[quote=חמוף;1455663]אבל אני חזק[/quote]
אתה חלש כמו הביצועים של הופיר במיטה
[quote=barney stinson;1455664]קדימה עשה זאת![/quote]
אתה לא תגיד לי
Printable View
[quote=חמוף;1455663]אבל אני חזק[/quote]
אתה חלש כמו הביצועים של הופיר במיטה
[quote=barney stinson;1455664]קדימה עשה זאת![/quote]
אתה לא תגיד לי
[quote=angel of night;1455671]כל הוויכוח הזה הוא על סמך האגו של היטמן הוא לא מוכן לותר על מילימטר וישר מאיים בבאנים וכדומה על כל דיון שפותחים במשוב על זה זה פשוט מגעיל אותי..[/quote]
ולחשוב שהוא רצה לעשות דברים בצורה "אחרת"... יאיר לפיד מישהו?
איך ברגעים כאלה כולם מתחילים להתנהג כמו ילדים. רק לפרוטוקול, אני תומך בהחלטות של היטמן ועל הבאנים.
[quote=barney stinson;1455673]ולחשוב שהוא רצה לעשות דברים בצורה "אחרת"... יאיר לפיד מישהו?[/quote]
מזכיר לי את התקופה שהכינוי שלי היה "יאיר לפיד מלך"
אני ידעתי מה יקרה כאן לפני כולכם.
כולכםםםםםםםםםםםםםם
[quote=canaan;1455657]אשכרה.
תמשיך fsn
אשמתך, חצוף ):[/quote]
:( אבל אני רוצה לדבר איתך! T_t
[quote=barney stinson;1455659]הפורום מדבר על "שינוי" על דברים "שונים" אבל כרגיל כאשר נפתח אשכול במשוב שבו קבוצה של משתמשים [b]פעילים[/b] אומרים דעה על מנהל או על נושא מסויים המנהלים דואגים להשתיק אותם עם איומים של באנים...
אני לא רואה כאן משהו שונה...[/quote]
קצת מזכיר לי תקופה ישנה יותר בפורום
[QUOTE=Canaan;1455677]מזכיר לי את התקופה שהכינוי שלי היה "יאיר לפיד מלך"
אני ידעתי מה יקרה כאן לפני כולכם.
כולכםםםםםםםםםםםםםם[/QUOTE]תגיד, נדב
מה עשית בפורום חת"מ שזיכה אותך בניהול? :sunglasses:
אני היום לא השתתפתי בריב ):
אני גאה בעצמי ):
[quote=yort3m;1455674]איך ברגעים כאלה כולם מתחילים להתנהג כמו ילדים. רק לפרוטוקול, אני תומך בהחלטות של היטמן ועל הבאנים.[/quote]
רותם לא הייתי פה ופשוט נכנסתי לרגע לפורום משוב וראיתי את הנושא על המינוי של המנהלת ההיא, אני יודע שאתה מגבה את ההנהלה שלך תמיד, אבל הפעם תחשוב קצת רציני...
באתם או שרק היטמן בא מנקודה של לעשות דברים [b]"אחרת"[/b] ואתה גם יכול ללכת לפורום משוב ולראות את אחד הנושאים הנעוצים שם "מי נמצא בבאן?" בו הוא אומר במפורש "אנחנו מנסים לעשות דברים בצורה שונה הפעם." , אני לא רואה משהו שונה פה...
[quote=yort3m;1455680]תגיד, נדב
מה עשית בפורום חת"מ שזיכה אותך בניהול? :sunglasses:[/quote]
הוא רצה להוריד מהנטל על איתי, והיטמן אישר.
[quote=ritsuka kun;1455679]:( אבל אני רוצה לדבר איתך! T_t
קצת מזכיר לי תקופה ישנה יותר בפורום[/quote]
תבדוק אם קיבלת ):
----------
"אתה לוקח מיסים מהנתינים שלך ומציע להם אותם תמורת כסף.
דוגמא למצב הזה היא מאוד פשוטה-זכות אחת של אזרחי מדינת ישראל וגם כאלה שהם לא אזרחיה היא לנהוג בכבישי המדינה, כמובן כאשר יש להם אפשרות ורישיון נהיגה."
איזה אנאלוגיה עקומה..
נכון, יש את הזכות, בהנחה ויש לך רישיון. האם רישיון ניתן בחינם? לא ):
אני מבין מה הוא ניסה להגיד, אבל זה יצא פשוט wrong בכל מובן שיש.
[quote=canaan;1455672]אתה חלש כמו הביצועים של הופיר במיטה
אתה לא תגיד לי[/quote]
ממתי להופיר יש ביצועים במיטה
[quote=yort3m;1455680]תגיד, נדב
מה עשית בפורום חת"מ שזיכה אותך בניהול? :sunglasses:[/quote]
אתה לא תערער על הניהול שלי ):
[QUOTE=YoRt3m;1455674]איך ברגעים כאלה כולם מתחילים להתנהג כמו ילדים. רק לפרוטוקול, אני תומך בהחלטות של היטמן ועל הבאנים.[/QUOTE]
זה לא עניין של ילדים יכלתם בשנייה להוריד את כל הלהט כביכול של "המרד" הזה או יותר נכון היטמן יכל, אבל אתם מעדיפים להתעקש ולהתנגח בכל מי שרק מצייץ על זה תאמין לי רותם זה משהו שמוסיף פה לאווירה של הפורום :doubt:
[quote=canaan;1455686]אתה לא תערער על הניהול שלי ):[/quote]
אבל אני כן!
מרדדדדדדד:o:o:o:o:o:o
אדם צופה מהצד ואוכל פופקורן
[quote=canaan;1455684]תבדוק אם קיבלת ):
----------
"אתה לוקח מיסים מהנתינים שלך ומציע להם אותם תמורת כסף.
דוגמא למצב הזה היא מאוד פשוטה-זכות אחת של אזרחי מדינת ישראל וגם כאלה שהם לא אזרחיה היא לנהוג בכבישי המדינה, כמובן כאשר יש להם אפשרות ורישיון נהיגה."
איזה אנאלוגיה עקומה..
נכון, יש את הזכות, בהנחה ויש לך רישיון. האם רישיון ניתן בחינם? לא ):
אני מבין מה הוא ניסה להגיד, אבל זה יצא פשוט wrong בכל מובן שיש.[/quote]
לא קיבלתי כלום
רק מאדם :(
[quote=angel of night;1455687]זה לא עניין של ילדים יכלתם בשנייה להוריד את כל הלהט כביכול של "המרד" הזה או יותר נכון היטמן יכל, אבל אתם מעדיפים להתעקש ולהתנגח בכל מי שרק מצייץ על זה תאמין לי רותם זה משהו שמוסיף פה לאווירה של הפורום :doubt:[/quote]
זה מה שניסיתי להגיד! ניסיתי להגיד שהמינוי של נסטי רק גרם לגולשים פה להשתגע! אבל היטמן ראה את זה בצורה אחרת והחליט לשלוח ה"פ בשם "איכס" ואמר שהוא "מתבייש" בי...
[QUOTE=Angel Of Night;1455687]זה לא עניין של ילדים יכלתם בשנייה להוריד את כל הלהט כביכול של "המרד" הזה או יותר נכון היטמן יכל, אבל אתם מעדיפים להתעקש ולהתנגח בכל מי שרק מצייץ על זה תאמין לי רותם זה משהו שמוסיף פה לאווירה של הפורום :doubt:[/QUOTE]ברור שיכולנו.
אם היינו מורידים את נסטי מניהול אני בטוח שהכל היה טוב ויפה.
השאלה אם זה מה שהיינו צרכים לעשות :nose_pick:
עומר קיבל ממני :)
[quote=peterpan;1455693]עומר קיבל ממני :)[/quote]
אני יכול לתת תגובה מתבקשת, אבל היא סתם תביך את שנינו חח
[QUOTE=Ritsuka kun;1455695]אני יכול לתת תגובה מתבקשת, אבל היא סתם תביך את שנינו חח[/QUOTE]
תתן אותה!
עידן יא בוגד!!! פותח נושא חיובי במשוב?!?! חבל שאנחנו לא במשחק העיירה.. הייתי עושה עליך לינץ'!
[quote=barney stinson;1455696]תתן אותה![/quote]
חחח
אני אשמור אותה xd
[quote=cho'gath;1455691]זה מה שניסיתי להגיד! ניסיתי להגיד שהמינוי של נסטי רק גרם לגולשים פה להשתגע! אבל היטמן ראה את זה בצורה אחרת והחליט לשלוח ה"פ בשם "איכס" ואמר שהוא "מתבייש" בי...[/quote]
ששששששששששששש שלא תקבל באן
חחח צריך משו ניטרלי במשוב עם כל הלהט הזה
יצונזר משום צניעות מאמי :)
גרר
[quote=barney stinson;1455688]אבל אני כן!
מרדדדדדדד:o:o:o:o:o:o[/quote]
דודו
דודה
דודי
שתוק
[QUOTE=Ritsuka kun;1455698]חחח
אני אשמור אותה xd[/QUOTE]
מה אתה ילד?
אולי דיי? ברצינות! מה היטמן עשה ,אביא לנסטי ניהול פורום ,למה באנים באמת? זה שאלה ? אני חושב שלא אני ממש רוצה לקתוע את הדיון על זה ודיי ,בבקשה דיי ,היטמן לא מנסה לרע ואתם מתנאגים כאילו מה הוא עשה , אני לא מבין אתכם ברצינות! הרסתם וממש את הנ''וד ומה שהוא מייצג ,אני ממש מעוצבן ,אני חושב שתחשבו קצת על זה ושהוא לא עשה ממש דבר ובקיצור :
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55022[/url]
All hail v!!!
[quote=canaan;1455702]דודו
דודה
דודי
שתוק[/quote]
איך קוראים לך אסי? יותר מתאים לך ערסי
[quote=yort3m;1455692]ברור שיכולנו.
אם היינו מורידים את נסטי מניהול אני בטוח שהכל היה טוב ויפה.
השאלה אם זה מה שהיינו צרכים לעשות :nose_pick:[/quote]
אתה חושב שהיטמן פעל נכון שישר מינה אותה למנהלת על סמך השקעה של שבועיים בלבד?!, כולנו השקענו וחיכינו מספיק זמן עד שקיבלנו ניהול לאיזשהוא פורום וכל זה נראה לך לא מקומם אני בספק לזה..
barney stinson - על מה השתיקו אותך? כי למיטב ידיעתי כל נושא שנפתח קיבל מענה מלא.
היו 2 נושאים על הפרק: מינויה של נסטי והאפשרות לקבל שינוי כינוי בתמורה להשקעה בפורום.
בשניהם הסברתי את עצמי מעולה - נסטי קיבלה הזדמנות כפי שכל אחד לפניה קיבל הזדמנות.
שינוי כינוי - הפורום קיבל הזדמנות להתחדש, והמשתמש קיבל תשובה מלאה לכל השאלות שלו.
אדם פה?
~מרגיש לא קשור~
מי מעוניין בשיחת ועידה בסקייפ? :)
[quote=charmander 1;1455705]אולי דיי? ברצינות! מה היטמן עשה ,אביא לנסטי ניהול פורום ,למה באטנים באמת? זה שאלה ? אני חושב שלא אני ממש רוצה לקתוע את הדיון על זה ודיי ,בבקשה דיי ,היטמן לא מנסה לרע ואתם מתנאגים כאילו מה הוא עשה , אני לא מבין אתכם ברצינות! הרסתם וממש את הנ''וד ומה שהוא מייצג ,אני ממש מעוצבן ,אני חושב שתחשבו קצת על זה ושהוא לא עשה ממש דבר ובקיצור :
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55022[/url][/quote]
הביא*
באנים*
לקטוע*
לא מנסה לרע?
מתנהגים*
אין לי למה להגיב לטענות שלך כי זה רק מראה כמה לא קראת את כל מה שכולם רשמו פה.
אגב לא להעליב פשוט שאני רואה שגיאת כתיב אני חייב לתקן אותה אז אל תקח אישית.
[quote=charmander 1;1455705]אולי דיי? ברצינות! מה היטמן עשה ,אביא לנסטי ניהול פורום ,למה באטנים באמת? זה שאלה ? אני חושב שלא אני ממש רוצה לקתוע את הדיון על זה ודיי ,בבקשה דיי ,היטמן לא מנסה לרע ואתם מתנאגים כאילו מה הוא עשה , אני לא מבין אתכם ברצינות! הרסתם וממש את הנ''וד ומה שהוא מייצג ,אני ממש מעוצבן ,אני חושב שתחשבו קצת על זה ושהוא לא עשה ממש דבר ובקיצור :
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55022[/url][/quote]
מהות הנו"ד זה לדבר, ואנחנו מדברים, מה הבעיה?
[quote=angel of night;1455708]אתה חושב שהיטמן פעל נכון שישר מינה אותה למנהלת על סמך השקעה של שבועיים בלבד?!, כולנו השקענו וחיכינו מספיק זמן עד שקיבלנו ניהול לאיזשהוא פורום וכל זה נראה לך לא מקומם אני בספק לזה..[/quote]גם במינוי של איתי כולם חשבו שזה לא מתאים. עבר הרבה זמן ואני ממש לא מתחרט על זה.
[quote=hit man;1455710]barney stinson - על מה השתיקו אותך? כי למיטב ידיעתי כל נושא שנפתח קיבל מענה מלא.
היו 2 נושאים על הפרק: מינויה של נסטי והאפשרות לקבל שינוי כינוי בתמורה להשקעה בפורום.
בשניהם הסברתי את עצמי מעולה - נסטי קיבלה הזדמנות כפי שכל אחד לפניה קיבל הזדמנות.
שינוי כינוי - הפורום קיבל הזדמנות להתחדש, והמשתמש קיבל תשובה מלאה לכל השאלות שלו.[/quote]
לפי מה שראיתי בנושא, היא פתחה 2 אשכולות או הייתה פעילה שבועיים, כשאני רציתי לעלות לניהול בזמני השקעתי חודשיים ואפילו יותר, שלא נדבר על העלייה שלי לפקח.
זה מעצבן את הקהילה שמעלים משתמש לאחר כלכך מעט זמן של השקעה בעוד שמשתמשים אחרים מנסים לעלות לניהול ולוקח להם הרבה יותר זמן משבועיים, תסכים איתי פה שכל באן שנתת הוא לא הכי צודק בעולם.
[quote=yort3m;1455712]מי מעוניין בשיחת ועידה בסקייפ? :)[/quote]
אני )):
אבל אתה לא מוכן לתת לי את הסקייפ שלך )):
(ובצדק חחח)
[quote=yort3m;1455712]מי מעוניין בשיחת ועידה בסקייפ? :)[/quote]
[quote=yort3m;1455715]גם במינוי של איתי כולם חשבו שזה לא מתאים. עבר הרבה זמן ואני ממש לא מתחרט על זה.[/quote]
כן אבל העובדה שהיא חברה של היטמן, ועוד בסערה הזאת שהפורום חווה... אתם סתם מתגרים בקהילה.