-
[QUOTE=LordAbizi;759194]
תמיר
אה, נו טוב, בדמיון שלי אין הבדל כל כך גדול ביניהם.
--
"מאסקריין, בועות ולאחר מכן שריטות!" אומר המשוגע. מאסקריין שולח כמה בועות. פיקאצ'ו שולח ברק שמפוצץ בועה אחת ופוגע במאסקריין. שאר הבועות פוגעות בפיקאצ'ו. פיקאצ'ו קופץ אל מאסקריין כדי להכות בו עם הזנב ומאסקריין מכין את השריטות. אחת השריטות נבלמת על ידי הזנב של פיקאצ'ו שפוגע במאסקריין. שאר השריטות פוגעות בפיקאצ'ו.[/QUOTE]
"פיקאצ'ו,מכת זנב ואז כשאתה נוגע בו עם הזנב מכת ברק!"
-
[QUOTE=LordAbizi;759194]
לי
אתה ניסית פעם להסביר אס אווירי, אבל ההסבר שלך לא היה מי יודע מה טוב. אתה הסברת אס אווירי כמשהו בסגנון "עוף מהר ואז תפגע בו"
--
סטארלי טס מטה ומכה בלוטאד עם כנפיו. לוטאד נושך את סטארלי. סטארלי מתרחק מלוטאד, טס במהירות ופוגע בו.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל וניקור על לוטד"
-
תמיר
"מאסקריין, נסה לעכב אותו עם אקדח מים!" אומר המשוגע. מאסקריין שולח אקדח מים שמאט את פיקאצ'ו, אך פיקאצ'ו צבר מספיק תאוצה והוא מגיע אל מאסקריין מכה בו עם הזנב ומחשמל אותו.
לי
סטארלי תוקף את לוטאד במכת כנף, וברגע הפגיעה לוטאד שואב מעט מהכוחות של סטארלי. סטארלי עף למעלה ואז מנקר את לוטאד. בסוף לוטאד דוחף את סטארלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;759563]
לי
סטארלי תוקף את לוטאד במכת כנף, וברגע הפגיעה לוטאד שואב מעט מהכוחות של סטארלי. סטארלי עף למעלה ואז מנקר את לוטאד. בסוף לוטאד דוחף את סטארלי.[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"רוח חזקה ומכת כננף על לוטאד"
-
[QUOTE=LordAbizi;759563]תמיר
"מאסקריין, נסה לעכב אותו עם אקדח מים!" אומר המשוגע. מאסקריין שולח אקדח מים שמאט את פיקאצ'ו, אך פיקאצ'ו צבר מספיק תאוצה והוא מגיע אל מאסקריין מכה בו עם הזנב ומחשמל אותו.
[/QUOTE]
"פיקאצ'ו,חבטת גוף ומכת ברק!"
-
לי
סטארלי מנפנף בכנפיו ומזיז את לוטאד אחורה מעט. לוטאד יורה אקדח מים שלמרות הרוח פוגע בסטארלי. סטארלי נותן מכה עם כנפו ללוטאד.
תמיר
"מאסקריין נשיכה, ולאחר מכן רוח כסופה!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו קופץ אל מאסקריין ופוגע בו. מאסקריין נושך את פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מתרחק ממאסקריין ושולח עליו את הברק. מאסקריין שולח רוח כסופה אל פיקאצ'ו "ופוגע".
-
[QUOTE=LordAbizi;759949]לי
סטארלי מנפנף בכנפיו ומזיז את לוטאד אחורה מעט. לוטאד יורה אקדח מים שלמרות הרוח פוגע בסטארלי. סטארלי נותן מכה עם כנפו ללוטאד.
.[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל ואז ניקור על לוטאד"
-
[QUOTE=LordAbizi;759949]
תמיר
"מאסקריין נשיכה, ולאחר מכן רוח כסופה!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו קופץ אל מאסקריין ופוגע בו. מאסקריין נושך את פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מתרחק ממאסקריין ושולח עליו את הברק. מאסקריין שולח רוח כסופה אל פיקאצ'ו "ופוגע".[/QUOTE]
"ופוגע"?
--
ולמה הוא מתרחק אחרי חבטת הגוף?לא אמרתי לו להתרחק
--
"פיקאצ'ו,שריטות,מכת זנב ואז מכת ברק!"(הכל ביחד,בלי להתרחק)
-
לי
סטארלי יורד למטה ונותן מכה עם הכנפיים שלו ללוטאד. לוטאד קופץ ודוחף את סטארלי. סטארלי מכה בלוטאד באוויר עם הניקור ולוטאד נוחת למטה. לוטאד לבסוף משתמש בשאיבה.
תמיר
עד כמה שרוח יכולה לפגוע, כן הוא פגע.
הוא ברח אחורה, כי לא אמרת לא לברוח אחורה, וגם לא נתת הוראה כללית לפוקימונים שלך שכדאי להם לעשות בדיוק רק וכל מה שאתה אומר. לכן פיקאצ'ו מבצע את הרעיון הכללי של מה שאמרת לו, בתוספת מהלכים שהוא חושב שהם הכרחיים מנקודת המבט שלו. בעקרון הוא התרחק כדי לצאת מהנשיכה. (וגם כי מכת ברק היא מתקפה מטווח רחוק, ורצוי לנצל זאת מדי פעם). לפעמים להתרחק זה הכרחי לביצוע ההתקפה, למשל חבטת גוף פועלת יותר טוב כשיש תנופה...
--
"מאסקריין, אקדח מים, ושריטות!" אומר המשוגע. מאסקריין יורה אקדח מים בזמן שפיקאצ'ו מתקרב אליו. פיקאצ'ו פוגע במאסקריין ושורט אותו. בזמן שפיקאצ'ו מתכוון לתת מכה עם הזנב למאסקריין, פיקאצ'ו מכה עם הזנב במאסקריין ולבסוף מחשמל אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;759194]ג'וני
זה... ארמ... טיעון די משונה, ופוקימונים של מנהיגי מכון יכולים להיות קצת מוזרים, כמו למשל הרטיקייט שלו, הוא די מהיר (או לפחות ככה דמיינתי אותו, לא יודע עד כמה יצא לי להעביר את זה)
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין את המטרונום. סקווירטל יורה אקדח מים ופוגע בקלפייבל. קלפייבל מסיימת את המטורנום שהופך לסופת עלים שפוגעת בסקווירטל. סקווירטל לבסוף חובט בקלפייבל.
[/QUOTE]
יש עוד משהו שאתה לא מציין,הנה סקווירטל חטף סופת עלים וזאת מתקפה שגם חזקה עליו וגם חזקה יחסית אבל אתה מתייחס לזה כאילו זה דחיפה פשוטה וסופת עלים מורידה מאוד את המתקפה המיוחדת של מי שמשתמש בה
"קדימה סקיוורטל! אקדח מים וקרן בועות!" אומר לו
-
ג'וני
אני מציין את מה שאתה רואה ואת מה שאני רוצה שתראה. זה שסופת עלים היא סופר אפקטיבית על סקווירטל היא לא משהו שאתה יכול להבחין בו. אולי אם היית עומד קרוב לסקווירטל ומסתכל על הפנים שלו אולי היית יכול לראות שזה גורם לו לעוות את פניו בכאב. אבל איך שאתה מסתכל על הדברים אתה לא אמור לראות דברים כאלה. ובטח שאתה לא אמור להבחין בשינויים בסטטים של קלפייבל (ואגב לא ידעתי/שכחתי את הקטע עם ההתקפה המיוחדת). כל הדברים בסטוטסים זה משהו שאני מתחשב בו, אבל לא משתף בו את השחקן, כי השחקן לא יכול להבחין בדברים כאלה. לכן גם אין נגיד במשחק הזה אחוזי חיים או כל מיני דברים כאלה, כי זה לא משהו שאפשר לראות או להבחין בו. לכן יש תיאורים של "מתחיל להתעייף", כי זה משהו שאפשר לראות על הפוקימון.
--
"קלפייבל, תקפי בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה אקדח מים אל קלפייבל וקלפייבל מתקרבת אליו. אקדח המים פוגע בקלפייבל ואז היא קופצת ונוחתת על סקווירטל. סקווירטל יורה בועות שפוגעות בקלפייבל מהטווח הקרוב הזה. קלפייבל וסקווירטל מתחילים להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;760884]ג'וני
אני מציין את מה שאתה רואה ואת מה שאני רוצה שתראה. זה שסופת עלים היא סופר אפקטיבית על סקווירטל היא לא משהו שאתה יכול להבחין בו. אולי אם היית עומד קרוב לסקווירטל ומסתכל על הפנים שלו אולי היית יכול לראות שזה גורם לו לעוות את פניו בכאב. אבל איך שאתה מסתכל על הדברים אתה לא אמור לראות דברים כאלה. ובטח שאתה לא אמור להבחין בשינויים בסטטים של קלפייבל (ואגב לא ידעתי/שכחתי את הקטע עם ההתקפה המיוחדת). כל הדברים בסטוטסים זה משהו שאני מתחשב בו, אבל לא משתף בו את השחקן, כי השחקן לא יכול להבחין בדברים כאלה. לכן גם אין נגיד במשחק הזה אחוזי חיים או כל מיני דברים כאלה, כי זה לא משהו שאפשר לראות או להבחין בו. לכן יש תיאורים של "מתחיל להתעייף", כי זה משהו שאפשר לראות על הפוקימון.
--
"קלפייבל, תקפי בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה אקדח מים אל קלפייבל וקלפייבל מתקרבת אליו. אקדח המים פוגע בקלפייבל ואז היא קופצת ונוחתת על סקווירטל. סקווירטל יורה בועות שפוגעות בקלפייבל מהטווח הקרוב הזה. קלפייבל וסקווירטל מתחילים להתעייף.[/QUOTE]
אוקי אבל המתקפה המיוחדת של קלייפבל נחלשה מאוד בגלל השימוש בסופת העלים.
"סקווירטל! תראה לה מי החזק פה באמת! תשתמש בגילגול בשביל להתסתובב סביבה ושהיא תתבלבל תעוף מהר אלייה ותפגע בה ואחר כך אקדח מים מקרוב!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;760734]לי
סטארלי יורד למטה ונותן מכה עם הכנפיים שלו ללוטאד. לוטאד קופץ ודוחף את סטארלי. סטארלי מכה בלוטאד באוויר עם הניקור ולוטאד נוחת למטה. לוטאד לבסוף משתמש בשאיבה.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"תתחמק ואז ניקור וכנף ברזל"
-
ג'וני
או שכן, או שלא. זה לא משהו שאתה תבחין בו.
--
"קלפייבל, התכונני למטרונום, ושחררי אותו רק כשהוא יתקוף אותך!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין מטרונום בזמן שסקווירטל מסתובב סביבה. סקווירטל מבין שקלפייבל לא ממהרת להתבלבל משום דבר, והוא תקוף אותה. קלפייבל משחררת את המטרונום שהופך לאגרוף צל שפוגע בסקווירטל (וקלפייבל גם היא נפגעה מהמתקפה של סקווירטל). סקווירטל קם ויורה אקדח מים.
לי
סטארלי מנסה לברוח מהשאיבה (באיזה צורה שהיא לא תבוא) של לוטאד, אך לוטאד לבסוף מצליח לתפוס אותו ולשאוב ממנו כח. סטארלי צולל מטה ומנקר את לוטאד. לוטאד נושך את סטארלי. סטארלי מסתובב ואז תוקף את לוטאד עם כנפיו. לבסוף לוטאד דוחף את סטארלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;761445]
לי
סטארלי מנסה לברוח מהשאיבה (באיזה צורה שהיא לא תבוא) של לוטאד, אך לוטאד לבסוף מצליח לתפוס אותו ולשאוב ממנו כח. סטארלי צולל מטה ומנקר את לוטאד. לוטאד נושך את סטארלי. סטארלי מסתובב ואז תוקף את לוטאד עם כנפיו. לבסוף לוטאד דוחף את סטארלי.[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל ואז דחיפה על לוטאד"