-
[quote=Meganium;1183819][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"הבנתי" אתה עונה לצ'אד ומהנהן ברצינות.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מדריך את הפוקימונים שלך איך להתחזק.[/COLOR]
[COLOR=red]"זה רעיון טוב" צ'אד אומר לפתע ומסדר את הפוקימונים שלך בשורה.[/COLOR]
[COLOR=red]"תעזור לי לקחת כמה אבנים גדולות מהמערה" צ'אד אומר ומביט בך,שניכם נכנסים למערה ומרימים 3 אבנים גדולות יחסית,הן כבדות ואתם מניחים אותם במרחק של כ-5 מטר מהפוקימונים שלכם.[/COLOR]
[COLOR=red]פוליוואג כמו ששמעת,יותר בועות,כמה שיותר תנסה להזחיק כמה שאתה יכול,אודיש תשגר חומצה על האבנים" צ'אד אומר וקורא לך לעמוד לידו, "אם אודיש יחזק את מתקפת החומצה שלו הוא יוכל ללמוד מתקפות רעל חזקות יותר" צ'אד לוחש לך באוזן.[/COLOR]
[COLOR=red]"צ'רמנדר תשתמש בהתפרצות להבות,תרכז את כל האש בכדור אחד שתפוצץ את האבן! אתה תילחם מול הפוקימון הכי חזק של ברוק! ויש לך יתרון אבל גם לו יש עליך!" צ'אד אומר ומביט בך עוד פעם.[/COLOR]
[COLOR=red]פידגי'וטו אתה תתאמן באוויר,תשפר את מיומנויות האוויר והתעופה שלך,תשתכפל,תתקיף,מה שבא לך" צ'אד מסיים להסביר ומורה לכולם להתחיל.[/COLOR]
[COLOR=red]פוליוואג מנפח מפיו בועות שמתעופפות לכיוון האבן הראשונה ופוגעות בה מעט,הוא לא מפסיק ומנסה לשגר בועות בקצב רציף.[/COLOR]
[COLOR=red]העלים שעל ראשו של אודיש נעשים סגולים ומהם יוצאים גושים סגולים וחומציים שפוגעים באבן השניה,צ'רמנדר אוגר בפיו את כדור האש ומשגר אותה על האבן,כדור האש מפוצץ את האבן ולא משאיר ממנה כלום, בלי לשים לב חלקים מהאש מתעופפים לכיוונך ולכיוון צ'אד ושניכם קופצים הצידה ומתחמקים מכך בנס, "בגלל זה קוראים למתקפה הזאת התפרצות להבות,כשכדור האש מתפוצץ חלקים ממנו עפים לכל הכיוונים ויכולים לפגוע בכמה דברים" צ'אד מסביר.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מביט לאוויר ורואה את פידגי'וטו משתכפל ומתעופף לו באוויר במהירות,חוקר את הקרקע מהאוויר וצופה בחבריו מתאמנים.[/COLOR]
[COLOR=red]"תתרגל לאמן אותם ככה,אימונים של כושר,סיבולת מתקפות והם יהיו פנטסטיים" צ'אד אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"בסדר חברים, בואו נעשה זאת שוב!" אני קורא ומביא עוד כמה אבנים חזרה "פוליוואג, הפעם אני רוצה שתנסה ליצור כדור של בועות במהלך מתקפת הבועות שלך, אני רוצה לראות מה יקרה" אני אומר לו "פידג'יאוטו, אם אתה רוצה חפש פוקימון פראי לקרב, שאתה מוצא אחד מעניין תגיד לי" אני אומר לו.
-
[QUOTE=Meganium;1180826][COLOR="Red"][U][B]
[COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
"וואו הם ממש אוהבים את האוכל! את מבשלת מצוין!" את אומרת בחיוך, "תודה רבה.. בתור מתאמת אני צריכה לדעת איזה אוכל הפוקימונים שלי אוהבים" לילי אומרת ומחמיאה מעט לעצמה.
לשלב בין שניהם? זה המון עומס,תצטרכי לתפוס גם פוקימונים שיהיו טובים לקרבות וגם פוקימונים לתחרויות,אבל אני חושבת שיהיה נחמד לראות איך ביוטיפליי יהיה לוחם בעתיד" לילי אומרת ומסתכלת על סילקון שאוכל את המזון שלו.
"אם את רוצה ללמוד אז יש לך שמה פירות,נוכל להכין פופינים לפוקימונים שלנו,נו אז כמה זמן סילקון כבר בצורה שלו? אני חושבת שהוא צריך להתפתח בקרוב" לילי אומרת ומסתכלת בו עוד פעם.
מה תעשי?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אני לא יודעת בדיוק, אבל אני ושבת שהוא באמת יתפתח בקרוב" אני אומרת בחיוך,"וכן אני ישמח מאוד ללמוד!" אני אומרת בחיוך והולכת אליה, "למדתי קצת להכין פאפינים אבל לא הרבה" אני יאמר לה ויבצע את מה שהיא רוצה שאני יעשה והכל ויכין איתה פאפינים ויביט אל הפוקימונים שלי ושלה
-
[SIZE="4"][COLOR="Black"]חזרתי מחול,הנה עדכון אני אתחיל להזיז דברים יותר מהר בשביל להגיע למשימה.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Red"][U][B]תומאס-[/B][/U]
"בסדר חברים, בואו נעשה זאת שוב!" אתה אומר לפוקימונים שלך ואומר להם מה לשפר.
אתם נשארים במקום בו אתם נמצאים עד הלילה,הפוקימונים שלך התאמנו קשה,פוליוואג הצליח ללמוד קרן בועות ומהירות הדילוגים שלו השתפרה,פידג'יוטו שיפר בצורה גבוהה את מיומנויות האוויר שלו,התקפותיו של צ'רמנדר התחזקו ואודיש התחזק ומתחיל ללמוד כדור אנרגיה!.
"זה היה אימון נהדר,במשך 3 שעות הפוקימונים שלך הספיקו המון דברים,הם יהיו סוכנים מצוינים" צ'אד אומר בחיוך וכולכם חוזרים למרכז הפוקימונים ומגיעים לחדר שצ'אד השכיר,אתם נכנסים לחדר בו נמצאות שתי מיטות עם שמיכה ירוקה,חדר מקלחת קטן וחלון שמשקיף על צידה הימני של העיר,על שולחן עץ שנמצא בחדר ישנו תיק,צ'אד ניגש אליו ומוציא קופסאות אוכל, "הם חייבים לאכול,הם השקיעו המון אנרגיה" צ'אד אומר ומתחיל לפתח את הקופסאות,בעזרת פותחן שהוא מביא לך אתה עוזר לו ומגישים לפוקימונים לאכול,הם מסתכלים על האוכל בסקרנות ומתחילים לזלול אותו וכעבור 1- דקות לא נשאר כלום,הפוקימונים נראים מנומנמים מאוד, "תיתן להם לישון,השעה כבר 22:30,כדאי שנישן גם אנחנו" צ'אד אומר,אתה נשכב על המיטה,האור נכבה,העייפות מתחילה להשפיע עליך ואתה נרדם.
בבוקר אתה מתעורר,הפוקימונים שלך מביטים בך ואתה פוקח את עיניך.
"קדימה זה היום הגדול שלך" אומר צ'אד שיוצא מהמקלחת.
אתה מחייך,נכנס למקלחת ומתקלח,לובש את בגדיך ומחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.
שניכם יוצאים ממרכז הפוקימונים והולכים למכון,מולך עומדת דלת המכון, "אתה מוכן?" שואל צ'אד בחיוך וקורץ לך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"][U][B]האריסון-[/B][/U]
"נראה שאתם מאוד מחבבות זו את זו.. שמח בשבילכן" אתה אומר לה בחיוך.
"האמת שאני שואלת בשבילך,לראות איך אתם מסתדרים" היא משיבה לך.
"אל תדאג,בעוד מספר דקות טוגקיס ישוב לעיר ויולט" וונסה אומרת ומרגיעה אותך.
כעבור מספר דקות אתם חוזרים למרכז הפוקימונים בעיר ויולט שם אתם רואים את אליס בכניסה עם ג'ירפרינג.
"הם נחים,מצבם הרבה יותר טוב ויש מצב שאפילו ישתחררו היום בערב ונוכל אפילו להילחם היום בקרב המכון!" אליס קוראת בהתלהבות.
"היי וונסה!" אליס קוראת ומחייכת אליה בהתלהבות, "אלופת ג'וטו.." היא ממלמלת.
"היי" וונסה משיבה לה בחיוך מצחקק ומנופפת לה יד לשלום.
"וואוו זה טוגקיס!" אליס קוראת לפתע ומלטפת את ראשו של טוגקיס שמחייך בשמחה.
"בהצלחה לכם בקרב המכון,אני צריכה ללכת,אני אדבר איתכם" וונסה אומרת ועולה על טוגקיס,מסתכלת עליך וקורצת, "יש לנו יום מאוד חשוב מחר..." היא ממלמלת ומסתכלת עליך ברצינות.
אתה ואליס מעבירים את הזמן בדיבורים ומכירים זה את זה יותר טוב!.
אתם נכנסים למרכז הפוקימונים,השעה כבר 19:30,אתם ניגשים לאחות ג'וי ושואלים על מצבם של הפוקימונים שלכם, "הם מרגישים הרבה יותר טוב ויכולים להתחיל להילחם,אני מיד חוזרת" היא אומרת ונכנסת לדלת שנמצאת מאחוריה,לאחר כמה דקות של המתנה האחות ג'וי יוצאת מדלת אחרת מחוץ לדלפק עם עגלת מתכת ועליה עומדים סינדקוויל וטוטודייל, השניים מבחינים בכם וקופצים עליכם בשמחה.
"תשתדלו שדברים כאלה לא יקרו בזמן הקרוב" אומרת האחות ג'וי בצחקוק וחוזרת לחדר.
"קדימה! אתה מוכן לקרב המכון שלנו?" קוראת אליס בקול נחוש מלא ביטחון ומביטה בך ברצינות.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
"תחמקי בעזרת מתקפה מהירה" אתה פוקד על טיילו, "ולאחר מכן תקפי אותו מאחור בעזרת מכת כנף, עם כל המהירות שתצברי במתקפה מהירה" אתה פוקד עליה.
טילו מצליחה להתחמק ועולה לאוויר,כנפיה מתחילות לזהור והיא צוללת במהירות לכיוון פיקאצ'ו שלא מבחין בכך ולא מצליח להתחמק,פיקאצ'ו נפגע ונחבט בחוזקה בעץ שנמצא מאחוריו.
פיקאצ'ו מתעלף ואתה זורק עליו פוכדור.
נידנוד ראשון....
נידנוד שני..
נידנוד שלישי...נעצר!
תפסת פיקאצ'ו!.
"מזל טוב!" קוראת לבנדר בחיוך רגוע ומוחאת כפיים באלגנטיות.
לפתע אתה מרגיש שמתקשרים אליך,אתה מוציא את הפוקידע שלך ורואה שזה נולנד.
"היי דיוויד,מה נשמע? אנחנו חייבים להיפגש,מחר מחכה לנו מבצע גדול ואתה תשתתף בו,איפה אתה נמצא?" הוא שואל אותך בקול רציני,טיילו מתיישבת על כתפיך ומחייכת,נראה שהיא מסופקת מהקרב שלה עם פיקאצ'ו.
מה תעשה?[/COLOR]
"אני לא יודעת בדיוק, אבל אני ושבת שהוא באמת יתפתח בקרוב" את אומרת לה, "וכן אני ישמח מאוד ללמוד!" את מוסיפה, למדתי קצת להכין פאפינים אבל לא הרבה" את אומרת.
"אה באמת? איפה?" היא שואלת אותך בעוד אתן מסדרות את הפירות ואת הכלים הדרושים להכנה.
את עונה לה שאצל הקורס של ליסה ברי בעיר פטלבורג, "אה באמת?! זאת בת דודה שלי!" היא אומרת בהתלהבות, "היא מאוד אוהבת את עסקי הפירות,היא לימדה אותי כמעט את כל מה שאני יודעת,אם תקשיבי לה את תגיעי רחוק,היא רוצה לפתוח עוד קורסים בכל רחבי הואן" לילי אומרת בעודה חותכת את הפירות.
לילי אומרת לך מה לעשות ואת עושה,את חותכת את פרי הפיגי לוורמפל וביוטיפליי בזמן שלילי חותכת את פרי האספר והרינדו.
בזמן ההכנה לילי מלמדת אותך סוג פופין שהוא טוב בשביל טריקו ושרומיש.
אחרי 30 דקות של חיתוך הפירות לילי שמה על השולחן מכונת פופינים שכמעט זהה לזאת שהייתה בקורס שלך עם ליסה, "השאלתי מהאחות ג'וי" היא אומרת בחיוך ומכניסה את הפירות על פי הסדר,את לומדת את הסידור של הפירות לפופינים של טריקו ושרומיש, לילי מניחה צלחת מתחת למכונה ומהר מאוד יוצאים ממנה קוביות בצבעים שונים.
"את מכניסה את הפופינים לפוקיבלוק, "אה אני רואה שקיבלת את זה מליסה,גם לי יש" היא אומרת בחיוך וקורצת לך ומוציאה מתיקה פוקיבלוק זהה לשלך.
את מתחילה להאכיל את טריקו ושרומיש במעט פופינים,נראה שהם מאוד אוהבים את זה,לאחר מכן את פונה לסילקון שאוכל את הפופינים מפירות הפיגי,נראה שהוא מאוד אוהב אותם,לאחר מכן אתן מאכילות את כל הפוקימונים וכולכם הולכים לישון.
את מתעוררת בבוקר,רואה שלילי ישנה וגם שאר הפוקימונים,פתאום שרומיש קופצת על מיטתך עם טריקו, "שרומיש!" היא קוראת בחיוך ויורה מעט זרעים מפיה.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Blue"][U][B]קודאק-[/B][/U]
אתה מהנהן בחיוב ומשחרר את סטאריו שנראה עדיין עייף.
"יפה מאוד" קיי ממלמל ואתה מחזיר את סטאריו לפוכדור.
"טוב.....אז....מה חדש? מה המשימה הבאה?" אתה שואל בהתענינות.
"אוקיי... אני הגעתי מהעיר הצפונית ביותר במחוז סינו, סנופוינט גיליתי שצוות גלאקטיק מכין משהו....אני לא יודע,קיבלתי דיווחים מהמשטרה שיש הרבה גנבות לאחרונה של צוות גלאקטיק שקשורות לחפצים,מתכות" קיי אומר ואתה מתחיל להיות סקרן יותר.
"אנחנו צריכים לגלות מה זה,התוכנית שלי היא לפרוץ מחר בלילה לבסיס,אנחנו נתחפש לחיילים של צוות גלאקטיק,בתור סמל גבוה לשעבר בצוות גלאקטיק אני יודע איך נוכל להיכנס לשם בלי שישימו לב אלינו,מחר תקבל את כל ההסברים,אני מציע שתלך לישון,ואת הפוקימונים שלך תשלח תשאיר כאן,יהיה מסוכן מדי שתביא אותם לשם,אבל אם אתה כל כך רוצה תוכל להביא איתך פוקימון אחד,אבל אני מזהיר אותך,אין לצוות גלאקטיק רחמים" קיי מדבר בקול שקט ורציני,ומסתכל עליך בעיניים חודרות.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][U][B]נל-[/B][/U]
"אתם מתכוונים שלקחתם עוד הרבה ילדים כמוני כדי שיעזרו לכם לנצח את צוות פלזמה?" את שואלת את ניקולס.
"לא.. את היחידה,את נבחרת לפרויקט הזה,יהיו גורמים שיעזרו לך אבל בכללי את היחידה..אני חושב.." ניקוסל אומר בהרהור.
"נו, מה המשימה, ניקולס?" את שואלת אותו בעודך חושבת בהתרגשות על המשימה הראשונה שלך.
לפני כמה ימים הייתי במערת החשמל,מערה שנמצאת דיי רחוק מכאן,השם שלה הוא מערת החשמל בגלל שזרמים חשמליים עוברים בלסעים ומאפשרים להם לעוף,אז בכל מקרה.. נכנסתי לשם וראיתי כמה חיילים מתגנבים למקום נסתר,החלטתי לעקוב אחריהם עד שהגעתי למן מערה תת קרקעית,הסתתרתי וניסיתי לחקור אותה,הייתה שמירה כבדה של חיילי צוות פלזמה,הם מפטרלים באזור ולא נותנים להיכנס,הם מסתירים שם משהו.. אנחנו צריכים לבדוק מה זה! אנחנו נפרוץ לשם מחר בלילה! מה את אומרת?" ניקולס שואל ומסתכל עלייך.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1201333][SIZE="4"][COLOR="Black"]חזרתי מחול,הנה עדכון אני אתחיל להזיז דברים יותר מהר בשביל להגיע למשימה.[/COLOR][/SIZE]
"תחמקי בעזרת מתקפה מהירה" אתה פוקד על טיילו, "ולאחר מכן תקפי אותו מאחור בעזרת מכת כנף, עם כל המהירות שתצברי במתקפה מהירה" אתה פוקד עליה.
טילו מצליחה להתחמק ועולה לאוויר,כנפיה מתחילות לזהור והיא צוללת במהירות לכיוון פיקאצ'ו שלא מבחין בכך ולא מצליח להתחמק,פיקאצ'ו נפגע ונחבט בחוזקה בעץ שנמצא מאחוריו.
פיקאצ'ו מתעלף ואתה זורק עליו פוכדור.
נידנוד ראשון....
נידנוד שני..
נידנוד שלישי...נעצר!
תפסת פיקאצ'ו!.
"מזל טוב!" קוראת לבנדר בחיוך רגוע ומוחאת כפיים באלגנטיות.
לפתע אתה מרגיש שמתקשרים אליך,אתה מוציא את הפוקידע שלך ורואה שזה נולנד.
"היי דיוויד,מה נשמע? אנחנו חייבים להיפגש,מחר מחכה לנו מבצע גדול ואתה תשתתף בו,איפה אתה נמצא?" הוא שואל אותך בקול רציני,טיילו מתיישבת על כתפיך ומחייכת,נראה שהיא מסופקת מהקרב שלה עם פיקאצ'ו.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מגרד את ערפי ואומר "שאלה טובה... חכה רגע". אני מסתכל על לבנדר "איפה אני, באמת?" אני שואל אותה וחוזר לנולנד "הייתי בדרכי לעיר שבה נמצא המכון הראשון, ובדרך סטיתי קצת מהשביל ואני לא ממש יודע איפה אני, אבל יש כאן מישהי שאולי תוכל להסביר לי איך יוצאים מכאן".. אני מסתכל על לבנדר ומצפה לתשובתה, ובנתיים חושב לעצמי 'קיוויתי שנפגוש את סלבי, חבל שזה לא קרה'.
-
[QUOTE=Meganium;1201333][SIZE="4"][COLOR="Black"]חזרתי מחול,הנה עדכון אני אתחיל להזיז דברים יותר מהר בשביל להגיע למשימה.[/COLOR][/SIZE]
"אני לא יודעת בדיוק, אבל אני ושבת שהוא באמת יתפתח בקרוב" את אומרת לה, "וכן אני ישמח מאוד ללמוד!" את מוסיפה, למדתי קצת להכין פאפינים אבל לא הרבה" את אומרת.
"אה באמת? איפה?" היא שואלת אותך בעוד אתן מסדרות את הפירות ואת הכלים הדרושים להכנה.
את עונה לה שאצל הקורס של ליסה ברי בעיר פטלבורג, "אה באמת?! זאת בת דודה שלי!" היא אומרת בהתלהבות, "היא מאוד אוהבת את עסקי הפירות,היא לימדה אותי כמעט את כל מה שאני יודעת,אם תקשיבי לה את תגיעי רחוק,היא רוצה לפתוח עוד קורסים בכל רחבי הואן" לילי אומרת בעודה חותכת את הפירות.
לילי אומרת לך מה לעשות ואת עושה,את חותכת את פרי הפיגי לוורמפל וביוטיפליי בזמן שלילי חותכת את פרי האספר והרינדו.
בזמן ההכנה לילי מלמדת אותך סוג פופין שהוא טוב בשביל טריקו ושרומיש.
אחרי 30 דקות של חיתוך הפירות לילי שמה על השולחן מכונת פופינים שכמעט זהה לזאת שהייתה בקורס שלך עם ליסה, "השאלתי מהאחות ג'וי" היא אומרת בחיוך ומכניסה את הפירות על פי הסדר,את לומדת את הסידור של הפירות לפופינים של טריקו ושרומיש, לילי מניחה צלחת מתחת למכונה ומהר מאוד יוצאים ממנה קוביות בצבעים שונים.
"את מכניסה את הפופינים לפוקיבלוק, "אה אני רואה שקיבלת את זה מליסה,גם לי יש" היא אומרת בחיוך וקורצת לך ומוציאה מתיקה פוקיבלוק זהה לשלך.
את מתחילה להאכיל את טריקו ושרומיש במעט פופינים,נראה שהם מאוד אוהבים את זה,לאחר מכן את פונה לסילקון שאוכל את הפופינים מפירות הפיגי,נראה שהוא מאוד אוהב אותם,לאחר מכן אתן מאכילות את כל הפוקימונים וכולכם הולכים לישון.
את מתעוררת בבוקר,רואה שלילי ישנה וגם שאר הפוקימונים,פתאום שרומיש קופצת על מיטתך עם טריקו, "שרומיש!" היא קוראת בחיוך ויורה מעט זרעים מפיה.
מה תעשי?[/COLOR]
?[/COLOR][/QUOTE]
סילקון*
~~
"נכון מאוד שורמיש! היום נתאמן על קליע זרעים ! " אני קוראת ויוצאת החוצה יחד איתה מבלי להעיר אף אחד, "אוקי שורמיש עכשיו תאספי את כל האנרגיה שלך ותמקדי אותה כזרעים ואותה תוציאי במהירות, ככה שיצאו לך קליע זרעים חזק ביותר!, עכשיו בוא ננסה ותעיפי תאבן בקליע הזרעים"אני אומרת ומניחה אבן במרחק מטר ורבע ממנה "אוקי שורמיש, קליע זרעים!" אני וקרתא אליה ומביטה בה בתקווה
-
[quote=Meganium;1201333]
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
"נראה שאתם מאוד מחבבות זו את זו.. שמח בשבילכן" אתה אומר לה בחיוך.
"האמת שאני שואלת בשבילך,לראות איך אתם מסתדרים" היא משיבה לך.
"אל תדאג,בעוד מספר דקות טוגקיס ישוב לעיר ויולט" וונסה אומרת ומרגיעה אותך.
כעבור מספר דקות אתם חוזרים למרכז הפוקימונים בעיר ויולט שם אתם רואים את אליס בכניסה עם ג'ירפרינג.
"הם נחים,מצבם הרבה יותר טוב ויש מצב שאפילו ישתחררו היום בערב ונוכל אפילו להילחם היום בקרב המכון!" אליס קוראת בהתלהבות.
"היי וונסה!" אליס קוראת ומחייכת אליה בהתלהבות, "אלופת ג'וטו.." היא ממלמלת.
"היי" וונסה משיבה לה בחיוך מצחקק ומנופפת לה יד לשלום.
"וואוו זה טוגקיס!" אליס קוראת לפתע ומלטפת את ראשו של טוגקיס שמחייך בשמחה.
"בהצלחה לכם בקרב המכון,אני צריכה ללכת,אני אדבר איתכם" וונסה אומרת ועולה על טוגקיס,מסתכלת עליך וקורצת, "יש לנו יום מאוד חשוב מחר..." היא ממלמלת ומסתכלת עליך ברצינות.
אתה ואליס מעבירים את הזמן בדיבורים ומכירים זה את זה יותר טוב!.
אתם נכנסים למרכז הפוקימונים,השעה כבר 19:30,אתם ניגשים לאחות ג'וי ושואלים על מצבם של הפוקימונים שלכם, "הם מרגישים הרבה יותר טוב ויכולים להתחיל להילחם,אני מיד חוזרת" היא אומרת ונכנסת לדלת שנמצאת מאחוריה,לאחר כמה דקות של המתנה האחות ג'וי יוצאת מדלת אחרת מחוץ לדלפק עם עגלת מתכת ועליה עומדים סינדקוויל וטוטודייל, השניים מבחינים בכם וקופצים עליכם בשמחה.
"תשתדלו שדברים כאלה לא יקרו בזמן הקרוב" אומרת האחות ג'וי בצחקוק וחוזרת לחדר.
"קדימה! אתה מוכן לקרב המכון שלנו?" קוראת אליס בקול נחוש מלא ביטחון ומביטה בך ברצינות.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אחייך עליה בחיוך נחוש ורציני.. אך אז אחטוף פלאש-בק מן הקרב שלנו ואומר "חכי.. לא אני זה שיחליט לגביי הקרב שלי היום!"
ואז אוציא החוצה את צ'יקוריטה, סינדקוויל, וספינרק.. אביט בהם בחיוך, אתכופף עליהם מעט ואשאל בסובלנות "אתם מוכנים ורוצים לערוך עכשיו את קרב המכון? עם אתה מוכנים, אז אני מוכן!"
ואז אמתין בשקט מחכה במתח וציפייה לראות מה הם יגידו.
אקרוץ לאליס ואמלמל "לא אסכן אותם שוב.."
-
אתה מחייך חיוך רציני ונחוש אבל מיד לאחר מכן אתה נזכר במקרה שקרה בקרב הקודם של סינדקוויל.
"חכי.. לא אני זה שיחליט לגביי הקרב שלי היום!" אתה אומר לה ומשחרר את צ'יקוריטה וספינרק.
אתה מחייך אליהם ומתכופף אליהם,הם מחזירים לך חיוך נלהב.
"אתם מוכנים ורוצים לערוך עכשיו את קרב המכון? אם אתה מוכנים, אז אני מוכן!" אתה אומר להם.
"צ'יקורי!" קוראת צ'יקוריטה וקופצת,נראה שהיא מסכימה, "ספינרק" ספינרק אומר במילמול ורנאה שהוא מסכים.
סינדקוויל ממתין מעט,מסתכל על גופו,בוחן אם הוא יכול ללכת,משחרר מעט אש מגבו, "סינדקוויל!!!" הוא קורא ומשחרר אש גדולה מגבו.
"אני חושבת שהם מוכנים ומזומנים! וגם אתה טוטודייל!" קוראת אליס בהתלהבות ומשחררת את מאריפ.
"קדימה! בוא נראה למנהיג המכון!" קוראת אליס וכולכם הולכים לכיוון המכון.
אתם צועדים עד שאתם מגיעים לדלת של המכון,המכון נראה גדול,המצב מלחיץ אותך מעט, "אתה מוכן להיכנס?" שואלת אליס בחיוך וקורצת לך.
מה תעשה?[/COLOR]
"שאלה טובה... חכה רגע" אתה אומר לו ומסתכל על לבנדר שיושבת על האבן באמצע קרחת היער.
אתה שואל אותה איפה אתה נמצא,היא מחייכת ומצחקקת בנימוס, "אתה נמצא עמוק ביער פטלבורג,בקרחת יער הירח" היא אומרת בקול מסתורי, אתה אומר לנולנד את מה שהיא שלבנדר אמרה, "קרחת יער הירח?" הוא תוהה לעצמו, אתה מספר לו שהיית בדרך לעיר פטלבורג, "אני מכיר קרחת יער ביער פטלבורג,אני אגיע בקרוב,יש חדשות רעות לבשר" נולנד אומר ומנתק.
"נולנד? יפה מאוד.." לבנדר ממלמלת ומחייכת, "בינתיים...אתה לא הולך לקחת את פיקאצ'ו?" היא אומרת ומסתכלת על הפוכדור שמונח על הדשא.
מה תעשה?[/COLOR]
"נכון מאוד שורמיש! היום נתאמן על קליע זרעים ! " את אומרת לה בהתלהבות והיא מחייכת ונראית שמחה.
שלושתכם מנסים לצאת בלי לעשות רעש,טריקו קופץ במיומנות מהמיטה עד לפתח הדלת בעוד את מחזיקה בידייך את שרומיש.
"סי..סילקון" את שומעת לפתע את סילקון ממלמל,הוא מביט בך ומתקדם אלייך ואת מחליטה לקחת אותו איתך.
אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ועומדים בפתח שלו, את רואה שמוקדם בבוקר ואין כלל אנשים.
את מניחה את שרומיש על הרצפה,היא קופצת בשמחה ומחייכת חיוך נחוש.
את מסבירה לשרומיש איך להשתמש בקליע זרעים,שרומיש מתרכזת ויורה מספר ויתר גודל של זרעים אך הם לא זוהרים כמו קליע הזרעים של טריקו.
"טרי טריקו" טריקו אומר לפתע ועומד ליד שרומיש, "טרי..קו!" הווא קורא ומשחרר מפיו קליע זרעים צהובים ומהירים שנעים קדימה, "טריקו טריקו" הוא אומר לשרומיש,שרומיש מנסה להתרכז פעם נוספת ויורה עוד זרעים.
"סילקון!" מוסיף לפתע סילקון ונעמד מול שרומיש, "סילקון" הוא אומר,שרומיש מחייכת אליו חיוך ומשגרת לכיוונו את הזרעים,סילקון מתחמק מהם ודוחף את שרומיש שמועדת אחורה ונופלת,שרומיש לא מוותרת ומתייצבת ומתחילה להשתמש באגרוף שאיבה שפוגע בסילקון ומעיף אותו לאחור.
סילקון ממש ומתקדם לשרומיש כדי לנשוך אותה והיא בתגובה משגרת קליע זרעים,הזרעים נראים יותר חזקים אך עדיין לא זהובים.
הקרב נמשך,טריקו ממשיך להדריך את שרומיש,שרומיש מתרכזת מאוד ויורה קליע זרעים על סילקון שנפגע ועף אחורה,קליע הזרעים היה כמעט זהה לזה של שרומיש.
סילקון מותש מהקרב אבל לא רוצה לוותר ומתקדם לשרומיש עוד פעם,שרומיש שמתמלאת בביטחון משגרת עוד קליע זרעים שפוגע בסילקון ומעיף אותו עוד פעם אחורה.
סילקון נעמד ולא זז כשלפתע אור לבן שוטף אותו! כולכם בוהים בסילקון,כל גופו מתעטף באור לבן ולאט לאט הוא מתחיל לשנות צורה! את מסתכלת טוב על סילקון ורואה שמגוף הגולם מתחיל לצאת פוקימון אחר,פוקימון בעל כנפיים גדולות,האור הלבן נעלם ומולכם עומד [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=97867723.gif][img]http://www.up2me.co.il/images/97867723.gif[/img][/url] "ביוטיפליי!" הפוקימון ממלמל בקול מתוק ומביט בכולכם,שרומיש קופצת בהתלהבות וטריקו מחייך ושם זרד בפיו.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1201333][SIZE=4][COLOR=black]חזרתי מחול,הנה עדכון אני אתחיל להזיז דברים יותר מהר בשביל להגיע למשימה.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מהנהן בחיוב ומשחרר את סטאריו שנראה עדיין עייף.[/COLOR]
[COLOR=blue]"יפה מאוד" קיי ממלמל ואתה מחזיר את סטאריו לפוכדור.[/COLOR]
[COLOR=blue]"טוב.....אז....מה חדש? מה המשימה הבאה?" אתה שואל בהתענינות.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אוקיי... אני הגעתי מהעיר הצפונית ביותר במחוז סינו, סנופוינט גיליתי שצוות גלאקטיק מכין משהו....אני לא יודע,קיבלתי דיווחים מהמשטרה שיש הרבה גנבות לאחרונה של צוות גלאקטיק שקשורות לחפצים,מתכות" קיי אומר ואתה מתחיל להיות סקרן יותר.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אנחנו צריכים לגלות מה זה,התוכנית שלי היא לפרוץ מחר בלילה לבסיס,אנחנו נתחפש לחיילים של צוות גלאקטיק,בתור סמל גבוה לשעבר בצוות גלאקטיק אני יודע איך נוכל להיכנס לשם בלי שישימו לב אלינו,מחר תקבל את כל ההסברים,אני מציע שתלך לישון,ואת הפוקימונים שלך תשלח תשאיר כאן,יהיה מסוכן מדי שתביא אותם לשם,אבל אם אתה כל כך רוצה תוכל להביא איתך פוקימון אחד,אבל אני מזהיר אותך,אין לצוות גלאקטיק רחמים" קיי מדבר בקול שקט ורציני,ומסתכל עליך בעיניים חודרות.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"בסדר, אבל צ'ימצ'אר בא" אומר בפרצוף רציני, "הוא הושתף האמיתי שלי בכל המסע, הוא צריך לבוא" אוסיף.
"איפה הבסיס?" אשאל.
"דרך אגב, מחר יהיה לי קרב מכון, איך אני אספיק את הכל?" אשאל.
-
[QUOTE=Meganium;1201579]האריסון-
אני עורך ומוסיף את ההמשך שלך
"נכון מאוד שורמיש! היום נתאמן על קליע זרעים ! " את אומרת לה בהתלהבות והיא מחייכת ונראית שמחה.
שלושתכם מנסים לצאת בלי לעשות רעש,טריקו קופץ במיומנות מהמיטה עד לפתח הדלת בעוד את מחזיקה בידייך את שרומיש.
"סי..סילקון" את שומעת לפתע את סילקון ממלמל,הוא מביט בך ומתקדם אלייך ואת מחליטה לקחת אותו איתך.
אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים ועומדים בפתח שלו, את רואה שמוקדם בבוקר ואין כלל אנשים.
את מניחה את שרומיש על הרצפה,היא קופצת בשמחה ומחייכת חיוך נחוש.
את מסבירה לשרומיש איך להשתמש בקליע זרעים,שרומיש מתרכזת ויורה מספר ויתר גודל של זרעים אך הם לא זוהרים כמו קליע הזרעים של טריקו.
"טרי טריקו" טריקו אומר לפתע ועומד ליד שרומיש, "טרי..קו!" הווא קורא ומשחרר מפיו קליע זרעים צהובים ומהירים שנעים קדימה, "טריקו טריקו" הוא אומר לשרומיש,שרומיש מנסה להתרכז פעם נוספת ויורה עוד זרעים.
"סילקון!" מוסיף לפתע סילקון ונעמד מול שרומיש, "סילקון" הוא אומר,שרומיש מחייכת אליו חיוך ומשגרת לכיוונו את הזרעים,סילקון מתחמק מהם ודוחף את שרומיש שמועדת אחורה ונופלת,שרומיש לא מוותרת ומתייצבת ומתחילה להשתמש באגרוף שאיבה שפוגע בסילקון ומעיף אותו לאחור.
סילקון ממש ומתקדם לשרומיש כדי לנשוך אותה והיא בתגובה משגרת קליע זרעים,הזרעים נראים יותר חזקים אך עדיין לא זהובים.
הקרב נמשך,טריקו ממשיך להדריך את שרומיש,שרומיש מתרכזת מאוד ויורה קליע זרעים על סילקון שנפגע ועף אחורה,קליע הזרעים היה כמעט זהה לזה של שרומיש.
סילקון מותש מהקרב אבל לא רוצה לוותר ומתקדם לשרומיש עוד פעם,שרומיש שמתמלאת בביטחון משגרת עוד קליע זרעים שפוגע בסילקון ומעיף אותו עוד פעם אחורה.
סילקון נעמד ולא זז כשלפתע אור לבן שוטף אותו! כולכם בוהים בסילקון,כל גופו מתעטף באור לבן ולאט לאט הוא מתחיל לשנות צורה! את מסתכלת טוב על סילקון ורואה שמגוף הגולם מתחיל לצאת פוקימון אחר,פוקימון בעל כנפיים גדולות,האור הלבן נעלם ומולכם עומד [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=97867723.gif][img]http://www.up2me.co.il/images/97867723.gif[/img][/url] "ביוטיפליי!" הפוקימון ממלמל בקול מתוק ומביט בכולכם,שרומיש קופצת בהתלהבות וטריקו מחייך ושם זרד בפיו.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"וואו סילקון התפתחת לביוטפלי! ושורמיש למדת קליע זרעים! כמעט שלם! איזה יום מלא הפתעות" אני אומרת בחיוך ושמה את ידי על המותנים "אוקי בוא נמשיך את הקרב, שורמיש קליע זרעים במלוא הכוח בעוד שביוטפלי תחמוק!" אני קוראת, מלאת התרגשות מההתפתחות ומלמידת המתקפה החדשה ומחייכת על שלושתם, יש לי עדין את קרב המכון ואת התחרות.. אני חושבת לעצמי, אבל כרגע נהנה מההתפתחות ומהלמידת מתקפה, ניתן להם לאכול ואז נראה מה קודם, עדיף מכון שנגמור עם זה, אני חושבת לעצמי וצופה בקרב, עדין מלאת התרגשות עם חיוך גדול על פניי, וגם חושבת על ההתפתחות של טריקו ושורמיש
-
[quote=Meganium;1201579][COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
אתה מחייך חיוך רציני ונחוש אבל מיד לאחר מכן אתה נזכר במקרה שקרה בקרב הקודם של סינדקוויל.
"חכי.. לא אני זה שיחליט לגביי הקרב שלי היום!" אתה אומר לה ומשחרר את צ'יקוריטה וספינרק.
אתה מחייך אליהם ומתכופף אליהם,הם מחזירים לך חיוך נלהב.
"אתם מוכנים ורוצים לערוך עכשיו את קרב המכון? אם אתה מוכנים, אז אני מוכן!" אתה אומר להם.
"צ'יקורי!" קוראת צ'יקוריטה וקופצת,נראה שהיא מסכימה, "ספינרק" ספינרק אומר במילמול ורנאה שהוא מסכים.
סינדקוויל ממתין מעט,מסתכל על גופו,בוחן אם הוא יכול ללכת,משחרר מעט אש מגבו, "סינדקוויל!!!" הוא קורא ומשחרר אש גדולה מגבו.
"אני חושבת שהם מוכנים ומזומנים! וגם אתה טוטודייל!" קוראת אליס בהתלהבות ומשחררת את מאריפ.
"קדימה! בוא נראה למנהיג המכון!" קוראת אליס וכולכם הולכים לכיוון המכון.
אתם צועדים עד שאתם מגיעים לדלת של המכון,המכון נראה גדול,המצב מלחיץ אותך מעט, "אתה מוכן להיכנס?" שואלת אליס בחיוך וקורצת לך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Green][/COLOR][/quote]
אביט באליס מלא התרגשות ואומר "קדימה" אפתח את הדלת.
ואז בתור ג'נטלמן אומר לאליס "קדימה, לכי על זה.. אני יצפה מהקהל ואחזיק לך אצבעות!"
-
[QUOTE=Meganium;1201579][COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
"שאלה טובה... חכה רגע" אתה אומר לו ומסתכל על לבנדר שיושבת על האבן באמצע קרחת היער.
אתה שואל אותה איפה אתה נמצא,היא מחייכת ומצחקקת בנימוס, "אתה נמצא עמוק ביער פטלבורג,בקרחת יער הירח" היא אומרת בקול מסתורי, אתה אומר לנולנד את מה שהיא שלבנדר אמרה, "קרחת יער הירח?" הוא תוהה לעצמו, אתה מספר לו שהיית בדרך לעיר פטלבורג, "אני מכיר קרחת יער ביער פטלבורג,אני אגיע בקרוב,יש חדשות רעות לבשר" נולנד אומר ומנתק.
"נולנד? יפה מאוד.." לבנדר ממלמלת ומחייכת, "בינתיים...אתה לא הולך לקחת את פיקאצ'ו?" היא אומרת ומסתכלת על הפוכדור שמונח על הדשא.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"את מכירה אותו?" אני שואל בעודי מתקדם לעבר הפוקדור. אני מרים אותו, מכניס אותו לחגורת המאמן שלי ומוציא במקומו את הפוקדור של טיילו ה"לילה טוב" אני אומר לטיליו ומכניס אותה לפוקדור. אני מחזיר אותו לחגורה. "אני מניח שלא אפגוש את סלבי..." אני ממלמל בקול כדי שלבנדר תשמע בעודי בוהה בעצים. 'יש לי הרגשה שאפילו היא בעצמה סלבי או פוקימון אגדי אחר' אני חושב לעצמי.
-
[quote=Meganium;1201333][SIZE=4][COLOR=black]חזרתי מחול,הנה עדכון אני אתחיל להזיז דברים יותר מהר בשביל להגיע למשימה.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"בסדר חברים, בואו נעשה זאת שוב!" אתה אומר לפוקימונים שלך ואומר להם מה לשפר.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם נשארים במקום בו אתם נמצאים עד הלילה,הפוקימונים שלך התאמנו קשה,פוליוואג הצליח ללמוד קרן בועות ומהירות הדילוגים שלו השתפרה,פידג'יוטו שיפר בצורה גבוהה את מיומנויות האוויר שלו,התקפותיו של צ'רמנדר התחזקו ואודיש התחזק ומתחיל ללמוד כדור אנרגיה!.[/COLOR]
[COLOR=red]"זה היה אימון נהדר,במשך 3 שעות הפוקימונים שלך הספיקו המון דברים,הם יהיו סוכנים מצוינים" צ'אד אומר בחיוך וכולכם חוזרים למרכז הפוקימונים ומגיעים לחדר שצ'אד השכיר,אתם נכנסים לחדר בו נמצאות שתי מיטות עם שמיכה ירוקה,חדר מקלחת קטן וחלון שמשקיף על צידה הימני של העיר,על שולחן עץ שנמצא בחדר ישנו תיק,צ'אד ניגש אליו ומוציא קופסאות אוכל, "הם חייבים לאכול,הם השקיעו המון אנרגיה" צ'אד אומר ומתחיל לפתח את הקופסאות,בעזרת פותחן שהוא מביא לך אתה עוזר לו ומגישים לפוקימונים לאכול,הם מסתכלים על האוכל בסקרנות ומתחילים לזלול אותו וכעבור 1- דקות לא נשאר כלום,הפוקימונים נראים מנומנמים מאוד, "תיתן להם לישון,השעה כבר 22:30,כדאי שנישן גם אנחנו" צ'אד אומר,אתה נשכב על המיטה,האור נכבה,העייפות מתחילה להשפיע עליך ואתה נרדם.[/COLOR]
[COLOR=red]בבוקר אתה מתעורר,הפוקימונים שלך מביטים בך ואתה פוקח את עיניך.[/COLOR]
[COLOR=red]"קדימה זה היום הגדול שלך" אומר צ'אד שיוצא מהמקלחת.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מחייך,נכנס למקלחת ומתקלח,לובש את בגדיך ומחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.[/COLOR]
[COLOR=red]שניכם יוצאים ממרכז הפוקימונים והולכים למכון,מולך עומדת דלת המכון, "אתה מוכן?" שואל צ'אד בחיוך וקורץ לך.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"אני מוכן" אני אומר לו בנחישות "אני והפוקימונים שלי נצא מפה עם התג של מכון העיר פיוטר" אני אומר בפנים רציניות. אני מתקרב לדלת ודופק בה 3 פעמים. לאחר מכן אני ]פותח אותה ונכנס פנימה "באתי לאתגר את מנהיג מכון פיוטר!" אני קורא בקול וממתין לתגובה מבפנים.
-
"אני מוכן" אתה אומר לו בנחישות, "אני והפוקימונים שלי נצא מפה עם התג של מכון העיר פיוטר" אתה מוסיף בפנים רציניות,אתה דופק בדלת שלפתע נפתחת, אתה וצ'אד נכנסים,אתה רואה שכל שטח המכון מוקף באבנים גדולות ובאדמה קשה,אתה וצ'אד מתקדמים במן שביל שמוביל לזירת קרב גדולה, אתה מסתכל קדימה ורואה בן אדם יושב על סלע,הבחור נעמד ונראה כך [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=46118603.gif][img]http://www.up2me.co.il/images/46118603.gif[/img][/url] "ברוכים הבאים למכון העיר פיוטר! שמי ברוק" הוא אומר בקול שנשמע כהד בכל המכון.
"באתי לאתגר את מנהיג מכון פיוטר!" אתה קורא בקול נחוש ומלא ביטחון,ברוק מחייך ומצחקק מעט, "אז הגעת למקום הנכון!" הוא משיב לך ומסמן לך לעמוד בצד הזירה,אתה נעמד נחוש וברוק עומד בצד השני בעוד צ'אד יושב במושבות הצפייה.
"בוא נראה אם תוכל לנצח אותי!" הוא קורא בקול וזורק פוכדור,ממנו יוצא פוקימון שנראה כמו גוש סלע בעל שתי זרועות,אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שזה [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=83766958.png][img]http://www.up2me.co.il/images/83766958.png[/img][/url] ג'יודוד.
מה תעשה?[/COLOR]
שניכם מביטים זה בזה בהתרגשות, "קדימה" אתה אומר ונכנסים פנימה.
המכון נראה רגיל,קירות המכון בצבע כחול,לפתע ניגש אליכם נער עם חליפה משונה ושואל אותכם, "האם באתם לאתגר את פולקנר?", אתם עונים בחיוב, "בואו אחריי" הוא מוסיף בקול קשוח,אתם מתהלכים אחריו עד שאתם מגיעים לזירת קרב בה עומד [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=2054419.png][img]http://www.up2me.co.il/images/2054419.png[/img][/url] שנראה מדבר עם עוד שני אנשים נוספים.
"אדון פולקנר! שני אלו רוצים לאתגר אותך!" הוא אומר בקול חד וחזק, שני האנשים שדיברו עם האיש הולכים והוא נעמד בצד הזירה מחייך, "אז קדימה,בוא נתחיל" אומר פולקנר,שניכם עומדים על הזירה שלפתע מתחילה לעלות,אתה נופל על הרצפה מההפתעה,הזירה עולה ועולה עד שהגג מתחיל להיפתח, "מכון המעופף של העיר ויולט יהיה בקרב אווירי" פולקנר אומר בקול רציני ומביט בשניכם, "אז...מה ילחם בי ראשון?" הוא שואל בקול רגוע, אתה מביט באליס בחיוך רחב, "קדימה, לכי על זה.. אני יצפה מהקהל ואחזיק לך אצבעות!" אתה לוחש לה, "אוקיי...תודה" היא ממלמלת בלחץ ונעמדת בריבוע שמיועד למאמנים, "אני אאתגר אותך ראשון!" היא קוראת בקול נחוש, "מהו שמך?" שואל אותה פולקנר בקול מעט מלחיץ, "אליס.."היא קוראת בקול כדי שישמע, "אם כך..בואו נתחיל!" פולקנר אומר בקול רם וזורק פוכדור לאוויר,ממנו יוצא [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=22353339.png][img]http://www.up2me.co.il/images/22353339.png[/img][/url] "אוקיי...קדימה מאריפ!" אליס קוראת ומשחררת את מאריפ.
"קרב המכון של אליס מתחיל כרגע! הקרב הוא שלוש על שלוש ורק למאתגר את מאמן המכון מותר להחליף פוקימונים!התחילו!" השופט אומר בקול כשלפתע [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=22581019.png][img]http://www.up2me.co.il/images/22581019.png[/img][/url] מגיע מהאוויר וממנו קופצת [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=228131.png][img]http://www.up2me.co.il/images/228131.png[/img][/url] "וונסה?" פולקנר עומד בקול המום, וונסה עומדת לידך עם טוגקיס ומחייכת, "שלום לך פולקנר" היא אומרת בקול רגוע ומחייכת אליו, "אני לא הייתי מפספסת את קרב המכון הראשון שלך" היא ממלמלת.
הקרב מתחיל,מאריפ משתמשת בטכניקה של הגנת הכותנה וכדור אלקטרו,הוטהוט מראה מהירות אך מאריפ חזקה יותר ומחסלת אותו עם כדור אלקטרו שמעיף אותו על הקרקע,מאריפ די עייפה מהקרב ואליס מחזירה אותה.
"יפה מאוד" פולקנר משבח את אליס ומשחרר פוקימון נוסף,פוקימון העומד על שתי רגליים ובעל שלוש ראשים ובכל ראש מקור ארוך וחד,אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שזה [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=5212296.gif][img]http://www.up2me.co.il/images/5212296.gif[/img][/url] דודוריו.
"ג'ירפרינג! אני זקוקה לך!" אליס קוראת ומשחררת את ג'ירפרינג.
"דודוריו! ניקור מקדחה!" קורא פולקנר,דודוריו מהיר מאוד ומצליח לפגוע בג'ירפרינג בעוצמה, "ג'ירפרינג אל תוותר! קרן על חושית!" היא מוסיפה,ג'ירפרינג משחרר קרן על חושית שמפספסת את דודוריו.
ג'ירפרינג מראה מיומנות רבה וגם דודוריו והקרב נגמר כששניהם מתעלפים.
"אוקי...הגיע הזמן לפוקימון האחרון שלי! פידג'יוט!" פולקנר קורא ומשחרר את הפוקימון האחרון שלו שנראה כמו ציפור גדולה, [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=10016506.gif][img]http://www.up2me.co.il/images/10016506.gif[/img][/url] "מאריפ חזרי!" היא קוראת ומחזירה את מאריפ,פידגי'וט מתחיל להילחם ולאחר זמן קצר מעלף את מאריפ.
"טוטודייל!!" אליס קוראת ומשחררת את טוטודייל שמקפץ בשמחה, "זה מזכיר לי את קרב המכון שלי,שפרליגיטור היה רק טוטודייל" וונסה אומרת בחיוך.
פידגי'וט משתמש במגוון מתקפות חזקות שטוטודייל בעזרת מהירותו מצליח להתחמק ומחלקן לא, "אס אווירי!" קורא פולקנר, "סילקון אקווה טוטודייל! קדימה!" קורתא אליס,שני הפוקימונים מתעופפים באוויר ופוגעים בעוצמה אחד בשני,לבסוף פידגי'וט פוגע בטוטודייל עם מתקפה מהירה,טוטודייל כבר מותש ופידגי'וט עומד לסיים את הקרב, "קדימה ניב קרח!" אליס צועקת בקול רם,טוטודייל מחכה לרגע הנכון ונושך את כנפו של פידג'וט ומקפיא אותה,הקרח מתפוצץ וגורם נזק מסיבי לפידג'יוט שמתעלף, "המנצחת בקרב המכון היא אליס!" קורא השופט, "טוטודייל!!" אליס צועקת בשמחה ורצה אליו ומחבקת אותו, "היית נהדר" היא אומרת לו והוא מחייך אליה,אליס משיבה אותו לפוכדור שינוח.
"עכשיו! המאמן השני! ששמו?" שואל השופט, "האריסון" אתה עונה לו, "קרב המכון של האריסון יתחיל!" קורא השופט,פולקנר מרפא את הפוקימונים שלו ומשחרר את [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=22353339.png][img]http://www.up2me.co.il/images/22353339.png[/img][/url]
אתה ניגש לזירה,אליס מגיעה אליך ולוחשת לך באוזן, "תיזהר ממתקפת ההיפנוזה של הוטהוט,המהירות של דודוריו והעוצמה של פידג'יוט" וניגשת לעמוד ליד וונסה וטוגקיס.
מה תעשה?[/COLOR]
"את מכירה אותו?" אתה שואל את לבנדר, "את נולנד? כולם מכירים אותו,הוא מוח חזית" היא משיבה לך.
אתה מרים את הפוכדור של פיקאצ'ו ושם אותו בחגורת המאמנים שלך ומחזיר את טיילו לפוכדור שלה בברכת לילה טוב.
"אני מניח שלא אפגוש את סלבי..." אתה ממלמל בביאוס ומנסה שלבנדר תשמע,היא מחייכת ומצחקקת, "אל תדאג,אתה עוד תפגוש את סלבי,סלבי מופיע רק בזמנים טובים,כנראה שעכשיו זה לא אחד כזה.."היא ממלמלת בעצב.
אתה שומע קולות ריצה מגיעים מהעצים,אתה מסיט את מבט לכיוון ורואה שזה [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=46379947.png][img]http://www.up2me.co.il/images/46379947.png[/img][/url] "שלום דיוויד" נולנד אומר ולוחץ את ידיך ומביט על לבנדר, "שלום לך" הוא אומר לה מתוך נימוס, "שלום לך" היא משיבה לו במן קידה קטנה.
"טוב דיוויד...אקווה התחיל להתמקם במערת שרידי המטאור,הם מחביאים משהו,אני מתצפת שם כבר כמה ימים ואני כל הזמן רואה חיילים באים ויוצאים משם,מחר בלילה אנחנו ניכנס לשם ונראה מה הולך" נולנד לוחש לך באוזן.
"כל ההסברים אתה תקבל מחר" הוא אומר, "מי את לבנדר?" נולנד שואל מתוך סקרנות.
מה תעשה?[/COLOR]
"וואו סילקון התפתחת לביוטפלי! ושורמיש למדת קליע זרעים! כמעט שלם! איזה יום מלא הפתעות" את אומרת בחיוך ובהתרגשות.
את פוקדת על שרומיש להשתמש בקליע זרעים ועל ביוטיפליי להתחמק,שרומיש משגרת קליע זרעם וביוטיפליי מניע את כנפיו ומתחמק במהירות! לאחר מכן הוא מתעופף מול שרומיש ומנופף בכנפיו ויוצר משב רוח שמעיף את שרומיש אחורה.
את חושבת על מה תעשי היום, "וואו ביוטיפליי!" את שומעת לפתע את קולה של לילי נושאת בדלי את ברבוץ'שמביט על ביוטיפליי ונראה שמח מאוד, "תחזירי אותו לפוכדור,המים התחילו להתלכלך" לילי אומרת ואת משיבה את ברבוץ' לפוכדור.
"תבדקי אילו מתקפות הוא למד! עכשיו הוא יהיה הרבה יותר חזק! אבל הוא חייב הרבה אימונים!" לילי אומרת בהתרגשות.
מה תעשי?[/COLOR]
"בסדר, אבל צ'ימצ'אר בא" אתה אומר לו בפנים רציניות, "הוא הושתף האמיתי שלי בכל המסע, הוא צריך לבוא" אתה מוסיף.
"איפה הבסיס?" אתה שואל את קיי, "הבסיס נמצא ביערות של העיר סנופויינט,זה רחוק מהעיר" קיי אומר.
אתה שואל את קיי על קרב המכון, "אל תדאג,המבצע מחר בערב,תילחם מחר בבוקר בקרב המכון" קיי אומר.
"אחרי קרב המכון אני אספק לך את כל המידע,בינתיים לך לישון,מחר זה יום חשוב מאוד,ותזכור,שום מילה לסוזן על המבצע הזה,הוא סודי היותר ואסור שיידעו עליו אחרת הוא ייהרס" קיי אומר.
"הכל ברור?" הוא שואל ומביט בך.
מה תעשה? [/COLOR]
-
[quote=Meganium;1202214]
[COLOR=blue]"בסדר, אבל צ'ימצ'אר בא" אתה אומר לו בפנים רציניות, "הוא הושתף האמיתי שלי בכל המסע, הוא צריך לבוא" אתה מוסיף.[/COLOR]
[COLOR=blue]"איפה הבסיס?" אתה שואל את קיי, "הבסיס נמצא ביערות של העיר סנופויינט,זה רחוק מהעיר" קיי אומר.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה שואל את קיי על קרב המכון, "אל תדאג,המבצע מחר בערב,תילחם מחר בבוקר בקרב המכון" קיי אומר.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אחרי קרב המכון אני אספק לך את כל המידע,בינתיים לך לישון,מחר זה יום חשוב מאוד,ותזכור,שום מילה לסוזן על המבצע הזה,הוא סודי היותר ואסור שיידעו עליו אחרת הוא ייהרס" קיי אומר.[/COLOR]
[COLOR=blue]"הכל ברור?" הוא שואל ומביט בך.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה? [/COLOR][/quote]
"בסדר" אומר לו ואלך לחדר שלי ושל סוזן.
אומר לה לילה טוב ואלך לישון.
-
[quote=Meganium;1202214][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"אני מוכן" אתה אומר לו בנחישות, "אני והפוקימונים שלי נצא מפה עם התג של מכון העיר פיוטר" אתה מוסיף בפנים רציניות,אתה דופק בדלת שלפתע נפתחת, אתה וצ'אד נכנסים,אתה רואה שכל שטח המכון מוקף באבנים גדולות ובאדמה קשה,אתה וצ'אד מתקדמים במן שביל שמוביל לזירת קרב גדולה, אתה מסתכל קדימה ורואה בן אדם יושב על סלע,הבחור נעמד ונראה כך [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=46118603.gif"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/46118603.gif[/IMG][/URL] "ברוכים הבאים למכון העיר פיוטר! שמי ברוק" הוא אומר בקול שנשמע כהד בכל המכון.[/COLOR]
[COLOR=red]"באתי לאתגר את מנהיג מכון פיוטר!" אתה קורא בקול נחוש ומלא ביטחון,ברוק מחייך ומצחקק מעט, "אז הגעת למקום הנכון!" הוא משיב לך ומסמן לך לעמוד בצד הזירה,אתה נעמד נחוש וברוק עומד בצד השני בעוד צ'אד יושב במושבות הצפייה.[/COLOR]
[COLOR=red]"בוא נראה אם תוכל לנצח אותי!" הוא קורא בקול וזורק פוכדור,ממנו יוצא פוקימון שנראה כמו גוש סלע בעל שתי זרועות,אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שזה [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=83766958.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/83766958.png[/IMG][/URL] ג'יודוד.[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR][/quote]
"כמה על כמה הקרב?" אני שואל אותו 'בסדר... ג'יודוד הוא מסוג אבן, משימה יחסית פשוטה עבור פוליוואג' אני חושב לעצמי "בסדר פוליוואג, אני בוחר בך!" אני קורא ומשליך את הפוכדור שלו קדימה, מוציא אותו לזירה "בסדר פוליוואג, תקוף עם היפנוזה ולאחר מכן בקרן בועות!" אני פוקד עליו.
-
[QUOTE=Meganium;1202214][COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
"את מכירה אותו?" אתה שואל את לבנדר, "את נולנד? כולם מכירים אותו,הוא מוח חזית" היא משיבה לך.
אתה מרים את הפוכדור של פיקאצ'ו ושם אותו בחגורת המאמנים שלך ומחזיר את טיילו לפוכדור שלה בברכת לילה טוב.
"אני מניח שלא אפגוש את סלבי..." אתה ממלמל בביאוס ומנסה שלבנדר תשמע,היא מחייכת ומצחקקת, "אל תדאג,אתה עוד תפגוש את סלבי,סלבי מופיע רק בזמנים טובים,כנראה שעכשיו זה לא אחד כזה.."היא ממלמלת בעצב.
אתה שומע קולות ריצה מגיעים מהעצים,אתה מסיט את מבט לכיוון ורואה שזה [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=46379947.png][img]http://www.up2me.co.il/images/46379947.png[/img][/url] "שלום דיוויד" נולנד אומר ולוחץ את ידיך ומביט על לבנדר, "שלום לך" הוא אומר לה מתוך נימוס, "שלום לך" היא משיבה לו במן קידה קטנה.
"טוב דיוויד...אקווה התחיל להתמקם במערת שרידי המטאור,הם מחביאים משהו,אני מתצפת שם כבר כמה ימים ואני כל הזמן רואה חיילים באים ויוצאים משם,מחר בלילה אנחנו ניכנס לשם ונראה מה הולך" נולנד לוחש לך באוזן.
"כל ההסברים אתה תקבל מחר" הוא אומר, "מי את לבנדר?" נולנד שואל מתוך סקרנות.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מקשיב לשיחה שלהם באוזן אחת וחושב לעצמי 'אין להם סוכנים ילדים, אז למה שהם לא יחשדו בי, בעצם?' אנימגרד את מצחי ומחייך 'זמנים טובים... כשאני אסיים עם צוות אקווה יהיה זמן טוב' אני ממשיך להעלות תמיהות 'אני אפגוש מתישהו את ה'סוכן' שאחראי על צוות מגמה? אני צריך לשאול את נולנד מי זה, הרי הוא קצין המבחן גם שלו'.
-
[QUOTE=Meganium;1202214][COLOR="Red"][U][B]
"וואו סילקון התפתחת לביוטפלי! ושורמיש למדת קליע זרעים! כמעט שלם! איזה יום מלא הפתעות" את אומרת בחיוך ובהתרגשות.
את פוקדת על שרומיש להשתמש בקליע זרעים ועל ביוטיפליי להתחמק,שרומיש משגרת קליע זרעם וביוטיפליי מניע את כנפיו ומתחמק במהירות! לאחר מכן הוא מתעופף מול שרומיש ומנופף בכנפיו ויוצר משב רוח שמעיף את שרומיש אחורה.
את חושבת על מה תעשי היום, "וואו ביוטיפליי!" את שומעת לפתע את קולה של לילי נושאת בדלי את ברבוץ'שמביט על ביוטיפליי ונראה שמח מאוד, "תחזירי אותו לפוכדור,המים התחילו להתלכלך" לילי אומרת ואת משיבה את ברבוץ' לפוכדור.
"תבדקי אילו מתקפות הוא למד! עכשיו הוא יהיה הרבה יותר חזק! אבל הוא חייב הרבה אימונים!" לילי אומרת בהתרגשות.
מה תעשי?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי" אני אומרת בחיוך ובודקת את ביוטפלי "אוקי שורמיש קליע זרעים וביוטפלי רוח להעיף אותם לשורמיש ושורמיש תעיפי אותם בעוד קליע זרעים!" אני קוראת, מנסה לאמן את שורמיש כמה שיותר בקליע זרעים ומביטה על שלושת הפוקימונים שלי והפוקדור של בורבוץ בגאווה
-
[quote=Meganium;1202214]
שניכם מביטים זה בזה בהתרגשות, "קדימה" אתה אומר ונכנסים פנימה.
המכון נראה רגיל,קירות המכון בצבע כחול,לפתע ניגש אליכם נער עם חליפה משונה ושואל אותכם, "האם באתם לאתגר את פולקנר?", אתם עונים בחיוב, "בואו אחריי" הוא מוסיף בקול קשוח,אתם מתהלכים אחריו עד שאתם מגיעים לזירת קרב בה עומד [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=2054419.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/2054419.png[/IMG][/URL] שנראה מדבר עם עוד שני אנשים נוספים.
"אדון פולקנר! שני אלו רוצים לאתגר אותך!" הוא אומר בקול חד וחזק, שני האנשים שדיברו עם האיש הולכים והוא נעמד בצד הזירה מחייך, "אז קדימה,בוא נתחיל" אומר פולקנר,שניכם עומדים על הזירה שלפתע מתחילה לעלות,אתה נופל על הרצפה מההפתעה,הזירה עולה ועולה עד שהגג מתחיל להיפתח, "מכון המעופף של העיר ויולט יהיה בקרב אווירי" פולקנר אומר בקול רציני ומביט בשניכם, "אז...מה ילחם בי ראשון?" הוא שואל בקול רגוע, אתה מביט באליס בחיוך רחב, "קדימה, לכי על זה.. אני יצפה מהקהל ואחזיק לך אצבעות!" אתה לוחש לה, "אוקיי...תודה" היא ממלמלת בלחץ ונעמדת בריבוע שמיועד למאמנים, "אני אאתגר אותך ראשון!" היא קוראת בקול נחוש, "מהו שמך?" שואל אותה פולקנר בקול מעט מלחיץ, "אליס.."היא קוראת בקול כדי שישמע, "אם כך..בואו נתחיל!" פולקנר אומר בקול רם וזורק פוכדור לאוויר,ממנו יוצא [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=22353339.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/22353339.png[/IMG][/URL] "אוקיי...קדימה מאריפ!" אליס קוראת ומשחררת את מאריפ.
"קרב המכון של אליס מתחיל כרגע! הקרב הוא שלוש על שלוש ורק למאתגר את מאמן המכון מותר להחליף פוקימונים!התחילו!" השופט אומר בקול כשלפתע [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=22581019.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/22581019.png[/IMG][/URL] מגיע מהאוויר וממנו קופצת [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=228131.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/228131.png[/IMG][/URL] "וונסה?" פולקנר עומד בקול המום, וונסה עומדת לידך עם טוגקיס ומחייכת, "שלום לך פולקנר" היא אומרת בקול רגוע ומחייכת אליו, "אני לא הייתי מפספסת את קרב המכון הראשון שלך" היא ממלמלת.
הקרב מתחיל,מאריפ משתמשת בטכניקה של הגנת הכותנה וכדור אלקטרו,הוטהוט מראה מהירות אך מאריפ חזקה יותר ומחסלת אותו עם כדור אלקטרו שמעיף אותו על הקרקע,מאריפ די עייפה מהקרב ואליס מחזירה אותה.
"יפה מאוד" פולקנר משבח את אליס ומשחרר פוקימון נוסף,פוקימון העומד על שתי רגליים ובעל שלוש ראשים ובכל ראש מקור ארוך וחד,אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שזה [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=5212296.gif"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/5212296.gif[/IMG][/URL] דודוריו.
"ג'ירפרינג! אני זקוקה לך!" אליס קוראת ומשחררת את ג'ירפרינג.
"דודוריו! ניקור מקדחה!" קורא פולקנר,דודוריו מהיר מאוד ומצליח לפגוע בג'ירפרינג בעוצמה, "ג'ירפרינג אל תוותר! קרן על חושית!" היא מוסיפה,ג'ירפרינג משחרר קרן על חושית שמפספסת את דודוריו.
ג'ירפרינג מראה מיומנות רבה וגם דודוריו והקרב נגמר כששניהם מתעלפים.
"אוקי...הגיע הזמן לפוקימון האחרון שלי! פידג'יוט!" פולקנר קורא ומשחרר את הפוקימון האחרון שלו שנראה כמו ציפור גדולה, [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=10016506.gif"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/10016506.gif[/IMG][/URL] "מאריפ חזרי!" היא קוראת ומחזירה את מאריפ,פידגי'וט מתחיל להילחם ולאחר זמן קצר מעלף את מאריפ.
"טוטודייל!!" אליס קוראת ומשחררת את טוטודייל שמקפץ בשמחה, "זה מזכיר לי את קרב המכון שלי,שפרליגיטור היה רק טוטודייל" וונסה אומרת בחיוך.
פידגי'וט משתמש במגוון מתקפות חזקות שטוטודייל בעזרת מהירותו מצליח להתחמק ומחלקן לא, "אס אווירי!" קורא פולקנר, "סילקון אקווה טוטודייל! קדימה!" קורתא אליס,שני הפוקימונים מתעופפים באוויר ופוגעים בעוצמה אחד בשני,לבסוף פידגי'וט פוגע בטוטודייל עם מתקפה מהירה,טוטודייל כבר מותש ופידגי'וט עומד לסיים את הקרב, "קדימה ניב קרח!" אליס צועקת בקול רם,טוטודייל מחכה לרגע הנכון ונושך את כנפו של פידג'וט ומקפיא אותה,הקרח מתפוצץ וגורם נזק מסיבי לפידג'יוט שמתעלף, "המנצחת בקרב המכון היא אליס!" קורא השופט, "טוטודייל!!" אליס צועקת בשמחה ורצה אליו ומחבקת אותו, "היית נהדר" היא אומרת לו והוא מחייך אליה,אליס משיבה אותו לפוכדור שינוח.
"עכשיו! המאמן השני! ששמו?" שואל השופט, "האריסון" אתה עונה לו, "קרב המכון של האריסון יתחיל!" קורא השופט,פולקנר מרפא את הפוקימונים שלו ומשחרר את [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=22353339.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/22353339.png[/IMG][/URL]
אתה ניגש לזירה,אליס מגיעה אליך ולוחשת לך באוזן, "תיזהר ממתקפת ההיפנוזה של הוטהוט,המהירות של דודוריו והעוצמה של פידג'יוט" וניגשת לעמוד ליד וונסה וטוגקיס.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Blue][/COLOR][/quote]
ohh my f**king god אתה לא רציני... איזה ארוך זה!!!
תגיד הזירה נראת כמו בסדרה כי יש לי תמונה שלה ואני רוצה להיעזר בזה.. אתה יודע שתמיד אני נעזר בזירה!
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אל תדאגי, יש לי איך להתמודד עם זה.. " אלחש לך בשקט.. אצא קדימה, אנשום נשימה עמוקה ואצעק לו מן הצד השני "בוא נתחיל!".
אביט בהוטהוט ואומר אוקיי "הוא משתמש גם במתקפות אל חושיות אז.." ואז מיד אוציא את ספינרק החוצה.
אחייך עליו מלא רוגע ובטחון ואומר "ספינרק זכור מה שלמדנו.. אבל לעכשיו, השתמש בעוקץ רעל, השקעה בזמה מאמץ והתקדם עליו בניתורים כשתיהיה מספיק קרוב נסה עלוקת חיים!"
-
"כמה על כמה הקרב?" אתה שואל את ברוק, "הקרב הוא שלוש על שלוש" עונה לך ברוק,
"בסדר פוליוואג, אני בוחר בך!" אתה קורא ומשחרר את פוליוואג שנעמד מוכן.
אתה פוקד על פוליוואג להשתמש בהיפנוזה,עיניו של פוליוואג הופכות לסגולות ולאט לאט גם עיניו של ג'יודוד, "ג'יודוד תנסה להילחם בזה! גילגול!" ברוק צועק, ג'יודוד מתחיל להתגלגל במעגלים,פוליוואג משגר קרן בועות שמתפוצצות על ג'יודוד וגורמות לו נזק משמעותי, "אוקיי ג'יודוד עכשיו גילגול! ולאחר מכן זריקת סלעים!" ברוק פוקד על ג'יודוד שמתחיל להתגלגל במהירותת לכיוון פוליוואג.
מה תעשה?[/COLOR]
"אל תדאגי, יש לי איך להתמודד עם זה.. " אתה משיב לאליס, "בוא נתחיל!" אתה צועק לכיון פולקנר.
אתה מביט בהוטהוט וחושב על סוג המתקפות שלו ומחליט לשחרר את ספינרק.
אתה אומר לספינרק לזכור מה שלמדתם,הוא מסתובב אליך ומהנהן בחיוב.
"הקרב של האריסון יתחיל כעת! הקרב יהיה שלוש על שלוש בעוד שרק למאמן מותר להחליף פוקימונים,התחל!!" קורא השופט.
אתה פוקד על ספינרק להשתמש בעוקצי רעל ותוך כדי לנתר לכיוון הוטהוט, "הוטהוט בילבול! תסיט את עוקצי הרעל!" פולקנר אומר,עיניו של הוטהוט מתחילות לזהור בכחול ועוקצי הרעל זזים הצידה ולא פוגעים בו,ספינרק מתחיל להתקרב להוטהוט,כשספינרק קרוב פולקנר מתחיל לחייך, "קול הד!" פולקנר מוסיף והוטהוט מתחיל לשחרר מפיו גלי קול מעצבנים שמציקים לספינרק, "אם משתמשים במתקפת קול הד בכל תור הנזק שלה מתחזק.." וונסה ממלמלת ואליס צופה בקרב בסקרנות.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה מתחיל לתהות לעצמיך כל מיני דברים בראשך, נולנד פונה אליך, "עוד דבר חשוב,אם זה חשוב לך תוכל לקחת פוקימון אחד,זה מאוד מסוכן ואני לא חושב שזה כדאי,אבל בחירה שלך" נולנד אומר לך ומניח את ידיו על כתפיך, "מחר אנחנו ניפגש פה ביער,נתאמן לקראת המבצע ונכין אותך,כדאי שתלך לישון, צריך עזרה בלהגיע לעיר?" נולנד שואל בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR]
את בודקת את ההתקפות החדשות של ביוטיפליי, "ביוטיפליי יודע מתקפת רוח ומתקפת שאיבה" אומרת הפוקידע ונכבית.
"טוב זאת בערך התקפה טובה.. אם תתאמני מאוד טוב על שתי המתקפות האלו ביוטיפליי יתחזק ויוכל ללמוד רוח כסופה וקרן סולארית! הוא רק בתחילת הדרך!" לילי אומרת בחיוך.
שרומיש משתמשת בקליע זרעים וביוטפליי מסיט את הזרעים ממנו בעזרת כנפיו החדשות והגדולות,שרומיש יורה זרעים נוספים שמועפים על ידי ביוטיפליי.
לפתע את רואה שקיבלת שיחה מהפוקידע ושזאת ג'קלין!
מה תעשי?[/COLOR]
אתה עונה לו בחיוב,קיי מחייך חיוך קטן, "עוד משהו שאתה צריך לדעת..צוות גלאקטיק מאוד קפדניים,אם תראה סימן שיחשיד אותך הם לא יעזבו אותך לשניה עד שתוכיח להם שהכל בסדר,צריך לשמור על קור רוח לכל אורך המבצע,עד שנגיע לדבר אותו הם מחביאים" קיי מסביר בקול שקט, "תפגוש אותי פה מחר בשעה 12:30,נתכונן למבצע" קיי אומר, "לילה טוב" הוא מוסיף ומתחיל לצעוד לתוך שער אורבורג.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1202528][COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
אתה מתחיל לתהות לעצמיך כל מיני דברים בראשך, נולנד פונה אליך, "עוד דבר חשוב,אם זה חשוב לך תוכל לקחת פוקימון אחד,זה מאוד מסוכן ואני לא חושב שזה כדאי,אבל בחירה שלך" נולנד אומר לך ומניח את ידיו על כתפיך, "מחר אנחנו ניפגש פה ביער,נתאמן לקראת המבצע ונכין אותך,כדאי שתלך לישון, צריך עזרה בלהגיע לעיר?" נולנד שואל בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מודה לו "כן, תודה. ואתה מתכוון לקחת פוקימון מאלו שנציל? אם זה מסוכן ולא כדאי, אשתדל שלא". אני אומר לו ופונה ללבנדר "תודה רבה לך" אני אומר לה "להתראות".
-
[QUOTE=Meganium;1202528][COLOR="Red"][U][B]
את בודקת את ההתקפות החדשות של ביוטיפליי, "ביוטיפליי יודע מתקפת רוח ומתקפת שאיבה" אומרת הפוקידע ונכבית.
"טוב זאת בערך התקפה טובה.. אם תתאמני מאוד טוב על שתי המתקפות האלו ביוטיפליי יתחזק ויוכל ללמוד רוח כסופה וקרן סולארית! הוא רק בתחילת הדרך!" לילי אומרת בחיוך.
שרומיש משתמשת בקליע זרעים וביוטפליי מסיט את הזרעים ממנו בעזרת כנפיו החדשות והגדולות,שרומיש יורה זרעים נוספים שמועפים על ידי ביוטיפליי.
לפתע את רואה שקיבלת שיחה מהפוקידע ושזאת ג'קלין!
מה תעשי?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"לילי חכי שנייה.. אה... התקשרה אלי.. אמא שלי! ביוטפלי ושורמיש קרב חופשי תתקפו במה שאתם רוצים אבל שורמיש תקפידי על קליע זרעים ואגרוף שאיבה וביוטפלי על מתקפת רוח ומתקפת שאיבה" אני אומרת והולכת לצד, נשנעת על עץ (אם יש שם) ואומרת בקול חלש לאחר שאני מאשרת תשיחה, "ג'קלין? "
-
[quote=Meganium;1202528][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"כמה על כמה הקרב?" אתה שואל את ברוק, "הקרב הוא שלוש על שלוש" עונה לך ברוק,[/COLOR]
[COLOR=red]"בסדר פוליוואג, אני בוחר בך!" אתה קורא ומשחרר את פוליוואג שנעמד מוכן.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה פוקד על פוליוואג להשתמש בהיפנוזה,עיניו של פוליוואג הופכות לסגולות ולאט לאט גם עיניו של ג'יודוד, "ג'יודוד תנסה להילחם בזה! גילגול!" ברוק צועק, ג'יודוד מתחיל להתגלגל במעגלים,פוליוואג משגר קרן בועות שמתפוצצות על ג'יודוד וגורמות לו נזק משמעותי, "אוקיי ג'יודוד עכשיו גילגול! ולאחר מכן זריקת סלעים!" ברוק פוקד על ג'יודוד שמתחיל להתגלגל במהירותת לכיוון פוליוואג.[/COLOR]
[/quote]
"מהר פוליוואג, השתמש באקדח מים על הזירה בקו ישיר לעברו, גרום לה להירטב וגרום לו להחליק! עשה זאת תוך כדי שאתה זז כדי להתחמק מההתקפות שלו, ולאחר מכן קפוץ באוויר עם אקדח המים ופגע בו מלמעלה עם קרן בועות!" אני פוקד עליו.
-
"מהר פוליוואג, השתמש באקדח מים על הזירה בקו ישיר לעברו, גרום לה להירטב וגרום לו להחליק! עשה זאת תוך כדי שאתה זז כדי להתחמק מההתקפות שלו" את הפוקד על פוליוואג.
ג'יודוד מתגלגל לכיוון פוליוואג שמתיז בעזרת אקדח המים מים על הרצפה וגורם לג'יודוד להחליק ולהתנגש בסלע, "לא כל כך מהר! קדימה זריקת אבנים!" ברוק משיב במהירות וג'יודוד מתחיל לאסוף אבנים מהרצפה ולזרוק אותן לעבר פוליוואג,פוליוואג מנתר וקופץ ומצליח להתחמק מהאבנים שנזרקות לעברו, "עכשיו גילגול!" ברוק מוסיף,פוליוואג מתכונן וקופץ כשג'יודוד מתקרב אליו, "למעלה!" ברוק אומר בקול שמח וג'יודוד מפתיע את פוליוואג ופוגע בו בגילגול עוצמתי.
פוליוואג עובר למהלך השני,הוא משגר אקדח מים לרצפה ועולה לאוויר ומשם הוא משגר קרן בועות מהירה שמגיעה לג'יודוד שמצליח להסתתר מאחורי סלע ולהדוף את המתקפה.
עכשיו תשתמש ברעידה!" ברוק אומר וג'יודוד מתחיל להכות בעוצמה בקרקע,רעידות נובעות מכך ופוגעות בפוליוואג.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיווד-[/B][/U]
"כן, תודה. ואתה מתכוון לקחת פוקימון מאלו שנציל? אם זה מסוכן ולא כדאי, אשתדל שלא" אתה שואל את נולנד.
"פוקימון שנציל? אנחנו לא יודעים מה מסתתר שם,נצטרך לחקור את זה מקרוב כשנגיע,בינתיים,בוא נצא מכאן" נולנד אומר במהירות ונפרד מלבנדר.
"תודה רבה לך" אתה אומר לה בחיוך, "להתראות" אתה מסיף, לבנדר מחייכת אליך חיוך שקט ורגוע, "להתראות,דיוויד,אני בטוחה שדרכינו ייפגשו שוב" היא אומרת בקול שקט ומסתורי ואתה ונולנד מתחילים להתרחק מקרחת היער.
"תיצמד אליי,פוקימונים יכולים לקלוט אותנו" נולנד לוחש ואתה עוקב אחריו.
כעבור 20 דקות אתה יוצאים מיער פטלבורג,אתה רואה אגם ולידו חנות פירות,מאחוריהם אתה קולט בניינים, "מולך עומדת העיר רוסטרובו" נולנד אומר בקול מסופק ומביט על העיר.
"השעה כבר מאוחרת,אני מציע שתלך לישון,תלך למרכז הפוקימונים ותפנה לאחות ג'וי,תגיד לה שאתה דיוויד,שמרתי לך חדר" נולנד אומר בקריצה, "מחר נתחיל את האימונים האמיתים למבצע" נולנד מוסיף בקול מעט קר.
מה תעשה?[/COLOR]
"לילי חכי שנייה.. אה... התקשרה אלי.. אמא שלי!" אתה אומרת לה בקול מעט לחוץ ואומרת לשרומיש ולביוטיפליי להמשיך להילחם.
את פונה לצד,את נמצאת בתוך עיר ולכן אין הרבה עצים.
את עונה לשיחה, "היי" את אומרת, "ג'קלין?" את מוסיפה.
"שלום לך נוקו,מה שלומך?" ג'קלין שואלת בקול נחמד.
"תקשיבי,אני מצטערת שזה מגיע בהפתעה,אבל המשימה הראשונה שלך מתחילה היום בלילה..אין חצי שעה אני אגיע לעיר רוסטרובו,תחכי לי ליד מרכז הפוקימונים ואני אדווח לך הכל,שום מילה לאף אחד!" גקלין אומרת ומנתקת במהירות.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1202596][COLOR="Red"][U][B][COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
"לילי חכי שנייה.. אה... התקשרה אלי.. אמא שלי!" אתה אומרת לה בקול מעט לחוץ ואומרת לשרומיש ולביוטיפליי להמשיך להילחם.
את פונה לצד,את נמצאת בתוך עיר ולכן אין הרבה עצים.
את עונה לשיחה, "היי" את אומרת, "ג'קלין?" את מוסיפה.
"שלום לך נוקו,מה שלומך?" ג'קלין שואלת בקול נחמד.
"תקשיבי,אני מצטערת שזה מגיע בהפתעה,אבל המשימה הראשונה שלך מתחילה היום בלילה..אין חצי שעה אני אגיע לעיר רוסטרובו,תחכי לי ליד מרכז הפוקימונים ואני אדווח לך הכל,שום מילה לאף אחד!" גקלין אומרת ומנתקת במהירות.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
תוך לא אין
~~~~
"אוקי.." אני אומרת ומנתקת, "תשמעי לילי אני חייבת ללכת עוד מעט יש לי מפגש משפחתי ואסור לי לאחר אז נוכל ארוחת בוקר נסיים תקרב ואני יוסיף תמספר שלך ונדבר אחר כך" אני קוראת אליה בחיוך, ובודקת את מצב הקרב ,
-
[QUOTE=Meganium;1201333][SIZE="4"][COLOR="Black"][COLOR="DarkRed"][U][B]נל-[/B][/U]
"אתם מתכוונים שלקחתם עוד הרבה ילדים כמוני כדי שיעזרו לכם לנצח את צוות פלזמה?" את שואלת את ניקולס.
"לא.. את היחידה,את נבחרת לפרויקט הזה,יהיו גורמים שיעזרו לך אבל בכללי את היחידה..אני חושב.." ניקוסל אומר בהרהור.
"נו, מה המשימה, ניקולס?" את שואלת אותו בעודך חושבת בהתרגשות על המשימה הראשונה שלך.
לפני כמה ימים הייתי במערת החשמל,מערה שנמצאת דיי רחוק מכאן,השם שלה הוא מערת החשמל בגלל שזרמים חשמליים עוברים בלסעים ומאפשרים להם לעוף,אז בכל מקרה.. נכנסתי לשם וראיתי כמה חיילים מתגנבים למקום נסתר,החלטתי לעקוב אחריהם עד שהגעתי למן מערה תת קרקעית,הסתתרתי וניסיתי לחקור אותה,הייתה שמירה כבדה של חיילי צוות פלזמה,הם מפטרלים באזור ולא נותנים להיכנס,הם מסתירים שם משהו.. אנחנו צריכים לבדוק מה זה! אנחנו נפרוץ לשם מחר בלילה! מה את אומרת?" ניקולס שואל ומסתכל עלייך.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"נשמע טוב!" אומר לניקולס בשמחה ואחייך. "אבל הם הם לא יוכלו לתפוס אותנו? הרי הם לא ישאירו את המערה בלי השגחה... נכון?" אשאל את ניקולס במעט חשש.
-
[quote=Meganium;1202596][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"מהר פוליוואג, השתמש באקדח מים על הזירה בקו ישיר לעברו, גרום לה להירטב וגרום לו להחליק! עשה זאת תוך כדי שאתה זז כדי להתחמק מההתקפות שלו" את הפוקד על פוליוואג.[/COLOR]
[COLOR=red]ג'יודוד מתגלגל לכיוון פוליוואג שמתיז בעזרת אקדח המים מים על הרצפה וגורם לג'יודוד להחליק ולהתנגש בסלע, "לא כל כך מהר! קדימה זריקת אבנים!" ברוק משיב במהירות וג'יודוד מתחיל לאסוף אבנים מהרצפה ולזרוק אותן לעבר פוליוואג,פוליוואג מנתר וקופץ ומצליח להתחמק מהאבנים שנזרקות לעברו, "עכשיו גילגול!" ברוק מוסיף,פוליוואג מתכונן וקופץ כשג'יודוד מתקרב אליו, "למעלה!" ברוק אומר בקול שמח וג'יודוד מפתיע את פוליוואג ופוגע בו בגילגול עוצמתי.[/COLOR]
[COLOR=red]פוליוואג עובר למהלך השני,הוא משגר אקדח מים לרצפה ועולה לאוויר ומשם הוא משגר קרן בועות מהירה שמגיעה לג'יודוד שמצליח להסתתר מאחורי סלע ולהדוף את המתקפה.[/COLOR]
[COLOR=red]עכשיו תשתמש ברעידה!" ברוק אומר וג'יודוד מתחיל להכות בעוצמה בקרקע,רעידות נובעות מכך ופוגעות בפוליוואג.[/COLOR]
[/quote]
"פוליוואג השתמש בסטירה כפולה על הקרקע, תגרום לאבנים לעלות לאוויר! ואז תירה אקדח מים ותעיף את האבנים במהירות לעברו, ותרוץ לעברו תוך כדי! תמשיך לירות אקדחי מים, תוך כדי שאתה מקיף אותו במעגלים, אל תיתן לו להשתמש יותר ברעידה עוד במתקפות נוספות! קדימה!" אני פוקד עליו.
-
[quote=Meganium;1202528]
"אל תדאגי, יש לי איך להתמודד עם זה.. " אתה משיב לאליס, "בוא נתחיל!" אתה צועק לכיון פולקנר.
אתה מביט בהוטהוט וחושב על סוג המתקפות שלו ומחליט לשחרר את ספינרק.
אתה אומר לספינרק לזכור מה שלמדתם,הוא מסתובב אליך ומהנהן בחיוב.
"הקרב של האריסון יתחיל כעת! הקרב יהיה שלוש על שלוש בעוד שרק למאמן מותר להחליף פוקימונים,התחל!!" קורא השופט.
אתה פוקד על ספינרק להשתמש בעוקצי רעל ותוך כדי לנתר לכיוון הוטהוט, "הוטהוט בילבול! תסיט את עוקצי הרעל!" פולקנר אומר,עיניו של הוטהוט מתחילות לזהור בכחול ועוקצי הרעל זזים הצידה ולא פוגעים בו,ספינרק מתחיל להתקרב להוטהוט,כשספינרק קרוב פולקנר מתחיל לחייך, "קול הד!" פולקנר מוסיף והוטהוט מתחיל לשחרר מפיו גלי קול מעצבנים שמציקים לספינרק, "אם משתמשים במתקפת קול הד בכל תור הנזק שלה מתחזק.." וונסה ממלמלת ואליס צופה בקרב בסקרנות.
מה תעשה?[/COLOR]
'לעזלל.. איך נפלתי בזה?!' אחשוב ואכעס על עצמי, אחשוב ואומר "ספינרק קדימה אני לא מוותר עליך, עוד ניתור אחד ואז עלוקת חיים!"
לאחר מכן אומר בנחישות "ספינרק נתר מעליו, ברגע שתיהיו בדיוק מעליו, השתמש בירי חוטים.. סלסל אותו מסביב הוט-הוט ובבת אחת הדק, בצע היפוך והטל אותו ברצפה, ולאחר מכן עוד עלוקת חיים!"
-
"מהר פוליוואג, השתמש באקדח מים על הזירה בקו ישיר לעברו, גרום לה להירטב וגרום לו להחליק! עשה זאת תוך כדי שאתה זז כדי להתחמק מההתקפות שלו, ולאחר מכן קפוץ באוויר עם אקדח המים ופגע בו מלמעלה עם קרן בועות!" אתה פוקד על פוליוואג.
פוליוואג מנסה להתרכז ולשגר אקדח מים שיפריע לג'יודוד שמבחין בכך ומגביר את עוצמת הרעידות,פוליוואג משגר אקדח מים שמפספס את המטרה ופוגע באבן גדולה ומרטיב אותה,פוליוואג מנתר וקופץ לאוויר ויורה קרן בועות שפוגעת בג'יודוד בעוצמה חזקה שכמעט מעלפת אותו.
"ג'יודוד הישאר חזק! השתמש בשבירת לבנים!" ברוק ממהר לומר לג'יודוד.
מה תעשה?[/COLOR]
'לעזלל.. איך נפלתי בזה?!' אתה חושב בכעס וממהר לפקוד על ספינרק את המהלך הבא, "ספינרק קדימה אני לא מוותר עליך, עוד ניתור אחד ואז עלוקת חיים!".
ספינרק מתאמץ מאוד,הקול של הוטהוט מתגבר,ספינרק לוקח סיכון וקופץ עם אחרונה ומצליח לנשוך את הוטהוט ליד כנפו הימנית! "הוטהוט!" הוטהוט קורא בכאב, ספינרק משחרר את האחיזה ונראה שהוא מרגיש יותר טוב.
ספינרק ממהר לקפוץ מעל הוטהוט,הקפיצה לא יוצאת כל כך טוב בגלל הנזק ממתקפת הקול אך מספיקה בשביל לאפשר לספינרק לשחרר חוט ולכבול את הוטהוט סביבו.
ספינרק מתעפך ומטיח את הוטהוט על הרצפה, "לא!" קורא פולקנר במעט חשש.
"הוטוט בילבול! תטיר את החוטים ממך!" פולקנר מוסיף,עיניו של הוטהו מתחילות לזהור והחוטים סביבו מתחילים לזוז עד שיוצאים מטווח גופו.
"עכשיו היפנוזה!" פולקנר קורא ומחייך והוטהוט ממקד את מבטו בספינרק.
מה תעשה?[/COLOR]
את מאשרת את דבריה של ג'קלין ומנתקת,את חוזרת ללילי ולפוקימונים שלך שהפסיקו להילחם.
"אין בעיה,אני אשמור לך את המספר שלי" לילי אומרת בחיוך ושומרת בפוקידע שלך את המספר שלה.
"את רוצה לקנות לפוקימונים לאכול? אני חושבת שנשאר לשנינו פופינים בפוקיבלוק שלנו" לילי אומרת בקול שקט.
את מסתכלת על ביוטיפליי שמעופף לו באוויר ונראה נהנה מהצורה החדשה שלו בעוד שרומיש וטריקו צופים בו.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][U][B]נל-[/B][/U]
"נשמע טוב!" את אומרת בחיוך, "אבל הם הם לא יוכלו לתפוס אותנו? הרי הם לא ישאירו את המערה בלי השגחה... נכון?" את שואלת אותו במעט חשש, "אל תדאגי,אני אעבור איתך היום על כל המבצע,אני אסביר איך ניכנס ואיך נצא,אבל את חייבת להיות ממוקדת! טעות אחת קטנה וחושפים אותנו!" ניקולס מסביר בקול רציני.
"בואי בינתיים נמשיך,השעה כעת היא 12:30, תזכרי שבשעה 14:00 אנחנו מתחיל לתרגל עת המבצע" ניקולס אומר ומחייך, "אל תהיה לחוצה...המקום שאנחנו נלך אליו יהיה מאוד מלחיץ ומפחיד אבל אני מאמין שנוכל לפחות להיכנס לשם" ניקולס אומר וקורץ לך.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1202528]
[COLOR=blue]אתה עונה לו בחיוב,קיי מחייך חיוך קטן, "עוד משהו שאתה צריך לדעת..צוות גלאקטיק מאוד קפדניים,אם תראה סימן שיחשיד אותך הם לא יעזבו אותך לשניה עד שתוכיח להם שהכל בסדר,צריך לשמור על קור רוח לכל אורך המבצע,עד שנגיע לדבר אותו הם מחביאים" קיי מסביר בקול שקט, "תפגוש אותי פה מחר בשעה 12:30,נתכונן למבצע" קיי אומר, "לילה טוב" הוא מוסיף ומתחיל לצעוד לתוך שער אורבורג.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אלך אל סוזן.
"לילה טוב" אומר לה ואלך מיד לישון.
-
[quote=Meganium;1203810][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"מהר פוליוואג, השתמש באקדח מים על הזירה בקו ישיר לעברו, גרום לה להירטב וגרום לו להחליק! עשה זאת תוך כדי שאתה זז כדי להתחמק מההתקפות שלו, ולאחר מכן קפוץ באוויר עם אקדח המים ופגע בו מלמעלה עם קרן בועות!" אתה פוקד על פוליוואג.[/COLOR]
[COLOR=red]פוליוואג מנסה להתרכז ולשגר אקדח מים שיפריע לג'יודוד שמבחין בכך ומגביר את עוצמת הרעידות,פוליוואג משגר אקדח מים שמפספס את המטרה ופוגע באבן גדולה ומרטיב אותה,פוליוואג מנתר וקופץ לאוויר ויורה קרן בועות שפוגעת בג'יודוד בעוצמה חזקה שכמעט מעלפת אותו.[/COLOR]
[COLOR=red]"ג'יודוד הישאר חזק! השתמש בשבירת לבנים!" ברוק ממהר לומר לג'יודוד.[/COLOR]
[/quote]
"תיזהר פוליוואג, שבירת לבנים זו מתקפה פיזית וחזקה למדי, אבל זה אומר שהוא יתקרב אלייך בשביל לתקוף, וזאת אומרת שהוא יהיה חשוף למתקפה פנים אל פנים! שלח מתקפת היפנוזה כדי לנסות ולהפנט אותו, ואז שהוא קרוב אלייך התחל לתקוף עם אקדח מים תוך כדי שאתה מסתובב במקום, צור מערבולת שתבלום אותו! קדימה!" אני פוקד עליו.
-
[quote=Meganium;1203810]
'לעזלל.. איך נפלתי בזה?!' אתה חושב בכעס וממהר לפקוד על ספינרק את המהלך הבא, "ספינרק קדימה אני לא מוותר עליך, עוד ניתור אחד ואז עלוקת חיים!".
ספינרק מתאמץ מאוד,הקול של הוטהוט מתגבר,ספינרק לוקח סיכון וקופץ עם אחרונה ומצליח לנשוך את הוטהוט ליד כנפו הימנית! "הוטהוט!" הוטהוט קורא בכאב, ספינרק משחרר את האחיזה ונראה שהוא מרגיש יותר טוב.
ספינרק ממהר לקפוץ מעל הוטהוט,הקפיצה לא יוצאת כל כך טוב בגלל הנזק ממתקפת הקול אך מספיקה בשביל לאפשר לספינרק לשחרר חוט ולכבול את הוטהוט סביבו.
ספינרק מתעפך ומטיח את הוטהוט על הרצפה, "לא!" קורא פולקנר במעט חשש.
"הוטוט בילבול! תטיר את החוטים ממך!" פולקנר מוסיף,עיניו של הוטהו מתחילות לזהור והחוטים סביבו מתחילים לזוז עד שיוצאים מטווח גופו.
"עכשיו היפנוזה!" פולקנר קורא ומחייך והוטהוט ממקד את מבטו בספינרק.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkRed][/COLOR][/quote]
יש.. הפלתי אותו.. אתה יודע שמבט מפחיד ספינרק עושה עם הפרצוף הזה שעל הגב שלו.. חכיתי לזה אחריי שאליס הזהירה אותי! :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'מעולה.. עכשיו נפתרנו מהמתקפה הזאת' אחשוב בערמומיות. ואז אדריך אותו בזריזות "ספינרק מהר עצום את עינייך עמוד על זוג רגיל הדמיון עם הגב לכיוון הוטהוט והשתשמש במבט מפחיד!"
אביט היטב בהוטהוט ואוסיף "עד שלא אומר לך ספינרק על תפקח את עינייך.. סמוך עליי!" אתרכז בהוטהוט במטרה לראות מתי הוא מאבד ריכוז ונבהל בגלל המבט המפחיד.
ואז ביהירות והתלהבות אומר "עכשיו ספינרק, עוקץ רעל בכל הכוח!!!"
-
אתה פוקד על פוליוואג להשתמש בהיפנוזה,עיניו של פוליוואג מתחילות לזהור ולאט לאט גם עיניו של ג'יודוד.
ג'יודוד חודל מלתקוף ושוקע בשינה עמוקה.
"ג'יודוד לא!" ברוק קורא בחשש.
פוליוואג תוקף באקדח מים ומתחיל להסתובב,אקדח המים פוגע בג'יודוד ומעלף אותו על המקום.
"כל הכבוד ג'יודוד זה היה נהדר" ברוק אומר ומחזיר אותו לפוכדור.
"עכשיו..סודוודו!" ברוק קורא ומשחרר מהפוכדור שלו את הפוקימון הבא שלו.
"סודווודו!" קורא הפוקימון בקול נמרץ,הפוקימון נראה כמו עץ בעל שתי ידי ענף, אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שזה אכן סודווודו [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=46968736.png][img]http://www.up2me.co.il/images/46968736.png[/img][/url]
מה תעשה?[/COLOR]
'מעולה.. עכשיו נפתרנו מהמתקפה הזאת' אתה חושב בערמומיות.
"ספינרק מהר עצום את עינייך עמוד על זוג רגיל הדמיון עם הגב לכיוון הוטהוט והשתשמש במבט מפחיד!" אתה פוקד על ספינרק.
ספינרק עוצם את עיניו ומרים את גפלג גופו האחורי,הקווים השחורים שעל גופו מתחילים לזהור ונראים כמו פרצוף מפחיד,עיניו של הוטהוט לא זזות ממקומן ולא נראה שזה מזיק לו.
לאחר כמה זמן הוטהוט מפסיק את ההיפנוזה, "ניקור!" פוקד עליו פולקנר,הוטהוט מתחיל להתעופף לכיון ספינרק שעוצם את עיניו,אתה פוקד עליו לפקוח את עיניו, "עכשיו ספינרק, עוקץ רעל בכל הכוח!!!" אתה פוקד עליו.
מקורו של הוטהוט מתחיל לזהור בעוד ספינרק יורה חיצי רעל שפוגעים בהוטהוט פגיעה ישירה,הוטהוט לא מוותר ומגיע לספינרק ומנקר אותו,הפוקימונים מתנגשים, "הוטהוט!" קורא הפוקימון ונראה שהוא הורעל מחיצי הרעל של ספינרק! הוטהוט נופל על הרצפה ומתעלף בעוד ספינרק נראה מותש מהפגיעה האחרונה אבל ממשיך לעמוד.
"הוטהוט מעולף!" קורא השופט ופולקנר משיב את הוטהוט לפוכדור.
"עכשיו..דודוריו! קדימה!" קורא פולקנר ומשחרר את דודוריו [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=1006004.png][img]http://www.up2me.co.il/images/1006004.png[/img][/url] "דודוריו!!" צועקים שלושת הראשים, "עכשיו נראה מה תעשה" פולקנר עומד ומחייך.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים ונכנס לחדר שלך.
"בדיוק התכוונתי ללכת לישון,לילה טוב" סוזן אומרת לך ומחייכת, "ממש הצלחנו היום.. אני מאוד גאה במה שעשינו" היא ממלמלת כשהיא נכנסת לישון, "לילה טוב" אתה משיב לה ושניכם נרדמים אחרי זמן קצר.
למחרת בבוקר אתה מתעורר ורואה את סוזן כבר ערה והיא נראית מתרגשת, "היום אנחנו מקבלים פוקימונים קדמוניים! תתארגן!" קוראת סוזן בחיוך תוך כדי שהיא מסדרת את התיק שלה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1204516]
'מעולה.. עכשיו נפתרנו מהמתקפה הזאת' אתה חושב בערמומיות.
"ספינרק מהר עצום את עינייך עמוד על זוג רגיל הדמיון עם הגב לכיוון הוטהוט והשתשמש במבט מפחיד!" אתה פוקד על ספינרק.
ספינרק עוצם את עיניו ומרים את גפלג גופו האחורי,הקווים השחורים שעל גופו מתחילים לזהור ונראים כמו פרצוף מפחיד,עיניו של הוטהוט לא זזות ממקומן ולא נראה שזה מזיק לו.
לאחר כמה זמן הוטהוט מפסיק את ההיפנוזה, "ניקור!" פוקד עליו פולקנר,הוטהוט מתחיל להתעופף לכיון ספינרק שעוצם את עיניו,אתה פוקד עליו לפקוח את עיניו, "עכשיו ספינרק, עוקץ רעל בכל הכוח!!!" אתה פוקד עליו.
מקורו של הוטהוט מתחיל לזהור בעוד ספינרק יורה חיצי רעל שפוגעים בהוטהוט פגיעה ישירה,הוטהוט לא מוותר ומגיע לספינרק ומנקר אותו,הפוקימונים מתנגשים, "הוטהוט!" קורא הפוקימון ונראה שהוא הורעל מחיצי הרעל של ספינרק! הוטהוט נופל על הרצפה ומתעלף בעוד ספינרק נראה מותש מהפגיעה האחרונה אבל ממשיך לעמוד.
"הוטהוט מעולף!" קורא השופט ופולקנר משיב את הוטהוט לפוכדור.
"עכשיו..דודוריו! קדימה!" קורא פולקנר ומשחרר את דודוריו [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=1006004.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/1006004.png[/IMG][/URL] "דודוריו!!" צועקים שלושת הראשים, "עכשיו נראה מה תעשה" פולקנר עומד ומחייך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"ספינרק קדימה אנחנו לא מוותרים ככל שהם גדולים יותר הם נופלים מהר יותר!" אומר ואקרוץ לו.
ואז אדריך אותו "חכה שהתקרב, ואז יירת את רגליו וסבך אותך עם ירי חוטים, שהו התעסק להתיר אותו פעל בזריזות ונתר עליו ואז נסה לשמור את עצמך למעלה!"
אביט בתקווה שספינרק יחזיק מעמד ויצליח, ואחשוב במתיחות על איך לעזור לו ואומר בהברקה "אוקיי ספינרק השתמש בירי חוטים וצור לאסו עבה ודביק סביב צוורם של שלושת הראשים של דודריו!"
-
[quote=Meganium;1204516][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]אתה פוקד על פוליוואג להשתמש בהיפנוזה,עיניו של פוליוואג מתחילות לזהור ולאט לאט גם עיניו של ג'יודוד.[/COLOR]
[COLOR=red]ג'יודוד חודל מלתקוף ושוקע בשינה עמוקה.[/COLOR]
[COLOR=red]"ג'יודוד לא!" ברוק קורא בחשש.[/COLOR]
[COLOR=red]פוליוואג תוקף באקדח מים ומתחיל להסתובב,אקדח המים פוגע בג'יודוד ומעלף אותו על המקום.[/COLOR]
[COLOR=red]"כל הכבוד ג'יודוד זה היה נהדר" ברוק אומר ומחזיר אותו לפוכדור.[/COLOR]
[COLOR=red]"עכשיו..סודוודו!" ברוק קורא ומשחרר מהפוכדור שלו את הפוקימון הבא שלו.[/COLOR]
[COLOR=red]"סודווודו!" קורא הפוקימון בקול נמרץ,הפוקימון נראה כמו עץ בעל שתי ידי ענף, אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שזה אכן סודווודו [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=46968736.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/46968736.png[/IMG][/URL][/COLOR]
[/quote]
"בסדר פוליוואג, אל תפחד ממנו! השתמש באקדח מים תוך כדי סיבוב, ניצור מערבולת! שלב אותה לעברו, וגרום לו לקפוץ לאוויר, שם הוא יהיה חשוף לפגיעה ישירה! לאחר מכן, קרן בועות בכל הכוח!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=Meganium;1202596][COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיווד-[/B][/U]
"כן, תודה. ואתה מתכוון לקחת פוקימון מאלו שנציל? אם זה מסוכן ולא כדאי, אשתדל שלא" אתה שואל את נולנד.
"פוקימון שנציל? אנחנו לא יודעים מה מסתתר שם,נצטרך לחקור את זה מקרוב כשנגיע,בינתיים,בוא נצא מכאן" נולנד אומר במהירות ונפרד מלבנדר.
"תודה רבה לך" אתה אומר לה בחיוך, "להתראות" אתה מסיף, לבנדר מחייכת אליך חיוך שקט ורגוע, "להתראות,דיוויד,אני בטוחה שדרכינו ייפגשו שוב" היא אומרת בקול שקט ומסתורי ואתה ונולנד מתחילים להתרחק מקרחת היער.
"תיצמד אליי,פוקימונים יכולים לקלוט אותנו" נולנד לוחש ואתה עוקב אחריו.
כעבור 20 דקות אתה יוצאים מיער פטלבורג,אתה רואה אגם ולידו חנות פירות,מאחוריהם אתה קולט בניינים, "מולך עומדת העיר רוסטרובו" נולנד אומר בקול מסופק ומביט על העיר.
"השעה כבר מאוחרת,אני מציע שתלך לישון,תלך למרכז הפוקימונים ותפנה לאחות ג'וי,תגיד לה שאתה דיוויד,שמרתי לך חדר" נולנד אומר בקריצה, "מחר נתחיל את האימונים האמיתים למבצע" נולנד מוסיף בקול מעט קר.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'הכל מסתורי ומוזר מידי... למה קיבלתי את התפקיד?' אני חושב לעצמי והולך שמוט כתפיים לעבר מרכז הפוקימונים. אני נכנס ופונה לאחות ג'וי "שלום, האחות ג'וי, שמי דיויד, והיה פה איש מקודם ששמר לי חדר. אני יכול לקבל את המפתח?" תוך כדי דיבור אני מוציא את הפוקדורים של ארבעת הפוקימונים שלי "אם תוכלי גם לרפא אותם, אני אודה לך".
-
[QUOTE=Meganium;1203810][COLOR="Red"][U][B]
את מאשרת את דבריה של ג'קלין ומנתקת,את חוזרת ללילי ולפוקימונים שלך שהפסיקו להילחם.
"אין בעיה,אני אשמור לך את המספר שלי" לילי אומרת בחיוך ושומרת בפוקידע שלך את המספר שלה.
"את רוצה לקנות לפוקימונים לאכול? אני חושבת שנשאר לשנינו פופינים בפוקיבלוק שלנו" לילי אומרת בקול שקט.
את מסתכלת על ביוטיפליי שמעופף לו באוויר ונראה נהנה מהצורה החדשה שלו בעוד שרומיש וטריקו צופים בו.
מה תעשי?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"כן חבל לבזבז עוד כסף.. " אני אומרת , "טוב אבל צריך גם למצוא לנו לאכול בוא נעלה לחדר ונמצא משהו אולי נשאר להם איזה ביצים" אי אומרת בחיוך ועולה עם לילי שורמיש טריקו וביוטפלי למעלה
-
[quote=Meganium;1204516]
[COLOR=blue]אתה חוזר למרכז הפוקימונים ונכנס לחדר שלך.[/COLOR]
[COLOR=blue]"בדיוק התכוונתי ללכת לישון,לילה טוב" סוזן אומרת לך ומחייכת, "ממש הצלחנו היום.. אני מאוד גאה במה שעשינו" היא ממלמלת כשהיא נכנסת לישון, "לילה טוב" אתה משיב לה ושניכם נרדמים אחרי זמן קצר.[/COLOR]
[COLOR=blue]למחרת בבוקר אתה מתעורר ורואה את סוזן כבר ערה והיא נראית מתרגשת, "היום אנחנו מקבלים פוקימונים קדמוניים! תתארגן!" קוראת סוזן בחיוך תוך כדי שהיא מסדרת את התיק שלה.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"בסדר" אני אומר לסוזן ומתחיל להתארגן, לאחר שגמרתי להתארגן אומר לה "בואי נזוז".
ואלך איתה אל המוזיאון. (או מה שזה לא היה)
לאחר שנקבל את הפוקימונים הקדמוניים, אומר לה "קדימה! לא בא לי לאחר למכון!" וארוץ אליו.
--
סורי על התגובה המאוחרת
-
"בסדר פוליוואג, אל תפחד ממנו! השתמש באקדח מים תוך כדי סיבוב, ניצור מערבולת!" אתה קורא.
"סודוודו מהר יד פטיש באדמה!" ברוק ממהר לומר.
"סודו..וודו!" קורא הפוקימון,ידו מתחילה לזהור והוא חובט בקרקע בעוצמה,חתך מתחיל לנוע לכיוון פוליוואג ומפיל אותו לקרקע.
"עכשיו פטיש עץ!" פוקד ברוק במהירות על סודוודו כשאתה מצווה על פוליוואג לתקוף בקרן בועות.
סודווודו מתחיל בתנועה לכיוון פוליוואג שממהר לפגוע בסודוודו המהיר שמתחבא מאחורי סלעים ומתחמק מהבועות כל הדרך לפוליוואג, "עכשיו!" ברוק קורא, סודוודו מרים את ידו וחובט בה בעוצמה בפוליוואג, "פוליוואג" פוליוואג קורא ומוטח בסלע גדול ממנו הוא נופל ובקושי קם,הוא מסתכל על סודוודו כמה שניות ומתעלף.
"הפוליוואג שלך בעל כישרון,אבל לא היה לו סיכוי מול מתקפת עשב חזקה כמו פטיש עץ" ברוק אומר בחיוך וסודוודו נראה מלא אנרגיה!".
מה תעשה?[/COLOR]
"ספינרק קדימה אנחנו לא מוותרים ככל שהם גדולים יותר הם נופלים מהר יותר!" אתה אומר לו וקורץ לכיוונו.
ספינרק ממהר לשגר את ירי החוטים שמצליח לקשור את רגליו של דודוריו, "דודוריו דודוריו!!" קוראים שלושת הראשים בלחץ.ספינרק נע לצד ימין ומשגר חוט שפוגע בגבו של דודוריו ומושך את עצמו אליהם,ספינרק עומד על גבו של דודוריו! פולקנר נראה מתוח מאוד! ספינרק קושר את שלושת הראשים ומהדק אותם ביחד.
לפתע פולקנר מחייך ומרים את ידו באוויר, "דודוריו! השתמשו במהומה!" פולקנר אומר ושלושת הראשים של דודוריו פותחים את פיהם ומתחילים לצעוק בכוח ודי דומה למתקפה בה הוטהוט השתמש.
מה תעשה?[/COLOR]
עסוק במחשבות אתה עוזב את נולנד ועולה על הגשר לעיר רוסטרובו,המים נראים לך שקטים וצלולים ורק מחשבות על אילו פוקימונים נמצאים שם עולות לך בראש.
אתה נכנס לעיר,די חשוך ואין הרבה אנשים מסתובבים,לאחר 5 דקות של חיפושים אתה רואה את מרכז הפוקימונים שמואר בעזרת אורות של המרכז.
אתה נכנס ורואה אחות ג'וי עומדת מאחורי דלפק,אתה ניגש אליה ומחייך, "שלום, האחות ג'וי, שמי דיויד, והיה פה איש מקודם ששמר לי חדר. אני יכול לקבל את המפתח?" אתה שואל אותה, "אז אתה דיוויד? אין בעיה,החדר שלך מוכן" האחות ג'וי אומרת ומתכופפת,לאחר כמה שניות היא עומדת ומחזיקה מפתח, "10" אתה רואה על המפתח, "לילה טוב" היא מוסיפה בחיוך,אתה מוציא את הפוכדורים שלך ומבקש שיקבלו טיפול, "אין בעיה,כמה דקות בבקשה" היא אומרת ולוקחת את הפוכדורים.
לאחר 10 דקות האחות ג'וי חוזרת עם הפוכדורים, "הם בריאים ושלמים" היא מוסיפה בחיוך ובקול רך.
מה תעשה?[/COLOR]
"כן חבל לבזבז עוד כסף.. " את אומרת ונכנסת למרכז עם הפוקימונים שלך וביחד עם לילי.
אתן נכנסות לחדר אוכל,האחות ג'וי אומרת לכן שלפוקימונים אסור להיכנס לחדר האוכל ולכן את משיבה את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.
נשאר אוכל בשביל שתיכן ואתן מתחילות לאכול, חביתה עם כמה ירקות בצד ובצלחת שניה גבינת מילטנק טעימה עם ביקסוויטים.
"אז נוקו...את רוצה לאתגר את מנהיגת המכון היום? במי תשתמשי?" לילי שואלת בהתעניינות.
מה תעשי?[/COLOR]
"בסדר" אתה אומר לסוזן ומתארגן, "בואי נזוז" אתה מוסיף.
אתם יוצאים מהחדר ונועלים אותו,יורדים במדרגות ומוסרים לאחות ג'וי את המפתח.
אתה נזכר שרורק אמר לך לפגוש אותך בשעה 11:30 במכון העיר אורבורג,אתה מסתכל בפוקאטץ' שלך ורואה שהשעה 11:00.
שניכם מגיעים לשער המכון ורואים את רורק, "אני רואה שהקדמתם..." היא אומר בחיוך, "קדימה,צריכים ללכת למוזיאון" הוא אומר בקול מותח,סוזן מחייכת חיוך גדול ונראית שמחה מאוד!.
אתם נכנסים למוזיאון ורוקק מוביל אותכם לחדר שנמצא בסוף המסדרון,בתוך החדר יש הרבה רישומים על הקיר,מדף עם קלסרים שחורים שמסודרים זה ליד זה.
בסוף החדר נמצאת מכונה גדולה,אותה מכונה שראיתם במערה ולידה עומדת [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=15967148.png][img]http://www.up2me.co.il/images/15967148.png[/img][/url] "בוקר טוב" אומרת המדענית ומחייכת אליכם, "בואו נתחיל,נתחיל איתך סוזן" רורק אומר והולך לשולחן שנמצא ליד ספריה ומרים ש=משם את מאובן המגן,רורק מגיש אותו למדענית שמניחה אותו בתוך המכונה ומתחילה להקליד במהירות.
"תהליך ההחייאה מתחיל...עכשיו!" היא אומרת ולוחצת על כפתור אדום.
המכונה מתחילה לעבוד,על הקיר שמעל המכונה מתחילים להופיע תרשימים וירטואליים שנעים בעזרת המכונה.
עשן מתחיל לצאת מהמכונה, סוזן מתרגשת מאוד! אתם שומעים רעש מוזר..המון עשן מתחיל לצאת מהמכונה כשלפתע נשמע קול של סיום, "זהו..האם הצלחנו?" המדענית אומרת בתמיהה,מתוך העשן נראית דמות,הדמות יוצאת מהעשן,אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=59444466.png][img]http://www.up2me.co.il/images/59444466.png[/img][/url] "שילדון" אומרת הפוקידע, "וואוו זה שילדון!" סוזן אומרת בהתפעלות ובוהה בפוקימון שמתחיל להלך על הרצפה,"שילדון" הוא ממלמל ומזיז את ראשו, "עכשיו הגיע הזמן שלך קודאק!" רורק אומר ומגיש למדענית את המאובן השני,מאובן הגולגולת.
המכונה מופעלת ואותו תהליך קורה,דמות נוספת יוצאת מהעשן ובעזרת הפוקידע אתה מגלה שזה [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=99705324.png][img]http://www.up2me.co.il/images/99705324.png[/img][/url] "קרינידוס" אומרת הפוקידע.
קרינידוס נעמד על הרצפה,גופו נראה חסון,קרינידוס עוצם את עיניו ושואף חמצן לגופו, "קרינידוס!" קורא הפוקימון.
שילדון וקרינידוס מבחינים זה בזה ונראים עצבניים! ומתחילים לנגוח זה בזה!, "צריכים להפריד בינהם! הם יכולים להרוס את כל מה שנמצא בחדר!" רורק אומר בלחץ.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1211280][COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"בסדר פוליוואג, אל תפחד ממנו! השתמש באקדח מים תוך כדי סיבוב, ניצור מערבולת!" אתה קורא.[/COLOR]
[COLOR=red]"סודוודו מהר יד פטיש באדמה!" ברוק ממהר לומר.[/COLOR]
[COLOR=red]"סודו..וודו!" קורא הפוקימון,ידו מתחילה לזהור והוא חובט בקרקע בעוצמה,חתך מתחיל לנוע לכיוון פוליוואג ומפיל אותו לקרקע.[/COLOR]
[COLOR=red]"עכשיו פטיש עץ!" פוקד ברוק במהירות על סודוודו כשאתה מצווה על פוליוואג לתקוף בקרן בועות.[/COLOR]
[COLOR=red]סודווודו מתחיל בתנועה לכיוון פוליוואג שממהר לפגוע בסודוודו המהיר שמתחבא מאחורי סלעים ומתחמק מהבועות כל הדרך לפוליוואג, "עכשיו!" ברוק קורא, סודוודו מרים את ידו וחובט בה בעוצמה בפוליוואג, "פוליוואג" פוליוואג קורא ומוטח בסלע גדול ממנו הוא נופל ובקושי קם,הוא מסתכל על סודוודו כמה שניות ומתעלף.[/COLOR]
[COLOR=red]"הפוליוואג שלך בעל כישרון,אבל לא היה לו סיכוי מול מתקפת עשב חזקה כמו פטיש עץ" ברוק אומר בחיוך וסודוודו נראה מלא אנרגיה!".[/COLOR]
[/quote]
"חזור פוליוואג!" אני קורא ומשיב אותו בחזרה לפוכדור שלו "נתת קרב מצויין" אני אומר לפוכדור שלו ומשיב את הפוכדור לחגורה 'סודוודו הוא פוקימון אבן שיודע מתקפות עשב, אודיש יהיה מצויין נגדו, הוא לא יפגע מהם חזק' אני חושב לעצמי בחיוך "בסדר אודיש, אני בוחר בך!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "השתמש בניחוח מתוק, ותמשוך אותו אלייך. לאחר מכן, פגע בו מטווח קרוב עם שאיבת מגה!" אני מצווה עליו.
-
[quote=Meganium;1211280]
"ספינרק קדימה אנחנו לא מוותרים ככל שהם גדולים יותר הם נופלים מהר יותר!" אתה אומר לו וקורץ לכיוונו.
ספינרק ממהר לשגר את ירי החוטים שמצליח לקשור את רגליו של דודוריו, "דודוריו דודוריו!!" קוראים שלושת הראשים בלחץ.ספינרק נע לצד ימין ומשגר חוט שפוגע בגבו של דודוריו ומושך את עצמו אליהם,ספינרק עומד על גבו של דודוריו! פולקנר נראה מתוח מאוד! ספינרק קושר את שלושת הראשים ומהדק אותם ביחד.
לפתע פולקנר מחייך ומרים את ידו באוויר, "דודוריו! השתמשו במהומה!" פולקנר אומר ושלושת הראשים של דודוריו פותחים את פיהם ומתחילים לצעוק בכוח ודי דומה למתקפה בה הוטהוט השתמש.
מה תעשה?[/COLOR]
אחייך מעט ואומר "מזל שהיינו מוכנים, פינרק הדק את החוט בכל הכוח ונסה לחנוק את דודוריו ולדכא את קולו!"
ואז אוסיף ואומר "ספינרק קפוץ מגבם לקרקע שמאחורים, משוך אותו והטל את משקלך בבת אחת וגרום לו ליפול, ואז השתמש בעוקץ רעל!"