-
[quote=דור רמאי;1328774]על סמך זה שגלפנד היה יכול לעשות מתישהו מהלך כזה גאוני שאפילו אני לא הצלחתי לחשוב עליו עד שהצלחתי לחשוב עליו.[/quote]
ככה כל אחד יכול לנצח בקלות. אבל הקיום של "מסע כל כך גאוני שאף אחד לא חשב עליו" הוא בגדר השערה, ואם הם הסכימו לתיקו, המסקנה היא שאף אחד מהם לא מצא מסע מסוג זה לעצמו...
-
Pooh - מבלי לדעת את עלילת המשחק הוא נראה אחלה, קאי הזה נראה מטורף איפה מצאת תמונות שינובים כאלה? >< הייתי מת להירשם והייתי יכול להיות שחקן אדיר בשבילך, בין השאר כי יש לי רעיון לדמות עם מגבלה פיזית שתנצל זאת ליצור ג'וטסואים שרק היא יכולה. משהו מגניב. אבל אתה מתגייס עוד חודשיים, ואני לעולם לא נרשם למשחק שאני יודע שלא יסתיים...
-
-
[QUOTE=Kurohige;1328779]Pooh - מבלי לדעת את עלילת המשחק הוא נראה אחלה, קאי הזה נראה מטורף איפה מצאת תמונות שינובים כאלה? >< הייתי מת להירשם והייתי יכול להיות שחקן אדיר בשבילך, בין השאר כי יש לי רעיון לדמות עם מגבלה פיזית שתנצל זאת ליצור ג'וטסואים שרק היא יכולה. משהו מגניב. אבל אתה מתגייס עוד חודשיים, ואני לעולם לא נרשם למשחק שאני יודע שלא יסתיים...[/QUOTE]
זאת אומרת שאתה לא נרשם לאף משחק~ XD
-
יאללה אני נרשם איזה משחק מגנניייב Pooh
-
[quote=Kurohige;1328779]Pooh - מבלי לדעת את עלילת המשחק הוא נראה אחלה, קאי הזה נראה מטורף איפה מצאת תמונות שינובים כאלה? >< הייתי מת להירשם והייתי יכול להיות שחקן אדיר בשבילך, בין השאר כי יש לי רעיון לדמות עם מגבלה פיזית שתנצל זאת ליצור ג'וטסואים שרק היא יכולה. משהו מגניב. אבל אתה מתגייס עוד חודשיים, ואני לעולם לא נרשם למשחק שאני יודע שלא יסתיים...[/quote]
מה אם המשחק שלי ? אני עוד מעט עומד להריץ אותי בפול ספיד בינתיים שאני מתקדם לאט בגלל הלימודים אתה יכול להירשם ואני לא עומד לסגור אותו בזמן הקרוב.
-
היי כולם
תגידו אתם יכולים לעשות לי טובה ולעלות את התוכנה Hotspot Shield לf2h ?
כי אני צריך תתוכנה והספק שלי לא נותן להוריד ממקומות אחרים
-
יש גם דברים שאהבתי אצלך אבל לא יודע משהו אצל Pooh הדליק אותי במיוחד השינובים המגניבים האלה
ריסטו-בתכלס נכון, אבל כשמישהו אומר שבעוד חודשיים קאט זה לגמרי ...
-
[quote=Kurohige;1328787]יש גם דברים שאהבתי אצלך אבל לא יודע משהו אצל Pooh הדליק אותי במיוחד השינובים המגניבים האלה
ריסטו-בתכלס נכון, אבל כשמישהו אומר שבעוד חודשיים קאט זה לגמרי ...[/quote]
אצלי עדיין לא חשפתי תבאד גאיס. אני אוהב להפתיע תשחקנים חח
-
[QUOTE=Kurohige;1328787]יש גם דברים שאהבתי אצלך אבל לא יודע משהו אצל Pooh הדליק אותי במיוחד השינובים המגניבים האלה
ריסטו-בתכלס נכון, אבל כשמישהו אומר שבעוד חודשיים קאט זה לגמרי ...[/QUOTE]
חודשיים זה הרבה זמן
-
הי,אני עדיין מחפש שחקן שירצה לשחק במשחק שלי,פרטים בטיזרים שבחת''ם.
מי ראה תפרק החדש של נארוטו שיפודן?
מה נשמע?
-
הוא לא יוצא ברביעי?
---
חודשיים זה לא לסיים משחק אבל...
רומה - הקטע לא רק הרעים אלא העלילה המסוימת שהוא פיתח שנשמעת קצת מעניינת למרות שאני לא בקטע של האלים והשדים בנארוטו, אולי אעיף מבט בהזדמנות
-
[QUOTE=Kurohige;1328791]הוא לא יוצא ברביעי?
---
חודשיים זה לא לסיים משחק אבל...
רומה - הקטע לא רק הרעים אלא העלילה המסוימת שהוא פיתח שנשמעת קצת מעניינת למרות שאני לא בקטע של האלים והשדים בנארוטו, אולי אעיף מבט בהזדמנות[/QUOTE]
אם התכונת לנארוטו
הפרקים באנימה יוצאים בחמישי,פרקי מאנגה ברביעי
-
-
-
איזה כיף!!!!!
שכן שלי מנגן את Imagine בפסנתר!!1
איזה יופי!!!!!!!
-
חחחח רק בישראל
[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/554663_373207389403218_119623471428279_73911118_177329678_n.jpg[/IMG]
-
עשית דאבל פטטיש הבאנים יכה אותך
-
-
דבל זה לא באן אלי יתנו לי אזהרה בעלפה
-
אזהרה אחרונה שאני נותן למישהו פה בעל פה על דאבל, אתם צריכים לדעת ולשים לב.
-
אלון סים את זה בחתימה שכולם יראו
-
הוא לא צריך,זה אמור להיות חוק,למה שהוא ישים חוק בתוך החתימה שלו?
-
לא כי הוא אומר שהוא כבר לא יזהיר בעל פה אז יותר יזהרו
-
[quote=Tron;1328807]הוא לא צריך,זה אמור להיות חוק,למה שהוא ישים חוק בתוך החתימה שלו?[/quote]
חח וואלה
וזה לא אמור להיות חוק, זה חוק -_-
-
היי כולם!
קיבלתי עוד 10 שעות במחויבות אישית על 20 דקות Xd
-
-
-
[QUOTE=Tron;1328815]מזל טוב עמית[/QUOTE]
תודה :-)
עבדתי הרבה זמן על הטופס במשחק החדש של עידו אז אני מקווה שהוא יקבל אותי.
-
אני הייתי נרשם בכיף אבל אין לי כוח לרקע
-
[QUOTE=Wakashamo;1328817]הנני כאן! :p[/QUOTE]
הציפורים עפות! XD
[QUOTE=Tron;1328819]אני הייתי נרשם בכיף אבל אין לי כוח לרקע[/QUOTE]
טוב, לי היה כוח.
-
איזה מעצבן ה-v.o.d שלי!
לא עולה לי!
-
[QUOTE=Pooh;1328718]הולך אתה יודע חח...[/QUOTE]
[QUOTE=Pooh;1328755]המ"ת החדש שלי, Boshoku, נפתח!
קדימה להירשם! מומלץ לחובבי נארוטו! :)[/QUOTE]
אני כל כך רוצה להירשם וזה מ"ת נהדר,רק שאין לי כוח לרקע. אני יכול לערוך אחר כך? ואני אשקיע[QUOTE=Kurohige;1328779]Pooh - מבלי לדעת את עלילת המשחק הוא נראה אחלה, קאי הזה נראה מטורף איפה מצאת תמונות שינובים כאלה? >< הייתי מת להירשם והייתי יכול להיות שחקן אדיר בשבילך, בין השאר כי יש לי רעיון לדמות עם מגבלה פיזית שתנצל זאת ליצור ג'וטסואים שרק היא יכולה. משהו מגניב. אבל אתה מתגייס עוד חודשיים, ואני לעולם לא נרשם למשחק שאני יודע שלא יסתיים...[/QUOTE]
בא לי לצטט
[QUOTE=RangerForce;1328784]יאללה אני נרשם איזה משחק מגנניייב Pooh[/QUOTE]
אולי תעשה ככה במ"ת שלך גם?
-
תודה שציטטת חח, האמת עכשיו קראתי לגמרי תעלילה והבנתי שזה מעניין רצח, אבל לא מתאים לסוג לחימה כל כך שרציתי כי הוא מתאים לדמות של ילד עם מגבלה שחושב שלא יוכל להילחם לעולם, ואז לומד להשתמש בה ביעילות על. זה לא מתאים לדמות שכבר חזקה רצח ובוגרת
-
[quote=Kurohige;1328828]תודה שציטטת חח, האמת עכשיו קראתי לגמרי תעלילה והבנתי שזה מעניין רצח, אבל לא מתאים לסוג לחימה כל כך שרציתי כי הוא מתאים לדמות של ילד עם מגבלה שחושב שלא יוכל להילחם לעולם, ואז לומד להשתמש בה ביעילות על. זה לא מתאים לדמות שכבר חזקה רצח ובוגרת[/quote]
אתה יכול לממש את זה אצלי במ"ת
-
הארי פוטר ואבן האש.
הארי פוטר ומועצת הסודות.
האי פוטר והשורד מאי המתים.
הארי פוטר וגביע החסינות.
הארי פוטר וברית העוף בחול.
הארי פוטר ובן הברית הדו-פרצופי.
הארי פוטר ואוצרות מיליון השקל.
כן, ראיתי סרט של "הארי פוטר" ואחר כך פרק הישרדות.
-
יש לי קצת בעיה עם שירוקי... אין כזה דבר דאבל קקאי גנקאי ולא שליטה ב אלמנטים ><
-
[quote=מאסטר ליאון;1328827]אני כל כך רוצה להירשם וזה מ"ת נהדר,רק שאין לי כוח לרקע. אני יכול לערוך אחר כך? ואני אשקיע
בא לי לצטט
אולי תעשה ככה במ"ת שלך גם?[/quote]
ממתי אתה רואה נארוטו?אם אתה לא רואה אין לך מה לעשות במשחק הזה..
-
יש היום פרק חדש של נארוטו? או בגלל הספיישל ביטלו?
-
[quote=Kurohige;1328833]יש לי קצת בעיה עם שירוקי... אין כזה דבר דאבל קקאי גנקאי ולא שליטה ב אלמנטים ><[/quote]
אביב רשמתי שם דוגמה מיזוקאגה , יש לה שתי אלמנטים מיוחדים - לבה וקיטור. זאת הכוונה רשמתי דאבל קקאי גנקאי כדי להראות את זה בצורה פשוטה בלי להסביר יותר מידי.