כורש אני שונא אותך..
מחר מתכונת בהיסטוריה :(
Printable View
כורש אני שונא אותך..
מחר מתכונת בהיסטוריה :(
מה.. החומר על כורש ועל בית המקדש השני הרבה יותר סימפטי מהלאומיות באירופה וכל הזבל הזה. למעשה החומר שלומדים על היהודים (או לפחות במתכונת שבה הוא היה כשאני הייתי בכיתה י' לפני שנים רבות) הוא שניים במחיר אחד: אין שום הבדל בין הצהרת בלפור להצהרת כורש וכל ההמשכים שם אנלוגיים לחלוטין.
הערה: אין לראות באמור לעיל עובדה היסטורית מוכחת שיש בה באמת בסיס, אלא יש לראות בה אמירה כללית חסרת תועלת שמלבד זה שהיא נשמעת מעניינת אין בה באמת שום תוכן.
[QUOTE=LordAbizi;1468326]מה.. החומר על כורש ועל בית המקדש השני הרבה יותר סימפטי מהלאומיות באירופה וכל הזבל הזה. למעשה החומר שלומדים על היהודים (או לפחות במתכונת שבה הוא היה כשאני הייתי בכיתה י' לפני שנים רבות) הוא שניים במחיר אחד: אין שום הבדל בין הצהרת בלפור להצהרת כורש וכל ההמשכים שם אנלוגיים לחלוטין.
הערה: אין לראות באמור לעיל עובדה היסטורית מוכחת שיש בה באמת בסיס, אלא יש לראות בה אמירה כללית חסרת תועלת שמלבד זה שהיא נשמעת מעניינת אין בה באמת שום תוכן.[/QUOTE]
על הלאומיות לא התחלתי לדבר בכלל... מתעב את החומר הזה, מחכה לשנה הבאה, הבנתי שיש חומר הרבה יותר נורמלי
מלחמת העולם השנייה זה נחמד, אבל אז מתחילים שוב לדבר על היהודים האלו וזה מתחיל לעצבן.
[QUOTE=LordAbizi;1468328]מלחמת העולם השנייה זה נחמד, אבל אז מתחילים שוב לדבר על היהודים האלו וזה מתחיל לעצבן.[/QUOTE]
אוי, הסטוריה ב' לא מסתכם במלחמת העולם השנייה!?
לא, תוקם גם מדינת ישראל ובערך תלמדו על מלחמת ששת הימים וכמובן עוד ועוד ועוד על השואה. כי זה הדבר היחיד שלומדים בסופו של דבר.
החיים בזבל..
חייבים להחזיר את הפורום הזה למה שהוא היה פעם
כדי לפתוח מחדש משחק תפקידים שהיה לי??
אני שוקל את זה כבר הרבה זמן אבל לא נראה לי שיהיו משתתפים שירשמו :\
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1468351]כדי לפתוח מחדש משחק תפקידים שהיה לי??
אני שוקל את זה כבר הרבה זמן אבל לא נראה לי שיהיו משתתפים שירשמו :\[/QUOTE]
תלוי איזה מהם חחחחח
חשבתי על זה של צוות רוקט ואולי קצת לעשות בו שינויים אבל לא נראה לי שיהיה יותא מידי פעילות בו :\
מתי הנוד הזה ייגמר מתיי
לפי אינטרפולציה גסה בעוד חודש וחצי.
[quote=pikachu 4 ever;1468356]חשבתי על זה של צוות רוקט ואולי קצת לעשות בו שינויים אבל לא נראה לי שיהיה יותא מידי פעילות בו :\[/quote]
אין לי בעיה להירשם d:
היי ערב טוב
ערב טוב..
מה הקטע של הפורום פה עם פוקימונים?
המממ פעם זה היה אתר פוקימון , אז היום כמעט כולם פה אוהבים ומכירים פוקימון
למה אז שינו אותו?
חשבו שנושא כללי יותר ימשוך יותר בני אדם. אבל אנשים פספסו את האמת המרכזית והיא שעל הפורום הזה נגזר למות ושום דבר לא יתקן את זה. והיום כמה שנים אחרי זה הפורום גוסס יותר מתמיד ושום דבר כבר לא יעזור לו. זה הסוף.
הבעיה הפורום אין לו נושא כללי יותר כי אני רואה שכולם פה מדברים על פוקימון
פרסמתי שרת אמיו אבל והגיבו לי פה איזה 3 ילדים מה שנראה לי עכשיו מוזר כי
לפני שרשמתי את זה לא ראיתי אף אחד פה משחק באמיו
ברור שמכך שהכותרת היא כללית לא נובע שמיד כולם מתעסקים בהכל. הכותרת נהפכה לכללית כדי למנוע מצב שמישהו לא ירצה להרשם לפורום בטענה של "מה יש לי להרשם לפורום של פוקימוןף פוקימון זה לילדים". אז יש פה נגיד עשרים אנשים ואף אחד מהם לא מכיר mu. אז תפיץ את המשחק. אולי יהיה גל נרשמים לזה. לך תדע. המלצתי האישית היא לא לעשות זאת כי זה נוגד את שאיפת הפורום למות. אבל מה אני קשור.
חחח אני אנסה בכל זאת לפרסם אולי מישהו יבוא כמה לדעתך אנשים פה לא קשורים רק לפוקימון?
אין באמת בני אדם שקשורים רק לדבר אחד בחיים שלהם. רק שמישהו מת על פוקימון לא אומר שהוא לא משחק במשחקים אחרים.
אז יש לי סיכוי לכמה אנשים פה אתה אומר?
לרוב הדברים בעולם יש סיכוי שיקרו.
אז אם אתה לא מכיר את המשחק ומישהו מפרסם שרת היית נכנס אליו לבדוק אותו?
אני אישית לא כי אני לא מנסה דברים חדשים.
אבל באופן כללי תתחיל מנושא הסבר כללי של המשחק הזה מה יש בו או נגיד להביא את עיקרי הדברים ולשים לינק לדף עם מידע מפורט על המשחק. אחר כך תתחיל לדבר על שרתים.
אני יפתח אשכול עם הסבר מה זה המשחק
הייתי ממליץ לך להסתכל בלינקייה בפורום משחקים כלליים כדי לראות בערך מה אתה אמור לעשות.
סבבה סתכל פרסמתי
אני לא מתכוון להתעמק במה שכתבת משום שזה לא כל כך מעניין אותי (זה בכלל לא מעניין אותי אם לדייק), אך במבט ראשון נראה שהקריאות של המדריך שלך לא טובה. תשתמש יותר בצבעים / גודל אחר בשביל כותרות או אמצעי אחר בשביל חלוקת המדריך לחלקי עניין, בלי כוכביות, ובלי "שכחתי לציין". אתה כותב, לא מדבר. אם שכחת לציין אז תציין איפה שצריך ואל תוסיף את המילים האלה... גם קח את הזמן שלך. לכתוב מדריך או מסמך היכרות לאיזשהו משחק זה עניין מורכב ולא כדאי לבצע אותו בחיפזון כמו שעושה רושם שעשית כאן.
לא יודע אם עשית את זה, אבל אם לא אז תוסיף סרטונים של הGAMEPLAY. אולי זה קצת פרסומת עצמית, אבל אתה יכול לקבל דוגמא למשל מהמדריך שלי על המשחק Civilization V שנמצא בלינקייה.
אבל כאמור, אני לא מתכוון להתעמק בתוכן. זה הרושם שיקבלתי ממעבר חטוף על ה-10 השורות הראשונות.
תגיד לורדאביזי בן כמה אתה?
20
בצבא?
כן.
איפה משרת?
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php/55858-אשכול-למשועממים-בלבד!?p=1468017&highlight=#post1468017[/URL]
ודי לחכימא ברמיזה.
[QUOTE=LordAbizi;1468416][URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php/55858-אשכול-למשועממים-בלבד!?p=1468017&highlight=#post1468017[/URL]
ודי לחכימא ברמיזה.[/QUOTE]
:nose_pick:
לפני שבוע וחצי אני 4 שנים בפורום
איזה כיף :)
אוף הלכתי לנושאים ישנים ומזה כואב לי על הפורום.. :(
חייבים למצוא דרך להחיות אותו שוב
למה זה כ"כ קשה??
אה כן, ורותם בבקשה בבקשה בבקשה תעשה את העפתור ההוא שמראה את הנושאים האחרונים שהגיבו בהם, או שנפתחו..
מה שיש עכשיו זה מראה רק תגובות אחרונות בנושאים וזה משגע אותי שאין את הכפתור הזה כי חייתי עליו מאז שאני פה חח