תומר D:
Printable View
תומר D:
חםםם לייייי
[QUOTE=NapTime;1347192]חםםם לייייי[/QUOTE]
קרררר לייייי
[quote=omer2012;1347193]קרררר לייייי[/quote]
תסגור את המזגן ימניאק
[QUOTE=NapTime;1347194]תסגור את המזגן ימניאק[/QUOTE]
המזגן לא דלוק פשוט יש לי חום :( ( 39.3 )
[QUOTE=F!upy;1347186]מה קורה?[/QUOTE]
עייף..
עמית!
[QUOTE=Legend;1347196]עייף..[/QUOTE]
ספר לי על זה XP
[QUOTE=Tobi...;1347199]עמית![/QUOTE]
מה?-_-
כשאת בוכה את לא יפה, את לא, יפה.
[QUOTE=F!upy;1347200]ספר לי על זה XP[/QUOTE]
לא צריך... חחחחחחחח
[QUOTE=Legend;1347206]לא צריך... חחחחחחחח[/QUOTE]
טוב~ :ם
[quote=F!upy;1347207]טוב~ :ם[/quote]
אין לו כוח, הוא עייף מדי P:
[QUOTE=F!upy;1347207]טוב~ :ם[/QUOTE]
[QUOTE=Mr.Pizza;1347208]אין לו כוח, הוא עייף מדי P:[/QUOTE]
מסיבות בריכה וזה... אתם יכולים להבין אותי...
איזה יבש פה...
[QUOTE=Legend;1347209]מסיבות בריכה וזה... אתם יכולים להבין אותי...[/QUOTE]
מסיבת טבע יותר כיף D:
[QUOTE=ACMilaneZi;1347210]איזה יבש פה...
מסיבת טבע יותר כיף D:[/QUOTE]
מילה שלא
[QUOTE=ACMilaneZi;1347210]
מסיבת טבע יותר כיף D:[/QUOTE]
אתה יודע מה עושים בכלל במסיבות טבע? -____-"
עומר מסן
אני כבר לא יודע מה יותר, חם או משעמם.xd
infamous 2 *~*
[QUOTE=Flupy;1347184]אופיר יש לי עוד איזה 50% בgow 2 שזה לא שמר לי :(
ולך זדיין לפחות אני משלם על המשחקים שלי :@[/QUOTE]
גם אני יא עילג נראה לך אני פרוץ?
פשוט אדיוט =@
ובעיה שלך שלא נשמררררר
GET ON MY LEVEL BITCH
מי קרא לך פרוצניק יא מניאק :(
היי מישהו יכול לעזור לי בPokemon Conquest?
[QUOTE=ttrrtte;1347237]היי מישהו יכול לעזור לי בPokemon Conquest?[/QUOTE]
לא
לאסוף שארדים זה מעצבן :(
היי כולם
לא הלכת? :p
[b]פאקקק!![/b]
הפסדתי בקרב על השתלטות הממלכה השלישית עוד תור אחד והייתי כובשת אותה שיטט;;;;;;;;;;;;
טל,מאיפה הורדת את המשחק?
[url]http://www.ndsr.net/nds-roms/6040-pokemon-conquest-usa.html[/url]
העברתי בעזרת פריצה ל3DS
3:
[QUOTE=ttrrtte;1347245][b]פאקקק!![/b]
הפסדתי בקרב על השתלטות הממלכה השלישית עוד תור אחד והייתי כובשת אותה שיטט;;;;;;;;;;;;[/QUOTE]
זה לא בעיה קחי פוקימון אש..
יש לי כבררררר אבל נגמרו לי התורות עוד 2 תורות והייתי משתלטת על העמ' השלישי
פתחתי את הסיפור המודרך שאדם דיבר עליו ועכשו אני מתכווון להתמיד בשני הסיפורים שלי.
[quote=ttrrtte;1347248][URL]http://www.ndsr.net/nds-roms/6040-pokemon-conquest-usa.html[/URL]
העברתי בעזרת פריצה ל3DS
3:[/quote]
ההורדה לא עובדת לי
אומ...אולי צריך את זה רק בשביל די אס אמיתי
ניסית באימולטר של שחור לבן?
לא הבנת,ההורדה לא נותנת לי קובץ שנראה מתאים,זה כמו לשקול בסביבות ה-60m לא?מה שזה נותן לי להוריד זה איזה קובץ עם איזה כמה Kb
[QUOTE=Tobi...;1347267]פתחתי את הסיפור המודרך שאדם דיבר עליו ועכשו אני מתכווון להתמיד בשני הסיפורים שלי.[/QUOTE]
התחלת את זה גרוע מכמה סיבות:
א)היית צריך לתת הקדמה לסיפור,להגיד מה זה סיפור מודרך,לעשות הודעה שתכלול את כל הפרטים על הסיפור[קישורים לפרקים, דמויות וכ'ו].
ב)המבנה גרוע.אף אחד לא אוהב לקרוא סיפורים כשאין הפרדה בין משפטים[מבחינת שורות].תרד שורה לפעמים-בשביל זה המציאו את כפתור האנטר.
בגלל הסיבות האלה בכלל אפילו לא התחלתי לקרוא את הסיפור שלך-הוא נראה ארוך ומסובך וחוצמזה גם שהתבלבלו לך כמה קודים.
המלצה שלי-אל תעשה שני סיפורים.תעשה רק אחד.אי אפשר לרקוד על שתי חתונות-תבחר רק סיפור אחד ותעבוד רק עליו.אני לא אומר לך את זה מניסיון, כי לא היה לי סיפור בחיים, אבל אני מציע לך שעדיף שתיתן את כל הכוח שלך בפרויקט אחד[גם בקשר למ"תים] מאשר שתיתן פחות מה-100% שלך בשניים.
[QUOTE=Salamander;1347272]לא הבנת,ההורדה לא נותנת לי קובץ שנראה מתאים,זה כמו לשקול בסביבות ה-60m לא?מה שזה נותן לי להוריד זה איזה קובץ עם איזה כמה Kb[/QUOTE]
תנסה את זה:
[URL="http://www.romulation.net/NDS/6039-Pokemon-Conquest-(U).rar/#tab-details"]לחיץ.[/URL]
[QUOTE=Salamander;1347272]לא הבנת,ההורדה לא נותנת לי קובץ שנראה מתאים,זה כמו לשקול בסביבות ה-60m לא?מה שזה נותן לי להוריד זה איזה קובץ עם איזה כמה Kb[/QUOTE]
זאת ההורדה הנכונה><'
חכה אני יעלה בשבילך למדיה פייר
תכתוב אחרי משהו שאני לא יעשה דאבלXD
[quote=Reborn;1347273]התחלת את זה גרוע מכמה סיבות:
א)היית צריך לתת הקדמה לסיפור,להגיד מה זה סיפור מודרך,לעשות הודעה שתכלול את כל הפרטים על הסיפור[קישורים לפרקים, דמויות וכ'ו].
ב)המבנה גרוע.אף אחד לא אוהב לקרוא סיפורים כשאין הפרדה בין משפטים[מבחינת שורות].תרד שורה לפעמים-בשביל זה המציאו את כפתור האנטר.
בגלל הסיבות האלה בכלל אפילו לא התחלתי לקרוא את הסיפור שלך-הוא נראה ארוך ומסובך וחוצמזה גם שהתבלבלו לך כמה קודים.
המלצה שלי-אל תעשה שני סיפורים.תעשה רק אחד.אי אפשר לרקוד על שתי חתונות-תבחר רק סיפור אחד ותעבוד רק עליו.אני לא אומר לך את זה מניסיון, כי לא היה לי סיפור בחיים, אבל אני מציע לך שעדיף שתיתן את כל הכוח שלך בפרויקט אחד[גם בקשר למ"תים] מאשר שתיתן פחות מה-100% שלך בשניים.
תנסה את זה:
[URL="http://www.romulation.net/NDS/6039-Pokemon-Conquest-(U).rar/#tab-details"]לחיץ.[/URL][/quote]
גם לא עובד
וטל,זה בעיה נראה לי אצלי,ותודה :)
ובלי קשר לקח לי 10 דקות להוריד אותוxdd