-
[QUOTE=LordAbizi;1483555]כשאני מדבר על רחשי השוק אני לא מדבר על האם אנשים רוצים לשחק במשחק או לא, אלא אני מדבר על ה-5 נקודות ששאלתי קודם, שמעניין אותי לדעת באילו מהשינויים שאני חושב עליהם אנשים תומכים.[/QUOTE]
אה.
אין לי כוח לכתוב עכשיו
כשתוציא את המשחק תגיד לי.
-
אביזי, למה שתעזור לפורום להיות פעיל יותר?
-
הפורום ימות בין אם אני אעזור לזה או לא.
that is still inevitable.
אני עושה את זה בשביל עצמי, כרגיל.
-
[IMG]https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/s720x720/12038512_989771544420599_4848811447850966597_n.png?oh=3efd91819ce3979dddbd8d9c1354bc63&oe=566BA6E4[/IMG]
-
[QUOTE=LordAbizi;1483476]טוב אני אנסה לתת צ'אנס עוד פעם לmedieval ages
אבל קודם אני אשפץ אותו קצת במחשב.
בינתיים בוא נשמע קצת את רחשי הרחוב:
1. האם לאפשר התחלה מכמה ערים במחוז? אם כן, אילו? (מדובר בג'וטו ובקנטו אז אתם יכולים להיות ספיציפיים אם בא לכם).
2. האם לשלב פוקימונים מדורות 1-5 ולא רק פוקימונים שמופיעים באופן טבעי בקנטו וג'וטו? (דהיינו, דור 1, 2 וכל מה שמתפתח ל- ומ- פוקימון של דור 1 או 2)
3. לתת יותר דגש על המלחמה עם הווארנדים, או עם הצוות הרע? או אולי לפוליטיקה פנימית של הממלכות?
4. עוד הערות?
5. כסף, כן או לא?
(רצוי לרפרף במשחק קצת לפני שעונים, אם לא כל כך זוכרים מה היה שם)[/QUOTE]
לא זכור לי בדיוק העלילה והרקע של המשחק, אבל אני אנסה לתמצת את דעתי, כי אני כן מתכוון להשתתף בו כשייצא אם בכלל.
1. לדעתי זה יהיה שינוי נחמד ביותר, הבעיתיות היא אם יש מכונים וכאלה. הייתי שמח להתחיל מהעיר מהוגני [כמעט בטוח שזה השם, מכון הקרח]
2. בגלל שרוב הפוקימונים של דור 2 מתפתחים לשל דור 4, אני חושב שיהיה מגוון גם אם רק 1-2, אבל כן אפשר להכניס מידי פעם פוקימונים של 3-5, ולציין גם שהם 'לא נפוצים', לתת להם קצת value ביחס לשאר. (לפחות ככה הם הרגישו לי כששיחקתי הארטגולד לראשונה בדיאס*)
3. לא מכיר את העלילה, אבל יהיה יותר מגניב לדעתי המלחמה/פוליטיקה פנימית של הממלכות. צוות רע יש בכל מקום
4. הסטארטרס הם הרגילים?
5. אני לא אוהב כסף, מסבך אותי. אני מאמין שאתה יותר חזק ממני במתמטיקה, וגם שאתה לא מתכוון לפתוח את ההרשמה ליותר מידי אנשים, אז כן. לדעתי צריך
-
[QUOTE=LordAbizi;1483558]הפורום ימות בין אם אני אעזור לזה או לא.
that is still inevitable.
אני עושה את זה בשביל עצמי, כרגיל.[/QUOTE]
עדיין מורבידי, אה?
אל תדאג.
תמיד יש את ה28 באוקטובר להיאחז בו.
-
אין לי מה לעשות ):
ממש התדרדרתי הגעתי לפאקינג אומגל
-
[URL]http://www.eonline.com/news/697307/get-ready-for-survivor-cambodia-second-chance-and-the-amazing-race-27-with-their-new-opening-credits[/URL]
שוב מוזיקה ממוחזרת אבל השוטים מדהימים!
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=sl6QtK3Ko8g[/URL]
@hit^man
-
[QUOTE=Anatollis;1483564]אין לי מה לעשות ):
ממש התדרדרתי הגעתי לפאקינג אומגל[/QUOTE]
אומגל?
אתה באמת נואש.
צריך לקרוא לזה "פינ-רולטה" במקום אומגל.
-
-
ואי המשחק של אדם מסובך....
-
[QUOTE=bugoji1;1483566]אומגל?
אתה באמת נואש.
צריך לקרוא לזה "פינ-רולטה" במקום אומגל.[/QUOTE]
חחח דוקא היום לא היו הרבה (ככל שהתופעה ממעיטה, ככה טוב יותר)
שאלתי את מי שהגיע (ואני מצטט): "can u see my pussy?" כשהמצלמה מכוונת על החתול שלי
-
[QUOTE=Anatollis;1483569]חחח דוקא היום לא היו הרבה (ככל שהתופעה ממעיטה, ככה טוב יותר)
שאלתי את מי שהגיע (ואני מצטט): "can u see my pussy?" כשהמצלמה מכוונת על החתול שלי[/QUOTE]
אתה נכנס לזה עם המצלמה? אתה חולה...
-
[QUOTE=יוסי הגבר;1483570]אתה נכנס לזה עם המצלמה? אתה חולה...[/QUOTE]
:wink:
חח סתם פשוט בצ'אט הרגיל כולם "hi 16 f pics kik-gf5gf5"
עריכה-
יואוו מצאתי את המשקפי היפסטרים שלי
-
-
-
[QUOTE=The Charizard;1483561]לא זכור לי בדיוק העלילה והרקע של המשחק, אבל אני אנסה לתמצת את דעתי, כי אני כן מתכוון להשתתף בו כשייצא אם בכלל.
1. לדעתי זה יהיה שינוי נחמד ביותר, הבעיתיות היא אם יש מכונים וכאלה. הייתי שמח להתחיל מהעיר מהוגני [כמעט בטוח שזה השם, מכון הקרח]
2. בגלל שרוב הפוקימונים של דור 2 מתפתחים לשל דור 4, אני חושב שיהיה מגוון גם אם רק 1-2, אבל כן אפשר להכניס מידי פעם פוקימונים של 3-5, ולציין גם שהם 'לא נפוצים', לתת להם קצת value ביחס לשאר. (לפחות ככה הם הרגישו לי כששיחקתי הארטגולד לראשונה בדיאס*)
3. לא מכיר את העלילה, אבל יהיה יותר מגניב לדעתי המלחמה/פוליטיקה פנימית של הממלכות. צוות רע יש בכל מקום
4. הסטארטרס הם הרגילים?
5. אני לא אוהב כסף, מסבך אותי. אני מאמין שאתה יותר חזק ממני במתמטיקה, וגם שאתה לא מתכוון לפתוח את ההרשמה ליותר מידי אנשים, אז כן. לדעתי צריך[/QUOTE]
1. אני מתכוון לתת נגיד 3 ערים להתחיל מהן בכל מחוז, שהן די מפוזרות בו. אני מודע לכך שזה יפריע עם מכונים, לכן אני פשוט אעשה משהו בסגנון שהפוקימונים במכון ישתנו ממאתגר למאתגר (אם מישהו התחיל בעיר שמקבילה ללאבנדר, והולך למכון סלדון, אז יהיו שם פוקימונים פחות חזקים מאלו שיהיו ממישהו שהתחיל מפאלט). זה יצריך קצת איזון, וזה מפר מציאותיות אבל אני חושב שאני אסתדר.
2. ממה שאני זוכר לתת פוקימונים בrandom encounter מדורות 1,2 בלבד מאוד הגביל אותי. אז אני אחשוב איך אני אסתדר עם אז אבל בינתיים הרעיון שלי זה פשוט לתת דורות 1-5 באופן חופשי. חבל כי זה פוגע ברעיון שרק הווארנדים משתמשים בפוקימונים מדור 3 ולכן לא כל כך ידוע עליהם הרבה.
3. טוב זו בעצם הבעיה הכי גדולה (ולא רק במשחק שלי). איך לשלב אירועים מעניינים נוסף על הסקריפט הקבוע של עלילה. אז לא משנה במה אני ארצה להתרכז, אני עדיין אצטרך לעבוד שם קצת, אבל שוב, אני מקווה שאני אסתדר בבוא הרגע.
4. בעקרון החוקים המקוריים היו כל פוקימון שיש לו 2 התפתחויות עוקבות (מותר שיהיה פיצול אבל הוא לא נחשב בספירת ההתפתחויות העוקבות), כשאחת הצורות היא דור 1-2. אסור פויקמוני חשמל כי אין פוקימוני חשמל במשחק. ההבדל היחיד שאולי יהיה פה זה שיהיה מותר כל פוקימון עם 3 צורות עוקבות, לאו דווקא שאחת הצורות שלו עוברת בדור 1-2.
5. העניין הוא לא מתמטיקה, העניין הוא להמציא מחירים. זה כזה כאב ראש. הרעיון שלי בינתיים הוא ליישם כסף, ואם אני מגלה שאין לי כח להתעסק איתו אז לבטל אותו. זה כנראה מה שאני אעשה גם פה.
תודה!
-
אני חושב שמצאתי רעיון לסיפור.
כדאי לי לכתוב פרק ניסיון ב[פורום]ספרות?
-
[QUOTE=bugoji1;1483591]אני חושב שמצאתי רעיון לסיפור.
כדאי לי לכתוב פרק ניסיון ב[פורום]ספרות?[/QUOTE]
אני בעד
-
[QUOTE=itayQT;1483594]אני בעד[/QUOTE]
כתבתי סוג של טיזר, מה שכן היום הפעילות פה נראית לי קצת חלושס...
אני אפרסם את הפיילוט היום בערב או מחר
-
[QUOTE=יוסי הגבר;1483567]למה עומר הלך :([/QUOTE]
עומר חזר :)
-
[QUOTE=bugoji1;1483595]כתבתי סוג של טיזר, מה שכן היום הפעילות פה נראית לי קצת חלושס...
אני אפרסם את הפיילוט היום בערב או מחר[/QUOTE]
תתן לפחות פרטים, רקע שנדע על מה מסופר.
-
[QUOTE=totodile;1483600]תתן לפחות פרטים, רקע שנדע על מה מסופר.[/QUOTE]
הפיילוט זה סוג של הכנה לסיפור, אני אפרסם אותו בספרות עוד כמה דקות, אם תהיה דרישה אני אתחיל לכתוב את הפרקים הבאיים
-
WTF!
מסתובב לי באונובה, משלים דברים של אחרי הליגה.
נתקל בלטיוס.
משתק אותו מוריד לאדום.
אני הוצאתי זורואה כך שהוא לא יכול לתקוף אותי.
מתחיל לזרוק עליו טריליון פוכדורים.
הוא לא נלכד.
בסוף נגמרו לו המהלכים, והוא עשה struggle, והרג את עצמו.
בזבזתי עליו את כל האולטרה, גרייט, ופוכדורים רגילים.
והוא התאבד.
אני מכריז מלחמה כנגד הפוקימונים האגדיים מעכשיו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1483603]WTF!
נתקל בלטיוס.
משתק אותו מוריד לאדום.
הוא לא נלכד.
והוא התאבד.
אני מכריז מלחמה כנגד הפוקימונים האגדיים מעכשיו.[/QUOTE]
[IMG]http://orig08.deviantart.net/8828/f/2011/078/8/c/fsjal_latios_by_arceus_sama-d3c0uol.png[/IMG]
-
נתקל בלטיוס.
משתק אותו מוריד לאדום.
הוא לא נלכד.
והוא התאבד.
זה נשמע כמו מ"ת שהיה לך או למישהו פעם
על להרוג כל פוקימון אגדי
-
אני לא משלב פוקימונים אגדיים במשחקי התפקידים שלי, כי פוקימונים אגדיים, כשמם הם, אגדות.
-
[QUOTE=Anatollis;1483606]זה נשמע כמו מ"ת שהיה לך או למישהו פעם
על להרוג כל פוקימון אגדי[/QUOTE]
יש כזה אני חושב, לא?
-
[QUOTE=bugoji1;1483608]יש כזה אני חושב, לא?[/QUOTE]
כרגע? לא נראה לי
ואני לא יודע עד כמה זה יהי ספאם לכתוב את זה בנושא של הספור, אז אני אכתוב לך פה שמצאת לעצמך קורא :wink:
-
[quote=anatollis;1483609]כרגע? לא נראה לי
ואני לא יודע עד כמה זה יהי ספאם לכתוב את זה בנושא של הספור, אז אני אכתוב לך פה שמצאת לעצמך קורא :wink:[/quote]
yay
כתוב שם חופשי אגב.
המטרה שלי זה לראות כמה תמיכה יש לזה כרגע.
-
[QUOTE=bugoji1;1483602]הפיילוט זה סוג של הכנה לסיפור, אני אפרסם אותו בספרות עוד כמה דקות, אם תהיה דרישה אני אתחיל לכתוב את הפרקים הבאיים[/QUOTE]
התכוונתי שתתן לנו פרטים על הסיפור שעשית עליו פיילוט.. מה הרקע עלילה וכו'
-
[QUOTE=totodile;1483612]התכוונתי שתתן לנו פרטים על הסיפור שעשית עליו פיילוט.. מה הרקע עלילה וכו'[/QUOTE]
זאת כל ההפתעה.
מי שקורא את הפיילוט יכול לקחת את זה ולדמיין את ההמשך...
לנשות לנחש את ההמשך.
אל תדאג, אם תהיה דרישה טובה, הפרק הבא ייצא במהלך השבוע הקרוב.
-
[QUOTE=bugoji1;1483595]כתבתי סוג של טיזר, מה שכן היום הפעילות פה נראית לי קצת חלושס...
אני אפרסם את הפיילוט היום בערב או מחר[/QUOTE]
מוצ"ש יהיה רעיון טוב
-
[QUOTE=bugoji1;1483613]זאת כל ההפתעה.
מי שקורא את הפיילוט יכול לקחת את זה ולדמיין את ההמשך...
לנשות לנחש את ההמשך.
אל תדאג, אם תהיה דרישה טובה, הפרק הבא ייצא במהלך השבוע הקרוב.[/QUOTE]
קראתי את הפיילוט, נראה מאוד נחמד, מחכה להמשך להבנת העלילה.
-
נתקל בלטיוס.
משתק אותו מוריד לאדום.
הוא לא נלכד.
והוא התאבד.
אתה יודע, אפשר לעשות על זה מ"ת
מ"ת שבו השחקן הוא בעצם חוקר, שמנסה להוכיח שהאגדות קיימות
ואז לחסל אותן או ללכוד
פחות לשים דגש על הגיימפליי יותר על חיפוש אגדיים ורמזים
-
[QUOTE=Anatollis;1483606]זה נשמע כמו מ"ת שהיה לך או למישהו פעם
על להרוג כל פוקימון אגדי[/QUOTE]
חח זה היה אחד המשחקים שלי בעבר.
-
משהו ראה את מגל בזמן האחרון?