[QUOTE=צנון;1502917]אממממ
מישהו יודע למה טל shadowball הורחק?
עריכה: לא משנה.
למרות שאני יכול להישבע שהוא היה מורחק.[/QUOTE]
חחחח זה קסם
Printable View
[QUOTE=צנון;1502917]אממממ
מישהו יודע למה טל shadowball הורחק?
עריכה: לא משנה.
למרות שאני יכול להישבע שהוא היה מורחק.[/QUOTE]
חחחח זה קסם
רציתי להירשם למ"ת
אבל אז ראיתי שזה יותר מידי עבודה אז וויתרתי
[QUOTE=סוס;1502923]יש לך???[/QUOTE]
יואו סוסי
באלי להירשם למ"ת שלך
מה עושים עם זה
נכון כשמימיקיו מתחפש לפיקאצ'ו אז אין לו שום דבר בחלק של הראש? אז תארו לכם שהוא היה מתחפש לאקזגיוטור מאלולה, וכמה שזה מצחיק.
יופי, הפעם היחידה שאני אשכרה משקיע את הזמן בלכתוב תשובה לשואל גוגל והוא נועל את האשכול איך שאני עונה לו. -_-
[QUOTE=Hit Man;1502959]נכון כשמימיקיו מתחפש לפיקאצ'ו אז אין לו שום דבר בחלק של הראש? אז תארו לכם שהוא היה מתחפש לאקזגיוטור מאלולה, וכמה שזה מצחיק.[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחח אוי לא
[COLOR=#393939][FONT="][COLOR=#000000][FONT=Arial]קרה משהו השבת או שאצל כולם היה את היובש המטורף הזה?[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#393939][FONT="][/FONT][/COLOR]
שבוע טובב
8 ימים להעביר על הgb האחרון שלי בפלאפון עד שמתחדש (אין בצבא wifi מין הסתם)
Wish me luck
[QUOTE=דניס זה אני;1502970]8 ימים להעביר על הgb האחרון שלי בפלאפון עד שמתחדש (אין בצבא wifi מין הסתם)
Wish me luck[/QUOTE]
:0
כולנו פה בשבילך.
איזה שבוע שלשול הולך להיות לי!
היטמן למה תמיד שלשול אצלך
הגזים עם השוקו
[QUOTE=Sans;1502973]היטמן למה תמיד שלשול אצלך[/QUOTE]
גם אני שאלתי את עצמי למה הכל אצלו זה אסוציאציות של חוויות מהשירותים
היום עשיתי קורס בסדרנות ושמירה והריצו אותנו מלא והקאתי את המעיים שלי.
פומנטיס
@-pikachu- כתבת במדריך שאפשר לבטל את זה שהפוקימון ילך אחריך, איך עושים את זה?
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1502988]@-pikachu- כתבת במדריך שאפשר לבטל את זה שהפוקימון ילך אחריך, איך עושים את זה?[/QUOTE]
לא נראה לי שאפשר, רק אם אתה עם אופניים
[QUOTE=ShadowBall;1502991]לא נראה לי שאפשר, רק אם אתה עם אופניים[/QUOTE]
אה חבל, כי אם כן זה היה מגניב
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1502988]@-pikachu- כתבת במדריך שאפשר לבטל את זה שהפוקימון ילך אחריך, איך עושים את זה?[/QUOTE]
כמו שרשמתי באשכול אני רק מחדש את התמונות המדריך עצמו כבר קיים אך התמונות שבורות,
ועוד משהו,
משהו רוצה לעזור לי עם המדריך(אפילו לעסות פרק זה ממש יעזור)
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1502992]אה חבל, כי אם כן זה היה מגניב[/QUOTE]
למה מה רע בזה שהוא הולך אחריך
לדעתי אחד הדברים הכי טובים במשחק
[QUOTE=ShadowBall;1502994]למה מה רע בזה שהוא הולך אחריך
לדעתי אחד הדברים הכי טובים במשחק[/QUOTE]
שום דבר, זה אחד הטובים
אבל היה לי מוזר שיש פיצ'ר שאני לא מכיר, וזה מגניב אם הם היו חושבים על אופציה להחזיר ולהוציא פוקימון
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1502995]שום דבר, זה אחד הטובים
אבל היה לי מוזר שיש פיצ'ר שאני לא מכיר, וזה מגניב אם הם היו חושבים על אופציה להחזיר ולהוציא פוקימון[/QUOTE]
לא יודע, אין הבדל גדול
למה לא מוסיפים את זה בסאן ומון :peee:
מה נשמע כולם?
[QUOTE=ShadowBall;1502996]לא יודע, אין הבדל גדול
למה לא מוסיפים את זה בסאן ומון :peee:[/QUOTE]
כי תנסה להוסיף overworld sprites של 800+ פוקימונים בתלת מימד
חוץ מזה שהם מנסים לעשות גדלים ריאליסטים - לכן יבלטאל נגיד יתפוס חצי מסך אם הוא הולך אחריך
[QUOTE=TheHeliolisk;1502998]כי תנסה להוסיף overworld sprites של 800+ פוקימונים בתלת מימד
חוץ מזה שהם מנסים לעשות גדלים ריאליסטים - לכן יבלטאל נגיד יתפוס חצי מסך אם הוא הולך אחריך[/QUOTE]
מבין מה שאתה אומר, בהחלט קשה.
אבל הפיטצ'ר הזה מדהים ושווה למצוא דרכים כן להכניס אותו.
אני לדוגמה קודם כל הייתי עושה שGIGANTIC POKEMON (אותם אלה שמוגדרים כך בSUPMER MD) לא יוכלו לעקוב אחריך.
זה כבר מוריד די הרבה, וגם פותר את הבעיה של הגדלים הריאליסטים.
אבל נניח וגם אם זה יותר מידי, פתרון אלטרנטיבי אחר הוא לעשות את הפיצ'ר הזה רק לפוקימונים התחלתיים/+ פוקימונים סמליים אחרים. (פיקאצ'ו, איווי, מאריל, etc.)
[QUOTE=סוס;1503003]מבין מה שאתה אומר, בהחלט קשה.
אבל הפיטצ'ר הזה מדהים ושווה למצוא דרכים כן להכניס אותו.
אני לדוגמה קודם כל הייתי עושה שGIGANTIC POKEMON (אותם אלה שמוגדרים כך בSUPMER MD) לא יוכלו לעקוב אחריך.
זה כבר מוריד די הרבה, וגם פותר את הבעיה של הגדלים הריאליסטים.
אבל נניח וגם אם זה יותר מידי, פתרון אלטרנטיבי אחר הוא לעשות את הפיצ'ר הזה רק לפוקימונים התחלתיים/+ פוקימונים סמליים אחרים. (פיקאצ'ו, איווי, מאריל, etc.)[/QUOTE]
חוצמזה שנראה כי האו מסתובב עם הסטארטר שלו אחריו, לפחות בהתחלה. מעניין אם הפונקציה הזו תורחב גם לשחקן הראשי או תמשיך אצל האו גם לאחר שההתחלתי שלו יתפתח.
[quote=theheliolisk;1502998]כי תנסה להוסיף overworld sprites של 800+ פוקימונים בתלת מימד
חוץ מזה שהם מנסים לעשות גדלים ריאליסטים - לכן יבלטאל נגיד יתפוס חצי מסך אם הוא הולך אחריך[/quote]
בhgss היה 4 דורות ומעל ל400 פוקימונים, זה לא הפריע להם לעשות את זה..
נכון שיש אגדיים שיקחו המון מקום אבל גיימפריק יכולים לאלתר משהו לגבי זה, אולי כמו ש@סוס אמר שפשוט כל האגדיים (לא משנה הגודל) לא יופיעו
או שהם נגיד "ימזערו" את הפוקימונים בהליכה
[QUOTE=ShadowBall;1503006]בhgss היה 4 דורות ומעל ל400 פוקימונים, זה לא הפריע להם לעשות את זה..
נכון שיש אגדיים שיקחו המון מקום אבל גיימפריק יכולים לאלתר משהו לגבי זה, אולי כמו ש@סוס אמר שפשוט כל האגדיים (לא משנה הגודל) לא יופיעו
או שהם נגיד "ימזערו" את הפוקימונים בהליכה[/QUOTE]
800 זה פי 2 מ400 קודם כל
ואז זה היה פשוט ספרייטים דו מימדיים, מודלים תלת מימדיים קצת יותר קשים. ואם הם מוותרים על האמינות בגודל, הם עוזבים את המגמה שלהם שהם מנסים להפוך את המשחק לכמה שיותר ריאליסטי.
[QUOTE=TheHeliolisk;1503008]800 זה פי 2 מ400 קודם כל
ואז זה היה פשוט ספרייטים דו מימדיים, מודלים תלת מימדיים קצת יותר קשים. ואם הם מוותרים על האמינות בגודל, הם עוזבים את המגמה שלהם שהם מנסים להפוך את המשחק לכמה שיותר ריאליסטי.[/QUOTE]
בעיקרון? אני לא רואה סיבה למה לא לקחת את המודלים של הפוקימונים מסופר מיסטרי דאנג'ן
הם מתאימים בול בשביל זה
ואם הם יכלו לעשות את זה לסופר מיסטרי דאנג'ן, לכל פוקימון שקיים, אני מאמין שהם יכולים גם למשחקם הראשיים
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1503013]בעיקרון? אני לא רואה סיבה למה לא לקחת את המודלים של הפוקימונים מסופר מיסטרי דאנג'ן
הם מתאימים בול בשביל זה
ואם הם יכלו לעשות את זה לסופר מיסטרי דאנג'ן, לכל פוקימון שקיים, אני מאמין שהם יכולים גם למשחקם הראשיים[/QUOTE]
השאלה אם הם יכולים לקחת
חוצמזה שבמיסטרי דאנג'ן יש כמה גדלים אחידים והם צריכים לייצר כל פוקימון בגודל אחר בקנ"מ למאמנים.
עד שישי ב16:00 למניאק.
[QUOTE=TheHeliolisk;1503014]השאלה אם הם יכולים לקחת
חוצמזה שבמיסטרי דאנג'ן יש כמה גדלים אחידים והם צריכים לייצר כל פוקימון בגודל אחר בקנ"מ למאמנים.[/QUOTE]
הגדלים ממש לא אחידים, הם מתאימים באופן יחסי אחד לשני
כמו נגיד ויקטיני לספטייל
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1503018]הגדלים ממש לא אחידים, הם מתאימים באופן יחסי אחד לשני
כמו נגיד ויקטיני לספטייל[/QUOTE]
נו
כאילו יש כמה דרגות אחידות
ובסדרה הראשית זה המון המון צורות וגדלים שונים.
אני זוכר שהיה את הפארק הקטן הזה בDPP שהיה אפשר ללכת עם ההתחלתי שם חח
בפעם הראשונה שנכנסתי לשם ביהלום חשבתי שההתחלתי יימשיך לעקוב אחריי........ :\
אפשר להיכנס שם עם עוד פוקימונים מסויימים נראה לי
@TheHeliolisk
@Uzumaki Naruto
[QUOTE=ShadowBall;1503023]אני זוכר שהיה את הפארק הקטן הזה בDPP שהיה אפשר ללכת עם ההתחלתי שם חח
בפעם הראשונה שנכנסתי לשם ביהלום חשבתי שההתחלתי יימשיך לעקוב אחריי........ :\
אפשר להיכנס שם עם עוד פוקימונים מסויימים נראה לי
Uzumaki^Naruto @TheHeliolisk
[/QUOTE]
כן אני זוכר את זה
רק שאז זה היה באמת משהו כמו 30 פוקימונים
[QUOTE=TheHeliolisk;1503024]כן אני זוכר את זה
רק שאז זה היה באמת משהו כמו 30 פוקימונים[/QUOTE]
אודה לך מאוד אם תתקן לי שם את התיוג אני התייאשתי כבר.
[QUOTE=ShadowBall;1503025]אודה לך מאוד אם תתקן לי שם את התיוג אני התייאשתי כבר.[/QUOTE]
זה מעבר ליכולתי לערוך הודעות
[QUOTE=TheHeliolisk;1503026]זה מעבר ליכולתי לערוך הודעות
אבל אני כן יכול לעשות את זה Uzumaki^Naruto@
תסתכל על ההודעה של שאדוובול[/QUOTE]
גם לך זה לא עובד חחח
[QUOTE=ShadowBall;1503028]גם לך זה לא עובד חחח[/QUOTE]
התייאשתי חח