[QUOTE=LordAbizi;756603]
לי
אתה יוצא מהמכון ולאחר הליכה קצרה אתה מגיע למרכז הפוקימונים.
.[/QUOTE]
אני נכנכס למרכז הפוקימונים ואומר לאחות ג'וי"תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי"
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;756603]
לי
אתה יוצא מהמכון ולאחר הליכה קצרה אתה מגיע למרכז הפוקימונים.
.[/QUOTE]
אני נכנכס למרכז הפוקימונים ואומר לאחות ג'וי"תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי"
לי
"בשמחה" היא עונה. אני מניח כעת שאתה נותן לה את הפוקימונים. היא מכניסה את הפוקימונים למכונה, ואז כעבור חצי דקה מוציאה ומחזירה לך. "הנה הם"
[QUOTE=LordAbizi;757265]לי
"בשמחה" היא עונה. אני מניח כעת שאתה נותן לה את הפוקימונים. היא מכניסה את הפוקימונים למכונה, ואז כעבור חצי דקה מוציאה ומחזירה לך. "הנה הם"[/QUOTE]
אני יוצא מהמרכז הפוקימנים ומחפש פוקימון לצוות שלי
[QUOTE=LordAbizi;756603]תמיר
"מאסקריין, בועות!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו שולח זרם חשמלי אל מאסקריין, בזמן שמאסקריין שולח בועות. הזרם החשמלי מפוצץ את אחת הבועות ופוגע במאסקריין, ושאר הבועות פוגעות בפיקאצ'ו.
[/QUOTE]
"מהירות,מכת זנב ומכת ברק!"
לי
היכן תחפש פוקימון? בדרך מרוול - זרנטל או בדרך מרוול - זאוגוויל?
תמיר
"מאסקריין, תוקף באקדח מים,שריטות, ורוח כסופה!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו מתחיל להתקרב למאסקריין במהירות, אך רגע לפני הפגיעה מאסקריין שולח אקדח מים שפוגע בפיקאצ'ו ומסיט אותו מהמסלול וגורם לו להחטיא. פיקאצ'ו לאחר מכן קופץ אל מאסקריין ונותן לו מכה עם הזנב. מאסקריין טס אל פיקאצ'ו ומתכוון לשרוט אותו אך פיקאצ'ו קופץ לעמלה ומתחמק, ולאחר מכן יורה זרם חשמלי אל מאסקריין ופוגע בו. מאסקריין לבסוף שולח רוח כסופה אל פיקאצ'ו.
[QUOTE=LordAbizi;757912]לי
היכן תחפש פוקימון? בדרך מרוול - זרנטל או בדרך מרוול - זאוגוויל?
[/QUOTE]
בדרך מרוול - זאוגוויל
[QUOTE=LordAbizi;757912]
תמיר
"מאסקריין, תוקף באקדח מים,שריטות, ורוח כסופה!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו מתחיל להתקרב למאסקריין במהירות, אך רגע לפני הפגיעה מאסקריין שולח אקדח מים שפוגע בפיקאצ'ו ומסיט אותו מהמסלול וגורם לו להחטיא. פיקאצ'ו לאחר מכן קופץ אל מאסקריין ונותן לו מכה עם הזנב. מאסקריין טס אל פיקאצ'ו ומתכוון לשרוט אותו אך פיקאצ'ו קופץ לעמלה ומתחמק, ולאחר מכן יורה זרם חשמלי אל מאסקריין ופוגע בו. מאסקריין לבסוף שולח רוח כסופה אל פיקאצ'ו.[/QUOTE]
"תנחת עליו ושתמש עליו במכת ברק!"
לי
אתה יוצא לדרך מרוול זאוגוויל אתה מחפש שם פוקימונים ופוגש לוטאד.
תמיר
"מאסקריין, תעכב אותו למעלה עם אקדח מים, אבל אם הוא מתכוון לתקוף בחשמל, מהר תעצור את אקדח המים!" הוא אומר. פיקאצ'ו מתכוון ליפול על מאסקריין אך מאסקריין יורה אקדח מים ובולם אותו. פיקאצ'ו מחליט לא לחכות עד שהוא נוחת ולירות מיד אקדח מים. מאסקריין מבין זאת ועוצר את אקדח המים, ולכן נפגע רק ממכת הברק.
[QUOTE=LordAbizi;758633]לי
אתה יוצא לדרך מרוול זאוגוויל אתה מחפש שם פוקימונים ופוגש לוטאד.
[/QUOTE]
אני מוציא את סטארלי ואומר לו"תתקוף בכנף בברזל וניקור על לוטאד"
[QUOTE=LordAbizi;758633]
תמיר
"מאסקריין, תעכב אותו למעלה עם אקדח מים, אבל אם הוא מתכוון לתקוף בחשמל, מהר תעצור את אקדח המים!" הוא אומר. פיקאצ'ו מתכוון ליפול על מאסקריין אך מאסקריין יורה אקדח מים ובולם אותו. פיקאצ'ו מחליט לא לחכות עד שהוא נוחת ולירות מיד אקדח מים. מאסקריין מבין זאת ועוצר את אקדח המים, ולכן נפגע רק ממכת הברק.[/QUOTE]
"הצלפת זנב ואז חבטת גוף(מתקפה שהוא בטח מבין,יש לו גוף...אני מני חשהוא יכול לבצע אותה)"
לי
סטארלי טס מטה ומכה בלוטאד עם הכנפיים שלו. לוטאד שולח אקדח מים שפוגע בסטארלי. סטארלי מנקר את לוטאד, ולבסוף לוטאד דוחף את סטארלי.
תמיר
כמובן, יתר על כן, אני לא מוצא הבדל בין דחיפה לחבטת גוף...
--
"מאסקריין, נשיכה ואז תקוף בדחיפה!" הוא אומר. פיקאצ'ו תוקף את מאסקריין עם הזנב שלו ופוגע בו. מאסקריין ממהר לנשוך את הזנב של פיקאצ'ו לפני שהוא מתרחק. פיקאצ'ו נאבק מעט ובורח מהנשיכה, ואז חובט במאסקריין בגופו. מאסקריין לבסוף דוחף את פיקאצו.
[QUOTE=LordAbizi;756603]
ג'וני
אוקיי. מיד מטפל בזה.
--
"קלפייבל, תקפי באגרופי מגה!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע בקלפייבל בזמן שהיא מתקרבת. קלפייבל מגיעה אל סקווירטל ונותנת לו כמה אגרופי מגה. סקווירטל קופץ אחורה ושולח בועות אל קלפייבל שמתפוצצות סביבה.[/QUOTE]
היא לא מתעייפת? היא יחסית שמנה וגדולה אז איך היא בכושר כזה...
"קדימה סקווירטל אקדח מים ואז חבטה" אומר לו
[QUOTE=LordAbizi;758902]לי
סטארלי טס מטה ומכה בלוטאד עם הכנפיים שלו. לוטאד שולח אקדח מים שפוגע בסטארלי. סטארלי מנקר את לוטאד, ולבסוף לוטאד דוחף את סטארלי.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל ונסה אס אוירי על לוטאד"
[QUOTE=LordAbizi;758902]
תמיר
כמובן, יתר על כן, אני לא מוצא הבדל בין דחיפה לחבטת גוף...
--
"מאסקריין, נשיכה ואז תקוף בדחיפה!" הוא אומר. פיקאצ'ו תוקף את מאסקריין עם הזנב שלו ופוגע בו. מאסקריין ממהר לנשוך את הזנב של פיקאצ'ו לפני שהוא מתרחק. פיקאצ'ו נאבק מעט ובורח מהנשיכה, ואז חובט במאסקריין בגופו. מאסקריין לבסוף דוחף את פיקאצו.[/QUOTE]
דחיפה בד"כ עם קרנים/ראש/צידי הגוף,בחבטת גוף הפוקימון קופץ ונוחת על היריב בכל המשקל.
--
"מכת ברק ואז מכת זנב!"
ג'וני
זה... ארמ... טיעון די משונה, ופוקימונים של מנהיגי מכון יכולים להיות קצת מוזרים, כמו למשל הרטיקייט שלו, הוא די מהיר (או לפחות ככה דמיינתי אותו, לא יודע עד כמה יצא לי להעביר את זה)
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין את המטרונום. סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע בקלפייבל. קלפייבל מסיימת את המטורנום שהופך לסופת עלים שפוגעת בסקווירטל. סקווירטל לבסוף חובט בקלפייבל.
לי
אתה ניסית פעם להסביר אס אווירי, אבל ההסבר שלך לא היה מי יודע מה טוב. אתה הסברת אס אווירי כמשהו בסגנון "עוף מהר ואז תפגע בו"
--
סטארלי טס מטה ומכה בלוטאד עם כנפיו. לוטאד נושך את סטארלי. סטארלי מתרחק מלוטאד, טס במהירות ופוגע בו.
תמיר
אה, נו טוב, בדמיון שלי אין הבדל כל כך גדול ביניהם.
--
"מאסקריין, בועות ולאחר מכן שריטות!" אומר המשוגע. מאסקריין שולח כמה בועות. פיקאצ'ו שולח ברק שמפוצץ בועה אחת ופוגע במאסקריין. שאר הבועות פוגעות בפיקאצ'ו. פיקאצ'ו קופץ אל מאסקריין כדי להכות בו עם הזנב ומאסקריין מכין את השריטות. אחת השריטות נבלמת על ידי הזנב של פיקאצ'ו שפוגע במאסקריין. שאר השריטות פוגעות בפיקאצ'ו.