-
[QUOTE=LordAbizi;763673]לי
המשחק שלי מציאותי במידת המרבית האפשרית. לכן לא, אתה לא זומבי, ואף אחד לא זומבי.
--
סטארלי טס מטה ומכה בלוטאד עם הכנף שלו וזורק אותו מעט אחורה. לוטאד יורה בועות אל סטארלי בזמן שסטארלי מתקרב אליו כדי לתקוף בניקור. סטארלי נפגע מעט ואז מנקר את לוטאד. לוטאד לבסוף נושך את סטארלי. סטארלי מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
מבאס
-----------
אני אומר לסטארלי"ניקור וכנף ברזל על לוטאד"
-
[QUOTE=LordAbizi;763673]
תמיר
המון זמן לא הפעלתי טקטיקות קטנות כאלה במשחק.
--
"מאסקריין, תנחת על אחד הענפים, ולאחר מכן תעלה למעלה בעץ ומשם תירה רוח כסופה חדה כמה שיותר!" אומר המשוגע. מאסקריין לכיוון ענף ומתיישב עליו. פיקאצ'ו קופץ למעלה כדי להתקרב אליו ונותן לו 2 מכות זנב (ומכת ברק) ואז מאסקריין טס למעלה לתוך העץ ומתחבא שם. מהעץ אתה רואה הרבה עלים נופלים ושני רוחות כסופות מתקרבות שחותכות את הענף משני הצדדים של פיקאצ'ו. הענף נשבר ופיקאצ'ו מתחיל ליפול.[/QUOTE]
nice
--
"פיקאצ'ו,תן מכת ברק לענף שלצמרת העץ,ואז חבטת גוף על מאסקריין"
-
לי
סטארלי טס למטה ומנקר את לוטאד. לוטאד משתמש בשאיבה מה שמאפשר לו להלחם עוד קצת. סטארלי נותן מכה עם הכנף ללוטאד. לוטאד קופץ כדי לדחוף את סטארלי אך מחטיא ואז נופל על הרצפה.
תמיר
Why thank you.
--
"מאסקריין נסה לברוח מהברק, ולאחר מכן תקוף גם אתה בדחיפה!" אומר המשוגע. בזמן שפיקאצ'ו נופל הוא שולח ברק. אתה לא רואה אם זה פגע או לא, אבל כעבור כמה שניות אתה רואה את מאסקריין נופל מהעץ. מאסקריין נוחת על ענף ואז חוזר לעצמו. פיקאצ'ו מתרסק על האדמה, ואז קם. שני הפקוימונים קופצים זה לכיוון זה, ומתנגשים, כל אחד חוזר למקום ממנו הוא קפץ. מאסקריין נראה במצב איום ונורא
"טוב, אז אולי אני לא אתפוס אותך היום" הוא אומר מחזיר את מאסקריין ואז מתחיל לקפוץ מענף לענף כמו בנארוטו (ובכל אנימה בה יש צורך לבצע דברים כאלה.) פיקאצ'ו גם נראה תשוש מאוד.
-
[QUOTE=LordAbizi;764352]
תמיר
Why thank you.
--
"מאסקריין נסה לברוח מהברק, ולאחר מכן תקוף גם אתה בדחיפה!" אומר המשוגע. בזמן שפיקאצ'ו נופל הוא שולח ברק. אתה לא רואה אם זה פגע או לא, אבל כעבור כמה שניות אתה רואה את מאסקריין נופל מהעץ. מאסקריין נוחת על ענף ואז חוזר לעצמו. פיקאצ'ו מתרסק על האדמה, ואז קם. שני הפקוימונים קופצים זה לכיוון זה, ומתנגשים, כל אחד חוזר למקום ממנו הוא קפץ. מאסקריין נראה במצב איום ונורא
"טוב, אז אולי אני לא אתפוס אותך היום" הוא אומר מחזיר את מאסקריין ואז מתחיל לקפוץ מענף לענף כמו בנארוטו (ובכל אנימה בה יש צורך לבצע דברים כאלה.) פיקאצ'ו גם נראה תשוש מאוד.[/QUOTE]
אני מצחקק לי,משבח את פיקאצ'ו קצת,מחזירר אותו לפוכדור,ואז ממשיך לכיוון היציאה מהיער 'כי נמאס לי ממשוגעים כאלה ואחרים'
-
[QUOTE=LordAbizi;764352]לי
סטארלי טס למטה ומנקר את לוטאד. לוטאד משתמש בשאיבה מה שמאפשר לו להלחם עוד קצת. סטארלי נותן מכה עם הכנף ללוטאד. לוטאד קופץ כדי לדחוף את סטארלי אך מחטיא ואז נופל על הרצפה.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל ואז ניקור על לוטאד"
-
תמיר
תמיר, אתה ממשיך ללכת ביער, והעצים נהיים צפופים יותר, וקצת יותר חשוך. אתה מגיע להתפצלות דרכים, ימינה ושמאלה. על שלט כתוב שהדרכים מובילות לאותו מקום, ואין חשש ללכת לאיבוד בהן.
לי
סטארלי טס מטה ונותן ללוטאד מכה עם הכנף. לואד קם ושולח בועות אל של סטארלי שחלקן פוגעות. סטארלי לבסוף מנקר את לוטאד.
-
[QUOTE=LordAbizi;764922]
לי
סטארלי טס מטה ונותן ללוטאד מכה עם הכנף. לואד קם ושולח בועות אל של סטארלי שחלקן פוגעות. סטארלי לבסוף מנקר את לוטאד.[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"רוח חקה ואז ניקור על לוטאד"
-
[QUOTE=LordAbizi;764922]תמיר
תמיר, אתה ממשיך ללכת ביער, והעצים נהיים צפופים יותר, וקצת יותר חשוך. אתה מגיע להתפצלות דרכים, ימינה ושמאלה. על שלט כתוב שהדרכים מובילות לאותו מקום, ואין חשש ללכת לאיבוד בהן.
[/QUOTE]
אני,בחשש מסוים,מתחיל לעשות אן דין דינו בין הדרכים,והדרך שאתה אומר שיוצא לי-בה אני אלך....
-
לי
זכור שאתה קובע מתי הקרב נגמר (אני לא רוצה להזכיר לך את זה בכל קרב נגד פראי)
--
סטארלי יוצר רוח וללוטאד אין כח להתנגד והוא נדחף כמה מטרים אחורה. סטארלי טס מטה ומנקר את לוטאד. לוטאד משתמש בשאיבה ומקבל קצת כח.
תמיר
יצא לך שמאל ואתה הולך לשם. אתה מתקדם ואתה מתחיל לשמוע תנועת מים איפשהו. ובנוסף (והנה עוד היבט "חדש" של המשחק שנגלה לעיני במהלך הטיולים שלי בחו"ל) אתה מרגיש שהרגליים שלך מתעייפות קצת.
-
[QUOTE=LordAbizi;765389]לי
זכור שאתה קובע מתי הקרב נגמר (אני לא רוצה להזכיר לך את זה בכל קרב נגד פראי)
--
סטארלי יוצר רוח וללוטאד אין כח להתנגד והוא נדחף כמה מטרים אחורה. סטארלי טס מטה ומנקר את לוטאד. לוטאד משתמש בשאיבה ומקבל קצת כח.
[/QUOTE]
אני יודע
אני זורק על לוטאד פוכדור
-
לי
הפוכדור פוגע בלוטאד והוא נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מעט ואז נעצר. לכדת לוטאד; יעודכן מיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;766051]לי
הפוכדור פוגע בלוטאד והוא נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מעט ואז נעצר. לכדת לוטאד; יעודכן מיד.[/QUOTE]
"יש יש"אני שמח אני הולך אל מרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי
-
[QUOTE=LordAbizi;765389]
תמיר
יצא לך שמאל ואתה הולך לשם. אתה מתקדם ואתה מתחיל לשמוע תנועת מים איפשהו. ובנוסף (והנה עוד היבט "חדש" של המשחק שנגלה לעיני במהלך הטיולים שלי בחו"ל) אתה מרגיש שהרגליים שלך מתעייפות קצת.[/QUOTE]
אני מחליט לנוח קצת,ולכן אני מתיישב על גדת הנהר,חולץ נעלים וגרבים,ומכניס את הרגלים למים.לאחר מכן,אני מוציא את הפוקימונים שלי שישחקו במשך כמה דקות.
יכולתי להגיד גם מה אני עושה אח"F,אבל אני לא יודע מה יקרה באמצע,אז...
-
לי
אתה חוזר העירה ומרפא את הפוקימונים. אתה מבחין שהשמש מתחילה לשקוע, ולפי הטלפון הנייד שלך, השעה בסביבות שבע בערב. כלומר, לא מומלץ להתחיל להתרחק מהעיר יותר מדי ולחפש דברים רחוקים.
תמיר
אתה מוציא את הפוקימונים, גאביט עומד בצד ומשתעמם, פרינלף ודרטיני בתוך המים, הרקרוס (כהרגלו מהסדרה) מנסה למצוץ את המיץ מח של בלבאזור (בקירוב) וסנפלורה מתקפע מצחוק מזה, הנדוואר ופיקאצ'ו משוחחים בנושא פוליטיקה וסדר היום (או כל דבר אחר העולה על רוחך) ואנורית' עדיין משחזר כוחות מהקרב איתך, מה יכול להיות יותר רגוע, כשלפתע משהו מסתורי מושך את דרטיני ופרינלפ מטה.
-
[QUOTE=LordAbizi;766743]לי
אתה חוזר העירה ומרפא את הפוקימונים. אתה מבחין שהשמש מתחילה לשקוע, ולפי הטלפון הנייד שלך, השעה בסביבות שבע בערב. כלומר, לא מומלץ להתחיל להתרחק מהעיר יותר מדי ולחפש דברים רחוקים.
[/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי"אפשר להשכיר חדר שאשן בו הלילה"