-
[QUOTE=monster;761892][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציאאת סטרביה ועלה איתו יחד עם דיטו טורצ'יק.אתם עפים באוויר ואתהרואה את המאמן.סטרביה נוחת מבלי שיראו אותו. אתה מחזיר את סטרביה.דיטו הופך לך ורטורצ'יק משחק מעולף ממש טוב.אתה מוציא את אלקיד.דיטו מתקרב אל הנער.טורצ'יק משתמש בגחלת וניור על הנער ודיטו נותן לו מכות.הנער מעולף צריך טיפול נמרץ[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני לוקח את האיטם מאיפה שזה לא יהיה ואז אומר להם "קצת רחמים פוקימונים חמודים שלי אתם חזקים אני שמח שלא אני זה שהתמודד מולכם אם אתם רוצים תמשיכו בדרך שלכם אבל יש לי שאלה אתם ראיתם מתישהו גור גראוליט משוטט ומסכן הוא שלי והוא ברח לי בגלל סווייפר רשע לפני כשנתיים...
דיטו אתם יכולים לעזור לי לקחת את האיש לאיזה בית חולים אני לא רוצה להשאיר אותו פה עוד יאשימו אותי ברצח..."
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה לוקח את האיטם ושם בכיסך.איוי וטרוצ'יק עושים לא עם הראש ואתה מבין שהם לא ראו גראוליט משוטט באזור.דיטו הוופך לך אותם ומביא את הנער לבית החולים הקרוב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שיפטרי מתחמק מאגרופי המאך של מונפרו.שיפטרי משתמש בסופת עלים מונפרו.מונפרו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מונפרו משמש באגרוף חשמל על שיפטרי.טרטויג מתחמק מהניב אש של צ'רמיליון.טרטויג משתמש בעלי טער על צ'רמיליון.צ'רמיליון לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.צ'רמיליון משתמש בגחלת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהזנב ברזל של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בדחיפה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהדחיפה של טרטויג.ולפקיס נפגעת ומתעלפת במקום.אנה אומרת לך"כול הכבוד טרטויג ניצח פוקימון אש"לפתע טרטויג מתחיל לזהור ואור לבן מקיף אותו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;761920][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה לוקח את האיטם ושם בכיסך.איוי וטרוצ'יק עושים לא עם הראש ואתה מבין שהם לא ראו גראוליט משוטט באזור.דיטו הוופך לך אותם ומביא את הנער לבית החולים הקרוב.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שיפטרי מתחמק מאגרופי המאך של מונפרו.שיפטרי משתמש בסופת עלים מונפרו.מונפרו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מונפרו משמש באגרוף חשמל על שיפטרי.טרטויג מתחמק מהניב אש של צ'רמיליון.טרטויג משתמש בעלי טער על צ'רמיליון.צ'רמיליון לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.צ'רמיליון משתמש בגחלת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהזנב ברזל של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בדחיפה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהדחיפה של טרטויג.ולפקיס נפגעת ומתעלפת במקום.אנה אומרת לך"כול הכבוד טרטויג ניצח פוקימון אש"לפתע טרטויג מתחיל לזהור ואור לבן מקיף אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג לא לחמוק ואחרי זה תשתמש בסינטזה ולשיפטרי אני אומר לחמוק ותקוף בנקמה
-
[QUOTE=monster;761920][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהזנב ברזל של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בדחיפה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהדחיפה של טרטויג.ולפקיס נפגעת ומתעלפת במקום.אנה אומרת לך"כול הכבוד טרטויג ניצח פוקימון אש"לפתע טרטויג מתחיל לזהור ואור לבן מקיף אותו[/COLOR][/B][/QUOTE]
*איזה איטם זה?
אני הולך לאזור שהאדמה בו די קשה ממתכת ומחפש שם ריאולו
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
TM 24 + חוברת אוהראות
אתה מוצאאזור מתכי שמתאים ליראולו.לפתע אתהרואה ריולו בכבודו ובעצמו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שומע"היי"מאמן לא מוכר.טרטויג לא מתחמק מהגחלת של צ'רמיליון.טרטויג מרפא את עצמו בפוטוסינטזה.שיפטרי מתחמק מהאגרוף חשמל של מונפרו.שיפטרי משתמש בנקמה על מונפרו שנפגע מזה.מונפרו משתמש בלהביור עלשיפטרי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;761949][B][COLOR="Blue"]לוקאס
TM 24 + חוברת אוהראות
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שומע"היי"מאמן לא מוכר.טרטויג לא מתחמק מהגחלת של צ'רמיליון.טרטויג מרפא את עצמו בפוטוסינטזה.שיפטרי מתחמק מהאגרוף חשמל של מונפרו.שיפטרי משתמש בנקמה על מונפרו שנפגע מזה.מונפרו משתמש בלהביור עלשיפטרי[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו שלום מהר ואחרי זה אני אומר לטרטויג לתקוף את צ'רמיליון בעלי טער ולשיפטרי אני אומר לתקוף בנקמה פעם נוספת
-
[quote=monster;761920]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מתחמק מהזנב ברזל של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בדחיפה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהדחיפה של טרטויג.ולפקיס נפגעת ומתעלפת במקום.אנה אומרת לך"כול הכבוד טרטויג ניצח פוקימון אש"לפתע טרטויג מתחיל לזהור ואור לבן מקיף אותו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאנה: "תודה שעזרת לפתח אותו" ואז אני מחכה עד שגרוטל יופיע לגמרי כדי שאני יברך אותו.
-
[QUOTE=monster;761949][B][COLOR="Blue"]לוקאס
TM 24 + חוברת אוהראות
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שומע"היי"מאמן לא מוכר.טרטויג לא מתחמק מהגחלת של צ'רמיליון.טרטויג מרפא את עצמו בפוטוסינטזה.שיפטרי מתחמק מהאגרוף חשמל של מונפרו.שיפטרי משתמש בנקמה על מונפרו שנפגע מזה.מונפרו משתמש בלהביור עלשיפטרי[/COLOR][/B][/QUOTE]
*ריאולווו!!
"יששש אלקיד צא תשתמש במהירות משולבת עם אגרופים!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד יוצא מהפוכדור שלו.אלקיד משמש במהירות שמשולבת אם אגרופים.ריאולו מתחמקק מהמכות של אלקיד.ריולו משתמש במכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אנה אומרת לך"זוהי חובתי" לפתע טרטויגנעלם ובמקומו גרוטל מופיע.גרוטל למד טיפוס סלעים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
יגאל
אתה אומר למאמן"שלום"טרטויג תוקף בעלי טער את צ'רמיליון.צ'רמיליון מתחמק ומשתמש בניב אש על טרטויג.שיפטרי מתחמק מהמכה של מונפרו.שיפטרי משתמש בנקמה על מונפרו.מונפרו מתחמק מהנקמה.מונפרו משתמש בלהביור.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;761974][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלקיד יוצא מהפוכדור שלו.אלקיד משמש במהירות שמשולבת אם אגרופים.ריאולו מתחמקק מהמכות של אלקיד.ריולו משתמש במכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אנה אומרת לך"זוהי חובתי" לפתע טרטויגנעלם ובמקומו גרוטל מופיע.גרוטל למד טיפוס סלעים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
יגאל
אתה אומר למאמן"שלום"טרטויג תוקף בעלי טער את צ'רמיליון.צ'רמיליון מתחמק ומשתמש בניב אש על טרטויג.שיפטרי מתחמק מהמכה של מונפרו.שיפטרי משתמש בנקמה על מונפרו.מונפרו מתחמק מהנקמה.מונפרו משתמש בלהביור.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לשיפטרי לתקוף את הלהביור בסופת עלים
ולטרטויג אני אומר לתקוף את צ'רמיליון בעלי טער
-
[QUOTE=monster;761974][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]
יגאל
אתה אומר למאמן"שלום"טרטויג תוקף בעלי טער את צ'רמיליון.צ'רמיליון מתחמק ומשתמש בניב אש על טרטויג.שיפטרי מתחמק מהמכה של מונפרו.שיפטרי משתמש בנקמה על מונפרו.מונפרו מתחמק מהנקמה.מונפרו משתמש בלהביור.[/COLOR][/B][/QUOTE]
'רגע זאת הזדמנות לפתח את צ'ימצ'אר!' אלקיד תחזור "צ'ימצ'אר צא ותשתמש בלהביור התנגדות!"
-
[quote=monster;761974]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אנה אומרת לך"זוהי חובתי" לפתע טרטויגנעלם ובמקומו גרוטל מופיע.גרוטל למד טיפוס סלעים[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל בשמחה: "נו, איך זה להתפתח גרוטל, אתה מרגיש חזק יותר" ואז אני ניפרד מאנה.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל שמח שהתפתח מטרטאויג לגרוטל.אתה יוצא מהטריה מה תעשה?*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אלקיד חוזר לפוכדור שלו וצ'ימצ'אר יוצא.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור התנגדות.ריולו מתחמקמזה ומשתתמש במכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שיפטרי תוקף בסופת עלים את הלהביור.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ.שיפטרי ומונפרו נפגעים.טרטויג מתחמק מניבהאששל צ'רמיליון.טרטויג תוקף בעלי טער את צ'רמיליון.צ'רמיליון לא מתחמק ונפגע קשה.צ'רמיליון משתמש בחימום יתר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;762010][B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל שמח שהתפתח מטרטאויג לגרוטל.אתה יוצא מהטריה מה תעשה?*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אלקיד חוזר לפוכדור שלו וצ'ימצ'אר יוצא.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור התנגדות.ריולו מתחמקמזה ומשתתמש במכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שיפטרי תוקף בסופת עלים את הלהביור.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ.שיפטרי ומונפרו נפגעים.טרטויג מתחמק מניבהאששל צ'רמיליון.טרטויג תוקף בעלי טער את צ'רמיליון.צ'רמיליון לא מתחמק ונפגע קשה.צ'רמיליון משתמש בחימום יתר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג לחמוק ואחר כך ללתקוף בגפן מצליפה
ולשיפטרי אני אומר לקום ולתקוף שוב בסופת עלים
-
[quote=monster;762010][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל שמח שהתפתח מטרטאויג לגרוטל.אתה יוצא מהטריה מה תעשה?*[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "רגע אני רוצה לפתח את פיג'יוטו, בוא נכנס שוב לטירה והלחם מול פוקימון חשמל כדי לפתח אותו".