-
[QUOTE=monster;762010][B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל שמח שהתפתח מטרטאויג לגרוטל.אתה יוצא מהטריה מה תעשה?*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אלקיד חוזר לפוכדור שלו וצ'ימצ'אר יוצא.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור התנגדות.ריולו מתחמקמזה ומשתתמש במכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
שיפטרי תוקף בסופת עלים את הלהביור.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ.שיפטרי ומונפרו נפגעים.טרטויג מתחמק מניבהאששל צ'רמיליון.טרטויג תוקף בעלי טער את צ'רמיליון.צ'רמיליון לא מתחמק ונפגע קשה.צ'רמיליון משתמש בחימום יתר[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תפוס ברגל של ריאולו ותעיף אותו לשמיים ואז תעמוד מתחתיו ותשתמש בלהביור!"
-
[quote=monster;761020][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחפש עוד אימון לאיוי וכשאתה מחפש אימון לאיוי אתה רואה על האדמה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem076.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem077.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem078.png[/IMG] מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אקח אותם, אשים אותם בתיקי
-
[B][COLOR="Teal"]דניס
אתה לוקח את שלושת האבנים ושם בתיק שלך.אתה ממשיך בדרכך ורואה מנצ'לקס שאכול לו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק ממכת העצם של ריאולו.צ'ימצ'אר תופס את רגלו ומעיף את ריולו לאויר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על ריולו.ריולו מתחמק ומשתמש בכדור הילה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה חוזר שוב לטירה והפעם אתה מאמן את פג'יוטו.אנה אומרת לך"אתה שוב חוזר.אז איזה פוקיעמון תרצה להילחם נגדו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג מתחמק מהחימום יתר של צ'רמיליון.טרטויג משתמש בגפן מצליפה עלצ'רמיליון.צ'רמיליון נפגע קצת.צ'רמילין משתמש בניב אש.שיפטי משתמש בסופת עלים על מונפרו.מונפרו נפגע ואתה רואה שונפרו מתואש[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;762087][B][COLOR=teal]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה לוקח את שלושת האבנים ושם בתיק שלך.אתה ממשיך בדרכך ורואה מנצ'לקס שאכול לו[/COLOR][/B][/quote]
"צא ארון" אני זורק את הפוקדור של ארון "פצצת בוץ!"
-
[quote]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק ממכת העצם של ריאולו.צ'ימצ'אר תופס את רגלו ומעיף את ריולו לאויר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על ריולו.ריולו מתחמק ומשתמש בכדור הילה[/quote]
"ריולו עם כדור הילה? מוזר.. צ'ימצ'אר תתפוס אותו ברגל תעיף לשמיים וא קפוץ למעלה בזמן שאתה משתמש באגרוף אש!"
-
[quote=monster;762087][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה חוזר שוב לטירה והפעם אתה מאמן את פג'יוטו.אנה אומרת לך"אתה שוב חוזר.אז איזה פוקיעמון תרצה להילחם נגדו"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאנה: "החלטתי גם לפתח את פיג'יוטו שלי, אני רוצה להלחם מול פיקאצ'ו" ואז מחכה לאותו פוקימון.
-
[QUOTE=monster;762087][B][COLOR="Teal"]דניס
אתה לוקח את שלושת האבנים ושם בתיק שלך.אתה ממשיך בדרכך ורואה מנצ'לקס שאכול לו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
צ'ימצ'אר מתחמק ממכת העצם של ריאולו.צ'ימצ'אר תופס את רגלו ומעיף את ריולו לאויר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על ריולו.ריולו מתחמק ומשתמש בכדור הילה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה חוזר שוב לטירה והפעם אתה מאמן את פג'יוטו.אנה אומרת לך"אתה שוב חוזר.אז איזה פוקיעמון תרצה להילחם נגדו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג מתחמק מהחימום יתר של צ'רמיליון.טרטויג משתמש בגפן מצליפה עלצ'רמיליון.צ'רמיליון נפגע קצת.צ'רמילין משתמש בניב אש.שיפטי משתמש בסופת עלים על מונפרו.מונפרו נפגע ואתה רואה שונפרו מתואש[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למונפרנו ולצ'רמיליון לתקוף יותר חזק
ואחרי זה אני אומר לטרטויג לתקוף את צ'רמיליון בעלי טער
ולשיפטרי אני אומר לתקוף את מונפרנו בנקמה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג מתחמק מניב האש של צ'רמיליון.טרטויג משתמש בעלי טער שפוגעים בצ'רמיליון.צ'רמיליון משתמש בחימום יתר.שיפטרי משתמש בנקמה על מונפרו.מונפרו לא מצליח להתחמק ונפגע.מונפו מתעלף בקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אנה אומרת לך"אין בעיה"אנה לוחצת על כפתור ובצד השני ש להזירה מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/25.png[/IMG] פיקאצ'ו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מכדור ההילה של ריולו ונפגע קשה.צ'ימצ'אר תופס את רגלו ומעיף אותו לאוויר.צ'ימצ'אר קופץ גבוה לשים ומשתמש באגרוף אש.ריולו מתחמק ומשתמש במכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מוציא את הפוכדור של ארון ומוציא תארון.ארון תוקף בפצצתבוץ את מנצ'לקאס.מנצ'לקאס מתחמק ומשתמש במטרונום[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;762149][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את הפוכדור של ארון ומוציא תארון.ארון תוקף בפצצתבוץ את מנצ'לקאס.מנצ'לקאס מתחמק ומשתמש במטרונום[/COLOR][/B][/quote]
"ראשיה!" אני מורה לו "לפני שהוא תוקף!"
-
[QUOTE=monster;762149][B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג מתחמק מניב האש של צ'רמיליון.טרטויג משתמש בעלי טער שפוגעים בצ'רמיליון.צ'רמיליון משתמש בחימום יתר.שיפטרי משתמש בנקמה על מונפרו.מונפרו לא מצליח להתחמק ונפגע.מונפו מתעלף בקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אנה אומרת לך"אין בעיה"אנה לוחצת על כפתור ובצד השני ש להזירה מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/25.png[/IMG] פיקאצ'ו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מכדור ההילה של ריולו ונפגע קשה.צ'ימצ'אר תופס את רגלו ומעיף אותו לאוויר.צ'ימצ'אר קופץ גבוה לשים ומשתמש באגרוף אש.ריולו מתחמק ומשתמש במכת עצם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מוציא את הפוכדור של ארון ומוציא תארון.ארון תוקף בפצצתבוץ את מנצ'לקאס.מנצ'לקאס מתחמק ומשתמש במטרונום[/COLOR][/B][/QUOTE]
"הריאולו הזה חזק מידי לא חשבתי שאעשה את זה ריאולו אבל אין בררה מצטער... צא סטרביה צ'ימצ'אר תעלה עליו ואז סטרביה תשתמש בפלי וצ'ימצ'אר בלהביור ותצרו ציפור אמיצה מלאכותית" אני אומר בעצב על המהלך הפחדני הזה...
-
[QUOTE=monster;762149][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מוציא את הפוכדור של ארון ומוציא תארון.ארון תוקף בפצצתבוץ את מנצ'לקאס.מנצ'לקאס מתחמק ומשתמש במטרונום[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את מונפרנו ואומר לשיפטרי לעזור לצ'רמיליון לתקוף את טרטויג
ולטרטויג אני אומר לתקוף את צ'רמיליון ושיפטרי בעלי טער
-
[quote=monster;762149]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אנה אומרת לך"אין בעיה"אנה לוחצת על כפתור ובצד השני ש להזירה מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/25.png[/IMG] פיקאצ'ו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר בקול: "צא פיג'יוטו, תשתמש במכת כנף וברוח חזקה על פיקאצ'ו בכל הכוח שלך כדי שתתפתח".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את פיג'יוטו מהפוכדור שלו.פיג'יוטו משתמש במכת כנף על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח לחמוק מהמכת כנף של פיגיוטו ונפגע קצת.פיג'יוטאו משתמש ברוח חזקה על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו מתחמק מהרוח חזקה של פיג'יוטו.אנה אומרת לפיקאצ'ו שלה"תשתמש במכת רעם" פיקאצ'ו משתמש במכת רעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את מונפרו חזרה לפוכדור שלו.שיפטרי עוזר לצ'רמיליון.טרטויג תוקף בעלי טער את שיפטרי וצ'רמיליון.שיפטרי וצ'רמיליון מתחמקים.צ'רמיליון משתמש בגחלת ושיפטרי בנקמה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר נפגע ממכת העצם של ריולו.סטרביה יוצא.צ'ימצ'אר עולה על סטרביה.סטרביה משתמש בפלי וצ'ימצ'אר בלהביור וכך יוצרים ציפור אמיצה מלוכאתית.ריולו לא מצליח להתחמק מציפור האמיצה של צ'ימצ'אר וסטרביה ונפגע קשה.ריולו משתמש בכדור הילה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
ארון משתמש בראשיה ורץ אל מנצל'קס בראשיה.מנצלקס לא מצליח להתחמק בגלל שהיה עסוק במטרונום.מנצ'לקאס משתמש באגרוף ממוקד[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;762308][B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את פיג'יוטו מהפוכדור שלו.פיג'יוטו משתמש במכת כנף על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח לחמוק מהמכת כנף של פיגיוטו ונפגע קצת.פיג'יוטאו משתמש ברוח חזקה על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו מתחמק מהרוח חזקה של פיג'יוטו.אנה אומרת לפיקאצ'ו שלה"תשתמש במכת רעם" פיקאצ'ו משתמש במכת רעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את מונפרו חזרה לפוכדור שלו.שיפטרי עוזר לצ'רמיליון.טרטויג תוקף בעלי טער את שיפטרי וצ'רמיליון.שיפטרי וצ'רמיליון מתחמקים.צ'רמיליון משתמש בגחלת ושיפטרי בנקמה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר נפגע ממכת העצם של ריולו.סטרביה יוצא.צ'ימצ'אר עולה על סטרביה.סטרביה משתמש בפלי וצ'ימצ'אר בלהביור וכך יוצרים ציפור אמיצה מלוכאתית.ריולו לא מצליח להתחמק מציפור האמיצה של צ'ימצ'אר וסטרביה ונפגע קשה.ריולו משתמש בכדור הילה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
ארון משתמש בראשיה ורץ אל מנצל'קס בראשיה.מנצלקס לא מצליח להתחמק בגלל שהיה עסוק במטרונום.מנצ'לקאס משתמש באגרוף ממוקד[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג לחמוק משתי המתקפות ואחרי זה לתקוף את צ'רמיליון בעלי טער
-
[quote=monster;762308][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את פיג'יוטו מהפוכדור שלו.פיג'יוטו משתמש במכת כנף על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח לחמוק מהמכת כנף של פיגיוטו ונפגע קצת.פיג'יוטאו משתמש ברוח חזקה על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו מתחמק מהרוח חזקה של פיג'יוטו.אנה אומרת לפיקאצ'ו שלה"תשתמש במכת רעם" פיקאצ'ו משתמש במכת רעם[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיג'יוטו: "תתחמק מהר מהמכת ברק של פיקאצ'ו ואז תשתמש בניקור ואז באס אווירי על פיקאצ'ו".