגלה לבד איזה כוח קייבלת.לאחר שאתן לך תכוח .אוקי אני אתן לך עכשיו את הכוח תהיה מוכן".גיראטינה מוציא מפיו הילה כחולה שנכנכסת לגוף שלך.ואז מוסיף"הכנסתי לך את הכוח שלך.עכשיו תוכל להשתמש בו"[/COLOR][/B]
מדקיפ מחזיר את פעימת המים של גאבונטה בעזרת הצלפת זנב.בעזרת צלילה מדקיפ מנתגש בשבירת הלבנים ומעלים תמתקפה.גבונטה מתחמק מן פעימת המים של עצמו.ודא אומר"צונאמי שוב"גאבונטה מיצר צונאמי שוב.הצונאמי מתקרב במהירות לעבר מדקיפ ועומד לפגוע בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]
תומר
קיבאגו משתמש בחפירה ומתחמק מהחימום היתר שלא ישיפע עליו עוד יותר.כשקיבאגו מתחת לאולגמוט הוא יוצא מהבור ותוקף אותו בשבירת לבנים.אולגמוט לא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים ונפגע.קיבאגו חוזר מהר לבור שחפר.אולגמוט משתמש בבאס אוירי לעבר הבור של קיבהאגו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Tsubasa;995651]תומר
קיבאגו משתמש בחפירה ומתחמק מהחימום היתר שלא ישיפע עליו עוד יותר.כשקיבאגו מתחת לאולגמוט הוא יוצא מהבור ותוקף אותו בשבירת לבנים.אולגמוט לא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים ונפגע.קיבאגו חוזר מהר לבור שחפר.אולגמוט משתמש בבאס אוירי לעבר הבור של קיבהאגו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קיבאגו שאולגמוט בא אליך תשתמש בציפורן דרקון אז בשבירת לבנים"אני אומר ואז אוסיף:"קיבאגו אחרי שתתקוף אותו תשאר בבור"
-
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
[B][COLOR="Blue"]איתי
מדקיפ משתמש בצלילה וצולל לתוך המים.מדקיפ יוצא מהמים ואז מסתוב ליד משאבת הידרו ומתחמק מימנה תוך כדי.מדקיפ יוצר סילון אקוה.הוא טס עם סילון האקוה שלו לעבר גאמבונטה.גאבונטה מתחמק מסילון האקוה של מדקיפ.הוא משתמש בשבירת לבנים על מדקיפ[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפרינפלאפ ''תנסה לתקוף את כדור הצל ואת גלילי בניקור מקדחה ''