-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 02:34 AM
[b]
עומר-
איך ארבוק יתקוף? הוא קפוא כעת
--------------------------------
"קרן קרח על שיפטרי" אומרת כריסטינה, "תחסום בלהביור" אומרת הילדה, "ואז עלי תער אל לפרס" אומר הילד. לפרס שולחת קרן קרח אל שיפטרי, מגכרו חוסם את ההתקפה בלהביור ואז שיפטרי שולח עלי תער ללפרס ופוגע בה חזק-לפרס מתחילה להיסתחרר [/b][/quote]
אני מחכה עד שארבוק יפשיר~ <_<
-
ארתור-
לאכול?XD
------------
אחרי דרך ארוכה ומתישה אתה מגיע לעיר וורמיליון, אתה הולך לבניין תחרות הסרט. הבניין נראה מבפנים הרבה יותר גדול. אתה הולך לדלפק כדי להירשם, "יש לך תעודת מתאם?" שואלת האישה בדלפק
מיכה-
XD, אבל גם צטט רק ת'חלק שלך בבקשה
-----------------------------------------
נידורן שולפת את ציפורנה ושורטת את שאקל, שאקל משחרר את רגלה אך שוב נכנס לשיריון
עומר-
"להביור על לפרס" אומר הילדה, "עלי תער על לפרס" אומר הילד, "חבטת גוף" אומרת כריסטינה. מגכרו שולח להביור ושיפטרי עלי תער, לפרס מזנקת בחבטת גוף וגורמת להם לברוח כדי שלא תנחת עליהם. לפרס נוחת על ארבוק ומנפצת את הקרח
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 03:07 AM
[b] ארתור-
לאכול?XD
------------
אחרי דרך ארוכה ומתישה אתה מגיע לעיר וורמיליון, אתה הולך לבניין תחרות הסרט. הבניין נראה מבפנים הרבה יותר גדול. אתה הולך לדלפק כדי להירשם, "יש לך תעודת מתאם?" שואלת האישה בדלפק [/b][/quote]
"לא תכיני לי עכשיו ארתור מפאלט" אני אומר לה ובינתיים בזמן שהיא מכינה אני הולך למרכז פיתוח הפוקפון לבדוק אם יש משהו חדש שאני יכול לקחת לפוקפון שלי
[b]
עומר-
"להביור על לפרס" אומר הילדה, "עלי תער על לפרס" אומר הילד, "חבטת גוף" אומרת כריסטינה. מגכרו שולח להביור ושיפטרי עלי תער, לפרס מזנקת בחבטת גוף וגורמת להם לברוח כדי שלא תנחת עליהם. לפרס נוחת על ארבוק ומנפצת את הקרח [/b][/quote]
"ארבוק תתאושש ואז זנב אקווה על מכגרו ומבט נוקב בשיפטרי ואז חומצה!"
-
[b]
מיכה-
XD, אבל גם צטט רק ת'חלק שלך בבקשה
-----------------------------------------
נידורן שולפת את ציפורנה ושורטת את שאקל, שאקל משחרר את רגלה אך שוב נכנס לשיריון
[/b][/quote]
אוקי,וסמט לב שהעלילה של האחרים יוכר מושקעת מהאחרים?
ובאמת פחות מענינת!
------------------
"תפרצי לו לשריון ותשרטי אותו"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 30 2009, 11:46 PM
[b] ניב-
"גפן מצליפה, הורדה ולבסוף חסל אותו בסופת עלים" אומר דרייק. אלקטיוויר קם על רגליו ויוצא באגרוף אש ובאגרוף ברק, ווינוזאוק שולח את גפניו אל אלקטיוויר אך אלקטיוויר מצליח להיתחמק ומחטיף לראשו של ווינוזאור באגרוף אש ובאגרוף ברק. ווינוזאור יוצא בהורדה אך אלקטיוויר לא הורס את יתרונו ודוחף את ווינוזאור בחזרה בעזרת מעטפת חשמלית. אלקטיוויר מסתובב סביב ווינוזאור באגרופי אש חשמל, ווינוזאור יוצר סופה ענקית של עלי תער ואלקטיוויר נמצא בתוכה, אתם לא מצליחים לראות מה קורה אך כאשר המערבולת נגמרת אתם רואים את שניהם מסוחררים [/b][/quote]
"טוב, התריק שלי הצליח, עכשיו תשתמש בבועת ברקים (כמו בועה חשמלית רק ממכת ברק)"
-
ארתור-
"בבקשה" אומרת האישה בדלפק ומגישה לך את תעודת המאמן, "אתה תרצה להירשם לתחרות הסרט העכשווית או לזאת שתהיה מאוחר יותר?"
ניב-
וואו! :o
-------------
"בועה חשמלית?" שואל דרייק בתהייה "סופת עלים, עכשיו". אלקטיוויר משחר כמות עצומה של חשמל בבועה חשמלית, פיצוץ ענקיים בכל הזירה, הוא ממשיך בבועות ואז נוצרת עמוד חשמל ענקי ברוחב הזה והוא מגיע עד השמיים. כל האנשים בקהל בורחים בבהלה, ורק אתה, דרייק והשופט נמצאים. ל]פתע החשמל נעלם בשנייה אחת, אתם רואים את אלקטיוויר וווינוזאור מעולפים על האדמה. "ווינוזאור ואלקטיוויר לא יכולים להילחם יותר, על שני המאמנים להחליף פוקימונים" אומר השופט
עומר-
"קרן קרח על שיפטרי" אומרת כריסטינה, "תחסום בלהביור" אומרת הילדה, "ספיגה על לפרס" אומר הילד. לפרס יורת לעברו של שיפטרי קרן קרח, מגכרו ממהר לשלוח להביור מפיו וארבוק בעזרת זנב אקווה מפריע לו לתקוף ופוגע בו. לבסוף לפרס פוגעת בשיפטרי בקרן קרח ושיפטרי נקפא, ארבוק שולח לעברו חומצה מפיו ופוגע בו
מיכה-
מה?
---------
נידורן מנסה ומתעקשת לפרוץ לשיריונו של שאקל, אך הוא קשה מדי ואינה מצליחה. לפתע שאקל יוצא משריונו ושוב תופס את רגלה של נידורן בנשיכה
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 05:59 PM
[b] ניב-
וואו! :o
-------------
"בועה חשמלית?" שואל דרייק בתהייה "סופת עלים, עכשיו". אלקטיוויר משחר כמות עצומה של חשמל בבועה חשמלית, פיצוץ ענקיים בכל הזירה, הוא ממשיך בבועות ואז נוצרת עמוד חשמל ענקי ברוחב הזה והוא מגיע עד השמיים. כל האנשים בקהל בורחים בבהלה, ורק אתה, דרייק והשופט נמצאים. ל]פתע החשמל נעלם בשנייה אחת, אתם רואים את אלקטיוויר וווינוזאור מעולפים על האדמה. "ווינוזאור ואלקטיוויר לא יכולים להילחם יותר, על שני המאמנים להחליף פוקימונים" אומר השופט [/b][/quote]
אני יודע, אמרתי לך שהטריק הזה יעבוד
"כמו שחשבתי, אני ארגיל אותך לצורת תקיפה אחת ואז אתקוף בצורה אחרת לגמרי, אתה תופתע ולא תדע מה לעשות עם כל הניסיון שלך ולא תוכל להציל את וינזור מהבסה, גם אם תצליח להביס את אלקטיוור שלי. אז מי הפוקימון הבא שלך? אני חושב שאצלי זה אזומריל!"
-
ניב-
"אזומריל הא" אומר דרייק, "אז צא אתה אלק" אומר דרייק ומוציא אלקטיוויר-[img]http://i30.tinypic.com/296kejb.png[/img]. "מכת ברק אלקטיוויר" אומר דרייק
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 06:17 PM
[b] ניב-
"אזומריל הא" אומר דרייק, "אז צא אתה אלק" אומר דרייק ומוציא אלקטיוויר-[img]http://i30.tinypic.com/296kejb.png[/img]. "מכת ברק אלקטיוויר" אומר דרייק [/b][/quote]
"נו באמת, תחזור אזומריל. בוא נראה את אלקטיוור שלך נגד גרמצ'ומפ שלי!"
-
ניב-
"קלי קלות" אומר דרייק "זנב ברזל"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 06:30 PM
[b] ניב-
"קלי קלות" אומר דרייק "זנב ברזל" [/b][/quote]
"אלקטיוור משתמש בזנה ברזל? נו טוב תבלום בטופר דרקון מחוזק בזעם דרקון, ואז תשחרר עליו את הטופר השני, ואחרי זה חפירת הנחטה!"
-
[b]
עומר-
"קרן קרח על שיפטרי" אומרת כריסטינה, "תחסום בלהביור" אומרת הילדה, "ספיגה על לפרס" אומר הילד. לפרס יורת לעברו של שיפטרי קרן קרח, מגכרו ממהר לשלוח להביור מפיו וארבוק בעזרת זנב אקווה מפריע לו לתקוף ופוגע בו. לבסוף לפרס פוגעת בשיפטרי בקרן קרח ושיפטרי נקפא, ארבוק שולח לעברו חומצה מפיו ופוגע בו [/b][/quote]
"ארבוק תמשיך עם זנב אקווה ושוב חומצה על שיפטרי!"
-
[b] ארתור-
"בבקשה" אומרת האישה בדלפק ומגישה לך את תעודת המאמן, "אתה תרצה להירשם לתחרות הסרט העכשווית או לזאת שתהיה מאוחר יותר?" [/b][/quote]
"לעכשוית" אומר לה בחיוך ואתחיל ללכת לכיוון האולם כשאני מחזיק את הפוקדור של פיבאס
-
[b]
מיכה-
מה?
---------
נידורן מנסה ומתעקשת לפרוץ לשיריונו של שאקל, אך הוא קשה מדי ואינה מצליחה. לפתע שאקל יוצא משריונו ושוב תופס את רגלה של נידורן בנשיכה [/b][/quote]
"צווחה וכנסי לשריון דרך החורים ושריטה" אצעק לה.