-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495721][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*גם אני שמתי לב חח
*מיקום - בסיס צוות אקווה, הר ביירון, האי איירון, סינו
*זמן - ערב
*כסף - 6,985 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסמן עם אצבעך על אחד מהפוקדורים שמכיל גסטלי זכר. מספר פרטים שהתגוללו מספרים לך שהוא נתפס באחוזה הישנה בסינו (גסטלי עם טעם טוב חח), ושהוא נגנב בעיר אורבורג שבסינו. הפוקדור נוחת החוצה מהמכונה ואתה לוקח אותו. *מאזלט! קיבלת [I]גסטלי!!![/I] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/092.gif[/IMG]*. אתה מרגיש מותש, ואז אתה הולך ומוצא את עצמך לחדרך הפרטי בבסיס. אתה פותח אותו ורואה, דבר ראשון, שליד הדלת תלוי מפתח עם התמונה שלך, שמן הסתם יועד לך. החדר צפוף מאוד, ורוב נפחו היא המיטה. בפינת החדר שולחן קטן עם מגירות וכיסי אחסון לפוקדורים שאתה לא לוקח איתך בקיר. בצד ימין מקלחון ושירותים. יש לומר שהיית יכול לקבל חדר טוב יותר. אתה מאתרגן במהירות, נועל את הדלת מבפנים ונרדם על המיטה, שוקע בחלומות עמוקים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
דפיקות עוצמתיות על הדלת מעירות אותך בבוקר. אתה פותח את הדלת, חצי הפוך, וחייל של צוות אקווה עם פרצוף זועף מביא לך מכתב. "תלבש מדים!" הוא אומר. אתה רואה סיכה כלשהי ועליה R סגולה המוצמדת לחזו, ואתה מבין שהוא בדרגה גבוהה. הוא הולך מהדלת. על המכתב כתוב 'לבר'.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'מעניין למה מישהו בדרגה כלכך גובהה דפק על הדלת שלי ולא איזה פקיד' אחשוב
'יותר מעניין מה יש במכתב הזה' אחשוב וארים את המכתב מהרצפה ואפתח אותו לקרוא אותו
-
[quote]נועם
*לי פחות חח
*מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לו שאתה לא פמחד ממנו ופוקד עליו לחזור לכדור (למרות שהכדור רק מזמן אותו, הוא מין channeler שכזה). הוא נוהם שוב בנהמה שהבנת שהיא בעצם צחוק מתגלגל, וקולו מהדהד בראשך: " ' " אתה? נער פשוט ותמים מעיירה קטנה בהואן חושב שתוכל לאיים עליי? אתה יודע, אני מתחיל לחבב פחות ופחות את נוכחותך " ' ", הוא אומר, בעוד החדר מחשיך עוד יותר. צלליתו מתחזקת ומתחזקת. " ' " ברגעים אלו קלטתי שאני נותן לבני אדם לזמן אותי ולתעל את כוחי. אני מסרב. תודה לך, קלאן מפטאלבורג, על שהארת את עיני. אני מאמין שבפגישתנו הבאה אהיה פחות רחמן " ' " הוא אומר, ונעלם מהחדר, מאיר אותו מחדש וגורם לו לזהור באור כדור הגריסאוס הצף במים. נראה כי תהליך הזימון מפסיק והגופות נכבות. הלאמפנטים עומדים סביב חמשת הגופות ושולחים קרני אנרגיה דקיקות, שואבים את אנרגיית חייהן ומעלימים אותן. החדר מחשיך שוב, וחמישתם מתחזקים וגדלים, הופכים לנברשות-רפאים גדולות ומאיימות:
נראה שאפילו מאוויל מתחיל לחשוש מעט.
מה תעשה?
[/quote]
לא שואל אותך מוחאחאחאחא xd
-------------------------------
"בבפגישתנו הבאה..." אומר באומץ לב. "אני אהיה מוכן. ועד אז..." אומר ואקח את כדור הגריסאוס לידי. "אני אוודא שאף אחד לא יוכל לזמן אותך." אומר ואפנה למאוויל. "אני מאמין בך חבר, וזה מה שחשוב. הצלחנו לגרום לגיראטינה לברוח! וזה בזכותך! הוא בטח ראה אותך ושקשק מפחד..." אומר ואצחקק קלות. "עכשיו, בוא נסיים את זה! ביחד!"
-
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה תוהה איפה קודי, כי שני המעברים מצטלבים לאותו מיקום. אתה מוציא את גסטלי ושולח אותו אל המעבר, עוקב אחריו בזהירות. לאחר כעשר דקות אתה נתקל בשאריות של חומת סלעים שחוסמת את המעבר. שביל דם קרוש ניגר על הקרקע. את ממשיך ללכת עוד קצת ומגיע חזרה לכניסה, רואה את טרייסי מתרוצצת בפאניקה מצד לצד. אתה יוצא החוצה ורואה את קודי שוכב על החול, מעולף כולו. טרייסי אומרת:" ריצ'י! הגעת! לפני כחצי שעה קודי פשוט התהלך לו החוצה מהמנהרה, כמוכה ירח, וקרס על החול! אני מנסה לטפל בו מאז אך לא מבינה מה יש לו! תעזור לי!". היא על סף בכי. אתה רואה שגסטלי אט-אט נמשך אל עבר קודי, בצורה כמעט מטרידה. כשהוא ממש מתקרב אליו, כוח בלתי נראה שואב את גסטלי פנימה אל תוך קודי. בבהלה הוא מתנגד ומנסה לברוח החוצה. אתה ממהר להחזיר אותו לפוקדור ומציל אותו. הפוקדור עדיין נראה כנמשך אל קודי, אך הוא מקובע בחגורתך. אתה נותן את הפוקדור לטרייסי ומתקרב אט אט אל קודי. אתה מנסה להבין מה קורה לו אך לא מצליח. באגביות מוחלטת את מרים את אחד מעפעפיו ומגלה מחזה מזוויע: במקום עין, ממוקם שם חור עמוק סגול-שחור. אתה שומע יללות כאב מתוך החור. אתה פותח במהירות את עינו השנייה ורואה שהיא זהובה כולה. טרייסי צורחת בפחד ומתעלפת. הפוקדור של גסטלי נופל מידה, מתקרב אט-אט אל העין הסגולה. קודי עדיין חסר הכרה.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*[B]כן, בינתיים[/B]
*מזל טוב! הגבת את התגובה ה1,000 ואת זוכה בכרטיס VIP כסף!!! (עוד לא קיבלת אותו אבל)
*מאיפה הפלצת אוכל חח אין לך
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
את כועס ללא סיבה על טרוי וממשיכה הלאה. את רוצה להניח אוכל בפתח המעבר אך לא מוצאת אוכל בתיקך. לפתע את מצטערת שלא גררת את טרוי בכוח. את שומעת רחשים מתוך השיח, אך בלי תנועה. את רואה שיח גרגירי בר מחוץ להישג ידך. את מסתכלת יותר טוב אל המעבר: הוא חשוך אך את יכולה לראות מעט אור מנצנץ בקצהו. את יכולה לעבור במעבר.
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*מיקום - בסיס צוות אקווה, הר ביירון, האי איירון, סינו
*זמן - בוקר
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה חושב למה מישהו בעל דרגה כל כך גבוהה מגיע אליך ולא פקיד פשוט, ופותח את המכתב. בתוכו אתה מוצא שום דבר פרט לתמונה של מתחם כלשהו, הנראה כמו לונה פארק: [IMG]http://www.serebii.net/platinum/bf-map.jpg[/IMG]. מיד אתה מקבל הודעת לטלפונך, מאותו מספר חסוי שלמדת להכיר ששייך לשלי. בהודעה רשום:' שלום לך בר. שמתי עליך עין מהרגע הראשון, עוד ממבחן הקבלה שלך באגם אקיויטי. זו הסיבה שהייתי יותר רחמנית כלפיך בדרכך לבסיס, כי ראיתי בך פוטנציאל אמיתי. בדיוק בגלל זה שלחתי אליך את המזכיר האישי שלי עם מעטפה. המעטפה, שבטח כבר פתחת, מכילה תמונה של חזית הקרב, פארק קרבות מרשים שנבנה על אי הקרבות שבצפון מזרח המחוז. המשימה שלך היא להיכנס אל האזור ולגנוב כמה שיותר פוקימונים לפני שיעלו עליך. אם תיתפס, אתבשר שאולי טעיתי לגביך. אבל במידה שתחזור עם יותר מ20 פוקימונים, אעלה אותך בדרגה מיד. אל תאכזב אותי!
שלי.
אתה מוזמן ללחוץ על הקישור הנ"ל ולהוריד דיווח אסטרטגי שיצרנו על חזית הקרב של סינו:
***לינק***'. אתה לוחץ על הלינק (מן סהתם) ומוריד את הקובץ למכשירך. אתה קורא אותו לאורכו ולרוחבו, ומבין את התמצית שלו: הכניסה לחזית הקרב היא אך ורק לבעלי שמונה תגים בסינו ולנבחרי האלוף המחוזי. כדי להיכנס לחזית יש צורך לעבור מבחן קבלה. לאחר שתעבור את מבחן הקבלה תתבקש להראות את תגיך או הזמנה מהאלוף המחוזי. לאחר הכניסה אל המתחם עליך להיזהר! האבטחה במקום כבדה במיוחד, והוא לא עמוס במיוחד במקומות מחבוא. מומלץ מאוד לנסות ולשדוד סוכן של צוות אג'נטרה ולקחת ממנו את המשגר שלו, כדי שתוכל להימלט בעת צרה מחזית הקרב. הפארק בנוי בצורת מכתש, כשהמבנים ממוקמים בגובה, מגדל הקרב בראשם, ומרחב ההסתובבות נמוך יותר. את הגניבות אפשר לבצע רק במרחב ההסתובבות או באולמות הכניסה של המבנים.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*אתה רוצה לשבור שוב רגל באופן פתאומי? muhahaha
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה אומר לו שאתה לא תפחד ממנו ושבפגישתכם הבאה אתה תהיה מוכן, אך אתה חש שישותו כבר לא שם. אתה מנסה לקחת את כדור הגריסאוס אך השנדלורים חוסמים את דרככם. החדר מחשיך עוד יותר, ונראה כי השנדלורים סוגרים עליכם. לפתע חמישתם שולחים עננות צללים לאוויר, כאילו משגרים אתכם להילחם בתוך זירת צללים. אתה אומר למאוויל שגיראטינה ברח ממנו, והוא מחייך לעברך, כאילו אומר 'אני לא עד כדי כך תמים, אבל תודה'. אתה אומר לו שעכשיו תסיימו את זה, ביחד, והוא מסתכל עליך. אתה רואה את הייאוש בעיניו, ובכל זאת איך הוא ממשיך לצעוד לפנים, ומתחיל להילחם בהם. הוא מתרכז, ואז שולח גל אנרגיה סגלגל אל עבר חמשת השנדלורים, מצליח לפגוע בכולם קשה מאוד. *מזל טוב! מאוויל למד [B]כוח נסתר[/B]!!!*. *מזל טוב! הכוח הנסתר של מאוויל הוא [B][COLOR="#4B0082"]רוח!!![/COLOR][/B]***. חמשת השנדלורים שולחים להביורים אל עבר מאוויל, פוגעים בו קשה מאוד וכמעט מעלפים אותו. נראה שמאוויל יוכל לתקוף רק עוד מתקפה אחת.
מה תעשה?
מאוויל - 2/12[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495780][B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה תוהה איפה קודי, כי שני המעברים מצטלבים לאותו מיקום. אתה מוציא את גסטלי ושולח אותו אל המעבר, עוקב אחריו בזהירות. לאחר כעשר דקות אתה נתקל בשאריות של חומת סלעים שחוסמת את המעבר. שביל דם קרוש ניגר על הקרקע. את ממשיך ללכת עוד קצת ומגיע חזרה לכניסה, רואה את טרייסי מתרוצצת בפאניקה מצד לצד. אתה יוצא החוצה ורואה את קודי שוכב על החול, מעולף כולו. טרייסי אומרת:" ריצ'י! הגעת! לפני כחצי שעה קודי פשוט התהלך לו החוצה מהמנהרה, כמוכה ירח, וקרס על החול! אני מנסה לטפל בו מאז אך לא מבינה מה יש לו! תעזור לי!". היא על סף בכי. אתה רואה שגסטלי אט-אט נמשך אל עבר קודי, בצורה כמעט מטרידה. כשהוא ממש מתקרב אליו, כוח בלתי נראה שואב את גסטלי פנימה אל תוך קודי. בבהלה הוא מתנגד ומנסה לברוח החוצה. אתה ממהר להחזיר אותו לפוקדור ומציל אותו. הפוקדור עדיין נראה כנמשך אל קודי, אך הוא מקובע בחגורתך. אתה נותן את הפוקדור לטרייסי ומתקרב אט אט אל קודי. אתה מנסה להבין מה קורה לו אך לא מצליח. באגביות מוחלטת את מרים את אחד מעפעפיו ומגלה מחזה מזוויע: במקום עין, ממוקם שם חור עמוק סגול-שחור. אתה שומע יללות כאב מתוך החור. אתה פותח במהירות את עינו השנייה ורואה שהיא זהובה כולה. טרייסי צורחת בפחד ומתעלפת. הפוקדור של גסטלי נופל מידה, מתקרב אט-אט אל העין הסגולה. קודי עדיין חסר הכרה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*[B]כן, בינתיים[/B]
*מזל טוב! הגבת את התגובה ה1,000 ואת זוכה בכרטיס VIP כסף!!! (עוד לא קיבלת אותו אבל)
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את כועס ללא סיבה על טרוי וממשיכה הלאה. את רוצה להניח אוכל בפתח המעבר אך לא מוצאת אוכל בתיקך. לפתע את מצטערת שלא גררת את טרוי בכוח. את שומעת רחשים מתוך השיח, אך בלי תנועה. את רואה שיח גרגירי בר מחוץ להישג ידך. את מסתכלת יותר טוב אל המעבר: הוא חשוך אך את יכולה לראות מעט אור מנצנץ בקצהו. את יכולה לעבור במעבר.
מה תעשי?[/COLOR]
*זמן - בוקר
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה חושב למה מישהו בעל דרגה כל כך גבוהה מגיע אליך ולא פקיד פשוט, ופותח את המכתב. בתוכו אתה מוצא שום דבר פרט לתמונה של מתחם כלשהו, הנראה כמו לונה פארק: [IMG]http://www.serebii.net/platinum/bf-map.jpg[/IMG]. מיד אתה מקבל הודעת לטלפונך, מאותו מספר חסוי שלמדת להכיר ששייך לשלי. בהודעה רשום:' שלום לך בר. שמתי עליך עין מהרגע הראשון, עוד ממבחן הקבלה שלך באגם אקיויטי. זו הסיבה שהייתי יותר רחמנית כלפיך בדרכך לבסיס, כי ראיתי בך פוטנציאל אמיתי. בדיוק בגלל זה שלחתי אליך את המזכיר האישי שלי עם מעטפה. המעטפה, שבטח כבר פתחת, מכילה תמונה של חזית הקרב, פארק קרבות מרשים שנבנה על אי הקרבות שבצפון מזרח המחוז. המשימה שלך היא להיכנס אל האזור ולגנוב כמה שיותר פוקימונים לפני שיעלו עליך. אם תיתפס, אתבשר שאולי טעיתי לגביך. אבל במידה שתחזור עם יותר מ20 פוקימונים, אעלה אותך בדרגה מיד. אל תאכזב אותי!
שלי.
אתה מוזמן ללחוץ על הקישור הנ"ל ולהוריד דיווח אסטרטגי שיצרנו על חזית הקרב של סינו:
***לינק***'. אתה לוחץ על הלינק (מן סהתם) ומוריד את הקובץ למכשירך. אתה קורא אותו לאורכו ולרוחבו, ומבין את התמצית שלו: הכניסה לחזית הקרב היא אך ורק לבעלי שמונה תגים בסינו ולנבחרי האלוף המחוזי. כדי להיכנס לחזית יש צורך לעבור מבחן קבלה. לאחר שתעבור את מבחן הקבלה תתבקש להראות את תגיך או הזמנה מהאלוף המחוזי. לאחר הכניסה אל המתחם עליך להיזהר! האבטחה במקום כבדה במיוחד, והוא לא עמוס במיוחד במקומות מחבוא. מומלץ מאוד לנסות ולשדוד סוכן של צוות אג'נטרה ולקחת ממנו את המשגר שלו, כדי שתוכל להימלט בעת צרה מחזית הקרב. הפארק בנוי בצורת מכתש, כשהמבנים ממוקמים בגובה, מגדל הקרב בראשם, ומרחב ההסתובבות נמוך יותר. את הגניבות אפשר לבצע רק במרחב ההסתובבות או באולמות הכניסה של המבנים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*אתה רוצה לשבור שוב רגל באופן פתאומי? muhahaha
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה אומר לו שאתה לא תפחד ממנו ושבפגישתכם הבאה אתה תהיה מוכן, אך אתה חש שישותו כבר לא שם. אתה מנסה לקחת את כדור הגריסאוס אך השנדלורים חוסמים את דרככם. החדר מחשיך עוד יותר, ונראה כי השנדלורים סוגרים עליכם. לפתע חמישתם שולחים עננות צללים לאוויר, כאילו משגרים אתכם להילחם בתוך זירת צללים. אתה אומר למאוויל שגיראטינה ברח ממנו, והוא מחייך לעברך, כאילו אומר 'אני לא עד כדי כך תמים, אבל תודה'. אתה אומר לו שעכשיו תסיימו את זה, ביחד, והוא מסתכל עליך. אתה רואה את הייאוש בעיניו, ובכל זאת איך הוא ממשיך לצעוד לפנים, ומתחיל להילחם בהם. הוא מתרכז, ואז שולח גל אנרגיה סגלגל אל עבר חמשת השנדלורים, מצליח לפגוע בכולם קשה מאוד. *מזל טוב! מאוויל למד [B]כוח נסתר[/B]!!!*. *מזל טוב! הכוח הנסתר של מאוויל הוא [B][COLOR="#4B0082"]רוח!!![/COLOR][/B]***. חמשת השנדלורים שולחים להביורים אל עבר מאוויל, פוגעים בו קשה מאוד וכמעט מעלפים אותו. נראה שמאוויל יוכל לתקוף רק עוד מתקפה אחת.
מה תעשה?
מאוויל - 2/12[/COLOR][/QUOTE]
"מה זה מה קרה? מה אני יכול לעשות עכשיו?" אומר ואזנק על מנת לתפוס את הפוקדור של גסטלי לפני שהוא מגיע לקודי. "למה רק הפוקדור שלו נמשך לקודי?" אשאל את עצמי ואבחן זאת. "או שאולי זה טוב שהוא נמשך...? לא, זה לא יכול להיות... הרי גאסטלי נבהל מכך. צא מאצ'וק! אתה פוקימון לחימה, אם יש כל קשר לפוקימוני רוח אתה הניגודיות לכך, אני רוצה לראות אם גם אתה נמשך לקודי."
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495780]
*זמן - בוקר
*כסף - 6,985 פ"ד
שלי.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'ואוו איזה מכתב מושקע, המשימה היא קשה מאוד אך אני מאמין שאני אצליח' אחשוב לעצמי
'אני עכשיו אשב כמה דקות אשנן את התמונה של המקום שאגיע לשם אדע בעל פה, עכשיו אני מבין שאצטרך להשיג את כל התגים כדי להיכנס, זה הרבה זמן, בכל זאת המכונים ממוקמים בכל רחבי המחוז, אני מקווה ששלי תיתן לי יחסית הרבה זמן לעשות את המשימה' אחשוב שוב
לאחר מכן אשב 20 דקות +- לשנן את המפה אתארגן ואראה איפה נמצא כל מכון כדי לארגן את המסלול שלית אארוז את כל הדברים, אקח את כל הפוקימונים ארד למטה לאכול ואצא לדרך.
כשאני מחוץ לבסיס אנסה לשלוח למספר של שלי הודעה לשאול כמה זמן יש למשימה, 'טוב אחרי הסתכלות במפה המכון הכי קרוב הוא בקנלייב, אצטרך לקחת את הסירה בחזרה מהאי' אחשוב ואלך לכיוון הנמל לתפוס סירה לקנלייב
-
[b][u][color="#008000"]טל[/color][/u][/b]
[color="#008000"]*[b]כן, בינתיים[/b]
*מזל טוב! הגבת את התגובה ה1,000 ואת זוכה בכרטיס vip כסף!!! (עוד לא קיבלת אותו אבל)
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את כועס[b][color="#800080"]ת[/color][/b] ללא סיבה על טרוי וממשיכה הלאה. את רוצה להניח אוכל בפתח המעבר אך לא מוצאת אוכל בתיקך. לפתע את מצטערת שלא גררת את טרוי בכוח. את שומעת רחשים מתוך השיח, אך בלי תנועה. את רואה שיח גרגירי בר מחוץ להישג ידך. את מסתכלת יותר טוב אל המעבר: הוא חשוך אך את יכולה לראות מעט אור מנצנץ בקצהו. את יכולה לעבור במעבר.
יאיי
~~
אוציא את יאנמה מהפוקדור שלו. "יאנמה, תקטוף לי כמה גרגירים" אלחש לו, כדי לא להפחיד את הפוקימון שבמעבר. לאחר שיאנמה יביא לי את גרגירי היער אודה לו ואחזיר אותו לפוקדור. אנשים עמוק ואכנס בעדינות למעבר הצר. אתחיל ללכת בו,אל כיוון האור, מנסה לאתר את הפוקימון המסתתר בו. 'הלוואי שטרוי היה פה..' אחשוב במוחי, מעט לחוצה מהמעבר החשוך. 'לא! אני יכולה להסתדר לבד' אחשוב לעצמי בתקיפות מיד לאחר מכן.
מה תעשי?[/color]
-
[QUOTE]נועם
*אתה רוצה לשבור שוב רגל באופן פתאומי? muhahaha
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה אומר לו שאתה לא תפחד ממנו ושבפגישתכם הבאה אתה תהיה מוכן, אך אתה חש שישותו כבר לא שם. אתה מנסה לקחת את כדור הגריסאוס אך השנדלורים חוסמים את דרככם. החדר מחשיך עוד יותר, ונראה כי השנדלורים סוגרים עליכם. לפתע חמישתם שולחים עננות צללים לאוויר, כאילו משגרים אתכם להילחם בתוך זירת צללים. אתה אומר למאוויל שגיראטינה ברח ממנו, והוא מחייך לעברך, כאילו אומר 'אני לא עד כדי כך תמים, אבל תודה'. אתה אומר לו שעכשיו תסיימו את זה, ביחד, והוא מסתכל עליך. אתה רואה את הייאוש בעיניו, ובכל זאת איך הוא ממשיך לצעוד לפנים, ומתחיל להילחם בהם. הוא מתרכז, ואז שולח גל אנרגיה סגלגל אל עבר חמשת השנדלורים, מצליח לפגוע בכולם קשה מאוד. *מזל טוב! מאוויל למד כוח נסתר!!!*. *מזל טוב! הכוח הנסתר של מאוויל הוא רוח!!!***. חמשת השנדלורים שולחים להביורים אל עבר מאוויל, פוגעים בו קשה מאוד וכמעט מעלפים אותו. נראה שמאוויל יוכל לתקוף רק עוד מתקפה אחת.
מה תעשה?
מאוויל - 2/12[/QUOTE]
*לא לא לא לא
*יאייי כוח נסתר אבל למה דווקא רוח?!
--------------------------------
"עבודה מעולה חבר, תחזיק מעמד! רק עוד מתקפת כוח נסתר אחת והם ברצפה!"
-
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה לא מבין מה קורה פה, ומזנק על הפוקדור של גסטלי, עוצר אותו מלבוא. אתה מוציא את מאצ'וק כדי לראות אם כולם נמשכים: הרי מאצ'וק הוא הניגוד לפוקימוני רוח, ומגלה שכל מה שהוא עושה זה להביט בתמיהה על קודי, שנראה לו אחרת.הפוקדור ממשיך להימשך יותר ויותר חזק, וצרחות האימה הבוקעות מהעין הסגולה רק מחמירות.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה חושב לעצמך שהמכתב מושקע והמשימה קשה, אבל שתצליח. אתה משנן את המפה, ואז מתכנן מסלול בין המכונים של סינו, כשלפתע אתה מקבל הודעה נוספת למכשיר משלי:'אם זה לא היה ברור, אתה לא צריך את התגים כדי להיכנס. עליך למצוא דרך אחרת. למשימה יש לך יומיים'.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את מוציאה את יאנמה ושולחת אותו לקטוף כמה המגרגירים מהשיח. הוא טס בקשט וחוזר, אוכל אחד מהם בדרך ומחייך. את מחזירה אותו ולוקחת את הגרגירים. את נושמת עמוק ונכנסת בעדינות ובקשט למעבר הצר. את מתחילה ללכת לכיוון האור (חח), חוששת ותוהה למה טרוי לא איתך, ואז אומרת לעצמך בתקיפות שאת לא זקוקה לו. את ממשיכה ללכת, ולבסוף מגיעה למעין מובלעת פתוחה בתוך העציים הסבוכים, ובה את רואה סילבאון, בדיוק כמו שלך, עם אבן מנצנצת ורדרדה מאחוריו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/700.gif[/IMG] [IMG]http://up415.siz.co.il/up2/nkzytzmi1n3m.png[/IMG]. הסילבאון מחייך.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*כדי שלא תמות חח
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה אומר לו עבודה יפה, ושעוד פעם אחת והוא מסיים איתם. הוא שולח שוב גל הלם סגול, צורח מהמאמץ, מעלף את חמשת השנדלורים. החדר מבהיר סוף סוף, ואין שום דבר שמונע ממך להגיע לכדור, חוץ מצינור הזכוכית המלא בנוזל הזהוב. המולת הקרב מהאולם המרכזי מתחזקת.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495830]
*זמן - בוקר
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה חושב לעצמך שהמכתב מושקע והמשימה קשה, אבל שתצליח. אתה משנן את המפה, ואז מתכנן מסלול בין המכונים של סינו, כשלפתע אתה מקבל הודעה נוספת למכשיר משלי:'אם זה לא היה ברור, אתה לא צריך את התגים כדי להיכנס. עליך למצוא דרך אחרת. למשימה יש לך יומיים'.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'אני חושב שיש לי רעיון איך לעשות את זה' אחשוב
'אבל קודם אצטרך להגיע בחזרה לבסיס באגם אקיוטי, מעניין אם יש שיגור פה מהבסיס לבסיס שם' אחשוב שוב ואחזור לבסיס לשאול אם יש שיגור לבסיס באגם אקיוטי
-
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית: עוד יומיים
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה חושב שיש לך רעיון איך לעשות את זה, אבל שאתה תהיה צריך לחזור לבסיס באגם אקיויטי קודם. אתה חושב שאתה צריך שיגור לבסיס ומחפש, אך אתה לא מוצא שום דבר. לאחר חיפושים רבים מה שאתה כן מצליח למצוא זה סירה שיוצאת מהאי איירון ליער אקיויטי, בצפון סינו מסביב לאגם, שם נמצא הבסיס.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495832][B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית: עוד יומיים
*כסף - 6,985 פ"ד
אתה חושב שיש לך רעיון איך לעשות את זה, אבל שאתה תהיה צריך לחזור לבסיס באגם אקיויטי קודם. אתה חושב שאתה צריך שיגור לבסיס ומחפש, אך אתה לא מוצא שום דבר. לאחר חיפושים רבים מה שאתה כן מצליח למצוא זה סירה שיוצאת מהאי איירון ליער אקיויטי, בצפון סינו מסביב לאגם, שם נמצא הבסיס.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'הסירה הזאת תקצר לי חתיכת דרך' אחשוב לעצמי.
'אחרי שאגיע ליער שם ארוץ לעיר סנוופוינט ואברר לגבי סירה לאיפה שהמשימה שלי' אחשוב תוך כדי שאני עולה על הסירה ליער אקיוטי
-
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את מוציאה את יאנמה ושולחת אותו לקטוף כמה המגרגירים מהשיח. הוא טס בקשט וחוזר, אוכל אחד מהם בדרך ומחייך. את מחזירה אותו ולוקחת את הגרגירים. את נושמת עמוק ונכנסת בעדינות ובקשט למעבר הצר. את מתחילה ללכת לכיוון האור (חח), חוששת ותוהה למה טרוי לא איתך, ואז אומרת לעצמך בתקיפות שאת לא זקוקה לו. את ממשיכה ללכת, ולבסוף מגיעה למעין מובלעת פתוחה בתוך העציים הסבוכים, ובה את רואה סילבאון, בדיוק כמו שלך, עם אבן מנצנצת ורדרדה מאחוריו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/700.gif[/IMG] [IMG]http://up415.siz.co.il/up2/nkzytzmi1n3m.png[/IMG]. הסילבאון מחייך.
מה תעשי?[/COLOR]
יאו בוא נעשה עסקה (מענה למה שרשמת לי במ"ת שלי)
אתה מביא לי זרורא זוהר
אני מביאה לך לאמפנט זוהר
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/608.gif[/IMG]
יאללה עסקת שה"מיםםם
~~~~
אוציא את סילביאון שלי מהפוקדור. "היי חמוד, תראה מה יש לי" אומר לו בקול עדין ואושיט לו את גרגירי היער. אתן לסילביאון שלי להתקרב אליו קצת, מי יודע מתי תהיה ההזדמנות הבאה שלו לפגוש סילביאון כמוהו. אבחין באבן מאחורי הסילביאון. 'וואוו! איזו אבן יפה!' אחשוב לעצמי ובזמן ששני הסילביאונים יהיו יחד ארים את האבן ואבחן אותה מקרוב.
-
[QUOTE]נועם
*כדי שלא תמות חח
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה אומר לו עבודה יפה, ושעוד פעם אחת והוא מסיים איתם. הוא שולח שוב גל הלם סגול, צורח מהמאמץ, מעלף את חמשת השנדלורים. החדר מבהיר סוף סוף, ואין שום דבר שמונע ממך להגיע לכדור, חוץ מצינור הזכוכית המלא בנוזל הזהוב. המולת הקרב מהאולם המרכזי מתחזקת.
מה תעשה?[/QUOTE]
"תחזור" אומר ואחזיר את מאוויל לפוקדור במהירות על מנת שינוח. "יש סיבה לכך שאמרתי לך שאתה הפוקימון הכי חזק שלי." אומר ואחזיר את הפוקדור לתיק/חגורה/איפה שאני לא מאחסן את כולם. לאחר מכן אשגר דיסקית קרח על צינור הזכוכית ואתן לו מכה חזקה על מנת שיישבר תוך כדי שאני נמנע ממגע עם הנוזל הזהוב. אחרי זה אקח את כדור הגריסאוס ואצא לחפש את ג'וזף. "נראה אותך מזלזל בטירון ששרד מפגש עם גיראטינה" אחשוב לעצמי ואתמלא גאווה בעת שאחפש אותו.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1495830][B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
*זמן - בוקר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה לא מבין מה קורה פה, ומזנק על הפוקדור של גסטלי, עוצר אותו מלבוא. אתה מוציא את מאצ'וק כדי לראות אם כולם נמשכים: הרי מאצ'וק הוא הניגוד לפוקימוני רוח, ומגלה שכל מה שהוא עושה זה להביט בתמיהה על קודי, שנראה לו אחרת.הפוקדור ממשיך להימשך יותר ויותר חזק, וצרחות האימה הבוקעות מהעין הסגולה רק מחמירות.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר
*כסף - 6,985 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*כדי שלא תמות חח
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מאצ'וק! תרים את קודי ותתרחק מהאיזור לטווח של 500 מטר. "צאי פרליגייטר! תרימי את טרייסי ותעשי בדיוק כמו מאצ'וק." אורה עליהם אחכה שיתחילו להתקדם ואלך איתם.
-
[QUOTE] טדי
*חומר קשוח למדי חח
*מיקום - מנהרת ראסטארף, הואן
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,200 פ"ד
אתה מחזיר את פלטצ'ינדר ומוציא את ברגמייט, אומר לה מה לעשות. ברגמייט שולחת אל האוויר רוח קפואה וקרה, אשר פוגעת קלות בגארצ'ומפ. הרוח יוצרת ערפל מסתורי. מתוך הערפל, ברגמייט מזנקת, עם הקרן על ראשה בוהקת באור תכול, ודוקרת את גארצ'ומפ היישר בבטנו, גורמת לו הרבה מאוד נזק ומצליחה לעלף אותו במכה אחת. החייל בא להיעלם, אך אלקיד מחשמל אותו והראקרוס עף אליו, תופס אותו בידיו. אדם ניגש אליו ועורך עליו חיפוש גופני, מרוקן אותו מכל הציוד. בינתיים ברגמייט מחייכת לעצמה, מאושרת לניצחון הלא צפוי. לאחר כמה רגעים, בזמן ששניכם יוצרים קשר עין, היא מחייכת וזוהרת באור בהיר ומסנוור. כל המנהרה מתעטפת כולה בערפל קריר, בזמן ברגמייט גדלה וגדלה, אך אתה לא רואה את תווי גופה. לאחר כמה רגעים של מטמורפוזה שהדהימה את כל הנוכחים, אתה רואה מולך יצור ענקי בחלקו העליון שטוח לחלוטין. הוא נראה כמו קרחון. הוא אומר לעברך:" אבא! אבאלוג!", ואתה מבין שברגמייט התפתחה, וזוהי היא! *מזלטוב! ברגמייט התפתחה לאבאלוג!!! *. אדם קצת בהלם, אך אומר לך:"וואו, אדם, שתי התפתחויות בקרב אחד! כנראה שממש יש לך מזל! ועכשיו, בוא נראה מה יש לטינופת הזאת. אתה, ידידי, בא איתנו" הוא אומר ומוציא מכיסו חבל ארוך, קושר אותו לכל אורכו. הוא אומר:"פיילוסווין, צא! אני מניח אותו עליך, שמור עליו!", ואדם קושר את החייל אל גבו של פיילוסווין. החייל מפוחד, אך הראקרוס נותן לו מכה קלה בראשו ומעלף אותו. אדם מחזיר את הראקרוס ואלקיד ואומר:" זה יחזיק אותו עד שנגיע. שנמשיך?".
מה תעשה?[/QUOTE]
המשכון תקוע למדי אבל נחליק לך...
אגב סליחה שלא הגבתי פשוט העומס היה מטורף.
~
"אוקיי. בוא נמשיך" אומר לאדם. אני אחשוב לעצמי המון על אבני המגה ואסמן לעצמי שאני רוצה אחת. אני גם הייתי רוצה לחקור על הפוקימונים שיכולים להתפתח מגה, הנושא מעניין אותי עד למאוד.
-
סורי על המעפנות אני לא בבית
בר: כסף: 6985 פ''ד
אתה יוצא מהבסיס אל עבר העיר קופרוויל, יורד במורד הר ביירון ומגלה שאתה כבר לא צריך את הקלנועית. אתה מגיע לנמל הצפוני של העיר, רואה את היבשה המרכזית של סינו במזרח, ואת יער אטרנה האפלולי. אתה עולה על מעבורת חינמית ליער סנוופוינט. ה''מעבורת'' היא סירת מנוע קטנה ובה כעשרה אנשים ואתה. בגלל גודלה הקטן אתם שטים במהירות רבה ומגיעים תוך שלוש שעות ליער סנוופוינט, כולו מושלג ועמוס בעצים צפופים. מיד כשאתה יורד מהסירה אל הנמל הקטן על גבול העצים, אתה לובש את הבגדים החמים שלך עקב הקור העז וספק הולך ספק רץ מהר בין העצים הצפופים והמושלגים. לאחר כשעה אתה מתחיל לראות את סוף היער, ותוך כמה דקות של ריצה קלה בתוך השלג העמוק אתה מגיע למישור שמתחת לרמה שעליה אגם אקיויטי, שם היית לפני כמה ימים. אתה ממשיך ללכת ומגיע לעיר סנוופוינט,מחפש מעבורת שתיקח אותך לאי הקרבות, בו חזית הקרב. אתה מוצא מגוון מעבורות חדישות יותר ופחות, בטווח מחירים שבין 200 ל1500 פ''ד. ככל שהמעבורת יקרה יותר היא יוקרתית יותר ומגיעה מהר יותר לאי.
מה תעשה?
טל: כסף: 555 פ''ד
יאללה מקובל עליי
את מוציאה את סילבאון ובינתיים מביאה לסילבאון שהיה שם מהגרגירים שיש לך ביד. את נותנת לסילבאון להתקרב אל הסילבאון השני, ובינתיים מבחינה באבן היפה שמאחוריו. בזמן ששני הסילבאונים משחקים האחד עם השני, את מרימה את האבן ובוחנת אותה מקרוב. האבן לבנה-שקופה, ובתוכה תבנית ספירלית בצבעי תכלת וורוד פסטליים. נראה שהאבן זוהרת קצת באור הקלוש .
מה תעשה?
נועם: כסף: 8380 פ''ד
אתה מחזיר את מאוויל ואומר לו שהוא לא סתם הפוקימון הכי חזק שלו. אתה מחזיר את כולם לחגורתך. אתה יורה דיסקית קרח על הצינור ונותן לו מכה חזקה, אך לא מצליח לסדוק אותו. אתה מוציא את מאוויל ובשבירת לבנים פשוטה הוא שובר את הצינור. אתה מחזיר את מאוויל מהר ומרים את הכדור בלי לגעת בנוזל הזהוב המסתורי. אתה לוקח את הכדור איתך והולך לחפש את ג'וזף, להראות לו את הכדור כדי שלא יזלזל בך. אתה חוזר לאולם הראשי ומבין סוף סוף מה המהומה שמדובר עליה: האולם הראשי והגדול שראית מקודם מלא כולו הן בחיילי צוות מגמה, הן בסוכני הצוות והן בפוקימונים של שני הצדדים. אתה רואה סביב מרכז הלחימה את ג'וזף, בדיוק אחרי קרב. אתה ניגש אליו עם הכדור, ופיו פעור מתדהמה. דקה אחר כך כשהוא מאפס, הוא אומר לך: '' לך עם זה לבסיס הקרוב, מהר! ואל תסתכל פנימה, אתה תישאב אל תוך גיראטינה. עכשיו לך, לך! '' הוא אומר וממשיך להילחם.
מה תעשה?
טוטודייל: כסף: 75 פ''ד
אתה מורה למאצ'וק להרחיק את קודי כחמש מאות מטר, והוא עושה זאת בריצה. לאחר מכן פרליגייטר עושה אותו הדבר עם טרייסי. אתה מתחיל ללכת אחריהם, לאט לאט. אתה בסוף מגיע חמש מאות מטרים משם. כעת שתי עיניו של קודי זהובות, אך רק לרגע. לפתע רוח זהובה-סגולה יוצאת ממנו, ונכנסת היישר לאבן זהובה שמחזיק סוכן בלונדיני בגילך. קודי מתעורר, ושואל: '' מה לעזעזאל קרה פה? מה קרה לי? ''
טדי: כסף: 1200
מה תקוע נתתי לך סיפור רקע רציני לאדם
זה בסדר העומס לכולנו מטורף
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לאדם שימשיכו ואתם ממשיכים לנוע. אתם מגיעים אל העיירה הירוקה ורדאנטורף, מלאה בבתים כפריים בין מדשאות רחבות ידיים. העיירה בנויה בקרקע הפורייה ש למרגלות הר צ'ימני. אתה חושב על אבני מגה שונות ועל כמה שאתה רוצה לפתח את פוקימוניך-מגה. אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לדרך 117 הירוקה והפרחונית. לאחר עוד כשעה הליכה אתם רואים את הגבול של המבנה הענקי שהעיר מאוויל בתוכו. פיילוסווין מתחיל להתעייף, והחייל מתעורר, אך הראקרוס נותן לו עוד מכה קטנה. אדם אומר: '' אולי אבאלוג תסרב אותו קצת? פיילוסווין מתעייף וחוץ מזה, הקור של אבאלוג יכול לענות אותו קצת''. העיר מאוויל כבר ממש נראית באופק.
מה תעשה?
-
יאללה מקובל עליי
את מוציאה את סילבאון ובינתיים מביאה לסילבאון שהיה שם מהגרגירים שיש לך ביד. את נותנת לסילבאון להתקרב אל הסילבאון השני, ובינתיים מבחינה באבן היפה שמאחוריו. בזמן ששני הסילבאונים משחקים האחד עם השני, את מרימה את האבן ובוחנת אותה מקרוב. האבן לבנה-שקופה, ובתוכה תבנית ספירלית בצבעי תכלת וורוד פסטליים. נראה שהאבן זוהרת קצת באור הקלוש
יאיי
~~
אבחן את האבן. 'וואוו, הצבעים שלה ממש דומים לצבע של סילביאון' אחשוב לעצמי בסקרנות.
"סילביאון" אקרא לסילביאון שלי לרגע. "תראה איזו אבן יפה" אומר ואתן לו לגעת באבן. אלטף את הסילביאון השני שהרגע פגשנו. "היי חמוד, אפשר לקחת את האבן הזאת?" אשאל אותו בתקווה, מהופנטת מהאבן היפה.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1496176]סורי על המעפנות אני לא בבית
אתה יוצא מהבסיס אל עבר העיר קופרוויל, יורד במורד הר ביירון ומגלה שאתה כבר לא צריך את הקלנועית. אתה מגיע לנמל הצפוני של העיר, רואה את היבשה המרכזית של סינו במזרח, ואת יער אטרנה האפלולי. אתה עולה על מעבורת חינמית ליער סנוופוינט. ה''מעבורת'' היא סירת מנוע קטנה ובה כעשרה אנשים ואתה. בגלל גודלה הקטן אתם שטים במהירות רבה ומגיעים תוך שלוש שעות ליער סנוופוינט, כולו מושלג ועמוס בעצים צפופים. מיד כשאתה יורד מהסירה אל הנמל הקטן על גבול העצים, אתה לובש את הבגדים החמים שלך עקב הקור העז וספק הולך ספק רץ מהר בין העצים הצפופים והמושלגים. לאחר כשעה אתה מתחיל לראות את סוף היער, ותוך כמה דקות של ריצה קלה בתוך השלג העמוק אתה מגיע למישור שמתחת לרמה שעליה אגם אקיויטי, שם היית לפני כמה ימים. אתה ממשיך ללכת ומגיע לעיר סנוופוינט,מחפש מעבורת שתיקח אותך לאי הקרבות, בו חזית הקרב. אתה מוצא מגוון מעבורות חדישות יותר ופחות, בטווח מחירים שבין 200 ל1500 פ''ד. ככל שהמעבורת יקרה יותר היא יוקרתית יותר ומגיעה מהר יותר לאי.
מה תעשה?
[/QUOTE]
'אני רוצה להגיע בבטחה ובמהרה ליעד שלי, לא אסתכן, שוב...' אחשוב ואחפש את המעברות הכי מהירה ובטוחה לאי.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1496176]סורי על המעפנות אני לא בבית
מה תעשה?
יאללה מקובל עליי
את מוציאה את סילבאון ובינתיים מביאה לסילבאון שהיה שם מהגרגירים שיש לך ביד. את נותנת לסילבאון להתקרב אל הסילבאון השני, ובינתיים מבחינה באבן היפה שמאחוריו. בזמן ששני הסילבאונים משחקים האחד עם השני, את מרימה את האבן ובוחנת אותה מקרוב. האבן לבנה-שקופה, ובתוכה תבנית ספירלית בצבעי תכלת וורוד פסטליים. נראה שהאבן זוהרת קצת באור הקלוש .
מה תעשה?
נועם: כסף: 8380 פ''ד
אתה מחזיר את מאוויל ואומר לו שהוא לא סתם הפוקימון הכי חזק שלו. אתה מחזיר את כולם לחגורתך. אתה יורה דיסקית קרח על הצינור ונותן לו מכה חזקה, אך לא מצליח לסדוק אותו. אתה מוציא את מאוויל ובשבירת לבנים פשוטה הוא שובר את הצינור. אתה מחזיר את מאוויל מהר ומרים את הכדור בלי לגעת בנוזל הזהוב המסתורי. אתה לוקח את הכדור איתך והולך לחפש את ג'וזף, להראות לו את הכדור כדי שלא יזלזל בך. אתה חוזר לאולם הראשי ומבין סוף סוף מה המהומה שמדובר עליה: האולם הראשי והגדול שראית מקודם מלא כולו הן בחיילי צוות מגמה, הן בסוכני הצוות והן בפוקימונים של שני הצדדים. אתה רואה סביב מרכז הלחימה את ג'וזף, בדיוק אחרי קרב. אתה ניגש אליו עם הכדור, ופיו פעור מתדהמה. דקה אחר כך כשהוא מאפס, הוא אומר לך: '' לך עם זה לבסיס הקרוב, מהר! ואל תסתכל פנימה, אתה תישאב אל תוך גיראטינה. עכשיו לך, לך! '' הוא אומר וממשיך להילחם.
מה תעשה?
טוטודייל: כסף: 75 פ''ד
אתה מורה למאצ'וק להרחיק את קודי כחמש מאות מטר, והוא עושה זאת בריצה. לאחר מכן פרליגייטר עושה אותו הדבר עם טרייסי. אתה מתחיל ללכת אחריהם, לאט לאט. אתה בסוף מגיע חמש מאות מטרים משם. כעת שתי עיניו של קודי זהובות, אך רק לרגע. לפתע רוח זהובה-סגולה יוצאת ממנו, ונכנסת היישר לאבן זהובה שמחזיק סוכן בלונדיני בגילך. קודי מתעורר, ושואל: '' מה לעזעזאל קרה פה? מה קרה לי? ''
טדי: כסף: 1200
מה תקוע נתתי לך סיפור רקע רציני לאדם
זה בסדר העומס לכולנו מטורף
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לאדם שימשיכו ואתם ממשיכים לנוע. אתם מגיעים אל העיירה הירוקה ורדאנטורף, מלאה בבתים כפריים בין מדשאות רחבות ידיים. העיירה בנויה בקרקע הפורייה ש למרגלות הר צ'ימני. אתה חושב על אבני מגה שונות ועל כמה שאתה רוצה לפתח את פוקימוניך-מגה. אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לדרך 117 הירוקה והפרחונית. לאחר עוד כשעה הליכה אתם רואים את הגבול של המבנה הענקי שהעיר מאוויל בתוכו. פיילוסווין מתחיל להתעייף, והחייל מתעורר, אך הראקרוס נותן לו עוד מכה קטנה. אדם אומר: '' אולי אבאלוג תסרב אותו קצת? פיילוסווין מתעייף וחוץ מזה, הקור של אבאלוג יכול לענות אותו קצת''. העיר מאוויל כבר ממש נראית באופק.
מה תעשה?[/QUOTE]
מרשה לעצמי להעניק את התגובה ה1000 בפורום אצלך במ"ת
מגיע לי על זה פרס לדעתי.
----------
"קודי... אתה בסדר?" אשאל בדאגה. "אני לא בדיוק יודע מה קרה לך, אני רק יודע שנכנס בך משהו אחרי שנכנסת למערה וטרייסי התעלפה מזה. היי אתה! בלונדי! מי אתה? תציג את עצמך!" אקרא לו ואסמן למאצ'וק ופרליגייטר שיתכוננו לתקיפה.
-
lol מגיב מהטלפון. המחשב שלי נדפק
---------------------
"להישאב לתוך גיראטינה?" אומר בדאגה ואוציא במהירות את המשגר שלי. "לחלוק את אותו מרחב עם הטיפוס ה...נחמד הזה? לא תודה" אומר ואשתגר במהירות לבסיס הקרוב ביותר. "לנעול. עכשיו. במהירות. ומה שלא יהיה אל תסתכל על זה!!" אצעק ואגיש את הכדור למגנו לאחר שאמצא אותו. לאחר מכן אשתגר חזרה לבסיס של ראמפ"ג ואצטרף ללחימה.
-
***אמצע הלילה, תכננתי ללכת לישון בעשר וחצי (לא עבד כמו ששמתם לב). אני דקה מלישון ואז אמרתי 'נגמרו לי המבחנים, בוא נגיב במ"ת'. אז הנה אני בא, חוזר לפעילות אקטיבית (כי זה הזמן היחיד שיש לי, רק היום קיבלתי 3 עבודות הגשה לתאריכים שונים ומשונים בשבועיים הקרובים).***
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את בוחנת את האבן ונותנת לסילבאון שלך לבחון אותה מקרוב, מכיוון שהאבן בצבעים של סילבאון. סילבאון מעיפה מבט על האבן, ונראה כי סילבאון זוהרת בקרבת האבן. את שואלת את הסילבאון השני אם את יכולה לקחת את האבן, והוא מחייך ונכנס לעמדת קרב, מזמין אותך לקרב מולו על האבן. יש בעיניים שלו קריצה אפלה יותר משל הסילבאון התמים שלך, ונראה כי הוא עבר כמה דברים בחיים.
מה תעשי? [/COLOR]
[COLOR="#006400"]*מיקום - העיר סנוופוינט, סינו
*זמן - בוקר
*במהלך משימה רשמית: עוד יומיים נותרו
*כסף - 5,485 פ"ד
אתה חושב שאתה רוצה להגיע במהרה ובבטחה ליעד שלך, ושאתה לא רוצה לקחת סיכונים, שוב. חלחלה עוברת בראשך כשאתה נזכר בתקרית עם אמא נויברן, ונראה כי המוח שלך מסמן אותה אוטומטית כאויבת שלך (תחשוב איזה סגירת מעגל מגניבה זו יכולה להיות). אתה מחפש את המעבורת המהירה והיוקרתית ביותר, מוצא מעבורת מפלצתית בגודל של בית מלון מפואר, הנקראת 'The Winged Slakoth', ועליה ציור של סלאקות' מכונף: [SPOILER][IMG]http://orig06.deviantart.net/99fa/f/2015/186/6/f/believe_in_the_peeko_by_integerhg-d903m9g.png[/IMG] [/SPOILER](אני לא יצירתי מאוד בלילה, לא קשה להבין את הרפרנס). אתה רואה שהמעבורת מציעה לך מגוון שירותים במהלך הפלגה מהירה של 4 שעות, ועלות כרטיס 1,500 פ"ד. כהבטחתך ליקר והמהיר ביותר, אתה משלם את הסכום ועולה למעבורת היוקרתית. אתה רואה שבמבעבורת מגוון שירותים המיועדים לנסיעות יותר ארוכות, ואלו הקריטיים לך הם זירת אימונים בקרבות, בית קפה וחדרי נמנום.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*צודק. קיבלת כוכב זהב [/COLOR][COLOR="#DAA520"]*[/COLOR]
*זמן - בוקר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה שואל את קודי מה הוא הרגיש ומספר שקרה לו משהו כשהוא נכנס למערה, משהו מוזר. אתה מנסה לעצור את הבלונדיני, אך הוא במהרה משתגר מהמקום. אתה עוזב אותו לבינתיים ומתמקד בתחושתו של קודי. הוא אומר לך:" באמת חלמתי חלום מוזר מאוד. הרגשתי כאילו כל חיי נשאבים בבת אחת ואני מגיע לתוך מין אוקיינוס זהוב זוהר שכזה, שיכולתי לנשום בו. כל מה שרציתי הופיע מול עיניי, והכל הרגיש כמעט טוב מדי. הבעיה היחידה הייתה שמדי פעם הראייה שלי האפילה ונהייתה סגולה קצת, ופתאום ראיתי מין ערפל סגול כהה ומוזר סביבי, אך האוקיינוס הזהוב חזר מהר. גם מדי פעם הרגשתי כוח חיים שמתחזק אט-אט בי, ופתאום הוא נלעם והרגשתי הרבהי ותר חלש. ממש כאילו החלום לקח ממני את כל האנרגיה, או כאילו מתתי ואני שואב חיים אחרים...". אתה מספר לקודי מה קרה, והוא נראה כנדהם:"אז זה לא היה חלום! רגע, נוזל זהוב מסתורי, ערפל סגול כהה, תחושת מוות, אנרגיה מגסטלי שמתקרב אליי והנער עם האבן הזהובה... אני בטוח ב100% שמה שקרה לי קשור לגיראטינה, אב כל השדים ואדון העולם המעוות. למדתי עליו קצת יותר בהתעוותות המרחבית של 2047, למרות שהייתי די קטן אז, הרגשתי תחושה מאוד דומה לעכשיו, רק פחות מרוכזת. נראה כי ממש חלק מגיראטינה נכנס בי. אני זוכר בוודאות שעשו לנו בגן הרצאה קצרה על דמוניזם, ונראה לי שטרייסי זוכרת יותר ממני, הזיכרון שלה פי אלף על שלי". כאילו כבדרך קסם, טרייסי מתחילה להתאושש מהעילפון שלה, מתעוררת ומיד נדהמת, אומרת:"קודי! אתה חי! היית כזה זהוב, וסגול, ושניהם!". אתם מסבירים לה בקצרה מה גיליתם, והיא אומרת:"הממ. אני באמת זוכרת משהו בנושא הזה. גיראטינה הוא אדון כל השדים והרוחות, בהם יצורים לא-פוקימוניים או נשמות פוקימונים מתים, ובנסוף פוקימוני רוח משמשים כמשרתיו על פני כדור הארץ, מכיוון שהוא די כבול לעולם המעוות, עולם הפוך ומקביל לשלנו שם הוא לכוד עקב התנהגותו. כדור הגריסאוס, שהוא תמצית ישותו של גיראטינה על פני כדור הארץ, הוא מעין חץ זהוב בעל הרבה זוויות". אתה מבין שזה החפץ שהנער הבלונדיני לקח איתו! טרייסי ממשיכה:"כדור הגריסאוס נגנב שנה שעברה בשוד הגדול של צוות רמפא"ג, ולא כחפץ זימון, כדור הגריסאוס הוא פחות או יותר הנשק החזק של צוות רמפא"ג: בעזרתו הם יכולים לשטוף מוחות, להרוג אנשים בהרף עין ולהעלים אנשים לא רצויים על ידי כך שהם נשלחים לעומקי העולם המעוות, שם חי גיראטינה. אני זוכרת ששמעתי את הגננות אומרות שהבוס של צוות גלקטיק, הרעים של אותה תקופה, ששמו היה סיירוס, נבלע על העולם המעוות ולא חזר משם. אני בטוחה שהוא עדיין חי, ועוד יותר מכך שהוא קשור אל מה שקרה היום עם גיראטינה שתיארתם. כדי לזמן את גיראטינה צריך ליצור מי זירקון, שהוא בעצם תמצית המוות, הנוזל הזהוב הזוהר שנוצר כשמניחים את כדור הגריסאוס במים קדושים. הוא בעצם הטוהר שבטמאות, חומר מאוד מבלבל. מי זירקון יעילים מאוד לשליטה מוחית מרחוק ולהפיכה של גוף לשער לעולם המעוות. כדי לזמן את גיראטינה, יש צורך בחמש גופות נגועות במי זירקון שיתפקדו כשערים בהתהוות לעולם המעוות וכמקורות הגנה ושמירה על כדור הגריסאוס, ובנסוף את כדור הגריסאוס שוחה בבריכה של מי זירקון. לאחר תקופה מסוימת הצללים של החדר שבו כל הקוסנטרוקציה הזאת יתהוו לגירטינה. אני כמעט בטוחה שהאירוע הזה אמור לסמל את תחילת יום הדין, בעצם מתי שכולנו נמות. נראה שצוות רמפא"ג נואשים לקדם אותו". אתה קצת הלום מהמידע, כשהנער הבלונדיני ממקודם מופיע מתוך המדבר, מתקדם במהירות אל פנים החורבות, אך עוד רחוק מספיק כדי שתעצור אותו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*תתכונן לקרוסאובר #1 שלך
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה ממהר להתרחק משם, יוצא בריצה מחוברות הטירה ודואג לא ליצור קשר עין ישיר עם הכדור. אתה רואה בדרכך החוצה בתהקהלות קטנה של כמה סוכנים בני גילך בפתח החורבות. נראה שאחד מהם מנסה לעצור אותך אך אתה כבר השתגרת לעיר נימבאסה. והנה אתה, קלאן, תקוע לאחר כמה דקות בתוך מעלית לבסיס יחד עם התהוותו של השטן עלי אדמות (אני בטוח שנהנית). אתה נכנס אל הבסיס ומביא את הכדור לסוכן מבוהל, מורה לו לנעול אותו במקום בטוח ולא ליצור קשר עין. בדרכך חזרה אתה יוצר קשר עם מגנו ומספר לו שכדור הגריסאוס בבסיס בנימבאסה. הוא אומר לך:" כל הכבוד קלאן. אני כבר שולח כוחות לאסוף אותו למפקדת ג'וטו באוליביין, אני כבר אחקור אותו לעומק שם. בינתיים אני בדרך לחורבות הטירה לקרב מול צוות מגמה. מצפה לראותך שם" הוא אומרו מנתק, כי נראה שהוא היה כבר שם. אתה מרפא את פוקימוניך בדרכך החוצה, ואז עושה שוב את הדרך אל המדבר. בעודך מתקרב אל הדיונה הגדולה שעליה החורבות, אתה מבחין באותם סוכנים צעירים ממקודם, ונראה כי גם הם מחבינים בך. אחד מהם, בעל עור בהיר ושיער שחור, נראה מעט זועף למראך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]נועם
*תתכונן לקרוסאובר #1 שלך
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה ממהר להתרחק משם, יוצא בריצה מחוברות הטירה ודואג לא ליצור קשר עין ישיר עם הכדור. אתה רואה בדרכך החוצה בתהקהלות קטנה של כמה סוכנים בני גילך בפתח החורבות. נראה שאחד מהם מנסה לעצור אותך אך אתה כבר השתגרת לעיר נימבאסה. והנה אתה, קלאן, תקוע לאחר כמה דקות בתוך מעלית לבסיס יחד עם התהוותו של השטן עלי אדמות (אני בטוח שנהנית). אתה נכנס אל הבסיס ומביא את הכדור לסוכן מבוהל, מורה לו לנעול אותו במקום בטוח ולא ליצור קשר עין. בדרכך חזרה אתה יוצר קשר עם מגנו ומספר לו שכדור הגריסאוס בבסיס בנימבאסה. הוא אומר לך:" כל הכבוד קלאן. אני כבר שולח כוחות לאסוף אותו למפקדת ג'וטו באוליביין, אני כבר אחקור אותו לעומק שם. בינתיים אני בדרך לחורבות הטירה לקרב מול צוות מגמה. מצפה לראותך שם" הוא אומרו מנתק, כי נראה שהוא היה כבר שם. אתה מרפא את פוקימוניך בדרכך החוצה, ואז עושה שוב את הדרך אל המדבר. בעודך מתקרב אל הדיונה הגדולה שעליה החורבות, אתה מבחין באותם סוכנים צעירים ממקודם, ונראה כי גם הם מחבינים בך. אחד מהם, בעל עור בהיר ושיער שחור, נראה מעט זועף למראך.
מה תעשה?[/quote]
*oh snap מי זה
*בטוח שנהנתי, איזה אדם שפוי לא רושם "קרב עם השטן המצוייר" ברשימת המטלות שלו?
---------------------------------
"פעם שנייה שהוא מסתכל עליי ככה..." אומר, אחשוד מעט בכוונותיו של הנער. "אני בכל מקרה הולך לכסח כמה ראמפ''גים... אז כדאי שאתחיל בלבדוק מה הבעיה שלו." אומר ואתקדם לעברו, לא לפני שאטען במהירות דיסקית אחת בלי שישימו לב ואשלוף פוקדור אחד. "רק להרתעה" אומר על מנת להיות מוכן להתפתחות של קרב. "המבטים האלה, אתה מחלק אותם לכל אחד או שאתה אוהב אותי במיוחד?" אומר לנער בעל העור הבהיר והשיער השחור. "אני מציע שתתקדמו. ה...חבר שלכם יצטרף אליכם אחרי שיסיים לתת לי הסבר קטן." אומר להם ואפנה אליו שוב.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1496740]***אמצע הלילה, תכננתי ללכת לישון בעשר וחצי (לא עבד כמו ששמתם לב). אני דקה מלישון ואז אמרתי 'נגמרו לי המבחנים, בוא נגיב במ"ת'. אז הנה אני בא, חוזר לפעילות אקטיבית (כי זה הזמן היחיד שיש לי, רק היום קיבלתי 3 עבודות הגשה לתאריכים שונים ומשונים בשבועיים הקרובים).***
*זמן - בוקר
*כסף - 5,485 פ"ד
אתה חושב שאתה רוצה להגיע במהרה ובבטחה ליעד שלך, ושאתה לא רוצה לקחת סיכונים, שוב. חלחלה עוברת בראשך כשאתה נזכר בתקרית עם אמא נויברן, ונראה כי המוח שלך מסמן אותה אוטומטית כאויבת שלך (תחשוב איזה סגירת מעגל מגניבה זו יכולה להיות). אתה מחפש את המעבורת המהירה והיוקרתית ביותר, מוצא מעבורת מפלצתית בגודל של בית מלון מפואר, הנקראת 'The Winged Slakoth', ועליה ציור של סלאקות' מכונף: [SPOILER][IMG]http://orig06.deviantart.net/99fa/f/2015/186/6/f/believe_in_the_peeko_by_integerhg-d903m9g.png[/IMG] [/SPOILER](אני לא יצירתי מאוד בלילה, לא קשה להבין את הרפרנס). אתה רואה שהמעבורת מציעה לך מגוון שירותים במהלך הפלגה מהירה של 4 שעות, ועלות כרטיס 1,500 פ"ד. כהבטחתך ליקר והמהיר ביותר, אתה משלם את הסכום ועולה למעבורת היוקרתית. אתה רואה שבמבעבורת מגוון שירותים המיועדים לנסיעות יותר ארוכות, ואלו הקריטיים לך הם זירת אימונים בקרבות, בית קפה וחדרי נמנום.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
Leonardo Da Vinci is that you?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'ואוו איזה מעבורת ענקית' אתפעל מהגודל ומהיוקרה של המעבורת
'זה הפלגה של 4 שעות, כמובן שאשמח לישון קצת, אבל קודם אני רוצה לאמן קצת את הפוקימונים שלי, אולי מישהו נמצא בזירת האימונים למרות שהיא מיועדת להפלגות ארוכות יותר' אחשוב לעצמי ואצעד לכיוון זירת האימונים
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1496740]***אמצע הלילה, תכננתי ללכת לישון בעשר וחצי (לא עבד כמו ששמתם לב). אני דקה מלישון ואז אמרתי 'נגמרו לי המבחנים, בוא נגיב במ"ת'. אז הנה אני בא, חוזר לפעילות אקטיבית (כי זה הזמן היחיד שיש לי, רק היום קיבלתי 3 עבודות הגשה לתאריכים שונים ומשונים בשבועיים הקרובים).***
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את בוחנת את האבן ונותנת לסילבאון שלך לבחון אותה מקרוב, מכיוון שהאבן בצבעים של סילבאון. סילבאון מעיפה מבט על האבן, ונראה כי סילבאון זוהרת בקרבת האבן. את שואלת את הסילבאון השני אם את יכולה לקחת את האבן, והוא מחייך ונכנס לעמדת קרב, מזמין אותך לקרב מולו על האבן. יש בעיניים שלו קריצה אפלה יותר משל הסילבאון התמים שלך, ונראה כי הוא עבר כמה דברים בחיים.
מה תעשי? [/COLOR]
FUN
~~~~
"אין שום בעיה" אומר לסילביאון בחיוך קטן.
"סילביאון, כישוף ואז ישר מתקפת רוח פיה ומהירות. תנסי להשתמש במהירות ישר אחרי, כדי שהכוכבים ישתלבו עם רוח הפיה" אומר לה. 'אם זה ילך כמתוכנן, זה יהיה גם יפה וגם יעיל' אחשוב במוחי.
-
זוכרים את העבודות? מאז הייתי חולה 10 ימים, ויום לפני ההודעה הזאת קיבלתי 3 עבודות שעה אחרי שעה ששכחתי מהן... עד עכשיו לא סיימתי...
[COLOR="#DAA520"]*מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה חושד, מכיוון שזו פעם שנייה שהנער מסתכל עליך ככה. אתה טוען דיסקית חשמל (סתם כי לא בא לנו להיות אלימים מדי היום). אתה שולף לידך את הפוקדור של מאוויל, 'רק להרתעה' לטענתך. אתה מתקרב לנער ושואל אותו על פשר המבטים. שני חבריו נראים זועמים במיוחד, ואומרים :"אנחנו לא נעזוב את ריצ'י לבד איתך! מי אתה בכלל? ומה עשית עם כדור הגריסאוס? אתה הכנסת את גיראטינה לקודי?" הנער שחור השיער מסתכל עליך בזעף, שולף גם הוא פוקדור (טוטודיילבבקשהתגיבאהםאהם).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#006400"]*לא הבנת, חדרי קרבות, נמנום ובית קפה הם היחידים שרלוונטיים לאורך שלך...
*לא הבנתי כנראה חח תסביר
*מיקום - העיר סנוופוינט, סינו
*זמן - בוקר
*כסף - 5,485 פ"ד
אתה עולה לספינה ומתרשם מיופייה. לאחר שאתה מגלה על השירותים השונים, אתה שומע צופר עוצמתי והספינה יוצאת לדרכה, בדרך אל אי הקרבות. אתה הולך אל אחת מזירות האימונים, רואה אנשים רבים משוטטים ומחפשים קרב: גברים, נשים, ילדים, בכל הגבהים והעוביים (תדמייןאתהיריבהאידאלישלךותיגשאליואהםאהם).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*פאן רציני את פשוט לא קולטת
*תנסי ללכת לאיזה תחרות עם סילבאון יהיה מגניב
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את אומרת לסילבאון אין שום בעיה בחיוך קטן, והוא מחייך חזרה, קצת בנבזיות. את מורה לסילבאון מה לעשות. היא שולחת לבבות קטנים לעבר הסילבאון היריב, ונראה שהאו 'נופל בכישופה' (אה? אה? אה..?), התקפתו נחלשת. לאחר מכן סילבאון מתחילה לייצר רוח ורודה, משלבת אותה עם הכוכבים הזריזים ושולחת הכל על סילבאון, שנראה כי הוא נפגע יותר ממה שהיה צריך. עכשיו תורו של סילבאון, והוא מחייך בנבזיות. לאחר מכן הוא מועד ומתחיל לבכות בכי ילדותי. כאשר סילבאון מתקרבת אליו לבדוק אם הוא בסדר (כי היא ממש ממש נחמדה), את מבינה את הכל מאוחר מדי: המבט הנבזי חוזר לפרצופו של סליבאון והוא שולח עליה כדור צל מטווח אפס, פוגע בה קשה מאוד. הוא מצחקק קלות לעצמו.
מה תעשי?
סילבאון - 6/10[/COLOR]
-
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
מה תעשי? [/COLOR]
*זמן - בוקר
*כסף - 5,485 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*צודק. קיבלת כוכב זהב [/COLOR][COLOR="#DAA520"]*[/COLOR]
*זמן - בוקר
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה שואל את קודי מה הוא הרגיש ומספר שקרה לו משהו כשהוא נכנס למערה, משהו מוזר. אתה מנסה לעצור את הבלונדיני, אך הוא במהרה משתגר מהמקום. אתה עוזב אותו לבינתיים ומתמקד בתחושתו של קודי. הוא אומר לך:" באמת חלמתי חלום מוזר מאוד. הרגשתי כאילו כל חיי נשאבים בבת אחת ואני מגיע לתוך מין אוקיינוס זהוב זוהר שכזה, שיכולתי לנשום בו. כל מה שרציתי הופיע מול עיניי, והכל הרגיש כמעט טוב מדי. הבעיה היחידה הייתה שמדי פעם הראייה שלי האפילה ונהייתה סגולה קצת, ופתאום ראיתי מין ערפל סגול כהה ומוזר סביבי, אך האוקיינוס הזהוב חזר מהר. גם מדי פעם הרגשתי כוח חיים שמתחזק אט-אט בי, ופתאום הוא נלעם והרגשתי הרבהי ותר חלש. ממש כאילו החלום לקח ממני את כל האנרגיה, או כאילו מתתי ואני שואב חיים אחרים...". אתה מספר לקודי מה קרה, והוא נראה כנדהם:"אז זה לא היה חלום! רגע, נוזל זהוב מסתורי, ערפל סגול כהה, תחושת מוות, אנרגיה מגסטלי שמתקרב אליי והנער עם האבן הזהובה... אני בטוח ב100% שמה שקרה לי קשור לגיראטינה, אב כל השדים ואדון העולם המעוות. למדתי עליו קצת יותר בהתעוותות המרחבית של 2047, למרות שהייתי די קטן אז, הרגשתי תחושה מאוד דומה לעכשיו, רק פחות מרוכזת. נראה כי ממש חלק מגיראטינה נכנס בי. אני זוכר בוודאות שעשו לנו בגן הרצאה קצרה על דמוניזם, ונראה לי שטרייסי זוכרת יותר ממני, הזיכרון שלה פי אלף על שלי". כאילו כבדרך קסם, טרייסי מתחילה להתאושש מהעילפון שלה, מתעוררת ומיד נדהמת, אומרת:"קודי! אתה חי! היית כזה זהוב, וסגול, ושניהם!". אתם מסבירים לה בקצרה מה גיליתם, והיא אומרת:"הממ. אני באמת זוכרת משהו בנושא הזה. גיראטינה הוא אדון כל השדים והרוחות, בהם יצורים לא-פוקימוניים או נשמות פוקימונים מתים, ובנסוף פוקימוני רוח משמשים כמשרתיו על פני כדור הארץ, מכיוון שהוא די כבול לעולם המעוות, עולם הפוך ומקביל לשלנו שם הוא לכוד עקב התנהגותו. כדור הגריסאוס, שהוא תמצית ישותו של גיראטינה על פני כדור הארץ, הוא מעין חץ זהוב בעל הרבה זוויות". אתה מבין שזה החפץ שהנער הבלונדיני לקח איתו! טרייסי ממשיכה:"כדור הגריסאוס נגנב שנה שעברה בשוד הגדול של צוות רמפא"ג, ולא כחפץ זימון, כדור הגריסאוס הוא פחות או יותר הנשק החזק של צוות רמפא"ג: בעזרתו הם יכולים לשטוף מוחות, להרוג אנשים בהרף עין ולהעלים אנשים לא רצויים על ידי כך שהם נשלחים לעומקי העולם המעוות, שם חי גיראטינה. אני זוכרת ששמעתי את הגננות אומרות שהבוס של צוות גלקטיק, הרעים של אותה תקופה, ששמו היה סיירוס, נבלע על העולם המעוות ולא חזר משם. אני בטוחה שהוא עדיין חי, ועוד יותר מכך שהוא קשור אל מה שקרה היום עם גיראטינה שתיארתם. כדי לזמן את גיראטינה צריך ליצור מי זירקון, שהוא בעצם תמצית המוות, הנוזל הזהוב הזוהר שנוצר כשמניחים את כדור הגריסאוס במים קדושים. הוא בעצם הטוהר שבטמאות, חומר מאוד מבלבל. מי זירקון יעילים מאוד לשליטה מוחית מרחוק ולהפיכה של גוף לשער לעולם המעוות. כדי לזמן את גיראטינה, יש צורך בחמש גופות נגועות במי זירקון שיתפקדו כשערים בהתהוות לעולם המעוות וכמקורות הגנה ושמירה על כדור הגריסאוס, ובנסוף את כדור הגריסאוס שוחה בבריכה של מי זירקון. לאחר תקופה מסוימת הצללים של החדר שבו כל הקוסנטרוקציה הזאת יתהוו לגירטינה. אני כמעט בטוחה שהאירוע הזה אמור לסמל את תחילת יום הדין, בעצם מתי שכולנו נמות. נראה שצוות רמפא"ג נואשים לקדם אותו". אתה קצת הלום מהמידע, כשהנער הבלונדיני ממקודם מופיע מתוך המדבר, מתקדם במהירות אל פנים החורבות, אך עוד רחוק מספיק כדי שתעצור אותו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*תתכונן לקרוסאובר #1 שלך
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"רגע! הנה הוא חזר! אני לא יודע מי זה אבל הוא ברח כשהייתם מעולפים וחזר עכשיו. צריך לעצור אותו, הוא נראה לי חשוד אבל... הוא כל כך רחוק." אחשוב בעודי אובד עצות. "תוציאו כל פוקימון שיכול לעזור! פרליגייטר, מאצ'וק חזרו. פידג'יוטו צא! תעוף אל הבן אדם עם השיער הבלונדיני ותעצור אותו, במהירות!!! לפני שהוא יספיק לברוח" אשלח את פידג'יוטו ואורה עליהם להוציא כל פוקימון אדמה כמו היפאודון שיכול לעזור לנו. בינתיים ארוץ לכיוונו של הנער הבלונדיני.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1497249]זוכרים את העבודות? מאז הייתי חולה 10 ימים, ויום לפני ההודעה הזאת קיבלתי 3 עבודות שעה אחרי שעה ששכחתי מהן... עד עכשיו לא סיימתי...
[COLOR="#DAA520"]*מיקום - בסיס צוות מגמה, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה חושד, מכיוון שזו פעם שנייה שהנער מסתכל עליך ככה. אתה טוען דיסקית חשמל (סתם כי לא בא לנו להיות אלימים מדי היום). אתה שולף לידך את הפוקדור של מאוויל, 'רק להרתעה' לטענתך. אתה מתקרב לנער ושואל אותו על פשר המבטים. שני חבריו נראים זועמים במיוחד, ואומרים :"אנחנו לא נעזוב את ריצ'י לבד איתך! מי אתה בכלל? ומה עשית עם כדור הגריסאוס? אתה הכנסת את גיראטינה לקודי?" הנער שחור השיער מסתכל עליך בזעף, שולף גם הוא פוקדור (טוטודיילבבקשהתגיבאהםאהם).
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#006400"]*לא הבנת, חדרי קרבות, נמנום ובית קפה הם היחידים שרלוונטיים לאורך שלך...
*לא הבנתי כנראה חח תסביר
*מיקום - העיר סנוופוינט, סינו
*זמן - בוקר
*כסף - 5,485 פ"ד
אתה עולה לספינה ומתרשם מיופייה. לאחר שאתה מגלה על השירותים השונים, אתה שומע צופר עוצמתי והספינה יוצאת לדרכה, בדרך אל אי הקרבות. אתה הולך אל אחת מזירות האימונים, רואה אנשים רבים משוטטים ומחפשים קרב: גברים, נשים, ילדים, בכל הגבהים והעוביים (תדמייןאתהיריבהאידאלישלךותיגשאליואהםאהם).
מה תעשה?[/COLOR]
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את אומרת לסילבאון אין שום בעיה בחיוך קטן, והוא מחייך חזרה, קצת בנבזיות. את מורה לסילבאון מה לעשות. היא שולחת לבבות קטנים לעבר הסילבאון היריב, ונראה שהאו 'נופל בכישופה' (אה? אה? אה..?), התקפתו נחלשת. לאחר מכן סילבאון מתחילה לייצר רוח ורודה, משלבת אותה עם הכוכבים הזריזים ושולחת הכל על סילבאון, שנראה כי הוא נפגע יותר ממה שהיה צריך. עכשיו תורו של סילבאון, והוא מחייך בנבזיות. לאחר מכן הוא מועד ומתחיל לבכות בכי ילדותי. כאשר סילבאון מתקרבת אליו לבדוק אם הוא בסדר (כי היא ממש ממש נחמדה), את מבינה את הכל מאוחר מדי: המבט הנבזי חוזר לפרצופו של סליבאון והוא שולח עליה כדור צל מטווח אפס, פוגע בה קשה מאוד. הוא מצחקק קלות לעצמו.
מה תעשי?
סילבאון - 6/10[/COLOR][/QUOTE]
'ואוו כמה אנשים יש פה, לא חשבתי שיהיו כלכך הרבה אנשים בזירת הקרבות' אחשוב לעצמי
'זה זמן טוב לאמן את הפוקימונים שלי, אשמח לחפש איזה נער בגילי, שחצן שחושב שהוא יכול לנצח את כולם ולתת לו בראש' אחשוב שוב ואחפש אחר היריבהאידיאלישליאהמאהמ
-
[QUOTE]נועם
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
מה תעשה?[/QUOTE]
*hell yhea יש לך מושג כמה זמן רציתי כזה שת"פ במ"ת???
*תרגיש טוב, גם אני עובר סוג של תקופה רגישה LOL
---------------------------------
"כדור הגריסאוס? זה לא עניינך." אומר ואכין את הפוקדור של סניזל בנוסף. "מכאן אנחנו יכולים להמשיך בשני דרכים: או שתזוזו מהדרך..." אומר ואפנה את ידי אליהם על מנת שיראו את משגר הדיסקיות. "או שאצטרך לסיים איתכם. ואז אמשיך לחסל עוד כמה מהחברים הראמפג''ים שלכם. "הבחירה שלכם" אומר ואהיה מוכן לשחרר את סניזל ומאוויל בכל רגע נתון.
-
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
מה תעשי?
סילבאון - 6/10[/COLOR][/QUOTE]
יאללה תחרות
~~~
'לא שאני יכולה לומר לסילביאון לא להיות נחמדה..' אחשוב לעצמי די בשמחה שהפוקימונית שלי כל כך מתחשבת. (אומאגד, אני הולכת לקרא לה פיירי. החלטתי).
"סילביאון, תשתמשי ברוח פיה, ואם את יכולה-אני רוצה שתנסי ליצור את הקול הכי עצוב שאת יכולה (Disarming Voice), אולי תצליחי ללמוד מתקפה חדשה ככה. אחרי זה, בין אם תצליחי או לא-תשתמשי במהירות!" אומר בהתלהבות.
-
[CENTER]I'm back[/CENTER]
*זמן - צהריים
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה מחזיר את כל הפוקימונים ומוציא את פידג'יוטו שיתפוס את הבלונדיני. בינתיים טרייסי מוציאה את היפופוטאס, שעומד עם מבט מאיים על עיניו. בינתיים הבלונדיני לפות-הפידג'יוטו מתקדם לאט לאט ומנסה להרחיק אותך מחבריך, אך טרייסי וקודי חוסמים את דרכו וכועסים עליו, שואלים אותו אם הוא קשור לרוח ששהתה אצל קודי. הוא אומר, בקול מחוספס של אדם בוגר יותר, וכך אתם גם שמים לב לפי מראהו:"כדור הגריסאוס זה לא עניינכם." אחר כך הוא מכוון אליכם מעין משגר טעון בדיסקית צהובה שיוצאים ממנה ברקים קטנים ואומר לכם או שתפנו את הדרך או שהוא יפנה לעצמו דרך, ושהוא כבר יראה לכם, ולכל החברים הרמפא"גיים שלכם. טרייסי באה לתקן אותו, אך מסתכלת עליך ולוחשת :"אני סומכת עליך".
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר
*כסף - 5,485 פ"ד
אתה מחפש לעצמך יריב שלדעתך מתאים לך: סביב גילך, שחצן וחושב שהוא יכול לנצח את כולם". אתה מוצא נער בערך בגילך שיושב על אחד מהספסלים בזלזול, מביט בבוז בקרב של שתי נערות צעירות והפוקימונים הקטנים שלהן: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/285.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/174.gif[/IMG]. נראה כי הוא אויב מושלם בשבילך, אך הוא מרוכז מדי בלצחוק על יכולת הלחימה החלשה של הענרות ופוקימוניהם:"נו באמת! עד שיש לך פוקימון זוהר, הוא יוצא שרומיש חסר תועלת שכזה? למה שלא תצבעי נייר בטוש זוהר ודי, לא יהיה כזה הבדל!". הנערה שהשרומיש שאלה מסתכלת עליו בכעס ואומרת:" ניק, תפסיק! אתה ממש מפריע לנו!". הוא מגחך ואומר:" מה שתגידי. אני לא מתערב יותר בקרבות גן ילדים שלכן מילי". מילי, הנערה עם השרומיש, זועפת לעברו וממשיכה בקרב מול הנערה השנייה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*זהו עבר הבראתי
*מיקום - מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מרגיש משהו מעליך, ומבין שהפידג'אוטו הזהוב של הנער מולך לופת אותך בחולצתך. אתה מנסה לנער אותו אך הוא עקשן. הנער עם החולצה השחורה, שנראה כ'מנהיג' החבורה, קורא לציפור אליו ואתה זוכה לראות אותה בצורה טובה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/017.gif[/IMG]. אתה מאיים עליהם עם משגר הדיסקיות ומכין את סנילז ומאווי בפוקדוריהם לקרב, וזוכה למבט מפורט יותר שלהם: שני נערים ונערה, אחד הנערים גבוה יותר באופן מהותי מהשני וה'מנהיג' הוא הנמוך ביניהם. הנערה יפת תואר אך יותר נמוכה משניהם. אתה אומר להם שיזוזו מדרכך ושתטפל בהם ובחברים הרמפא"גיים שלהם, ואז אתה רואה מבט של היסוס בפני הנערה, כאילו היא באה לתקן אותך על פני משהו. הנער הגבוה מבולבל מעט, והנערה מסתובבת אל הנער הנמוך יותר ולוחשת לעברו משהו שאתה לא מצליח לפענח בגלל שאתה מסתכל מהצד.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*תחרות זה באמת מגניב מעניין איך אני אתמודד עם זה חח
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את חושבת לעצמך שאת שמחה שהפוקימונית שלך כל כך מתחשבת, ומחליטה בראשך שאת הולכת לקרוא לה פיירי (מיד יעודכן בדף רשומים). סילבאון שולחת רוח ורדרדה אל עבר הסילבאון השני, ששוב נראה כאילו הוא נפגע בצורה קשה מדי, ולאחר מכן מנסה לשחרר צווחה עצובה-מטרידה שכזאת, ומצליחה לשחרר מעין צווחה קטנה הגורמת לאי נעימות. נראה כי סילבאון נפגע קצת, אך יש לה עוד קצת זמן לעבוד על המתקפה כדי שתהיה שמישה. לאחר מכן היא שולחת כוכבים מהירים ובולטים אל עבר סילבאון, מעלפת אותו. לאחר שסילבאון מתעלף ושוכב מעולף על הקרקע, את להפתעתך רואה שצורתו משתנה והוא הופך לשועל קטן שחור-אדום : [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/570.gif[/IMG]. השועל מתאושש ומצחקק, רץ לעברך ונעלם באפלת הצללים, מופיע מאחוריך, מצחקק שוב ומתחיל לברוח. את תוחבת את האבן לכיסך, בזמן שפיירי הכעוסה מזנקת מעליך באלגנטיות, יוצאת מחוץ למעבר הדקיק ורודפת אחר השועל, משלחת לעברו עוד צוויחה שכזו אך הפעם יותר צורמת, מצליחה לגרום לו נזק ולעכב אותו. *מאזלט! פיירי התחילה ללמוד [B]קול צורם[/B]!!!*. לאחר מכן היא ממשיכה לרדוף אחר השועל תוך כדי דילוגים ''קסומים'' ושלוח לעברו צווחות, שאט-אט משתפרות, ורוחות פיה. בסופו של דבר השועל מתעלף שוב במרחק של במאתיים מטר ממך, אך הפעם הוא נראה הרבה יותר פגוע. פיירי הכעוסה עומדת מעליו, זועמת כמו שאף פעם לא ראית אותה, ומחכה שיקום כדי שתתקיף אותו שוב. נראה כי פיירי כועסת מאוד על זורואה וכי היא פגועה ממנו מסיבה כלשהי.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE]נועם
*זהו עבר הבראתי
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מרגיש משהו מעליך, ומבין שהפידג'אוטו הזהוב של הנער מולך לופת אותך בחולצתך. אתה מנסה לנער אותו אך הוא עקשן. הנער עם החולצה השחורה, שנראה כ'מנהיג' החבורה, קורא לציפור אליו ואתה זוכה לראות אותה בצורה טובה: . אתה מאיים עליהם עם משגר הדיסקיות ומכין את סנילז ומאווי בפוקדוריהם לקרב, וזוכה למבט מפורט יותר שלהם: שני נערים ונערה, אחד הנערים גבוה יותר באופן מהותי מהשני וה'מנהיג' הוא הנמוך ביניהם. הנערה יפת תואר אך יותר נמוכה משניהם. אתה אומר להם שיזוזו מדרכך ושתטפל בהם ובחברים הרמפא"גיים שלהם, ואז אתה רואה מבט של היסוס בפני הנערה, כאילו היא באה לתקן אותך על פני משהו. הנער הגבוה מבולבל מעט, והנערה מסתובבת אל הנער הנמוך יותר ולוחשת לעברו משהו שאתה לא מצליח לפענח בגלל שאתה מסתכל מהצד.
מה תעשה?[/QUOTE]
*טוב חזרת, התגעגעתי. תרגיש טוב ^^
"רגע.. אתם ראמפ"גים, נכון? בגלל זה שאלתם אותי על כדור הגריסאוס. איזו עוד סיבה יכולה להיות לכם?" אומר ואוריד במעט את התוקפניות, אשתדל לשמור על קור רוח ומוכנות במידת הצורך.
-
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את חושבת לעצמך שאת שמחה שהפוקימונית שלך כל כך מתחשבת, ומחליטה בראשך שאת הולכת לקרוא לה פיירי (מיד יעודכן בדף רשומים). סילבאון שולחת רוח ורדרדה אל עבר הסילבאון השני, ששוב נראה כאילו הוא נפגע בצורה קשה מדי, ולאחר מכן מנסה לשחרר צווחה עצובה-מטרידה שכזאת, ומצליחה לשחרר מעין צווחה קטנה הגורמת לאי נעימות. נראה כי סילבאון נפגע קצת, אך יש לה עוד קצת זמן לעבוד על המתקפה כדי שתהיה שמישה. לאחר מכן היא שולחת כוכבים מהירים ובולטים אל עבר סילבאון, מעלפת אותו. לאחר שסילבאון מתעלף ושוכב מעולף על הקרקע, את להפתעתך רואה שצורתו משתנה והוא הופך לשועל קטן שחור-אדום : [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/570.gif[/IMG]. השועל מתאושש ומצחקק, רץ לעברך ונעלם באפלת הצללים, מופיע מאחוריך, מצחקק שוב ומתחיל לברוח. את תוחבת את האבן לכיסך, בזמן שפיירי הכעוסה מזנקת מעליך באלגנטיות, יוצאת מחוץ למעבר הדקיק ורודפת אחר השועל, משלחת לעברו עוד צוויחה שכזו אך הפעם יותר צורמת, מצליחה לגרום לו נזק ולעכב אותו. *מאזלט! פיירי התחילה ללמוד [B]קול צורם[/B]!!!*. לאחר מכן היא ממשיכה לרדוף אחר השועל תוך כדי דילוגים ''קסומים'' ושלוח לעברו צווחות, שאט-אט משתפרות, ורוחות פיה. בסופו של דבר השועל מתעלף שוב במרחק של במאתיים מטר ממך, אך הפעם הוא נראה הרבה יותר פגוע. פיירי הכעוסה עומדת מעליו, זועמת כמו שאף פעם לא ראית אותה, ומחכה שיקום כדי שתתקיף אותו שוב. נראה כי פיירי כועסת מאוד על זורואה וכי היא פגועה ממנו מסיבה כלשהי.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
חשבתי שהייתה לנו עסקת זוהרים ):
~~~
אלך בעדינות לצידה של פיירי ואשב לידה כדי שנהיה באותו גובה. אלטף אותה בעדינות ואסובב אותה אליי כדי שלא תביט בזרורא "מה קרה?" אשאל אותה בדאגה, בתקווה שתוכל לסמן לי מה קרה לה. תוך כדי אוציא פוקדור בהיכון בכדי שאוכל ללכוד את זרורא לאחר שאוודא שפיירי בסדר.
-
שם:איתן
שם במשחק: צ'ארלס האריסון
רקע: צ'ארלס נולד למשפחה ענייה במחוז הואן, יש לו שני אחים גדולים שנהרגו בתאונה לפני שהוא נולד, עד לפני שנתיים בערך הוא בעיקר טיפל באביו החולה ופרנס את הבית יחד עם אמו שעבדה כל היום וחזרה מאוד מאוחר בלילה.
הוא מדי פעם הולך לבקר את אחיו בקברם יחד עם פוקימון המחמד של המשפחה צ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר תמיד חיזק אותו ובסופו של דבר נוצר אצלו החשק החזק לאמן פוקימונים. לאחר שאביו נפטר בסופו של דבר מהמחלה, הוא החליט להצטרף לצוות אג'נטרה בתור מחווה לאביו שכל הזמן תמך בצוות.
תיאור/ספרייט:[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/002.gif[/IMG]
מהות: חמום מוח (מתעצבן מהר)
אופי: תכונות טובות: אוהב לעזור שצריך, עקשן. תכונות רעות: מקנא,נפגע בקלות.
פוקימון התחלתי: לא לגעת
חפצים: לא לגעת
דרגה: לא לגעת
בסיס: לא לגעת
פוקימונים: לא לגעת
בקשה להתחלתי אחד: אממ מי שאני רוצה? אשמח לצ'ימצ'אר
שותף:לא
הערות/הארות/בקשות/במבה: ביסלי
-
[COLOR="#DAA520"]*אם הבראתי אני מרגיש טוב חח
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
"אממ... לא" הנערה עונה לך במבוכה קלה. "ואתה לא רמפא"גי?" היא שואלת אותך. "אחרת, איזו סיבה היתה לך להסתובב עם כדור הגריסאוס?" היא תוהה. אתה מתחיל לקלוט את גודל אי ההבנה שנקלעת אליה, ומחליש אט- אט את ההגנות. הנער עם הבגדים השחורים מחזיר את הציפור לפוקדורה:"פידג'יוטו, חזור!". אתה מצליח לקלוט שהנערים צעירים ממך במספר שנים, אך עדיין הנער בעל החולצה השחורה נראה נועז ואמיץ, ולא אחד שכדאי לך להתעסק איתו" (במקרה שתהית, אתה רק נתקל בדמות שלו ולא באמת משחק איתו כי הוא לא מגיב. אתה תקבל תמצית קרובה מאוד לדמות של טוטודייל, כפי שהבנתי אותה עד עכשיו). הנער מכחכך בגרונו ואומר:"טוב, נראה לי שהגיע הזמן שנתגבר על התקרית הזאת. אני ריצ'י גולד, מאקרוטיק, ג'וטו, ואלה טרייסי וקודי מהארטהום, סינו. אנחנו טירונים בצוות אג'נטרה, ונשלחנו לכאן כדי לתמוך בפלישה לבסיס לצוות מגמה, כקרתה התקרית הזו עם כדור הגריסאוס וקודי. ואתה?" הוא אומר ומגיש אליך את ידו בחביבות ובנחמדות. יחד עם זאת, נראה כי אתה מבחין בניצוץ דריכות מתחת לפני השטח, וכל פעולה חשודה שלך תסתיים בתגובה מהירה ועוצמתית.
מה תעשה?[/COLOR]
[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcREL6SMutTHQBWMf-MBu4RtMxmzUltIZEh6qs0e38Vfyndi5bgu[/IMG]
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את רוכנת לעבר פיירי, יורדת לגובה העיניים איתה. את שואלת אותה ברוך מה קרה, ולמרות שאת לא יכולה לפענח קולות של פוקימונים, היבבה העדינה והמבט העגום בעיניים מסבירים הכל: לבה נשבר. את מוציאה פוקדור אג'נטרה בהיכון וזורקת אותו על זורואה הפצוע, שנראה כי הוא לא יכול להתנגד כל כך. נדנוד1, נדנוד2, נדנוד 3 ו....
[SPOILER]מאזלט! תפסת זורואה! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/570.gif[/IMG] פרטים יעודכנו בקרוב[/SPOILER]. הפוקדור נעלם מידיך ונשלח מיד לחדר הבסיס. טרוי, עם ידיו מלאות הרוטב של הסנדביץ' העסיסי שסיים לאכול (לאחר שהתחיל לפני כמה חודשים XD), מגיע, רואה את פיירי ושואל במבט מודאג אך עם פה מלא בשאריות מזון, מה שהופך את הסיטואציה למעט יותר מגוחכת:" מה קרה לסילבאון?"
מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote] נועם
*אם הבראתי אני מרגיש טוב חח
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
"אממ... לא" הנערה עונה לך במבוכה קלה. "ואתה לא רמפא"גי?" היא שואלת אותך. "אחרת, איזו סיבה היתה לך להסתובב עם כדור הגריסאוס?" היא תוהה. אתה מתחיל לקלוט את גודל אי ההבנה שנקלעת אליה, ומחליש אט- אט את ההגנות. הנער עם הבגדים השחורים מחזיר את הציפור לפוקדורה:"פידג'יוטו, חזור!". אתה מצליח לקלוט שהנערים צעירים ממך במספר שנים, אך עדיין הנער בעל החולצה השחורה נראה נועז ואמיץ, ולא אחד שכדאי לך להתעסק איתו" (במקרה שתהית, אתה רק נתקל בדמות שלו ולא באמת משחק איתו כי הוא לא מגיב. אתה תקבל תמצית קרובה מאוד לדמות של טוטודייל, כפי שהבנתי אותה עד עכשיו). הנער מכחכך בגרונו ואומר:"טוב, נראה לי שהגיע הזמן שנתגבר על התקרית הזאת. אני ריצ'י גולד, מאקרוטיק, ג'וטו, ואלה טרייסי וקודי מהארטהום, סינו. אנחנו טירונים בצוות אג'נטרה, ונשלחנו לכאן כדי לתמוך בפלישה לבסיס לצוות מגמה, כקרתה התקרית הזו עם כדור הגריסאוס וקודי. ואתה?" הוא אומר ומגיש אליך את ידו בחביבות ובנחמדות. יחד עם זאת, נראה כי אתה מבחין בניצוץ דריכות מתחת לפני השטח, וכל פעולה חשודה שלך תסתיים בתגובה מהירה ועוצמתית.
מה תעשה?[/quote]
*כנראה חחח
*משום מה אני ממש ממש מתלהב כל פעם שאני רואה שאתה מגיב lol
"אני... אני קלאן" אומר אך אשאר דרוך ומוכן לכל מקרה. בזמן שאסתכל למאית השניה על שלושת הנערים אהדק במעט את האחיזה בפוקדורים של מאוויל וסניזל. "חבר בצוות אג'נטרה, כמו שכבר הבנתם. שלחו אותי לעזור בפלישה כמוכם, עם סוכן בכיר בשם ג'וזף. במהלך המנוסה שלי נתקלתי בכדור הגריסאוס. זה לא היה קל, אבל הצלחתי לרסן את גיראטינה ולקחת משם את הכדור. מתנצל על ה... תקרית עם החבר שלכם." אומר ואבדוק אם הם ידידותיים. "נראה לי שהפלישה בעיצומה. אם תמהרו.. אולי תספיקו לבעוט בכמה ישבני ראמפ"גים."
-
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR="#000000"]חידשתי את הלוגו בדף הראשי ללוגו משלי. הוא אמנם לא מרהיב ומעוצב, אבל הוא שופך קצת אור על העלילה במ"ת שבהחלט יכולים לעורר את סקרנותכם להמשך העלילה, לשיאה ולנפשות החשובות בה.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="#DAA520"]*שמח לשמוע חח
*מה דעתך על הלוגו החדש?
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מציג עצמך בקלאן, נשאר דרוך מעט אך לא ברמה בולטת. אתה סורק את הנערים ומחזק את האחיזה על הפוקדורים שלך ואז קולט את המדים ותגי הסוכנים שעליהם, מה שמרגיע אותך רק במעט. אתה מסביר להם על מה שקרה לך במשימה עם ג'וזף וגיראטינה, ואתה רואה כמה פרצופים נדהמים בחלק על גיראטינה. לאחר שאתה מסיים, קודי אומר:"אתה נתקלת בגיראטינה, הבסת אותו במילים... וניצחת אותו? אני מתרשם. מאוד מתרשם. אתה בטח חייב להיות איזה סוכן שטח או משהו לא? איזה דרגה אתה בכלל?" הוא אומר, כריצ'י תופס אותו ואומר:" זה לא משנה עכשיו. בוא נלך לכסח קצת רמפא"גים!". בדרכו ללכת, הוא עוצר לידך ואומר לך:"כל הכבוד. בחיים לא הייתי מסוגל לעשות את זה. חייב להיות לך המון אומץ. מעכשיו אני אזכור שקלאן מצוות אג'נטרה הוא אדם אמיץ" הוא אומר, ורץ אחרי חבריו אל תוך מגדלי החול.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
נועם
*שמח לשמוע חח
*מה דעתך על הלוגו החדש?
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מציג עצמך בקלאן, נשאר דרוך מעט אך לא ברמה בולטת. אתה סורק את הנערים ומחזק את האחיזה על הפוקדורים שלך ואז קולט את המדים ותגי הסוכנים שעליהם, מה שמרגיע אותך רק במעט. אתה מסביר להם על מה שקרה לך במשימה עם ג'וזף וגיראטינה, ואתה רואה כמה פרצופים נדהמים בחלק על גיראטינה. לאחר שאתה מסיים, קודי אומר:"אתה נתקלת בגיראטינה, הבסת אותו במילים... וניצחת אותו? אני מתרשם. מאוד מתרשם. אתה בטח חייב להיות איזה סוכן שטח או משהו לא? איזה דרגה אתה בכלל?" הוא אומר, כריצ'י תופס אותו ואומר:" זה לא משנה עכשיו. בוא נלך לכסח קצת רמפא"גים!". בדרכו ללכת, הוא עוצר לידך ואומר לך:"כל הכבוד. בחיים לא הייתי מסוגל לעשות את זה. חייב להיות לך המון אומץ. מעכשיו אני אזכור שקלאן מצוות אג'נטרה הוא אדם אמיץ" הוא אומר, ורץ אחרי חבריו אל תוך מגדלי החול.
מה תעשה? [/QUOTE]
*לוגו נחמד, בהחלט. רק מה הדבר הזה ליד ההונצ'קרו?!
"אמיץ. סוכן שטח... דווקא מצלצל לא רע." אומר בנינוחות ואשקע לרגע במחשבות. "רגע, למה להשאיר להם את כל הכיף? אני הולך לבעוט בהם כל כך חזק... גם קרן ריפוי מארכאוס לא תעזור " אומר וארוץ לבסיס במטרה להילחם כאשר אני מכין כל אמצעי לחימה קטלני שברשותי.
-
[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcREL6SMutTHQBWMf-MBu4RtMxmzUltIZEh6qs0e38Vfyndi5bgu[/IMG]
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את רוכנת לעבר פיירי, יורדת לגובה העיניים איתה. את שואלת אותה ברוך מה קרה, ולמרות שאת לא יכולה לפענח קולות של פוקימונים, היבבה העדינה והמבט העגום בעיניים מסבירים הכל: לבה נשבר. את מוציאה פוקדור אג'נטרה בהיכון וזורקת אותו על זורואה הפצוע, שנראה כי הוא לא יכול להתנגד כל כך. נדנוד1, נדנוד2, נדנוד 3 ו....
[SPOILER]מאזלט! תפסת זורואה! [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/570.gif[/IMG] פרטים יעודכנו בקרוב[/SPOILER]. הפוקדור נעלם מידיך ונשלח מיד לחדר הבסיס. טרוי, עם ידיו מלאות הרוטב של הסנדביץ' העסיסי שסיים לאכול (לאחר שהתחיל לפני כמה חודשים XD), מגיע, רואה את פיירי ושואל במבט מודאג אך עם פה מלא בשאריות מזון, מה שהופך את הסיטואציה למעט יותר מגוחכת:" מה קרה לסילבאון?"
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
[IMG]http://s2.quickmeme.com/img/6e/6e1d4d848c365ca5f77a165220b0357dc868a22199cf2a2c7d94d1e4b35f7e2d.jpg[/IMG]~~~~~~~~~~~
"מקרה גרוע של לב שבור" אומר לטרוי ואתכופף לסילביאון. "היי, פיירי. את יודעת שזה שהוא זרורא לא אומר שאתם לא יכולים להיות ביחד, או לפחות להיות חברים מאוד טובים" אומר לה תוך שאלטף את פרוותה. "תראי למשל אותי ואת טרוי, אנחנו נראים לך דומים? אבל אנחנו חברים טובים" אומר לה בחיוך. לאחר מכן אקום ואחליט לתת לפיירי להיות איתי קצת מחוץ לפוקדור שלה. "יש לנו עוד משהו לעשות כאן?" אשאל.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1497887][CENTER]I'm back[/CENTER]
*זמן - צהריים
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה מחזיר את כל הפוקימונים ומוציא את פידג'יוטו שיתפוס את הבלונדיני. בינתיים טרייסי מוציאה את היפופוטאס, שעומד עם מבט מאיים על עיניו. בינתיים הבלונדיני לפות-הפידג'יוטו מתקדם לאט לאט ומנסה להרחיק אותך מחבריך, אך טרייסי וקודי חוסמים את דרכו וכועסים עליו, שואלים אותו אם הוא קשור לרוח ששהתה אצל קודי. הוא אומר, בקול מחוספס של אדם בוגר יותר, וכך אתם גם שמים לב לפי מראהו:"כדור הגריסאוס זה לא עניינכם." אחר כך הוא מכוון אליכם מעין משגר טעון בדיסקית צהובה שיוצאים ממנה ברקים קטנים ואומר לכם או שתפנו את הדרך או שהוא יפנה לעצמו דרך, ושהוא כבר יראה לכם, ולכל החברים הרמפא"גיים שלכם. טרייסי באה לתקן אותו, אך מסתכלת עליך ולוחשת :"אני סומכת עליך".
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר
*כסף - 5,485 פ"ד
אתה מחפש לעצמך יריב שלדעתך מתאים לך: סביב גילך, שחצן וחושב שהוא יכול לנצח את כולם". אתה מוצא נער בערך בגילך שיושב על אחד מהספסלים בזלזול, מביט בבוז בקרב של שתי נערות צעירות והפוקימונים הקטנים שלהן: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/285.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/174.gif[/IMG]. נראה כי הוא אויב מושלם בשבילך, אך הוא מרוכז מדי בלצחוק על יכולת הלחימה החלשה של הענרות ופוקימוניהם:"נו באמת! עד שיש לך פוקימון זוהר, הוא יוצא שרומיש חסר תועלת שכזה? למה שלא תצבעי נייר בטוש זוהר ודי, לא יהיה כזה הבדל!". הנערה שהשרומיש שאלה מסתכלת עליו בכעס ואומרת:" ניק, תפסיק! אתה ממש מפריע לנו!". הוא מגחך ואומר:" מה שתגידי. אני לא מתערב יותר בקרבות גן ילדים שלכן מילי". מילי, הנערה עם השרומיש, זועפת לעברו וממשיכה בקרב מול הנערה השנייה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*זהו עבר הבראתי
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה מרגיש משהו מעליך, ומבין שהפידג'אוטו הזהוב של הנער מולך לופת אותך בחולצתך. אתה מנסה לנער אותו אך הוא עקשן. הנער עם החולצה השחורה, שנראה כ'מנהיג' החבורה, קורא לציפור אליו ואתה זוכה לראות אותה בצורה טובה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/017.gif[/IMG]. אתה מאיים עליהם עם משגר הדיסקיות ומכין את סנילז ומאווי בפוקדוריהם לקרב, וזוכה למבט מפורט יותר שלהם: שני נערים ונערה, אחד הנערים גבוה יותר באופן מהותי מהשני וה'מנהיג' הוא הנמוך ביניהם. הנערה יפת תואר אך יותר נמוכה משניהם. אתה אומר להם שיזוזו מדרכך ושתטפל בהם ובחברים הרמפא"גיים שלהם, ואז אתה רואה מבט של היסוס בפני הנערה, כאילו היא באה לתקן אותך על פני משהו. הנער הגבוה מבולבל מעט, והנערה מסתובבת אל הנער הנמוך יותר ולוחשת לעברו משהו שאתה לא מצליח לפענח בגלל שאתה מסתכל מהצד.
מה תעשה?[/COLOR]
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
'הוא כנראה לא יודע למה שרומיש יכול להתפתח' אחשוב בגיחוח
'אני די בטוח שהשרומיש הזה אפילו ככה יכול לנצח אותו' אחשוב שוב
"ניק?, אתה חייב להפסיק לדבר ככה אחי, כל פוקימון יכול להיות חזק אפילו אם הוא קטן, מנסיון" אגיד לו ויעלה לי בראש המקרה עם הנויבאט.
"בוא נעשה קרב" אציע לו
-
[B][U][COLOR="#000000"]איתן[/COLOR][/U][/B]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כמעטט והתקבלת. תוסיף לטופס שלך:
[LIST][*]גיל[*]עיר מוצא (במשחק, אחת מהערים בששת המחוזות)[*][/LIST]
תשלח לי את הפרטים האלה בה"פ
[COLOR="#DAA520"]*מזל טוב! פתחת את עמ' 70 וזכית ב10,000 פ"ד!
*זה הכנף של הונצ'קרוו, אם הבנתי על מה אתה מדבר.
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 8,380 פ"ד
אתה שוקע לך במחשבות עליך ועל עתידך, ואז חושב שלמה שתיתן להם לכסח את כל הישבנים של הרמפא"גים, טוען את משגר הדיסקיות בדיסקית חשמל ורץ בהסתערות אל תוך חורבות הטירה. אתה מגיע לחלל הראשי, ורואה חיילים רבים של צוות אג'נטרה נלחמים בחיילים של צוות מגמה-רמפא"ג. נדמה כי בינתיים חיילי צוות אג'נטרה מתגברים על הרמפא"גים. אתה רואה במזרח החלל הראשי כחמישה חיילים רצים לעבר המסדרון שהוביל אותך לחדרו של גיראטינה. ג'וזף ממוקם במערב החלל, נלחם בידיו החשופות מול כמה חיילים בעוד המגמורטר והאלקטיוויר שלו נלחמים מסביב.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*[IMG]http://img.memecdn.com/With-It-You-Shall-Deal_o_95865.jpg[/IMG]
*מה דעתך על הלוגו?
*מיקום - דרך 101, הואן
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 555 פ"ד
את אומרת לטרוי שזה מקרה קלאסי של 'לב שבור' (ממש dr. love את מה? חח), ורוכנת לסילבאון, מסבירה לה שזה שהוא זורואה לא מונע ממנה להיות עמו. את מסתכלת עוד קצת, ומבינה איפה טעית: המשחקים הידידותיים, הנפיל בתרגיל הדמעות ואז הזעם כשהוא נחשף כזורואה: פיירי התאהבה בדמות הסילבאון, ולא בזורואה עצמו. בינתיים את שואלת את טרוי אם יש משהו לעשות פה, והוא אומר:"לא פה, אבל קיבלתי הודעה שיש תדרוך לכל הטוראים החדשים בבסיס בנימבאסה. תסיימי עם סילבאון ונצא?" הוא שואל, ובאכפתיות ככל שהוא יכול.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#006400"]*מה דעתך על הלוגו?
*מיקום - מעבורת הסלאקות' המכונף, בדרך לאי הקרבות
*זמן - בוקר
*כסף - 5,485 פ"ד
אתה חושב בגיחוך שכנראה שניק הזה לא יודע למה שרומיש מתפתח. אתה פונה אליו ואומר לו שהוא חייב להפסיק לדבר ככה, כי כל פוקימון יכול להיות חזק, אפילו אם הוא קטן, וחושב בכאב על תקרית הנויבאט שלך. "ומי אתה בדיוק?" ניק פונה אליך בזלזול הכי אפשרי שיש. "ומי נתן לך את הזכות לפנות אליי בכלל? זה לא כאילו אתה מכיר אותי או משהו" הוא פולט בבוז. כשאתה מציע לו לעשות קרב, הוא כבר ממש צוחק, צחוק מתנשא שמעיק עליך קצת :"אני? להילחם מול מגן הפטריות? נראה לי שאני אוותר על התענוג. יודע מה? לא. אני אלחם מולך, ואראה לך למה הגודל תמיד קובע!" הוא אומר ושולף שלושה פוקדורים לידו. "שלושה מול שלושה. מוכן?" הוא שואל אותך. נראה כאילו הוא רק מחכה לקרב. אתם זורמים לעבר זירה נוספת, הווא מגדיל את אחד הפוקדורים:" אחריך, אני מתעקש" הוא אומר בבוז הכי רב שהוא יכול.
מה תעשה?[/COLOR]