-
שם: האביר דן
צורת פנייה: דן
אופי: מסתורי , פועל במטרה להתקדם לבד
רקע: האביר דן נולד למשפחת אבירים טהורה בממלכת קורצן שבאנגליה כל חייו חלם לעקוף את משפחתו ובמיוחד את אחיו, אחיו הוא ראש המשפחה שנגב את התואר מדן כשאביו מת והכפיש את כבודו , דן ברח מהבית במטרה להחזיר את כבודו האבוד. יותר מזה לא ידוע
פוקימון: צארמנדר ממין זכר
בקשות: בתור אביר צריך שיהיה לו טיפה כסף והצארמנדר יהיה חזק טיפה כי אומן זמן רב
מודע לשחקנים אחרים כן אני רוצה להיות מודע לשחקנים אחרים
תמונה כרגע אין אני ימצא אחת טובה ויוסיף
-
[QUOTE=LordAbizi;766743]
תמיר
אתה מוציא את הפוקימונים, גאביט עומד בצד ומשתעמם, פרינלף ודרטיני בתוך המים, הרקרוס (כהרגלו מהסדרה) מנסה למצוץ את המיץ מח של בלבאזור (בקירוב) וסנפלורה מתקפע מצחוק מזה, הנדוואר ופיקאצ'ו משוחחים בנושא פוליטיקה וסדר היום (או כל דבר אחר העולה על רוחך) ואנורית' עדיין משחזר כוחות מהקרב איתך, מה יכול להיות יותר רגוע, כשלפתע משהו מסתורי מושך את דרטיני ופרינלפ מטה.[/QUOTE]
"דרטיני,טוויסטר!פרינפלאפ,אקדח מים!שניכם ביחד לכיוון מה שמושך אתכם!"
-
לי
"רק לילה אחד?" היא שואל בזמן שהיא מחפשת כל מיני דברים במחשב.
דן
רקע משונה קצת, אבל הוא לא הכי בעייתי.
מה זאת אומרת יותר לא ידוע? התפקיד של רקע זה למקם את הדמות שלך בעולם שלי בנקודת ההתחלה כדי שאני אוכל לראות מאיפה אני מתחיל. אם אתה רוצה אתה לא חייב לכתוב יותר ממה שכתבת עד ל"יותר לא ידוע", אבל "יותר לא ידוע" משמיד לגמרי את הרקע. אם אתה כותב שיש יותר, אבל אתה לא מגלה לי, אז אתה משאיר לי חלל ריק לעשות בזה מה שאני רוצה, ואתה עלול להתאכזב.
בנוסף, במשחק שלי אין כסף, כלומר יש לשחקן "מספיק כסף לכל צורך מעשי", כלומר אם אתה מוצא משהו שאתה רוצה לקנות, וקל לי לראות מדוע שתצטרך את זה, אז אתה תקנה את זה בלי בעיה, אבל אם אני לא מבין את זה, תצטרך לשכנע אותי שזה אכן "צורך מעשי".
ואת הפוקימון מקבלים מפרופסור רוזנשיין. יכולים להיות לך בבית כמה פוקימונים שבא לך, אבל הם לא זמינים במשחק. אז זה רק כל מיני הבהרות בנוגע לבקשות.
אם תמחק את המשפט המיותר הזה ברקע, אני ארשום אותך.
תמיר
כעבור כמה רגעים אתה רואה שפרינלאפ צף למעלה, אבל אז גפן חומה תופסת אותו מושכת אותו שוב למטה. אתה גם מבחין שגפן כזו מתקרבת גם לרגל שלך (שבתוך המים)
-
[QUOTE=LordAbizi;767521]
תמיר
כעבור כמה רגעים אתה רואה שפרינלאפ צף למעלה, אבל אז גפן חומה תופסת אותו מושכת אותו שוב למטה. אתה גם מבחין שגפן כזו מתקרבת גם לרגל שלך (שבתוך המים)[/QUOTE]
'גפן חומה?זה יכול להיות גפן מצליפה?' אני חושב לעצמי,מתעשת במהירות ואומר להנדוואר:"הנדואר,גחלת על הגפן הזו,קצת יותר רחוק מהרגל שלי" לגאביט אני אומר:"גאביט,קצה אבנים לתוך המים" "פיפלאפ שריטות!" ואת כל השאר אני מחזיר לפוכדור כולל דרטיני
--
לא אמרת מה קרה עם דרטיני.ומה עם הטוויסטר?לא אמור לעשות סופה כלשהיא?
-
[QUOTE=LordAbizi;767521]לי
"רק לילה אחד?" היא שואל בזמן שהיא מחפשת כל מיני דברים במחשב.
[/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי"כן רק לילה 1"
-
תמיר
סוף סוף וויכוח על נושא מעניין בפורום. תפוס צד, אתה איתי או נגדי?!
אולי אתה צודק והטוויסטר היה אמור להשאיר סימן, בכל מקרה כשכתבתי את התגובה לא ראיתי את זה קורה מול העיניים שלי, ובגפן לא התכוונתי לגפן של צמח, סלח לי על אוצר המילים העלוב, התכוונתי משהו שנראה כמו הצלפת הגפן, אבל בצע אחר, ולאו דווקא קשור לצמח.
--
הנדוואר יורה גחלת ופוגע בגפן, אך נראה שלא נוצר נזק רציני. גאביט יורה אבנים לתוך המים. כעבור כמה רגעים אתה רואה את פרינלאפ ודרטיני יוצאים החוצה, ואז קוצים לבנים ורודים זוהרים עפים מהמים לכיוונם.
לי
"אוקיי. הנה המפתח לחדר. החזר אותו בבוקר בצאתך. אם לא אאלץ להשמיד אותך (שוב). לילה טוב" היא אומרת ונותנת לך מפתח.
--
-
[QUOTE=LordAbizi;767920]
לי
"אוקיי. הנה המפתח לחדר. החזר אותו בבוקר בצאתך. אם לא אאלץ להשמיד אותך (שוב). לילה טוב" היא אומרת ונותנת לך מפתח.
--[/QUOTE]
אני יכול למות שוב?
אני לוקח תפתח ונכנכס לחדרי
-
[QUOTE=LordAbizi;767920]תמיר
סוף סוף וויכוח על נושא מעניין בפורום. תפוס צד, אתה איתי או נגדי?!
אולי אתה צודק והטוויסטר היה אמור להשאיר סימן, בכל מקרה כשכתבתי את התגובה לא ראיתי את זה קורה מול העיניים שלי, ובגפן לא התכוונתי לגפן של צמח, סלח לי על אוצר המילים העלוב, התכוונתי משהו שנראה כמו הצלפת הגפן, אבל בצע אחר, ולאו דווקא קשור לצמח.
--
הנדוואר יורה גחלת ופוגע בגפן, אך נראה שלא נוצר נזק רציני. גאביט יורה אבנים לתוך המים. כעבור כמה רגעים אתה רואה את פרינלאפ ודרטיני יוצאים החוצה, ואז קוצים לבנים ורודים זוהרים עפים מהמים לכיוונם.
[/QUOTE]
גפן מצליפה זה צמח...
ווקראתי,ואני בצד שלך לגמרי.אתה צודק במאה אחוז,בערך הרחבת מה שאמרתי בהודעה הראשונה שלי בנושא.
--
"תחזרו!" אני קורא ומחזיר אותם בהירות ואז בורח מהנהר אחורה
-
לי
אתה לא מתת בפעם הראשונה, ואתה גם לא תמות בפעם השנייה (אלא אם כן תתאמץ הרבה)
--
אתה לוקח את המפתח, מחפש קצת ומוצא את החדר שלך. נכנסת אליו.
תמיר
שוב, מצטער על עוצר המילים העלוב, אני לא מצליח להביע את עצמי כמו שצריך. התכוונתי שאתה לוקח את איך שהצלפת גפן נראית, מוריד את ההקשר של צמחיה שהדבר הזה קשור אליו, ונשאר עם משהו שנראה כמו הצלפת גפן אבל חום. עכשיו ברור?
ויופי, אתה בצד שלי אז ביחד נשתלט על הועלם (וזה [b]לא[/b] היה חמישה עמודי Word!)
--
אתה מחזיר את הפוקימונים (אני מניח עם עדיפות לפוקימונים שנמצאים במים). הדבר בתוך המים התקרב לקצה ורצה לצאת, אבל אתה הספקת לאסוף את כולם והתרחקת מהנהר (אולי שכחת את הנעליים והגרביים שלך מאחור. אבל פרט זה לא הכי חשוב לדעתי).
-
[QUOTE=LordAbizi;768068]
תמיר
שוב, מצטער על עוצר המילים העלוב, אני לא מצליח להביע את עצמי כמו שצריך. התכוונתי שאתה לוקח את איך שהצלפת גפן נראית, מוריד את ההקשר של צמחיה שהדבר הזה קשור אליו, ונשאר עם משהו שנראה כמו הצלפת גפן אבל חום. עכשיו ברור?
ויופי, אתה בצד שלי אז ביחד נשתלט על הועלם (וזה [b]לא[/b] היה חמישה עמודי Word!)
--
אתה מחזיר את הפוקימונים (אני מניח עם עדיפות לפוקימונים שנמצאים במים). הדבר בתוך המים התקרב לקצה ורצה לצאת, אבל אתה הספקת לאסוף את כולם והתרחקת מהנהר (אולי שכחת את הנעליים והגרביים שלך מאחור. אבל פרט זה לא הכי חשוב לדעתי).[/QUOTE]
אה סבבה....
אני אכן בצד שלך.אז איפה נתחיל?מגדל אייפל?
ואם לא 5,מקסימום 3,לא משנה לי המספרים...
--
"מה זה היה?" אני שואל את עצמי בשקט,ואז חוזר קרוב לנהר על קצות האצבעות,מתחבא מאחורי עץ קרוב ומסתכל מה קורה.
-
[QUOTE=LordAbizi;768068]לי
אתה לא מתת בפעם הראשונה, ואתה גם לא תמות בפעם השנייה (אלא אם כן תתאמץ הרבה)
--
אתה לוקח את המפתח, מחפש קצת ומוצא את החדר שלך. נכנסת אליו.
[/QUOTE]
אוף
---------------------
אניי הולך לישון
-
דן
שוב הרקע די מוזר, (ודי ארוך לטעמי) אבל אני אקבל את זה. זה נותן לי הרבה חומר שאני אוכל לעבד.
רשום.
האם תרצה לעבור Tutorial? (מידע בהודעה השלישית)
האם תרצה שיהיו תמונות של הפוקימונים שלך בדף הרשומים?
האם קראת את [B]כל [/B]מה שכתבתי בהודעה הראשית, עם דגש על החלק בו אני מסביר איך מתקפות פועלות במשחק שלי?
תמיר
זה יהיה מצוין. מישהו צריך להפיל את מגדל אייפל (וזה אפילו לא עמוד וורד אחד!)
--
אתה חוזר חזרה לשם, ואתה רואה שני טנטקולים נמצאים על היבשה ובודקים את הנעליים שלך, ועוד משהו שנראה כמו ראש לש טנטקול/טנטקרול (מאיפה שאתה עומד זה יכול להיות שניהם) מבצבץ מתוך המים.
לי
אתה הולך לישון, ואתה מתעורר בעשרה לשבע (שעון טלפון נייד).
-
[QUOTE=LordAbizi;768739]
לי
אתה הולך לישון, ואתה מתעורר בעשרה לשבע (שעון טלפון נייד).[/QUOTE]
אני קם הולך אל האחות ג'וי ומחזיר לה תמפתח ואז הולך למכון
-
[QUOTE=LordAbizi;768739]
תמיר
זה יהיה מצוין. מישהו צריך להפיל את מגדל אייפל (וזה אפילו לא עמוד וורד אחד!)
--
אתה חוזר חזרה לשם, ואתה רואה שני טנטקולים נמצאים על היבשה ובודקים את הנעליים שלך, ועוד משהו שנראה כמו ראש לש טנטקול/טנטקרול (מאיפה שאתה עומד זה יכול להיות שניהם) מבצבץ מתוך המים.
[/QUOTE]
אל תהיה קטנוני...>_>
--
אני מחייך ומוציא את פיקאצ'ו על הכתף שלי.
"פיקאצ'ו" אני לוחש לו "תעלה על אחד הענפים בעץ הזה,ואז תשתמש במכת ברק על הטנטקולים והטנטקרולים,במים או ביבשה,זה לא משנה"
-
[QUOTE=LordAbizi;762627]ג'וני
"קלפייבל, תקוף באגרוף מגה ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה בועות (בקצב מוגבר) אל קלפייבל ופוגע בה, בזמן שקלפייבל רצה אל סקווירטל ומכה בו עם אגרוף המגה. סקווירטל נהדף אחורה ואז קופץ כדי לתקוף עם הזנב, וקלפייבל מתכוננת לחבטת גוף, אבל שני המתקפות חוסמות זו את זו.
[/QUOTE]
"סקווירטל! תשתמש באקדח מים ואחר כך בגילגול!" אומר לו