-
[QUOTE=monster;764770][I][B][COLOR="Green"]דניס
ארון משתמש בפצצת בוץ על מנצ'לקאס.מנצ'לקאס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה ומתעלף לו.לפתע ארון מתחיל לזהור ואור לבן עוטף אותו[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס עף גבוה ולפרס לא מגיעה אליו.הרקרוס משתמש במכת קרן על לפרס.לפרס מתחנמקת מהמכתת קרן של הקרוס.לפתע הרקרוס עף ומשתמש באס אירי על לפרס שנפגעת מזה.הרקוס למד אס אירי.לפרס משתמשת בקרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיג'יוטו מתחמק מהזנב ברזל של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש באס אירי כפול על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האירי של פיג'יטו ונפגע קשה.פיקראצ'ו מתעלף בקרב.אנה מחזירה את פיקאצ'ו לפוכדור שלו.אנה אומרת לך"יפה הפיג'יטו שלך חזק מאוד."אנה הולכת מהזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מוציא את טורצ'יק להגנה.אתה נכנכס למערת הקרח.אתה רואה לו סוינב זוחל לו על רייצפת הקרח[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס ללהשתמש בצוות כפול ואחר כך באס אווירי
-
[quote=monster;764770]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פיג'יוטו מתחמק מהזנב ברזל של פיקאצ'ו.פיג'יטו משתמש באס אירי כפול על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האירי של פיג'יטו ונפגע קשה.פיקראצ'ו מתעלף בקרב.אנה מחזירה את פיקאצ'ו לפוכדור שלו.אנה אומרת לך"יפה הפיג'יטו שלך חזק מאוד."אנה הולכת מהזירה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיג'יוטו: "אתה מרגיש שאתה מתפתח פיג'יוטו או שאתה לא רוצה להתפתח לפיג'יוט חזקה מאוד".
-
[quote=monster;764770][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את טורצ'יק להגנה.אתה נכנכס למערת הקרח.אתה רואה לו סוינב זוחל לו על רייצפת הקרח[/COLOR][/B][/quote]
'וואו איזה סווינב אבל אני אחפש פוקימון קרח אחר' אחשוב
"קדימה טורצ'יק בוא נתקדם יותר" אגיד בלחש
-
[QUOTE=monster;764729][B][COLOR="Red"]אדם
אתה ממשיך בדרכך ורואה שלט שכתוב עליו"מערת הקרח של העיר סנוי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מביא לאלקיד ולמונפרו את הTM שלו.אתה פותח את תיקך ואוכל קצת אוכל.אלקיד ומונפרו בולעים תמתקפה.אלקיד מנסה כדור חשמל אך לא מצליח.מונפרו מנסה ציפורן צל אך גם הוא לא מצליח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש בצוות כפול ונוצרים עוד 10 כמוהו.בזכות הצוות הכפול הרקרוס מתחמק מקרן הקרח של לפרס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים על לפרס.לפרס מתחמקת מזה.לפרס משתמשת בחבטת גוף על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיג'יטו לא מצליח לחמוק מזנב הברזל של פיקאצ'ו ונפגע קשה.פיג'יטו משתמש באס איורי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק מאס האוירי של פיג'יטוט ונפגע קשה.פיג'יו משתמש שוב באס אוירי על פיקאצ'ו.פיקאצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע מהאס האוירי של פיג'יטו.אנה אומרת לפיקאצ'ו"תשתמש בזנב ברזל על פיג'יו שלו"פיקאצ'ו משתמש בזנב ברזל על פיג'יוטו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
אוקי
ארון מצליח להתחמק מהמטרונום של מנצ'לקאס.ארון רץ אל מנצ'לקאס ונושך אותו בחוזקה.מנצ'לקאס נפגע.מנצ'לקאס נראה תשוש מאוד.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתם חייבים להתרכז אתם יודעים מה? גם אני אתאמן איתכם! אני אתאמן על זיהוי הילות! אוקי כל אחד שיתפוס לו פינה!" אני אומר ומנסה להתרכז בכל הכח שלי בהילות מסביבי...
-
כינוי: nilasak
שם במשחק:ניר (הרקע יואב עשה)
רקע:
יואב היה ילד שמאוד אהב שניצל פיג'יוטים, החלום שלו היה לאמן את הקומבסקן של אבא שלו שהיה עובד במאמא עוף (חברת השניצלים) יואב אימן את הקומבסקן עד שלימד אותו להכין כל מוצר בשר: סטייק,שניצל,קבב,נקניקיה. שיואב שמע שחסרים עובדים במאמא עוף הוא מיד הלך לשם עם הקומבסקן שלו. שיואב הגיע עם הקומבסקן שלו למאמא עוף,הוא ראה את יריבו ווג'זירי עם האלקזם שלו הבין שכבר אין מקום,ותכנן לפוצץ את המפעל בעוד שבוע.
אחרי שבוע שיואב בא אל המפעל עם הקומבסקן שלמד הסתערות אש הלך יואב עם הקומבסקן לתנור וראה שם צאריזרד אכזרי שקוצץ בשר ואחרי זה עושה איתו על האש. [B]ניר [/B]הבין שאחרי הפיצוץ יקח צ'נמנדר שהיה אחראי על התנור
יואב ברח מהמקום ושמע פיצוץ אדיר,הוא הבין שכולם מתו.
וחזר בשמחה הביתה :) שקיבל את המכתב,הבין שאם הוא יקבל צ'נמנדר זה רק יחזק אותו,ואם הוא היה מפורסם/עשיר הוא יפתח חברת שניצלים
מחוז: מחוז האש
פקימון התחלתי: צ'נמנדר
פוקימונים אצל הפרופסור:
כסף: 5000$
ציוד: אוכל לפוקימונים,שתייה,חבל,פנס,שק שינה,ארנק לכסף.
הערות/בקשות: יואב כתב את הרקע,השם זה ניר.
מספיק?
-
ניר רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרו ואלקיד מסתתרים מאחורי אבנים.אתה מנסה לחוש את הילה שלהם אך לא מצליח.אלקיד שוב מנסה כדור חשמל והפעם יוצא לו כדור חשמל קטן.מונפרו מנסה ציפורן צל.יוצאת לו ציפורן צל אבל לא בצורה מושלמת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתם מתעלמים מהסוינב וממשיכים בדרכם.אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/363.png[/IMG] ספיל קטן שזוחל על ריצפת הקרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
לפתע הפיג'יוטו שלך מתחיל לזהור ונעטף באור לבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש בצוות כפול ונים עוד עשרה כמהו.בזכות הצוות הכפול של הרקרוס הרקרוס מתחמק מקרן הקרח של לפרס.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באס אוירי על לפרס.לפרס מתחמקת מהאס האוירי של הרקרוס.לפרס משתמשת בחבטת גוף[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;765928]ניר רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרו ואלקיד מסתתרים מאחורי אבנים.אתה מנסה לחוש את הילה שלהם אך לא מצליח.אלקיד שוב מנסה כדור חשמל והפעם יוצא לו כדור חשמל קטן.מונפרו מנסה ציפורן צל.יוצאת לו ציפורן צל אבל לא בצורה מושלמת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתם מתעלמים מהסוינב וממשיכים בדרכם.אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/363.png[/IMG] ספיל קטן שזוחל על ריצפת הקרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
לפתע הפיג'יוטו שלך מתחיל לזהור ונעטף באור לבן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש בצוות כפול ונים עוד עשרה כמהו.בזכות הצוות הכפול של הרקרוס הרקרוס מתחמק מקרן הקרח של לפרס.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באס אוירי על לפרס.לפרס מתחמקת מהאס האוירי של הרקרוס.לפרס משתמשת בחבטת גוף[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לעוף גבוה ואחר כך לתקוף בשבירת לבנים
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס עף גבוה מאוד וכך חבטת הגוף של לפרס לא מגיעה אליו.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים ויודו הופכת ללבנה.לפרס לא מצליחה להתחמק משבירת לבנים של הרקרוס ונפגעת.לפרס משתמש בגלישה על הרקררוס[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;765940][B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס עף גבוה מאוד וכך חבטת הגוף של לפרס לא מגיעה אליו.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים ויודו הופכת ללבנה.לפרס לא מצליחה להתחמק משבירת לבנים של הרקרוס ונפגעת.לפרס משתמש בגלישה על הרקררוס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרס לא לחמוק ותקוף את לפרס באס אווירי
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש באס אירי על הגלישה של לפרס.שני המתקפות מתנגשות זו בזה ושני הפוקימונים נפגעים קשה מהמתקפה של היריב[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
מונפרו ואלקיד מסתתרים מאחורי אבנים.אתה מנסה לחוש את הילה שלהם אך לא מצליח.אלקיד שוב מנסה כדור חשמל והפעם יוצא לו כדור חשמל קטן.מונפרו מנסה ציפורן צל.יוצאת לו ציפורן צל אבל לא בצורה מושלמת.[/quote]
"יופי שוב בכל הכוח!" אני אומר ומנסה בכל הכח שלי להרגיש את ההילות שלהם
-
[QUOTE=monster;765950][B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס משתמש באס אירי על הגלישה של לפרס.שני המתקפות מתנגשות זו בזה ושני הפוקימונים נפגעים קשה מהמתקפה של היריב[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לקום ולתקוף בשבירת לבנים
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מנסה לחוש הילות אך לא מצליח.אלקיד מנסה כדור חשמל והפעם יוצא לו כדור חשמל קטן.מונפרו משתמש בציפורן צל.הציפורן צל לא יוצאת בצורה מושלמת למונפרו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס קם ומשתמש בשבירת לבנים על לפרס.לפרס עוד לא התאוושה ונפגעת משבירת הלבנים של הרקרוס.אתה רואה שלפרס מותשאת[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;765954][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מנסה לחוש הילות אך לא מצליח.אלקיד מנסה כדור חשמל והפעם יוצא לו כדור חשמל קטן.מונפרו משתמש בציפורן צל.הציפורן צל לא יוצאת בצורה מושלמת למונפרו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס קם ומשתמש בשבירת לבנים על לפרס.לפרס עוד לא התאוושה ונפגעת משבירת הלבנים של הרקרוס.אתה רואה שלפרס מותשאת[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב אני לא אצליח בחיים אבל אולי אתם תצליחו יותר טוב אלקיד תטען את כדור החשמל יותר זמן ומונפרנוו פשוט תנסה להחדיר לציפרן את הזעם שלך!"
-
[QUOTE=monster;765954][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקרוס קם ומשתמש בשבירת לבנים על לפרס.לפרס עוד לא התאוושה ונפגעת משבירת הלבנים של הרקרוס.אתה רואה שלפרס מותשאת[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לתגמור את הקרב הזה באס אווירי בכל הכוח