אוהד- נכון יש לי מפחה שווה!! ומנסה להשתמש בעל חושי על האנשים אבל הם עדיין עומדים זקו
Printable View
אוהד- נכון יש לי מפחה שווה!! ומנסה להשתמש בעל חושי על האנשים אבל הם עדיין עומדים זקו
אוקיי, כולם להפסיק לתקוף.
אני שואל את האנשים האלה מי הם, מה הם רוצים ממני, והאם הם יכולים להשלים לי לזימון?
אוהד- לפני שהאנשים מגיבים מופיע סאלמנס ענקי ועליו רוכבת אישה בעלת שיער אפור קצר. (נחש מיזאת) היא מהסדרה
אני אנחש ש.... אה, אני יודע! אני חושב שזאת הגברת "אין לי מושג"!
אני שואל אותה מי היא, וממצב?
אוהד- אני הציידת ג'י אמרה האישה!!! היא כיוונה מכשיר וזר לעבר דאנספרס וירתה עליו קרן. דאנספרס קפא במקומו והפך לזהוב,מכל קטן הרים אותו באוויר ולקח אותו לחללית ענקית 3 האנשים והציידת נכנסו פנימה ולפפני שהסקתה לזוז נעלה החללית
אהה אני מכיר אותה..
חטפתם את הוד רוממותו? אני ארצח אותכם!!!!
אני מתחיל להיות מאוד מאוד [b]מאאווודד[/b] מעוצבן.
אני מוציא במהירות את כל הפוקימונים שלי, ונותן הוראה חד משמעית לכולם,
"כולם! תקשיבו! אתם, יחד איתי, עומדים ליצור את הפוקימון הטוב ביותר!
קינגדרה! אתה תתפקד בתור הראש!
ואטורטל! אתה בתור הגב!
גבייט! אתה בתור התחתית- רגליים!
דראגונייר! אתה תתפקד בתור הזנב, כך שראשך יהיה בחוץ.
2 הדראגונייט! אתם תתפקדו בתור הידיים והכנפיים!
אני אהיה בתור הגוף, ואההיה בתוך כל המפלצת הזאת. אני אתן לכולם הוראות!"
אני מחכה שכולם יבנו את זה, ונכנס לבפנים, כשאני צועק "המראה! תעקבו אחר החללית!!"
אופק- ביילי מנסה אבל הדלת חזקה מידי!!!
אוהד- כול הפוקייומנים מתכנסים במבנה שנראה כמו מפלצת ענקית וממריאים בקושי
[QUOTE=ttrrtte;1221166]אופק- ביילי מנסה אבל הדלת חזקה מידי!!!
אוהד- כול הפוקייומנים מתכנסים במבנה שנראה כמו מפלצת ענקית וממריאים בקושי[/QUOTE]
אני מוציא את בלה ואומר לה להשתמש בכדור צל ביחד עם קרן העל בשביל ליצור קרן צל
דראגונייר, תן טורבו עם זעם דרקון! תיצור מערבולת ענקית ותדחף את המבנה עם זה!
דראגונייט, תיצמדו אלי עם הגב אליכם, כך שכל אחד יוכל להשתמש בשני הכנפיים שלו, אחד מלמעלה ואחד מלמטה!
קינגדרה, תנווט!
גבייט, תירה גשם מטאורים למטה, כך שנזנק למעלה ונתקדם עוד יותר מהר!!
אני מחזיק את הגב של הדראגונייט, ומאזן את המבנה.
"תעקבו אחרי החללית בכל המהירות!" אני קורא
אופק- הנדלת נפרצת!!!
אוהד- אתם עוקבים אחרי הספינה ווראים חלון פתוח בצד
"כולם, להיכנס לתוך החלון!!"
מיד לאחר שאנחנו נכנסים, אני קורא "עכשיו כל אחד לעצמו! כולנו חייבים למצוא את דאנספרס!"
אני צועק הכי חזק שאני יכול "היי, ג'יי! יא חתיכת מעפנה! בואי נראה אם את יכולה לתפוס אותי, אבל את האמת שלא תוכלי, כי את כל כך שמנה ועצלנית!"
אני מחכה שהיא תבוא, תוך כדי שאני לוחש לכל הפוקימונים שלי "כולם בהיכון לגל התקפות, תתקפו במה שאתם חושבים שהכי חזק!"
אוהד- א אחד לא בא אתה רואה דלת מעט פתוחה
אני נכנס לבפנים עם כולם
[QUOTE=ttrrtte;1221169]אופק- הנדלת נפרצת!!!
אוהד- אתם עוקבים אחרי הספינה ווראים חלון פתוח בצד[/QUOTE]
אני נכנס פנימה
אוהד-אתה נכנס ורואה הרבה פוקיומנים במיכלים ומגזין ועליו כתוב ''מוכרת הפוקימונים!!'' אתה מדפד ורואה תמונה של דאנספרס במחיר של 100000000000000 ש''ח. אתה רואה במיכלים-ראלטס קטן,פיקאצ'ו,ראיצ'ו ו.. דאנספרס!! כולם קפואים
אופק-אתה נכנס ורואה ילדה שנראת לך מוכרת אבל אתה לא יודע מאיפה ''אופק!! היא מתנפלת עלייך בחיבוקים!ww
אני בודק אם יש איזהשהוא מתג שאפשר ללחוץ עליו כדי לפתוח את זה.
נ.ב- 1- כשג'יי הזאת תגיע אני הורג אותה(ברצינות, לא בציניות, אני רוצה שיישפך דם, והרבה)
2- אני הולך לישון, תגיבי ומחר על הבוקר אני יגיב שוב איזו תגובה קטנה, כי אחרי זה אני אוכל להגיב רק בשבע וחצי בערב.
לילה טוב.
[QUOTE=ttrrtte;1221175]אוהד-אתה נכנס ורואה הרבה פוקיומנים במיכלים ומגזין ועליו כתוב ''מוכרת הפוקימונים!!'' אתה מדפד ורואה תמונה של דאנספרס במחיר של 100000000000000 ש''ח. אתה רואה במיכלים-ראלטס קטן,פיקאצ'ו,ראיצ'ו ו.. דאנספרס!! כולם קפואים
אופק-אתה נכנס ורואה ילדה שנראת לך מוכרת אבל אתה לא יודע מאיפה ''אופק!! היא מתנפלת עלייך בחיבוקים!ww[/QUOTE]
אני שואל אותה מי היא
[quote] תומר-צודק גם החלמה (מחר אני מקבלת מסאדשרו רשימה של כל הפוקיומנים והמתקפות שלהם כי אין לי זמן אז ביקשתי ממנו)[/quote]
אני אעבור למדקיפ
נ.ב סליחה שלא הגבתי כמה ימים פשוט השטן שמלמדת אותנו אנגלית הפציצה אותנו בשיעורי בית
[QUOTE=ttrrtte;1221122]סטיב- סטארלי משתמש בכנ ברזל וטורצ'יק בלהביור,שניהם שוב פוגעים ונראים מותשים מאוד ואז.. מתעלפים
יפה מאוד שניכם, כנראה שהקרב הגדול יהי בין כאסכון לאיווי. בואו נתחיל, בגלל שזה הגמר אתם תתקפו בעצמכם.
אהד- אתה רואה מתג כחול-שחור על כל מיכל
אפק- הילדה בוהה בך כלא מבינה ואז רואה בליטה בצד ראשך ובבכי מר אומרת ''לא!!! הם מחקו לך את הזיכרון!''
תומר-בסדר,אבל איפה היינו כי אני לא זוכרת כי לא גבתה חח
סטיב-
איווי יוצא לעבר כאסכון בזנב ברזל אבל כאסכון חוסם אותו בירי חוטים,איווי תקוע בתוך תסבוכת החוטים ש כאסכוןו..... מתחיל להתפח!!!! הוא מתחיל לזהור ולגדול ובמקומו מופיעה פוקימון סגול זה... אספאון!! אספיאון משתמש בעל חושי ומסיים מיד את הקרב.
[QUOTE=ttrrtte;1221189]אהד- אתה רואה מתג כחול-שחור על כל מיכל
אפק- הילדה בוהה בך כלא מבינה ואז רואה בליטה בצד ראשך ובבכי מר אומרת ''לא!!! הם מחקו לך את הזיכרון!''
תומר-בסדר,אבל איפה היינו כי אני לא זוכרת כי לא גבתה חח
סטיב-
איווי יוצא לעבר כאסכון בזנב ברזל אבל כאסכון חוסם אותו בירי חוטים,איווי תקוע בתוך תסבוכת החוטים ש כאסכוןו..... מתחיל להתפח!!!! הוא מתחיל לזהור ולגדול ובמקומו מופיעה פוקימון סגול זה... אספאון!! אספיאון משתמש בעל חושי ומסיים מיד את הקרב.[/QUOTE]
מה? אשאל אותה ואנסה להיזכר מי היא
[quote]
תומר-בסדר,אבל איפה היינו כי אני לא זוכרת כי לא גבתה חח[/quote] אני בדקתי מה המתקפות של שינויי הצורה של דיטו עברתי למדקיפ
סטיב-
איווי יוצא לעבר כאסכון בזנב ברזל אבל כאסכון חוסם אותו בירי חוטים,איווי תקוע בתוך תסבוכת החוטים ש כאסכוןו..... מתחיל להתפח!!!! הוא מתחיל לזהור ולגדול ובמקומו מופיעה פוקימון סגול זה... אספאון!! אספיאון משתמש בעל חושי ומסיים מיד את הקרב.[/quote]
אספיון! וואו, אבל כאסכון אמור להתפתח לדסטקוס,מוזר. טוב לא משנה, אספיון ניצחת הפרס שלך הוא לישון איתי מחוץ לפוקדור.
[QUOTE=ttrrtte;1221148]אופק-אתה מגיעה לחדר נעול שנראה מוכר אבלאתה לא יודע למה
אוהד- גבייט משתמש בטופר דרקון על דאנספרס שאומר ''שחכתי לומר משהו.... דוד שלי מדרגה שלישית היה....'' אבל אז קטעו את דבריו 3 דמויות עטויות שחורים
יאיר-טורצ'יק קופץ ומשתמש בגחלת על ננקנדה (nסכן חח) נינקנדה כמעט מתעל אבל מתייצב ומשתמש בנשיכת חרק שוב[/QUOTE]
עכשיו תגמור אותו במתקפת הדיפה
אופק- הילדה מתקרבת אלייך ומסתכלת אלייך בעיינים גדולות וכחולות. אתה מרגיש ששלבך פועם במהירות,אבל לא מפחד. היא אומרת לך ''אני שרה רוצה לאת למסע יחד?''
תומר- סבבה,מאדקיפ יודעאקדח מים,נב מרזל,דחיפה ומהירות
סטיב- אספיון צוהל בשמחה ומוציא לשון לחבריו
יאיר-טורצ'יק משתמש בדחיפה ומביס את נינקנדה!
יופי אני ממשיך בדרך
[QUOTE=ttrrtte;1221252]אופק- הילדה מתקרבת אלייך ומסתכלת אלייך בעיינים גדולות וכחולות. אתה מרגיש ששלבך פועם במהירות,אבל לא מפחד. היא אומרת לך ''אני שרה רוצה לאת למסע יחד?''
תומר- סבבה,מאדקיפ יודעאקדח מים,נב מרזל,דחיפה ומהירות
יאיר-טורצ'יק משתמש בדחיפה ומביס את נינקנדה![/QUOTE]
אני יומר לה שאין בעיה ואלך להמשיך לעיר הרבעית
יאיר-אתה ממשיך בדרכך ומגיע לעיר!
אופק- הילדה אומרת לך לשמור על שקט ואתם מ תגנבים החוצה
[SIZE="7"][b]הודעה לכל מי שמשחק במשחק בגלל בעיית עידכוני דף הרשומים אתם בתבקשים לשלוח לי רשימה מפרטת של כל פוקימוניכם ומתקפותיהם אליי בה''פ ויום שבת העדכן,כל פעם שתקבלו פוקימון חדש או יתפתח לכם תירשמו לי בה''פ שאזכור.[/b][/SIZE]
[QUOTE=ttrrtte;1221266]יאיר-אתה ממשיך בדרכך ומגיע לעיר!
אופק- הילדה אומרת לך לשמור על שקט ואתם מ תגנבים החוצה
[SIZE="7"][b]הודעה לכל מי שמשחק במשחק בגלל בעיית עידכוני דף הרשומים אתם בתבקשים לשלוח לי רשימה מפרטת של כל פוקימוניכם ומתקפותיהם אליי בה''פ ויום שבת העדכן,כל פעם שתקבלו פוקימון חדש או יתפתח לכם תירשמו לי בה''פ שאזכור.[/b][/SIZE][/QUOTE]
אני אשאל אותה מאיפה היא מכירה אותי?
אופק- שרה תנסה להסביר אבל רק תאמר שהיא מכירה אותך ואתה אותה אבל ברתה מחיקת זיכרון,היא הסתכלה לך בעיינים והרגשתה שוב את לבך מאיץ
זאת אומרת שאני מפוטר?
אני ממשיך ביער...
יאיר- עם אתה אומר את זה בדרך הזאת :) חח אבל עדיין תקבל את התשלום
אתה ממשיך בדרכך ומתחיל ללכת למכון שהוא מסוג.............. אש!
סבבה אני הולך ישר למכון
[QUOTE=ttrrtte;1221277]אופק- שרה תנסה להסביר אבל רק תאמר שהיא מכירה אותך ואתה אותה אבל ברתה מחיקת זיכרון,היא הסתכלה לך בעיינים והרגשתה שוב את לבך מאיץ[/QUOTE]
אוקיי אומר לה ואמשיך לעיר הרביעית
יאיר- מנהיג המכון,רוי מוציא מאגמאר
אופק- שרה יוצאת אבל אז לן תופס בידך (הואלא ראה את שרה) ואמר שיש לו משימה בשבילך. לן אמר שהם גילו נבואה עתיקה שאומרת ''עוד שנים רבות רשע ירצה בעולם לשלוט,רק 2 לא אחד,2 לבבות ינצחו יחדיו,האופל ייפול,לא יקום. עם שני הלבבות לא יתגלו האופל יקום בלי ליפול'' אנחנו עדיין מפענחים את זה אבל רק רצינו שתדע שאנחנו מתרקדמים במציאתב שון והבסתו
אני מוציא את דרטיני
דרטיני תזחל בפיתולים כדי להתחמק מהמתקפות של מאגמאר ואז תעשה זעם דרקון
[QUOTE=ttrrtte;1221286]יאיר- מנהיג המכון,רוי מוציא מאגמאר
אופק- שרה יוצאת אבל אז לן תופס בידך (הואלא ראה את שרה) ואמר שיש לו משימה בשבילך. לן אמר שהם גילו נבואה עתיקה שאומרת ''עוד שנים רבות רשע ירצה בעולם לשלוט,רק 2 לא אחד,2 לבבות ינצחו יחדיו,האופל ייפול,לא יקום. עם שני הלבבות לא יתגלו האופל יקום בלי ליפול'' אנחנו עדיין מפענחים את זה אבל רק רצינו שתדע שאנחנו מתרקדמים במציאתב שון והבסתו[/QUOTE]
טוב אז תן לי להמשיך במסע אני אפגוש אותך בעיר הרביעית
טוב נלך למרכז הפוקימונים לתפוס תנומה ואז מחר על הבוקר נלך למכון.
[quote]
תומר- סבבה,מאדקיפ יודעאקדח מים,נב מרזל,דחיפה ומהירות[/quote]
נראה לי שיחסוך תגובות אם פשוט תרשמי את המתקפות של הפוקימונים הפוקימונים שהוא יכול להשתנות אליהם הם:סאלאמנס,מיילוטיק,מאדקיפ,טורצ'יק וקומבסקן (שלי),סטרלי(שלי),דיואט(שלי),וורמפי(השונה של וורמפל או איך שלא קוראים לו גם שלי),סלבי(ברור ששלי),סטאראפטור (יכולות להיות יותר מ4 מתקפות כי היו יותר סטאראפטורים ולכל אחד יש מתקפות שונות),סקווירטל (ממכון המים),אזוריל
יאיר-דרטיני מתחמק מהלהביור הראשון ומהשני אבל נפגע משהשלישי!! ואז הוא יוצא בזעם דרקון שפוגע
אופק-אתה יוצא מהבסיס ופוגש את שרה.
סטיב- אתה ואספאון הולכים לישון במיטה וקמים בבוקר,אתם מתחילים ללכת למכון שהוא מסוג........ דרקון!
תומר-סאלאמנס-קרן על,זעם דרקון,תעופה וריקוד דרקון
מיילוטיק-רשמתי לך כבר
מאדקיפ-רשמתי
טורצ'יק-להביור,גחלת,דחיפה מהירות
קומבסקין-לביור,דחיפה מהירות גלגל להבה
והאחרים-
סטארלי-מהירות,דחיפה,תעופה
דיואט-מכת ברק,מכת וולט וניצוץ
וורמפי-יתגלה בהמשך :)
סלבי-דחיפה,עלי תער
סטארפטור- ש לך? לאז כרתי...
סקווירטל-אדקח מים,דחיפה מהירות