-
nice. בשביל משחק על stances גם יש את כל ה-empty hand, empty body וכו'. גם חביבים.
ותכלס אני חושב שכדאי לנסות אסנשן. ברמות הנמוכות זה לא באמת שונה ממשחק רגיל. וגם אתה מוזמן לנסות את הDAILY CHALLENGE, כי יש שם בדרך כלל MODIFIERS מוזרים שיכולים לגרום למשחק לשחק אחרת לגמרי.
אני הכי אוהב את הMODIFIER CURSED, שבו אתה מקבל קללה לאחר כל בוס, וכשאתה פותח תיבה, אבל קללות נותנים לך STRENGTH, וMAX HP. עוד אחד שהוא HIT OR MISS זה HOARDER, שבו אי אפשר להסיר קלפים, וכל קלף שאתה מקבל נוסף לך 3 פעמים לחפיסה. דק כזה יוצא משליטה מהר מאוד, השאלה אם לטובתך, או לרעתך. השילוב של שני הMODIFIERים האלו הוא משעשע מאוד (אתה מקבל 3 קללות, ואז אתה מקבל המון STRENGTH וMAX HP...)
-
[quote=lordabizi;1513970]nice. בשביל משחק על stances גם יש את כל ה-empty hand, empty body וכו'. גם חביבים.
ותכלס אני חושב שכדאי לנסות אסנשן. ברמות הנמוכות זה לא באמת שונה ממשחק רגיל. וגם אתה מוזמן לנסות את הdaily challenge, כי יש שם בדרך כלל modifiers מוזרים שיכולים לגרום למשחק לשחק אחרת לגמרי.
אני הכי אוהב את הmodifier cursed, שבו אתה מקבל קללה לאחר כל בוס, וכשאתה פותח תיבה, אבל קללות נותנים לך strength, וmax hp. עוד אחד שהוא hit or miss זה hoarder, שבו אי אפשר להסיר קלפים, וכל קלף שאתה מקבל נוסף לך 3 פעמים לחפיסה. דק כזה יוצא משליטה מהר מאוד, השאלה אם לטובתך, או לרעתך. השילוב של שני הmodifierים האלו הוא משעשע מאוד (אתה מקבל 3 קללות, ואז אתה מקבל המון strength וmax hp...)[/quote]
הדיילי נשמע נחמד, לגבי אסנשן פחות בשבילי. אם זה היה משחק שיש לי יד חופשית בלבנות תחפיסה, ואני יודע מול מה אני מתמודד, ויכול להתחיל לתכנן באיזו אסטרטגיה אני בוחר, כמו בכל tcg, אז מילא. אבל בסוג כזה של rouge זה לשרוף שעות על runs שיצאו לא כמו שצריך, זה לא בשבילי...
-
לכל אחד וקערות כוס התה שלו.
-
מי יודע איך מבררים מה מצב החנויות, האטרקציות והמשק בכל מדינה? בהתחשב בקורונה הכוונה. אני רוצה לטוס לחו"ל לאיזה חודש.
-
אוי זה כזה עצוב.
עשיתי סתם run עם הדמות של הorbs. החלטתי בפעם הראשונה ללכת על אסטרטגיה של קרח.
פשוט הפעלתי glacier לקבל 2 אורב קרח, משלב עם קלפים אחרים שמביאים דארק או חשמל כדי לגרום לקרח לעשות active, הוספתי גם עוד קלפי הגנה ככה שהייתה לי הגנה פשוט ענקית,
וגם היה לי מזל קיבלתי את השיקוי שמחזיר אותך לחיים עם 30%.
עמדתי לנצח בזכות השיקוי, אבל מה מסתבר?
בחדר אחד לפני הבוס האחרון, בחרתי לעשות אפגרייד לכל הקלפים בחפיסה בתמורה לזה שלא אוכל להתרפא יותר.
מסתבר שהדבר הזה מנע מהשיקוי שמחזיר לחיים ומרפא לפעול והפסדתי ><
-
huh. לא חושב שהייתי מודע לאינטרקציה הזאת. באסוש.
-
כן, הייתי חייב לפצות את עצמי עכשיו, אמרתי אשחק הפעם בחפיסה רק של הגנה, פשוט חולה על הגנה XD
בסוף קיבלתי קלפים בכיוון אחר וניצחתי - פשוט מאוהב בקלפים האלה:
[IMG]https://i.imgur.com/in7f0Ka.png[/IMG]
-
אני מבין שאתה לא אוהב את ה-orb play. אני דווקא מת על orb play, אבל מצד לא שיחקתי כל כך הרבה זמן שאני כנראה לא אצליח לתפעל אף סוג של דק...
אבל claw+rebound זה כיף, כן.
-
[quote=lordabizi;1513978]אני מבין שאתה לא אוהב את ה-orb play. אני דווקא מת על orb play, אבל מצד לא שיחקתי כל כך הרבה זמן שאני כנראה לא אצליח לתפעל אף סוג של דק...
אבל claw+rebound זה כיף, כן.[/quote]
האמת הסיבוב שהייתי אמור לנצח כביכול עשיתי שילוב בין דארק לקרח שהיה מגניב xd
פשוט הקלפים ששמתי למעלה כל כך סטרייט-פורוורד ויש להם value פשוט ממש ברור
-
טוב, סוף סוף שיחקתי משחק. הייתי עם ironclad בacension 2. הפסדתי לראש של סאיטאמה בact 3. הייתה לי סינרגיה הגנתית סבירה של metalicize, entrench+, barricade+, וbody slam, והיה קרב שהגעתי בו ל-400 block, אבל נגד סאיטאמה כל זה היה איטי מדי, ולא הצלחתי לשחק barricade בשלב שבו הוא עדיין לא הורג אותך, ובשביל שהוא התחיל להרוג אותך, אתה לא מספיק לצבור הגנה מהר מספיק בשביל שbarricade יהיה אפקטיבי. נו טוב. לא יודע אם/מתי אשחק שוב...
הבעיה שלי הייתה, מאז ומתמיד, שאני אוהב מדי לקחת קלפים מכדי באמת לשקול אסטרטגית האם אני צריך לקחת קלף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1513980]טוב, סוף סוף שיחקתי משחק. הייתי עם ironclad בacension 2. הפסדתי לראש של סאיטאמה בact 3. הייתה לי סינרגיה הגנתית סבירה של metalicize, entrench+, barricade+, וbody slam, והיה קרב שהגעתי בו ל-400 block, אבל נגד סאיטאמה כל זה היה איטי מדי, ולא הצלחתי לשחק barricade בשלב שבו הוא עדיין לא הורג אותך, ובשביל שהוא התחיל להרוג אותך, אתה לא מספיק לצבור הגנה מהר מספיק בשביל שbarricade יהיה אפקטיבי. נו טוב. לא יודע אם/מתי אשחק שוב...
הבעיה שלי הייתה, מאז ומתמיד, שאני אוהב מדי לקחת קלפים מכדי באמת לשקול אסטרטגית האם אני צריך לקחת קלף.[/QUOTE]
אוי איך אני אוהב הגנה... אין לי בעיה לא לתקוף, העיקר לצחוק על היריבים כשיש לי 60 הגנה והם לא מדגדגים אותי חחח
כן זה פחות מתאים במשחקים כאלה חח
-
כן... בכל זאת, איכשהו הגעתי לacension 9 עם ironclad...
ייתכן וזה היה עם MEME DECK של DEAD BRANCH וCORRUPION, שזה לגמרי שבור.
-
סיימתי את הסטורי ב[COLOR=#333333]Batman: Arkham City.
בערך חודש לקח לי לסיים תסטורי[/COLOR]
-
-
אוקיי עשיתי משחק עם הSILENT. הראשון היה כישלון ונגמר בACT ONE. בשני הMEME DECK של SHIVS הסתדר: היה לי KUNAI, SHURIKEN, שני ACCURACY+, AFTER IMAGE, הכל. והיה לי גם את הפיל של השיקויים, והRELIC שגורם לשיקויים להיות פי 2 אפקטיביים, אז כשהייתי בסכנה זה הציל אותי.
הבוס האחרון היה TIME EATER, ועדיין כל הSHIVS שלי ניצחו אותו מהר משהוא עשה נזק (גם REGEN POTION שהתחיל מפלוס 10 חיים עזר).
לדעתי גם חלק מהקלפים האלו קיבלו באף מאז ששיחקתי בפעם האחרונה. הקלף שמחליף את כל היד שלך בSHIVS פעם עלה 2 אנרגיה, עכשיו רק אחד. ACCURACY לדעתי נהיה טוב יותר גם.
תמונת הסיכום של הדק שלי: [URL="https://imgur.com/a/DPE0TcO"]Imgur: The magic of the Internet[/URL]
-
-
החגיגה מוקדמת. ממשלה שלא מחזיקה מעמד חצי שנה לא נחשבת ממשלה.
-
[IMG]https://i2.wp.com/ygorganization.com/wp-content/uploads/2021/06/unnamed-file.png?ssl=1[/IMG]
-
-
גם אמרת שהפורום הזה ימות לפני 10 שנים. מספר פעמים. אתה תמיד טועה. נדבר עוד חצי שנה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1513987]אוקיי עשיתי משחק עם הSILENT. הראשון היה כישלון ונגמר בACT ONE. בשני הMEME DECK של SHIVS הסתדר: היה לי KUNAI, SHURIKEN, שני ACCURACY+, AFTER IMAGE, הכל. והיה לי גם את הפיל של השיקויים, והRELIC שגורם לשיקויים להיות פי 2 אפקטיביים, אז כשהייתי בסכנה זה הציל אותי.
הבוס האחרון היה TIME EATER, ועדיין כל הSHIVS שלי ניצחו אותו מהר משהוא עשה נזק (גם REGEN POTION שהתחיל מפלוס 10 חיים עזר).
לדעתי גם חלק מהקלפים האלו קיבלו באף מאז ששיחקתי בפעם האחרונה. הקלף שמחליף את כל היד שלך בSHIVS פעם עלה 2 אנרגיה, עכשיו רק אחד. ACCURACY לדעתי נהיה טוב יותר גם.
תמונת הסיכום של הדק שלי: [URL="https://imgur.com/a/DPE0TcO"]Imgur: The magic of the Internet[/URL][/QUOTE]
מגניב זו חפיסה שלא שיחקתי בה בכלל, הייתי מאוהב מדי ברעל. אולי אנסה בעתיד :)
-
עוד פעם יצא לי לשחק, הפעם הלכתי על orb spam עם הdefect. איכשהו זה עבד לא רע. קיבלתי 200 נקודות על זה שניצחתי את כל 3 הבוסים בלי שהם פגעו בי. הrelics של לקבל buffer אחד בתחילת כל קרב, וintangible כל 7 תורות ממש עזרו. באמצע קומה 3 נלחמתי בבוס מקומה 1 וקיבלתי dead branch, שדווקא לא עזר לי כל כך בחפיסה הזאת... אבל הבוס האחרון היה donu&deca ששמים daze בחפיסה שלך, ואז הם עשו exhaust מה שנתן לי dead branch! וזה נתן לי קלף מועיל כמו electromagnetism ואז יכולתי לפגוע בשניהם. גם בקרב האחרון השתמשתי בכל השיקויים שלי כמו +2 focus ואז היה לי +6 focus ושיט. גם קיבלתי מdead branch את biased cognition, והיה לי artifact כדי לבטל את איבוד הfocus שזה נותן, אז היה לי +10 focus בסוף. לא רע.
[IMG]https://i.imgur.com/mi2cHi6.jpg[/IMG]
-
1620 אורחים מחוברים, אם 1 מתוך 100 ירשם ויהיה משתמש אנושי ופעיל המקום הזה היה חי
-
אם היה לי 10 מסוס על כל פעם שמישהו היה מעלה את הטיעון הזה.
-
[QUOTE=Hit Man;1513973]מי יודע איך מבררים מה מצב החנויות, האטרקציות והמשק בכל מדינה? בהתחשב בקורונה הכוונה. אני רוצה לטוס לחו"ל לאיזה חודש.[/QUOTE]
קבוצות בפייסבוק של היעד המדובר.
הכי טוב.
-
-
מה זאת כל השליליות הזאת, יא וולי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1514013]מה זאת כל השליליות הזאת, יא וולי.[/QUOTE]
בא לי לחזור לגיל 14 כשהפורום הזה שקק
אבל אין מנוס מלהכיר במציאות
-
ספר לי על זה. אני לא מבין איך אני בן 27. זה לא נשמע לי סביר. אני עדיין בן 15.
-
מה עם מרטין אביזי,
אני לא עוקב, יש התקדמות?
-
לא מאז אפריל. איבדתי את הרצון לכתוב. אני כל כך קרוב, אבל אני פשוט לא יכול להכניס עוד מילה אחת לקובץ. חבל, רציתי לסיים עד אוגוסט (15 שנה מאז שהתחלתי את הגרסא האפס), אבל זה לא יקרה בקצב הזה. אבל זה יחזור אליי, אני בטוח.
-
-
-
[IMG]https://scontent.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/222589574_10224260648439581_7821409360179029224_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=0NGbYz4R8s0AX9GOShk&_nc_ht=scontent.fsdv3-1.fna&oh=50ecfb8b8539468186c26e296c037196&oe=612951F2[/IMG]
-
טוב שנזכרת, אולימפיאדה זה passe.
-
-
-
התגובה הראשונה של היטמן תמיד מתאימה לכותרת לא משנה מה תכתבו שם
אגדי
-
אפרופו אבישג סמברג, היא בירכה אותי ליום הולדת.
-
פרק 77 של פוקימון הולך להיות מאוד מעניין!