לי
"בידוף, תקוף בנשיכה ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ומנקר את בידוף. בידוף קופץ ונושך כנף אחת של סטארלי. סטארלי נותן מכות עם כנפו השנייה לבידוף וגורם עליו לעזוב. לבסוף בידוף דוחף את סטארלי.
Printable View
לי
"בידוף, תקוף בנשיכה ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ומנקר את בידוף. בידוף קופץ ונושך כנף אחת של סטארלי. סטארלי נותן מכות עם כנפו השנייה לבידוף וגורם עליו לעזוב. לבסוף בידוף דוחף את סטארלי.
"תהיה בשקט אחרת תפגע" דוחף אותו והולך לפרופסר לא משנה מה
[QUOTE=LordAbizi;773533]לי
"בידוף, תקוף בנשיכה ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ומנקר את בידוף. בידוף קופץ ונושך כנף אחת של סטארלי. סטארלי נותן מכות עם כנפו השנייה לבידוף וגורם עליו לעזוב. לבסוף בידוף דוחף את סטארלי.[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"דחיפה וכנף ברזל על בידוף"
דן
אנא צטט את התגובה.. (כאן זה פחות חשוב כי אני יודע מה אמור לקרות)
--
הם מחליטים להתעלם ממך כל עוד אתה לא מרעיש. אתה הולך במעבדה ומגיע לפרופסור, שיושב מול מחשב ומבצע בו המון פעולות במקביל.
לי
"בידוף, דחיפה וחיתוך!" אומר פול מורפי. שני הפוקימונים קופצים זה על זה פוגעים ונהדפים אחורה. סטארלי טס מטה כדי לתת מכה עם הכנף לבידוף, אך בידוף קופץ ומתחמק מההתקפה ואז חותך את סטארלי עם שיניו.
[QUOTE=LordAbizi;774164]
לי
"בידוף, דחיפה וחיתוך!" אומר פול מורפי. שני הפוקימונים קופצים זה על זה פוגעים ונהדפים אחורה. סטארלי טס מטה כדי לתת מכה עם הכנף לבידוף, אך בידוף קופץ ומתחמק מההתקפה ואז חותך את סטארלי עם שיניו.[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל ורוח חזקה"
[QUOTE=LordAbizi;774164]דן
אנא צטט את התגובה.. (כאן זה פחות חשוב כי אני יודע מה אמור לקרות)
--
הם מחליטים להתעלם ממך כל עוד אתה לא מרעיש. אתה הולך במעבדה ומגיע לפרופסור, שיושב מול מחשב ומבצע בו המון פעולות במקביל.
[/QUOTE]
קוטע את הפעילות של הפרופסר ואומר לו שבאתי לקחת את ההתחלתי שלי
[QUOTE=LordAbizi;771754]
תמיר
ואם הייתי כותב "זרוע חומה יוצאת מהמים", זה היה מספיק ברור?
אני מניח שאתה גם טרחת לאמר לפיקאצ'ו שהוא צריך להגן עליך...
--
בפעולה נועזת אתה יוצא לכיוון הנהר. אתה מתקרב לנעליים, ואז קוצים לבנים ורודים נורים אליך ממתוך הנהר. פיקאצ'ו שולח ברקים שעוצרים את הקוצים. אתה תופס את הנעליים ובורח משם עם פיקאצ'ו.[/QUOTE]
אני מחליט לחזור לפיצול הדרכים וללכת מהדרך השניה.
אני חוזר על עקבותיי למקום הפיצול
[QUOTE=LordAbizi;772493]
ג'וני
ומה הבעיה? מה לא הסתדר לך? זה שחבטת ראש זן עברה את זה? זה נובע מכך שחבטת ראש זן לא יכולה להתנגש עם אקדח מים, שתי המתקפות פשוט עברו זה את זה.
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. סקווירטל שולח בועות שפוגעות בקלפייבל בזמן שהיא מכינה את המטרונום. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך לזרם חשמלי. שני הפוקימונים פוגעים זה בזה עם המתקפות, ואז קורסים.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את קלפייבל ואז את סקווירטל. "שני הפוקימונים לא יכולים להלחם. המאמן ניצח בקרב."
"קלפייבל, חזרי!" פול מורפי מחזיר את קלפייבל ומתקרב אליך עם יד מושטת.[/QUOTE]
"עשינו את זה!" אקרא בקול וארוץ לסקווירטל,ארים אותו בידיי ואלחש לו "היית מעולה,אתה חזק מאוד" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור שלו ואלך לפול מורפי "אתה חזק מאוד" אומר לו בחיוך
לי
"בידוף, נגיחה!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ונותן מכות עם כנפיו לבידוף ואז טס למעלה ומייצר רוח. בידוף קופץ מתגבר על הרוח ופוגע בסטארלי.
דן
"אה כן, זה הגיוני שזה מה שתרצה. איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא אומר בזמן שהוא מסתובב אליך עם הכיסא, ועדיין ממשיך להקליד כל מיני דברים במחשב גם בלי להסתכל על המסך.
תמיר
אתה הולך אחורה, בנקל מוצא את הפנייה והולך לצד השני. אתה מתקדם עוד בהמשך השביל (שכהרגלו מתפתל לעיתים תכופות) ואתה רואה על עץ פיינקו.
ג'וני
"כן, אחרת לא היו נותנים לי להיות מנהיג מכון" הוא אומר לך, ורומז לך שהיד שלו עדיין מושטת לכיוון שלך.
[QUOTE=LordAbizi;774624]לי
דן
"אה כן, זה הגיוני שזה מה שתרצה. איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא אומר בזמן שהוא מסתובב אליך עם הכיסא, ועדיין ממשיך להקליד כל מיני דברים במחשב גם בלי להסתכל על המסך.
[/QUOTE]
"אני רוצה צארמנדר זכר" מתיישב על השולחון שלו
[QUOTE=LordAbizi;774624]
תמיר
אתה הולך אחורה, בנקל מוצא את הפנייה והולך לצד השני. אתה מתקדם עוד בהמשך השביל (שכהרגלו מתפתל לעיתים תכופות) ואתה רואה על עץ פיינקו.
[/QUOTE]
פיינקו זה טוב.
"בוא נוסיף עוד פוקימון לצוות!צא גאביט!קצה אבננים ואז מטאור דרקון!" אני קורא ומצביע על פיינקו אחד
--
שמתי לב,ותגיד לי אם אני טועה,שאף פוקימון שלי התפתח סתם ככה,אלא רק עם פרס...למה?
[QUOTE=LordAbizi;774624]לי
"בידוף, נגיחה!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ונותן מכות עם כנפיו לבידוף ואז טס למעלה ומייצר רוח. בידוף קופץ מתגבר על הרוח ופוגע בסטארלי.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"ניקור וכנף ברזל על בידוף"
דן
הפרופסור עוקב אחריך עם המבט שלו.
"קודם כל, בדיוק איפה שהתיישבת הפוכדור אמור לצאת, אז קום משם. דבר שני אל תגע בשום דבר במעבדה הזו אם אני לא נותן לך אותו, כי אתה יכול בטעות להרוס עבודת מחקר רצינית." הוא אומר לך.
תמיר
אין לך פוכדורים.
וכן, אתה צודק, אף פוקימון לא התפתח נורמלית, כי די עשית לבד את כל ההתפתחויות שתכננתי לבצע. אבל כשאני אהיה במצב שפוי יותר אני אעיף מבט שוב בפוקימונים שלך ויקבע אם יש פוקימון שיתפתח בזמן הקרוב.
--
גאביט שולח מעלה אבנים חדות אל פיינקו ושובר את הענף עליו הוא נמצא. פיינקו נופל מטה ובדרך משתמש בהפלה ופוגע בגאביט. גאביט שולח דרקו מטאור למעלה שפוגע בגאביט. לבסוף גאביט נושך את הרגל של גאביט (כי רק לגובה הזה הוא מגיע..)
לי
"בידוף, תקוף בנגיחה ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ומנקר את הראש של בידוף. בידוף נוגח בו ומרים אותו למעלה. לאחר מכן בידוף קופץ אל סטארלי ודוחף אותו. סטארלי נהדף אחורה, מסתובב באוויר ואז במהלך שהוא ובידוף באוויר מכה בבידוף כמה פעמים עם כנפיו.
[QUOTE=LordAbizi;776256]דן
הפרופסור עוקב אחריך עם המבט שלו.
"קודם כל, בדיוק איפה שהתיישבת הפוכדור אמור לצאת, אז קום משם. דבר שני אל תגע בשום דבר במעבדה הזו אם אני לא נותן לך אותו, כי אתה יכול בטעות להרוס עבודת מחקר רצינית." הוא אומר לך.
.[/QUOTE]
קם ולוקח את הפוקדור "איפה תפסת אותה " אני שואל את הפרופסר בזמן שאני משחרר אותו מהכדור
[QUOTE=LordAbizi;774624]
ג'וני
"כן, אחרת לא היו נותנים לי להיות מנהיג מכון" הוא אומר לך, ורומז לך שהיד שלו עדיין מושטת לכיוון שלך.[/QUOTE]
אקח את התג מהיד שלו "תודה לך" אומר לו ואחר כך אצא מהמכון ואלך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי