-
ג'ון=תאליה ואתה תמשיכו בדרך ותיכנסו לבסיס,אתם רואים כלוב ובוא לילה בצורת ליפיאון רועדת כולה בתוך כלוב קטן שבקושי מתאים למידותיה
אופק-שנייה לפני שהפוקדור פוגע טורצק קם וקופץ הצידה,אתה קולט שהוא קפץ כדי לתפוס משהו,אתה רואה שזאת ורד מיי ועקת לך מהחלון שורד ניסתה לעוף אבל היא קטנ ה מידי
נ.ב מ''ת שלך :)
-
אני אשאל את טורציק אם הוא רוצה להצטרף אליי
-
אופק-טורצ'יק יתנשם קצת ויוריד מגבו את ורד וידבר איתה קצת ואז הוא ייתקרב אלייך ויאמר לך (אתה חיביר אז אתה מבין) שהוא שומר היער הקרוב ושהוא חייב ללכת,הוא מתחיל להתרחק וצועק לך בדרך שהיה קרב מעולה
-
"אוף" אומר בביאוס "טוטודייל תעלה למעלה עם ורד אני נשאר פה קצת,
-
[QUOTE=ttrrtte;1231430]ג'ון=תאליה ואתה תמשיכו בדרך ותיכנסו לבסיס,אתם רואים כלוב ובוא לילה בצורת ליפיאון רועדת כולה בתוך כלוב קטן שבקושי מתאים למידותיה
[/QUOTE]
אוי לא לילה מה עשו לך.
-
אופק-טוטודייל לוקח את ורד ואתה נשאר למטה
ג'ון- לילה נראת מאושרת למראה שלך אבל קצת פחדת שרואה את תאליה אתה רואה שיש לה מחסום על הפה ועל פי הבעת הפנים שלה אתה מבין שהיא ניסתה לנשוך את אחד היילים,היא מנסה לקום אבל הגלוב קטן מידי
-
אני ילךליער ואבדוק שאף אחד לא רואה אותי ואהפוך לסקיטי
-
אופק-אחרי שאתה חושב שהקאקונה שבעץ הוא לא איום אתה נהפך לסקיטי
-
[QUOTE=ttrrtte;1231451]
ג'ון- לילה נראת מאושרת למראה שלך אבל קצת פחדת שרואה את תאליה אתה רואה שיש לה מחסום על הפה ועל פי הבעת הפנים שלה אתה מבין שהיא ניסתה לנשוך את אחד היילים,היא מנסה לקום אבל הגלוב קטן מידי[/QUOTE]
אוי לא לילה בואי אני אשחרר אותך ואז אומר לתאליה לעזור לי.
-
אני ילך ביער תוך כדי בכיו אומר לעצמי "למה זה היה ככה"
-
ג'ון-אתה ותאליה משחררים את לילה ומורידים את המסום שלה,אתם שם לב לכמה חורים ברגל שלה
אופק-אודיש קטן מקרב אלייך ושואל מה קרה לך
-
"כלום" אומר לו ואמשיך ללכת תוך כדי בכי
-
אופק-אתה פוגש את הטורצ'יק שנלחם מולך שלא מזהה אותך ושואל מה קרה
-
"כלום" אומר בכעס ואמשיך ללכת
-
אופק-טורצ'יק לא ירפא וימשיך לחפור לך במוח ''מה קרה מה קרה מה קר ''
-
[QUOTE=ttrrtte;1231469]ג'ון-אתה ותאליה משחררים את לילה ומורידים את המסום שלה,אתם שם לב לכמה חורים ברגל שלה
[/QUOTE]
מה הם עשו לך לילה אשאל אותה בכעס.
-
"כלום לא קרה תעוף מכאן" ואז אכה אותו באגרוף ברק
-
אופק-טורצ'יק יתחמק בזריזות כאילו זה קורה לו כל הזמן וימשיך לחפור לך
ג'ון- בכל צעד של לילה יוצא לה עוד דם מהחורים ברגל,היא אומרת שהיא בטעות דיברה אז הם דקרו אותה בסכין כדי שתאמר להם איך היא מדברת אבל יא לא ענתה אז הם סגרו אותה בכלוב הקטן ההוא
-
אני אחשוב אם להפוך לבן אדם ואז אומר טורציק "עוף מכאן חתיכת אידיוט"
-
[QUOTE=ttrrtte;1231509]
ג'ון- בכל צעד של לילה יוצא לה עוד דם מהחורים ברגל,היא אומרת שהיא בטעות דיברה אז הם דקרו אותה בסכין כדי שתאמר להם איך היא מדברת אבל יא לא ענתה אז הם סגרו אותה בכלוב הקטן ההוא[/QUOTE]
זה פשוט נורא אומר ואחבק אותה.
-
ג'ון-אתה קופץ על לילה בחיבוקים שמחבקת אותך חזרה תאליה מרימה את שניכם ואתם מתחילים לצאת מהבסיס פתאום כ10 חיילים מ קיפים אותכם
אופק-טורצ'יק עדיין נראה רגוע כאילו הוא רואה דברים כאלה כל יום וממשיך לחפור
-
"תלך מכאן עכשיו" אצעק בעצבנות
-
אופק-טורצ'יק לא מוותר וממשיך להציק לך שתספר לו מה קרה ומבטיח לא לספר לאף אחד
נ.ב ראיתה את תמונה של טל?
-
"אין בעיה" אומר ואהפוך לבן אדם
כן ראיתי
-
אופק-טורצ'יק יאמר ''אז למה בכיתה?!''
נ.ב מ''ת שלך :)
-
"תעוף מכאן זה לא עינינך"אומר
-
אופק-טורצ'יק א יסעים לעזוב וימשיך לעקוב אחרייך בלי סוף,בדרך מצטרפים גם כמה פיג'ים ואודישים וכולם חופרים לך ''מה קרה מה קרה מה קרה''
-
אני ירה על כולם אקדח מים ואז ירוץ משם לחדר
-
אופק-כולם מתחמקים מהאקדח מים ומקיפים אותך וממשיכים לשאול ''מה קרה'' ושהם לא יספרו לאף אחד
-
אני יעלה לחדר ואצעק למיי "מיי תעזרי לי בואי למטה"
-
אופק-מיי מופיע כסקיטי מאחוריי אודיש ואומרת ''הם אמרו לי שמשהו קרה לך ושבכיתה מה קרה?''
-
[QUOTE=ttrrtte;1231605]ג'ון-אתה קופץ על לילה בחיבוקים שמחבקת אותך חזרה תאליה מרימה את שניכם ואתם מתחילים לצאת מהבסיס פתאום כ10 חיילים מ קיפים אותכם
[/QUOTE]
ררררר אנהם עליהם.
נ.ב תעדכני ואם את לא יודעת מה לעדכן אז בבקשה: את לילה ו-ווידל.
-
"אני צריך לומר שוב כלום לא קרה"
-
אופק-אז למה בכיתה????????????????????? מיי שואלת
ג'ון-אני עכשיו יעדכן
החיילים צוחקים מעט מהנהימה ומתקרבים אלייכם לאט לאט,תאליה יורה בכולם ברובה שלה ואומרת שאל רק חצי הרדמה היא מרימה אותכם ואתם יוצאים החוצה במהירות
-
"סתם ככה" אומר ויעלה לחדר
-
[QUOTE=ttrrtte;1231659]אופק-אז למה בכיתה????????????????????? מיי שואלת
ג'ון-אני עכשיו יעדכן
החיילים צוחקים מעט מהנהימה ומתקרבים אלייכם לאט לאט,תאליה יורה בכולם ברובה שלה ואומרת שאל רק חצי הרדמה היא מרימה אותכם ואתם יוצאים החוצה במהירות[/QUOTE]
תודה רבה תאליה אומר אבל אנחנו צריכים דחוף להשיג את טרטוויג שלי ואיווי שלי כי אם הם יעשו משהו לטרטוויג אז זה יקרה גם לי ואם איווי יחשוף בפניהים עוד נבואה.... אז הלך עלינו וכמובן שצריך להביא גם את הפוקימונים האחרים שלי.
-
אופק-מיי תייאש ותעלה אחרייך לחדר
ג'ון-עידכנתי!!!!
אתה
,תאליה ולילה רואים מרחוק כמה כלובים ובהם טרטוויג ואיווי
-
"סוף סוף" אומר לעצמי "ריאלו בוא נרד ללהתאמן"
-
אופק-אתה לוקח את ריאלו הקטן איתך ויורד למטה,ריאלו נראה ממש נחוש ללמוד להילחם
-
"ריאלו יש לי משימה קשה אבל אני בטוח שתצליח תנסה לראות את ההילה שלי"