-
ניב-
מה? :huh:
------------
"ווינוזאור הוא הפוקימון הראשון שלי, אפילו יתרון לא יביס אותו בכזאת קלות" אומר דרייק "תחסום את הסופה בעלי תער ואז בעזרת גפן מצליפה תקשור אותו ותפיל אותו". הונצ'קרוו מנפנף בכנפיו בכל הכח ויוצר סופה, הסופה מגיעה בכל הכח אליו וווינוזאור שולח עלי תער, עלי התער שלו עצומים בגודלם וחדים כתער-כך הוא מצליח לעצור את הסופה. הונצ'קרוו לא מתייאש, הוא מחדד את כנפו בחיתוך לילה ונוחת במהירות, ווינוזאור מנסה לתפוס את הונצ'קרוו בגפניו והונצ'קרוו מתחמק מהגפנים ופוגע בווינוזאור בחיתוך לילה
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 12:11 PM
[b] ניב-
מה? :huh:
------------
"ווינוזאור הוא הפוקימון הראשון שלי, אפילו יתרון לא יביס אותו בכזאת קלות" אומר דרייק "תחסום את הסופה בעלי תער ואז בעזרת גפן מצליפה תקשור אותו ותפיל אותו". הונצ'קרוו מנפנף בכנפיו בכל הכח ויוצר סופה, הסופה מגיעה בכל הכח אליו וווינוזאור שולח עלי תער, עלי התער שלו עצומים בגודלם וחדים כתער-כך הוא מצליח לעצור את הסופה. הונצ'קרוו לא מתייאש, הוא מחדד את כנפו בחיתוך לילה ונוחת במהירות, ווינוזאור מנסה לתפוס את הונצ'קרוו בגפניו והונצ'קרוו מתחמק מהגפנים ופוגע בווינוזאור בחיתוך לילה [/b][/quote]
הדרך לאיזור הליגה עזרה לפוקימונים שלי, גבייט ודרטיני היו רחוקים מהתפתחות והעכשיו גבייט התפתח ודרטיני קרוב להתפתח. יש לי רק פוקימון אחד שלא מפותח עד הסוף
"תספוג את ההתקפה הראשונה, אחר כך תפיל אותו לריצפה בגפן מצליפה ואז רעידת אדמה" אומר דרייק. הונצ'קרוו מנסה בכל יכולתו ליצור סופה עוצמתית, גודלו של ווינוזאור נותן לו את הכוח לעמוד בהתקפה ולהחזיק מעמד בה. הונצ'קרוו עולה לאוויר, ואז הוא נוחת בכל כוחו לעבר ווינוזאור, ווינוזאור מחכה לרגע הנכון ואז הוא מוציא את הגפנים שלו, בעזרת תיזמון מדוייק לגמרי הגפנים דוחפים את הונצ'קרוו ומפילים אותו לאדמה. בעזרת קפיצה קטנה ווינוזאור יוצר רעיידת אדמה עוצמתית, בדרך כלל זה לא עובד על פוקימוני מעופף-אבל הונצ'קרוו נמצא כעת על האדמה ונפגע-הונצ'קרוו מתחיל להיסתחרר
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 03:44 AM
[b] ארתור-
פוכדור מזל* ולא. ומיוטו לא יודע מהירות+לא הבנתי ת'תגובה שלך, על תתחיל לי לעשות משחקים [/b][/quote]
קיצור שמיוטו ישתמש על מיאו באגרוף ממוקד
-
ארתור-
מיוטו שולח אגרוף ממוקד אל מיאו, העוצמה של האגרוף מדביקה את מיאו לקיר-מיאו מתחיל להיסתחרר
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 05:14 AM
[b] עומר-
"אני פשוט רוצה לדאוג ולטפל בכל בכל הפוקימונים" אומר ג'ימי. ג'ימי מתקרב לקופינג, הוא מלטף אותו ואומר:"אני רוצה שאתה בודד כאן, אתה רוצה לבוא?",קופינג מתחיל לבכות משמחה ומהנהן ואז ג'ימי זורק את הפוכדור.... אושר! ג'ימי תפס קופינג [/b][/quote]
"שנלך?" אני שאול אותו ומתחיל ללכת.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 01:19 PM
[b] ניב-
"תספוג את ההתקפה הראשונה, אחר כך תפיל אותו לריצפה בגפן מצליפה ואז רעידת אדמה" אומר דרייק. הונצ'קרוו מנסה בכל יכולתו ליצור סופה עוצמתית, גודלו של ווינוזאור נותן לו את הכוח לעמוד בהתקפה ולהחזיק מעמד בה. הונצ'קרוו עולה לאוויר, ואז הוא נוחת בכל כוחו לעבר ווינוזאור, ווינוזאור מחכה לרגע הנכון ואז הוא מוציא את הגפנים שלו, בעזרת תיזמון מדוייק לגמרי הגפנים דוחפים את הונצ'קרוו ומפילים אותו לאדמה. בעזרת קפיצה קטנה ווינוזאור יוצר רעיידת אדמה עוצמתית, בדרך כלל זה לא עובד על פוקימוני מעופף-אבל הונצ'קרוו נמצא כעת על האדמה ונפגע-הונצ'קרוו מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"הונצקרוו מכת כנף לראש שלו ואז תסתובב ותכה בפקעת שלו בחיתוך לילה!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 01:27 PM
[b] ארתור-
מיוטו שולח אגרוף ממוקד אל מיאו, העוצמה של האגרוף מדביקה את מיאו לקיר-מיאו מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"מיוטו עוד אגרוף ממוקד" אני צוטעק לו ואחריט זה אני זורק על מיאו פוקדור
-
עומר-
"בוודאי" אומר ג'ימי. אתם ממשיכים ללכת, אחרי המשך דרך נקי ללא הפרעות אתם מגיעים סוף סוף לספרון
ארתור-
למה לך מיאו?
-----------------
מיוטו שולח אגרוף ממוקד נוסף, כבר היה ברור שמיאו היתעלף. אתה זורק את הפוכדור והוא מתחיל להיתנדנד... אושר! ברכותיי, תפסת מיאו
ניב-
"תשתמש בגפן מצליפה בצורת איקס ואחר כך תעצור אותו בעלי תער" אומר דרייק. הונצ'קרוו שוב עולה לאוויר על מנת ליצור תנופה, הוא מקשת את הכנף ויורד במהירות במכת כנף, הוא מתקדם בכל הכוח אל עבר ווינוזאור, ווינוזאור משחרר את הגפנים שלו ועל ידי הצלפת בצורת איקס הוא עוצר את הונצ'קרוו ומפיל אותו שוב. הונצ'קרוו מנסה מחדש, הוא מחדד את כנפו בחיתוך לילה ויוצא שוב אל ווינוזאור, ווינוזאור מנסה בעזרת עלי התער שלו לעצור את הונצ'קרוו אבל הונצ'קרוו מתקדם בכל כוחו וסופג את ההתקפה, לבסוף הוא מגיע אל ווינוזאור ופוגע בפקעת שלו. ווינוזאור נפגע חזק מההתקפה אבל אז דרייק אומר:"סינתזה ואז עלי תער", ווינוזאור מחדש את כוחותיו בסינתזה, אחר כך שולח עלי תער לעבר הונצ'קרוו, הונצ'קרוו עדיין מתפלא מכך שמעשיו לשיו ושוכח לברוח-אחרי מטר העלים אתם רואים אותו מעולף. "הונצ'קרוו לא יכול להילחם יותר, ווינוזאור הוא המנצח" אומר השופט
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 03:42 PM
[b] עומר-
"בוודאי" אומר ג'ימי. אתם ממשיכים ללכת, אחרי המשך דרך נקי ללא הפרעות אתם מגיעים סוף סוף לספרון [/b][/quote]
אני הולך לרפא את הפוקימונים שלי ואז הולך לשטח הקרב.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 03:42 PM
[b] ניב-
"תשתמש בגפן מצליפה בצורת איקס ואחר כך תעצור אותו בעלי תער" אומר דרייק. הונצ'קרוו שוב עולה לאוויר על מנת ליצור תנופה, הוא מקשת את הכנף ויורד במהירות במכת כנף, הוא מתקדם בכל הכוח אל עבר ווינוזאור, ווינוזאור משחרר את הגפנים שלו ועל ידי הצלפת בצורת איקס הוא עוצר את הונצ'קרוו ומפיל אותו שוב. הונצ'קרוו מנסה מחדש, הוא מחדד את כנפו בחיתוך לילה ויוצא שוב אל ווינוזאור, ווינוזאור מנסה בעזרת עלי התער שלו לעצור את הונצ'קרוו אבל הונצ'קרוו מתקדם בכל כוחו וסופג את ההתקפה, לבסוף הוא מגיע אל ווינוזאור ופוגע בפקעת שלו. ווינוזאור נפגע חזק מההתקפה אבל אז דרייק אומר:"סינתזה ואז עלי תער", ווינוזאור מחדש את כוחותיו בסינתזה, אחר כך שולח עלי תער לעבר הונצ'קרוו, הונצ'קרוו עדיין מתפלא מכך שמעשיו לשיו ושוכח לברוח-אחרי מטר העלים אתם רואים אותו מעולף. "הונצ'קרוו לא יכול להילחם יותר, ווינוזאור הוא המנצח" אומר השופט [/b][/quote]
"מה אני עושה נגד וינזור חזק כל-כך? צא אלקטיוור סיחרור אש(אני לא זכור את השם המקורי, מתקפה מהירה עם אגרופי אש)!"
-
[SIZE=4]מי שפותח את עמוד 210 מקבל את התפרקאת כדור הזהב[/SIZE]
עומר-
אחרי שאתה וג'ימי מרפאים את פוקימוניך אתם נפרדים לשלום. אתה הולך לשטח וכשאתה מוצא אותו אתה רואה מבנה עצום לפניך. כשאתה נכנס לשטח הכל נראה הרבה יותר קטן-אבל זה לא משנה. לעומת שאר מתקני הקרב שהיית בהם בזה יש המון מאמנים שבאים להישתתף ופה דרושה הרשמה. אתה הולך לדלפק להירשם והאישה אומרת:"ברוך הבא! אתה רוצה שניגש לעיניין או שאסביר לך קודם על סוגי הטורנירים שלנו?"
ניב-
"עלים קסומים" אומר דרייק. ווינוזאור שולח עלים קסומים לעברו של אלקטיוויר, אלקטיוויר יוצא בסחרור אש, האגרופים שלו מצליח לעצור את רוב העלים הקסומים אך בכל זאת כמה מצליח לפגוע
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 04:41 PM
[b] [SIZE=4]מי שפותח את עמוד 210 מקבל את התפרקאת כדור הזהב[/SIZE]
עומר-
אחרי שאתה וג'ימי מרפאים את פוקימוניך אתם נפרדים לשלום. אתה הולך לשטח וכשאתה מוצא אותו אתה רואה מבנה עצום לפניך. כשאתה נכנס לשטח הכל נראה הרבה יותר קטן-אבל זה לא משנה. לעומת שאר מתקני הקרב שהיית בהם בזה יש המון מאמנים שבאים להישתתף ופה דרושה הרשמה. אתה הולך לדלפק להירשם והאישה אומרת:"ברוך הבא! אתה רוצה שניגש לעיניין או שאסביר לך קודם על סוגי הטורנירים שלנו?" [/b][/quote]
"אם אפשר הסבר" אני אומר בחיוך.
-
עומר-
"הנה, תקרא את זה ותבין" אומרת האישה ומגישה לך דף מידע ובו כתוב:
[font=Times]רק שניים מתוך כל שבעת מתקני הקרב הם טורנירים, שטח הקרב הוא אחד מהם.
בשטח הקרב יש שלוש סוגי טורנירים והם:
1)קרב אחד על אחד לכל אורך הדרך
2)קרב כפול, אתה תבחר בשלושה פוקימונים, לפני כל קרב תבחר שניים ותילחם איתם בקרב כפול. כאשר שיגיע הזמן להילחם מול מוח הקרב תיצטרך לבחור שניים משלושת הפוקימונים האחרים
3)קרב זוגות, אתה תבחר שני פוקימונים וגם בן הזוג שלך, לפני כל קרב כל אחד מכם ייבחר אחד משני הפוקימונים שלו ותלחמו כזוג עד חצי הגמר בו תילחמו זה בזה-המנצח נילחם מול מוח השטח בקרב כפול[/font]
אחרי שאתה קורא את דך המידע האישה שואלת:"כעת עומדים להתחיל טורניר הזוגות וטורניר הקרב אחד על אחד, באיזה מהם תיבחר?"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 04:51 PM
[b] עומר-
"הנה, תקרא את זה ותבין" אומרת האישה ומגישה לך דף מידע ובו כתוב:
[font=Times]רק שניים מתוך כל שבעת מתקני הקרב הם טורנירים, שטח הקרב הוא אחד מהם.
בשטח הקרב יש שלוש סוגי טורנירים והם:
1)קרב אחד על אחד לכל אורך הדרך
2)קרב כפול, אתה תבחר בשלושה פוקימונים, לפני כל קרב תבחר שניים ותילחם איתם בקרב כפול. כאשר שיגיע הזמן להילחם מול מוח הקרב תיצטרך לבחור שניים משלושת הפוקימונים האחרים
3)קרב זוגות, אתה תבחר שני פוקימונים וגם בן הזוג שלך, לפני כל קרב כל אחד מכם ייבחר אחד משני הפוקימונים שלו ותלחמו כזוג עד חצי הגמר בו תילחמו זה בזה-המנצח נילחם מול מוח השטח בקרב כפול[/font]
אחרי שאתה קורא את דך המידע האישה שואלת:"כעת עומדים להתחיל טורניר הזוגות וטורניר הקרב אחד על אחד, באיזה מהם תיבחר?" [/b][/quote]
"הטורניר זוגות" אני אומר בחיוך.