-
[QUOTE=monster;763602][B][COLOR="Red"]יגאל
טרטויג לא מצליח להתחמק מהנקמה של שיפטרי ולכן נפגע קשה.טרטויג מתעלף.לפתע טרטויג זוהר ועטוף באור לבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש על ריולו בלי ההפסקה.ריולו לא מצליח להתחמק מכל אגרופי האש ונפגע מהם וומתעלף.לפתע צ'ימצ'אר זוהר ועטוף באור לבן[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני לא מאמין צ'ימצ'אר מתפתח" אני אומר בזמן שאני מתקרב לריאולו המעולף ומוציא פוקדור ריק מהכיס "אוקיי אני מקווה שזה יצליח עכשיו" אני שם על ריאולו את הפוקדור
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפתע טרטויג נעלם ובקומו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/388.png[/IMG] גרוטל.גרוטל למד טיפוס סלעים[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]לוקאס
לפתע צ'ימצ'אר נעלם ובמקוממו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG] מונפרו.מונפרו למד אגרופי מאך.ריולו נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר לכדת ריולו [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=monster;763608][B][COLOR="Red"]יגאל
לפתע טרטויג נעלם ובקומו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/388.png[/IMG] גרוטל.גרוטל למד טיפוס סלעים[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]לוקאס
לפתע צ'ימצ'אר נעלם ובמקוממו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG] מונפרו.מונפרו למד אגרופי מאך.ריולו נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר לכדת ריולו [/B][/COLOR][/QUOTE]
"ישש גם לכדתי פוקימון סוס וגם יש לי מונפרנו תותחני!" אני אומר והולך עם מונפרנו לעבר החנות של האי (שאמרת שעל החוף לדעתי)
-
[QUOTE=monster;763608][B][COLOR="Red"]יגאל
[COLOR="Blue"][B]לוקאס
לפתע צ'ימצ'אר נעלם ובמקוממו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG] מונפרו.מונפרו למד אגרופי מאך.ריולו נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר לכדת ריולו [/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את גרוטל ושיפטרי לפוכדורים שלהם ומוציא את מהרקרוס ולפרס
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר בחזרה את גרוטל ושיפטרי לפוכדירם שלהם.אתה מוציא את לפרס והרקרוס .הם מחכים לפקודות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ומונפרו הולכים לחנות של האי המאוחד.כעבור4 דקותת אתם מגיעים לחנות.אץםרואים שיששם הרבה חפצים שווים.המוכרת אומרת לכם"שלום מה תרצה לקנות ילד?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;763617][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר בחזרה את גרוטל ושיפטרי לפוכדירם שלהם.אתה מוציא את לפרס והרקרוס .הם מחכים לפקודות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ומונפרו הולכים לחנות של האי המאוחד.כעבור4 דקותת אתם מגיעים לחנות.אץםרואים שיששם הרבה חפצים שווים.המוכרת אומרת לכם"שלום מה תרצה לקנות ילד?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני רוצה TM65 (ציפורן צל) וTM וTM60 (אגרוף שאיבה)
-
[QUOTE=monster;763617][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה ומונפרו הולכים לחנות של האי המאוחד.כעבור4 דקותת אתם מגיעים לחנות.אץםרואים שיששם הרבה חפצים שווים.המוכרת אומרת לכם"שלום מה תרצה לקנות ילד?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס וללפרס שאני אומר להילחם עוד כמה זמן ואני רוצה שהם לאמן אותם כי אולי אני השתמש בהם
ואני אומר להרקרוס לתקוף את לפרס בשבירת לבנים
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס תוקף בשבירת לבנים את לפרס.לפרס לא מצליחה להתחמק ונפגעת.לפרס משתמש בקרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
המוכרת אומרת לך"אין בעיה מיד מביאה לך אותם" כעבורכמה שניות היא מביאה לך אתמה שביקשת.היא אומרת לך" זה עולה 500$ ודרך אגב יש לך חוברת הוראות ללמידת TM"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;763650][B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס תוקף בשבירת לבנים את לפרס.לפרס לא מצליחה להתחמק ונפגעת.לפרס משתמש בקרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
המוכרת אומרת לך"אין בעיה מיד מביאה לך אותם" כעבורכמה שניות היא מביאה לך אתמה שביקשת.היא אומרת לך" זה עולה 500$ ודרך אגב יש לך חוברת הוראות ללמידת TM"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לחמוק ואחר כך לתקוף במכת קרן
-
[QUOTE=monster;763650][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
המוכרת אומרת לך"אין בעיה מיד מביאה לך אותם" כעבורכמה שניות היא מביאה לך אתמה שביקשת.היא אומרת לך" זה עולה 500$ ודרך אגב יש לך חוברת הוראות ללמידת TM"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן אני עכשיו משתמש בה..." אני אומר ומוציא את החוברת מהתיק ומוציא את אלקיד מהפוקדור...
"אוקיי אלקיד ילמד טנדרבולט ומונפרנו ציפורן צל..."
-
[quote=monster;763556]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פיג'יוטו מתחמק מממכת הוולט של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש באס אורי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האוירי של פיג'יוטו ונפגע קשהפיג'יטו משתמש במכת כנף על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו מתחמק ממכת הכנף של פג'יוטו.אנה אומרת לפיקאצ'ו"תשתמש התקפה מהירה:פיקאצ'ו משתמשב בהתקפה מהירה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיג'יוטו: "פיג'יוטו תתחמק מהר מהמתקפה המהירה שלו ואז תשתמש באס אווירי ואז תשתמש ברוח חזקה".
-
[quote=monster;763556][I][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=red]טרטויג משתמש בשוטי גפן פוגע בכל העתקים של שנדלש אך הוא לא מוצא את האמיתי.האמיתי מסתתר איפשהו.לפתע האמיתי צץ ומשתמש בגילגול.[/COLOR][/B][/I]
[/quote]
"טרטוויג מהר תתחמק ואז תשתמש בבלימה"
'אני חושב שהקרב הזה שלי' אחשוב בשמחה
-
[quote=monster;762308][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ארון משתמש בראשיה ורץ אל מנצל'קס בראשיה.מנצלקס לא מצליח להתחמק בגלל שהיה עסוק במטרונום.מנצ'לקאס משתמש באגרוף ממוקד[/COLOR][/B][/quote]
"פצצת בוץ לפני שהוא מגיע אליך!" אני מורה לארון
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מביא למוכרת 500$ והיא מביאה לך את מה שרצית.אתה פותח את החוברת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס מתחמק מקרן הקרח של לפרס.הרקרוס עף אל לפרס ומשתמש עליה במכת קרן.לפרס לא מצליחה להתחמק ממכת הקרן של הקרוס ונפגעת קשה.לפרס משתמש בגלישה על הרקרוס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
ארון מצליח להתחמק מאגרוף הממוקד של מנצ'לקאס.ארון משגר פצצת בוץ אל מנצ'לקאס.מנצלקאס לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון ונפגע קשה.מנצל'קאס מנסה מטורנום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיג'יוטו מתחמק מהתקפה מהירה של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש באס אורי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האוירי של פיג'יוטו ונפגע קשה פיג'יטו משתמש ברוח חזקה על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו מתחמק מרוח חזקה של פג'יוטו.אנה אומרת לפיקאצ'ו"תשתמש במכת רעם "פיקאצ'ו משתמש במכת רעם.
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טרטויג רץ אל שנדלש בבלימה.הבלימה והגילגול מתנגשים.לפתע אתה רואה שטרטויג מעולף אך גם שנדלש של לאור מעולף.לאור מחזיר את שנדלש בחזרה לפוכדור שלו ואומר לך"קרב טוב 2 1 לך.טוב ביי נתראה אולי מתישהו"לאור הולך לדרכו וניפרד ממך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;763994][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מביא למוכרת 500$ והיא מביאה לך את מה שרצית.אתה פותח את החוברת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס מתחמק מקרן הקרח של לפרס.הרקרוס עף אל לפרס ומשתמש עליה במכת קרן.לפרס לא מצליחה להתחמק ממכת הקרן של הקרוס ונפגעת קשה.לפרס משתמש בגלישה על הרקרוס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
ארון מצליח להתחמק מאגרוף הממוקד של מנצ'לקאס.ארון משגר פצצת בוץ אל מנצ'לקאס.מנצלקאס לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון ונפגע קשה.מנצל'קאס מנסה מטורנום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיג'יוטו מתחמק מהתקפה מהירה של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש באס אורי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האוירי של פיג'יוטו ונפגע קשה פיג'יטו משתמש ברוח חזקה על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו מתחמק מרוח חזקה של פג'יוטו.אנה אומרת לפיקאצ'ו"תשתמש במכת רעם "פיקאצ'ו משתמש במכת רעם.
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טרטויג רץ אל שנדלש בבלימה.הבלימה והגילגול מתנגשים.לפתע אתה רואה שטרטויג מעולף אך גם שנדלש של לאור מעולף.לאור מחזיר את שנדלש בחזרה לפוכדור שלו ואומר לך"קרב טוב 2 1 לך.טוב ביי נתראה אולי מתישהו"לאור הולך לדרכו וניפרד ממך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לעוף גבוה ואחר כך לתקוף במכת קרן