-
דן
נראה לי שהתבלבלת כי חשבת שכתבתי "יצא" בזמן עבר ולא "יצא" בזמן עתיד. כלומר הפוכדור עדיין לא בחוץ, הוא לא הוציא אותו כי התיישבת שם.
ג'וני
הלו הלו הלו!! בלי למהר כל כך!
--
ברגע שאתה לוקח את התג מהיד הוא אומר:
"זהו תג הסבירות של העיר מרוול. כעת לך לשופטים והם ייתנו לך ציון על המכון, או שהתג הזה לא ייחשב לך" הוא אומר.
-
[QUOTE=LordAbizi;776256]
לי
"בידוף, תקוף בנגיחה ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ומנקר את הראש של בידוף. בידוף נוגח בו ומרים אותו למעלה. לאחר מכן בידוף קופץ אל סטארלי ודוחף אותו. סטארלי נהדף אחורה, מסתובב באוויר ואז במהלך שהוא ובידוף באוויר מכה בבידוף כמה פעמים עם כנפיו.[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"ניקור וכנף ברזל על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;776641]דן
נראה לי שהתבלבלת כי חשבת שכתבתי "יצא" בזמן עבר ולא "יצא" בזמן עתיד. כלומר הפוכדור עדיין לא בחוץ, הוא לא הוציא אותו כי התיישבת שם.
.[/QUOTE]
אוקי
קם מסתכל על הפרופסר ואומר לו "פרופסר זה דחוף אני קצר בזמן אתה יכול לתת לי את הפוקימון וכל אחד יפרד לו?"
-
[QUOTE=LordAbizi;776641]
ג'וני
הלו הלו הלו!! בלי למהר כל כך!
--
ברגע שאתה לוקח את התג מהיד הוא אומר:
"זהו תג הסבירות של העיר מרוול. כעת לך לשופטים והם ייתנו לך ציון על המכון, או שהתג הזה לא ייחשב לך" הוא אומר.[/QUOTE]
חחחחח אל תדאג =]
"אוקי" אומר לו בחיוך ואפנה לשופטים,שאתקרב אליהם אומר "מקווה שאהבתם את הקרב שלי,מהו הציון?"
-
לי
"בידוף, תקוף בדחיפה ולאחר מכן שריטות!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ומנקר את בידוף. בידוף קופץ ודוחף אותו. בידוף קופץ ושורט את סטארלי, ובסוף סטארלי נותן לו מכה עם הכנפיים.
דן
"אתה לחוץ בזמן? עליך לא יושבים מתאיים סטודנטים צמאי דם שרוצים עזרה לקראת המבחנים" הוא מעיר ואז לוחץ משהו במחשב ואז מופיע פוכדור על השולחן. הוא קם ולוקח אותו. לאחר מכן הוא מוציא ממגירה עוד 5 פוכדורים ופוקדע "הנה צ'ארמנדר, 5 פוכדורים ריקים, ופוקדע. יש שאלות?" הוא נותן לך הכל.
ג'וני
"היינו 3 שופטים, וכל אחד התמקד בנתינת ניקוד על היבט אחר של הקרב. סך הכל יש 100 נקודות, כל אחד ייתן לכל היותר 33. אני בדקתי את הכח הטהור של הפוקימונים שלך. מהבחינה הזו אפשר לאמר שהפוקימונים שלך מאומנים היטב ויש להם כח. לכן אתה תקבל ממני 30." אומר שופט ראשון.
"אני הייתי אחראי על בדיקת הגיוון של המתקפות של הפוקימונים שלך. ואכן, לכל פוקימון שלך יש שלושה או ארבעה מתקפות, וזה די טוב, אם כי יכולת לגוון הרבה יותר. אתה מקבל ממני 25. " אומר שופט שני.
"אני הייתי אחראי על בדיקת התכנון והחשיבה הטקטית שלך כמאמן, ואני חייב לציין שלא הפגנת יותר מדי פעלולים, עשית הכל בדרך ישירה ומשעממת. אתה מקבל ממני 25" אומר השופט השלישי.
"סך הכל הציון שלך הוא 80. כעת יש לך פוקדע, או כרטיס מאמן בו אני אוכל להכניס את הציון?" הוא שואל אותך.
-
[QUOTE=LordAbizi;777726]
ג'וני
"היינו 3 שופטים, וכל אחד התמקד בנתינת ניקוד על היבט אחר של הקרב. סך הכל יש 100 נקודות, כל אחד ייתן לכל היותר 33. אני בדקתי את הכח הטהור של הפוקימונים שלך. מהבחינה הזו אפשר לאמר שהפוקימונים שלך מאומנים היטב ויש להם כח. לכן אתה תקבל ממני 30." אומר שופט ראשון.
"אני הייתי אחראי על בדיקת הגיוון של המתקפות של הפוקימונים שלך. ואכן, לכל פוקימון שלך יש שלושה או ארבעה מתקפות, וזה די טוב, אם כי יכולת לגוון הרבה יותר. אתה מקבל ממני 25. " אומר שופט שני.
"אני הייתי אחראי על בדיקת התכנון והחשיבה הטקטית שלך כמאמן, ואני חייב לציין שלא הפגנת יותר מדי פעלולים, עשית הכל בדרך ישירה ומשעממת. אתה מקבל ממני 25" אומר השופט השלישי.
"סך הכל הציון שלך הוא 80. כעת יש לך פוקדע, או כרטיס מאמן בו אני אוכל להכניס את הציון?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
"כן ברור!" אומר להם ואושיט להם את הפוקידע שלי "ציון טוב לפעם הראשונה,אני אשתפר יותר מבטיח" אומר להם
-
[QUOTE=LordAbizi;777726]לי
דן
"אתה לחוץ בזמן? עליך לא יושבים מתאיים סטודנטים צמאי דם שרוצים עזרה לקראת המבחנים" הוא מעיר ואז לוחץ משהו במחשב ואז מופיע פוכדור על השולחן. הוא קם ולוקח אותו. לאחר מכן הוא מוציא ממגירה עוד 5 פוכדורים ופוקדע "הנה צ'ארמנדר, 5 פוכדורים ריקים, ופוקדע. יש שאלות?" הוא נותן לך הכל.
[/QUOTE]
"כן אני לחוץ בזמן ! יש דרך שאני יוכל ליצור איתך קשר במקרה של בעיה כלשהי?" לוקח את הפודכור ומשחרר את צ'ארמנדר
-
[QUOTE=LordAbizi;777726]לי
"בידוף, תקוף בדחיפה ולאחר מכן שריטות!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ומנקר את בידוף. בידוף קופץ ודוחף אותו. בידוף קופץ ושורט את סטארלי, ובסוף סטארלי נותן לו מכה עם הכנפיים.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל ואז דחיפה על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;776256]
תמיר
אין לך פוכדורים.
וכן, אתה צודק, אף פוקימון לא התפתח נורמלית, כי די עשית לבד את כל ההתפתחויות שתכננתי לבצע. אבל כשאני אהיה במצב שפוי יותר אני אעיף מבט שוב בפוקימונים שלך ויקבע אם יש פוקימון שיתפתח בזמן הקרוב.
--
גאביט שולח מעלה אבנים חדות אל פיינקו ושובר את הענף עליו הוא נמצא. פיינקו נופל מטה ובדרך משתמש בהפלה ופוגע בגאביט. גאביט שולח דרקו מטאור למעלה שפוגע בגאביט. לבסוף גאביט נושך את הרגל של גאביט (כי רק לגובה הזה הוא מגיע..)
[/QUOTE]
"תבעט בו לגובה ואז זעם דרקון,וטופרי דרקון!"
-
ג'וני
השופט לוקח את הפוקדע, מחבר אותו בכבל USB למחשב ואז מעביר שם כמה נתונים ומנתק את הפוקדקס ונותן לך.
"הציון על התג והמידע עליו שמור בפוקדע שלך, עם ססמא של המכון שלנו. עם, בוועדה האולימפית של הליגה יהיו להם בעיות עם זה, תפנה אותם אלינו" אומר השופט. "בהצלחה!"
דן
"הממ? למה שתסתבך בצרות? ממה שהסטונדטים שלי כתבו לי פה, בזמן שהלכת לפה, אתה נראה מאוד בטוח בעצמך ונראה שאתה יכול לשבור את העצמות של כל בעיה שהיא. בכל מקרה" הוא אומר ומושיט לך כרטיס ביקור "יש כאן את הנייד שלי ואת הטלפון של המעבדה."
לי
"בידוף, תקוף בחבטת גוף ואז בחיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף קופץ ודוחף את סטארלי. סטארלי נפגע ואז מכה בבידוף עם הכנפיים שלו. בידוף נופל מטה ואז קופץ כדי לחתוך את סטארלי. סטארלי דוחף אותו והודף אותו. לאחר מכן בידוף קופץ שוב כדי לנסות לחתוך, אבל סטארלי עולה למעלה ומתחמק.
תמיר
גאביט בועט את פיינקו למעלה, ואז יורה שולח עליו זעם דרקון. פיינקו מסתחרר במהירות ובכך בולם חלקית את הנזק (כלומר הנזק התפרש על יותר שטח ולכן סך הכל זה הכאיב פחות). לאחר מכן פיינקו מחזיר בכעס לגאביט (המתקפה Payback). לבסוף גאביט שורט אותו עם טופרי דרקון.
-
[QUOTE=LordAbizi;778203]
לי
"בידוף, תקוף בחבטת גוף ואז בחיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף קופץ ודוחף את סטארלי. סטארלי נפגע ואז מכה בבידוף עם הכנפיים שלו. בידוף נופל מטה ואז קופץ כדי לחתוך את סטארלי. סטארלי דוחף אותו והודף אותו. לאחר מכן בידוף קופץ שוב כדי לנסות לחתוך, אבל סטארלי עולה למעלה ומתחמק.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"כנף ברזל ואז רוח חזקה על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;778203]
תמיר
גאביט בועט את פיינקו למעלה, ואז יורה שולח עליו זעם דרקון. פיינקו מסתחרר במהירות ובכך בולם חלקית את הנזק (כלומר הנזק התפרש על יותר שטח ולכן סך הכל זה הכאיב פחות). לאחר מכן פיינקו מחזיר בכעס לגאביט (המתקפה Payback). לבסוף גאביט שורט אותו עם טופרי דרקון.[/QUOTE]
"דרקו מטאור ואז קצה אבנים"
-
[QUOTE=LordAbizi;778203]ג'וני
השופט לוקח את הפוקדע, מחבר אותו בכבל USB למחשב ואז מעביר שם כמה נתונים ומנתק את הפוקדקס ונותן לך.
"הציון על התג והמידע עליו שמור בפוקדע שלך, עם ססמא של המכון שלנו. עם, בוועדה האולימפית של הליגה יהיו להם בעיות עם זה, תפנה אותם אלינו" אומר השופט. "בהצלחה!"
[/QUOTE]
איפה אני צריך ללכת עכשיו?
"תודה לכם" אומר לשופטים ואצא מהמכון בעודי מכניס את התג והפוקידע בחזרה לתיק.
אלך למרכז הפוקימונים,ארפא את הפוקימונים שלי ואחר כך אחזור לשדה שהתאמנתי בו על המתקפות של הפוקימונים שלי
-
[QUOTE=LordAbizi;778203]
דן
"הממ? למה שתסתבך בצרות? ממה שהסטונדטים שלי כתבו לי פה, בזמן שהלכת לפה, אתה נראה מאוד בטוח בעצמך ונראה שאתה יכול לשבור את העצמות של כל בעיה שהיא. בכל מקרה" הוא אומר ומושיט לך כרטיס ביקור "יש כאן את הנייד שלי ואת הטלפון של המעבדה."
[/QUOTE]
"לצערי אני לא היחידי בעל היכלות לשבור לכל בעיה את האצבעות ." מוציא את צארמנדר מהפוכדור ואומר לו שלום אני דן "תודה לך פרופסר נדבר" שואל את צארמנדר איך הוא מעדיף ללכת בפוקדור או בחוץ
-
לי
"חבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ונותן כמה מכות כנפיים לבידוף. לאחר מכן בידוף קופץ והודף ממנו את סטארלי. סטארלי מנפנף בכנפיים שלו ודוחף את בידוף אחורה מעט.
תמיר
גאביט שולח דרקו מטאור שפוגע בפיינקו. לאחר מכן גאביט שולח אבנים חדות אל פיינקו שמתקרב אליו וחלקן פוגעות בו, ובסוף פיינקו מגיע אל גאביט דוחף אותו ואז נושך אותו.
ג'וני
תסתכל ברשימת הערים ותחליט לאן אתה צריך ללכת, מצידי אתה גם יכול ללכת ל"תהום מאוד עמוקה שאי אפשר לצאת ממנה", זה הכל החלטה שלך.
ו... שכחתי באיזה שדה אימנת את הפוקימונים שלך...
--
אתה הולך למרכז הפוקימונים וריפאת אותם.
דן
אני מניח שב-1 וחצי בלילה לא שמים לב שכתבתי עצמות ולא אצבעות...
--
אתה יוצא מהמעבדה עם צ'ארמנדר, ואחרי שאתה שואל אותו הוא עושה כל מיני תנועות עם הידים והראש, ואתה לא ממש מצליח להבין אותו (איך לעזאזל בסדרה הם מבינים את כל מה שהפוקימונים מסבירים להם?)