-
[QUOTE=KillerBee;1002756]ואז אתה רואה את ההודעה שבה אני אומר שאתה פחדן ושבוא נראה אותך הולך מכות איתי ועם החברים הערסים שלי:
"שיט!!!! שיט!!!!! אזעקה אזעקה! ימנים מסוכנים בדרך! יש לי רעיון אני אתחפש לערבי וככה הם לא ירביצו לי!" כעבור דקה הם הגיעו ולפי המראה הערבי והמגעיל צעק לוקאס לחבריו "הינה הוא!" חבריו דקרו את הערבי המסכן פעם אחר פעם ולאחר כשעה של דקירות אמר אופיר את מילותיו האחרונות
"אללה ואכבר!" והתפוצץ
תאמין לי אלכסיי את החברים שלי לא היית רוצה לפגוש בסמטה חשוכה וגם מחוץ לסמטה חשוכה וגם בסמטה לא חשוכה בכל מקום[/QUOTE]
יש לך חברים דמיוניים אלימים ביותר.
תראה, אני לא יודע באיזה אופיר מדובר בסיפור, אבל אין ספק שזה לא אני.
יודע מה? בוא, בוא לעזה אני אראה לך מה זה עם החברים שלי שעושים לך את זה כלכך.\
(לאנשים ללא שכל מבינינו, אני לא גר בעזה)
-
[QUOTE=Barney Stinson;1002760]יש לך חברים דמיוניים אלימים ביותר.
(לאנשים ללא שכל מבינינו, אני לא גר בעזה)[/QUOTE]
אז למה הזמנת אותי לעל האש שם?
-
[QUOTE=Barney Stinson;1002760]יש לך חברים דמיוניים אלימים ביותר.
(לאנשים ללא שכל מבינינו, אני לא גר בעזה)[/QUOTE]
אתה גר ברמאללה עם אבא שלך סאלים ואמא שלך פאטמה
-
[QUOTE=Zach Fair;1002761]אז למה הזמנת אותי לעל האש שם?[/QUOTE]
כי ערבים מאוד אוהבים לאכול ילדים קטנים ששמם לוקאס, לא כך?
-
[QUOTE=Barney Stinson;1002764]כי ערבים מאוד אוהבים לאכול ילדים קטנים ששמם לוקאס, לא כך?[/QUOTE]
לא
הם מקיאים אותם
-
[QUOTE=ErWiN.W;1002395]למי שבאמת רוצה לדעת למה פרשתי משם , כי גיליתי כמה דברים על המנהלים שאולי לא הייתי רוצה לגלות...
גיליתי שכל הפרשייה של הבאן שלי נעשתה על ידי משתמש עברי בפוקימונ'ס .אבל ברשותכם אינני רוצה לפתוח את הדיון הזה שוב .באתי לכאן במטרה לפתוח דף חדש.[/QUOTE]
איזה משתמש? :o
-
[QUOTE=Barney Stinson;1002764]כי ערבים מאוד אוהבים לאכול ילדים קטנים ששמם לוקאס, לא כך?[/QUOTE]
מי אמר שקוראים לי לוקאס? מי אמר שאני קטן? + עוד סיבה לשנוא ערבים הם אוכלים ילדים
-
[QUOTE=Zach Fair;1002765]לא
הם מקיאים אותם[/QUOTE]
כן, ילדים קטנים ששמם לוקאס באמת די מגעילים
-
[QUOTE=Barney Stinson;1002769]כן, ילדים קטנים ששמם לוקאס באמת די מגעילים[/QUOTE]
>< אתה ממש **** ולא לא כתבתי הומו
-
-
[QUOTE=Zach Fair;1002771]למה אתה לא?[/QUOTE]
לא אני לא יש לי הוכחה
-
עוד פעם הוויכוחים האלה? ><
-
נשבר לי אני הולך לשחק ברד אלרט
-
[QUOTE=Zach Fair;1002771]למה אתה לא?[/QUOTE]
לא ממש...
היי, תגיד, ראית אתמול את מה שהיה כתוב בהפגנה? "ילדים ששמם מתן לא טעימים, לא רוצים ולא רוצים!"
-
[QUOTE=Barney Stinson;1002776]לא ממש...
היי, תגיד, ראית אתמול את מה שהיה כתוב בהפגנה? "ילדים ששמם מתן לא טעימים, לא רוצים ולא רוצים!"[/QUOTE]
O:
נו ברור שמתנה לא טעימה.
אבל היו צריכים לטעום את החברה שלי לשעבר... יעני הראשונה היא בכלל לא טעימה O:
-
[QUOTE=Barney Stinson;1002776]לא ממש...
היי, תגיד, ראית אתמול את מה שהיה כתוב בהפגנה? "ילדים ששמם מתן לא טעימים, לא רוצים ולא רוצים!"[/QUOTE]
מי אמר שקוראים לי מתן?
-
[QUOTE=Zach Fair;1002777]O:
נו ברור שמתנה לא טעימה.
אבל היו צריכים לטעום את החברה שלי לשעבר... יעני הראשונה היא בכלל לא טעימה O:[/QUOTE]
איך היא? טעימה?
-
[QUOTE=Barney Stinson;1002779]איך היא? טעימה?[/QUOTE]
שפתיים למעלה או שפתיים למטה?
-
[QUOTE=Zach Fair;1002781]שפתיים למעלה או שפתיים למטה?[/QUOTE]
WTF?
לא, הרי הערבים אוכלים ילדים לא? איך היא הייתה? טעימה? הם אמרו לך?
-
[QUOTE=Barney Stinson;1002783]WTF?
לא, הרי הערבים אוכלים ילדים לא? איך היא הייתה? טעימה? הם אמרו לך?[/QUOTE]
לא יודע
לא שאלתי
המשכתי בשלי
-
[QUOTE=Zach Fair;1002785]לא יודע
לא שאלתי
המשכתי בשלי[/QUOTE]
אהה...
תגיד, זה נכון שהיום בארץ נהדרת פרק על זה שערבים עושים את זה לגזענים?
-
[QUOTE=Barney Stinson;1002786]אהה...
תגיד, זה נכון שהיום בארץ נהדרת פרק על זה שערבים עושים את זה לגזענים?[/QUOTE]
לא זוכר... אולי
-
השמלאנים האלה הם הכי גזעניים בעולם.
הם ממש מכה. מכה אני אומר לכם!
-
[QUOTE=Zach Fair;1002787]לא זוכר... אולי[/QUOTE]
אני מקווה שכן, אני מצפה לפרק הזה.
-
אתם יודעים ברני ואלכסיי יש לי רק בקשה אחת שייחטוף את הבן אדם הכי חשוב לכם ושאתם הכי אוהבים ערבי ויהרוג אותו ואז תבינו את השנאה של הימנים לערבים תבינו שהם עושים דברים כאלה כל הזמן אנחנו רק מתנגדים לזה מעשים נורמאלים כמו כל דבר אבל מה לעשות שיש אנשים כמוכם שלא מסתכלים על העובדות ורואים בני אדם רגילים מאחורי המפלצות האלה
-
[QUOTE=Barney Stinson;1002789]אני מקווה שכן, אני מצפה לפרק הזה.[/QUOTE]
יודע מה מצחיק?
עבודה ערבית
-
[QUOTE=KillerBee;1002790]אתם יודעים ברני ואלכסיי יש לי רק בקשה אחת שייחטוף את הבן אדם הכי חשוב לכם ושאתם הכי אוהבים ערבי ויהרוג אותו ואז תבינו את השנאה של הימנים לערבים תבינו שהם עושים דברים כאלה כל הזמן אנחנו רק מתנגדים לזה מעשים נורמאלים כמו כל דבר אבל מה לעשות שיש אנשים כמוכם שלא מסתכלים על העובדות ורואים בני אדם רגילים מאחורי המפלצות האלה[/QUOTE]
U FAILZ
למה יהודים לא חוטפים יהודים בתור בני ערובה או יהודים לא דוקרים יהודים אחרים (או אונסים יהודים אחרים, או יורים ביהודים אחרים, או דורסים יהודים אחרים, או הורגים בכל צורה שהיא יהודים אחרים)?
תכף אתה תגיד לי גם שכל הגרמניים נאצים.
-
[QUOTE=Zach Fair;1002791]יודע מה מצחיק?
עבודה ערבית[/QUOTE]
נכון, אבל הם לא אוכלים שם ילדים קטנים, אז זה לא אמיתי.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1002793]נכון, אבל הם לא אוכלים שם ילדים קטנים, אז זה לא אמיתי.[/QUOTE]
ראית את הפרק האחרון של HIMYM? :'(
-
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1002792]U FAILZ
למה יהודים לא חוטפים יהודים בתור בני ערובה או יהודים לא דוקרים יהודים אחרים (או אונסים יהודים אחרים, או יורים ביהודים אחרים, או דורסים יהודים אחרים, או הורגים בכל צורה שהיא יהודים אחרים)?
תכף אתה תגיד לי גם שכל הגרמניים נאצים.[/QUOTE]
ושכול הדרדסים חרמנים D:
דרך אגב
אני גר בנתניה אז אני די בטוח שכול זה קורה O:
ואופיר,
מה הם אוכלים בהפסקות?
והפרק היה עצוב O:
מרשל יחשוב שזה היה בגללו
-
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1002792]U FAILZ
תכף אתה תגיד לי גם שכל הגרמניים נאצים.[/QUOTE]
גם אותם אני לא סובל וכן הרבה גרמנים נאצים אבל לא ברמה כזאת קיצונית שהם יעשו מה שהנאונצים באופן רישמי... איך אתם מגינים על אנשים סליחה מפלצות כאלה
-
[quote=Stranger in a Strange Land;1002792]U FAILZ
תכף אתה תגיד לי גם שכל הגרמניים נאצים.[/quote]
ושכל הWild Hunter הם KSer-ים.
-
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1002794]ראית את הפרק האחרון של HIMYM? :'([/QUOTE]
כן, היה ממש עצוב, אבל משומה הפרידה של מארשל ולילי והבריחה של סטלה השפיעו עלי יותר. נראלי היו צריכים להשקיע יותר בקטע הזה ספציפית.
-
[quote=Stranger in a Strange Land;1002792]U FAILZ
תכף אתה תגיד לי גם שכל הגרמניים נאצים.[/quote]
בוא נגיד את זה ככה.
היהודים לא עושים את זה רק בגלל שהם יהודים...
הערבים חוטפים רק בגלל שאלו יהודים...
-
[QUOTE=KillerBee;1002796]גם אותם אני לא סובל וכן הרבה גרמנים נאצים אבל לא ברמה כזאת קיצונית שהם יעשו מה שהנאונצים באופן רישמי... איך אתם מגינים על אנשים סליחה מפלצות כאלה[/QUOTE]
חחחחחחחחחחח
בנאדם
פחות מ-2% מגרמניה השתייכו לנאצים בתקופת השואה (מלחמת העולם השנייה, כן? לא הראשונה או משהו? אני מתבלבל פשוט :$), שהתקופה ההיא הייתה השיא של הנאציזם.
בקיצור, אתה טמבל.
-
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1002800]חחחחחחחחחחח
בנאדם
פחות מ-2% מגרמניה השתייכו לנאצים בתקופת השואה (מלחמת העולם השנייה, כן? לא הראשונה או משהו? אני מתבלבל פשוט :$), שהתקופה ההיא הייתה השיא של הנאציזם.
בקיצור, אתה טמבל.[/QUOTE]
מה קשור
-
[QUOTE=Barney Stinson;1002798]כן, היה ממש עצוב, אבל משומה הפרידה של מארשל ולילי והבריחה של סטלה השפיעו עלי יותר. נראלי היו צריכים להשקיע יותר בקטע הזה ספציפית.[/QUOTE]
המוות של אבא שלו היה יותר עצוב O: השפיע עלי יותר
ומלחמת העולם השנייה יא לא יודע היסטוריה XD
דרך אגב, אל תשכחו שהייתה גם שאווה ארמנית
-
[QUOTE=Zach Fair;1002795]ושכול הדרדסים חרמנים D:
דרך אגב
אני גר בנתניה אז אני די בטוח שכול זה קורה O:
ואופיר,
מה הם אוכלים בהפסקות?
והפרק היה עצוב O:
מרשל יחשוב שזה היה בגללו[/QUOTE]
הם אוכלים ילדים אלא מה?
תגיד, אלכסיי, מה אתה היית עושה עם ערבי היה מציל אותך ממוות בטוח?
-
[QUOTE=Barney Stinson;1002798]כן, היה ממש עצוב, אבל משומה הפרידה של מארשל ולילי והבריחה של סטלה השפיעו עלי יותר. נראלי היו צריכים להשקיע יותר בקטע הזה ספציפית.[/QUOTE]
אתה צוחק? אני עמדתי לבכות :(
[QUOTE=LordAbizi;1002797]ושכל הWild Hunter הם KSer-ים.[/QUOTE]
ושכל הנובים כותבים mesos PL0x
[QUOTE=~גלואה Αυολακγ~;1002799]בוא נגיד את זה ככה.
הערבים חוטפים רק בגלל שאלו יהודים...[/QUOTE]
לאו דווקא, וגם אם כן, זה לא כזה משנה את העובדה שגם יהודים וגם ערבים עושים את זה, ולפי מה שאתה אומר יהודים עושים את זה בשביל עצמם, בעוד שערבים עושים את זה בשביל הדת שלהם/המדינה שלהם/שיט אחר שהוא לא בשבילם.
-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1002799]בוא נגיד את זה ככה.
הערבים חוטפים רק בגלל שאלו יהודים...[/quote]
אנחנו מדברים על היוחסה שבין האדם לבין פעולותיו, לא בין מושא חטיפותיו לבין פעולותיו. כלומר הטענה היא שערבים לא חוטפים כי הם ערבים, אלא מכיוון שיש פגם מסוים במיץ המח שלהם. אך פגמים כאלה במיץ המח יכולים להופיע בכל מקום, ולכן זה לא תלוי גזע.