-
[QUOTE=sandslash;1272547]"מה אתה אומר?" אני שואל את לוק, "אולי נטפס אל צמרות העצים ונסרוק את האיזור גבוה משם?". אני מחכה לתשובתו.[/QUOTE]
"אני מקדים אותך.." אותך בחיוך, אפרוש כנפיים ואעוף אל צמרות העצים. אביט לצדדים ואצעק "בואו!".
בינתיים אחכה לצ'אז וסיא.
-
[quote]לי אוזומאקי+קיבה ג'ונסון
"תשמעו אני חשבתי יותר על להתפצל, להתפרס על יותר שטח" אייס אומר "אם מישהו ייפגע הוא יצעק ואני אבוא, אם לא אראה אותו קודם מהשמים, מה דעתכם?"
"מה יש לנו כאן?" אתם שומעים קול מלחשש, שקוטע את מחשבותיכם.
"סיק!" קיבה ואייס צועקים בתיעוב את שם הנחשית.
ליד סיק זוחלים שלושה נחשים, בגדלים שונים.[/quote]
*קראתי.
"סיק!את תשלמי על מה שעשית לאבי!" אומר ואתקוף את סיק בעזרת החרב.
-
[QUOTE=DareDevil;1272544][B][COLOR=darkred]הספוילר הזה קשור אך ורק ל: [/COLOR][COLOR=#a0522d]עומר~לוק קסטלאן[/COLOR][COLOR=darkred], [/COLOR][COLOR=#800080]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][COLOR=darkred], [COLOR=darkgreen]עמית~קיבה ג'ונסון[/COLOR], ו[/COLOR][COLOR=blue]או[/COLOR][COLOR=blue]הד~צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אנא צטטו אותו בתגובה או תענו לו כדי שאדע שקראתם אותו.[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=red][B][COLOR=red]פאדיחה! בטעות כתבתי המשך לקבוצה אחת במקום הלא נכון, לכן אני מחליף את המקומות.[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[COLOR=red][B][B][COLOR=#ff0000]מעכשיו קיבה ג'ונסון ולי אוזומאקי בהר סנוי, צ'אז אנטיפאקט ולוק קסטלאן ביער סינדור.[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff0000]מצטער, אבל היי- גם אני בן אדם! [ואם מסתכלים רחוק-רחוק-רחוק-רחוק-רחוק מאוד-מאוד-מאוד (הבנתם ת'רעיון) גם STM הוא בן אדם, איכשהו XD][/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff0000]בקיצור, טעויות קורות, לפחות לא שיניתם מקום אחרי שעברתם אליו והתחלתם בו משהו [=[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=#ff0000]עמכם הסליחה.[/COLOR][/B][/B]
[/COLOR][/spoiler]
[COLOR=darkred][B]מי שקרא בינתיים: [COLOR=#800080]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=sienna]לוק קסטלאן+צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]לי אוזומאקי+קיבה ג'ונסון[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]"תשמעו אני חשבתי יותר על להתפצל, להתפרס על יותר שטח" אייס אומר "אם מישהו ייפגע הוא יצעק ואני אבוא, אם לא אראה אותו קודם מהשמים, מה דעתכם?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מה יש לנו כאן?" אתם שומעים קול מלחשש, שקוטע את מחשבותיכם.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"סיק!" קיבה ואייס צועקים בתיעוב את שם הנחשית.[/COLOR]
[COLOR=#800080]ליד סיק זוחלים שלושה נחשים, בגדלים שונים.[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45763232"][IMG]http://img594.imageshack.us/img594/3673/tek4e4957fa4599f8703070.png[/IMG][/URL]
[/spoiler]
[/QUOTE]
אני אומר בקול" מגניב איש נחש או גברת נחש אני לא בטוח אם את/ה בן או בת.תסלח לי מר יצור על דבר זה ".
כשקיבה תוקף את סיק מלפנים אני ארוץ אל הגב של סיק ואנסה לדקור אותו עם החנית הקצרה שלי
-
[quote][b]מאי~רין קאגאמינה-[/b]
''ברור'' היא משיבה עם קולה הצלול ופותחת מגירה נסתרת בקיר הבקתה.
את חשה כאב בידייך שגורם לך לצרוח במתח, פחד וחשש עקב אי הידיעה מה מקורו.
אתה מביטה בידייך כאשר הכאב פוסק, הן חיוורות יותר, לבנות, עם פסים שחורים, את מתרכזת במבט על ידייך.
סלאש! את קופצת, טפרים המזכירים טפריי חתול נשלפו מכפות ידייך, שחסרות ציפורניים.
את מרגישה כאב בפנייך, הגוונים שבהם את רואה השתנו, ראייתך כחולה-ירוקה, שפמפם חש בתנודות האוויר, שפם שלך!
כאב באגנך, זנב לבן מפוספס בשחור צמח לו, פסים כיסו את כל הגוף.
הכאבים פסקו בהתארכות הניבים בפיך, לינדה מביטה בך בהלם, מחזיקה נשקים.[/quote]
" האאא!! " אצעק בתדהמה, ואלך כמה צעדים אחורה, תוך כדי הסתכלות על גופי החדש והמוזר.
" אני.. אני.. אני.. נמר! ויש לי זנב! Oo: " אני אומר, " איזה מגניב. D:< " אני אומר, ותוך כדי אשחק
עם הזנב שלי. " הממ.. מוזר. זה מזכיר לי את הטיגריס ההוא, שפגשתי בהרים. " אומר, ואזכר בטיגריס הלבן.
" אה. היי, " אומר ללינדה במבוכה, כיוון שלא שמתי לב שהיא הייתה שם. " אממ. את יודעת אולי, איך
קרה שהפכתי לטיגריס לבן ומגניב? " אשאל אותה בחיוך.
-
[quote=DareDevil;1272544]
[B][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן-[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400]"פחח.." היא אומרת בקול שקט ומרושע "אתה חושב שיש לך או למאסטר הטיפש שלך זכות לדעת את שמי?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אגב, אל תעז אפילו לחשוב שאני קשורה לדינאקס האווילי הזה" היא מגחכת "אבל ג'יי, אליו אני כן קשורה איכשהו".[/COLOR]
[COLOR=#006400]היא נעמדת בתנוחת קרב, מוכנה לתקוף "היכון למות, אויב סקרן, היכון למות".[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"מצטער. יש לי לו"ז צפוף. תנסי אולי מחר אוקיי?" אומר,
ובסיום משפט זה אקח את החרב ואסתער על האישה, תוך כדי שיסוע גופה בחרב שלי ודקירתה עם הניבים האימתניים שלי.
-
[B][U][COLOR=black]ההמשכים קצרים כי היום אני עמוס מאוד![/COLOR][/U][/B]
[B][U]בצפר עד 4, ברבע לחמש משהו של היישוב שלי עד 6, משהו של הבצפר מרבע לשבע עד מתישהו..[/U][/B]
[B][COLOR=#8b0000]הפסקא הזאת קשורה אך ורק ל: [/COLOR][COLOR=#a0522d]עומר~לוק קסטלאן[/COLOR][COLOR=darkred], [/COLOR][COLOR=#800080]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][COLOR=darkred], [COLOR=darkgreen]עמית~קיבה ג'ונסון[/COLOR], ו[/COLOR][COLOR=blue]או[/COLOR][COLOR=blue]הד~צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B]
[B][B][COLOR=darkred]אנא צטטו אותו בתגובה או תענו לו כדי שאדע שקראתם אותו.[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=red][B][COLOR=red][B][COLOR=red][B][COLOR=red]פאדיחה! בטעות כתבתי המשך לקבוצה אחת במקום הלא נכון, לכן אני מחליף את המקומות.[/COLOR][/B][/COLOR][/B][/COLOR][/B][/COLOR][/B][/B]
[B][COLOR=red][B][COLOR=red][B][COLOR=red][B][B][COLOR=#ff0000]מעכשיו קיבה ג'ונסון ולי אוזומאקי בהר סנוי, צ'אז אנטיפאקט ולוק קסטלאן ביער סינדור.[/COLOR][/B][/B][/COLOR][/B][/COLOR][/B][COLOR=red]
[B][COLOR=red][B][B][B][COLOR=#ff0000]מצטער, אבל היי- גם אני בן אדם! [ואם מסתכלים רחוק-רחוק-רחוק-רחוק-רחוק מאוד-מאוד-מאוד (הבנתם ת'רעיון) גם STM הוא בן אדם, איכשהו XD][/COLOR][/B][/B][/B][/COLOR][/B][COLOR=red]
[B][B][B][B][COLOR=#ff0000]בקיצור, טעויות קורות, לפחות לא שיניתם מקום אחרי שעברתם אליו והתחלתם בו משהו [=[/COLOR][/B][/B][/B][/B]
[B][B][B][B][COLOR=#ff0000]עמכם הסליחה.[/COLOR][/B][/B][/B][/B]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=darkred][B]מי שקרא בינתיים: [COLOR=#800080]ליאור~לי אוזומאקי[COLOR=#8b0000], [/COLOR][COLOR=darkgreen]עמית~קיבה ג'ונסון[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d]לוק קסטלאן+צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B]
[COLOR=#a0522d]עומר אנא תקרא את הספויילר, אוהד תכתוב לי אם קראת או לא כי ציטטת את כל התגובה ולא הבנתי אם זה בגלל שקראת.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]---[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]כולכם מטפסים או עפים על צמרת העצים, רק לאחר רבע שעה אתם מוצאים משהו מעניין.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]קבוצה של חיות משונות המזכירות בובות ודובים, מטפסים על העץ עליו אתם עומדים![/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשו?[/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/47961918"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/2038/tek4f1d6e2b0d83a8285228.png[/IMG][/URL][/spoiler]
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=#008080]אתה משסע אותו בקלות, והוא מתפוגג לענן אבק.[/COLOR]
[COLOR=#008080]פצע מדמם וירקרק נראה על רגלך, והוא שורף, הוא ניקר אותך.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"זה לא טוב" ארוו מלמל בעודי פילח את גופם של שלושה פאקסים עם קשת.[/COLOR]
[COLOR=#008080]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#800080]עמית אני לא מחשיב את ההתקפה כל עוד אתה לא מפרט -.-"[/COLOR]
[COLOR=#800080]---[/COLOR]
[COLOR=#800080]לי לא מצליח לתקוף את סיק מאחור, ונפגע מיריית ארס, אבל הפרווה בולמת וחוסמת מזה לכאוב.[/COLOR]
[COLOR=#800080]סיק משסעת לכיוון קיבה עם חרבה, הלהב מתקרב יותר ויותר ולצד שמאל של ראשו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR=#006400]היא מתחמקת בסלטה, ואומרת "פחח, אתה ממש לא ברמה שג'יי החזיק ממך".[/COLOR]
[COLOR=#006400]היא מסתערת עם סכין אחד מושט קדימה לדקירה בבטן שלך, וסכין אחד מונף ואתה משער שיפלח את ראשך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]היא במרחק כמה מטרים ממך, מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=plum]מאי~רין קאגאמינה-[/COLOR][/B]
[COLOR=#dda0dd]"אני לא מומחית גדול בהשתנות, רסטאם או המאסטר בטח ידעו" היא עונה.[/COLOR]
[COLOR=#dda0dd]"אני לא הייתי ממוזגת, למרות שזה נדיר לא התמזגתי עם חיה, לעומת המאסטר עצמו".[/COLOR]
[COLOR=#dda0dd]"רוצה להתחיל באימון?" היא שואלת, ומעיפה מבט אל הנשקים שבידייה.[/COLOR]
-
עמית אני לא מחשיב את ההתקפה כל עוד אתה לא מפרט -.-"
---
לי לא מצליח לתקוף את סיק מאחור, ונפגע מיריית ארס, אבל הפרווה בולמת וחוסמת מזה לכאוב.
סיק משסעת לכיוון קיבה עם חרבה, הלהב מתקרב יותר ויותר ולצד שמאל של ראשו.
מה תעשו?[/quote]
"אוי לא,זה לא טוב!" אחשוב לעצמי בדאגה.לאחר מכן אני אקח את חרב הסייף ואחסום את התקפתה של סיק.אחר כך אעיף את חרבה של סיק לכיוון שמאל ואדקור אותה עם חרבי תוך כדי שאני אומר:"עכשיו תשלמי על מה שעשית לאבי!"
-
[QUOTE=DareDevil;1274861][B][U][COLOR=black]ההמשכים קצרים כי היום אני עמוס מאוד![/COLOR][/U][/B]
[B][U]בצפר עד 4, ברבע לחמש משהו של היישוב שלי עד 6, משהו של הבצפר מרבע לשבע עד מתישהו..[/U][/B]
[COLOR=plum]מאי~רין קאגאמינה-[/COLOR][/B]
[COLOR=#dda0dd]"אני לא מומחית גדול בהשתנות, רסטאם או המאסטר בטח ידעו" היא עונה.[/COLOR]
[COLOR=#dda0dd]"אני לא הייתי ממוזגת, למרות שזה נדיר לא התמזגתי עם חיה, לעומת המאסטר עצמו".[/COLOR]
[COLOR=#dda0dd]"רוצה להתחיל באימון?" היא שואלת, ומעיפה מבט אל הנשקים שבידייה.[/COLOR][/QUOTE]
" כן!" אומר לך בחיוך, " אגב, מי זה המאסטר?" אשאל אותה. "ואיזה נשקים יש? 3: " אומר לה.
( סליחה על התגובה הקצרה T^T )
-
[QUOTE]
[B][COLOR=darkred][B][COLOR=#800080][COLOR=darkgreen][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[COLOR=#a0522d]עומר אנא תקרא את הספויילר, אוהד תכתוב לי אם קראת או לא כי ציטטת את כל התגובה ולא הבנתי אם זה בגלל שקראת.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]כולכם מטפסים או עפים על צמרת העצים, רק לאחר רבע שעה אתם מוצאים משהו מעניין.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]קבוצה של חיות משונות המזכירות בובות ודובים, מטפסים על העץ עליו אתם עומדים![/COLOR]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/47961918"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/2038/tek4f1d6e2b0d83a8285228.png[/IMG][/URL][/spoiler][/QUOTE]
"היי סתכלו!" אמשוך את תשומת ליבם של סיא וצ'אז, "אתם יודעים מה זה?" אצביע אל חיות הדובים ואנסה להתקרב אליהם.
-
[quote=DareDevil;1274861]
[COLOR=#006400]היא מתחמקת בסלטה, ואומרת "פחח, אתה ממש לא ברמה שג'יי החזיק ממך".[/COLOR]
[COLOR=#006400]היא מסתערת עם סכין אחד מושט קדימה לדקירה בבטן שלך, וסכין אחד מונף ואתה משער שיפלח את ראשך.[/COLOR]
[/quote]
אנסה ליצור ענן אבק בעזרת שפשוף רגליי וחדקי באדמה, לאחר מכן אסתער לעברה ואנסה לחתוך את ראשה או בכללי את גופה, תוך כדי שאני גם מנסה לדקור אותו עם ניביי.
-
[B][COLOR=sienna]עומר~לוק קסטלאן-[/COLOR][/B]
[COLOR=#a0522d]אגיב לך אחרי שאוהד יגיב, קראת? *תרשום לי בתגובה הבאה שלך, אחרי שאגיב לך*[/COLOR]
[B][COLOR=purple]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]אגיב לך אחרי שליאור יגיב.[/COLOR]
[COLOR=#dda0dd]תודיעי לי מתי את רוצה להתחיל את האיוונט ואם את רוצה עם אלון או לבד.[/COLOR]
[COLOR=#dda0dd]---[/COLOR]
[COLOR=#dda0dd]"המאסטר הוא זה שייסד את הארגון הזה, את תצטרכי לפגוש אותו במוקדם או במאוחר" היא ממלמלת.[/COLOR]
[COLOR=plum]היא פורסת את הנשקים על הרצפה, לבחירתך-[/COLOR]
[COLOR=plum]חנית קצרה[/COLOR]
[COLOR=plum]-חנית ארוכה[/COLOR]
[COLOR=plum]-חרב סייף[/COLOR]
[COLOR=plum]-חרב סמוראים[/COLOR]
[COLOR=plum]-פגיון[/COLOR]
[COLOR=plum]-סכין[/COLOR]
[COLOR=#dda0dd]באיזה נשק תבחרי?[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]תודיע לי מתי אתה רוצה להתחיל את האיוונט ואם אתה רוצה עם מאי או לבד.[/COLOR]
[COLOR=#006400]---[/COLOR]
[COLOR=#006400]היא ממלמלת משהו למכשיר הקשר שלה, ונרתעת מתחמקת מההתקפות.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מהנהנת בראשה, היא מפסיקה לדבר, ניצוץ מרושע שמח בעינייה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה נאבד לה בתוך ענן האבק שלך בעצמך, וכשהוא נרגע, היא כבר נעלמה מהמקום.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מרגיש כאב חד ברגל שלך, ארס מעקצץ מפצע ירוק מבעבע ומדמם, אתה חייב עזרה דחוף![/COLOR]
-
עמית אני לא מחשיב את ההתקפה כל עוד אתה לא מפרט -.-"
---
לי לא מצליח לתקוף את סיק מאחור, ונפגע מיריית ארס, אבל הפרווה בולמת וחוסמת מזה לכאוב.
סיק משסעת לכיוון קיבה עם חרבה, הלהב
מתקרב יותר ויותר ולצד שמאל של ראשו.
מה תעשו?[/quote]
בזמן שקיבה רץ אל סיק עם חרבו במטרה לדקור אותה אני אומר לסיק" הי סיק תסכלי אלי. את נחש פשוט חלש.את הרעל ששלחתי לי בכלל לא השפיע עלי.איזה מן סוג נחש רעל את שאפילו לא מסוגל להרעיל כמו שצריך.בקצב הזה את תמותי תוך שניות".
אני אקווה שאסחת הדעת שלי תעזור לקיבה לדקור את סיק
-
[quote=DareDevil;1274989]
[COLOR=darkgreen]תודיע לי מתי אתה רוצה להתחיל את האיוונט ואם אתה רוצה עם מאי או לבד.[/COLOR]
[COLOR=#006400]---[/COLOR]
[COLOR=#006400]היא ממלמלת משהו למכשיר הקשר שלה, ונרתעת מתחמקת מההתקפות.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מהנהנת בראשה, היא מפסיקה לדבר, ניצוץ מרושע שמח בעינייה.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה נאבד לה בתוך ענן האבק שלך בעצמך, וכשהוא נרגע, היא כבר נעלמה מהמקום.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מרגיש כאב חד ברגל שלך, ארס מעקצץ מפצע ירוק מבעבע ומדמם, אתה חייב עזרה דחוף![/COLOR][/quote]
איתה. מצדי להתחיל עכשיו זה בסדר.
----
אני אסתכל מסביבי על מנת לחפש עזרה, במידה ויש אני קורא לאותו אדם שיעזור לי.
במידה ואין אני צווח בעזרת החדק שלי (הקולות האלה של הפילים) על מנת שמישהו יישמע אותי, וצועק בקולות לעזרה תוך כדי שאני גורר את עצמי בלי לשים לב לאן.
-
[QUOTE=DareDevil;1274989]
[COLOR=#dda0dd]תודיעי לי מתי את רוצה להתחיל את האיוונט ואם את רוצה עם אלון או לבד.[/COLOR]
[COLOR=#dda0dd]---[/COLOR]
[COLOR=#dda0dd]"המאסטר הוא זה שייסד את הארגון הזה, את תצטרכי לפגוש אותו במוקדם או במאוחר" היא ממלמלת.[/COLOR]
[COLOR=plum]היא פורסת את הנשקים על הרצפה, לבחירתך-[/COLOR]
[COLOR=plum]חנית קצרה[/COLOR]
[COLOR=plum]-חנית ארוכה[/COLOR]
[COLOR=plum]-חרב סייף[/COLOR]
[COLOR=plum]-חרב סמוראים[/COLOR]
[COLOR=plum]-פגיון[/COLOR]
[COLOR=plum]-סכין[/COLOR]
[COLOR=#dda0dd]באיזה נשק תבחרי?[/COLOR]
[/QUOTE]
עם אלון 3:
---
" אהה. אוקיי. " אומר ללינדה. " את יודעת אולי איפה הוא גר? " אשאל אותה.
" אממ... אני מתלבטת בין סייף לסמוראים, " אומר לה. " אני חושבת שאבחר ב.. "
" סייף! D: " אומר לה בשמחה, ואקח את חרב הסייף לידי. " איך משתמשים בזה? 3: "
אשאל .
-
[quote]
[color=#008080][b]עומר~טום רידל-
[/b]אתה משסע אותו בקלות, והוא מתפוגג לענן אבק.[/color]
[color=#008080]פצע מדמם וירקרק נראה על רגלך, והוא שורף, הוא ניקר אותך.[/color]
[color=#008080]"זה לא טוב" ארוו מלמל בעודי פילח את גופם של שלושה פאקסים עם קשת.[/color]
[color=#008080]מה תעשה?[/color]
[/quote]
אני מסתכל על הפצע ואז על ארוו ואומר לו:"תגיד לי,הדם שלהם זה חומצה או משהו בסגנון?".
-
[QUOTE=DareDevil;1274861][B][U][COLOR=black]ההמשכים קצרים כי היום אני עמוס מאוד![/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#8b0000]הפסקא הזאת קשורה אך ורק ל: [/COLOR][COLOR=#a0522d]עומר~לוק קסטלאן[/COLOR][COLOR=darkred], [/COLOR][COLOR=#800080]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][COLOR=darkred], [COLOR=darkgreen]עמית~קיבה ג'ונסון[/COLOR], ו[/COLOR][COLOR=blue]או[/COLOR][COLOR=blue]הד~צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B]
[B][B][COLOR=darkred]אנא צטטו אותו בתגובה או תענו לו כדי שאדע שקראתם אותו.[/COLOR][/B][/B]
[B][B][COLOR=red][B][COLOR=red][B][COLOR=red][B][COLOR=red]פאדיחה! בטעות כתבתי המשך לקבוצה אחת במקום הלא נכון, לכן אני מחליף את המקומות.[/COLOR][/B][/COLOR][/B][/COLOR][/B][/COLOR][/B][/B]
[B][COLOR=red][B][COLOR=red][B][COLOR=red][B][B][COLOR=#ff0000]מעכשיו קיבה ג'ונסון ולי אוזומאקי בהר סנוי, צ'אז אנטיפאקט ולוק קסטלאן ביער סינדור.[/COLOR][/B][/B][/COLOR][/B][/COLOR][/B][COLOR=red]
[B][COLOR=red][B][B][B][COLOR=#ff0000]מצטער, אבל היי- גם אני בן אדם! [ואם מסתכלים רחוק-רחוק-רחוק-רחוק-רחוק מאוד-מאוד-מאוד (הבנתם ת'רעיון) גם STM הוא בן אדם, איכשהו XD][/COLOR][/B][/B][/B][/COLOR][/B][COLOR=red]
[B][B][B][B][COLOR=#ff0000]בקיצור, טעויות קורות, לפחות לא שיניתם מקום אחרי שעברתם אליו והתחלתם בו משהו [=[/COLOR][/B][/B][/B][/B]
[B][B][B][B][COLOR=#ff0000]עמכם הסליחה.[/COLOR][/B][/B][/B][/B]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=darkred][B]מי שקרא בינתיים: [COLOR=#800080]ליאור~לי אוזומאקי[COLOR=#8b0000], [/COLOR][COLOR=darkgreen]עמית~קיבה ג'ונסון[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/47961918"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/2038/tek4f1d6e2b0d83a8285228.png[/IMG][/URL][/spoiler]
[COLOR=#008080]אתה משסע אותו בקלות, והוא מתפוגג לענן אבק.[/COLOR]
[COLOR=#008080]פצע מדמם וירקרק נראה על רגלך, והוא שורף, הוא ניקר אותך.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"זה לא טוב" ארוו מלמל בעודי פילח את גופם של שלושה פאקסים עם קשת.[/COLOR]
[COLOR=#800080]עמית אני לא מחשיב את ההתקפה כל עוד אתה לא מפרט -.-"[/COLOR]
[COLOR=#800080]לי לא מצליח לתקוף את סיק מאחור, ונפגע מיריית ארס, אבל הפרווה בולמת וחוסמת מזה לכאוב.[/COLOR]
[COLOR=#800080]סיק משסעת לכיוון קיבה עם חרבה, הלהב מתקרב יותר ויותר ולצד שמאל של ראשו.[/COLOR]
[COLOR=#dda0dd]"רוצה להתחיל באימון?" היא שואלת, ומעיפה מבט אל הנשקים שבידייה.[/COLOR][/QUOTE]
קראתי.
~~~~~~~~
"הממ..." אני חושב מעט, "אולי לא, אבל זאת לא נראית בעיה שקשה לטפל בה...". "היי, דובים!" אני קורא אליהם ומצביע לעבר לוק, "תראו את האדם העסיסי והשמן הזה!". בזמן שהם מסתכלים עליו אני מזנק לעבר אחד מהם, ובתנועה מהירה עם חרב הסמוראים אני משסף את ראשו במהירות. אני מתחיל להילחם בדובים האלו.
-
[B][COLOR=#006400]רין קאגאמינה+קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400]לפתע... העולם שאתם נמצאים בו מתפוגג, אתם מוצאים את עצמכם יושבים אחד ליד השני, ללא קשר למקום שהייתם בו קודם לכן.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם רואים אדם קשיש, שמקרין עוצמה וכוח במבטו, שמחייך אליכם בחיוביות.[/COLOR]
[URL="http://tektek.org/avatar/46700656"][COLOR=darkgreen][IMG]http://img153.imageshack.us/img153/1899/tek4ea169fd2cd218764899.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[COLOR=darkgreen]"אני המאסטר, למי ששכח או לא פגש בי, אותו אדם שייסד את הארגון של הAD, אנטי דינאקס."[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]התמונה משתנה, אתם מגיעים לאזור אותו כולכם מכירים, אף על פי שאף אחד מכם לא ביקר בו מעולם, הוא נראה לכם מוכר.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם ישובים בשורה הראשונה בספסל שדומה לספסלים של איצטדיוני כדורגל, בנוף המקום נראה מכובד, וחמים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]יורד שלג בחוץ, אך אתם מכוסים במעין כיפה בלתי נראית, שמונעת מהשלג, הגשם והרוח לפגוע בכם.[/COLOR]
[URL="http://tektek.org/avatar/47510308"][COLOR=darkgreen][IMG]http://img202.imageshack.us/img202/8130/tek4ef212fab411d5679632.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[COLOR=darkgreen]המאסטר דיבר שנית, מהסס קצת בדבריו:[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"טוב, אז כולכם השתגרתם מהמקום שהייתם בו, לכאן, אנחנו בקיק- כמובן.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]זימנתי אותכם כי יש לי בקשה מכם, יותר נכון משימה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]טוב... בזמן האחרון צבאו של דינאקס התחזק ביותר, ישנם שמועות שהרוחות האגדיות הצטרפו לדינאקס...[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]המשימה שלכם היא לגלות אם זה נכון, ואם כן לעצור אותן".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"לכל קבוצה ייצטרף מלווה, אולי אתם מכירים אותו. בסוף המשימה תוכלו לבחור אם לחזור לנקודה ממנה הגעתם לכאן, או להשאר בקיק לאימונים".[/COLOR]
[COLOR=#006400]החרב שהייתה ביד של קודק נעלמה, אך של רין לא.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"קודק, אתה רשאי להחליף את חרבך השחוקה, אנא בחר נשק" המאסטר אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חנית קצרה[/COLOR]
[COLOR=#006400]-חנית ארוכה[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]-חרב סייף [U]*נלקחה על ידי מאי, לכן לא תוכל לבחור בה*[/U][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]-חרב סמוראים[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]-פגיון[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]-[/COLOR][COLOR=darkgreen]סכין[/COLOR]
[COLOR=#006400]אותם נשקים מופיעים למול קודק ומרחפים למולו, עד אשר בוחר את הנשק ולוקח אותו, אז כל הנשקים נעלמים.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אתם תשלחו למדבר האבוד, אותכם תלווה לינדה, שאותה כבר רין הספיקה להכיר".[/COLOR]
[COLOR=#006400]לינדה היא נערה פראית, מצויידת בנשק קר ארוך, סוג של חנית.[/COLOR]
[COLOR=#006400]*קודק תרשום בתגובה גם באיזה נשק תבחר*[/COLOR]
[spoiler]
[URL="http://tektek.org/avatar/46965196"][COLOR=plum][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/4762/tek4ebccb9d051ab6443272.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[/spoiler]
[COLOR=#a0522d]תפרטו בהתקפות שלכם, זאת אומרת: לאיזה אזור בגוף (לדוג'- ראש), לאיזה צד (למעלה/למטה/לימין/לשמאל), עם איזה חלק של הנשק/איזו תנועה (להכות עם איזה צד של החרב/חנית [כהה או חד], דקירה או שיסוף)[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'אז מנסה לשסע את ראשו של הדוב המשונה, והראש נכרת כלא היה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אך הוא לא נופל ארצה, הראש שלו "נתפר" מחדש לגוף שלו, והוא ממשיך לטפס, כאילו לא נפצע.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתם מצליחים לספור את כמותם, הם 6 דובים בובתיים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתם קופצים מעץ למטה כדי להשיג ייתרון בקרב מהאדמה, הדובים יורדים גם הם ומדדים אליכם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]בביס אחד ענק ואיטי דוב אחד רץ אל סיא ונוגס באחד האקדחים שלו, על המתכת שנשארה מחוץ [/COLOR][COLOR=sienna]לבטנו של הדוב סימני נגיסה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"מזל שזה היה הרזרבי" סיא ממלמל ושולף אקדח אחר "אחרת הייתי כותש אותכם לפני זה".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#008080]"לא, הניקור שלהם מכיל רעלנים נוגדי כל דבר חי" ארוו מביט ב כאילו זה מובן מאליו.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"יש לך מזל שלמדתי רפואה, אחרת היית מת תוך כמה דקות" ארוו חובש את הרגל שלך ודוחף לפה שלך פרי אדום בצורת אגס ובגודל חציל.[/COLOR]
[COLOR=#008080]הפרי מר, ומגעיל, כאילו כלב עשה את צרכייו ה"גדולים" בפה שלך.[/COLOR]
[COLOR=#008080]אבל הרגל שלך מחלימה, נשארת רק צלקת קטנה וירקרקה.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"נשארו עוד עשרה, אתה מרגיש יותר טוב?" ארוו שואל "הפרי היה טעים?"[/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[B][COLOR=purple]קיבה ג'ונסון+לי אוזומאקי[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]עמית היה נחמד אם היית מתייחס גם להיותך חצי חיה..[/COLOR]
[COLOR=#800080]ההתקפה של סיק נכשלת, והיא נסוגה לפני שהספקתם לתקוף אותה שוב.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"ביי, היה נחמד" סיק מחייכת אליכם ונעלמת בעננת ארס, מתירה מאחוריה כעשרים נחשים ארסיים ועצבניים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"נזכרתי מאיפה אני מכיר אותך" אייס תופס בדש חולצתך "אתה היית עם סאלי במשימה?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]"נעשה את הבירור אחר כך" הוא מעיף מבט אל הנחשים "ואתה תגיד לי איפה היא".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אבל קודם, יש לנו עשרים נחשים לטפל בהם".[/COLOR]
-
[QUOTE=DareDevil;1275529][B][COLOR=#006400]רין קאגאמינה+קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400]לפתע... העולם שאתם נמצאים בו מתפוגג, אתם מוצאים את עצמכם יושבים אחד ליד השני, ללא קשר למקום שהייתם בו קודם לכן.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם רואים אדם קשיש, שמקרין עוצמה וכוח במבטו, שמחייך אליכם בחיוביות.[/COLOR]
[URL="http://tektek.org/avatar/46700656"][COLOR=darkgreen][IMG]http://img153.imageshack.us/img153/1899/tek4ea169fd2cd218764899.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[COLOR=darkgreen]"אני המאסטר, למי ששכח או לא פגש בי, אותו אדם שייסד את הארגון של הAD, אנטי דינאקס."[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]התמונה משתנה, אתם מגיעים לאזור אותו כולכם מכירים, אף על פי שאף אחד מכם לא ביקר בו מעולם, הוא נראה לכם מוכר.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם ישובים בשורה הראשונה בספסל שדומה לספסלים של איצטדיוני כדורגל, בנוף המקום נראה מכובד, וחמים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]יורד שלג בחוץ, אך אתם מכוסים במעין כיפה בלתי נראית, שמונעת מהשלג, הגשם והרוח לפגוע בכם.[/COLOR]
[URL="http://tektek.org/avatar/47510308"][COLOR=darkgreen][IMG]http://img202.imageshack.us/img202/8130/tek4ef212fab411d5679632.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[COLOR=darkgreen]"טוב, אז כולכם השתגרתם מהמקום שהייתם בו, לכאן, אנחנו בקיק- כמובן.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]טוב... בזמן האחרון צבאו של דינאקס התחזק ביותר, ישנם שמועות שהרוחות האגדיות הצטרפו לדינאקס...[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"לכל קבוצה ייצטרף מלווה, אולי אתם מכירים אותו. בסוף המשימה תוכלו לבחור אם לחזור לנקודה ממנה הגעתם לכאן, או להשאר בקיק לאימונים".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"קודק, אתה רשאי להחליף את חרבך השחוקה, אנא בחר נשק" המאסטר אומר.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]-חרב סייף [U]*נלקחה על ידי מאי, לכן לא תוכל לבחור בה*[/U][/COLOR]
[COLOR=#006400]אותם נשקים מופיעים למול קודק ומרחפים למולו, עד אשר בוחר את הנשק ולוקח אותו, אז כל הנשקים נעלמים.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אתם תשלחו למדבר האבוד, אותכם תלווה לינדה, שאותה כבר רין הספיקה להכיר".[/COLOR]
[spoiler]
[URL="http://tektek.org/avatar/46965196"][COLOR=plum][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/4762/tek4ebccb9d051ab6443272.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[/spoiler]
[COLOR=#a0522d]תפרטו בהתקפות שלכם, זאת אומרת: לאיזה אזור בגוף (לדוג'- ראש), לאיזה צד (למעלה/למטה/לימין/לשמאל), עם איזה חלק של הנשק/איזו תנועה (להכות עם איזה צד של החרב/חנית [כהה או חד], דקירה או שיסוף)[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]צ'אז מנסה לשסע את ראשו של הדוב המשונה, והראש נכרת כלא היה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אך הוא לא נופל ארצה, הראש שלו "נתפר" מחדש לגוף שלו, והוא ממשיך לטפס, כאילו לא נפצע.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתם קופצים מעץ למטה כדי להשיג ייתרון בקרב מהאדמה, הדובים יורדים גם הם ומדדים אליכם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]בביס אחד ענק ואיטי דוב אחד רץ אל סיא ונוגס באחד האקדחים שלו, על המתכת שנשארה מחוץ [/COLOR][COLOR=sienna]לבטנו של הדוב סימני נגיסה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"מזל שזה היה הרזרבי" סיא ממלמל ושולף אקדח אחר "אחרת הייתי כותש אותכם לפני זה".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#008080]"לא, הניקור שלהם מכיל רעלנים נוגדי כל דבר חי" ארוו מביט ב כאילו זה מובן מאליו.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"יש לך מזל שלמדתי רפואה, אחרת היית מת תוך כמה דקות" ארוו חובש את הרגל שלך ודוחף לפה שלך פרי אדום בצורת אגס ובגודל חציל.[/COLOR]
[COLOR=#008080]הפרי מר, ומגעיל, כאילו כלב עשה את צרכייו ה"גדולים" בפה שלך.[/COLOR]
[COLOR=#008080]אבל הרגל שלך מחלימה, נשארת רק צלקת קטנה וירקרקה.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"נשארו עוד עשרה, אתה מרגיש יותר טוב?" ארוו שואל "הפרי היה טעים?"[/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[B][COLOR=purple]קיבה ג'ונסון+לי אוזומאקי[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]עמית היה נחמד אם היית מתייחס גם להיותך חצי חיה..[/COLOR]
[COLOR=#800080]ההתקפה של סיק נכשלת, והיא נסוגה לפני שהספקתם לתקוף אותה שוב.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"ביי, היה נחמד" סיק מחייכת אליכם ונעלמת בעננת ארס, מתירה מאחוריה כעשרים נחשים ארסיים ועצבניים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"נזכרתי מאיפה אני מכיר אותך" אייס תופס בדש חולצתך "אתה היית עם סאלי במשימה?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]"נעשה את הבירור אחר כך" הוא מעיף מבט אל הנחשים "ואתה תגיד לי איפה היא".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אבל קודם, יש לנו עשרים נחשים לטפל בהם".[/COLOR][/QUOTE]
אני רץ במהירות לעבר אחד הדובים, משסף את ראשו ולוקח במהירות את הראש. אם זה לא עובד, אני מצמיד את אחד הדובונים לגזע העץ בעזרת החרב, כשאני תוקע אותה בראשו ומצמיד לעץ בחזקה.
-
[QUOTE][COLOR=#a0522d][B]לוק קסטלאן+צ'אז אנטיפאקט
[/B]תפרטו בהתקפות שלכם, זאת אומרת: לאיזה אזור בגוף (לדוג'- ראש), לאיזה צד (למעלה/למטה/לימין/לשמאל), עם איזה חלק של הנשק/איזו תנועה (להכות עם איזה צד של החרב/חנית [כהה או חד], דקירה או שיסוף)[/COLOR]
[COLOR=sienna]"מזל שזה היה הרזרבי" סיא ממלמל ושולף אקדח אחר "אחרת הייתי כותש אותכם לפני זה".[/COLOR][/QUOTE]
[quote=sandslash;1275541]אני רץ במהירות לעבר אחד הדובים, משסף את ראשו ולוקח במהירות את הראש. אם זה לא עובד, אני מצמיד את אחד הדובונים לגזע העץ בעזרת החרב, כשאני תוקע אותה בראשו ומצמיד לעץ בחזקה.[/quote]
"חכו, למה באלימות? אם הם ידידותיים?" אומר ואתקרב אל אחד בחיבה. "שלום, דוב קטן.."
~~
מצטער על התגובה אני ממהר.
-
[quote]
[/b]"לא, הניקור שלהם מכיל רעלנים נוגדי כל דבר חי" ארוו מביט ב כאילו זה מובן מאליו.[/color]
[color=#008080]"יש לך מזל שלמדתי רפואה, אחרת היית מת תוך כמה דקות" ארוו חובש את הרגל שלך ודוחף לפה שלך פרי אדום בצורת אגס ובגודל חציל.[/color]
[color=#008080]הפרי מר, ומגעיל, כאילו כלב עשה את צרכייו ה"גדולים" בפה שלך.[/color]
[color=#008080]אבל הרגל שלך מחלימה, נשארת רק צלקת קטנה וירקרקה.[/color]
[color=#008080]"נשארו עוד עשרה, אתה מרגיש יותר טוב?" ארוו שואל "הפרי היה טעים?"[/color]
[/quote]
אני אומר לארוו:"אני מעדיף לאכול את הפגרים המוזרים האלה שאכלתי קודם ברוטב הדם של החיות המוזרות האלה שתקפו אותה,לא קלטתי עדיין את השמות שלהם תוך כדאי שמנקרים אותי עוד כמה כאלה מאשר לאכול עוד פרי כזה,אני חושב".
-
[quote=DareDevil;1275529][B][COLOR=#006400]רין קאגאמינה+קודק סטורן[/COLOR][/B]
[spoiler]
[/spoiler]
[/quote]
אקח חרב סמוראים...
אציג את עצמי בפני ליחנדה ומאי, ולאחר מכן אשאל את לינדה "מה עכשיו?".
~~~~
אין לי כלכך הרבה מה לכתוב..
-
[quote]קיבה ג'ונסון+לי אוזומאקי
עמית היה נחמד אם היית מתייחס גם להיותך חצי חיה..
---
ההתקפה של סיק נכשלת, והיא נסוגה לפני שהספקתם לתקוף אותה שוב.
"ביי, היה נחמד" סיק מחייכת אליכם ונעלמת בעננת ארס, מתירה מאחוריה כעשרים נחשים ארסיים ועצבניים.
"נזכרתי מאיפה אני מכיר אותך" אייס תופס בדש חולצתך "אתה היית עם סאלי במשימה?"
"נעשה את הבירור אחר כך" הוא מעיף מבט אל הנחשים "ואתה תגיד לי איפה היא".
"אבל קודם, יש לנו עשרים נחשים לטפל בהם".[/quote]
"קדימה!" אומר לאייס ולי ואתקוף את הנחשים,חלק מהם אשרוט עם ידיי ועם חלק אשתמש בחרב שלי ואדקור אותם.
-
[B][COLOR=purple]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=#006400]אגיב לך אחרי שמאי תגיב.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#008080]"לפחות חזרת לעצמך" ארוו ממלמל "וקוראים ליצורים ההם פאקסים, והדם הזה היה [U]שלך[/U]".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"אני עשר ואתה עשר, יש פה בדיוק עשרים" ארוו עוזר לך לקום ומסתער על קבוצה של פאקסים, מבודד אותם מהחצי השני של הקבוצה.[/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[COLOR=sienna]אוהד לא פירטת, ההתקפה לא נחשבת.[/COLOR]
[COLOR=sienna]---[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]לוק מתקרב בחיבה לאחד הדובים, שמביט בו מבט ממושך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא פוער פה ענקי, ושניה לפני שלוק מאבד יד, סיא קופץ על לוק ומסיט אותו מטווח הנשיכה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אלו דניקארים" סיא אומר לכם "ידידותיים הם לא".[/COLOR]
-
[quote]
[/b]"לפחות חזרת לעצמך" ארוו ממלמל "וקוראים ליצורים ההם פאקסים, והדם הזה היה [u]שלך[/u]".[/color]
[color=#008080]"אני עשר ואתה עשר, יש פה בדיוק עשרים" ארוו עוזר לך לקום ומסתער על קבוצה של פאקסים, מבודד אותם מהחצי השני של הקבוצה.[/color]
[/quote]
אני חושב לעצמי 'אסור לי לגעת בהם,הם סוג של חומצה מהלכת לפי מה שהבנתי' אני שולף את חרב הסמוראים שלי ואני אשסע בהם את החרב שלי אחרי זה אסתכל איך ארוו מחסל את הקבוצה שלו.
-
[QUOTE][COLOR=#a0522d][B]לוק קסטלאן+צ'אז אנטיפאקט
[/B]אוהד לא פירטת, ההתקפה לא נחשבת.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא פוער פה ענקי, ושניה לפני שלוק מאבד יד, סיא קופץ על לוק ומסיט אותו מטווח הנשיכה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
"את זה הבנתי לבד.." אמלמל בבהלה ואביט לראות אם היד שלי שלמה..
אחר כך אבין את הדרך הטובה ביותר ללחימה בהם, אתפוס במקורי את רגל שמאל של אחד הדניקארים ואעיף אותו רחוק מהעץ.
-
[COLOR=teal][QUOTE]
[COLOR=sienna]תפרטו בהתקפות שלכם, זאת אומרת: לאיזה אזור בגוף (לדוג'- ראש), לאיזה צד (למעלה/למטה/לימין/לשמאל), עם איזה חלק של הנשק/איזו תנועה (להכות עם איזה צד של החרב/חנית [כהה או חד], דקירה או שיסוף)[/COLOR]
[/QUOTE]
הציטוט הזה נכון גם לגביך.
לא נחשב.
והפצע זה הדם שלך, לא קשור אליהם!!! פשור יש להם רעל בניקור זה כמו שנחש מכיש אותך..
תגיב מחדש..
[/COLOR][COLOR=sienna][B]עומר~לוק קסטלאן-[/B][/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אגיב לך כשאוהד יגיב.[/COLOR]
-
[quote]קיבה ג'ונסון+לי אוזומאקי
עמית היה נחמד אם היית מתייחס גם להיותך חצי חיה..
---
ההתקפה של סיק נכשלת, והיא נסוגה לפני שהספקתם לתקוף אותה שוב.
"ביי, היה נחמד" סיק מחייכת אליכם ונעלמת בעננת ארס, מתירה מאחוריה כעשרים נחשים ארסיים ועצבניים.
"נזכרתי מאיפה אני מכיר אותך" אייס תופס בדש חולצתך "אתה היית עם סאלי במשימה?"
"נעשה את הבירור אחר כך" הוא מעיף מבט אל הנחשים "ואתה תגיד לי איפה היא".
"אבל קודם, יש לנו עשרים נחשים לטפל בהם".[/quote]
אני אומר לקיבה" מי זאת סאלי בכלל שאייס דיבר עליה מלפני שנייה ". אני אשתמש בכוח החייה שלחי בשביל להתגלגכל במהירות רבה ואנסה לדרוס למוות כמה שיותר נחשים ואנסה שלא לפגוע בקיבה ובאייס
-
[B][COLOR=darkgreen]רין קאגאמינה+קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"WTF?!" לינדה אמרה, בוהה בקודק ומגישה לו מראה- או מגן צלול המציג את השתקפותו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"זאת הייתה אשליה?" לינדה משפשפת את עיניה כלא מאמינה "ארור תהיה דינאקס!"[/COLOR]
[COLOR=#006400]גופו של קודק השתנה, הוא כבר לא היה חצי פיל, הוא היה משהו אחר, ירוק, בעל עיניים בשני הצדדים של הראש.[/COLOR]
[COLOR=#006400]עם ראיה של 380 מעלות, ושתי אצבעות סך הכל בכל יד, לרגע אחד הוא נעשה בלתי נראה- שקוף.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"זיקית?" קודק ורין אומרו באותו הזמן בגועל, בעוד הלשון של קודק התארכה פי יותר מ- 10.[/COLOR]
[COLOR=#006400]*בתגובתכם, תגיבו על השינוי של קודק, ועל מחשבותיכם על השותפות במשימה אחד עם השני וע לינדה*[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#800080]בגלל שלשה"ם אין זמן או כוח, לי מעך ופצפץ את כל הפאקסים שקיבה ואייס לא חיסלו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הבעיה היחידה היא שקיבה מצא את עצמו קבור למחצה באדמה, עקב כך שלי דרס אותו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אחרי שקיבה חפר את דרכו החוצה, אייס נחת על הקרקע ולי התאושש מהסחרחורת, הם חיפשו משהו חשוד.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אייס בוחן צד אחד, אתם בוחנים את השני.[/COLOR]
[COLOR=#800080]לפתע אתם רואים משהו אפור, נע מאוד מהר ונראה שהוא מרחף מעל לפני הקרקע, הוא כחמישים מטרים מכם ותכף יעלם ביער.[/COLOR]
-
[quote=DareDevil;1277148][B][COLOR=darkgreen]רין קאגאמינה+קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"WTF?!" לינדה אמרה, בוהה בקודק ומגישה לו מראה- או מגן צלול המציג את השתקפותו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"זאת הייתה אשליה?" לינדה משפשפת את עיניה כלא מאמינה "ארור תהיה דינאקס!"[/COLOR]
[COLOR=#006400]גופו של קודק השתנה, הוא כבר לא היה חצי פיל, הוא היה משהו אחר, ירוק, בעל עיניים בשני הצדדים של הראש.[/COLOR]
[COLOR=#006400]עם ראיה של 380 מעלות, ושתי אצבעות סך הכל בכל יד, לרגע אחד הוא נעשה בלתי נראה- שקוף.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"זיקית?" קודק ורין אומרו באותו הזמן בגועל, בעוד הלשון של קודק התארכה פי יותר מ- 10.[/COLOR]
[COLOR=#006400]*בתגובתכם, תגיבו על השינוי של קודק, ועל מחשבותיכם על השותפות במשימה אחד עם השני וע לינדה*[/COLOR]
[/quote]
יש לי גם זנב אם אני לא טועה.. לא?
~~~~
אגרד בגב עם הלשון שלי "אחח סופסוף סוף לגירודים.." אמלמל, ואז אסתכל נבוך על רין ולינדה.
"אה כן, מצטער.." אמלמל נבוך.
"את חצויה. רק עם מי או מה..?" אשאל את רין, 'זה הולך להיות מגניב' אחשוב.
"אנחנו נשמיד את הדינאקס הזה!" אקרא ואנסה לשדר בטחון.
-
בגלל שלשה"ם אין זמן או כוח, לי מעך ופצפץ את כל הפאקסים שקיבה ואייס לא חיסלו.
הבעיה היחידה היא שקיבה מצא את עצמו קבור למחצה באדמה, עקב כך שלי דרס אותו.
אחרי שקיבה חפר את דרכו החוצה, אייס נחת על הקרקע ולי התאושש מהסחרחורת, הם חיפשו משהו חשוד.
אייס בוחן צד אחד, אתם בוחנים את השני.
לפתע אתם רואים משהו אפור, נע מאוד מהר ונראה שהוא מרחף מעל לפני הקרקע, הוא כחמישים מטרים מכם ותכף יעלם ביער.
מה תעשו?[/quote]
"מה זה היה הדבר הזה?" אשאל את אייס, אולי הוא יודע מה זה.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]אלון~קודק סטורן-[/B]
קטן מאוד, אתה לא לגמרי זיקית, זוכר?
אגיב כשמאי תגיב[/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B]
תזכור שאתה חצי זאב..
אגיב לך כשליאור יגיב[/COLOR]
-
[QUOTE=DareDevil;1275529][B][COLOR=#006400]רין קאגאמינה+קודק סטורן[/COLOR][/B]
[spoiler]
[/spoiler]
[/QUOTE]
"איפה אנחנו? " אשאל את המסטאר, ואפנה אל קודאק. " אני רין קאגאמינה, נעים להכיר. " אומר לו.
" מה זה המדבר האבוד? מה אנחנו הולכים לעשות שם? O: " אשאל את הזקן ההוא, ה'מאסטר' , כפי שהוא קורא לעצמו.
אחרי השינוי של קודאק-
" איכססס!!! ז-זיקית! ;_; " אומר בגועל ואלך כמה צעדים אחורה. " למה נתקעתי במשימה עם זיקית?! T^T" אשאל את עצמי
בצער, ואגעל.
" אה, ואני חצויה עם טיגריס בנגלי לבן 3: " אומר בחיוך חמוד וברוגע, כאילו כלום לא קרה.
-
[QUOTE=DareDevil;1275783][B][COLOR=purple]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=#006400]אגיב לך אחרי שמאי תגיב.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#008080]"לפחות חזרת לעצמך" ארוו ממלמל "וקוראים ליצורים ההם פאקסים, והדם הזה היה [U]שלך[/U]".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"אני עשר ואתה עשר, יש פה בדיוק עשרים" ארוו עוזר לך לקום ומסתער על קבוצה של פאקסים, מבודד אותם מהחצי השני של הקבוצה.[/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[COLOR=sienna]אוהד לא פירטת, ההתקפה לא נחשבת.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
אני אקח את חרבי ואסשף אותה באוויר לאות שיתרחקו ממני, אם הם לא עושים כלום, אני מתחיל לסובב את החרב באוויר, ומתקדם לאט לאט לעבר הדניקארים, ומנסה לשסף אותם תוך כדי סיבוב החרב.
-
[B][COLOR=darkgreen]רין קאגאמינה+קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"נעים להכיר רין" המאסטר משיב בחמימות "צאו למשימה, תתנו לי להתגאות בכם".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]ובמילים אלו אתם משתגרים למקום משונה, מלא חול, האדמה בו חמה ועשרות- אם לא מאות דיונות נראות באופק.
אתם באמצע מדבר, החול החם גורם לכוויות בכפות רגליכם היחפות, שנהרסו בהשתנות שלכם.
לפתע, אתם רואים קבוצה של יצורים דמויי צבועים מתקרבת אליכם.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אחד מהם נראה יותר אנושי, לפתע הפיות של קודק ורין אומר על דעת עצמן "הכונו למות, שליחי המאסטר, גורלכם להיות לנו לטרף.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][SPOILER][URL="http://tektek.org/avatar/45815056"][COLOR=sienna][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/7382/tek4e4d2368b635c8113092.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[/SPOILER][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B][COLOR=sienna]לוק קסטלאן+צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][COLOR=#a0522d]לוק מעיף את אחד מהדניקארים אל מעבר לעץ, כולכם בטוחים שנפתרתם ממנו.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][COLOR=#a0522d]נשארו חמישה דניקארים, לפתע הדניקאר האחרון רץ ומדדה אל חבריו הדניקארים.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][COLOR=#a0522d]צ'אז מנסה להרתיע את הדניקארים, אך ללא הועיל, הם רק מתקרבים אליו.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][COLOR=#a0522d]"תקיפות סתם ככה הן מאוד נדירות אצל דניקארים" סיא אומר "צריך לחשוב למה- למה הם לעזאזל תוקפים אותנו!"[/COLOR]
[/COLOR]
-
[QUOTE=DareDevil;1277256][B][COLOR=darkgreen]רין קאגאמינה+קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"נעים להכיר רין" המאסטר משיב בחמימות "צאו למשימה, תתנו לי להתגאות בכם".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]ובמילים אלו אתם משתגרים למקום משונה, מלא חול, האדמה בו חמה ועשרות- אם לא מאות דיונות נראות באופק.
אתם באמצע מדבר, החול החם גורם לכוויות בכפות רגליכם היחפות, שנהרסו בהשתנות שלכם.
לפתע, אתם רואים קבוצה של יצורים דמויי צבועים מתקרבת אליכם.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אחד מהם נראה יותר אנושי, לפתע הפיות של קודק ורין אומר על דעת עצמן "הכונו למות, שליחי המאסטר, גורלכם להיות לנו לטרף.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][SPOILER][URL="http://tektek.org/avatar/45815056"][COLOR=sienna][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/7382/tek4e4d2368b635c8113092.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[/SPOILER][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B][COLOR=sienna]לוק קסטלאן+צ'אז אנטיפאקט[/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][COLOR=#a0522d]לוק מעיף את אחד מהדניקארים אל מעבר לעץ, כולכם בטוחים שנפתרתם ממנו.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][COLOR=#a0522d]נשארו חמישה דניקארים, לפתע הדניקאר האחרון רץ ומדדה אל חבריו הדניקארים.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][COLOR=#a0522d]צ'אז מנסה להרתיע את הדניקארים, אך ללא הועיל, הם רק מתקרבים אליו.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][COLOR=#a0522d]"תקיפות סתם ככה הן מאוד נדירות אצל דניקארים" סיא אומר "צריך לחשוב למה- למה הם לעזאזל תוקפים אותנו!"[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"סתם רעיון, אולי קודם נמנע מהם להתקיף אותנו ואז נחשוב על זה?!" אומר בציניות ואעשה את אותה הפעולה מקודם עם עוד דניקאר, במטרה לגמור אותם אחד אחד. "חוץ מזה, יש מלא סיבות, אולי זה עץ המגורים שלהם או משהו?" אומר לסיא
-
[quote]
[color=#008080]"לפחות חזרת לעצמך" ארוו ממלמל "וקוראים ליצורים ההם פאקסים, והדם הזה היה [u]שלך[/u]".
"אני עשר ואתה עשר, יש פה בדיוק עשרים" ארוו עוזר לך לקום ומסתער על קבוצה של פאקסים, מבודד אותם מהחצי השני של הקבוצה.[/color]
[/quote]
אתה לוקח את החרב שלי ומחזיק אותה ביד השמאלית שלי,אני מסתער על הפאקסים ודוקר אותם בעיניהם,וחוצה אותם במרכזם,אחרי זה אני אסתכל על ארוו [אם הוא לא חיסל אותם עוד] איך הוא מחסל אותם,אם הוא מחסל אותם אני אצטרף אליו ואומר לו:"זה היה מעייף,לאן עכשיו?".
-
[quote=DareDevil;1277256][B][COLOR=darkgreen]רין קאגאמינה+קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]ובמילים אלו אתם משתגרים למקום משונה, מלא חול, האדמה בו חמה ועשרות- אם לא מאות דיונות נראות באופק.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתם באמצע מדבר, החול החם גורם לכוויות בכפות רגליכם היחפות, שנהרסו בהשתנות שלכם.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]לפתע, אתם רואים קבוצה של יצורים דמויי צבועים מתקרבת אליכם.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/45815056"][COLOR=sienna][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/7382/tek4e4d2368b635c8113092.png[/IMG][/COLOR][/URL]
[/spoiler][/COLOR]
[/quote]
"וואו, אני מניח שאחת היכולות המ'דהימות' שלנו היא למשוך צרות" אמלמל אל רין.
"אוקיי, תקשיב לי בן אד-..צבוע. עליתם לי עד לפה אתם עם הדינאקס שלכם, ואם מישהו הולך להתכונן כאן למוות זה יהיה אתה!" אקרא לעברו. אצביע אל לינדה, "תשבי בצד, אני ורין נטפל בהם..".
"מוכנה?" אקרא לעבר רין, לאחר מכן אזרוק את החרב הכי רחוק שאני יכול ומסתער אל עבר הצבועים, תוך כדי שאני משתנה לצבע החול.. כשאגיע מאחוריי הצבועים אקח את החרב ואתחיל לשסף אותם.
-
אגיב לכם כששותפיכם לאיוונט יחליטו להגיב
[COLOR="Teal"][B]עומר~טום רידל-[/B]
אתה דוקר ומשסע את הפאקסים, בעוד אלו חומקים ומתעופפים.
היצורים האלו זריזים! אתה מצליח לשסע שבעה מהם, לאחר מאבק מתיש, במבט שנשלח אל ארוו נראה שמצבו דומה לשלך.
השלושה שנשארו מולך הם פאקסים מגודלים, עם מקור גדול וחד, המהירים והחזקים שבקבוצת הפאקסים הזאת.
האדמה מלאה באפר שאליו שאר הפאקסים התפוגגו, הבטן שלך מקרקרת מהמחשבה על גופות.[/COLOR]
-
[quote]
[/b]אתה דוקר ומשסע את הפאקסים, בעוד אלו חומקים ומתעופפים.
היצורים האלו זריזים! אתה מצליח לשסע שבעה מהם, לאחר מאבק מתיש, במבט שנשלח אל ארוו נראה שמצבו דומה לשלך.
השלושה שנשארו מולך הם פאקסים מגודלים, עם מקור גדול וחד, המהירים והחזקים שבקבוצת הפאקסים הזאת.
האדמה מלאה באפר שאליו שאר הפאקסים התפוגגו, הבטן שלך מקרקרת מהמחשבה על גופות.[/color]
[/quote]
'השלושה האלה נראים מסוכנים' אני אסתכל אל ארוו ואשאל אותו:"הניקורים שלהם מסוכנים,הבנתי,אבל אפשר לאכול אותם,אני רעב" בזמן הזה אשסע להם את חלקי הגוף שאני מצליח להגיע אליהם.
-
[COLOR=teal]"האמת שהם טעימים בערך כמו הפרי שאכלת מקודם, אבל עם החוש טעם שלך.. לך תדע".[/COLOR]
[COLOR=teal]ארוו דורך בטעות על אחד הפאקסים שמולך, והוא מתפוגג לאבק, בעוד ארוו נבהל ומחסל שניים מהפאקסים שמולו בדהרה בהולה.[/COLOR]
[COLOR=teal]לאחר כדקה, הפאקס האחרון מתפוגג לאבק ביריית חץ מתוחה ועצבנית של ארוו, שלא מרוצה מהמקרה.[/COLOR]