[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 05:39 PM
[b] עומר
כן, טעות הקלדה מהירה
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 05:39 PM
[b] עומר
כן, טעות הקלדה מהירה
אני מעדכן את המתקפות עכשיו
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 05:45 PM
[b] עומר
אני מעדכן את המתקפות עכשיו
עומר
"בסדר, במהלך הקרבות תוכל להשתמש רק במתקפות האלה. בעוד שעה בדיוק תצתרך להיות פה לתחרות, עד אז, אתה חופשי להתאמן"
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 05:50 PM
[b] עומר
"בסדר, במהלך הקרבות תוכל להשתמש רק במתקפות האלה. בעוד שעה בדיוק תצתרך להיות פה לתחרות, עד אז, אתה חופשי להתאמן" [/b][/quote]
"אוקי. תודה" אני אומר לה ומחפש מקום להתאמן.
כשאני מוצא- "טוב צא דרגונייר בוא ננסה את זה. פעימת מים יחד עם זעם דרקון." אני אומר לו.
עומר
כל האיזור הוא רחבה ענקית לאימונים.
אתה מוצא איזור נחמד ונותן לדרגונייר את הפקודות, שמביט עליך במבט קצת מופתע, ואז יורה בקלות מדהימה פעימת מים שמוגברת ע"י זעם דרקון ויוצרת פיצוץ הרסני
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 05:56 PM
[b] עומר
כל האיזור הוא רחבה ענקית לאימונים.
אתה מוצא איזור נחמד ונותן לדרגונייר את הפקודות, שמביט עליך במבט קצת מופתע, ואז יורה בקלות מדהימה פעימת מים שמוגברת ע"י זעם דרקון ויוצרת פיצוץ הרסני [/b][/quote]
"וואו" אני אומר בהפתעה."אם ככה תיהיה בתחרות אנחנו בטוח ננצח!" אני אומר לו בחיוך.
"עכשיו בוא ננסה משהו יותר מסובך. תשלח זנב ברזל ויחד עם זה פעימת מים"
עומר
דרגונייר מביט עליך באותו מבט.
הוא יוצר פעימת מים ושולח אותה לעבר אבן במהירות מוגברת בעזרת זנב ברזל, ואז יוצר עוד פעימת מים ושולח זנב בזרזל שדוחף את פעימת המים ביחד איתו, וככה מרסק בעוצמה את פעימת המים על אבן נוספת ביחד עם זנב הברזל ויוצר עוצמה מפחידה
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 06:02 PM
[b] עומר
דרגונייר מביט עליך באותו מבט.
הוא יוצר פעימת מים ושולח אותה לעבר אבן במהירות מוגברת בעזרת זנב ברזל, ואז יוצר עוד פעימת מים ושולח זנב בזרזל שדוחף את פעימת המים ביחד איתו, וככה מרסק בעוצמה את פעימת המים על אבן נוספת ביחד עם זנב הברזל ויוצר עוצמה מפחידה [/b][/quote]
"וואו" אני אומר שוב ופותח את הפה בהלם (:o)
"אולי כדאי שננסה משהו פחות הרסני. מכת ברק" אני אומר לו בחיוך.
עומר
דרגונייר יורה מכת ברק על אבן ומרסק אותה לחתיכות קטנטנות
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 06:06 PM
[b] עומר
דרגונייר יורה מכת ברק על אבן ומרסק אותה לחתיכות קטנטנות [/b][/quote]
"אתה ממש חזק!" אני קורא לו בהלם.
"בוא ננסה זעם דרקון לבד, אבל בוא תנסה לשלוח אותו חלש" אני אומר לו (זה בשביל גם לניסיון לתיאום XP)
עומר
דרגונייר שולח זעם דרקון ויוצר ממנו מערבולת אש מדהימה ואז מעיף אש לכל כיוון שפוגע בכמות אדירה של סלעים ויוצר נזק רב.
נראה שהוא הבין את הכוונה שלך
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 06:12 PM
[b] עומר
דרגונייר שולח זעם דרקון ויוצר ממנו מערבולת אש מדהימה ואז מעיף אש לכל כיוון שפוגע בכמות אדירה של סלעים ויוצר נזק רב.
נראה שהוא הבין את הכוונה שלך [/b][/quote]
"וואו" אני אומר לו באושר (הוא מושלם! 3>) "עכשיו בוא תנסה ליצור מערבולת מפעימת מים ותחזק אותה בזעם דרקון" אני אומר לו.
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 01:06 PM
[b] ירין
הוא מרכין את הראש, הוא נרגע קצת אבל נראה שהוא לא שמח שמאמנים תפסו אותם.
[/b][/quote]
"אל תדאג הרבה אנשים עוברים שם וזה אנשים שהיו אצל הפרופסור, אל תדאג, הם בסדר..": אני מנסה לעודד אותו ולחבק אותו
עומר
אתה מכיר את המתקפה פעימת מים? זה כדור מים שמתפוצץ כשהוא פוגע במטרה, אי אפשר ליצור ממנו מערבולת
ירין
רייצו נרגע, אבל הוא עדיין עצוב.
נראה שאי אפשר לשמח אותו