-
[QUOTE=LordAbizi;760734]
תמיר
עד כמה שרוח יכולה לפגוע, כן הוא פגע.
הוא [לא] ברח אחורה, כי לא אמרת לא לברוח אחורה, וגם לא נתת הוראה כללית לפוקימונים שלך שכדאי להם לעשות בדיוק רק וכל מה שאתה אומר. לכן פיקאצ'ו מבצע את הרעיון הכללי של מה שאמרת לו, בתוספת מהלכים שהוא חושב שהם הכרחיים מנקודת המבט שלו. בעקרון הוא התרחק כדי לצאת מהנשיכה. (וגם כי מכת ברק היא מתקפה מטווח רחוק, ורצוי לנצל זאת מדי פעם). לפעמים להתרחק זה הכרחי לביצוע ההתקפה, למשל חבטת גוף פועלת יותר טוב כשיש תנופה...
--
"מאסקריין, אקדח מים, ושריטות!" אומר המשוגע. מאסקריין יורה אקדח מים בזמן שפיקאצ'ו מתקרב אליו. פיקאצ'ו פוגע במאסקריין ושורט אותו. בזמן שפיקאצ'ו מתכוון לתת מכה עם הזנב למאסקריין, פיקאצ'ו מכה עם הזנב במאסקריין ולבסוף מחשמל אותו.[/QUOTE]
אמרת שהם יודעים מתי להתחמק,כי הם יצורים בעלי מחשבה ויש להם אינסטינקטים.לכן לא חשבתי שהוא לא ילך אחורה.זה הדבר הכי מתבקש לעשות.
ומכת ברק לא בהכרח ארוכת טווח.היא יכולה להיות גם קצרת טווח,וחזקה במיוחד אם הפוקימון נוגע ביריב,במיוחד בזנב במקרה של פיקאצ'ו.
--
"פיקאצ'ו,מכת ברק,ומכת זנב"
--
דרך אגב,ביום חמישי אני חוזר ללמוד-בפנימיה,כמו בשנה שעברה....
-
לי
סטארלי טס מטה ומכה בלוטאד עם הכנף. לוטאד יורה אקדח מים על סטארלי. סטארלי נפגע ואז דוחף את לוטאד. לוטאד לבסוף דוחף את סטארלי. לוטאד מתחיל להתעייף.
תמיר
יש להם אינסטינקטים של קרב, והאינסטינקטים האלה מבוססים על ההגיון שלי, (שכן אני מגלם את הפוקימונים), ולכן לפעמים יש תוצאות לא צפויות. לי ברגע כתיבת התגובה זה היה נראה מאוד הגיוני שהוא ינסוג מעט כדי לצאת מהנשיכה וכדי להספיק לשלוח את החשמל לפני שהיריב יפגע בו. אם זה לא נראה הגיוני דיו בשבילך, אז אשתדל להמנע מלבצע דברים כאלה.
רגע, קראתי שוב את ההערה שלך, והתבלבלתי. אם לא שכחתי/הוספתי מילים מיותרות, אז התכוונתי שפיקאצ'ו התרחק קצת ממאסקריין. נגד מה אתה מוחה? מזה שהוא ברח או מזה שהוא לא ברח?
נו טוב, נותרו עוד בערך 100 הודעות עד שאני עוקף את המשחק של קונוהא שינובי, ואחרי שאני משלים את זה, מצידי שהעולם יקרוס. (אוף/יש! חוזרים ללמוד!)
--
"מאסקריין, תקוף בנשיכה, ולאחר מכן בבועות!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו שולח מכת ברק שפוגעת במאסקריין. מאסקריין מתקרב אל פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מנסה לסגת הצידה, אך מאסקריין בכל זאת תופס חלק ממנו בנשיכה. פיקאצ'ו נותן מכה עם הזנב למאסקריין ומרחיק אותו. מאסקריין יורה בועות אל פיקאצ'ו. מאסקריין מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;761687]
תמיר
יש להם אינסטינקטים של קרב, והאינסטינקטים האלה מבוססים על ההגיון שלי, (שכן אני מגלם את הפוקימונים), ולכן לפעמים יש תוצאות לא צפויות. לי ברגע כתיבת התגובה זה היה נראה מאוד הגיוני שהוא ינסוג מעט כדי לצאת מהנשיכה וכדי להספיק לשלוח את החשמל לפני שהיריב יפגע בו. אם זה לא נראה הגיוני דיו בשבילך, אז אשתדל להמנע מלבצע דברים כאלה.
רגע, קראתי שוב את ההערה שלך, והתבלבלתי. אם לא שכחתי/הוספתי מילים מיותרות, אז התכוונתי שפיקאצ'ו התרחק קצת ממאסקריין. נגד מה אתה מוחה? מזה שהוא ברח או מזה שהוא לא ברח?
נו טוב, נותרו עוד בערך 100 הודעות עד שאני עוקף את המשחק של קונוהא שינובי, ואחרי שאני משלים את זה, מצידי שהעולם יקרוס. (אוף/יש! חוזרים ללמוד!)
--
"מאסקריין, תקוף בנשיכה, ולאחר מכן בבועות!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו שולח מכת ברק שפוגעת במאסקריין. מאסקריין מתקרב אל פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מנסה לסגת הצידה, אך מאסקריין בכל זאת תופס חלק ממנו בנשיכה. פיקאצ'ו נותן מכה עם הזנב למאסקריין ומרחיק אותו. מאסקריין יורה בועות אל פיקאצ'ו. מאסקריין מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
א.אני לא זוכר מה קרה שהתווכחנו עליו,עזוב...
ב. רק עוד 100?זה קל!עד אוגוסט הבא נסיים...
ג.אני מת לחזור ללמוד-לחזור לחיות עם חברים...זה עדיף מאשר לחיות בבית עם ההורים ו3 אחים קטנים ומעצבנים...
---"תכה בו שלוש פעמים עם הזנב,מכת ברק ושריטות!"
-
[QUOTE=LordAbizi;761687]לי
סטארלי טס מטה ומכה בלוטאד עם הכנף. לוטאד יורה אקדח מים על סטארלי. סטארלי נפגע ואז דוחף את לוטאד. לוטאד לבסוף דוחף את סטארלי. לוטאד מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל ונחקור על לוטאד"
-
תמיר
אני דווקא זוכר שדנו בנושא פיסיקה לעומת חוקי נינטנדו, ודנו גם בנושא המהות של השקעה, אבל בזה אני לא זוכר שדנו. אם אתה אומר.
ונראה לי שקצת לפני זה (בכל זאת גם במתכונת התגובות הנוכחית אני עדיין מצליח להתקדם בקצב טוב יחסית לפברואר)
ואני כתבתי "יש/אוף" כי מצד אחד אני רוצה לחזור לבית ספר כדי ללמוד, אבל הבעיה שבבית הספר יש עוד הרבה דברים מעצבנים מסביב, וכיתה י"א רוויה בהם (לפחות לפי מה שאני יודע). חוץ מזה אני כבר צריך לדעת מה ציוני הבגרות שלי...
--
"מאסקריין, תוקף בשריטות כנגד מכות הזנב שלו, ולאחר מכן השתמש ברוח כסופה. לבסוף דחיפה!" אומר המשוגע. מאסקריין ופיקאצ'ו מתקרבים ואז מתחילים לתקוף אחד את השני עם מכות הזנב והשריטות. פיקאצ'ו שולח ברק ומאסקריין מייצר רוח כסופה שדוחפת מעט את פיקאצ'ו אחורה ומאלצת אותו להפסיק את הברק. פיקאצ'ו קופץ אל מאסקריין ומאסקריין מתקרב אל פיקאצ'ו. מאסקריין דוחף את פיקאצ'ו, אך פיקאצ'ו מספיק לנעוץ את הציפורניים שלו במאסקריין.
לי
לוטאד טס מטה ונותן מכה עם הכנפיים שלו ללוטאד. לוטאד משתמש בשאיבה ולוקח מעט מהכח של טיילו. טיילו טס מעלה ואז שוב מטה כדי לתקוף בניקור, ובזמן שהוא טס לוטאד יורה עליו אקדח מים ופוגע בו. טיילו נוחת ומנקר את לוטאד.
-
[QUOTE=LordAbizi;762006]
לי
לוטאד טס מטה ונותן מכה עם הכנפיים שלו ללוטאד. לוטאד משתמש בשאיבה ולוקח מעט מהכח של טיילו. טיילו טס מעלה ואז שוב מטה כדי לתקוף בניקור, ובזמן שהוא טס לוטאד יורה עליו אקדח מים ופוגע בו. טיילו נוחת ומנקר את לוטאד.[/QUOTE]
אני אומר לטילו"תשתמש בניקור וכנף ברזל על לוטאד"
-
[QUOTE=LordAbizi;762006]תמיר
אני דווקא זוכר שדנו בנושא פיסיקה לעומת חוקי נינטנדו, ודנו גם בנושא המהות של השקעה, אבל בזה אני לא זוכר שדנו. אם אתה אומר.
ונראה לי שקצת לפני זה (בכל זאת גם במתכונת התגובות הנוכחית אני עדיין מצליח להתקדם בקצב טוב יחסית לפברואר)
ואני כתבתי "יש/אוף" כי מצד אחד אני רוצה לחזור לבית ספר כדי ללמוד, אבל הבעיה שבבית הספר יש עוד הרבה דברים מעצבנים מסביב, וכיתה י"א רוויה בהם (לפחות לפי מה שאני יודע). חוץ מזה אני כבר צריך לדעת מה ציוני הבגרות שלי...
--
"מאסקריין, תוקף בשריטות כנגד מכות הזנב שלו, ולאחר מכן השתמש ברוח כסופה. לבסוף דחיפה!" אומר המשוגע. מאסקריין ופיקאצ'ו מתקרבים ואז מתחילים לתקוף אחד את השני עם מכות הזנב והשריטות. פיקאצ'ו שולח ברק ומאסקריין מייצר רוח כסופה שדוחפת מעט את פיקאצ'ו אחורה ומאלצת אותו להפסיק את הברק. פיקאצ'ו קופץ אל מאסקריין ומאסקריין מתקרב אל פיקאצ'ו. מאסקריין דוחף את פיקאצ'ו, אך פיקאצ'ו מספיק לנעוץ את הציפורניים שלו במאסקריין.
[/QUOTE]
"פיקאצ'ו,תתקוף במכת ברק,ואז מכת גוף!"
-
לי
בלי קשר לשום דבר, מופיע משום מקום איש רעול פנים עם חרב סגולה בוהקת שמשפד אותך איתה 3141592653589793238462643383279 פעמים, ואז נעלם. אתה מת כביכול, אבל אז כל מה שקרה נעלם ואתה חוזר לקרב שלך.
טיילו טס מטה ומנקר את לוטאד. לוטאד יורה בועות אל טיילו שפוגעות בו וזורקות אותו למעלה. לוטאד קופץ למעלה כדי לדחוף את טיילו. טיילו מתכונן לתקוף עם הכנפיים שלו, אך הוא תוקף ברגע הלא נכון, מחטיא את לוטאד ונפגע מהדחיפה.
תמיר
"מאסקריין, תקוף אותו בשריטות ולאחר מכן באקדח מים!" אומר המשוגע. מאסקריין מתקרב לפיקאצ'ו כדי לשרוט אותו. פיקאצ'ו שולח ברק ופוגע במאסקריין בדרך. מאסקריין ממשיך להתקרב אל פיקאצ'ו, ופיקאצ'ו משתמש במכת גוף ומתקרב למאסקריין, ואז הם מתנגשים (מאסקריין פוגע עם השריטות). מאסקריין עף מעט אחורה ואז יורה אקדח מים ופוגע בפיקאצ'ו.
-
[QUOTE=LordAbizi;761445]ג'וני
או שכן, או שלא. זה לא משהו שאתה תבחין בו.
--
"קלפייבל, התכונני למטרונום, ושחררי אותו רק כשהוא יתקוף אותך!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין מטרונום בזמן שסקווירטל מסתובב סביבה. סקווירטל מבין שקלפייבל לא ממהרת להתבלבל משום דבר, והוא תקוף אותה. קלפייבל משחררת את המטרונום שהופך לאגרוף צל שפוגע בסקווירטל (וקלפייבל גם היא נפגעה מהמתקפה של סקווירטל). סקווירטל קם ויורה אקדח מים.
/QUOTE]
"סקווירטל! עכשיו תנסה לירות עלייה קרן בועות ואחר כך מייד מכת זנב" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;762199]
תמיר
"מאסקריין, תקוף אותו בשריטות ולאחר מכן באקדח מים!" אומר המשוגע. מאסקריין מתקרב לפיקאצ'ו כדי לשרוט אותו. פיקאצ'ו שולח ברק ופוגע במאסקריין בדרך. מאסקריין ממשיך להתקרב אל פיקאצ'ו, ופיקאצ'ו משתמש במכת גוף ומתקרב למאסקריין, ואז הם מתנגשים (מאסקריין פוגע עם השריטות). מאסקריין עף מעט אחורה ואז יורה אקדח מים ופוגע בפיקאצ'ו.[/QUOTE]
"פיקאצ'ו,מכת ברק ומכת זנב!"
-
[QUOTE=LordAbizi;762199]לי
בלי קשר לשום דבר, מופיע משום מקום איש רעול פנים עם חרב סגולה בוהקת שמשפד אותך איתה 3141592653589793238462643383279 פעמים, ואז נעלם. אתה מת כביכול, אבל אז כל מה שקרה נעלם ואתה חוזר לקרב שלך.
טיילו טס מטה ומנקר את לוטאד. לוטאד יורה בועות אל טיילו שפוגעות בו וזורקות אותו למעלה. לוטאד קופץ למעלה כדי לדחוף את טיילו. טיילו מתכונן לתקוף עם הכנפיים שלו, אך הוא תוקף ברגע הלא נכון, מחטיא את לוטאד ונפגע מהדחיפה.
[/QUOTE]
רגע אני זומבי
אני אומר לסטארלי"רוח חזקה ואז ניקור על לוטאד"
-
ג'וני
"קלפייבל, תקוף באגרוף מגה ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה בועות (בקצב מוגבר) אל קלפייבל ופוגע בה, בזמן שקלפייבל רצה אל סקווירטל ומכה בו עם אגרוף המגה. סקווירטל נהדף אחורה ואז קופץ כדי לתקוף עם הזנב, וקלפייבל מתכוננת לחבטת גוף, אבל שני המתקפות חוסמות זו את זו.
תמיר
"מאסקריין, דחיפה, ולאחר מכן בועות!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו שולח מכת ברק ופוגע במאסקריין בזמן שהוא מתקרב. מאסקריין דוחף את פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מנצל את העובדה שמאסקריין קרוב ונותן לו מכה עם הזנב. מאסקריין מתרחק מפיקאצ'ו ומשלח בו בועות. מאסקריין נראה מאוד עייף, ופיקאצ'ו מתחיל להתעייף.
לי
לא. אתה חי לחלוטין. פשוט הרגתי אותך.
--
סטארלי שולח רוח ודוחף את לוטאד מעט אחורה. לאחר מכן סטארלי טס אל לוטאד ומנקר אותו. לוטאד בסוף יורה בועות על סטארלי. לוטאד נראה ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;762627]
לי
לא. אתה חי לחלוטין. פשוט הרגתי אותך.
--
סטארלי שולח רוח ודוחף את לוטאד מעט אחורה. לאחר מכן סטארלי טס אל לוטאד ומנקר אותו. לוטאד בסוף יורה בועות על סטארלי. לוטאד נראה ממש עייף.[/QUOTE]
אי אפשר להיות זומבי
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל וניקור על לוטאד"
-
[QUOTE=LordAbizi;762627]
תמיר
"מאסקריין, דחיפה, ולאחר מכן בועות!" אומר המשוגע. פיקאצ'ו שולח מכת ברק ופוגע במאסקריין בזמן שהוא מתקרב. מאסקריין דוחף את פיקאצ'ו. פיקאצ'ו מנצל את העובדה שמאסקריין קרוב ונותן לו מכה עם הזנב. מאסקריין מתרחק מפיקאצ'ו ומשלח בו בועות. מאסקריין נראה מאוד עייף, ופיקאצ'ו מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
תן לו 3 מכות זנב,ובין כל מכה ומכה מכת ברק!"
-
לי
המשחק שלי מציאותי במידת המרבית האפשרית. לכן לא, אתה לא זומבי, ואף אחד לא זומבי.
--
סטארלי טס מטה ומכה בלוטאד עם הכנף שלו וזורק אותו מעט אחורה. לוטאד יורה בועות אל סטארלי בזמן שסטארלי מתקרב אליו כדי לתקוף בניקור. סטארלי נפגע מעט ואז מנקר את לוטאד. לוטאד לבסוף נושך את סטארלי. סטארלי מתחיל להתעייף.
תמיר
המון זמן לא הפעלתי טקטיקות קטנות כאלה במשחק.
--
"מאסקריין, תנחת על אחד הענפים, ולאחר מכן תעלה למעלה בעץ ומשם תירה רוח כסופה חדה כמה שיותר!" אומר המשוגע. מאסקריין לכיוון ענף ומתיישב עליו. פיקאצ'ו קופץ למעלה כדי להתקרב אליו ונותן לו 2 מכות זנב (ומכת ברק) ואז מאסקריין טס למעלה לתוך העץ ומתחבא שם. מהעץ אתה רואה הרבה עלים נופלים ושני רוחות כסופות מתקרבות שחותכות את הענף משני הצדדים של פיקאצ'ו. הענף נשבר ופיקאצ'ו מתחיל ליפול.