מצאתי משהו אחר לעשות,לערוך סיקורים שעשיתי,זה גם פוגע במישהו?
Printable View
מצאתי משהו אחר לעשות,לערוך סיקורים שעשיתי,זה גם פוגע במישהו?
[quote=Gamatatsu;1371339]אתם יודעים מה,כן,אני רוצה צומי,אני בכיין,אני רוצה שהכל יתרכז סביבי,סבבה?עכשיו תעזבו אותי כבר![/quote]
תמיד היית בכיין וילד קטנוני...זה לא פעם ראשונה שלו =]
רוצה צומי ילד?
עד שיש מישהו כמו איתי שרצה לנסות את שיטת המחזור, כל השחקנים שלו עצלנים מכדי להמשיך גם לו סיפור משלו ורוצים רק תסיפור שלהם... ידעתי שחבל לבזבז פה תזמן על זה
[quote=X-Drake;1371354]עד שיש מישהו כמו איתי שרצה לנסות את שיטת המחזור, כל השחקנים שלו עצלנים מכדי להמשיך גם לו סיפור משלו ורוצים רק תסיפור שלהם... ידעתי שחבל לבזבז פה תזמן על זה[/quote]
):
תקוללו חושי עצלנות!
סיימתי לערוך את הסיקורים שלי
בוקר טוב (:
[quote=Gamatatsu;1371357]סיימתי לערוך את הסיקורים שלי[/quote]
הייתי מציע לך ליידע את הנוגעים בדבר שהסיקורים שלך אינם עומדים עוד בדרישות שהוצבו לסיקור ושרצוי להוציא אותם מן הלינקייה.
אבל זה רק אני.
יאללה אפשר להתחיל לעשות ספאם
מה אכפת לי
[quote=Gamatatsu;1371362]מה אכפת לי[/quote]
לא יודע, לבני האדם צריכה להיות סוג של הגינות עצמית, או משהו כזה.
[quote=LordAbizi;1371363]לא יודע, לבני האדם צריכה להיות סוג של הגינות עצמית, או משהו כזה.[/quote]
רק חבל לי ששעות של השקעה ירדו לזבל
עוד מעט הקדשה
מזל טוב
[QUOTE=Gamatatsu;1371327]לא אתה מצחיק ,טוב יאללה רדו ממני כולכם[/QUOTE]
למה לרדת ממך?
משעמן לנו לא
אז אנינכו יוצרים ריבים בדיוק כמוך
[quote=Gamatatsu;1371365]רק חבל לי ששעות של השקעה ירדו לזבל[/quote]
אני לא יודע אם זה קשור, אבל ברוסית יש אמרה שאומרת בתרגום חופשי משהו כזה:
"כדי לפגוע במוכר הכרטיסים [באוטובוס], אני אקנה כרטיס, אזרוק אותו לפח, ואצא מן האוטובוס."
אביזי,לא ממש הבנתי מה זה קשור
[QUOTE=Gamatatsu;1371336][size=7]סתמו ת'פה שלכם כבר שלושתכם![/size][/QUOTE]
למה לרדת ממך?
משעמם לנו לא
אז אנכנו יוצרים ריבים בדיוק כמוך
[quote=Gamatatsu;1371370]אביזי,לא ממש הבנתי מה זה קשור[/quote]
אני הודעתי מראש שייתכן שזה לא קשור. בכל מקרה, הפואנטה של האמרה היא שצריך לחשוב במי באמת פוגעת הפעולה המתוארת... יכול להיות באמת שלא השתמשתי בה בהקשר נכון.
צ'עבב לי וליאור מסטול.
[quote=LordAbizi;1371372]אני הודעתי מראש שייתכן שזה לא קשור. בכל מקרה, הפואנטה של האמרה היא שצריך לחשוב במי באמת פוגעת הפעולה המתוארת... יכול להיות באמת שלא השתמשתי בה בהקשר נכון.[/quote]
אם כבר זה פוגע בי מה שעשיתי לסיקורים,כי ישבתי על חלק מהם שעות,בזבוז זמן מוחלט
[QUOTE=Amitlv;1371371]למה לרדת ממך?
משעמם לנו לא
אז אנכנו יוצרים ריבים בדיוק כמוך[/QUOTE]
*אנחנו
[QUOTE=Guns N Roses;1371373]צ'עבב לי וליאור מסטול.[/QUOTE]
למה ליאור מסטול?
משעמם לי גם
הוא אמר לי שכדאי לי להרשם למ"ת שלו. שלחתי טופס הרשמה בה"פ אז הוא שאל אותי אם אני רואה אנימה. אמרתי לו שרק פוקימון וגם זה לעיתים רחוקות והוא אמר לי שלא התקבלתי.
זה מעליב ):
בגלל זה אני לא מעריץ אותו
[quote=Gamatatsu;1371374]אם כבר זה פוגע בי מה שעשיתי לסיקורים,כי ישבתי על חלק מהם שעות,בזבוז זמן מוחלט[/quote]
אה באמת? זה די טוב, כי זה מסתדר עם מוסר ההשכל של האמרה הזו.
"כדי לפגוע במוכר הכרטיסים, אני אקנה כרטיס, אזרוק אותו לפח, ואלך ברגל." למוכר הכרטיסים אכפת שעשית את זה? לא, הוא לא נפגע. מי באמת נפגע? הדובר.
אז אם מה שעשית לסיקורים שלך פוגע בך, אז זה בדיוק מסתדר עם האמרה הרוסית ואני יכול להיות מרוצה מעצמי.
[QUOTE=Guns N Roses;1371381]הוא אמר לי שכדאי לי להרשם למ"ת שלו. שלחתי טופס הרשמה בה"פ אז הוא שאל אותי אם אני רואה אנימה. אמרתי לו שרק פוקימון וגם זה לעיתים רחוקות והוא אמר לי שלא התקבלתי.
זה מעליב ):
בגלל זה אני לא מעריץ אותו[/QUOTE]
אתה קראת את המשחק שלו בכלל? המשחק מומלץ למי ששונא את האנימה של פוקימון, ואתה הרי חולה עליה אז לא התקבלת ):
כמו שצריך חח
[QUOTE=Archangel;1371384]כמו שצריך חח[/QUOTE]
מה כמו שצריך..?
[quote=יוסי בניון;1371383]אתה קראת את המשחק שלו בכלל? המשחק מומלץ למי ששונא את האנימה של פוקימון, ואתה הרי חולה עליה אז לא התקבלת ):[/quote]
אני חולה עליה?
ממתי?
אין יחס
[QUOTE=Guns N Roses;1371387]אני חולה עליה?
ממתי?[/QUOTE]
לא חולה עליה, אתה פשוט צופה בה \:
[quote=Archangel;1371384]כמו שצריך חח[/quote]
[quote=יוסי בניון;1371385]מה כמו שצריך..?[/quote]
[quote=Archangel;1371388]אין יחס[/quote]
I beg to differ.
לאדע. אז למה הוא הציע לי מראש?
קיצר הוא מסטול.
אפשר להמשיך להגיב
אוף אני לא מצליח להכין חתימה עם המדריכים האלה בלינקייה ( וניסיתי אתמול עד איזה 4:00 >< )
איזה לא מועילים אתם בספאם..
[QUOTE=Guns N Roses;1371381]הוא אמר לי שכדאי לי להרשם למ"ת שלו. שלחתי טופס הרשמה בה"פ אז הוא שאל אותי אם אני רואה אנימה. אמרתי לו שרק פוקימון וגם זה לעיתים רחוקות והוא אמר לי שלא התקבלתי.
זה מעליב ):
בגלל זה אני לא מעריץ אותו[/QUOTE]
לא התכונתי ספצפית אליך תירשם, התכונתי שכל אחד שרוצה מוזמן להרשם, אתה רצית.
כנראה לא שמת לב שאמרתי לך לקרוא את הדרישות.
איזה ייעול אפשר לעשות בספאם?!
פשוט תגיב אחרי כל תגובה שאתה רואה בנו"ד ואז תגיע ל15..
הבעיה שאפחד כמעט ולא מגיב.
who said?
האתר של היטמן די מושקע, אבל העובדה שכל מה שהוא עושה זה להשמיץ את הפורום הזה די גורעת ממנו ><
מה איזה אר יש להיטמן