האמת,אני משתמש בו בדקים שאין לי כל כך הרבה מלכודות ואין לי בעיה עכשיו
Printable View
האמת,אני משתמש בו בדקים שאין לי כל כך הרבה מלכודות ואין לי בעיה עכשיו
[quote=Blackbeard;1319442]דקרי די עלוב בעידננו, אבל ברור שהביא להפסדי ם:
רוצה עכשיו דואל?
אני מדבר יותר על כתיבה וזה כמובן שונה משירה S:[/quote]
זו לא הנקודה. הנקודה היא שדרך הספר הזה אפשר לראות שמתמטיקה לא זרה ל'מרחבים, כתיבה יצירתית, דמיון, ורוח'...
[QUOTE=Death The Kid;1319438]כמה שירים הבאת?[/QUOTE]
2.
[quote=Death The Kid;1319441]"התגרות" באלון[/quote]
א. לא אני נתתי ת'באן, אז תאכל מה שתאכל
ב. כדאי לך להירגע, אתה הבנאדם שלדעתי מאבד פה הכי הרבה חברים, ואני מבין גם למה. נהפכת להיות ילד *.....* מבחינתי, ואני לא הולך לדבר איתך על זה או משהו, אבל רק שתדע שאת הכבוד שלך הפסדת ממזמן. אז כדאי לך לסתום את הפה שלך או שבסוף גם את החברים האלה לא יהיו לך.. פעם היה כיף לדבר איתך, אבל נהפכת לרשע, וכל יתר הדברים שלא ארחיב עליהם. בקיצור, אל תדבר איתי, אלא אם כן זה דיווח, אבל עדיף לאלכס.
אני אשלים את מה שאלון אמר. עומרהפך להיות קצת כאפות.
חזרתי מהעבודה מחר משכורת (((:
זה לא משנה מי נתן את הבאן,הסיבה היא התגרות בך,הוא אמר שהוא הולך להוריד אותך,זה לא מצא חן בעיניי מי שנתן לו את הבאן,ובינבן אותו.
ואני חושב שעמית,ליאור,איתי,דור,מגל ועוד כמה מדברים איתי,אני בסדר
אני חושב שאני יכול להסתדר בלעדיך
אבל שמעתי שדור כבר לא מדבר איתך במסן Xd
מי שאיבד פה יותר חברים זה אתה,כי אני איבדתי רק אותך,אתה איבדת אותי ואת דור
והיחידים שאני "רשע" עליהם זה אתה וליאון XD [וגם לליאון אני לא כזה "רשע" בזמן האחרון,מקסימום הערות בונות לא מי יודע מה משמחות]
היי כולם.
הלו יואב מה קורה? תגיד אני לדעתך "רשע"
[QUOTE=Death The Kid;1319452]הלו יואב מה קורה? תגיד אני לדעתך "רשע"[/QUOTE]
לא,אני חשוב שאתה ה[B]שטן[/B]. סתם XD
אתה אחלה. וגם קודאק (לא יעזור אלון,אתה תמדי תהיה קודאק).
אני לא השטן,אני הבן של אל המוות Xd [הכינוי שלי הוא דמות מאנימה שהיא הבן של אל המוות].
שום מילה על הדואל ביננו? :(:(:(
מאוד נהנתי נגדך.
בואנה הדק מדהים! דפקתי לניב דסטרויר שהרס 3!!! יש פה יכולת אדירה לסינכרואים וקסיזים 5 חזקים, ממש אחלה!!! בניתי ב5 דקות
כתבתי בנושא הרשמי Xd
זה דק אדיר,מזכיר לי את הדק סיכרנון שלי,הרעיון של הסלווב הזה אדיר,זה לא משהו שרואים בכל דק.
מה עם הסרטונים?
נפלא אלך לראות, ותודה רבה הסלבג' באמת אחד האסים, מהלך פשוט זה להחזיר איתו ג'אנק, להוריד רמה ללבל איטר וככה להביא דסטרויר שהורס 2 ם:::::::::
ואכתוב לך שם
אני אישית הייתי משתמש בקלף "Synchro Material" אתה יכול להשתמש במפלצת של היריב בשביל לעשות סיכרנו
מה זה השטויות האלה שכתבו עלי במשוב איזה קללה יש על שמי?
לא יודע רומה, ליאון הזה הוזה דברים..
לא הבנתי מה הוא מנסה לומר..
חוץ מזה. הוא בכלל לא ידע מה קרה שם, אז אין לי מושג מאיפה המקור שלו..
[quote=Death The Kid;1319450]זה לא משנה מי נתן את הבאן,הסיבה היא התגרות בך,הוא אמר שהוא הולך להוריד אותך,זה לא מצא חן בעיניי מי שנתן לו את הבאן,ובינבן אותו.
ואני חושב שעמית,ליאור,איתי,דור,מגל ועוד כמה מדברים איתי,אני בסדר
אני חושב שאני יכול להסתדר בלעדיך
אבל שמעתי שדור כבר לא מדבר איתך במסן Xd
מי שאיבד פה יותר חברים זה אתה,כי אני איבדתי רק אותך,אתה איבדת אותי ואת דור
והיחידים שאני "רשע" עליהם זה אתה וליאון XD [וגם לליאון אני לא כזה "רשע" בזמן האחרון,מקסימום הערות בונות לא מי יודע מה משמחות][/quote]
נכון, דור לא מדבר איתי במסן'.
אבל אם נחשב את זה, הוא היה חבר טוב שלי יותר ממה שאתה תהיה של כל אחד ואחד מהחברים שלך.. אני לא יודע אם הוא חושב שאני חבר טוב, אבל עובדה שלי הוא עוזר ועזר, משבח וכיף לדבר איתו. דור מהווה רק מעט מכל החברים
אני לא רוצה להרחיב על זה, אבל אני מוכן להתערב איתך שלפחות שלושה משתמשים אמרו לי שהם שונאים אותך, עוד לפני שזה קרה, וגם אחרי שזה קרה. אני לא איבדתי שום חברים, להפך, יש לי הרבה.. אני גם מנסה להיות עם יותר, וזה מצליח לרוב. אני לא מבזבז את היום שלי בלקרוא למישהו נוב, או לומר לפקח במסן' שהוא ז*ן של פקח.
אני גם לא כפוי טובה, אם היו נותנים לי באן, ואז מורידים את הבאן ומחזירים לי את הווינר, כלומר מבטלים את העונש, לא הייתי מקלל את הפקח במסן'.
אני חושב שאתה ילד כפוי טובה, ומתנהג בצורה אנוכית ומגעילה. אני לא רוצה כבר קשר איתך, אז רק שתפנים את זה
[quote=Sire Despair;1319451]היי כולם.[/quote]
היי יואב, יש חדש? :)
החלטתי למסקנה שכנראה בסוף השבוע אני אקרא ת'סיפור שלך, זה הימים היחידים שכנראה יהיה לי זמן..
עשית מסן'? D:
יא ווארדי מה קרה לכם? אני חבר של שניכם אם זה מספק Lol
[quote=~Donphan~;1319462]נכון, דור לא מדבר איתי במסן'.
אבל אם נחשב את זה, הוא היה חבר טוב שלי יותר ממה שאתה תהיה של כל אחד ואחד מהחברים שלך.. אני לא יודע אם הוא חושב שאני חבר טוב, אבל עובדה שלי הוא עוזר ועזר, משבח וכיף לדבר איתו. דור מהווה רק מעט מכל החברים
אני לא רוצה להרחיב על זה, אבל אני מוכן להתערב איתך שלפחות שלושה משתמשים אמרו לי שהם שונאים אותך, עוד לפני שזה קרה, וגם אחרי שזה קרה. אני לא איבדתי שום חברים, להפך, יש לי הרבה.. אני גם מנסה להיות עם יותר, וזה מצליח לרוב. אני לא מבזבז את היום שלי בלקרוא למישהו נוב, או לומר לפקח במסן' שהוא ז*ן של פקח.
אני גם לא כפוי טובה, אם היו נותנים לי באן, ואז מורידים את הבאן ומחזירים לי את הווינר, כלומר מבטלים את העונש, לא הייתי מקלל את הפקח במסן'.
אני חושב שאתה ילד כפוי טובה, ומתנהג בצורה אנוכית ומגעילה. אני לא רוצה כבר קשר איתך, אז רק שתפנים את זה
היי יואב, יש חדש? :)
החלטתי למסקנה שכנראה בסוף השבוע אני אקרא ת'סיפור שלך, זה הימים היחידים שכנראה יהיה לי זמן..
עשית מסן'? D:[/quote]
אתה בתור פקח אמור לדעת ששיחות כאלה זה או למסן או לה"פ. תודה.
מצאתי סוף סוף את הסמל האישי הקודם שלי.. (:
אבל בא לי לשנות למישהו יותר מאגניב, כמו איטאצ'י.. /=
[quote=הנואש לווינר;1319463]יא ווארדי מה קרה לכם? אני חבר של שניכם אם זה מספק Lol[/quote]
לא זה לא.. רק מסן' חי וקיים מספק אותי מועחעחעחע
ואיך הבדיחה?
[quote=The Sir;1319464]אתה בתור פקח אמור לדעת ששיחות כאלה זה או למסן או לה"פ. תודה.[/quote]
לא קיללתי או עברתי על החוקים, סה״כ מתווכח איתו כשנושא הוא- הוא.
בתכלס, אם רותם חושב שדבר כזה יגרום לי לרדת מפקחות, שיהיה לו בשמחה. כי לא אמרתי קללה או משהו, ואם התנהגות מגעילה זו קללה.. המצב באמת על הפנים
המסן שלי קיים, אבל הוא לא חי. אפילו נפתח לי החלון הזה כל פעם שאני מדליק את המחשב..
אבל הווינדוס לייב הזה לא נותן לי לעשות כלום!
~~~
בא לי למצוא סמל אישי מאגניב כזה, אבל אין לי איזה..
[quote=הנואש לווינר;1319467]המסן שלי קיים, אבל הוא לא חי. אפילו נפתח לי החלון הזה כל פעם שאני מדליק את המחשב..
אבל הווינדוס לייב הזה לא נותן לי לעשות כלום!
~~~
בא לי למצוא סמל אישי מאגניב כזה, אבל אין לי איזה..[/quote]
אז הוא לא חי S:
מזתומרת לא נותן?
~~~
חח תחפש, רוצה של שניצל משופר בגודל XXXXXXXL?
חח סתם.. אבל אם אתה רוצה, בכיף ;)
[quote=Death The Kid;1319459]אני אישית הייתי משתמש בקלף "Synchro Material" אתה יכול להשתמש במפלצת של היריב בשביל לעשות סיכרנו[/quote]
אי אפשר לעשות BF עדיף כבר מיינד קונטרול תחשוב ם:
יואב, הורדת כבר מסן...? ><"
עידן.. כנס לסקייפ.. אני אהיה עם האייפון מגניב שלי
באמת שהנו"ד ניהיה מקום דפוק רצח, או שאתם רבים כאן או שאתם מדברים על משחקים ומיש לא קשור לריבים ולמשחקים פשוט מתעלמים ממנו רוב הזמן ופעם ב- מתייחסים אליו .
[QUOTE=The Sir;1319477]באמת שהנו"ד ניהיה מקום דפוק רצח, או שאתם רבים כאן או שאתם מדברים על משחקים ומיש לא קשור לריבים ולמשחקים פשוט מתעלמים ממנו רוב הזמן ופעם ב- מתייחסים אליו .[/QUOTE]
אז איך קוראים לך?
חחח
בכל מקרה, אתה צודק- הנו"ד של פעם היה על החיים.. לא היה תחרות מי עוקף את מי באנימה..
[quote=דור רמאי;1319478]אז איך קוראים לך?
חחח
בכל מקרה, אתה צודק- הנו"ד של פעם היה על החיים.. לא היה תחרות מי עוקף את מי באנימה..[/quote]
רשום במקום שבו אמור ליהיות רשום השם הפרטי, +יש גם בחתימה .
[QUOTE=The Sir;1319479]רשום במקום שבו אמור ליהיות רשום השם הפרטי, +יש גם בחתימה .[/QUOTE]
ואתה באמת חושב שאני לא יודע?
חטפתי באן ליום בdn! בגלל שרשמתי שלא רוצה לשחק נגד מטה מפגרת וזה אסור לתת תנאים. למזלי זו אזהרה ראשונה ורק באן ליום
בוקר..
לא נורא,זה ליום
הלכתי
הסיבוב הראשון של שירי האנימה נפתח
בוקר טוב מה קורה?
בסדר ואצלך?
[QUOTE=Death The Kid;1319498]בסדר ואצלך?[/QUOTE]
אחלה
[quote=Blackbeard;1319469]אי אפשר לעשות BF עדיף כבר מיינד קונטרול תחשוב ם:[/quote]
BF זה ראשי תיבות של...?