טוב אז אני יתחיל
Printable View
טוב אז אני יתחיל
לי
אתה מחזיר את המפתח לאחות ג'וי והולך למכון, ושוב המאבטח עוצר אותך (הפעם מאבטח אחר)
"עצור, לך חמש צעדים אחורה, ותגיד לי מה אתה עושה פה?" הוא אומר לך.
תמיר
מקווה שעכשיו ברור מה זה "הגפן החומה" הזו, ואם תעזור לי למצוא תיאור טוב יותר זה יהיה מאוד שימושי.
--
פיקאצ'ו יוצא למעלה ומתחיל לטפס. הוא מתחיל להכין את מכת הברק (ובגלל המרחק והטווח הרב היא דורשת הכנה) הטנטקרול שבתוך המים מבחין בזה והוא מסמן משהו לשני הטנטקולים. הטנטקולים עוזבים את הנעליים שלך ובורחים למים ומתחבאים וטנטקרול גם צולל. פיקאצ'ו שולח את מכת הברק ופוגע במים, אבל אתה לא רוצה את התוצאה של זה.
ג'וני
"קלפייבל, תתקפי בבעיטה ולאחר מכן באגרוף מגה!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה אקדח מים שפוגע בקלפייבל בזמן שהיא מתקרבת. קלפייבל מגיע לסקווירטל ובועטת בו. סקווירטל נהדף אחורה ואז מתגגל ופוגע בקלפייבל. קלפייבל נותנת לו אגרוף מגה. סקווירטל וקלפייבל נראים מאוד עייפים.
דן
אנא מחק מהציטוט כל חלק של התגובה שאינו מתייחס אליך.
והTutorial זה אפשרות לא טריוויאלית מספר 2 בהודעה השלישית של המשחק.
ובנוגע למתקפות התכוונתי לחלק העוסק יותר בלימוד מתקפות.
ואתה מוזמן להתחיל, ההתחלה נמצאית בהודעה הראשית.
[QUOTE=LordAbizi;769415]לי
אתה מחזיר את המפתח לאחות ג'וי והולך למכון, ושוב המאבטח עוצר אותך (הפעם מאבטח אחר)
"עצור, לך חמש צעדים אחורה, ותגיד לי מה אתה עושה פה?" הוא אומר לך.
[/QUOTE]
אני אומר לשומר".אני מאמן פוקימונים .אני מאתגר את מנהיג המכון לקרב חוזר"
אני קם בבוקר והולך לפרופסר לקחת לי פוקימון ולהתחיל את המסע כדאי לעקוף את אחי
לי
"אה זה הגיוני" אומר השומר "מר. מורפי, מאמן מאתגר אותך שוב" הוא אומר לתוך המכון, יוצא ונותן לך להכנס.
דן
אתה מסתובב מעט בעיר עד שאתה מוצא את המעבדה. כתוב על שלט לידה:
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים".
נכנס וצועק איפה ג'פרי .
[QUOTE=LordAbizi;770213]לי
"אה זה הגיוני" אומר השומר "מר. מורפי, מאמן מאתגר אותך שוב" הוא אומר לתוך המכון, יוצא ונותן לך להכנס.
[/QUOTE]
אני אומר לפול מרפי"אני מאתגר אותך לקרב זוכר."
[QUOTE=LordAbizi;769415].
ג'וני
"קלפייבל, תתקפי בבעיטה ולאחר מכן באגרוף מגה!" אומר פול מורפי. סקווירטל יורה אקדח מים שפוגע בקלפייבל בזמן שהיא מתקרבת. קלפייבל מגיע לסקווירטל ובועטת בו. סקווירטל נהדף אחורה ואז מתגגל ופוגע בקלפייבל. קלפייבל נותנת לו אגרוף מגה. סקווירטל וקלפייבל נראים מאוד עייפים.
[/QUOTE]
"קדימה סקווירטל תתקיף בגילגול מהיר ואחר כך שאתה קרוב אלייה תשתמש באקדח המים הכי חזק שלך כדי לגמור אותה!" אומר לו
[QUOTE=LordAbizi;769415]
תמיר
מקווה שעכשיו ברור מה זה "הגפן החומה" הזו, ואם תעזור לי למצוא תיאור טוב יותר זה יהיה מאוד שימושי.
--
פיקאצ'ו יוצא למעלה ומתחיל לטפס. הוא מתחיל להכין את מכת הברק (ובגלל המרחק והטווח הרב היא דורשת הכנה) הטנטקרול שבתוך המים מבחין בזה והוא מסמן משהו לשני הטנטקולים. הטנטקולים עוזבים את הנעליים שלך ובורחים למים ומתחבאים וטנטקרול גם צולל. פיקאצ'ו שולח את מכת הברק ופוגע במים, אבל אתה לא רוצה את התוצאה של זה.
[/QUOTE]
'זרוע של טנטקול '?
--
אני מסמן לפיקאצ'ו שירד וישב על כתפי,ואז הולך לנהר וכשהוא מוכן להגן עלי,אני לוקח את הנעלים שלי ומסתלק משם.
דן
אתה נכנס פנימה וצועק, ואז שלושה עוזרי מחקר במעבדה מתקבצים סביבך עם הבעות פנים מורגזות למדי
"למה בשם כדור הארץ העגול אתה צועק?! אנשים לומדים ועובדים כאן! יש לנו מבחנים בקרוב! אנחנו צריכים ללמוד! אתה צועק עוד פעם אחת ואנחנו קוברים אותך פה. ג'פרי שם בקצה המרוחק של המעבדה." אחד מהם אומר לך.
לי
"כן אני זוכר. הייתי נותן לך להתחיל מהפוקימון השני או משהו כזה, אבל הפסדת בגלל מחסור בפוקימונים, אז זה לא ייתן לי שום דבר. אז מהתחלה. שופט, חוקים" הוא אומר. השופט מקריא את חוקי הקרב (שהם אותו דבר כמו אתמול). "התחילו!" הוא אומר.
"צא בידוף!" אומר פול מורפי ומוציא את בידוף.
ג'וני
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין את המטרונום בזמן שסקווירטל מתגלגל ופוגע בה. סקווירטל יורה את אקדח המים והוא פוגע בקלפייבל עד שקלפייבל מסיימת את המטרונום והוא הופך לחבטת ראש זן. חבטת ראש זן עוברת דרך אקדח המים ופוגעת בסקווירטל (כל אותו הזמן קלפייבל נפגעת מאקדח המים)
תמיר
ואם הייתי כותב "זרוע חומה יוצאת מהמים", זה היה מספיק ברור?
אני מניח שאתה גם טרחת לאמר לפיקאצ'ו שהוא צריך להגן עליך...
--
בפעולה נועזת אתה יוצא לכיוון הנהר. אתה מתקרב לנעליים, ואז קוצים לבנים ורודים נורים אליך ממתוך הנהר. פיקאצ'ו שולח ברקים שעוצרים את הקוצים. אתה תופס את הנעליים ובורח משם עם פיקאצ'ו.
[QUOTE=LordAbizi;771754]
לי
"כן אני זוכר. הייתי נותן לך להתחיל מהפוקימון השני או משהו כזה, אבל הפסדת בגלל מחסור בפוקימונים, אז זה לא ייתן לי שום דבר. אז מהתחלה. שופט, חוקים" הוא אומר. השופט מקריא את חוקי הקרב (שהם אותו דבר כמו אתמול). "התחילו!" הוא אומר.
"צא בידוף!" אומר פול מורפי ומוציא את בידוף.
[/QUOTE]
אני מוציא את סארלי ואומר לו"כנף ברזל ואז ניקור על בידוף"
דוחף את כולם ואומר לא אכפת לי לא תצליחו לגעת ביי אם גם עייני וידי קשורות . דוחף את מי שמקדימה והולך לג'פרי
[QUOTE=LordAbizi;771754]
ג'וני
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין את המטרונום בזמן שסקווירטל מתגלגל ופוגע בה. סקווירטל יורה את אקדח המים והוא פוגע בקלפייבל עד שקלפייבל מסיימת את המטרונום והוא הופך לחבטת ראש זן. חבטת ראש זן עוברת דרך אקדח המים ופוגעת בסקווירטל (כל אותו הזמן קלפייבל נפגעת מאקדח המים)
[/QUOTE]
אבל אמרתי לסקווירטל להשתמש באקדח מים בכל הכוח...
"קדימה סקווירטל! קרב הזה יותר מדי ארוך!" אקרא לעברו "תשתמש בקרן בועות ואחר כך באקדח מים!" אומר לו
לי
"בידוף, תקוף בחבטת גוף וחיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף וסטארלי מסתערים זה על זה וכל אחד פוגע. לאחר מכן סטארלי טס מטה ומנקר את הראש של בידוף. בידוף קופץ אל סטארלי וחותך אותו עם שיניו.
דן
כדאי שדיבור יהיה במרכעות, כך יותר קל להבדיל דיבור ממעשים.
--
בזמן שאתה מתחיל להתרחק אחד מהם פונה אליך
"תקשיב לי, אתה לא יכול פשוט להתפרץ למעבדת מחקר ולהתחיל מהומות. אם תהיה בשקט ולא תנסה למצוא בעיות, שום דבר רע לא יקרה. אתה מבין אותי?"
ג'וני
ומה הבעיה? מה לא הסתדר לך? זה שחבטת ראש זן עברה את זה? זה נובע מכך שחבטת ראש זן לא יכולה להתנגש עם אקדח מים, שתי המתקפות פשוט עברו זה את זה.
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. סקווירטל שולח בועות שפוגעות בקלפייבל בזמן שהיא מכינה את המטרונום. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך לזרם חשמלי. שני הפוקימונים פוגעים זה בזה עם המתקפות, ואז קורסים.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את קלפייבל ואז את סקווירטל. "שני הפוקימונים לא יכולים להלחם. המאמן ניצח בקרב."
"קלפייבל, חזרי!" פול מורפי מחזיר את קלפייבל ומתקרב אליך עם יד מושטת.
[QUOTE=LordAbizi;772493]לי
"בידוף, תקוף בחבטת גוף וחיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף וסטארלי מסתערים זה על זה וכל אחד פוגע. לאחר מכן סטארלי טס מטה ומנקר את הראש של בידוף. בידוף קופץ אל סטארלי וחותך אותו עם שיניו.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"ניקור וכנף ברזל על בידוף"